Szerző |
Üzenet |
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
rage. írta: Nem tudom mennyire a kihangosito hibája mert 2 telefonnal müködött rendesen. Ha az a 2 telefon Moto volt, akkor elvárható.
Ha Nokia, akkor meg azért, mert a Nokia nem kapcsol készenlétbe soha, merül is, mint a fene.
De leírhatnád, mely 2 készülék volt, amivel ment simán (valamint, hogy milyen profillal) és akkor nem kéne találgatnunk.
|
csüt. szept. 08, 2005 20:47 |
|
|
user01
arany tag
|
cbr900rr írta: user01 írta: cbr900rr írta: Ékezetet nem kezel? Tökéletesen kezeli az ékezeteket, ha a "Szöveg-kódolás"-nál az "Eastern-European (Cp1250)"-t választod ki! Nekem igy sem kezeli az ékezetet. Pedig ugy csináltam ahogy irtad.
A .txt fájlnak síma ANSI kódolásúnak kell lennie. Ha így sem kezeli az ékezeteket, akkor nem értem... Így mindenképpen működnie kell.
|
csüt. szept. 08, 2005 18:51 |
|
|
rage.
arany tag
|
Nem tudom mennyire a kihangosito hibája mert 2 telefonnal müködött rendesen.
|
csüt. szept. 08, 2005 15:46 |
|
|
ooz
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 64 Tartózkodási hely: Budapest
|
hol érdemes/"szabad" manapság ilyen telót venni újan, ha nem szolgáltatótól akarom?
ismerek látásból sok (sufni) gsm céget, de vhogy nincs túl sok bizalmam hozzájuk, amiket a fórumokon tapasztaltam...
|
csüt. szept. 08, 2005 12:54 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
rage. írta: Én leginkább autoban használom. De van mikor szinte egész nap. Nekem ehhez nem jo.Az a szorakozása,hogy szétkapcsol meg összekapcsol.Csak azt hallom az autoban,hogy pittyeg le és összekapcsolásnál. A másik baj meg az,hogy azt jelzi a kihangositó és a telo is ,hogy megvan a kapcsolat.Aztán hivás jön és telefonálhatok telorol. Ezért mondtam a két telefont ami jol müködött. Egyébként a kihangositó motorola. Na, ezért kérdeztem.
A SonyEricsson fejlesztette ki a Bluetooth technológiát, ölég érdekes lenne, ha hibásan használná a saját háziszabványát.
Én is a moto hibájára gyanakszom. Vagy esetleg az, hogy nem kihangosító profillal kapcsolódik a telóval. Vagy a fene tudja.
|
csüt. szept. 08, 2005 12:09 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
rage. írta: Én leginkább autoban használom. De van mikor szinte egész nap. Nekem ehhez nem jo.Az a szorakozása,hogy szétkapcsol meg összekapcsol.Csak azt hallom az autoban,hogy pittyeg le és összekapcsolásnál. A másik baj meg az,hogy azt jelzi a kihangositó és a telo is ,hogy megvan a kapcsolat.Aztán hivás jön és telefonálhatok telorol. Ezért mondtam a két telefont ami jol müködött. Egyébként a kihangositó motorola.
Hát szerintem kezdj el gondolkodni a kihangosítód cseréjén , mert azzal lehet a probléma.
A K750-em miótam megvan, még soha nem szakadt meg a BT kapcsolata, pedig volt, hogy egyszerre 2 eszközzel is használtam (headset+számítógép), de még így is tökéletesen ment, tehát vagy a Te telefonod hibás, vagy a kihangosítód halt meg de azért nem kellene általánosítani...
|
csüt. szept. 08, 2005 11:58 |
|
|
rage.
arany tag
|
Macika írta: rage. írta: Skynet.
A 6230 visszalépés lenne.Meg a bluetooth része nekem nem igazán vált be. Nem tudom pontosan milyen szoft volt már rajta,de nem régi. Eddig ami jo volt bluetooth hazsnálatra(autoban) az a 6680 és a d500. Mondjuk a d750-nek kritikán aluli a bluetooth része. Ha a D750-nél a SonyEricsson D750-ére gondolsz, akkor az igen érdekes lehet. Mivel eddig atomstabil BT-működést - az első pillanattól - még csak a SE-től kaptam. Más telónak mindig voltak nyűgjei, fagyásai, újraindulásai BT használata esetén. Az SE meg tette a dolgát. Tudnál bővebben írni erről?
Én leginkább autoban használom.
De van mikor szinte egész nap.
Nekem ehhez nem jo.Az a szorakozása,hogy szétkapcsol meg összekapcsol.Csak azt hallom az autoban,hogy pittyeg le és összekapcsolásnál.
A másik baj meg az,hogy azt jelzi a kihangositó és a telo is ,hogy megvan
a kapcsolat.Aztán hivás jön és telefonálhatok telorol.
Ezért mondtam a két telefont ami jol müködött.
Egyébként a kihangositó motorola.
|
csüt. szept. 08, 2005 5:37 |
|
|
Macika
Moderátor
|
rage. írta: Skynet.
A 6230 visszalépés lenne.Meg a bluetooth része nekem nem igazán vált be. Nem tudom pontosan milyen szoft volt már rajta,de nem régi. Eddig ami jo volt bluetooth hazsnálatra(autoban) az a 6680 és a d500. Mondjuk a d750-nek kritikán aluli a bluetooth része. Ha a D750-nél a SonyEricsson D750-ére gondolsz, akkor az igen érdekes lehet. Mivel eddig atomstabil BT-működést - az első pillanattól - még csak a SE-től kaptam. Más telónak mindig voltak nyűgjei, fagyásai, újraindulásai BT használata esetén. Az SE meg tette a dolgát.
Tudnál bővebben írni erről?
|
csüt. szept. 08, 2005 1:36 |
|
|
Zoltanfi
gyémánt tag
|
rage. írta: Skynet.
A 6230 visszalépés lenne.Meg a bluetooth része nekem nem igazán vált be. Nem tudom pontosan milyen szoft volt már rajta,de nem régi. Eddig ami jo volt bluetooth hazsnálatra(autoban) az a 6680 és a d500. Mondjuk a d750-nek kritikán aluli a bluetooth része.
Azért egy d750-el már ki lehet böjtölni az N70 vagy a 6280 eljövetelét..
|
szer. szept. 07, 2005 22:03 |
|
|
rage.
arany tag
|
Skynet.
A 6230 visszalépés lenne.Meg a bluetooth része nekem nem igazán vált be.
Nem tudom pontosan milyen szoft volt már rajta,de nem régi.
Eddig ami jo volt bluetooth hazsnálatra(autoban) az a 6680 és a d500.
Mondjuk a d750-nek kritikán aluli a bluetooth része.
|
szer. szept. 07, 2005 15:37 |
|
|
rage.
arany tag
|
Macika írta: rage. írta: Az első szoft ota változott a gyorsaság?Ha igen mennyivel? Sima 6230-hoz képest. Nem hiszem.
Köszi.
Pedig reménykedtem mert ezt sonyericcsonnt már nem nagyon bírom elviselni(d750).
|
szer. szept. 07, 2005 5:41 |
|
|
Macika
Moderátor
|
rage. írta: Az első szoft ota változott a gyorsaság?Ha igen mennyivel? Sima 6230-hoz képest. Nem hiszem.
|
kedd szept. 06, 2005 22:26 |
|
|
cbr900rr
ezüst tag
|
user01 írta: cbr900rr írta: Ékezetet nem kezel? Tökéletesen kezeli az ékezeteket, ha a "Szöveg-kódolás"-nál az "Eastern-European (Cp1250)"-t választod ki!
Nekem igy sem kezeli az ékezetet. Pedig ugy csináltam ahogy irtad.
|
kedd szept. 06, 2005 18:37 |
|
|
rage.
arany tag
|
Az első szoft ota változott a gyorsaság?Ha igen mennyivel?
Sima 6230-hoz képest.
|
kedd szept. 06, 2005 16:19 |
|
|
P.I.
ezüst tag
|
Macika írta: Ha garis a teló, akkor tök mindegy, hová viszed, én a Mammutot javasolnám. Ha nem garis, akkor csak abban az esetben vidd hivatalos szervizbe, ha nem zavar túlságosan, hogy a 3x-osát kell kifizesd egy szoftfrissítésért, mint ahogy azt itt a fórumon párunktól megkapod.
OK! Akkor most még a gyárival próbálkozom, a többit meg magánban...
|
kedd szept. 06, 2005 15:15 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Macika írta: Twisterrel igen. Mostanában rákaptam a JAF-ra.
Ja, én meg azt használom ritkábban...
|
kedd szept. 06, 2005 15:14 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Trabi TM írta: Macika írta: (én is el szoktam felejteni néha) "Create Ini File" , és el is múlik a feledékenység Twisterrel igen. Mostanában rákaptam a JAF-ra.
|
kedd szept. 06, 2005 14:54 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Macika írta: (én is el szoktam felejteni néha)
"Create Ini File" , és el is múlik a feledékenység
|
kedd szept. 06, 2005 14:52 |
|
|
Macika
Moderátor
|
P.I. írta: Köszi az infót! Akkor már csak azt mondd meg léccci, hova édemes bevinnem. A DunaPlazás PGSM-et hanyagolnám és az Új Udvarban lévő Nokia szerviz sem jön be annyira. Ha garis a teló, akkor tök mindegy, hová viszed, én a Mammutot javasolnám.
Ha nem garis, akkor csak abban az esetben vidd hivatalos szervizbe, ha nem zavar túlságosan, hogy a 3x-osát kell kifizesd egy szoftfrissítésért, mint ahogy azt itt a fórumon párunktól megkapod.
|
kedd szept. 06, 2005 14:49 |
|
|
P.I.
ezüst tag
|
Macika írta: P.I. írta: Macika írta: P.I. írta: Szervusztok! BT-kapcsolat után kikapcsolom a BT-t, el is tűnik a pici ikon, azt írja ki, hogy Bluetooth kikapcsolva. A BT azonban nem kapcsolódik ki! Ha utána bekapcsolom, azt írja ki, hogy bekapcsolva, de az ikon már nem kerül fel balra. Innentől már csak egy Power OFF/ON gyógyítja meg. Találkoztatok már ilyen hibajelenséggel? Nem volt szoftfrissen mostanában a telód? Nem, még az eredeti 3.23-assal üzemel. Ez a frissítés hogy megy? Garanciában? Úgy értettem, hogy ha esetleg házilagos frissítésen volt a telód, akkor esetleg elfelejtettek a gyári értékre visszaállítani mindent (én is el szoktam felejteni néha). Gariban? Igen, ha megvan a garijegyed és még nincs 1 éves a telód. Ha egyik felvétel nem teljesül, akkor fizetős.
Köszi az infót! Akkor már csak azt mondd meg léccci, hova édemes bevinnem. A DunaPlazás PGSM-et hanyagolnám és az Új Udvarban lévő Nokia szerviz sem jön be annyira.
|
kedd szept. 06, 2005 14:25 |
|
|
Macika
Moderátor
|
P.I. írta: Macika írta: P.I. írta: Szervusztok! BT-kapcsolat után kikapcsolom a BT-t, el is tűnik a pici ikon, azt írja ki, hogy Bluetooth kikapcsolva. A BT azonban nem kapcsolódik ki! Ha utána bekapcsolom, azt írja ki, hogy bekapcsolva, de az ikon már nem kerül fel balra. Innentől már csak egy Power OFF/ON gyógyítja meg. Találkoztatok már ilyen hibajelenséggel? Nem volt szoftfrissen mostanában a telód? Nem, még az eredeti 3.23-assal üzemel. Ez a frissítés hogy megy? Garanciában? Úgy értettem, hogy ha esetleg házilagos frissítésen volt a telód, akkor esetleg elfelejtettek a gyári értékre visszaállítani mindent (én is el szoktam felejteni néha).
Gariban? Igen, ha megvan a garijegyed és még nincs 1 éves a telód. Ha egyik felvétel nem teljesül, akkor fizetős.
|
kedd szept. 06, 2005 14:18 |
|
|
P.I.
ezüst tag
|
Macika írta: P.I. írta: Szervusztok! BT-kapcsolat után kikapcsolom a BT-t, el is tűnik a pici ikon, azt írja ki, hogy Bluetooth kikapcsolva. A BT azonban nem kapcsolódik ki! Ha utána bekapcsolom, azt írja ki, hogy bekapcsolva, de az ikon már nem kerül fel balra. Innentől már csak egy Power OFF/ON gyógyítja meg. Találkoztatok már ilyen hibajelenséggel? Nem volt szoftfrissen mostanában a telód?
Nem, még az eredeti 3.23-assal üzemel. Ez a frissítés hogy megy? Garanciában?
|
kedd szept. 06, 2005 13:43 |
|
|
Macika
Moderátor
|
P.I. írta: Szervusztok! BT-kapcsolat után kikapcsolom a BT-t, el is tűnik a pici ikon, azt írja ki, hogy Bluetooth kikapcsolva. A BT azonban nem kapcsolódik ki! Ha utána bekapcsolom, azt írja ki, hogy bekapcsolva, de az ikon már nem kerül fel balra. Innentől már csak egy Power OFF/ON gyógyítja meg. Találkoztatok már ilyen hibajelenséggel? Nem volt szoftfrissen mostanában a telód?
|
kedd szept. 06, 2005 13:31 |
|
|
P.I.
ezüst tag
|
Szervusztok!
BT-kapcsolat után kikapcsolom a BT-t, el is tűnik a pici ikon, azt írja ki, hogy Bluetooth kikapcsolva. A BT azonban nem kapcsolódik ki! Ha utána bekapcsolom, azt írja ki, hogy bekapcsolva, de az ikon már nem kerül fel balra. Innentől már csak egy Power OFF/ON gyógyítja meg.
Találkoztatok már ilyen hibajelenséggel?
|
kedd szept. 06, 2005 12:10 |
|
|
user01
arany tag
|
cbr900rr írta: Ékezetet nem kezel?
Tökéletesen kezeli az ékezeteket, ha a "Szöveg-kódolás"-nál az "Eastern-European (Cp1250)"-t választod ki!
|
hétf. szept. 05, 2005 19:40 |
|
|
user01
arany tag
|
cbr900rr írta: Ha valaki tudna segiteni a bookreader használatában azt megköszönném. Hogy lehet uj könyvet felvenni a listába? Nekem nem megy. Vagy lehet nem jo a bookreader-em?
A http://tequilacat.nm.ru/dev/br/index-en.html lapon le tudod tölteni a "shell" windows-os keretprogramot, amivel a .txt kiterjesztésű szövegfájlokból (könyvekből) a telefonra feltölthető java progikat tudsz készíteni. A 2.0-ás shell progikból hiányzik három .dll fájl, amit külön le kell töltened, majd be kell másolnod a shell progi mappájába. Ezeket is megtalálod a Download szekcióban. Ha egy könyv nagy méretű, akkor egynél több java progi is készülhet.
A shell progiban válaszd ki a könyvet, amit olvasni akarsz a mobilon, majd az opcióknál a "jar fájl maximális méreté"-nek 512000-et adj meg! A "Text block size" legyen 500000. Beállíthatod az autoscroll értékét, valamint a háttérvilágítás intenzítását is csökkentheted, amivel jelentősen növekszik az akku üzemideje. A Font lapon megadhatsz nagyobb méretű betűket is, ha kicsinek találod a telefon saját betűméretét.
Kellemes olvasást!
|
hétf. szept. 05, 2005 19:35 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
c3po írta: Nekem errol a forumrol az tunik, hogy megjelent.
Hááát, amikor beírtad, körbenéztem egy kicsit és sehol sem találtam nyomát, Nokia szervizes körökben sem.
Ausztrál az ürge, aki ezt beírta, lehet, hogy ott más a módi. Nincs persze kizárva, hogy hamarosan itt is lesz ilyen, de most nincs.
|
hétf. szept. 05, 2005 19:32 |
|
|
cbr900rr
ezüst tag
|
Ékezetet nem kezel?
|
hétf. szept. 05, 2005 15:25 |
|
|
cbr900rr
ezüst tag
|
Ha valaki tudna segiteni a bookreader használatában azt megköszönném. Hogy lehet uj könyvet felvenni a listába? Nekem nem megy. Vagy lehet nem jo a bookreader-em?
|
hétf. szept. 05, 2005 14:45 |
|
|
Rian
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. máj. 27, 2004 4:34 Hozzászólások: 2329 Tartózkodási hely: Budapest XVIII.
|
Klown írta: Üdv! Nálam a következő a hibajelnség: Egyes mp3 számoknál a ugrik. De nem úgy, mint a CD, hogy +5másodpercet, hanem a következő számra ugrik. Ami igen zavaró! Próbáltam már többször is a másolást. Ugyanez az eredmény. De pl. a telefon memóriájáról lejátszom WinAMP-pal, úgy már megy. Annyit észrevettem, hogy általában akkor ugrik számot, ha valamilyen grabbelési hiba van. Akkor a WinAMP is pattan egyet, de folytatja tovább. Erre tudtok valami megoldást?! (A szám újragrabbelésén, vagy újra letöltésén kívül?! ) Üdv: Klown Hibás MP3-akkal miért zaklatod szegény telefont:)? Mivel a 6230i-re nem létezik semilyen más lejátszó progi, ezért szerintem csak egy lehetőséged van a hibát kiküszöbölni. Tömörítsd hibamentesen az mp3-at, és próbáld ki úgy:) Nekem sosem voltak ilyen akadozási gondjaim. Hibás mp3-at nem töltöttem fel rá.
Üdv!
|
hétf. szept. 05, 2005 3:35 |
|
|
Klown
ezüst tag
|
Üdv!
Nálam a következő a hibajelnség:
Egyes mp3 számoknál a ugrik. De nem úgy, mint a CD, hogy +5másodpercet, hanem a következő számra ugrik. Ami igen zavaró! Próbáltam már többször is a másolást. Ugyanez az eredmény. De pl. a telefon memóriájáról lejátszom WinAMP-pal, úgy már megy. Annyit észrevettem, hogy általában akkor ugrik számot, ha valamilyen grabbelési hiba van. Akkor a WinAMP is pattan egyet, de folytatja tovább. Erre tudtok valami megoldást?! (A szám újragrabbelésén, vagy újra letöltésén kívül?! )
Üdv: Klown
|
vas. szept. 04, 2005 21:02 |
|
|
c3po
arany tag
|
Akoska írta: HappyBoy írta: közben megjelent a 3.46 -os szoftver. Tud róla valaki valamit? Én igen. Hogy még nem jelent meg
Nekem errol a forumrol az tunik, hogy megjelent.
http://www.expansys.com.hk/forumthread. ... thread=441
Meg meg az is, hogy a felhasznalo altal eddig talalt egyetlen modositas a kihangositot erintette.
|
pén. szept. 02, 2005 21:49 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
HappyBoy írta: közben megjelent a 3.46 -os szoftver. Tud róla valaki valamit?
Én igen. Hogy még nem jelent meg
|
pén. szept. 02, 2005 19:32 |
|
|
HappyBoy
arany tag
|
Egyébként én is AD-15-el hallgatom a 6230i-t, ja és teljes hangerõn, de így is bírja 8 órát!
Ja és AD-15-el picit hangosabb, mint a sima gyárival, vagy a saját készítésû 3.5" átalakítóval, de hogy mitõl azt nem tudom.
|
csüt. szept. 01, 2005 18:06 |
|
|
HappyBoy
arany tag
|
közben megjelent a 3.46 -os szoftver. Tud róla valaki valamit?
|
csüt. szept. 01, 2005 17:58 |
|
|
KisGereke
ezüst tag
|
Idézet: A problemad megoldasara szerintem ebben a keszulekben nincs mod, de meg utananezek.
Udv.
Balazs Thanks in advance.
GeReKe
|
szer. aug. 31, 2005 6:10 |
|
|
c3po
arany tag
|
KisGereke írta: Idézet: A k.-t is át tudom állítani thu.-ra ? Komoly? Nekem mindig csak tue.-ra sikerul. Hol lehet a baj??? Udv. Balazs Nem kell cikizni az angol tudásom. Mikor rányomtam az ELKÜLD -re, akkor már én is láttam a hibát. Megoldást adjál, ne hibákat keress a hozzászólásokban! Üdv. A hozzaszolas modositasara megoldas az "edit" gombbal lehetseges. (Meg ott volt a szmajli is)
A problemad megoldasara szerintem ebben a keszulekben nincs mod, de meg utananezek.
Udv.
Balazs
|
kedd aug. 30, 2005 21:52 |
|
|
KisGereke
ezüst tag
|
Idézet: A k.-t is át tudom állítani thu.-ra ? Komoly? Nekem mindig csak tue.-ra sikerul. Hol lehet a baj??? Udv. Balazs Nem kell cikizni az angol tudásom. Mikor rányomtam az ELKÜLD -re, akkor már én is láttam a hibát.
Megoldást adjál, ne hibákat keress a hozzászólásokban!
Üdv.
|
kedd aug. 30, 2005 21:25 |
|
|
Daemon Wear
ezüst tag
|
.:Jeff:. írta: Sy írta: .:Jeff:. írta: Sy írta: Ez nagyon coolnak tűnik! Kérdés, hogy ha távirányítós fülest nyomok rá, vajon tudja-e kezelni a telefon médialejátszóját... Valakinek van már vele tapasztalata? Nekem AD-15-öm van, de távirányítós fülesem nincsen... És nem tudnád valakinek a fülesével kipróbálni? Kollégáknál sincs senkinek se egy? Nem jellemző a távirányítós füles az ismerettségi körömben. De szerintem nulla a valószínűsége, hogy haramdik gyártó fülesével tudd kezelni a telefont, mindezt úgy, hogy közben még egy adapter is be van iktatva. Hangerőszabályzás egy másik téma, az fog menni, persze csak gány módon, mégpedig úgy, hogy maxra veszed a hangerőt a telón és a fülessel szabályzod a hangerőt...
Ez teljesen igaz, de ha maxra veszed a hangerőt akkot azt tudnod kell hogy iszonyatosan merülni fog a telód. Pl vannak az új modern cuccok, ahol lehet magán a fülesen állítani a hangot, ott egy potmétert taszajtasz ösze vissza. A leadott energia-teljesítmény ugyan az mind teljes, mind alacsony hangerőn. Itt is így történne. Így hát ott vagyunk megint ahol a part szakad. Hiába oldanád meg ezt a gondodat, vihetsz magaddal egy töltőt, vagy pótaksit. Ugye mert itt jönne a fő gond. Gyorsan lemerülnél. De ha jól nyomatod az elektronikát tudsz magadnak házilag csinálni egy gyorstöltőt. Mit ahogy azt már megcsinálták más gyártóknál (Pl Siemens) Rádugsz a cuccra egy 9v-os elmet vagy már van ceruza ill gombelemes változatban is. És így tudnád megoldani hogy tudod tölteni az akut.
|
kedd aug. 30, 2005 21:10 |
|
|
c3po
arany tag
|
M62 írta: KisGereke írta: a k.-t is át tudom állítani thu.-ra...
Legalább annyi elõnye van, hogy nem olyan k. félreérthetõ.
A k.-t is át tudom állítani thu.-ra ? Komoly? Nekem mindig csak tue.-ra sikerul. Hol lehet a baj???
Udv.
Balazs
|
kedd aug. 30, 2005 19:59 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
.:Jeff:. írta: Namost azon a HDS-3ason van ám egy gomb, mégpedig egy fekete gumiborítású. Na hogy ha azt megnyomod, akkor tudsz váltani a rádiók és az Mp3-ak között is
Ja, ez tiszta, de én lejátszás, megállítás, léptetés funkciókra gondoltam, csak ezek szerint nem fogalmaztam elég világosan, sorry
Féltem tőle, hogy ez lesz, de 15 (13) ezret nem adnék ki szívesen egy távirányítós fülesért, főleg, hogy az LCD-t teljesen haszontalannak tartom.
|
kedd aug. 30, 2005 19:04 |
|
|
.:Jeff:.
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 364 Tartózkodási hely: Audi A4 TDI...majd egyszer :-)
|
Sy írta: .:Jeff:. írta: Sy írta: Ez nagyon coolnak tűnik! Kérdés, hogy ha távirányítós fülest nyomok rá, vajon tudja-e kezelni a telefon médialejátszóját... Valakinek van már vele tapasztalata? Nekem AD-15-öm van, de távirányítós fülesem nincsen... És nem tudnád valakinek a fülesével kipróbálni? Kollégáknál sincs senkinek se egy?
Nem jellemző a távirányítós füles az ismerettségi körömben.
De szerintem nulla a valószínűsége, hogy haramdik gyártó fülesével tudd kezelni a telefont, mindezt úgy, hogy közben még egy adapter is be van iktatva. Hangerőszabályzás egy másik téma, az fog menni, persze csak gány módon, mégpedig úgy, hogy maxra veszed a hangerőt a telón és a fülessel szabályzod a hangerőt...
|
kedd aug. 30, 2005 17:17 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
KisGereke írta: a k.-t is át tudom állítani thu.-ra...
Legalább annyi előnye van, hogy nem olyan k. félreérthető.
|
kedd aug. 30, 2005 17:16 |
|
|
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 364 Tartózkodási hely: Audi A4 TDI...majd egyszer :-)
|
Sy írta: Jeff, nekem a dobozában "csak" egy HDS-3 típusú füles volt, azon semmi kezelőszerv..
Csak most olvasom mit írsz...
Namost azon a HDS-3ason van ám egy gomb, mégpedig egy fekete gumiborítású. Na hogy ha azt megnyomod, akkor tudsz váltani a rádiók és az Mp3-ak között is
|
kedd aug. 30, 2005 17:12 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
.:Jeff:. írta: Sy írta: Ez nagyon coolnak tűnik! Kérdés, hogy ha távirányítós fülest nyomok rá, vajon tudja-e kezelni a telefon médialejátszóját... Valakinek van már vele tapasztalata? Nekem AD-15-öm van, de távirányítós fülesem nincsen...
És nem tudnád valakinek a fülesével kipróbálni? Kollégáknál sincs senkinek se egy?
|
kedd aug. 30, 2005 13:01 |
|
|
arany tag
|
Sy írta: Ez nagyon coolnak tűnik! Kérdés, hogy ha távirányítós fülest nyomok rá, vajon tudja-e kezelni a telefon médialejátszóját... Valakinek van már vele tapasztalata?
Nekem AD-15-öm van, de távirányítós fülesem nincsen...
|
kedd aug. 30, 2005 11:16 |
|
|
KisGereke
ezüst tag
|
Természetesen a teljes dátumot én is el tudom tüntetni és a k.-t is át tudom állítani thu.-ra.
Viszont én szeretném kitenni a dátumot, de nem szeretném látni a hét napját. Vagy ha mutatja, akkor írja a dátum után szépen magyarul és ne azzal kezdje a dátumot. Mondjuk így: 2005 aug. 30. kedd
|
kedd aug. 30, 2005 10:39 |
|
|
Macika
Moderátor
|
KisGereke írta: Kösz,
Állíthatok amit akarok. Az a rohadt " k. " betű mindig ott van.
Most éppen így néz ki a képernyő : " k. 30.08.05 " . Ez borzalmas!!!!! Ezért ajánlottam a nyelvcserét. Akkor nem k. lesz ott!
|
kedd aug. 30, 2005 10:27 |
|
|
KisGereke
ezüst tag
|
Kösz,
Állíthatok amit akarok. Az a rohadt " k. " betű mindig ott van.
Most éppen így néz ki a képernyő : " k. 30.08.05 " . Ez borzalmas!!!!!
|
kedd aug. 30, 2005 10:23 |
|
|
Macika
Moderátor
|
KisGereke írta: Tisztelt TopikTársak,
Valaki már kérdezte - úgy a 15 oldal körül - de nem kepott Ő sem egyértelmű választ. Ha nem nyúlsz a mobilhoz kiteszi képernyőkímélőnek a pontos időt. Lehet-e növelni a betüméretet, mert így elég kicsi?
Másik. Beállítom a DÁTUM_MUTAT menüt, akkor kiteszi a hét napját is: " k. 2005.aug.30 " . Ez így elég murisan néz ki. El lehet tüntetni a h,k,..betüket, vagy esetleg lehet a dátum végére tenni?
Kösz: GeReKe Amennyiben átállítod más nyelvre a készülék nyelvét, akkor más - szintén rossz - konfigurációt próbálhatsz ki.
A betűméretet meg (mint már mondták előttem) nem lehet változtatni.
|
kedd aug. 30, 2005 10:21 |
|
|