Szerző |
Üzenet |
kriszbacsi
arany tag
|
reklamhang írta: De ha nincs előre beállitva a PannonWAP paraméterei, hiába rakok bele Pannon kártyát.
Meg a tied T-Mobile-os is, kis huncut! Vagy kifüggetlenítetted a tesztelő mobilt?
|
kedd aug. 09, 2005 7:16 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
De ha nincs előre beállitva a PannonWAP paraméterei, hiába rakok bele Pannon kártyát.
|
kedd aug. 09, 2005 5:18 |
|
|
2ma
ezüst tag
|
ha valaki fölrakatja a 3.05ös szoftot dobjon majd egy kis infot róla hogy mi a különbség legyen kedves.csak hogy érdemes-e frissiteni...
|
hétf. aug. 08, 2005 23:24 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Elvileg baromi egyszerű.
A SIM kártya szerinti szolgáltatóhoz tartozó GPRS és MMS profilok a kártya betételekor automatikusan aktívak lesznek.
Ha van érvényes NET (nem elég a WAP!) előfizetésed, akkor az "internet" profilt választva csatlakozni fog.
Tesztelve Pannon kártyával, többszörösen, 6630-on is.
|
hétf. aug. 08, 2005 22:39 |
|
|
arnd
gyémánt tag
|
Ja és még, hogyan kell beállítani a net-es böngészést rajta? Mer nekem cak a sima wap-os megy, operával nem nyit meg semmit sem...
|
hétf. aug. 08, 2005 22:16 |
|
|
arnd
gyémánt tag
|
Ezt a rádiós poénkodásomat vissza szívom! Kissé túlreagáltnak éreztem Macika hozzászólását de be kell látnom igaza van. Féligazságokhoz (magyarul: hazudozó újságírók) szokott honunkban ügyelni kell, hogy ha megvágják is a véleményünket akkor se lehessen belőle az ellenkezőjét kihozni. Tehát nincs, nem is volt, nem is lesz rádió a 6680-as Nokedliben.
Játék terén nem tudok róla véleményt nyílvánitani, MMC szempontból macerás a drága, még nem találtam hozzá elfogadható árút. Kamerája kissé gyengébb mint a 6230i-é viszont gyorsabb és valóban észrevehető a LED-es "vaku". Kissé meglepő de nem érezni a kijelző gyengébb felbontását (6230i-hez képest). Fagyásra nem hajlamos, kivéve a nem kompatibilis programok miatt. Tulajdonképpen meg vagyok vele elégedve, bár azért néha még irigykedve nézem a párom kezében a 6230i-met... Ja és slussz poen jobban bírja az "akksija" a kiképzést mint a 6230i.
|
hétf. aug. 08, 2005 21:34 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Ami a Neten jön, olyan rádiót kizárt hogy lehet hallgatni! Én is próbáltam. Max.azok mennek, ami a 'tézonszon' rajt van. Mondjuk a Sláger kuka
|
hétf. aug. 08, 2005 19:06 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Nem tudom. Csak annyit tudok, hogy egyfajta rádiónak ez az egyetlen megvalósítási lehetősége 6680-on, mivel a receiver rész fizikailag hiányzik belőle. Cserébe nem lesz kötelező a headsetet csatlakoztatni
|
hétf. aug. 08, 2005 18:53 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
OFF:
Többen emlegettétek már ezt a rádió streaminget, de már próbáltátok is? Én nekem nem sikerült. A telefon böngészőjébe írtam be azt az URL-t, amin hallgatom a zenét PC-n Winampon, de így nem megy.
Vagy hogy kell csinálni? Tudtok streaminges wapoldalt? Magyar rádiót is lehet hallgatni így?
|
hétf. aug. 08, 2005 18:35 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Előre csak annyit: az N-GAGE-t ne dobd ki (vagy mondd meg nekem, hova dobtad )
Jó teló a 6680, de az elegáns külső kicsit sérülékeny házat jelent.
A hátán levő csúszka hamar felszántja az alatta levő műanyag részt és kevés használattól is meglazul, lötyögni kezd.
A készüléket óvatosan kezelve is hamarosan megjelennek az elülső kamera csillogó keretén az első karcok, ez is zavaró.
Nálam a plexi nyomógombokat folyton pucolni kellett, mert az ujjamról összeszedett valami koszt.
Szoftveres oldalról számítani kell rá, hogy elég sok, még 6630-on is futó progi nem indul, illetve elindul, de nem ad képet. N-GAGE cuccok sem nagyon futnak.
Ez várhatóan javulni fog, mert a programok 18bites színmélységre megírt változatai bizonyára jönnek majd (kivéve: ngage)
A rádió felejtős, nincs, max. szoftveresen valami streaming, ha bírod pénztárcával és 3G lefedettséggel. MP3at hallgathatsz sztereoban is, bírja.
Jól használható vakuja van fotózáshoz. Fehéregyensúly is állítható.
Többek tapasztalata szerint a kártyaolvasója nem dolgozik mindig 100%osan.
Ha nagyon olcsón veheted meg, ne habozz, de a mai magas árképzés a tudás/stabilitás szempontjából nem jogos szerintem.
|
hétf. aug. 08, 2005 18:11 |
|
|
Andras01
arany tag
|
Hello!
Munkahelyem miatt előnyös áron tudnék hozzájutni egy ilyen telefonhoz, de kedd délutánig döntenem kellene. Ha valakit megkérhetnék, akkor a lényeges negatív/pozitív dolgokat le bírná írni nekem? Mert sajnos nagyon nincs időm, és jó az N-Gage, de ráfér már a csere. Ja és annyit, hogy ezen mennek-e az N-Gage játékok, és hogy mi is van akkor a szoftveres rádióval? Meg lehet oldani? Ígérem, ha meglesz visszaolvasok, de most nem érek rá.
Előre is köszi, és Üdv.: A
|
hétf. aug. 08, 2005 17:43 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
3.05 lesz az.
Egész pontosan v3.050437. Ez a legújabb jelenleg.
|
hétf. aug. 08, 2005 16:38 |
|
|
juen
vas-tag
|
Helló!!
Ma felhívtam a pécsi nokiát,és hosszas keresés után az közölte,hogy 6680-ra 3.5 szoftverük van...
Ti már hallottatok ilyen verzióról,vagy eza legesleg??:)
|
hétf. aug. 08, 2005 15:50 |
|
|
2ma
ezüst tag
|
próbálgattam úgy is de ugyanúgy hiba volt.aztán meg újra inditottam a telt és nem futott a telkönyv mégis megcsinálta a backup-ot.nemértem.
|
hétf. aug. 08, 2005 14:42 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
2ma!
Egyszer írta vki, hogy futnia kell a telefonkönyvnek a telefonon miközben a full backupot csinálod.
|
hétf. aug. 08, 2005 13:41 |
|
|
2ma
ezüst tag
|
ááá nem akarom...
csak elötte 6600ám és progit még nem nagyon kellet azóta ráraknom mert böven jók a gyáriak.játékok meg abszolut nem érdekelnek.
na most meg simán lementett mindent...éjjenek az ámitógépek
|
hétf. aug. 08, 2005 9:49 |
|
|
tuleon
ezüst tag
|
Palko írta: Szerintem ezt máshogy nemtudod megoldani! Ha annyira szüzen akarod hagyni a telefont, akkor legfeljebb letörlöd a művelet után a progit. Különben nem is értem, Te nem akarod a Symbian adta lehetőségeket kihasználni??? Igen, ilyen célra a 6230 is megfelel. A 6680 arra való hogy cseszegesd:D , nézz rajta dvd-t, halgass zenét meg ilyenek, legalábis nekem ilyenekre kell egy symbis teló. Persze mindenkinek szíve joga arra használni amire akarja.
Szabad hasznbálni az ÚJ HOZZÁSZÓLÁS gombot is, nem kötelező mindig az idézetet használni!!! - Ákoska
.
|
vas. aug. 07, 2005 16:14 |
|
|
Palko
ezüst tag
|
2ma írta: Palko írta: 2ma írta: nekem egy olyan problémám lenne hogy nem tudok biztonsági mentést csinálni a telefonrol a gépre.vagyis a mentést megcsinálja csak a névjegyzékről nem tud pedig pont az lenne a lényeg.5let valaki?vagy valaki találkozott hasonlo problémával? Ciao! Használd a SmartVcard nevű alkalmazást! A progi a névjegyzékről csinál egy vcf kiterjesztésű fájlt, amit lementhetsz gépre. Formázás után pedig ismét feltelepíted ezt az alkalmazást meg felpakolod a vcf-et is, ebből pedig a progi visszanyomja a névjegyzéked. jó,de engem konkrétan az érdekelne hogy itt van gyári állapotba a telefon a gyári szoftver meg minden,tehát még nemis pakoltam semmit mégse lehet biztnosági mentést csinálni.hamár egyszer ilyen szépen rendbe hagytam akkor had használjam a hozzá kapott szoftvert és ne kelljen még mással hülyéskednem.szóval arra nincs semmi 5let?vagy volt másnak is ilyen gond?amugy köszönöm az 5letet végső esetben az lesz. Szerintem ezt máshogy nemtudod megoldani! Ha annyira szüzen akarod hagyni a telefont, akkor legfeljebb letörlöd a művelet után a progit. Különben nem is értem, Te nem akarod a Symbian adta lehetőségeket kihasználni???
|
vas. aug. 07, 2005 14:52 |
|
|
Palko
ezüst tag
|
Macika írta: Palko írta: Ciao! Használd a SmartVcard nevű alkalmazást! A progi a névjegyzékről csinál egy vcf kiterjesztésű fájlt, amit lementhetsz gépre. Formázás után pedig ismét feltelepíted ezt az alkalmazást meg felpakolod a vcf-et is, ebből pedig a progi visszanyomja a névjegyzéked. Ügyes progi, de vajon működik 6680-on? Mert 7650-en, 3650-en, 3660-on kiválóan ment, aztán a 6600-n már nem. Vagy volna belőle egy újabb verzió? Igaz! Hisz tudjuk, hogy a 6680 elég nyűgös még ezen a téren, sok progi nem fut rajta. Én 6600-án használtam...
|
vas. aug. 07, 2005 14:45 |
|
|
2ma
ezüst tag
|
Palko írta: 2ma írta: nekem egy olyan problémám lenne hogy nem tudok biztonsági mentést csinálni a telefonrol a gépre.vagyis a mentést megcsinálja csak a névjegyzékről nem tud pedig pont az lenne a lényeg.5let valaki?vagy valaki találkozott hasonlo problémával? Ciao! Használd a SmartVcard nevű alkalmazást! A progi a névjegyzékről csinál egy vcf kiterjesztésű fájlt, amit lementhetsz gépre. Formázás után pedig ismét feltelepíted ezt az alkalmazást meg felpakolod a vcf-et is, ebből pedig a progi visszanyomja a névjegyzéked. jó,de engem konkrétan az érdekelne hogy itt van gyári állapotba a telefon a gyári szoftver meg minden,tehát még nemis pakoltam semmit mégse lehet biztnosági mentést csinálni.hamár egyszer ilyen szépen rendbe hagytam akkor had használjam a hozzá kapott szoftvert és ne kelljen még mással hülyéskednem.szóval arra nincs semmi 5let?vagy volt másnak is ilyen gond?amugy köszönöm az 5letet végső esetben az lesz.
|
vas. aug. 07, 2005 10:14 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Macika megadta a választ, amin ha egy picit elgondolkodok, magamtól is rájövök. A lényeg: UPC Direct-em van, amivel az RTL Klub is fogható. És az esti 18:30-as hiradó órájára szoktam behangolni az otthoni órát. Közben nem tudtam rájönni, hogy az mtv 'félnyolcas', vagy az RTL Klub órája siet/késik 10-20 mp.-et. Köszi Macika, hogy ezt leírtad. Mostantól az mtv órájára hangolódom.
|
vas. aug. 07, 2005 9:20 |
|
|
kriszbacsi
arany tag
|
Azért a szoftveres rádio jó ötletem volt.
Csak hát nem.
|
vas. aug. 07, 2005 5:27 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Palko írta: Ciao! Használd a SmartVcard nevű alkalmazást! A progi a névjegyzékről csinál egy vcf kiterjesztésű fájlt, amit lementhetsz gépre. Formázás után pedig ismét feltelepíted ezt az alkalmazást meg felpakolod a vcf-et is, ebből pedig a progi visszanyomja a névjegyzéked. Ügyes progi, de vajon működik 6680-on?
Mert 7650-en, 3650-en, 3660-on kiválóan ment, aztán a 6600-n már nem. Vagy volna belőle egy újabb verzió?
|
vas. aug. 07, 2005 4:39 |
|
|
Palko
ezüst tag
|
2ma írta: nekem egy olyan problémám lenne hogy nem tudok biztonsági mentést csinálni a telefonrol a gépre.vagyis a mentést megcsinálja csak a névjegyzékről nem tud pedig pont az lenne a lényeg.5let valaki?vagy valaki találkozott hasonlo problémával?
Ciao!
Használd a SmartVcard nevű alkalmazást! A progi a névjegyzékről csinál egy vcf kiterjesztésű fájlt, amit lementhetsz gépre. Formázás után pedig ismét feltelepíted ezt az alkalmazást meg felpakolod a vcf-et is, ebből pedig a progi visszanyomja a névjegyzéked.
|
vas. aug. 07, 2005 2:38 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
kriszbacsi írta: Tehát, ha gyártanának antennás fülest, akkor lehetne a 6680-asba rádiót tenni szoftveresen? Vagy van a rádiónak más harveres feltétele is? Ez engem komolyan érdekel, de valószínúleg baromi analfabéta kérdés. Az.
Csak szoftveresen lehet szerinted TV-t csinálni? Vagy rádiót? Vagy ujjlenyomatolvasót?
Kéretik - szándékosan - nem keverni az internetes zenehallgatási lehetőséget az éteren át sugárzott, hagyományos FM rádiózással!!! Mert aztán jön a sok értetlen ember és azt olvassa, hogy lehet szoftveresen rádiót csinálni, itt olvasta.
Az internetes rádiózás GPRS/EDGE-n keresztül megy (úgy, mint pl. a RealAudio a PC-n), digitális adatcsomagokban érkezik a jel a készülékbe, amit igen gyorsan dekódol, összerak és analóggá alakít a készülék, hogy hallható legyen.
A hagyományos értelemben vett FM rádiózás mindvégig analóg jelek segítségével történik, ezáltal valóban valós idejű a hallgatása (tehát ha pontos időjelzést adnak, akkor valóban pont akkor pont annyi az idő.
Az internetes rádióknál (miként a RealAudios közvetítéseknél is) 5-15 mp-es késés van a tényleges időhöz képest. Ennyi szükséges a digitalizáláshoz, kódoláshoz, dekódoláshoz, analóggá alakításhoz stb.
|
vas. aug. 07, 2005 2:04 |
|
|
2ma
ezüst tag
|
nekem egy olyan problémám lenne hogy nem tudok biztonsági mentést csinálni a telefonrol a gépre.vagyis a mentést megcsinálja csak a névjegyzékről nem tud pedig pont az lenne a lényeg.5let valaki?vagy valaki találkozott hasonlo problémával?
|
vas. aug. 07, 2005 0:46 |
|
|
arnd
gyémánt tag
|
kriszbacsi írta: Tehát, ha gyártanának antennás fülest, akkor lehetne a 6680-asba rádiót tenni szoftveresen? Vagy van a rádiónak más harveres feltétele is? Ez engem komolyan érdekel, de valószínúleg baromi analfabéta kérdés.
':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:'':lol:' ':lol:' ':lol:' ':lol:'
Az antenna nem külön van a fülesben hanem a telefonban van megfelelően illesztve, hogy maga a füles vezetéke működjön antennaként is.
Egyébként annyira nem is hülyeség internetes rádiókat lehet vele hallgatni és még antenna sem kell.....
A video telefonálás egyébkén elég jó minőségű, nem nagyon szaggat, felismerhető az ember stb. jobb mint egy webcam. Bár a pannonos G3 lefedetség nem valami nagy, így a tesztelése elég korlátozott
Kicsit humoros az mikor nem is tudod, hogy a füledhez tedd vagy magad elé a telefont A "viszont látásra" meg végkép....
|
szomb. aug. 06, 2005 18:59 |
|
|
tuleon
ezüst tag
|
kriszbacsi írta: Tehát, ha gyártanának antennás fülest, akkor lehetne a 6680-asba rádiót tenni szoftveresen? Vagy van a rádiónak más harveres feltétele is? Ez engem komolyan érdekel, de valószínúleg baromi analfabéta kérdés.
Ez engem is érdekel, de valszeg kell hozzá valamiféle túneres egység, amit nem lehet softveresen megoldani.
|
pén. aug. 05, 2005 12:00 |
|
|
kriszbacsi
arany tag
|
Tehát, ha gyártanának antennás fülest, akkor lehetne a 6680-asba rádiót tenni szoftveresen? Vagy van a rádiónak más harveres feltétele is? Ez engem komolyan érdekel, de valószínúleg baromi analfabéta kérdés.
|
pén. aug. 05, 2005 7:14 |
|
|
Macika
Moderátor
|
nszebenyi írta: most sony ericsson s70i-m van és negatív dolgog 1 van: a rádió nem megy fülhalgató nélkül! EMBER!
A fülhallgatóra az antenna miatt van szükség.
Az antenna meg tanult fizikát. Úgy látszik ellentétben pár emberrel.
A 900/1800/1900 MHz hullámhossz vételéhez/adásához szükséges antenna belefér a készülékbe.
A 88-108 MHz-ig tartó FM rádiósáv vételéhez szükséges antenna a maga 15-20-szoros méretével igen érdekesen nézne ki a teelfonon/-ban.
Emiatt van szükség a bedugott fülesre, amit RÁDIÓantennaként használ a kászülék.
Ne keress olyan készüléket, amiben van rádió DE NEM KELL HOZZÁ bedugott füles. Mert a keresésre fordított idő elpocsékolt idő.
|
pén. aug. 05, 2005 0:18 |
|
|
tuleon
ezüst tag
|
nszebenyi írta: és a video telefonálás milyen a 6680-on? szaggat?
Erre ugyan azt tudom mondani, mint előbb, OLVASD EL A TOPICOT.
Ha videotelefonálás érdekel, akkor nézd meg a 3g teszt topicot.
Egyébként kismillió teszt van a neten, összehasonlítás a k750i vel.
pl. http://mobilarena.hu/rios3_content.php?mod=20&id=644&p=1
ez a legjobb teszt a telóról.
|
csüt. aug. 04, 2005 23:56 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
OK, de számíts rá, hogy a 6680vs.K750 jellegű topikok rövid életűek...
|
csüt. aug. 04, 2005 22:39 |
|
|
nszebenyi
ezüst tag
|
Akoska felvettelek icq partnernek
|
csüt. aug. 04, 2005 21:49 |
|
|
nszebenyi
ezüst tag
|
légyszi a Nokia6680 VS Sony Ericsson k750i topicba irjatok!!!
thx
|
csüt. aug. 04, 2005 21:46 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Erre senki nem fog tudni helyetted válaszolni.
Kérd kölcsön valakitől egy nyomkodásra vagy menj el az Enternetbe és próbáld ki.
A 6600 lassú és túl halk volt, ennél a típusnál ezek már nem annyira rosszak.
|
csüt. aug. 04, 2005 21:43 |
|
|
nszebenyi
ezüst tag
|
és a video telefonálás milyen a 6680-on?
szaggat?
|
csüt. aug. 04, 2005 21:43 |
|
|
nszebenyi
ezüst tag
|
én félek a 6680-tól mert symbianos telóm már volt (nokia 6600) és rosszak a tapasztalatim!!!
most sony ericsson s70i-m van és negatív dolgog 1 van: a rádió nem megy fülhalgató nélkül!
ezen kívül minden tökéletes
okkkal félek?
|
csüt. aug. 04, 2005 21:38 |
|
|
tuleon
ezüst tag
|
Felraktam a telóra azMp3Player 2.21 et az equalezer miatt, de nem nagyon tetszik, mert ha lejátszás közben a menüben, vagy készenlétben van a telefon, akkor gyakran beszaggat, megáll a szám. Tud valaki Equalizer programot?, mert szvsz sokkal jobban szól egy szám normális hangbeállításokkal.
|
csüt. aug. 04, 2005 15:18 |
|
|
tuleon
ezüst tag
|
reklamhang írta: Hé! Az MP3 csengőhangot kihagytad! i
Tudom, észrevettem és szerkesztettem
|
csüt. aug. 04, 2005 15:10 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
Hé! Az MP3 csengőhangot kihagytad! Be lehet rakni igen, csengőhangnak. A 6680-ban nincs rádió, a 750i-ben van, ráadásul RDS-es! Van 750i-m is. Ha kell v.mi info, tényleg olvasd át ezt, vagy 750i topicot. Vagy kérdezz, ha nem találtad meg a választ!
|
csüt. aug. 04, 2005 14:39 |
|
|
tuleon
ezüst tag
|
nszebenyi írta: és mp3 csengőhangként? mekkora a legnyabb memoria kártya amit lehet bele venni? nem-e lassul be tőle a teló ha a fényképező védőjét elhúzom automatikusan bakpcsol a fényképező?
Ha több infót akarsz a telórol PLS olvasd el ennek a topicnak mind a 15 oldalát, mint ahogy azt én is tettem anno. ( bár akkor még 9 oldal volt ))
De azért válszolok:
MMC: amit ma a boltban lehet kapni DV RS MMC 512 MB, ez a legnagyobb.
Nem lassul le a teló.
Lenyitod a hátlapot bekapcsol a fényképező.
Mp3 at be tudod rakni csengőhangnak.
|
csüt. aug. 04, 2005 14:28 |
|
|
nszebenyi
ezüst tag
|
és mp3 csengőhangként?
mekkora a legnyabb memoria kártya amit lehet bele venni?
nem-e lassul be tőle a teló
ha a fényképező védőjét elhúzom automatikusan bakpcsol a fényképező?
|
csüt. aug. 04, 2005 14:11 |
|
|
tuleon
ezüst tag
|
nszebenyi írta: a nokia 6680 megtud szólaltatni mp3-at csngőhangként? mert tudom hogy lejátszani tud de csengőhangként is mert ugy tudom azt nem tudja!! és szerintetek mit vegyek? nokia 6680/sonyericsson k750i
előre is köszi!
Norbi
Amelyiket akarod
Nézd meg a két telefon jellemzőit és máris el van döntve. (6680)
|
csüt. aug. 04, 2005 14:10 |
|
|
nszebenyi
ezüst tag
|
és mp3 csengőhangként?
mekkora a legnyabb memoria kártya amit lehet bele venni?
nem-e lassul be tőle a teló
ha a fényképező védőjét elhúzom automatikusan bakpcsol a fényképező?
|
csüt. aug. 04, 2005 14:10 |
|
|
aug30hu
arany tag
Csatlakozott: vas. jún. 26, 2005 17:30 Hozzászólások: 123 Tartózkodási hely: Budapest
|
nszebenyi írta: a 6680-ban van fm rádió? itt minden mobilról van részletes infó: www.gsmarena.com(az fm-rádiót nem irják hogy van-e)
Hi,
Nincs.
Z
|
csüt. aug. 04, 2005 14:03 |
|
|
nszebenyi
ezüst tag
|
a 6680-ban van fm rádió?
itt minden mobilról van részletes infó: www.gsmarena.com
(az fm-rádiót nem irják hogy van-e)
|
csüt. aug. 04, 2005 14:00 |
|
|
nszebenyi
ezüst tag
|
a nokia 6680 megtud szólaltatni mp3-at csngőhangként? mert tudom hogy lejátszani tud de csengőhangként is mert ugy tudom azt nem tudja!!
és szerintetek mit vegyek? nokia 6680/sonyericsson k750i
előre is köszi!
Norbi
|
csüt. aug. 04, 2005 13:37 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
MIDI, AAC, MP3
|
csüt. aug. 04, 2005 11:00 |
|
|
Gunn
vas-tag
|
Kérdés?
Halli a 6680 milyen hangformátumokat tud kezelni csengőhangként?
|
csüt. aug. 04, 2005 9:08 |
|
|
frankie07
arany tag
|
atipp!
Eme fórum mindent elárul a kérdéseddel kapcsolatban.
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... ab5445880a
|
szer. aug. 03, 2005 15:14 |
|
|