|
Számhordozás a gyakorlatban
Szerző |
Üzenet |
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
cbf írta: Trabi TM írta: cbf írta: Szerinted mit csináljak az 1 kérdés esetében? Bemész a pannihoz, megmondod nekik, hogy anno elb*szta az ember akinél kötötted a szerzõdést, és írják át a Nevedet, hogy helyesen legyen leírva... Igen csak ezzel az a gond, hogy akkor 30 napig nem hordozhatom a számom vagy ez nem számít átírásnak?
igen, ebbe bele fognak kötni.
|
vas. jún. 26, 2005 13:40 |
|
|
cbf
arany tag
|
Trabi TM írta: cbf írta: Szerinted mit csináljak az 1 kérdés esetében? Bemész a pannihoz, megmondod nekik, hogy anno elb*szta az ember akinél kötötted a szerződést, és írják át a Nevedet, hogy helyesen legyen leírva...
Igen csak ezzel az a gond, hogy akkor 30 napig nem hordozhatom a számom vagy ez nem számít átírásnak?
|
vas. jún. 26, 2005 13:33 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
cbf írta: Szerinted mit csináljak az 1 kérdés esetében?
Bemész a pannihoz, megmondod nekik, hogy anno elb*szta az ember akinél kötötted a szerződést, és írják át a Nevedet, hogy helyesen legyen leírva...
|
vas. jún. 26, 2005 13:31 |
|
|
cbf
arany tag
|
Trabi TM írta: Mindkét kérdésre "igen" a válasz
Köszönöm a választ.
Szerinted mit csináljak az 1 kérdés esetében?
|
vas. jún. 26, 2005 13:29 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Mindkét kérdésre "igen" a válasz
|
vas. jún. 26, 2005 13:23 |
|
|
cbf
arany tag
|
Sziasztok!
Két kérdésem lenne a számhordozással kapcsolatban.
Van egy prepaid a nevemen a Pannonál, még 1999-ben vettem. Akkoriban a prepaid vásárlásnál nem kellett személyi, azt a nevet és címet rögzítették amit ott mondtam. A szerződésem nem is szerepel más amiről be lehet azonosítani. Ezt a számot szeretném áthordozni a Vodához, de most, hogy kezembe került a 6 évvel ezelőtti szerződés észrevettem, hogy a nevem Kis xxxxx, a szerződésen pedig ez szerepel Kiss xxxxx. A lakcím stimmel. Tudom, hogy én vagyok a híbás, de 6 évvel ezelőtt nem is néztem, hogy az eladó két s-el írta a nevem. Szerintetek a Pannon beleköthet ebbe egykapus hordozás esetén?
Másik kérdésem az lenne, hogy a Vodánál veszek egy előfizetést készülékkel, akkor három hónap múlva mikor lejár a hűségem a Pannonos előfizetésemről minden gond nélkül ráhordozhatom a Pannonos számom?
|
vas. jún. 26, 2005 13:18 |
|
|
phonefreak
platina tag
|
ohajbalazs írta: Figyelemreméltó sztori:
T-Mobiletól 3 év után át akartam hozni egy számot a Vodához. Platinás voltam meg minden, szóval elég jó ügyfél voltam. Szerencsére nem kötöttem le magam. Tegnap 18 és 22 óra között lett volna a számhordozási ablakom. 18 óra után a T-Mobile háló elment és Sim kártya regisztrációja sikertelen üzenet jött meg. Ez ideáig oké, most jött a Voda. 10-kor végetért az ablak és valamikor hajnali 1 környékén kedvem támadt telefonálni. Ilyenkor ugyebár adnak egy ideiglenes 70-es számot, amire rádobják a hordozott számot. Ez nem történt meg. Az eredmény: Bárki hív, ez hallható: "A hívott számon előfizető nem kapcsolható" Felhivom a 1270-et, nem tud semmit, majd reggel. Reggel közlik, hogy a teljes tegnapi számhordozás odavan és dolgoznak már rajta. Most elmúlt délután 3 és semmi. A vállalkozásom ezen a telefonon bonyolódik, senki nem tud hívni, írni. Erről ennyit. Amatör **** banda. Nem tudnak semmit mondani, hogy meddig tart. Voltam már a márkaüzletben panaszt tenni, kártérítési igényit is töltöttem ki, de a hírközlési felügyeletnek is tervezek egy durva hangú levelet. Gyerekcipőben van még a számhordozás, az én káromra!
Egy haverom szintén így járt ahogy Te. Tegnap előtt este lett volna az időkapu, de nem történt semmi. Tegnap teljesen halott volt a hálózat egészen este 8-ig. Onnantól már tudott telefonálni és el tudták érni. Mivel ügyvéd ez neki különösen kellemetlen volt az ügyfelei miatt, de ennek ellenére nem csinált ekkora ügyet belőle mint Te. Normális ember meg tudja érteni, hogy a technika ördöge bárkit utolérhet, még akár a platinakártyás t-mobilosokat egyszer. Felhívta minden esetre az ügyfélszolgálatot, ahol panaszt tett, mire 10 percen belül visszahívták és nettó 5000 forintos kompenzációt ígértek. Nem azt mondom, hogy hasra kell esni az összegtől, de mindenképp belátásra vall a Vodafone részéről. Minden esetre nekem ennek ellenére sokkal normálisabb és ügyfél-orientáltabb cégnek tűnik, mint a Tré-mobile.
|
szer. jún. 22, 2005 13:51 |
|
|
Merlin
arany tag
|
"hírközlési felügyeletnek is tervezek egy durva hangú levelet"
Ők tehetnek erről?
|
kedd jún. 21, 2005 19:49 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
ohajbalazs írta: Gyerekcipõben van még a számhordozás, az én káromra!
ó, ezt megmondtuk volna előre is!
|
kedd jún. 21, 2005 14:09 |
|
|
ohajbalazs
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 31 Tartózkodási hely: Szeged
|
Figyelemreméltó sztori:
T-Mobiletól 3 év után át akartam hozni egy számot a Vodához. Platinás voltam meg minden, szóval elég jó ügyfél voltam. Szerencsére nem kötöttem le magam. Tegnap 18 és 22 óra között lett volna a számhordozási ablakom. 18 óra után a T-Mobile háló elment és Sim kártya regisztrációja sikertelen üzenet jött meg. Ez ideáig oké, most jött a Voda. 10-kor végetért az ablak és valamikor hajnali 1 környékén kedvem támadt telefonálni. Ilyenkor ugyebár adnak egy ideiglenes 70-es számot, amire rádobják a hordozott számot. Ez nem történt meg. Az eredmény: Bárki hív, ez hallható: "A hívott számon előfizető nem kapcsolható" Felhivom a 1270-et, nem tud semmit, majd reggel. Reggel közlik, hogy a teljes tegnapi számhordozás odavan és dolgoznak már rajta. Most elmúlt délután 3 és semmi. A vállalkozásom ezen a telefonon bonyolódik, senki nem tud hívni, írni. Erről ennyit. Amatör **** banda. Nem tudnak semmit mondani, hogy meddig tart. Voltam már a márkaüzletben panaszt tenni, kártérítési igényit is töltöttem ki, de a hírközlési felügyeletnek is tervezek egy durva hangú levelet. Gyerekcipőben van még a számhordozás, az én káromra!
|
kedd jún. 21, 2005 14:05 |
|
|
pg
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 828 Tartózkodási hely: Szeged
|
Sverige írta: Ha jól tudom, akkor a Vodánál van az, hogy 2 év után csak 2500Ft a függetlenítés...
Jól tudod. (2 év, mint a hűségszerződés letelte.)
|
kedd máj. 31, 2005 14:21 |
|
|
Sverige
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 616 Tartózkodási hely: Budapest
|
Kalasnikov írta: Köszi, ezek szerint nem jól emlékeztem az árra...
Ha jól tudom, akkor a Vodánál van az, hogy 2 év után csak 2500Ft a függetlenítés...
|
kedd máj. 31, 2005 13:03 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Kalasnikov írta: Ha jól tudom egy bizonyos idő letelte után ez nem egy nagy összeg.
Ja, tölünk picit nyugatabbra... Bár tegyük hozzá, hogy nem egy alkalommal láttam/hallottam még régebben, hogy ősrégi telefonokat a szervizes srác ingyen megcsinált.
Guni
|
kedd máj. 31, 2005 13:02 |
|
|
Kalasnikov
ezüst tag
|
Köszi, ezek szerint nem jól emlékeztem az árra...
|
kedd máj. 31, 2005 12:39 |
|
|
Sverige
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 616 Tartózkodási hely: Budapest
|
Kalasnikov írta: [...]3. régi készülék hivatalos kikódoltatása
Erről a harmadikról tud valaki valamit? Ha jól tudom egy bizonyos idő letelte után ez nem egy nagy összeg.
A Pannon pre- és post-paid díjszabása szerint is ez 7500Ft-ba kerül náluk.
http://www.pgsm.hu/tarifacsomagok/dijsz ... 050519.pdf (13.6 pont)
http://www.pgsm.hu/tarifacsomagok/dijsz ... 050519.pdf (6.5.6 pont)
|
kedd máj. 31, 2005 9:51 |
|
|
Kalasnikov
ezüst tag
|
Nem szorosan ide kapcsolódik a kérdésem, de hátha tud valaki segíteni. Mivel a feleségem átmegy a Pannontól a Vodához, a pannonos készüléke nem lesz jó neki. Három megoldás van:
1. új készülék
2. régi készülék nem hivatalos......................
3. régi készülék hivatalos kikódoltatása
Erről a harmadikról tud valaki valamit? Ha jól tudom egy bizonyos idő letelte után ez nem egy nagy összeg.
|
kedd máj. 31, 2005 9:40 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
VGyuri írta: Köszönöm mindkettõtök segítségét, sajnos a törvényrõl csak a levélbõl értesültem. A vásárlók könyvében csak kifogásoltam hogy ha a másik 2 szolgáltatónál személyesen is át lehet venni a Pannon-nál miért nem.
hogy még utoljára is betartsanak a kedves ügyfeleiknek!
|
hétf. máj. 30, 2005 14:29 |
|
|
VGyuri
arany tag
|
Köszönöm mindkettőtök segítségét, sajnos a törvényről csak a levélből értesültem.
A vásárlók könyvében csak kifogásoltam hogy ha a másik 2 szolgáltatónál személyesen is át lehet venni a Pannon-nál miért nem.
|
hétf. máj. 30, 2005 11:00 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Trabi TM írta: VGyuri írta: Menjek be a papírokkal a fogyasztóvédelemhez? Megéri?
Utólag már felesleges, ott helyben kellett volna felhívnod a FVF-et, és õk elmagyarázták volna az eladónak a törvényi álláspontot...
ahogy trabi mondja, az FVF-nél megállapítják, hogy okafogyottá vált az eset és nem foglalkoznak vele.
|
vas. máj. 29, 2005 15:58 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
VGyuri írta: Menjek be a papírokkal a fogyasztóvédelemhez? Megéri?
Utólag már felesleges, ott helyben kellett volna felhívnod a FVF-et, és ők elmagyarázták volna az eladónak a törvényi álláspontot...
|
szomb. máj. 28, 2005 22:19 |
|
|
VGyuri
arany tag
|
A saját példányomat elhoztam, és erre csak a Pannon-tól kaptam választ hogy nem volt jogos a panaszom, mert nekem elmondták hogy személyesen is átvehetem. A valóságban nem ez történt, hiszen pont emiatt írtam be. A 2. beírásban ezt leírtam, erre senki sem válaszolt.
Magyarul nem elnézést kértek hanem belehazudtak a szemembe, és másokkal is megteszik. Nagyon szomorú hogy megtehetik.
Menjek be a papírokkal a fogyasztóvédelemhez? Megéri?
OFF
Van egy törvény hogy Mo-n csak bruttó áron szabad kisker árakat meghirdetni, a Budapesti Piacban a M****l nettó áron hirdet. Emiatt írtam a FV-nek januárban, elküldtem nekik egy példányt az újságból, megírtak hogy az ügy folyamatban és azóta sincs semmi hír felőlük, a fél oldalas hirdetések továbbra is nettóban vannak közölve.
ON
|
szomb. máj. 28, 2005 20:53 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Trabi TM írta: VGyuri írta: Ha jól tudom önmagukat ellenõrzik a cégek, a Hírközlési Felügyelet csak akkor néz rájuk ha sorozatosan merül fel egy probléma, tehát nem minden bejelentés kerül hozzájuk. Ha nem hagytad a boltban a beírás 2. példányát, azaz a Te példányodat, akkor az elkerült az illetékes szervekhez is, és elvileg választ is kellett volna kapjál az üzlettõl, amiben elnézésedet kérik a JOGOS panaszért Ha ott hagytad az üzletben, a 2. lapot, az egészen más tészta...
ettől függetlenül saját körben kell intézni a VK-ba beírtakat, a felügyeletnek ellenőrzési joga van.
|
szomb. máj. 28, 2005 15:24 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
VGyuri írta: Ha jól tudom önmagukat ellenőrzik a cégek, a Hírközlési Felügyelet csak akkor néz rájuk ha sorozatosan merül fel egy probléma, tehát nem minden bejelentés kerül hozzájuk.
Ha nem hagytad a boltban a beírás 2. példányát, azaz a Te példányodat, akkor az elkerült az illetékes szervekhez is, és elvileg választ is kellett volna kapjál az üzlettől, amiben elnézésedet kérik a JOGOS panaszért
Ha ott hagytad az üzletben, a 2. lapot, az egészen más tészta...
|
szomb. máj. 28, 2005 10:04 |
|
|
VGyuri
arany tag
|
Trabi TM írta: A panninál is ki KELL , hogy adják. (és postán is elküldik)
Emiatt beírtam a vásárlók könyvébe, mert a hölgy állította hogy ők csak postán adják ki, személyesen soha. Ezután kaptam egy levelet hogy x törvény szerint kötelességük személyesen is kiadni a papírt, és erről tájékoztattak is ügyfélszolgálaton. Megint beírtam, azóta nem történt semmi sem. Ennyi ér a vásárlók könyve.
Ha jól tudom önmagukat ellenőrzik a cégek, a Hírközlési Felügyelet csak akkor néz rájuk ha sorozatosan merül fel egy probléma, tehát nem minden bejelentés kerül hozzájuk.
|
pén. máj. 27, 2005 15:21 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
vizsla1 írta: És közölték, hogy nem szokták személyesen kiadni csak postán. Erre mondtam, hogy a törvény azt írja elő, hogy 2 napon belül kötelesek kiállítani, s ha az ügyfél nem szeretné postán megkapni, akkor lehet személyesen is átvenni. Akkor jól tudtam vizsla1 írta: Szánalmas, hogy nem lehet kp.-ben kiegyenlíteni...
Ki lehet
Néhány embernek már sikerült, csak sokat kell velük kiabálni, de mióta van a 900-as feltöltés, szerintem ez nem is olyan nagy probléma, mert egyrészt a 900 Ft nem olyan hatalmas összeg, másrészt feltöltés után még lesz legalább egy heted, hogy lebeszéld ezt a nagy összeget
|
pén. máj. 27, 2005 10:24 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Postán 3(!!!) napon belül megjött a pannié. Aznap pedig személyesen is megkaptam (csak este derült ki, mikor hazaértem, s megnéztem a postát) a Váci úti, nem Westendben lévő márkaboltban (ami a voda székházzal szemben van). Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak. És közölték, hogy nem szokták személyesen kiadni csak postán. Erre mondtam, hogy a törvény azt írja elő, hogy 2 napon belül kötelesek kiállítani, s ha az ügyfél nem szeretné postán megkapni, akkor lehet személyesen is átvenni. Ez előtt 2 nappal pedig pont így kértem ki az engedélyt, ahol (Fehérvári úti márkabolt) azt mondták, hogy 24 óra múlva már személyesen is kiadják bármelyik bemutatóteremben. Ezért mentem be rá 2 napra a Váci útiba. Ahol jelezték, hogy ne tud mit csinálni, mert már feladták postán. Aztán egy felsőbb beosztott lehetővé tette.
Érdekes, hogy most nem kérdezték meg, miért megy el az ügyfél...
Panni prepaid átírásánál továbbra sem engedi a 30 napon belüli hordozást (Hála a "voda 50"-akció 15 nappal történő meghosszabbításának egy haverom nem marad ki a "jóból".) Továbbá előfordulhat, hogy a pannonline pozitív összeget mutat, ami a kedvezményt jelenti, amúgy meg mínuszban van az illető, akkor nem engedi még az átírást sem, amíg legalább 900-zal fel nem töltik. Az, hogy mínuszban van, nem látszódik a pannonlineon. Szánalmas, hogy nem lehet kp.-ben kiegyenlíteni... A Fehérvári úton azt mondták, hogy 72 órán belül megtörténik az átírás, utána elvileg kikérhető a hordozási engedély, de a gyakorlatban 30 napot kell várni. Nos, amikor én személyesen megkaptam, akkor a haveromét is ki próbáltuk kérni a Váci útiban. Természetesen nem adták ki.
Jó volna ha az illetékes hatóság pontosítaná a törvény szövegét, és az alapján határozná meg a 30 napot, hogy "a legalább 30 napja az adott hálózatban használt számot", és nem pedig "a legalább 30 napja az ügyfél nevén lévő számot" lehessen hordozni.
|
csüt. máj. 26, 2005 21:31 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
guni. írta: remélem visszafele is ilyen zökkenőmentes lesz.
A fentebb írtak szerint nem, mert ha postán küldik ki, 1-2 héten bellül, akkor pont lejár a 10 nap érvényesség mire megkapod az engedélyt
|
csüt. máj. 26, 2005 16:40 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Na megvolt nekem is az első számhordozásom Vodáról Pannonra. Sima ügy volt, múlt kedden kikértem az igazolást, szerdán vagy csütörtökön kaptam sms-t, hogy meghetek érte vagy küldik postán, pénteken bementem érte /egyébként hétfőn megjött a postával is/ rögtön mentem a Pannonba, szerződés megköt és tegnap meg is történt a dolog. Nagyon kellemesen csaódtam a vodában, remélem visszafele is ilyen zökkenőmentes lesz.
Guni
|
csüt. máj. 26, 2005 11:50 |
|
|
milestone
arany tag
|
Trabi TM írta: Soma01 írta: Nekem a Pannon-nál azt mondták, hogy ők CSAK postán küldik ki, de természetesen 2 napon belül feladják. ... A panninál is ki KELL , hogy adják. (és postán is elküldik)
Megerősíteném Soma01-t, nekem is azt mondták tegnap egy Pannon bemutatóteremben (illetve a 1220-n), hogy postán küldik ki, nem adják át személyesen. Kötelesek 1 v. 2 héten (nem emlékszem) belül megtenni.
Egyébként, Trabi TM, igazad volt, valóban fel kellett töltenem min. 900-al ahhoz, hogy kérhessem a számhordozást, annak ellenére, hogy a PannOnline-on aktívként szerepelt a kártya az egyenleg-felhasználási idő lejárta után 1 nappal (friss, aktuális adatok szerint, legalábbis ami az egy. felh.-i időt illeti).
|
csüt. máj. 26, 2005 11:44 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Soma01 írta: Nekem a Pannon-nál azt mondták, hogy ők CSAK postán küldik ki, de természetesen 2 napon belül feladják. De mire posta idehozza (kb 5nap).... Addig is náluk vagyok és nem tudok "mozdulni". A Voda másnap a kezembe adta, bemehettem bármelyik viszonteladóhoz és ott kinyomtatták nekem és persze postán is +kaptam 1 hétre rá.
A panninál is ki KELL , hogy adják. (és postán is elküldik)
|
csüt. máj. 26, 2005 10:42 |
|
|
Soma01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 527 Tartózkodási hely: Debrecen
|
VGyuri írta: milestone írta: ... Ebben az esetben az 1 vagy 2 kapus megoldást célszerű választani, ... A 2 kapus gyorsabb, személyesen 2 napon belül ki kell adniuk a papírt, míg postán ki tudja mikor érkezik meg.
Nekem a Pannon-nál azt mondták, hogy ők CSAK postán küldik ki, de természetesen 2 napon belül feladják. De mire posta idehozza (kb 5nap).... Addig is náluk vagyok és nem tudok "mozdulni". A Voda másnap a kezembe adta, bemehettem bármelyik viszonteladóhoz és ott kinyomtatták nekem és persze postán is +kaptam 1 hétre rá.
|
csüt. máj. 26, 2005 7:52 |
|
|
Soma01
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 527 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Szerintem csak adatmódosítás, de +30 nap az nem!!
|
csüt. máj. 26, 2005 7:48 |
|
|
Kalasnikov
ezüst tag
|
Feleségem vinné a pgsmtől a vodához a számát. Idő közben megváltozott a neve. Ez adatmódosítást jelent és +30 napot?
|
szer. máj. 25, 2005 14:22 |
|
|
milestone
arany tag
|
Trabi TM, VGyuri, köszi.
|
szer. máj. 25, 2005 11:39 |
|
|
VGyuri
arany tag
|
milestone írta: ... Ebben az esetben az 1 vagy 2 kapus megoldást célszerű választani, ...
A 2 kapus gyorsabb, személyesen 2 napon belül ki kell adniuk a papírt, míg postán ki tudja mikor érkezik meg.
|
szer. máj. 25, 2005 5:07 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
milestone írta: A köv. lenne a kérdésem: adott egy Pannon prepaid kártya, aminek ma jár le az egyenleg-felhasználási ideje. Kérhetem-e a számhordozását holnaptól?
Kérheted, de el fogják utasítani
Töltsed fel 900-al, akkor már kérheted is holnap, és lesz egy heted, hogy lebeszéld a 900-at, denegatívba ne menj
|
kedd máj. 24, 2005 21:55 |
|
|
milestone
arany tag
|
A köv. lenne a kérdésem: adott egy Pannon prepaid kártya, aminek ma jár le az egyenleg-felhasználási ideje. Kérhetem-e a számhordozását holnaptól? Az egyenleg pozitív, ha ez számít.
Vodánál lenne belőle egy SIM-only VF 50-es. Ebben az esetben az 1 vagy 2 kapus megoldást célszerű választani, ill. érdemes lenne-e esetleg feltölteni a biztonság kedvéért mondjuk egy 900-assal, bár ha nem muszáj, nem tenném.
Meddig számít aktívnak egy kártya, ill. meddig lehet számhordozni?
Köszönöm.
|
kedd máj. 24, 2005 18:28 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
pg írta: Ez biztos, hogy 2x30? Mert addigra meg nem lesz VF50. Most néztem meg a Voda oldalán pontosan, ott nincs ilyen kitétel.
"Amennyiben még nem telt el 30 nap azóta, hogy jelenlegi szolgáltatód megkezdte a szolgáltatást számodra a jelenlegi telefonszámodon, még egy kicsit várnod kell"
|
kedd máj. 24, 2005 9:51 |
|
|
pg
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 828 Tartózkodási hely: Szeged
|
Ez biztos, hogy 2x30? Mert addigra meg nem lesz VF50. Most néztem meg a Voda oldalán pontosan, ott nincs ilyen kitétel.
Van saját névre szóló, és minimum 30 napos. De nem együtt. Bár az meg lehet, hogy ott van, ahonnan viszed?!
------------------------------------------------------------------------
3. 2. Saját névre szóló előfizetői szerződés
A saját nevedre szól az előfizetői szerződés arra a telefonszámra, amit hordozni szeretnél? Ne feledd, hogy a telefonszám hordozását csak az indíthatja el, akinek a nevére szól az adott telefonszámhoz tartozó előfizetői szerződés. Fontos tudnivaló, hogy ez feltöltőkártyás csomagokra is érvényes, tehát a Te nevedre szóljon a feltöltőkártyás előfizetés!
Nem Te vásároltad a csomagot / kötötted az előfizetést, amelyet jelenleg használsz?
Ebben az esetben két lehetőséged van:
a. A számhordozást az a személy indíthatja el, aki az eredeti szerződést megkötötte.
b. A számhordozás előtt írasd át a saját nevedre az előfizetést! Ennek feltételeiről és pontos lépéseiről a jelenlegi szolgáltatód tud felvilágosítást adni.
3.6. 30 napnál régebbi előfizetés
Legalább 30 napnak el kell telnie azóta, hogy az aktuális szolgáltatód megkezdte a szolgáltatást az adott telefonszámon!
Amennyiben még nem telt el 30 nap azóta, hogy jelenlegi szolgáltatód megkezdte a szolgáltatást számodra a jelenlegi telefonszámodon, még egy kicsit várnod kell, ha át szeretnéd azt hozni a Vodafone-hoz, vagy ha még nem kürtölted világgá a 20- as vagy 30-as számod, csatlakozhatsz hozzánk egy vadonatúj 70- es telefonszámmal is!
|
kedd máj. 24, 2005 9:25 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Rairjak a nevedre, majd mivel meg nincs 30 nap ota a neveden a kartya, ezt a 30 napot is ki kell varnod, es ezutan mar hordozhatod is Tehat esetedben 2*30 nap...
|
kedd máj. 24, 2005 7:10 |
|
|
Merlin
arany tag
|
Nevemre írattam vagy 10 napja egy 1-1,5 éve nálam lévő Dominó kártyát. Aztmondták 30 napot várni kell, hátha előkerül az igazi tulajdonosa, utána kerül a nevemre. Ahoz nem volt pofám, hogy megkérdezem a 30. nap után kérhetek-e számhordozást, (akkor írány VF50) vagy még kell várni X napot. Szerintetek?
|
hétf. máj. 23, 2005 22:14 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
K.Zolee írta: pre paidnel mikell szamhordozashoz?
Személyi igazolvány, és ha van, lakcímkártya. És ha jót akarsz, kezedben számhordozási engedély .
|
szomb. jan. 01, 2005 21:14 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Chevanton írta: Trabi Tm vagy bárki, aki tud valamit erről: December 31-ig szól eredetileg az ajánlat, de meghosszabítják -e az akciót, hogy 5000 v. 10 000 Ft jóváírást kap az a ki a Vodához viszi a számát? Vagy más kedvezmény lesz? Kösz!
Egyelőre semmit nem tudok róla, de miután ez már vagy a 3. ilyen akció, gyanítom, hogy később lesz még hasonló...
|
szomb. jan. 01, 2005 21:08 |
|
|
K.Zolee
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1304 Tartózkodási hely: Buda-neha Gyorskocsis utca
|
pre paidnel mikell szamhordozashoz?
|
pén. dec. 31, 2004 11:49 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Tesókámat sikeresen átcibáltuk a vodához a pannitól
Karácsony előtt pár nappal voltunk egy vodás viszonteladónál,sim only.
De épp amikor kötni akartuk,nem ment a számítógépes rendszer,ezért a csaj kézzel töltette ki a szerződést,és mondta,hogy így viszont nem mi választunk idő ablakot.OK.És majd utánunk szól,hogy mikor lesz időablak.
Aztán azóta se szólt,de tegnap már nem mászott fel a pannis kártyája a hálóra,mondtam neki,hogy akkor kártya csere izibe,és azóta él a vodás,semmi gond vele
|
pén. dec. 31, 2004 11:07 |
|
|
Chevanton
arany tag
|
Trabi Tm vagy bárki, aki tud valamit erről:
December 31-ig szól eredetileg az ajánlat, de meghosszabítják -e az akciót, hogy 5000 v. 10 000 Ft jóváírást kap az a ki a Vodához viszi a számát? Vagy más kedvezmény lesz? Kösz!
|
pén. dec. 31, 2004 10:08 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Persze, mivel az emberek 70%-a le van kötve, vagy épp nincsa nevén a kártya.
|
szomb. dec. 11, 2004 17:24 |
|
|
Bournie
arany tag
|
Tyűű, hát sejtettem, hogy nem volt túl sok hordozott szám, de ez azért elképesztően kevés. Szerintem.
|
szomb. dec. 11, 2004 17:19 |
|
|
Galahed
ezüst tag
|
köszi a linket. pont nincs kiadva ami nekem kell sajna.
|
szomb. dec. 11, 2004 17:16 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Számcsere árával ugye tisztában vagy?
Nincs valami bő választék: 45x-xx-xx - 46x-xx-xx.
|
szomb. dec. 11, 2004 17:10 |
|
|