Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. dec. 29, 2024 14:38

Hozzászólás a témához  [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 73  Következő
Nokia N70 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mammutnyűvő írta:
Nem hergelni akarlak, de ha szoftveresen "rossz" a készülék akkor hiába cserélnek azon is ugyan az a szoftver van, tehát a hiba elő fog jönni, cserének nincs értelme.
Ez így nem egyértelmű, sokunknál a probléma valamiért nem jött elő, tehát lett volna értelme a cserének.

vas. dec. 11, 2005 14:36
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
A navigációs gombról kinek, mi a véleménye?

Eddig mondjuk még csak olyan **** kiállított darabhoz jutottam hozzá, de az elég gyengének tűnt, és tudom, hogy az nem igazán számít, ezért kérdezem.

Köszi.

vas. dec. 11, 2005 14:28
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Mammutnyűvő írta:
Nem hergelni akarlak, de ha szoftveresen "rossz" a készülék akkor hiába cserélnek azon is ugyan az a szoftver van, tehát a hiba elő fog jönni, cserének nincs értelme.

Ha elismerik hogy rossz, de nem tudják megcsinálni, kicserélni sincs értelme akkor mi marad? Pénzvisszafizetés...

Egyébként nem azt mondták hogy az ÖSSZES ROSSZ, sőt azt mondták hogy ott is valami nagyfőnöknek N70 van, meg itt helyileg is többet eladtak belőle és nincs velük gond, ill. itt a fórumon is sok embernek van és azokkal sincs baj (máramelyikkel nincs).

Tehát én ezt elhiszem és várom hogy kicseréljék, ha a többi jól működik.

(az a legnagyobb baj hogy nem birják eldönteni hogy ez ilyen de akkor az összes ilyen, vagy nem ilyen az összes de akkor meg cseréljék ki)

vas. dec. 11, 2005 14:08
arany tag

Hozzászólás 
Mammutnyűvő írta:
A Mobil Ask egy szerviz és azzal a dolgokkal tud dolgozni amelyet a Nokia bizosít neki. Attól hogy néhány embernél elérhető az új SW az nem azt jelenti hogy a Nokia hivatalosan is kiadta, tehát amig a nem adják ki hivatalosan az SW-t addig a szerviz sem teheti rá. Addig megkapjuk a szakvéleményt hogy ilyen és kész.

Tehát ha jól értem akkor van egy telefonom ami nem csörög és nem tudnak felhivni rajta, de törődjek bele hogy ez ilyen és kész???? Ezt most komolyan gondolod szerintem mert nem látok szmajlit. Ne haragudj de ez milyen eljárás már???????

vas. dec. 11, 2005 14:05
ezüst tag

Hozzászólás 

vas. dec. 11, 2005 13:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Mammutnyűvő írta:
A Mobil Ask egy szerviz és azzal a dolgokkal tud dolgozni amelyet a Nokia bizosít neki. Attól hogy néhány embernél elérhető az új SW az nem azt jelenti hogy a Nokia hivatalosan is kiadta, tehát amig a nem adják ki hivatalosan az SW-t addig a szerviz sem teheti rá. Addig megkapjuk a szakvéleményt hogy ilyen és kész.

Még annyival szeretném kiegészíteni a fentieket, hogy egyszer kiadja hivatalosan a Nokia az SW-t, aztán még tesztelik a szolgáltatók (PGSM, stb) s ha Ők is rábólintanak, akkor lehet rátölteni a telcsikre.
Ezért van az, hogy ha valakinek van cucca és rátudja tölteni a telókra az SW-t, az sokkal gyorsabb, mint ahogy mi végig járjuk a hivatalos utat.

vas. dec. 11, 2005 13:55
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mammutnyűvő írta:
De könyörgöm, ha nem tehetnek fel új sw-t, cseréljék ki a telót, amiről ők is megállapították, hogy sz.r!!

vas. dec. 11, 2005 13:20
ezüst tag

Hozzászólás 

vas. dec. 11, 2005 12:30
arany tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
De legalabb nem inteztek el annyival, hogy ha nem teccik, tetess fel uj sw-t.

Nem is intézhetik, mert mint az én példámból látszik nem tesznek fel új SW-t csak szakvéleményt adnak :) Jó hely az a mobilask :D

vas. dec. 11, 2005 12:13
arany tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Macika írta:
Pedig az a megoldás, akinek eddig felraktam, azok még mind meg voltak elégedve.
Persze, hogy az, de mégsem rakhatod fel a világ összes N70-esére a 3.xxx-es sw-t! :c)
Szerk.: Nagyon kíváncsi vagyok, Smith problémáját megoldja-e a patch. Remélem, felteszi és beszámol a fejleményekről.

Szivesen feltenném, de mint írtam összevesztem nokiáékkal és el sem hoztam a telefont a szervizből, otthagytam szakvéleményestől.
(közben beszélgettem Macikával és világossá vált számomra hogy hülyeség idegeskedni ezen, hozzam el és tegyem fel magamnak az új softot, és milyen igaza van az illetőnek ;) )

Másrészt itt most már nem rólam van szó, mert én fel tudom magamnak softozni, de hány N70 tulaj mondhatja el ezt önmagáról?

Tehát itt már nem az a fő kérdés hogy mi lesz az én telefonommal, hanem az hogy ezt az egészet a Nokia és a Mobil Ask mégis a hogy a jó francba képzeli el, hogy megteheti hogy visszaküldi szakvéleménnyel hogy "ilyen és kész". Ez szemtelenség, tahóság, és az ügyfél hülyének nézése. Márpedig itt én (és még mások) vagyok az ügyfél és nemkeveset fizettem a telefonért, elváránám hogy úgy is bánjanak velem, és a vállalt garanciális feltételeknek megfelelően orvosolják a problémát.

vas. dec. 11, 2005 12:08
arany tag

Hozzászólás 
koniman írta:
Sziasztok!

Régóta olvasgatom ezt a fórumot, mert telefon csere elött állok. Eleinte 6680-at szerettem volna venni, de mióta megláttam, hogy létezik az N70-es azóta e kettő között gondolkodom. Tudtok olyan tanácsot adni, hogy a 6680-ast miért nem szabad már megvenni vagy épp miért érdemes, illetve ugyanez vonatkozik az N70-re.

Látom orvosolni látszik az N70-es kicsöngési hibája ezért inkább erre felé kacsintgatok, mivel kicsivel többet tud, mint a másik teló. Sajnos a kezemben még nem volt egyik készülék sem és képekről nem tudom biztosan mmegállapítani, hogy minőség, kezelhetőség szempontjából (pici gombok összesűrítve) melyik a jobb telcsi. Ebben is a segítségeteket kérném.

Köszönettel:

Koniman

Legjobban úgy jársz ha bemész mondjuk egy MM-be és ott ki van téve 6680 és N70 is, müködő példányok, kipróbálható, nyomogatható. Nokia boltba ne menj ott általában csak dummy telefon van, aminek csak a kinézete hasonlít az eredetire, még az anyag és a ház se ugyanolyan mint az eredeti.

vas. dec. 11, 2005 11:59
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Régóta olvasgatom ezt a fórumot, mert telefon csere elött állok. Eleinte 6680-at szerettem volna venni, de mióta megláttam, hogy létezik az N70-es azóta e kettő között gondolkodom. Tudtok olyan tanácsot adni, hogy a 6680-ast miért nem szabad már megvenni vagy épp miért érdemes, illetve ugyanez vonatkozik az N70-re.

Látom orvosolni látszik az N70-es kicsöngési hibája ezért inkább erre felé kacsintgatok, mivel kicsivel többet tud, mint a másik teló. Sajnos a kezemben még nem volt egyik készülék sem és képekről nem tudom biztosan mmegállapítani, hogy minőség, kezelhetőség szempontjából (pici gombok összesűrítve) melyik a jobb telcsi. Ebben is a segítségeteket kérném.

Köszönettel:

Koniman

vas. dec. 11, 2005 10:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Persze, hogy az, de mégsem rakhatod fel a világ összes N70-esére a 3.xxx-es sw-t! :c)
Szerk.: Nagyon kíváncsi vagyok, Smith problémáját megoldja-e a patch. Remélem, felteszi és beszámol a fejleményekről.

vas. dec. 11, 2005 9:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
És a vibra?

Hát, nekem úgy tűnik, hogy ez már örök rejtély marad... :?

vas. dec. 11, 2005 0:57
Moderátor

Hozzászólás 
gabriel401 írta:

vas. dec. 11, 2005 0:40
gyémánt tag

Hozzászólás 

vas. dec. 11, 2005 0:30
Moderátor

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
Info a nokia.com-ről, a pecs letöltésénél:

"Sometimes your phone might not ring or vibrate when a call is received. There are a few reasons why this might occur:
If you have deleted your ring tone file or changed your MMC card, the phone may not be able to find the ring tone file and therefore cannot play it. Please ensure that your selected ring tone file still exists on the phone or the MMC card.

Complex ring tones (MIDI, AAC, MP3 or WAV files) can sometimes take a long time to load and play. Occasionally when this happens the phone uses a default ring tone setting which may be missing. To ensure this default ring tone is present you can download this patch file and then transfer and install it on your phone. This patch is recommended even if you have not experienced any problem with the ring tone. If your phone shows a security notification when you are installing the file, please ignore it and continue with the installation."

Legalább beismerik... :?
Na jó, meghatódtam.
Azt hogy nem zenél híváskor, azt már megértettük, megmagyarázták, hogy nincs ideje beolvasni csöngés előtt és bepánikol, melynek következtében inkább nem mer csörögni a kis érző lélek.
És a vibra? Azt se tudja beolvasni? Túl nagy a wav adatmennyisége??? ]:-<

vas. dec. 11, 2005 0:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Info a nokia.com-ről, a pecs letöltésénél:

"Sometimes your phone might not ring or vibrate when a call is received. There are a few reasons why this might occur:
If you have deleted your ring tone file or changed your MMC card, the phone may not be able to find the ring tone file and therefore cannot play it. Please ensure that your selected ring tone file still exists on the phone or the MMC card.

Complex ring tones (MIDI, AAC, MP3 or WAV files) can sometimes take a long time to load and play. Occasionally when this happens the phone uses a default ring tone setting which may be missing. To ensure this default ring tone is present you can download this patch file and then transfer and install it on your phone. This patch is recommended even if you have not experienced any problem with the ring tone. If your phone shows a security notification when you are installing the file, please ignore it and continue with the installation."

Legalább beismerik... :?

vas. dec. 11, 2005 0:01
ezüst tag

Hozzászólás 
Ugyanez lehet kint a Nokia oldalán is...

szomb. dec. 10, 2005 23:14
arany tag

Hozzászólás 
Ezt rakták ki a dotsis.com-ra:

http://www.symbian-freak.com/downloads/ ... h_file.zip

Nem nézetm mi ez, nincs n70-em, de hátha...

szomb. dec. 10, 2005 21:34
ezüst tag

Hozzászólás 
A T-mob által megadott számot hívtam, mert akkor állítólag 3G-s videoletöltés ill streaming mehetett volna. De nem ment. Így wapon keresztül kellett mindezt megvalósítani. Tv-zés közben 1 alkalommal vonaton ültem a Nyugatihoz közel, de máskor meg a Polusban ültem a McDonalds előtt és szendvicset vacsoráztam. Amúgy a wap tényleg gyorsabb mint nem 3G-s rendszeren, valódi videohívást meg végül is nem próbáltam, mivel ilyen készülékkel rendelkező ísmerősöm nincs. De ha lenne, akkor sem gondolnám hogy horribilis összegért bármikor is kipróbálnám. A PC - teló kapcsolat hibájára esetleg valakinek ötlete? Amúgy kösz a felajánlott segítséget kártya ügyben, garanciális állítólag 5 évig / igaz, ebből már eltelt 1 hónap / így megpróbálom érvényesíteni.

szomb. dec. 10, 2005 21:30
arany tag

Hozzászólás 
arnd írta:
A 6230i-mben minden gond nélkül ment az 1G-s kártyám FAT32-vel semmi fagyás vagy egyébb probléma (porbléma), viszont a 6680 már nem ette meg a FAT32-őt...
Telefonban leformázni nem megy? (FAT32 röl FAT16-ra)

A telefon nagyon-nagyon lassan (kb 2 perc pöcsölés) után beolvassa a kártyát, utána egyből felajánlja a formázást, meg is formázza, de nem történik semmi, mert ezek után a Notebook ugyanúgy nem látja, ha meg a telóval nézem meg, akkor megint a formázást ajánlja. :?

szomb. dec. 10, 2005 21:28
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Jársz Pesten mostanában? :)

Mindenféleképpen, ha én nemtom megoldani, akkor asszem egyszerűbb visszavinnem az albitől 500m-relévő számtech boltba :D Feleslegesen meg nem zavarnék...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára .:Jeff:. szomb. dec. 10, 2005 21:30-kor.

szomb. dec. 10, 2005 21:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
A 6230i-mben minden gond nélkül ment az 1G-s kártyám FAT32-vel semmi fagyás vagy egyébb probléma (porbléma), viszont a 6680 már nem ette meg a FAT32-őt...
Telefonban leformázni nem megy? (FAT32 röl FAT16-ra)

szomb. dec. 10, 2005 21:13
Moderátor

Hozzászólás 
.:Jeff:. írta:
Macika írta:
james008bond írta:
úgy néz ki, ma megadta magát az 512 MB-os TakeMS memóriakártyám. Nem tudom a telóval formázni sem, legalábbis utánna is kártyahibát lát, PC meg nem is látja a karit az olvasóban, vagyis azt írja, hogy nem elérhető a kártya. Tök jó ez így Karácsony előtt!
HA elhozod a memókártyát, megpróbálnám megcsinálni. Persze az adatok el fognak veszni, de nagy esély van rá, hogy megjavul. HA nem fizikai hibája van.
OFF

Ugyan nem pont ide tartozik, de nekem meg épp ma krepált be az 512-es MMC-m a 6230i-ben. Majd megpróbáltam a Notebookon leformázni. Namost egyik cimbi mondta, hogy ezt csak FAT16-tal lehetett volna én meg rányomtam neki a FAT32-est. Azóta a telefon látja ugyan, de mindig lefagy, a Notebook pedig nem is látja.

Lehet valamit házilag tenni az ügyben vagy cseréltessen vissza gariban :?:

ON
Jársz Pesten mostanában? :)

szomb. dec. 10, 2005 21:08
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
james008bond írta:
úgy néz ki, ma megadta magát az 512 MB-os TakeMS memóriakártyám. Nem tudom a telóval formázni sem, legalábbis utánna is kártyahibát lát, PC meg nem is látja a karit az olvasóban, vagyis azt írja, hogy nem elérhető a kártya. Tök jó ez így Karácsony előtt!
HA elhozod a memókártyát, megpróbálnám megcsinálni. Persze az adatok el fognak veszni, de nagy esély van rá, hogy megjavul. HA nem fizikai hibája van.

OFF

Ugyan nem pont ide tartozik, de nekem meg épp ma krepált be az 512-es MMC-m a 6230i-ben. Majd megpróbáltam a Notebookon leformázni. Namost egyik cimbi mondta, hogy ezt csak FAT16-tal lehetett volna én meg rányomtam neki a FAT32-est. Azóta a telefon látja ugyan, de mindig lefagy, a Notebook pedig nem is látja.

Lehet valamit házilag tenni az ügyben vagy cseréltessen vissza gariban :?:

ON

szomb. dec. 10, 2005 18:15
Moderátor

Hozzászólás 
james008bond írta:

szomb. dec. 10, 2005 17:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
james008bond írta:
AlyBundy-nak köszönet az értékes hozzászólásáért! Így sok minden világos/abb/. Amúgy nem kell kifizetnem a 17.000.-Ft-ot és a videóhívás 3G-s környezetben nem indult el. Tv-t valószínűleg Wap-on keresztül értem el. Akkor is marha drága a szolgáltatás, nem valószínű, hogy tömegesen veszik majd igénybe így az emberek. Más. Húgom állami céges telefonját letiltották, csakúgy mint a többi kollegáét, mert állítólag valamelyik hivatali egységtől nem ment be a szolgáltatóhoz a kiszámlázott díj / bár állítólag a szolgáltató baltázott el valamit a számlákkal /. Így ez a bizonyos állami cég most kommunikáció nélkül maradt. Ez mondjuk elég gáz, mivel egyenruhás testületről van szó... és a mobiljukról nem tudnak hívást kezdeményezni... Pl erre is jó a "céges" mobil...valaki nem fizet, az egész rendszert letiltják, azt is aki pedig rendesen fizet...mint az a bizonyos katonatiszt----------------------------------------------------------------------------------Előző hozzászólásomhoz, melyre Al Bundy reagált---úgy néz ki, ma megadta magát az 512 MB-os TakeMS memóriakártyám. Nem tudom a telóval formázni sem, legalábbis utánna is kártyahibát lát, PC meg nem is látja a karit az olvasóban, vagyis azt írja, hogy nem elérhető a kártya. Tök jó ez így Karácsony előtt!

Tényleg nagyon szívesen... De Te is értékes infoval szolgáltál nekem, mert akkor TakeMS kártyát már biztos, hogy nem fogok venni, úgyhogy köszönöm!
Még egy-két kérdés:
-A videóhívást milyen mobilra kezdeményezted, hogy nem sikerült? 3G-s telefon volt, ami 3G-vel lefedett környezetben tartózkodott?
-Amikor szakadozott az videóletöltés volt térerő rendesen, esetleg mozogtál közben?
-Hogy úsztad meg a 17 rongy kifizetését? Október vége előtt töltögettél?

szomb. dec. 10, 2005 17:11
ezüst tag

Hozzászólás 
AlyBundy-nak köszönet az értékes hozzászólásáért! Így sok minden világos/abb/. Amúgy nem kell kifizetnem a 17.000.-Ft-ot és a videóhívás 3G-s környezetben nem indult el. Tv-t valószínűleg Wap-on keresztül értem el. Akkor is marha drága a szolgáltatás, nem valószínű, hogy tömegesen veszik majd igénybe így az emberek. Más. Húgom állami céges telefonját letiltották, csakúgy mint a többi kollegáét, mert állítólag valamelyik hivatali egységtől nem ment be a szolgáltatóhoz a kiszámlázott díj / bár állítólag a szolgáltató baltázott el valamit a számlákkal /. Így ez a bizonyos állami cég most kommunikáció nélkül maradt. Ez mondjuk elég gáz, mivel egyenruhás testületről van szó... és a mobiljukról nem tudnak hívást kezdeményezni... Pl erre is jó a "céges" mobil...valaki nem fizet, az egész rendszert letiltják, azt is aki pedig rendesen fizet...mint az a bizonyos katonatiszt----------------------------------------------------------------------------------Előző hozzászólásomhoz, melyre Al Bundy reagált---úgy néz ki, ma megadta magát az 512 MB-os TakeMS memóriakártyám. Nem tudom a telóval formázni sem, legalábbis utánna is kártyahibát lát, PC meg nem is látja a karit az olvasóban, vagyis azt írja, hogy nem elérhető a kártya. Tök jó ez így Karácsony előtt!

szomb. dec. 10, 2005 16:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Al Bundy írta:
aGERG írta:
Hát nemkívánom senkinek amin keresztül mész Smith :!: :!:

egy kérdés:Mikorra várható a T-mobilénél a kicsike tudja valaki :?: :?:

Belső info: Következő árlistán (hétfő, vagy szerda) már nagyon valószínű, hogy rajta lesz!
Hétfőtől lesz, több helyről is hallottam.
CSak tudnám, hogy milyen szofttal tesztelték, ha a rendesen csörgős 3.0xxxx szoft még nincs meg a MobilASK-nak sem...

Ma felraktam egy topictársnak 2 készülékére is az újat, úgy néz ki, megy neki. Persze hard reset után eddig is ment rendesen a csengés.
Majd meglátjuk, várom a visszajelzést...

Egyenlőre mennek, úgy néz ki hogy jók lesznek. (lekopogva) :)
Memkártyárol kiválasztott csengőhangok szólnak, ha kiveszem a kártyát cseng a nokia alap csengőhanggal és még eddig szólt mindig.
Köszönet mégegyszer a "telefondoktornak"! 8)

szomb. dec. 10, 2005 15:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
james008bond írta:
1. Gyári független a telóm / N70 :) /, Opera nem műxik, milyen beállítást kellene elvégezni rajta? T-Mobil előfizetői kártyám van. Már többször lefuttattam az autó konfigurációt!
2. Pesten kipróbáltam a 3G-t, nagyon állat lehetne, de az online tv baromira szaggatott, a kép sokszor torzított a hang pedig másodperceket csúszott. Mindezt a Pólus center területén ill. a Westendben. 2 v 3 mozielőzetest töltöttem le, néhány perc tv nézés ill néhány Symbian és Java nem fizetős progi, dallam / nem MP3 / letöltése után a havi számlán megjelent kb 17.000 !!! Forint költség, amit mondjuk jóváírnak dec 31-ig, de ha ilyen árak lesznek / platina vagy inkább gyémánt árak ezek vagy még inkább nukleáris hasadóanyag árak... / akkor nem tudom ki fog 3G-t használni, főleg, hogy még 2 év múlva sem lesz állítólag teljes országos lefedettség!Aztán pedig már most tesztelnek valami 3.5G-t! Minek?? Kinek??
3. Nokis PC Suite! Főbe lövöm magam miatta! Továbbra sem műxik rendesen a dolog! Legújabb verzióval sem tudok fájlböngészni PC-ről a telóban, nem tudok PC-ről progit, zenét telepíteni a telóra, nem tudok rendszermentést készíteni telóra ill régit visszaállítani PC-ről, sem BT sem adatkábelen keresztül sem! Nem műxik az Adobe képszerkesztő progija sem. Szervizesek sem tudtak semmit mondani, telepítsek mindent újra, de azután sem ment a legújabb programverziókkal sem. Pedig mikor megvettem a telót / okt 28 / még minden működött néhány napig és very happy is voltam, de azóta... :cry:

1. Ha netezni akarsz, először is kapcsolj be egy csomagkapcsolt NET (NEM WAP!) csomagot, ami lehet NET 50, NET 300 és NET 1000, majd az ügyintézőtől, vagy a Nokia honlapjáról kérj egy konfig SMS-t.
2. Hát, bizony előtte utána kellett volna olvasni, mert ez így nagyon gáz. Csak a videótelefonálást írják jóvá december 31-ig! Másrészt, ezt a 17000-et megúszhattad volna kb. 300 Ft-al, ha egy napra bekapcsolod a NET 1000-et és nem a havidíjmentes vackot használod, aminek 13 Ft/10 kb a díja, ezzel tényleg könnyű 17 rongyos számlát csinálni!
Más: Az online TV alatt mit értesz? A WAP-os sztrímingest, vagy a videótelefonálóst?
3. Ebben még nem tudok segíteni, talán jövő héten, ha nekem is meglesz a teló.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Al Bundy szomb. dec. 10, 2005 15:58-kor.

szomb. dec. 10, 2005 12:33
arany tag

Hozzászólás 
én már elmondtam egy párszor hogy szerintem a Mobil-Ask-nál nincs szemtelenebb cég az országban :evil:

szomb. dec. 10, 2005 12:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hauptmann írta:
Al Bundy írta:
Belső info: Következő árlistán (hétfő, vagy szerda) már nagyon valószínű, hogy rajta lesz!

Az árról nincs semmi info? Mindenesetre mindenképp 100 alatt kellene adniuk, ellenben nagyon nem éri meg.

Annyi, hogy "100 körül lesz". De, hát ez jelenthet 90-et, 100-at és 110-et is. :? A 90 nagyon jó, a 110 meg nagyon nem.

szomb. dec. 10, 2005 12:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Ha akkor a T-mobilénél a 2. bugosat teszik fel az nem túl jó és én egy nokia szervízről sem tudok a környékemen :!: :!: :!:

( :evil: szolnoki vagyok :evil: )

szomb. dec. 10, 2005 12:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
1-2 kérdésem lenne.
1. Gyári független a telóm / N70 :) /, Opera nem műxik, milyen beállítást kellene elvégezni rajta? T-Mobil előfizetői kártyám van. Már többször lefuttattam az autó konfigurációt!
2. Pesten kipróbáltam a 3G-t, nagyon állat lehetne, de az online tv baromira szaggatott, a kép sokszor torzított a hang pedig másodperceket csúszott. Mindezt a Pólus center területén ill. a Westendben. 2 v 3 mozielőzetest töltöttem le, néhány perc tv nézés ill néhány Symbian és Java nem fizetős progi, dallam / nem MP3 / letöltése után a havi számlán megjelent kb 17.000 !!! Forint költség, amit mondjuk jóváírnak dec 31-ig, de ha ilyen árak lesznek / platina vagy inkább gyémánt árak ezek vagy még inkább nukleáris hasadóanyag árak... / akkor nem tudom ki fog 3G-t használni, főleg, hogy még 2 év múlva sem lesz állítólag teljes országos lefedettség!Aztán pedig már most tesztelnek valami 3.5G-t! Minek?? Kinek??
3. Nokis PC Suite! Főbe lövöm magam miatta! Továbbra sem műxik rendesen a dolog! Legújabb verzióval sem tudok fájlböngészni PC-ről a telóban, nem tudok PC-ről progit, zenét telepíteni a telóra, nem tudok rendszermentést készíteni telóra ill régit visszaállítani PC-ről, sem BT sem adatkábelen keresztül sem! Nem műxik az Adobe képszerkesztő progija sem. Szervizesek sem tudtak semmit mondani, telepítsek mindent újra, de azután sem ment a legújabb programverziókkal sem. Pedig mikor megvettem a telót / okt 28 / még minden működött néhány napig és very happy is voltam, de azóta... :cry:

szomb. dec. 10, 2005 12:02
arany tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:

Az árról nincs semmi info? Mindenesetre mindenképp 100 alatt kellene adniuk, ellenben nagyon nem éri meg.

szomb. dec. 10, 2005 9:38
arany tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
Macika írta:
Al Bundy írta:
aGERG írta:

CSak tudnám, hogy milyen szofttal tesztelték, ha a rendesen csörgős 3.0xxxx szoft még nincs meg a MobilASK-nak sem...

Nem akartam írni, hogy "100%", mert ha mégsem jönne ki, akkor meg én lennék a balfék. :oops: De én is biztosra hallottam. Ami nem biztos, viszont nagyon valószínű, hogy a 2-es, bugbajnok szoft lesz rajta. :( Az lesz a legelső, hogy viszem a Nokia mintaboltba és kérek rá egy T-zones mentes 3-as szoftot, remélhetőleg addig már megkapják.

Nálam is ez lesz a menet, igaz most elutazom, de mire hazajövök legalább biztosan meglephetem magam egy jó kis telefonnal. Pesten bármelyik Nokia boltban meg tudom beszélni, hogy gyári szoftot tegyék rá, ne a másikat, vagy van konkrét hely, ahol biztosan megcsinálják?

szomb. dec. 10, 2005 3:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Al Bundy írta:
aGERG írta:

Nem akartam írni, hogy "100%", mert ha mégsem jönne ki, akkor meg én lennék a balfék. :oops: De én is biztosra hallottam. Ami nem biztos, viszont nagyon valószínű, hogy a 2-es, bugbajnok szoft lesz rajta. :( Az lesz a legelső, hogy viszem a Nokia mintaboltba és kérek rá egy T-zones mentes 3-as szoftot, remélhetőleg addig már megkapják.

szomb. dec. 10, 2005 0:06
Moderátor

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
aGERG írta:

Ma felraktam egy topictársnak 2 készülékére is az újat, úgy néz ki, megy neki. Persze hard reset után eddig is ment rendesen a csengés.
Majd meglátjuk, várom a visszajelzést...

szomb. dec. 10, 2005 0:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
aGERG írta:

pén. dec. 09, 2005 23:50
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
Smith írta:
Vagy kicserélik vagy kő-kövön nem marad.

Igazad van!!! Én is ideges lennék és azt hiszem, hogy jogosan követeled egy 125k-s telónál a cserét és a korrekt javítást. Drukkolok neked! Szélsőséges esetben(ha nem akarják cserélni) pendítsd meg nekik a médiát. Erre nagyon segítőkészek szoktak lenni. :twisted:

pén. dec. 09, 2005 23:27
arany tag

Hozzászólás 
Imici1972 írta:

Nyugi, nem ér ennyit az egész, hogy pusztitsd miatta az idegsejtjeid! :shock:

Én csak jó szándékból írtam, szeretnék segíteni.
Nem tudom Pesten melyik kutyaütőhöz vitted, de a Pólusban még nem volt ilyen tapasztalatom.
Viszont az Erkel utcai Nokia boltban igen. :cry:

A legnagyobb baj az, hogy ezek a szervízpontok franchise rendszerben működnek. Ezért óriási különbségek vannak Nokia bolt és bolt között.
Meg kellene oldani a szigorúbb ellenőrzésüket, páran már nagyon el vannak szállva maguktól.
Ezzel viszont nemcsak maguknak, hanem közvetetten a Nokiának is kárt okoznak. :twisted:

Nem budapesten vagyok, de Nokia boltba vittem. Ott is vettem a telefont. Ezzel a Nokia bolttal nekem semmi bajom nincs, kedvesek, segitőkészek, de pont mivel franchise, ők csak összecsomagolják és felküldik a nagyfejűeknek szervizre, akik meg **** az egészre. Nem a bolton múlik, hanem a központon.

Idézet:
Egyébkent amig a jótállási szelvények nem fogynak el, vagy nem minősítik a gépet javíthatatlannak, kevés az esély a cserére.
Addig pedig verheted a balhét, fogynak az idegsejtjeid, ahelyett, hogy hivatalosan felrakatnád az új softot, és ha akkor sem müx, már van ütőkártya a kezedben, könnyebb lenne a csere is.

Na mindegy, te tudod mit csinálsz én csak segíteni szerettem volna. :oops:

Tudom, nem Veled van bajom, remélem a hozzászólásomból nem ez jött le Neked. Ha igen, akkor ezúton elnézést kérek.

Egyébként a jótállási jegy már betelt, 4 tikett van rajta. Pohár is betelt... :)

pén. dec. 09, 2005 23:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Smith írta:
Húúúú most aztán megint felb*sztam az agyam :( Hát hiányzik ez nekem a karácsonyi csúcsforgalom kellős közepén????? :(

Nyugi, nem ér ennyit az egész, hogy pusztitsd miatta az idegsejtjeid! :shock:

Én csak jó szándékból írtam, szeretnék segíteni.
Nem tudom Pesten melyik kutyaütőhöz vitted, de a Pólusban még nem volt ilyen tapasztalatom.
Viszont az Erkel utcai Nokia boltban igen. :cry:

A legnagyobb baj az, hogy ezek a szervízpontok franchise rendszerben működnek. Ezért óriási különbségek vannak Nokia bolt és bolt között.
Meg kellene oldani a szigorúbb ellenőrzésüket, páran már nagyon el vannak szállva maguktól.
Ezzel viszont nemcsak maguknak, hanem közvetetten a Nokiának is kárt okoznak. :twisted:

Egyébkent amig a jótállási szelvények nem fogynak el, vagy nem minősítik a gépet javíthatatlannak, kevés az esély a cserére.
Addig pedig verheted a balhét, fogynak az idegsejtjeid, ahelyett, hogy hivatalosan felrakatnád az új softot, és ha akkor sem müx, már van ütőkártya a kezedben, könnyebb lenne a csere is.

Na mindegy, te tudod mit csinálsz én csak segíteni szerettem volna. :oops:

pén. dec. 09, 2005 22:50
arany tag

Hozzászólás 
Imici1972 írta:
Smith írta:
NEM !!!
Ahogy beadtam, ugyanúgy küldték vissza 4 nap után. 4 nap az több mint 48 óra??? :)

Mellékeltek egy "szakvéleményt" hogy "jelenleg ez a telefon ezzel a szoftverrel ezt a dolgot így kezeli", és ezzel gondolom részükről a dolgot lezártnak tekintik. Na ekkor kaptam fel a vizet. Át sem vettem a telefont, otthagytam a szervizpontban, mondtam hogy nekem olyan telefon ami nem csörög nem kell, és ne nézzenek hülyének. Hívtam a pestieket, és most itt tartunk, várom a visszahívást. Vagy kicserélik vagy kő-kövön nem marad.

Melyik szervízpontba vitted?
Ha nem Budapesten laksz, szvsz a következőt kellene tenned:
Várd meg amig a hivatalos Budapesti Nokia szervízpontokba is megérkezik a soft, és egy hétvégén vidd be a Pólus Center Nokia mintaboltjába.
Nekem azt igérték, ha nincs nagy pörgés kb. 1 óra alatt felrakják az új softot ingyen és bérmentve.
Leadod, bóklászol egy kicsit a pólusban, kajálsz egy jót és már kész is a telód... :) Mindez garanciálisan, hivatalos szervízpartner által elvégezve, tehát a további gari sem ugrik. :roll:

Én már vittem hozzájuk telót sw upgrade-re, tényleg tartották az egy órát. Igaz az nem symbianos telcsi volt, hanem egy békebeli 7210-es DCT4, S40-el... :)
Kedvesek és udvariasak voltak, azóta is többször voltam Náluk. Azt nem mondom, hogy olcsók, de egy garis telónál mindegy... :P

Ha eztán sem javul, no akkor ténylag ki kell verni a balhét ]:->

Üdv

Imre

Negyedszer van szervizben. Többet van ott mint nálam. Elfogyott a türelmem. Állítólag nincs ilyen hiba másik N70-eseken (a szerviz szerint) hát akkor oké, cseréljék ki és ha jó lesz, boldog leszek. Ennyi.

Ne adják vissza szakvéleménnyel hogy "ennyit tud a telefon", mert ilyet irni egy telefonra nem csörög de hát ez ilyen, az baromság. Egy Nokia cégtől meg pláne baromság.

Ne kelljen arra várnom amikor majd méltóztatják felrakni az új softot, mert még éppen tesztelik, máshol, nem hivatalosan már mindenhol pakolják (nekem is itt van már, cuccom is van hozzá, fel tudnám tenni) de tetű mocsok mobil ask még teszteli. Sietni, kipróbálni esetleg valaki felhasználónál, ugyan minek azt???? Tisztára mint Hofi mondta, mikor jöttek vissza amerikaiak az űrrepülésről, és nem engedték ki őket mert műszerrel vizsgálták az űrhajó sugárzását, bent meg fuldoklottak a pilóták, "fuldoklik fuldoklik, adja a tévé szinesbe, naddolog" :D Egyszerűen leszarják az egészet és kiszúrják a szememet "szakvéleménnyel". Én azt vártam volna el hogy ráteszik a legújabb softot, és vissza adják a telót "jelenleg ennyit tudtunk segiteni" és próbáljam ki, de ne lepődjek meg ha másik hiba van benne. Legalább láttam volna azt hogy akarnak segiteni, és én ezt is értékeltem volna. Boldogan rohantam volna a telóért ha ezt teszik, de nem csináltak vele semmit, érted ott rohadt pesten 3 napig és visszaküldik szakvéleménnyel hogy "ennyit tud". Ez a hozzáállás bakker.

Mióta megvettem a telefon, kijött két vagy három soft update, és ők még mindig nem használják. Hát normálisak ezek????????? Ilyen hozzáállással az egész bagázst úgy rúgnám ki hogy a lábuk nem érné a földet.

Húúúú most aztán megint felb*sztam az agyam :( Hát hiányzik ez nekem a karácsonyi csúcsforgalom kellős közepén????? :(

pén. dec. 09, 2005 22:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Smith írta:
NEM !!!
Ahogy beadtam, ugyanúgy küldték vissza 4 nap után. 4 nap az több mint 48 óra??? :)

Mellékeltek egy "szakvéleményt" hogy "jelenleg ez a telefon ezzel a szoftverrel ezt a dolgot így kezeli", és ezzel gondolom részükről a dolgot lezártnak tekintik. Na ekkor kaptam fel a vizet. Át sem vettem a telefont, otthagytam a szervizpontban, mondtam hogy nekem olyan telefon ami nem csörög nem kell, és ne nézzenek hülyének. Hívtam a pestieket, és most itt tartunk, várom a visszahívást. Vagy kicserélik vagy kő-kövön nem marad.

Melyik szervízpontba vitted?
Ha nem Budapesten laksz, szvsz a következőt kellene tenned:
Várd meg amig a hivatalos Budapesti Nokia szervízpontokba is megérkezik a soft, és egy hétvégén vidd be a Pólus Center Nokia mintaboltjába.
Nekem azt igérték, ha nincs nagy pörgés kb. 1 óra alatt felrakják az új softot ingyen és bérmentve.
Leadod, bóklászol egy kicsit a pólusban, kajálsz egy jót és már kész is a telód... :) Mindez garanciálisan, hivatalos szervízpartner által elvégezve, tehát a további gari sem ugrik. :roll:

Én már vittem hozzájuk telót sw upgrade-re, tényleg tartották az egy órát. Igaz az nem symbianos telcsi volt, hanem egy békebeli 7210-es DCT4, S40-el... :)
Kedvesek és udvariasak voltak, azóta is többször voltam Náluk. Azt nem mondom, hogy olcsók, de egy garis telónál mindegy... :P

Ha eztán sem javul, no akkor ténylag ki kell verni a balhét ]:->

Üdv

Imre

pén. dec. 09, 2005 22:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Nah akkor a T-mobilnál most hétfőtől kapható lesz ez már BIZTOS vagy ez is találgatás :?: :?: :?:

pén. dec. 09, 2005 22:20
arany tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Alejandro írta:
...Kissé furcsán működött tőle a telefon. Többször lefagyott...
Passz, en csak az automata bill.zarat es az idozitett profilokat hasznalom, azokkal nincs baj. @Smith: legalabb sw-t frissitettek rajta?

NEM !!!

pén. dec. 09, 2005 20:47
gyémánt tag

Hozzászólás Re: Szerviz fejlemény...
Smith írta:
Folyt. köv. (remélem hamarosan)

kíváncsi vagyok !

pén. dec. 09, 2005 20:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Alejandro írta:
...Kissé furcsán működött tőle a telefon. Többször lefagyott...
Passz, en csak az automata bill.zarat es az idozitett profilokat hasznalom, azokkal nincs baj. @Smith: legalabb sw-t frissitettek rajta?

pén. dec. 09, 2005 16:30
ezüst tag

Hozzászólás 

pén. dec. 09, 2005 14:32
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48 ... 73  Következő