Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 5:18

Hozzászólás a témához  [ 351 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Következő
OlcsóSMS.hu 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
reaxol írta:
Két eset van:
1.Feldolgozás alatt
vagy és ez a több:
2.Elküldve

Olyan, hogy kézbesítve egy sincs. Vajon miért, már fél kettő van! És a mobilokon ahogy próbáltam teljesen OK mind az SMS, mind a hangforgalom. Akkor mi a frászért és mi a frászra várakoznak az ócsóesemesek?! tavaly gond nélkül és perceken belül kézbesítődtek, idén meg egy nagy kalap* az egész...

A feldolgozás alatt, az nálam pár mp. múlva eltűnt. Egy oldalfrissítés után a többi állapot jelenik meg.
Gondolj arra, hogy ezek az SMS-ek eljutnak a címzett üzenetközpontjához, de ott torlódnak fel. S mivel onnan nem kap választ az OlcsóSMS.hu külföldi SMSC-je, ezért nem tud Neked sem semmilyen okosságot megjeleníteni az üzenet státuszára vonatkozóan.
Már gondoltam arra is, hogy SMS Plusszalaküldöm, de megláttam, hogy annál nem működik a saját szám funkció. Mondom akkor köszönöm, de nem kérek belőle.

A Pannon Csoportos SMS szolgáltatásából 22 db küldött SMS-ből 12 függőben van. Ehhez mit szólsz?

Ehhez képst az OlcsóSMS-en el lett küldve kb. 40 db, ebből 7 sikertelen.

vas. jan. 01, 2006 1:33
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
vizsla1 írta:
reaxol írta:
Sziasztok!
Nálatok megy a küldés?
Nekem kb. 50db SMS volt beidőzítve 0:05-re és még egy címzett sem kapta meg őket szolgáltatótól függetlenül, még az sem jött meg amit a saját számomra küldtem próbaképpen...
Asszem ezentúl telefonról küldöm, mégha egy tizessel drágább darabja, akkor is.

Nézd meg az elküldött üzeneteknél a státuszát. Elég sokféle van. Elküldve, kézbesített, címzettre vár, sikertelen. Egyedül a sikerteleneket küdtem újra. Ez 7 db volt. Sikertlen küldés tavaly nem volt. Kíváncsi vagyok, szó nélkül jóváírják-e.

Két eset van:
1.Feldolgozás alatt
vagy és ez a több:
2.Elküldve

Olyan, hogy kézbesítve egy sincs. Vajon miért, már fél kettő van! És a mobilokon ahogy próbáltam teljesen OK mind az SMS, mind a hangforgalom. Akkor mi a frászért és mi a frászra várakoznak az ócsóesemesek?! tavaly gond nélkül és perceken belül kézbesítődtek, idén meg egy nagy kalap* az egész...

vas. jan. 01, 2006 1:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
reaxol írta:
Sziasztok!
Nálatok megy a küldés?
Nekem kb. 50db SMS volt beidőzítve 0:05-re és még egy címzett sem kapta meg őket szolgáltatótól függetlenül, még az sem jött meg amit a saját számomra küldtem próbaképpen...

Nézd meg az elküldött üzeneteknél a státuszát. Elég sokféle van. Elküldve, kézbesített, címzettre vár, sikertelen. Egyedül a sikerteleneket küdtem újra. Ez 7 db volt. Sikertlen küldés tavaly nem volt. Kíváncsi vagyok, szó nélkül jóváírják-e.

vas. jan. 01, 2006 1:20
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Nálatok megy a küldés?

vas. jan. 01, 2006 1:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az mióta van, hogy az SMS Plusz vodára 16,9, máshova 19,9, a nemzetközi SMS pedig 10 Ft-tal drágább lett?

szomb. dec. 31, 2005 19:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Óévi ÁFA-búcsúztató az OlcsoSMS-nél! BUÉK !!!

2006. január 1-től az OlcsoSMS néhány szolgáltatásában érvényesíteni tudja a 25%-ról 20 %-ra csökkenő Áfát. Ezzel kívánunk Boldog Új Évet minden Kedves Felhasználónknak!
Az árcsökkenés a következő szolgáltatásokat érinti: MMS, SMS+, Dumagép, Külföldi számra küldött SMS. Az új árak az árak menüpontban érhetők el az Új Év kezdetétől.

szomb. dec. 31, 2005 17:55
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hibajelzést?
Figyelj a kis/nagybetűkre, számíthat!
A link így néz ki:

wap.olcsosms.hu/indexwap.php?username=a felhasználóneved&password=a jelszavad&login=1

Értelemszerűen behelyettesítendő.

Üdv!

csüt. dec. 29, 2005 12:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Meg tudnátok mndani, hogyan lehet "könyvjelzővel" belépni az olcsosms-be (tehát egy olyan link kellene nekem, ami tartalmazza az user-t és a passwordot, mert pda-val próbálkoznék smst-t küldeni, de a belépési próbálkozásoknál, akár internet böngészővel, akár wap-pal próbálkozom, hibajelzést ad). Előre is kösz a segítséget. :)

csüt. dec. 29, 2005 11:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
Raven_ írta:
Más internetes oldalakon is működik ez a dolog?
Magyarországon belül elvileg minden kártyás fizetést lehetővé tevő oldalon működik. Külföldre tudtommal csak dombornyomott kártya jó, de ha valakinek sikerült elektronikus (nem dombornyomott), de CVV2, ill. CVC2 kóddal rendelkező kártyával külföldre fizetni, az ne titkolja :)

Üdv!

szer. dec. 28, 2005 20:47
a fórum lelke

Hozzászólás 
Raven_ írta:
Ha szilveszterkor éjfélre beidőzítek mondjuk 100 smst, azok várhatóan mikor fognak megérkezni a címzetteknek? Vagy mennyivel előtte időzítsem, hogy kb akkor érjenek oda?

Ezek elvileg azonnal kimennek. Az a kérdés, az adott személy szolgáltatójának SMSC-je mennyire bírja.

szer. dec. 28, 2005 19:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Raven_ írta:

Ha szilveszterkor éjfélre beidőzítek mondjuk 100 smst, azok várhatóan mikor fognak megérkezni a címzetteknek?

Jövöre? :D

szer. dec. 28, 2005 19:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Raven_ írta:
OTP-vel (junior max) mennyi lett volna?
Ha van rajta CVC2, vagy CVV2 kód (a csíkon, ahol alá kell írni, a kártyaszám utáni 3 számjegy), akkor csak a kártyás fizetás jutalékát hárítják át rád (elég pofátlan módon, mert ezt minden üzlet lenyeli)m ami 3%. 1000Ft-ból 970-et írnak jóvá, az összeg fizetés után azonnal elérhető.

Üdv!

Ki is próbáltam, egy pillanat alatt átruccant 970 Ft...
Nem gondoltam volna, hogy így is lehet (azt hittem, csak átutalás, nem olvastam elég alaposan). Más internetes oldalakon is működik ez a dolog?
Na akkor mostmár így fogom tölteni.

Ha szilveszterkor éjfélre beidőzítek mondjuk 100 smst, azok várhatóan mikor fognak megérkezni a címzetteknek? Vagy mennyivel előtte időzítsem, hogy kb akkor érjenek oda?

szer. dec. 28, 2005 19:40
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Raven_ írta:
OTP-vel (junior max) mennyi lett volna?
Ha van rajta CVC2, vagy CVV2 kód (a csíkon, ahol alá kell írni, a kártyaszám utáni 3 számjegy), akkor csak a kártyás fizetás jutalékát hárítják át rád (elég pofátlan módon, mert ezt minden üzlet lenyeli)m ami 3%. 1000Ft-ból 970-et írnak jóvá, az összeg fizetés után azonnal elérhető.

Üdv!

szer. dec. 28, 2005 19:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
kapasz írta:
Raven_!

Már ott is a lé!

Megvan, thx!

szer. dec. 28, 2005 18:03
arany tag

Hozzászólás 
Raven_!

Már ott is a lé!

szer. dec. 28, 2005 15:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jólvanna, pont elmentem egy posta mellett, és annyira hívogatott, hogy muszáj volt ott feladni a lóvét. :oops: :lol: Egyébként 230 Ft volt. OTP-vel (junior max) mennyi lett volna?

kapasz: az jó lenne... írtam mailt!

szer. dec. 28, 2005 11:54
a fórum lelke

Hozzászólás 
Visa Electron kártyával töltöm, mióta csak használom, mással nem is érdemes. A rózsaszín csekknek van vagy 400Ft kezelési költsége. Normális esetben egyébként 4 munkanap a csekk átfutása, azaz elvileg pénteken megérkezik, de gyanítom, inkább csak hétfőn fog...

Üdv!

kedd dec. 27, 2005 23:28
a fórum lelke

Hozzászólás 
Raven_ írta:
Ma regisztráltam az oldalon, délután rózsaszín csekken adtam fel pénzt. Az oldalon azt írják, hogy 2-5 nap az átfutási idő. Ti a gyakorlatban mennyi időt tapasztaltatok? Mennyi esély van rá, hogy szilveszter előtt odaér?

Kac-kac :D :D . Ráadásul amennyit kifizettél a feladásért. Jobb lett volna még a banki utalás is. Inkább szóltál volna, s kártyával online.... :wink:

kedd dec. 27, 2005 23:06
arany tag

Hozzászólás 
Szerintem nincs rá esélyed. Ha megadod az azonosítódat, átnyomok neked egy párszáz forintot gyorssegélynek, az azonnal ottvan. Aztán majd ugyanígy visszatolod, ha befutott a pénz az egyenlegedre.

Szerencsére az azonosítók között ingyen és azonnal lehet így pénzt mozgatni.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kapasz kedd dec. 27, 2005 23:08-kor.

kedd dec. 27, 2005 23:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ma regisztráltam az oldalon, délután rózsaszín csekken adtam fel pénzt. Az oldalon azt írják, hogy 2-5 nap az átfutási idő. Ti a gyakorlatban mennyi időt tapasztaltatok? Mennyi esély van rá, hogy szilveszter előtt odaér?

kedd dec. 27, 2005 22:52
vas-tag

Hozzászólás 
Persze... semmi értesítő mailben. Csak a képembe vágták, hogy ma már nincs több SMS. Persze másnap már lehetett küldeni, de akkor már olyan mind1 volt. Persze, ha tudom, hogy limitálva van az egy adott napon akár egyesével küldhető SMSek száma, akkor nem töltöm fel annyival az egyenlegem, mint amennyi embernek el szerettem volna küldeni, mivel a 999sms-nél 4000-el feltöltöm, 9-10 forintra jön ki az SMS mert a Voda és Pannon 1 kredit, a T-Mobile meg 1.2 kredit és már ők is lassan alakulnak. Végre van időzítés, több címzett meg ilyenek. Még talán ha a telefonkönyvön gyúrnának kicsit, hogy csoportokba lehessen rendezni a kontaktokat és csoportoknak küldözgetni, akkor egész pöpec lenne. Vagy az OlcsoSMS írná ki, hogy mi a max küldhető mennyiség. Sajnos nem is figyeltem, hogy nekem mennyi után kellett abbahagynom a karácsonyi SMSezést.

hétf. dec. 26, 2005 16:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
molnarb írta:
Azt már korábban tudtam, hogy már nem működik az a dolog, hogy kijelölöm a csoportot a névjegyzékemből és elküldöm nekik, mert a tömeges SMS küldést nem engedik
Erről volt valami közlemény?
Egyébként tényleg elég inkorrekt lépés. Főleg, hogy semmi konkrétumot nem említettek, mailben sem értesítettek a dolog miértjéről, gondolom.

Üdv!

vas. dec. 25, 2005 17:17
arany tag

Hozzászólás 
És az elküldött MMS-ek miért nem akarnak megérkezni? 4-5 óra alatt még egy sem ért célba. Az SMS-ek viszont elég fürgén.

szomb. dec. 24, 2005 22:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
Miért nem írtál nekik?
Amúgy meg kártérítés! Az ilyenkor el(nem)küldött sms nem pótolható később!

szomb. dec. 24, 2005 20:22
Profil Privát üzenet küldése Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Ma lepődtem meg igazán az OlcsóSMSen. Gondosan többezer forinttal feltöltöttem napokkal ezelőtt az egyenlegem, hogy ma 24-én kiküldjem a mintegy 300 emberkének aki a telefonomba van a szokásos boldog karácsonyos SMSeket. Azt már korábban tudtam, hogy már nem működik az a dolog, hogy kijelölöm a csoportot a névjegyzékemből és elküldöm nekik, mert a tömeges SMS küldést nem engedik és a www.olcsosms.hu/bulk oldalon az ügyfélszolgálaton kért aktiválással be tudok lépni és drágábban tömegesen pár klikkel el is rendezhetem a dolgot. Bár a T-re és Pannonra a síma SMS 10 Ft tehát 10 fillérrel több, Vodánál 18 Ft, tehát ott majdnem duplája. A röhej az egészben, hogy SMS + szolgáltatás T-re és Pannonra 19.9 Ft, és Vodára meg 16.9, tehát SMS pluszban olcsóbb a Voda :) Na mind, mondom spórolok és egyesével mindegyik számra elküldöm a szokásos felületről. Ez kb. a feléig sikerült is aztán a következő durrant a képembe:

Jelenleg önnek nincs engedélyezve több üzenet küldése. Kérem próbálkozzon később vagy keresse meg kollégáinkat a info@olcsosms.hu email címen.

Ennyi. Azóta egy darabot nem lehet elküldeni! Ezek szerint az olcsosmsnek csípi a szemét ha nem a drágább tömeges felületről küldök, még akkor is ha egyesével adom meg a számokat. Megnéztem a szabályzatot, nem találtam semmi olyat, hogy limitálva lenne az egyesével kiküldhető SMSek száma. Valaki tud erről valamit? Ez szerintem nagyon inkorrekt.

szomb. dec. 24, 2005 12:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
Lehetséges könyvjelzővel azonnal a belépés utáni kezdőoldalra lépni, csak be kell írni a könyvjelzőbe a felhasználónevet és jelszót. Valahol az oldalukon írták le a módját régebben.
Ezt a telefonkönyves újrabelépés mókát én is tapasztaltam. Nem vicces.

Üdv!

pén. dec. 23, 2005 1:07
arany tag

Hozzászólás 
Engem régen akkor dobott ki, ha könyvjelzőről léptem be. Minden alkalommal beírni a nevet meg jelszót majdnem annyi, mint írni még egy SMS-t. Kétszer is meggondolom.

A lejárati időt (session expiry) kéne megszüntetniük vagy végtelenre növelniük.

csüt. dec. 22, 2005 20:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kezdek kiábrándulni az olcsosms.hu-ból. Végrte wapon megint elérhető a telefonkönyv, DE! Bejelentkezek, küldeni akarok egy sms-t, bemegyek a telefonkönyvbe, kijelölöm a nevet, erre kidob a bejelentkező oldalra. Megint be kell jelentkezni, majd előlről az egész. Másodjára már el is tudom küldeni az üzenetet.

csüt. dec. 22, 2005 18:11
vas-tag

Hozzászólás 
Én jobban örültem volna egy SMS akciónak. Mint pl. tavaly. Asszem 5 forint volt egy SMS 24-én és 31-én!

szer. dec. 21, 2005 17:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Gondolom, a kutyának sem kell ennyiért...

Üdv!

hétf. dec. 19, 2005 23:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszöntse szeretteit egy MMS-sel Karácsonyra. Ha dec. 20 nulla óra és 26-a éjfél között küld MMS-t 25% kedvezményt adunk minden MMS árából!

hétf. dec. 19, 2005 21:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
Külföldre jobb a 999sms.hu, de az drágább, és nem lehet akármeddig felhasználni az egyenleget.

Az olcsoSMS-en wapon nincs MMS (talán mert nem sok értelme lenne :D), egyébként szerintem drága is.

Üdv!

csüt. dec. 15, 2005 19:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azt tudtátok, hogy olcsóSMS-ről nem lehet Franciaországba SMS-t küldeni?
Szinte vmilág miinden kis zugába lehet, de pont oda nem. :evil:

csüt. dec. 15, 2005 12:48
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
A WAPos oldal elég jó lett.
Vagyis kb annyit tud mint egykor a régi.

szer. dec. 14, 2005 21:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Új MMS és megújult WAP szolgáltatás!

Örömmel adunk hírt arról, hogy a sokak által várt MMS szolgáltatás a mai nappal elindult. Valamint az OlcsoSMS új WAP szolgáltatása (http://wap.olcsosms.hu) teljesen új köntösben jelenik meg.
Az MMS szolgáltatással mobiltelefonra képeket, szövegeket és hangokat is küldhet barátainak, ismerőseinek. A szolgáltatások menüpontban bővebb információt találhat erről. Saját albumába feltölthet képeket, vagy használhatja a már ott lévő szövegeket, képeket (meg több kép hamarosan). A WAP oldal minden funkciójával elérhető a http://wap.olcsosms.hu címen.

MMS árak:
P/V: 89,9 Ft
T: 69,9 Ft
(Noooooooooooooormális????????)

szer. dec. 14, 2005 20:58
a fórum lelke

Hozzászólás 
Jelenleg nem tudom betölteni az oldalt.

Üdv!

kedd dec. 13, 2005 20:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na.
Mostmár 14-e, szerdát írnak...

kedd dec. 13, 2005 19:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kíváncsian várjuk - főleg a WAP oldalt, és az MMS árát.
9 Ft-os Pannon-féle MMS-sel nehéz lesz versenybe szállni.

Üdv!

hétf. dec. 12, 2005 22:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Átmeneti leállások az OlcsoSMS rendszerében!
Holnap, december 13-án kedden átmeneti leállások várhatóak az OlcsoSMS rendszerében.
A holnap induló MMS és megujúlt WAP szolgáltatás integrálása miatt a rendszerben hosszabb leállások is várhatóak. Szíves elnézésüket kérjük!

Végre v.mi :D

A 'megujúlt' tényleg úgy van írva! :)

Helyesírás.. :wink:

hétf. dec. 12, 2005 21:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
De felvitte az isten a dolgukat!

Pedig mikor indultak, még 500Ft-os sms-ért bármilyen feladóval küldhettél sms-t, és az Indexen hírdették az akkor még működő sms bannerben.

hétf. nov. 28, 2005 22:02
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
McLaca írta:
Tényleg, mi van az MMS teszttel? Elindult? Mert igen nagy a csend körülötte.
Megy. Megkérdeztem tőlük, hogy miért nem kerültem be, pedig időben jelentkeztem. Azt mondták, hogy nem költök eleget és ezért nem válogattak be...

hétf. nov. 28, 2005 21:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
Azt hiszem a bellafone nevű hívókártya is képes arra, hogy külfödre SMS-t küldjön. Meg talán az eTel is.

hétf. nov. 28, 2005 21:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Külföldre jobb a 999sms.hu (több ország több szolgáltatójára tudnak küldeni, mint az olcsosms), magyarországi számokra viszont az olcsosms a jobb. De azt kétlem, hogy akkora hasznot várnak az MMS küldés bevezetésétől, hogy veszni hagyják a WAP-ot addig is. Állítom, két hetes munkánál nem lett volna több... Tényleg, mi van az MMS teszttel? Elindult? Mert igen nagy a csend körülötte.

Üdv!

hétf. nov. 28, 2005 21:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
kapasz írta:
Abban egyetérthetünk, hogy a 135 Ft-os MMS árat meglepően kedvezőnek hirdetni igencsak röhejes.

Hm, egy panasz a GVH-nak? Fogyasztók megtévesztése?
kapasz írta:
Reméljük, hogy a www.olcsosms.hu lecsapja ezt a magas labdát és max. 60 Ft-ért fog hasonlót ajánlani.

Jah, persze. Mert a külföldre küdlhető SMS olcsó lett vele, mi? 49 Ft. Nevetséges.

Addig, amíg a wapos felületet nem csinálják meg, és nem tér vissza az, hogy a telefonszámomat +3670 formában, és nem 0670-nel küldik el, addig felejtsenek el.
Különben már réges-rég tejelnék Nekik.

hétf. nov. 28, 2005 20:43
arany tag

Hozzászólás 
Ne feledjük, hogy a cikkben leírtak a www.999sms.hu -ra vonatkoznak.

Abban egyetérthetünk, hogy a 135 Ft-os MMS árat meglepően kedvezőnek hirdetni igencsak röhejes.

Reméljük, hogy a www.olcsosms.hu lecsapja ezt a magas labdát és max. 60 Ft-ért fog hasonlót ajánlani. Ugyanis kb. ennyiért már közvetlenül is lehet a Vodáról/T-mobilról MMS-t küldeni.

De a wapos fejlesztést én is jobban várom.

hétf. nov. 28, 2005 20:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
Idézet:
Olcsó SMS és MMS küldés
Franczy, 2005.11.28. 08:43

Magyarország és a külföldön élő magyarok közkedvelt SMS küldő oldala, a 999sms.hu az új trendnek nagyobb teret engedve útjára indította internetes MMS küldő szolgáltatását.

Az üzenethez kép, hang, vagy akár 16.000 karakteres szöveg is mellékelhető, ami 100 darab normál SMS-be férő szövegnek felel meg. A választható paletta folyamatosan változik, hamarosan video-tartalommal is bővül.

Az eddigi SMS-ekhez hasonlóan az MMS üzenet ára is meglepően kedvező, akár bruttó 135 forint is lehet, ha a felhasználói egyenleg terhére használják, de a hagyományos módon emeltdíjas SMS-sel, vagy telefonhívással is azonnal fizethető.

A rendszer nem új fejlesztés, a VoxInfo Internetes fizetési- és tartalomszolgáltatóval közösen lett elkészítve és tesztelve, így kipróbált és működő szolgáltatást vehetnek igénybe az MMS-ezni vágyó felhasználók. A 999sms.hu munkatársai remélik, hogy ezzel még jobban elősegítik a mobil multimédia terjedését, látva az MMS képes telefonok meglepően nagy arányát.

Ezért voltak úgy oda?!
Ezért kellett több hónapig várni, és fejlesztés nélkül hagyni a wapos felületet?!
S még csak nem is ők lettek az elsők.
Ráadásul 187,5 Ft (15 kredit) egy MMS, ha nem az emelt díjas csatornákat választom, és csak 999 Ft-tal töltök.

Ilyen árak mellett van egy tippem, ki az MMS-szolgáltatójuk. Nem a Vodafone-ra gondolok, az tuti.

hétf. nov. 28, 2005 18:40
platina tag

Hozzászólás 
Na tegnapelott nekem már írtak

csüt. nov. 10, 2005 22:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egyet értek.

Már korábban én is kifejtettem, hogy csinálnák meg inkább a wapos telefonkönyvet!

Meg egyébként is: mi a fené tart ilyen sokáig, hogy megcsinálják azt a francos MMS-küldést? Nem mintha érdekelne az MMS küldés. Max 50 forintot vagyok hajlandó kiadni egy MMS-ért. És még az sem kevés.

szer. nov. 09, 2005 8:59
a fórum lelke

Hozzászólás 
Meddig tart a tesztüzem előreláthatólag? Arról nem szóltak?
Igazából nem az MMS érdekel, mert biztos nem lesz olyan jó ára, mint az SMS-eknek, hogy érdemes legyen küldözgetni. Viszont a wap felület aktualizálása már nagyon égető problem. Végülis mi tartott ennyi ideig abban a vackos MMS-ben?

Üdv!

szer. nov. 09, 2005 0:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Atombalu írta:
Rozso írta:
Jeleztek már vkinek vissza, hogy bekerült?

Nekem pl. nem :evil:

Ami késik nem múlik!
Még a héten hívni fgonak.

szer. nov. 09, 2005 0:03
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 351 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 8  Következő