Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. nov. 08, 2024 10:48

Hozzászólás a témához  [ 1831 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 37  Következő
Siemens S65 
Szerző Üzenet
Hozzászólás 
jazzkifli írta:
[color=brown]Elméletileg az akksi hőmérséklete, ami helyenként megközelíti a külső hőmérsékletet is.

Köszi, ez érdekel :)

szomb. aug. 27, 2005 8:10
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Szia!
Szóval ma bementem Pécsre és megnéztem a kicsikét. Szerintem abszolút nem ronda a kijelzője. Semmi gond nincs vele csak egy picit lehetne élesebb. A csengőhangok is szépen szólnak. Azt hiszem megveszem és megindul a Vodátlanítása. :lol: Ha megakadok akkor lehet, hogy kérdezni fogok, de persze előtte elolvasok mindent.
jazzkifli írta:
Silver írta:
kifli, mi az a 28,2 fok a kijelzőn?

Elméletileg az akksi hőmérséklete, ami helyenként megközelíti a külső hőmérsékletet is.
Telefonálás közben, főleg ha BT headsettel beszélek, eléggé felmegy (42 fok volt a csúcs).

pén. aug. 26, 2005 15:31
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
igencsak jók ezek a patchek :-)

pén. aug. 26, 2005 12:37
platina tag

Hozzászólás 
Silver írta:

Elméletileg az akksi hőmérséklete, ami helyenként megközelíti a külső hőmérsékletet is.
Telefonálás közben, főleg ha BT headsettel beszélek, eléggé felmegy (42 fok volt a csúcs).

pén. aug. 26, 2005 8:51
Profil Privát üzenet küldése Honlap
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Silver írta:
jazzkifli írta:
Nekem ilyen a kijelzőm, döntsd el fakó-e:

Gondolom hőmérséklet mérő patch.

pén. aug. 26, 2005 8:49
Hozzászólás 
jazzkifli írta:

pén. aug. 26, 2005 8:44
platina tag

Hozzászólás 
jazzkifli írta:
Kano írta:
Köszi!
Nekem azzal lenne nagy problémám, hogy a piros nem igazi piros. Nem túl élénkeke a színei.

Ez valóban így van, nem a legjobb a kijelzője. Ha csúcsminőségű kijelző kell, akkor vegyél Sharpot vagy Samsungot. Csak azokat meg nem tudod ilyen szinten buherálni. Vmit vmiért.

Hát ez igaz. Ja és nagyon szép témáid vannak, gratula. :lol:
Mondjuk K750i-t szerettem volna venni de az ára....

pén. aug. 26, 2005 8:41
platina tag

Hozzászólás 
Kano írta:
Köszi!
Nekem azzal lenne nagy problémám, hogy a piros nem igazi piros. Nem túl élénkeke a színei.

Ez valóban így van, nem a legjobb a kijelzője. Ha csúcsminőségű kijelző kell, akkor vegyél Sharpot vagy Samsungot. Csak azokat meg nem tudod ilyen szinten buherálni. Vmit vmiért.

pén. aug. 26, 2005 8:37
platina tag

Hozzászólás 
Szabyka írta:
Gyári softwarevel (nem voda) az mmc lejatszas gyorsabb? Lehet mmcrol normalisan videot nezni szaggatas nelkul ?
Koszi!

Sosem nézegettem videot a telóval, minek?
Ha azt veszem alapul, hogy a vodás SW-hez képest mennyit javult a telefon gyorsasága, akkor lehet, hogy jobb a videolejátszás is.

pén. aug. 26, 2005 8:33
platina tag

Hozzászólás 
Köszönöm a részletes ismertetőt! :lol: (Bár infós vagyok úgyhogy nem kell ennyire részletekbe menően magyarázni. :-) )
Nekem igazán azzal lenne nagy problémám, hogy a piros nem igazi piros. Nem túl élénkek a színei. Legalább is a kolléganőm M65-jén.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kano pén. aug. 26, 2005 8:40-kor.

pén. aug. 26, 2005 8:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Gyári softwarevel (nem voda) az mmc lejatszas gyorsabb? Lehet mmcrol normalisan videot nezni szaggatas nelkul ?
Koszi!

pén. aug. 26, 2005 0:54
platina tag

Hozzászólás 
Kano írta:
Nagyon állatul néz ki! Ezért szerettem az ME45-t is mert még grafmenüt is szerkesztettünk rá ami akkor nagy szám volt. Szerinted kapok még valahol ilyen telót? Valahol olvastam egy kábel felsorolást, hogy melyikkel mit lehet csinálni? Nem tudod, hogy itt van a fórumban vagy máshol.
Neked meddig bírja az akksija? Igazán az a gáz benne, hogy nem tudja a sima mp3-at lejátszani csengőhangnak. Nem nagyon lesz kedvem átalakítgatni wav-ba. A K750i még nagyon drága nekem. :-)
Tudnál még felrakni képeket a telódról nem sötét színekkel?
Köszi!
Kano

Az előző HSZ-emben levő linken levő kábellel tudsz livetalanítani, unloc.kolni, SW-t cserélni, peccselni.
Adatcserére meg jó egy sima infra vagy BT is.
A csengőhangokkal nem kell sokat szenvedni, van egy direkt erre a célra megírt kis alkalmazás, ami pofonegyszerűen átkonvertálja a teló által lejátszható formátumúra a tetszőleges wav-ot.

Nero Wave editor megnyit :arrow: kívánt MP3 megnyit  :arrow: file  :arrow: mentés másként  :arrow: akármilyen wave-ben elmented.
Konverter megnyit, az input ablakba kattintva az imént mentett wavot megnyitod, az output ablakba kattintva meghatározod a mentés helyét, a 16 KHz-et kiválasztod és Convert gomb.
Aztán ráteszed a telóra és kész Vagy.

Képeket mindjárt vadászok :mrgreen:

csüt. aug. 25, 2005 22:17
platina tag

Hozzászólás 
jazzkifli írta:
Kano írta:
Sziasztok!
Most gondolkodom egy ilyen teló vásárlásán természetesen Voda csomagban. A legutóbbi Siemensem ME45 volt és nagyon szerettem. :-)
Azt szeretném kérdezni, hogy az M65-ben is ilyen kijelző van mint az S65-ben igaz? Nem fakóak nagyon a színei? Nekem eléggé fakónak tűnnek az M65 színei. Ill. még azt szeretném kérdezni, hogy Pécsen v. környékén nem tud-e valaki valamelyik boltban ilyen telót?
Köszi!
Kano

Ugyanaz a kijelző van a CX/M/S65-ben, azaz 132x176 pixel.

Kép Kép Kép

Nagyon állatul néz ki! Ezért szerettem az ME45-t is mert még grafmenüt is szerkesztettünk rá ami akkor nagy szám volt. Szerinted kapok még valahol ilyen telót? Valahol olvastam egy kábel felsorolást, hogy melyikkel mit lehet csinálni? Nem tudod, hogy itt van a fórumban vagy máshol.
Neked meddig bírja az akksija? Igazán az a gáz benne, hogy nem tudja a sima mp3-at lejátszani csengőhangnak. Nem nagyon lesz kedvem átalakítgatni wav-ba. A K750i még nagyon drága nekem. :-)
Tudnál még felrakni képeket a telódról nem sötét színekkel?
Köszi!
Kano

csüt. aug. 25, 2005 22:09
platina tag

Hozzászólás 
pampika írta:
hátha lesz nála S65höz kábel.

Ha olyan kábelt szeretnél, amivel buherálni lehet, akkor ezt vedd/rendeld meg, itt a többségünknek ez van évek óta és bevált :wink:

http://www.mobiltelefonok.hu/uj/termekn ... 9999&lang=

Tényleg elképesztő milyen buta emberek vannak az ilyen sufnigsm kuckókban....

csüt. aug. 25, 2005 22:02
platina tag

Hozzászólás 
Kano írta:
Sziasztok!
Most gondolkodom egy ilyen teló vásárlásán természetesen Voda csomagban. A legutóbbi Siemensem ME45 volt és nagyon szerettem. :-)
Azt szeretném kérdezni, hogy az M65-ben is ilyen kijelző van mint az S65-ben igaz? Nem fakóak nagyon a színei? Nekem eléggé fakónak tűnnek az M65 színei. Ill. még azt szeretném kérdezni, hogy Pécsen v. környékén nem tud-e valaki valamelyik boltban ilyen telót?
Köszi!
Kano

Ugyanaz a kijelző van a CX/M/S65-ben, azaz 132x176 pixel.

Kép Kép Kép

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára jazzkifli csüt. aug. 25, 2005 22:03-kor.

csüt. aug. 25, 2005 21:59
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Köszi!
Kano

csüt. aug. 25, 2005 21:46
bugvadász

Hozzászólás 
Ez azért már röhej... :shock: :shock:

csüt. aug. 25, 2005 16:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
ÁÁÁÁÁÁhhh......
Miket tudtam meg ma!Fogadjunk ezt még senki sem tudja,de ma!ELjön a megvilágosodás!
Történt,hogy mászkáltam a városban és próba cseresznye alapon beugrottam egy suttyó gsm-be,hátha lesz nála S65höz kábel.
-szia!s65-höz kéne adatkábel...
-háát,van éppen,de csak utángyártott.
-mennyi?
-nem olcsó,de tud szerezni 7-8k körül
-és gyári?
-aaaz vagy 15! :shock:
-utángyártottal lehet swup,pecselni?
-mii??azzal aztán sose!hát az a telefon symbianos :!: ezzel a kábellel nem lehet csak tel.könyvet lementeni!az op.rendszert le lehet vele cserélni,de swup nem megy! (mi va :?:)
jah,és egy ilyen kábellel persze meg lehet próbálni,de tuti,hogy hazavágod a telefont,mivel ehhez egy olyan speciális szerkezet kell,amit Mo-n sehol sem lehet kapni,csak a pesti szervizek vehetik meg amerikából...

No,ezen a ponton már majdnem hangosan felkacagtam,így inkább kijöttem a boltból :D

csüt. aug. 25, 2005 16:29
ezüst tag

Hozzászólás Re: színséma
XR600 írta:
Tegnap vettem meg az s65-öt a vodánál és szeretném lecserélni azt a gyönyörű piros-fehér színsémát, de a telefonban nincs másik. Le lehet tölteni valahonnan??

Kelleni fog neked egy adatkábel, majd ezen keresztül fogod tudni felmásolni az SDT kiterjesztésű témákat a 'theme' könyvtárba... (keress a google-ben 's65 theme'-ra)

Jut eszembe: Te valószinűleg egy Vodafone által (negatív irányba) tunningolt ( !-D ) S6V-t vettél, ha ezen változtatni akarsz akkor járj erre http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... &start=600 (nekem egy vagon szemetet szedett le a VODA-tlanítás)

kedd aug. 23, 2005 17:40
ezüst tag

Hozzászólás 
paja444 írta:

tudom venni valahol a voda feliratot? Olvastam hogy egy szóközt kell a neve helyett tenni, de nem találtam meg a menüben hogy hol is lehet az átállítaniui.

Én ezt használom: beállítások -> hálózat -> pref.hálózat -> lista -> üres -> bevitel -> újabb hálózat -> Országazonosító: 216 -> Hálózatazonosító: 70 (ez a vodafon) -> nyomj egy space-t (1 gomb)
innen ollóztam: http://bubamester.uw.hu :shock:

Másik lehetőség lejjebb tolod a szolgáltató nevét, ez egy .VKP file V_Kay 3.3-hoz

;
; Szolgáltató megjelenítése (S65v50_extra_info3.vkp-hez,hogy lehessen látni a szolgáltatót) - Feri22
;
0x16B4CF0: 08 10 ; Szolgáltató függőleges helye

;locale=Hungarian_Hungary.1250

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára feri22 kedd aug. 23, 2005 18:06-kor.

kedd aug. 23, 2005 17:26
vas-tag

Hozzászólás színséma
Tegnap vettem meg az s65-öt a vodánál és szeretném lecserélni azt a gyönyörű piros-fehér színsémát, de a telefonban nincs másik. Le lehet tölteni valahonnan??

kedd aug. 23, 2005 10:21
platina tag

Hozzászólás 
paja444 írta:
Arra nincs patch/okosság hogy a bluetooth 5 perc után is bekapcsolva maradjon?

Az bekapcsolva marad, csak az auto láthatóság tart 5 percig, ami azt jelenti, hogy mindenki látja a telefont aki rákeres. Ha csak simán bekapcsolod a BT-t, vagy letelik az 5 perc, akkor csak azok az eszközök látják, amikkel már összepárosítottad.
Pl. én úgy használom a BT-s headsetet, hogy bekapcsolom a telón a BT-t, meg a hs-en és már megy is a hívás a headsetre. Nem kell semmit se variálni a láthatósággal.

hétf. aug. 22, 2005 21:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Arra nincs patch/okosság hogy a bluetooth 5 perc után is bekapcsolva maradjon?

hétf. aug. 22, 2005 16:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Ugye nem felejtetted el a Windows-ba engedélyezni az OCX-eket? ( REGSVR32.EXE ?.OCX )[/quote]

Nem, a programot végül be tudtam röffenteni, végigcsináltam a leírt műveleteket, de a ahogy a leírás mondja: "a biztonság kedvéért nézzük meg hogy a következő blokkokat kiolvasta-e". Na egy csomó ott megadott blokk nekem hiányzott. Ennek ellenére végigcsináltam, visszaírtam mindent, visszaírta az eepromtartalmat, de a végén adott egy hibaünezetet. Többször végigjátszottam, volt hogy csak csippant a telefon de nem kapcsolt be... A mentett eepromtartalom visszahozta szerencsére.

Túltettem magam rajta, az 50-es szoft nagyon tetszik.
Azóta néhány patch-et is megcsináltam (repülő biztonság kikapcsolás, nagy óra billentyűzár közben, extra hőmérő-akku dolgok)
Felmerült pár dolog. Az extra menü beletakar a vodafone feliratba. Ki tudom venni valahol a voda feliratot? Olvastam hogy egy szóközt kell a neve helyett tenni, de nem találtam meg a menüben hogy hol is lehet az átállítaniui.

ui: Az akku százalékos kiírása nagyon tetszik, főleg hogy 10% alatt már egyenként merül, nagyon jól ki lehet számítani mikor fog lemerülni. Ajánlom mindenkinek, nagyon jó kis patch.

hétf. aug. 22, 2005 16:48
ezüst tag

Hozzászólás 
paja444 írta:
YLi írta:
paja444 írta:
A szervízkábel megvan...
Először comdlg32.ocx-et hiányolt a siemens eeprom tool, majd amikor azt beszereztem, akkor unexpected error, nem indul el... Sehogy se akar ez menni nekem. Lehet felrakom az 50-es szoftot, aztán marad a francba vodás.

Olvasd el a: 1st_Please_README.txt-t futtatni kell először a COMCTL32.EXE-t. Win98 alatt próbátd meg. 25-ös szoftig tutti úgy tudom.

A programot el tudtam indítani (egy csomó ocx fájlt kellett leszednem netről, mert nem volt a win\system könyvtárban).
Végigmentem mindenen, mindent úgy csináltam ahogy a http://www.dox.hu/?loc=http://cx65.dox.hu/unlock.html leírásban benne van, mindent ment is, viszont írja az oldal hogy amit a telefonból kiolvas eeprom blokkokat azokban meg kell lenni a következőknek: 5009, (0076), 5008, 5077, 5121, 5122, 5123. Namost nálam ezekből több is hiányzott... :evil: De végigcsináltam ahogy írta, a végén beleírta azt a 4 blokkot az eepromba amit a map file-ből olvasott ki, beleírta a telefonba azokat, a végén egy hibaüzenettel leállt.

Egyelőre fogytán a lelkesedésem, felnyomtam rá az 50-es szoftvert aztán ennyi. Ha felbukkan valami új okosság a láthatáron, akkor megyek vissza 25-re. Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget. 8)

Ugye nem felejtetted el a Windows-ba engedélyezni az OCX-eket? ( REGSVR32.EXE ?.OCX )

hétf. aug. 22, 2005 15:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
a papuautils is meg tudja csinálni. Az tud masterkódot generálni állítólag (sajna nem tudom hogy kell pontosan)

pén. aug. 19, 2005 22:47
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
YLi írta:
paja444 írta:
A szervízkábel megvan...
Először comdlg32.ocx-et hiányolt a siemens eeprom tool, majd amikor azt beszereztem, akkor unexpected error, nem indul el... Sehogy se akar ez menni nekem. Lehet felrakom az 50-es szoftot, aztán marad a francba vodás.

Olvasd el a: 1st_Please_README.txt-t futtatni kell először a COMCTL32.EXE-t. Win98 alatt próbátd meg. 25-ös szoftig tutti úgy tudom.

A programot el tudtam indítani (egy csomó ocx fájlt kellett leszednem netről, mert nem volt a win\system könyvtárban).
Végigmentem mindenen, mindent úgy csináltam ahogy a http://www.dox.hu/?loc=http://cx65.dox.hu/unlock.html leírásban benne van, mindent ment is, viszont írja az oldal hogy amit a telefonból kiolvas eeprom blokkokat azokban meg kell lenni a következőknek: 5009, (0076), 5008, 5077, 5121, 5122, 5123. Namost nálam ezekből több is hiányzott... :evil: De végigcsináltam ahogy írta, a végén beleírta azt a 4 blokkot az eepromba amit a map file-ből olvasott ki, beleírta a telefonba azokat, a végén egy hibaüzenettel leállt.

Egyelőre fogytán a lelkesedésem, felnyomtam rá az 50-es szoftvert aztán ennyi. Ha felbukkan valami új okosság a láthatáron, akkor megyek vissza 25-re. Köszönöm mindenkinek az eddigi segítséget. 8)

pén. aug. 19, 2005 19:52
arany tag

Hozzászólás 
paja444 írta:
A szervízkábel megvan...

pén. aug. 19, 2005 15:41
ezüst tag

Hozzászólás 
YLi írta:
Én ezt használom kissé fapados, de legalább műxik: :lol:
http://people.itu.int/~emartine/Unlockx65ed1.zip

Ja szervízkábel kell hozzá mindenképpen!

A szervízkábel megvan...

pén. aug. 19, 2005 15:29
arany tag

Hozzászólás 
Én ezt használom kissé fapados, de legalább műxik: :lol:
http://people.itu.int/~emartine/Unlockx65ed1.zip

Ja szervízkábel kell hozzá mindenképpen!

pén. aug. 19, 2005 13:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ja és csinálj mentést! EEPROM, BOOTCORE!

pén. aug. 19, 2005 10:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
kikapcsolva kell. Van egy másik módszer én is azzal csináltam de azt csak óvatosan! Dabsol oldalán megtalálod a leírást: http://cx65.dox.hu

pén. aug. 19, 2005 10:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Kispósi írta:
Na hát Grat! Örülök hogy végül sikerült :)

Az SST-ből melyik veziót használod? 5.32 kell. Az a jó. Nem az 5.38

Azt használom. Úgy olvastam hogy bekapcsolt telefonnál kéne mennie a programnak. Na nálam sehogy nem olvassa. Van másik függetlenítős program? Mert ez annyit csinál hogy bekapcsolt telefonnál rámegyek hogy read info, egy darabig nem csinál semmit. 1 perc után kiírja hogy read data (telefon közben kikapcsol) és itt szépen megáll.

pén. aug. 19, 2005 9:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na hát Grat! Örülök hogy végül sikerült :)

Az SST-ből melyik veziót használod? 5.32 kell. Az a jó. Nem az 5.38

pén. aug. 19, 2005 9:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Na felkerült a 25-ös gyári szoft :D

Hiába próbáltam az x65 flasherrel és a papua progival, egyszerűen nem ment. A következő eljárás volt sikeres: px65v4.jar java program futtat telefonon, és az kiszámolta (fél óra alatt) valami HASH és ESN számokat.
Ezeket beleírva a manual boot menübe (ez csak a 1071 verziótól van) az x65 flasherben (újra kellett telepíteni azt is, régi installal nem adta ki boot menüt) , simán át tudtam írni s65-re. 25-ös gyári szoft ezután gond nélkül felment.
Kösz a segítséget Kispósi. 8)

De hogy ne örüljek nagyon, mielőtt felraknám az 50-es szoftot szeretném unlockolni, de az SST program nem látja a telefont. Bekapcsolva, kikapcsolva sokszor kipróbáltam, crackeltem meg minden.
Rámegyek hogy read info, kiírja hogy power on, de ezután semmi. nem érzékeli a telefont. Van másik függ program?
Tudnál ebben segíteni?

pén. aug. 19, 2005 9:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
feri22 írta:
paja444 írta:
Kispósi írta:
hanyas fw van rajta?

s6v_250400_service van a telefonon.

Az s65_250400_service akartam feltenni rá, néhány K-t beleflessel, aztán leáll valami olyan üzenettet hogy "szoft update denied by mobile".
Ez gondolom azért nem megy mert még nincs átírva a telefon S65-re.
De egyszerűen nem tudom átírni...

Nem genertál kódot hozzá... Olvasd el: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... &start=600
én ennek megfelelően csináltam.

nézd már meg hgoy neked az x65flasher könyvtárba nem csinált akármilyen file-t a progi? Amikben van vmilyen key...
Én már elég régen csináltam ezért nem nagyon emléxem már mindenre pontosan. :)

pén. aug. 19, 2005 8:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

pén. aug. 19, 2005 8:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Kispósi írta:
Na figyelj: szedd le ezt:

http://users.atw.hu/kisposi/PapuaUtilsEng.rar

elindítod, beállítod a com portot, rányomsz hogy information.AZtán átmész a codes részbe, ott alul van egy oylan hogy "VKD v3.0x" Ez csinál egy vkd-t ami ua mint az x65flasherben ami kimaradt. Leteszteltem nekem müködik vele teló. (ez kel ahhoz hogy a V_klay lássa) Ebben a progiban ne nyomogass ösze vissza. Nézd meg ennyiből megcsinálja e. Ha nem akkor mondom mi kel még. Nekem telefon bekapcsolva, megcsinál mindent. Majd reggel folyt köv.

Jó reggelt!

Tehát. A program megy, de a gombok 90%-án érthetetlen karakterek jelennek meg (még csak nem is ciril betűk). A VXD v3.0x gombot látom. Írd le légyszives hogy az information melyik gomb neked (pl: harmadik fülön belül, második sorban első... valahogy így kéne, fene se tudja miért értelmetlen karaktereket látok).

pén. aug. 19, 2005 6:33
ezüst tag

Hozzászólás 
paja444 írta:
Kispósi írta:
hanyas fw van rajta?

Az s65_250400_service akartam feltenni rá, néhány K-t beleflessel, aztán leáll valami olyan üzenettet hogy "szoft update denied by mobile".

Nem genertál kódot hozzá... Olvasd el: http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... &start=600
én ennek megfelelően csináltam.

pén. aug. 19, 2005 0:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na figyelj: szedd le ezt:

http://users.atw.hu/kisposi/PapuaUtilsEng.rar

elindítod, beállítod a com portot, rányomsz hogy information.AZtán átmész a codes részbe, ott alul van egy oylan hogy "VKD v3.0x" Ez csinál egy vkd-t ami ua mint az x65flasherben ami kimaradt. Leteszteltem nekem müködik vele teló. (ez kel ahhoz hogy a V_klay lássa) Ebben a progiban ne nyomogass ösze vissza. Nézd meg ennyiből megcsinálja e. Ha nem akkor mondom mi kel még. Nekem telefon bekapcsolva, megcsinál mindent. Majd reggel folyt köv.

csüt. aug. 18, 2005 22:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
És nem csinlt egy vkd kiterjesztésű file-t valahova?

csüt. aug. 18, 2005 22:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Amit nagyon nem értek, hogy miért nem jön be nekem már egy x65 flasher verziónál sem indításnél a progi jobb fölső sarkában az a kék boot menü, ahol rá lehetett menni hogy boot code generate (vagy hasonló).
Most az nem jön be, helyette rögtön felismeri a program a telefont, aktív lesz az advanced menü, de nem lehet a nevét megváltoztatni.

csüt. aug. 18, 2005 22:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én se tudok németül. itt egy oldal ez kb át tudja fordítani angolra: http://babelfish.altavista.com/babelfish/tr

Amugy nem értem. Én is lefuttattam a java patchert és nekem jó volt.
Lehet hogy majd a papua utisl fog segíteni de azt még nem vágom hogy.
Nyugi valahogyan megoldjuk

csüt. aug. 18, 2005 21:55
ezüst tag

Hozzászólás 
Ha valaki megmondaná hogy nagyjábol miről van itt szó annak nagyon örülnék. Dabsol féle linknél eddig jutottam, innen kínai nekem:

Die Anwendung px65v4 im Handy starten und die nächsten 2 Meldungen bestätigen (Hinweis: im Gegensatz zu früheren Versionen verändert px65v4 nicht den Bootcore des Handies):

Es erscheint die Meldung "Please wait...". Nach einigen Minuten (in der Regel ca. 12 Minuten) erscheint die Meldung "OK"
Das Handy unverändert liegen lassen (d.h., die Anwendung px65v4 muss geöffnet bleiben), den x65flasher starten, COM-Port sowie Geschwindigkeit auswählen und auf "Connect" drücken (wichtig: nicht zu viel Zeit zwischen der OK-Meldung und dem Start des x65flashers verstreichen lassen, sonst kann das Bootpasswort nicht berechnet werden und px65v4 muss von Neuem gestartet werden

csüt. aug. 18, 2005 21:44
ezüst tag

Hozzászólás 
Kispósi írta:
a sebesség meg a com port jól be volt állítva?

Igen, minden beállítást végigpróbáltam, de nem az a baj.
Hanem hogy a patch-el bootcore-ba nem tud belemenni (jól megmondtam :lol: ). Megcsináltam a Dabsol féle dolgot is, de németül sajna egy betűt nem beszélek. Addig eljutottam hogy a javás progit, és beadja azt a képet ami az oldalon van, hogy com0 (nem lehet átállítani), aztán ennyi. A flasher továbbra sem tudja a nevét megváltoztani.
Én pedig nem tudom mit hablatyolnak ott németül.
És lassan a pofám is ég hogy szétfloodolom a topicot, csak sajna van egy félhalott telefonom, ami ugyan működik de olyan lassú hogy az valami csuda. Talán vissza kellene patch-elni a boot-core-t? lehet azt?

csüt. aug. 18, 2005 21:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
a sebesség meg a com port jól be volt állítva?

csüt. aug. 18, 2005 21:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
próbáld meg az alapján amit Dabsol is linkelt:
http://forum.modopo.com/showpost.php?p=88622&postcount=1

csüt. aug. 18, 2005 21:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
igen amiatt. várj most agyalok mit kéne tenni

csüt. aug. 18, 2005 21:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Kispósi írta:
hanyas fw van rajta?

csüt. aug. 18, 2005 21:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
hanyas fw van rajta?

csüt. aug. 18, 2005 20:52
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1831 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 37  Következő