Szerző |
Üzenet |
csosza001
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 99 Tartózkodási hely: itthon. kivéve akkor, amikor nem....
|
az egész teleont miért nem lehet magyarosítani?
a fordítás részét vállalnám
|
hétf. máj. 23, 2005 11:35 |
|
|
lgeza
arany tag
|
t9
Nos működik is cseh oldalról próbáltam bebillentyűzni szavakat, eddig mindet tudta, és sokkal kultúráltabban adja elő. a beírt szónál kis legördülő menü szerűségben írja a lehetséges verziókat, ahol fel le nyillal lehet választani. Az angol t9 is ilyen lett, nekem eddig nem volt kis menü, hanem csak nyilakkal a szövegben módosította a szót amíg alá volt húzva.
Hozzunk már össze valami magyart9-t !
|
hétf. máj. 23, 2005 11:31 |
|
|
lgeza
arany tag
|
t9
Na rányomtam a cseh t9-et az fel is megy, ha tudnék ezen a nyelven talán ellenőrizhetném is, mindenesetre működik, és feltelepült nyelvi csomag nélkül is. Egyszer úgyis kell egy hardreset... .
Látom közben volt hozzászólás, én wm2003t9_install.zip nevűt töltöttem le, és telepítettem.
Épp az előbb tört le (vettem észre) nálam is a sim tartó műanyag fül. már hétvégén **** csak nem tudtam miért, most már tudom. Pedig nem cserélgettem naponta a simet. most papirka ékeli az aksihoz.
|
hétf. máj. 23, 2005 11:07 |
|
|
Satriani
arany tag
|
Jumboo írta: Dehogy nézlek hülyének! De mindenkivel megesik...
Igazad van, mindenkivel megesik
Azzal kapcsolatban, hogy az itt található cseh nyelvi fájlt mivel készítették, nincs senkinek semmi ötlete?
|
hétf. máj. 23, 2005 10:48 |
|
|
Jumboo
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:00 Hozzászólások: 458 Tartózkodási hely: Emitt
|
Satriani:
Dehogy nézlek hülyének! De mindenkivel megesik... A hosszú ékezet az Opera hibája, bocs mindenkit?l.
|
hétf. máj. 23, 2005 10:30 |
|
|
pedro
arany tag
Csatlakozott: csüt. feb. 24, 2005 15:58 Hozzászólások: 202 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Haliho!
Valaki probálta ezen a helyen található 2003-as romot?
http://www.mpx-land.com/rom/rom_eng.php
Én most lusta vagyok felrakni, de ha valaki erre készül ossza meg velünk tapasztalatait!
|
hétf. máj. 23, 2005 9:07 |
|
|
Satriani
arany tag
|
Re: t9
Jumboo írta: nem lehet megnézni telepítés el?tt és után a registryben átírt dolgokat? A registry-ben nincs módosítás (legalábbis akárhol kerestem, nem találtam ilyet). Jumboo írta: különben átírtad a magyar filet a cseh nevére miel?tt beraktad a telepít?be?
Ha a kérdés komoly, és tényleg ennyire palira veszel, akkor válaszom: igen
Nekem az a sanda gyanúm, hogy ez akkor települne fel, ha felraknám előtte a cseh nyelvi csomagot. Ezt viszont kihagyom.
Azt a nyelvi csomagot kellene tudni, hogyan készítették... Ha ez kiderülne, vállalkoznék arra, hogy átírjam magyarra.
PS: ha szabad kérni, ha ne írt "hosszú ö"-t, mert kérdőjel jelenik meg helyette.
|
vas. máj. 22, 2005 23:10 |
|
|
Jumboo
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:00 Hozzászólások: 458 Tartózkodási hely: Emitt
|
Mit csinál az a cseh telepít?? nem lehet megnézni telepítés el?tt és után a registryben átírt dolgokat? szerintem mindegy hogy a nyelvi file hol van, legalábbis nálam igen. a magyar t9 régebben még nem magyar nyelv volt a telefonon simán kis reg átírás után a storage könyvtárból futott. különben átírtad a magyar filet a cseh nevére miel?tt beraktad a telepít?be?
|
vas. máj. 22, 2005 20:08 |
|
|
Satriani
arany tag
|
gprsmobil írta: Jól emlékszel, jól írtad és jól megszívtam a T9-el, padovan. Kevés reményt látok a megoldásra.
Annyit sikerült megcsinálnom, hogy az eredeti cseh cab fájlba WinCE CAB Manager segítségével beleerőszakoltam a magyar T9 fájlt. A telepítés viszont nem sikerült...
|
vas. máj. 22, 2005 19:56 |
|
|
Jumboo
arany tag
|
Sarok Tamás
Kemény belép?.
|
vas. máj. 22, 2005 14:12 |
|
|
ThomasTheKoRner
arany tag
|
csosza001 írta: 1.ez a telefon milyen progikat futtat? 2.van már magyar nyelv? 3.ha megveszem, miket érdemes rá azonnal feltolni? 4.meddig is bírja az akku? ja , és még egy pár dolog. 5.mindent be lehet állítani? 6.ahogy a külső kijelzőt lehet magyarosítani , a belsőt is lehet? 7.mi ez a supermoto vagy mi? 8.melyik a legjobb oprendszer? előre is köszi
1. Amilyet felraksz rá!
2. Nincs
3. Amire szükséged van
4. 2 nap
5. Mindent...
6. Még mindig nem...
7. win2003 MPX200-ashoz készült változata
8. Winxp....
szivesen...
Inkább olvasgass.....
|
vas. máj. 22, 2005 12:41 |
|
|
csosza001
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 99 Tartózkodási hely: itthon. kivéve akkor, amikor nem....
|
ja , és még egy pár dolog.
mindent be lehet állítani?
ahogy a külső kijelzőt lehet magyarosítani , a belsőt is lehet?
mi ez a supermoto vagy mi?
melyik a legjobb oprendszer?
előre is köszi
|
vas. máj. 22, 2005 9:04 |
|
|
Levike
ezüst tag
|
Re: autós töltõ
lgeza írta: Levike írta: lgeza írta: Nekem nincs gyári autós, de a gyári hálózatira is úgy emlékszem 400mA. Hommnyomm...lehet hogy ez az 1A-s, thomson hdd-s mp3 lejatszohoz valo tolto rendesen megformazna az akksit... meg lehet hogy kinyirna a telot...hmm..dilemma Nem hiszem, mivel a házi megoldás nem szabályozza a töltõáramot, a telefon állította 400mA-re az áramfelvételt. A 7805 stabilizátor csak a feszültséget szabályozza, áramot meg addig ad amíg el nem ég, egyébként névlegesen ez is 1A-t tud. Én rá merném tenni, elvileg nem okozhat problémát, ha rendesen 5V-ot ad le.
Akkor szerintem ki fogom probalni. Ez egy thomson hdd-s mp3 lejatszo toltoje, es az erdekes az, hogy ha teljesen le van merulve, hiaba dugom USB-re (az mp3 lejatszot), egyszeruen a szamigotep USB-je nem ad neki eleg kakaot, hogy feltoltse. Ez a tolto viszont igen. Ugyhogy lehet ugyanott leszek vele mint ti az autos szettel.
|
vas. máj. 22, 2005 7:11 |
|
|
csosza001
ezüst tag
|
hali!
valahogy nincsenek heteim elolvasni a 100akárhány oldalt , és csak egy pár kérdést szeretnék.
ez a telefon milyen progikat futtat?
van már magyar nyelv?
ha megveszem, miket érdemes rá azonnal feltolni?
meddig is bírja az akku?
elkezdtem olvasgatni , de már azt se tudom , hogy 220,vagy 200rol beszéltek.
egy a925 ös motorolát akarok erre leváltani.
minden építő jellegű választ szívesen fogadok
|
szomb. máj. 21, 2005 20:10 |
|
|
bzoley
ezüst tag
|
Helyesbítek, most nem kapcsol ki, pedig lelkesen csapkodtam egy darabig. Minden esetre akkor is aggaszt a dolog, mert máskor is előfordulhat.
|
szomb. máj. 21, 2005 10:05 |
|
|
bzoley
ezüst tag
|
Na, úgy néz ki, kezdenek jönni a problémák. A napokban lemerült az aksi, legalább is én azt hittem. Aztán rájöttem, nem azért kapcsolt ki, mert rég volt töltve, hanem egyszerűen ha hanyag módon, lazán összecsukom(csapom) rögtön kikapcsol. Vajon lehet köze az elmúlt két nap párás környezetéhez? Eddig annyit csináltam, hogy kicsit megkapargattam az aksi érintkezőjét, hátha kontakt, de nem. Hol keresgéljem a hibát? Van ötlete vkinek?
|
szomb. máj. 21, 2005 10:02 |
|
|
mleslie
arany tag
|
Re: autós töltő
vikika írta: Hali! Én vettem utángyártott autós töltőt 1500 Ft-ért. Egyszerűbb, mint cseszekedni mindenféle barkácsolással, de ki mit szeret.
Ja én is ezt használom és nekem bevált! )
|
pén. máj. 20, 2005 16:50 |
|
|
gprsmobil
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 170 Tartózkodási hely: Buda
|
Satriani írta: lgeza írta: Volt a 106. oldlaon hivatkozás cseh t9-el kapcsolatban. Feltette-e valaki a telefonjára? Az egyik file-ban van magyar t9-re is hivatkozás, lehet, hogy "csak" T9HungarianLdb.dll létrehozására lenne szükség. Valami programozói vénával megáldott ember megnézhetné, ha kell kibontva telepítendő file-okra el tudom a cseh verziót küldeni. Nagyon jó lenne magyar T9 valahogyan, és talán nem is olyan reménytelen... Ejha, ez el is kerülte a figyelmemet! Programozói vénám nincs, viszont van otthon magyar T9 fájlom. Megpróbáljuk Arra emlékszem, hogy gprsmobil fórumtársunk (remélem, jól írtam a nevét) már próbálkozott a magyar T9 beüzemelésével, sikertelenül...
Jól emlékszel, jól írtad és jól megszívtam a T9-el, padovan. Kevés reményt látok a megoldásra.
|
pén. máj. 20, 2005 16:48 |
|
|
vikika
ezüst tag
Csatlakozott: csüt. ápr. 07, 2005 7:12 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Veszprém
|
autós töltő
Hali!
Én vettem utángyártott autós töltőt 1500 Ft-ért. Egyszerűbb, mint cseszekedni mindenféle barkácsolással, de ki mit szeret.
|
pén. máj. 20, 2005 14:46 |
|
|
lgeza
arany tag
|
Levike írta: lgeza írta: Nekem nincs gyári autós, de a gyári hálózatira is úgy emlékszem 400mA. Hommnyomm...lehet hogy ez az 1A-s, thomson hdd-s mp3 lejatszohoz valo tolto rendesen megformazna az akksit... meg lehet hogy kinyirna a telot...hmm..dilemma
Nem hiszem, mivel a házi megoldás nem szabályozza a töltőáramot, a telefon állította 400mA-re az áramfelvételt. A 7805 stabilizátor csak a feszültséget szabályozza, áramot meg addig ad amíg el nem ég, egyébként névlegesen ez is 1A-t tud. Én rá merném tenni, elvileg nem okozhat problémát, ha rendesen 5V-ot ad le.
|
pén. máj. 20, 2005 14:12 |
|
|
Demerth
ezüst tag
|
Sziasztok!
Ma szinkronizáltam a telefont az outlook-kal.
Letöltött egy csomó levelet.
Közben megpróbáltam felrakni a Worms World Party-t. Nem tudott települni mert kevés hely van.
Elkezdtem keresni, hogy mi foglal ennyi helyet.
Ezeket találtam:
MsgQueueDataFileMicrosoft Broadcast Message SMS Protocol (Receive Only)
MsgQueueDataFileMicrosoft Notification SMS Protocol (Receive Only)
MsgQueueDataFileMicrosoft Raw SMS Protocol (Receive Only)
MsgQueueDataFileMicrosoft Status Message SMS Protocol (Receive Only)
MsgQueueDataFileMicrosoft Text SMS Protocol
MsgQueueDataFileMicrosoft WCMP SMS Protocol
MsgQueueDataFileMicrosoft WDP SMS Protocol
Ezekből van 2.71MB és 262KB. mindegyik mai dátumú.
Ezeket el lehet valahogy távolítani?
Abban tudnátok még segíteni, hogy ha a telefonról törlök egy levelet, akkor szinkronizálás után ne törölje az outlook-ból?
Előre is köszi!
Üdv:
Demerth
|
pén. máj. 20, 2005 10:48 |
|
|
Levike
ezüst tag
|
lgeza írta: Nekem nincs gyári autós, de a gyári hálózatira is úgy emlékszem 400mA.
Hommnyomm...lehet hogy ez az 1A-s, thomson hdd-s mp3 lejatszohoz valo tolto rendesen megformazna az akksit... meg lehet hogy kinyirna a telot...hmm..dilemma
|
pén. máj. 20, 2005 10:39 |
|
|
lgeza
arany tag
|
Nekem nincs gyári autós, de a gyári hálózatira is úgy emlékszem 400mA.
|
pén. máj. 20, 2005 10:28 |
|
|
Verify
vas-tag
|
Tapasztalt már valaki olyat hogy valakit hívott, és nem csöngött ki, hanem egyszerűen kikapcsolt a tárcsázó. Vagyis szakította a vonalat.
Ugyan ez történik ha pl magamat próbálom felhívni. Tapasztalt már valaki ilyesmit?
Ha magadat hívjátok fel a telefonról, akkor nektek sem ad foglaltat?
(2003 van fenn)
|
pén. máj. 20, 2005 10:10 |
|
|
Levike
ezüst tag
|
lgeza írta: Levike: Én sem vagyok szakember, és bocs a Móricka-ábráért. A kapcsolás az alábbi: Az autós oldalt a szivargyújtóból vettem, volt ilyen csatlakozóm, egy elemtöltõn. A +5V-t és 0V-t (vagy GND-t) pedig a nem használt alaplaphoz kapott hátsó PCI helyre illeszthetõ USB csatlakozóhoz kötöttem (a bekötés rá volt írva 5V,GND). Ehhez csatlakoztatom -ha kell tölteni-, USB kábellel a telefont. A 7805-öt szerintem mindenképpen bordára kell csavarozni, én erre egy régi P1 hûtõbordát használtam fel, mivel a 7805 rendesen melegszik (még bordával is). Az autó töltése kb 14,5-15V körül lehet, ezért az 5V elõállításához (15V-5V) kb 10V-ot fût el a 7805. A töltõáram nálam így 400mA volt, tehát ~4W hõ keletkezik. Remélem elég egyértelmûen tudtam fogalmazni.
Van egy 1 A -s USB-vegu halozati toltom, egy masik kutyuhoz adtak.
Az MPX200 gyari toltojet nem neztem meg meg. Az mennyi ?
|
pén. máj. 20, 2005 9:23 |
|
|
metil
vas-tag
|
Sziasztok! Metil vagyok, és egy olyan kéréssel fordulnék hozzátok, hogy pár napja vettem egy MPX200-ast, és a személyes csengőhangok között nem jeleníti meg a telefon az általam feltöltött (waw formátumú) hangokat. Ami a furcsa, hogy a profilok között viszont megjeleníti, de a személyes csengőhangok között nem. NEM TUDJA VALAKI, HOGY EZ MIÉRT VAN? Ha tudtok, kérlek segítsetek! Köszi!
|
pén. máj. 20, 2005 7:37 |
|
|
Soltee
arany tag
|
Megnéztem a Modaco oldalán írtakat. Elég gázos! Srác azt írta vmi. autómata telepítőn dolgozik.
Hihetetlen!
A Motorola azt mondja, működni kéne a java autómata telepítőnek.
Én is a jbenchmark java cuccos felrakásával kezdeném...
Kezdek belefáradni
Más!
mpx220 tulajdonosok: Észrevették, hogy a riasztás "bekapcsolva" fordítva működik? Tehát, ha "bekapcsolva" felirat van, pont akkor van kikapcsolva. Persze angolra állítva helyesen: on=be, off=ki
És még van pár fordítási hiba!
|
pén. máj. 20, 2005 0:17 |
|
|
Soltee
arany tag
|
Megnéztem a Modaco oldalán írtakat. Elég gázos! Srác azt írta vmi. autómata telepítőn dolgozik.
Hihetetlen!
A Motorola azt mondja, működni kéne a java autómata telepítőnek.
Én is a jbenchmark java cuccos felrakásával kezdeném...
Kezdek belefáradni
Más!
mpx220 tulajdonosok: Észrevették, hogy a riasztás "bekapcsolva" fordítva működik? Tehát, ha "bekapcsolva" felirat van, pont akkor van kikapcsolva. Persze angolra állítva helyesen: on=be, off=ki
És még van pár fordítási hiba!
|
pén. máj. 20, 2005 0:17 |
|
|
Jumboo
arany tag
|
Re: BlueTooth - MPX200 ????
wmania írta: Hülye az ötlet?
Az...
|
csüt. máj. 19, 2005 22:10 |
|
|
kremo
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 14:08 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: Pécs
|
JBenchmark2
nekem:
JBenhmark2 : 435
Image manipulation: 334
Text : 619
Sprites : 480
3D transform : 446
User interface : 351
Transparency : 256
de kiváncsi lennék a 3d-re, kár hogy nem fut.
|
csüt. máj. 19, 2005 22:09 |
|
|
wmania
ezüst tag
|
BlueTooth - MPX200 ????
Hi All
Egy gondolat...lehet valahogy bluetooth-ot varázsolni az MPX200-hoz?
pl a mini usb-n keresztül? Gondolom vmi driver kellene hozzá . Azt most ne firtassuk, hogy az akku mit szólna hozzá ...
Hülye az ötlet?
|
csüt. máj. 19, 2005 20:49 |
|
|
Jumboo
arany tag
|
JBenchmark2
Na akkor kezdem:
JBenhmark2 : 415
Image manipulation: 320
Text : 595
Sprites : 450
3D transform : 424
User interface : 337
Transparency : 256
Többiek?
|
csüt. máj. 19, 2005 19:28 |
|
|
mleslie
arany tag
|
k_chris írta: mleslie írta: A garit csak pesten a Retek utcában lehet érvényesíteni, vagy van pl. miskolci kijelölt szerviz? Nem találtam a garijegyen csak a pesti szerviz címét. Retek u. = Buda.. jó Miskolcról nézve lehet mindegy csak a pontosság kedvéér...
Köszi, most sokat segítettél... )
|
csüt. máj. 19, 2005 19:16 |
|
|
Landee
ezüst tag
|
Redreamer írta: 1. Mikor szinkronizálok akkor csak az sms-ekhez lehetne hozáférni de még ahhoz sem mert mikor fel akarom oldani az elemeket ...
Szerintem egyszerűbb. ha a Smartphone Studioval mented le őket. (Megtalálható az mpx200.netdisk.hu-n) Redreamer írta: 2. Beállítottam hogy mentse az elküldött sms-eket, de nem találom sehol mert nincs olyan accountom hogy sent! Csak sms, active sync és pop3! Itt mi lehet a gond?
A bejövő fiókban : Menu/Accounts -> Az SMS-en állva Folders és itt ki tudod választani a mappákat.
|
csüt. máj. 19, 2005 19:04 |
|
|
Jumboo
arany tag
|
AndrySoft írta: Magyarról angolra átálítva, és a netről letöltve és felinstallálva sem látszik az adott java alkalmazás a listán, csak a két gyári progi. Pedig a könyvtárba beteszi őket. A régebbi angol verzióval vidáman letöltöttem és futtattam ugyanezeket a progikat.
Nálam szalad... eredményeket jó lenne megosztani... Kíváncsi vagyok.
|
csüt. máj. 19, 2005 18:16 |
|
|
Redreamer
ezüst tag
Csatlakozott: szer. jan. 26, 2005 11:29 Hozzászólások: 13 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok!
Már egy ideje megvan az mpx200-asom, és a forumot is végigolvastam, de lehet én vagyok gyenge agyilag mert így is osk kérdésem maradt .
Szóval első probléma:
Előre mondom hogy 2003-as win van fenn.
1.
Mikor szinkronizálok akkor csak az sms-ekhez lehetne hozáférni de még ahhoz sem mert mikor fel akarom oldani az elemeket akkor azt írja hogy egy vagy több adattípust nme lehet szinkronizálni csatlakoztassa újra a telót! Probáltam a mpx200.netdisk.hu-s trükköt is de nem vált be! Szóval mi lehet a gond mert már le kéne menteni sms-eket meg contactokat, mert kezd sok lenni!
2.
Beállítottam hogy mentse az elküldött sms-eket, de nem találom sehol mert nincs olyan accountom hogy sent! Csak sms, active sync és pop3! Itt mi lehet a gond?
3.
Ez már nagyon alap de sajna nem vágom!Pannonos vagyok kártyás.Ha GPRS netet akarom használni elő kell vmire fizetnem? Ha nem akkor melyik netet használjam dial-up, secure wap .. ? Szégyellem megam hogy ilyen hülyeséget kérdezek, de ez van!
Válaszokat előre is köszönöm!
|
csüt. máj. 19, 2005 17:49 |
|
|
Satriani
arany tag
|
lgeza írta: Volt a 106. oldlaon hivatkozás cseh t9-el kapcsolatban. Feltette-e valaki a telefonjára? Az egyik file-ban van magyar t9-re is hivatkozás, lehet, hogy "csak" T9HungarianLdb.dll létrehozására lenne szükség. Valami programozói vénával megáldott ember megnézhetné, ha kell kibontva telepítendő file-okra el tudom a cseh verziót küldeni. Nagyon jó lenne magyar T9 valahogyan, és talán nem is olyan reménytelen...
Ejha, ez el is kerülte a figyelmemet! Programozói vénám nincs, viszont van otthon magyar T9 fájlom. Megpróbáljuk
Arra emlékszem, hogy gprsmobil fórumtársunk (remélem, jól írtam a nevét) már próbálkozott a magyar T9 beüzemelésével, sikertelenül...
|
csüt. máj. 19, 2005 17:08 |
|
|
nazgul648
vas-tag
Csatlakozott: szer. máj. 18, 2005 19:43 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Satriani és Igeza, köszönöm a segítséget, így már biztosan menni fog. Ha sikerült megszerkesztenem az új kezdőoldalt, folytatom a fórum olvasását a 35. oldaltól (mert odáig jutottam).
|
csüt. máj. 19, 2005 15:08 |
|
|
lgeza
arany tag
|
t9
Volt a 106. oldlaon hivatkozás cseh t9-el kapcsolatban. Feltette-e valaki a telefonjára? Az egyik file-ban van magyar t9-re is hivatkozás, lehet, hogy "csak" T9HungarianLdb.dll létrehozására lenne szükség. Valami programozói vénával megáldott ember megnézhetné, ha kell kibontva telepítendő file-okra el tudom a cseh verziót küldeni. Nagyon jó lenne magyar T9 valahogyan, és talán nem is olyan reménytelen...
|
csüt. máj. 19, 2005 14:15 |
|
|
k_chris
platina tag
|
mleslie írta: A garit csak pesten a Retek utcában lehet érvényesíteni, vagy van pl. miskolci kijelölt szerviz? Nem találtam a garijegyen csak a pesti szerviz címét.
Retek u. = Buda.. jó Miskolcról nézve lehet mindegy csak a pontosság kedvéér...
|
csüt. máj. 19, 2005 13:14 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
Magyarról angolra átálítva, és a netről letöltve és felinstallálva sem látszik az adott java alkalmazás a listán, csak a két gyári progi. Pedig a könyvtárba beteszi őket. A régebbi angol verzióval vidáman letöltöttem és futtattam ugyanezeket a progikat.
A cím:
http://www.jbenchmark.com/download.jsp
(A 3D nem megy, az 1.0 és 2.0 igen)
|
csüt. máj. 19, 2005 10:59 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
Satriani írta: AndrySoft írta: Mint már meg volt írva (az olvasás ártalmas!), az MPX220-ra NEM LEHET java progit felmásolni, csak a netről letölteni. A keresés, olvasás valójában nem ártalmas. Gyorsan megjelenhetek új információk az interneten, és dezinformációvá válhat a jól begyakorolt, magabiztosan nyomatott, felsőbbrendű duma. Ez esetben még nem teljesen hülyeség, amit mondasz, de még az lehet, ha nem figyelsz. Soltee, próbáld meg ezt: http://www.modaco.com/index.php?showtopic=203108
Próbáltam, de sajnos a magyar verziójú java az nem müxik rendesen, úgyhogy NEM MEGY az alábbi dolog... A menüben kétszer jelennek meg a progik nevei és nem indulnak el, a következő hibaüzivel: "A MIDlet nem szerezhető be: java.lang.ClassNotFoundException:cyberbog"
Ha törlöm az egyiket, mindkettő törlődik.
Ennyi...
|
csüt. máj. 19, 2005 10:19 |
|
|
mleslie
arany tag
|
Van valami ötletetek, hogyan lehetne Master Reset nélkül helyet felszabadítani a telón?
|
csüt. máj. 19, 2005 9:11 |
|
|
lgeza
arany tag
|
naptár
Nekem is lenne kérdésem:
Lehet, hoyg a registry-ben kutyultam el valamit, de naptárnál több apró problémám van, pedig leginkább ezért vettem e telefont.
1. a névnapokat telepítettem, de nem tudom mitől frissíti, elég sokáig megmarad az előző napi, aztán valamikor felülírja az aktuálissal, de nem látok benne logikát, van, hogy egész nap az előző napi névnapom van, aztán estére megjön az aktuális, miért nem 0:00-kor változik?
2. elvileg bejegyzett program, találkozó idejére át kellene váltania csendes üzemmódba, de ezt nem teszi. (Lehet, hogy a silent profilt nem kellett volna átírnom csendesre, vagy a meeteng-et találkozóra??)
3. a "No upcoming appointments" helyett tényleg szebb lenne valami más felirat (Nincs esemény vagy akármi, vagy üres, mint egész napos esemény esetén (Allday plugin), ez az előbb leírt törlés módszer csak akkor kívánatos, ha nem használom egyáltalán. Egyébként én csináltam magamnak xml szerkesztéssel olyan home-t amelyen nem túl zavaró és kép is fér rá).
Kösz
|
csüt. máj. 19, 2005 8:04 |
|
|
lgeza
arany tag
|
homescreen
Nagyon egyszerűen szerkeszthető is a home screen, sima editorral, jegyzettömbbel. A storage/applicaion data/home könyvtárban vannak tárolva. Az xml file-t kell szerkeszteni azthiszem default.xml alapból, ha nem letöltött hme vagy akármilyen. A naptár egy ehhez hasonló rész:
- <!-- Calendar Plugin
-->
- <plugin clsid="{865A354A-4A96-4687-B001-C155DC0DBE76}" name="Calendar" height="14">
- <background b-border-width="0">
<format state="selected" font-weight="normal" bgcolor="transparent" fgcolor="#000000" />
</background>
- <label font-size="12" x="0" y="-2" w="176" height="0" fgcolor="#80FF00">
<format state="unselected" halign="center" bgcolor="transparent" font-size="12" font-weight="normal" fgcolor="#80FF00" />
<format state="selected" halign="center" bgcolor="transparent" font-size="12" font-weight="bold" fgcolor="#80FF00" />
- <text>
<time />
<subject />
</text>
</label>
</plugin>
Az egész törlésével a homescreen ezen része eltűnik. Viszont a calendar magasságával az alatta lévők feljebb kerülnek, úgyhogy azonos állapothoz a következő plugin magasságát meg kell növelni a calendar-ban szereplő magassággal. Előbbi példából:
- <plugin clsid="{865A354A-4A96-4687-B001-C155DC0DBE76}" name="Calendar" height="14">
a height=14. A többi paraméter is nagyon egyszerűen értelemszerűen módosítható, a telefon ezzel nem elrontható, maximum vissza kell tölteni a korábbi működő verziót.
Aktívvá úgy válik, ha ahomescreen beállításokban módosítasz akármit (home nevét, képet, színsémát).
|
csüt. máj. 19, 2005 7:51 |
|
|
Satriani
arany tag
|
nazgul648 írta: Sziasztok! Néhány napja vagyok MPX200 tulajdonos. Elkezdtem olvasni a fórumot az elejétől, de nagyon sok idő, mire a végére érek. Ennek ellenére elolvasom, mert nagyon hasznos. Egy sürgős kérdésem azonban lenne, amire az első oldalakon nem találtam információt: a kezdőképernyőn található egy "No upcoming appointments" felirat, ami a naptárral lehet összefüggésben. Meg lehet-e oldani valahogyan, hogy ez a felirat ne jelenjen meg? Pont a képernyő közepén van, és a háttérképet nagyon zavarja. (2003-as verzió). Köszönöm a segítséget.
Készítened kell egy saját home screen-t, vagy pedig a Settings - Home screen alatt beállítani egy olyan sémát, ami nem mutatja az appointmenteket. Vagy esetleg letölthetsz a netről egy olyan home screent, ami megfelel az elvárásaidnak. Lelőhelyek:
http://mitakk.1gb.ru/index.php?razdel=themes
http://www.modaco.com/index.php?dlcategory=1
http://www.lemondeduskin.net/
|
szer. máj. 18, 2005 22:51 |
|
|
mleslie
arany tag
|
A garit csak pesten a Retek utcában lehet érvényesíteni, vagy van pl. miskolci kijelölt szerviz? Nem találtam a garijegyen csak a pesti szerviz címét.
|
szer. máj. 18, 2005 20:47 |
|
|
nazgul648
vas-tag
Csatlakozott: szer. máj. 18, 2005 19:43 Hozzászólások: 2 Tartózkodási hely: Veszprém
|
Sziasztok!
Néhány napja vagyok MPX200 tulajdonos. Elkezdtem olvasni a fórumot az elejétől, de nagyon sok idő, mire a végére érek. Ennek ellenére elolvasom, mert nagyon hasznos. Egy sürgős kérdésem azonban lenne, amire az első oldalakon nem találtam információt: a kezdőképernyőn található egy "No upcoming appointments" felirat, ami a naptárral lehet összefüggésben. Meg lehet-e oldani valahogyan, hogy ez a felirat ne jelenjen meg? Pont a képernyő közepén van, és a háttérképet nagyon zavarja. (2003-as verzió).
Köszönöm a segítséget.
|
szer. máj. 18, 2005 19:56 |
|
|
kremo
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 14:08 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: Pécs
|
Re: rom mentés
én a helyetekben ezzel nem játszanék, a minap csináltam meg.
- minden ami a kártyámon volt elveszett
- felrak egy progit a kártyára ami formázással sem tüntethetö el (komoly!)
- ez a progi amit felrak a bootloader elott betöltödik és némiképp idegesitö
- ha bármi mást ir az ember a kártyára a rom mentés elveszik, amikor megprobalja visszarakni érvénytelen mentést vagy vmi hasonlót ir.
|
szer. máj. 18, 2005 18:32 |
|
|
Satriani
arany tag
|
Re: rom mentés
Jumboo írta: waze nem tudok linkelni, de a http://www.mobismart.net/forums oldalon a testreszabás topicban van egy ROM mentéssel foglalkozó szoba. ott le van írva hogy mit kell pontosan csinálni. full mentés, de lehet csak typhoonon megy.
http://www.mobismart.net/forums/Default ... posts&t=81
(Kell egy s a linked végére )
|
szer. máj. 18, 2005 17:41 |
|
|