Szerző |
Üzenet |
_quqa_
arany tag
|
Jumboo, lehetne veled Skype-n beszélgetni? Adca egy nevet és hívlak. Lennének kérdéseim, aztán lehet nekifogok...
|
szomb. dec. 24, 2005 12:29 |
|
|
kremo
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 14:08 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: Pécs
|
Ecsém Jumboo mekkora aljas vagy...
és még ki is hagytad hogy vhogy le is kell tömöriteni-e a romot mert ugy a typhoon-é joval nagyobb, illetve más a rom kiosztás, máshol van az IPL meg SPL, az OS a GSM és a Splash.
|
szomb. dec. 24, 2005 12:27 |
|
|
Jumboo
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:00 Hozzászólások: 458 Tartózkodási hely: Emitt
|
Pofonegyszerü az egész! Fogsz egy 2003SE ROMot, visszafejted, kiveszed belöle a feleslegesnek talált dolgokat. Meghagyod a magyar nyelvet, kiveszed a többit, ezzel is helyet csinálva. Kiveszed a képeket, hangokat, beteszed amit szeretnél helyette. Átirod az asszociációkat, a rendszerleiró adatbázist, és az egészet újra összerakod egy telepít? fileba. Ha rájöttél az MPXen lévö CIDet hogy variáld át úgy hogy ne MPX-ként ismerje fel a rendszer hanem Typhoonnak, és elintézed hogy a processzor TI ARM OMAP 730 jelzést küldjön magáról, és összehozod a két telepitörendszer teljesen más müködési elvét eggyé, akkor van némi esélyed. Remélem nem hagytam ki többet mint a folyamat 70%-át. Ennél kicsit bonyolultabb ha egy MPX ROMot próbálsz pl. magyaritani, vagy szétszedni darabjaira. Ha nekiesel jövö ilyenkor már az elsö pár dolog kész is lesz!
|
szomb. dec. 24, 2005 12:19 |
|
|
kremo
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 14:08 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: Pécs
|
igazán jó leírásokat nem fogsz találni a témában, mi vagy magunktól tanultunk egy csomo mindent vagy a fórumokon szépen lassan, bár inkább az elöbbi, utóbbi ritkábban (legalabbis részemről).
|
szomb. dec. 24, 2005 12:08 |
|
|
_quqa_
arany tag
|
Jumboo írta: Sajnálom, legközelebb megpróbálom figyelembe venni az érzékeny lelked. Boldog Karácsonyt!
Bocsánatkérés elfogadva, neked is és mindenkinek itt boldog békés Karácsonyt kívánok!
Beszélgessünk!
Szóval akkor tudod, hogy hol tudnék ebben a Smartphone rendszer témában picikét kiokosodni? Lenne hozzá kedvem, mert ahogy elnézem éppen lehetne mit barkácsolni a rendszerben. Le lehetne magyarítani az egészet és lehetne beletenni rendes képeket, dallamokat úgy, hogy még egy csomó hely is felszabadulhatna. Most lenne rá egy kis időm, de nem annyi amennyi a próbálkozáshoz szükségeltetne. Ezért keresek megbízható infót róla. Aki tud segítsen!
Amúgy mik ezek az emulátor programok és mivel lehet az img fájlokat ki és újra becsomagolni?
Halihó, esik a hó felénk! Felétek?
|
szomb. dec. 24, 2005 11:56 |
|
|
Jumboo
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:00 Hozzászólások: 458 Tartózkodási hely: Emitt
|
_quqa_ írta: Jumboo írta: Ez kicsit er?s duma volt... Itt mindennek megvan a miértje, esetleg te nem látod át. Megmondanád miért b*szog*tsz? Én rendesen kérdeztem.
Ez nálad annak minösül? Sajnálom, legközelebb megpróbálom figyelembe venni az érzékeny lelked. Boldog Karácsonyt!
|
szomb. dec. 24, 2005 11:46 |
|
|
Jumboo
arany tag
|
GazVezir írta: Sajnos csak ilyet találtam: 10swelldisk.v1.3.Enlarge.Your.PPC.or.SC.Memory.Up.To.300.zip 90.9kb
Kicsit kicsinek tünik, meg más a platform, de azért szívesen tenném ha elküldenéd. Hátha lehet valamit kezdeni vele.
|
szomb. dec. 24, 2005 11:43 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
Nyugalom, a szeretet ünnepe van ma, de ahogy látom, itt nem mindenki van tisztába ezzel.
|
szomb. dec. 24, 2005 11:43 |
|
|
Jumboo
arany tag
|
Re: Swelldisk
_quqa_ írta: Jumboo írta: Hi all!
Hallottatok már eme csodálatos találmányról? Akár 300%-al megnöveli a tárolómemória (Storage, Storage Card) méretét! Ha esetleg valakivel szembeszakadna egy full példány... Jó-jó, de mi a neve?
Swelldisk Bamme! Mint írtam...
Jó-jó, de miért nem olvasol a szemeddel mielött kérdezel az ujjaddal?
|
szomb. dec. 24, 2005 11:40 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
Sajnos csak ilyet találtam: 10swelldisk.v1.3.Enlarge.Your.PPC.or.SC.Memory.Up.To.300.zip 90.9kb
|
szomb. dec. 24, 2005 11:39 |
|
|
_quqa_
arany tag
|
Jumboo írta: Ez kicsit er?s duma volt... Itt mindennek megvan a miértje, esetleg te nem látod át.
Megmondanád miért b*szog*tsz? Én rendesen kérdeztem.
|
szomb. dec. 24, 2005 11:37 |
|
|
Jumboo
arany tag
|
A figyelmetlen KisKrema
|
szomb. dec. 24, 2005 11:36 |
|
|
_quqa_
arany tag
|
Jumboo írta: Hi all!
Hallottatok már eme csodálatos találmányról? Akár 300%-al megnöveli a tárolómemória (Storage, Storage Card) méretét! Ha esetleg valakivel szembeszakadna egy full példány...
Jó-jó, de mi a neve?
|
szomb. dec. 24, 2005 11:32 |
|
|
Jumboo
arany tag
|
_quqa_ írta: ...Qurva nagy a rendetlenség ebben a rendszerben. Ha lesz kedvem rendet rakok, de ahhoz azért nem ártana tudni a működési sémát. Tud valaki olyan oldalt ahol pont ezt ismertetik?
Ez kicsit er?s duma volt...
Itt mindennek megvan a miértje, esetleg te nem látod át. És ahhoz tényleg nem árt ismerni hogy mi miért van. Lehet kukázni sokmindent, pl. a nyelvi támogatásokat, amib?l majd minden hazai tulajdonos csak az angolt (...exe.0409.mui) használja. Sok hangtól, képt?l, programtól is meg lehet szabadulni, már ha tudod ?ket törölni. a Storager?l meg azt törölsz amit akarsz ha a Windowsban megvan. Max csinálsz egy hard resetet és visszaállítod.
Az meg hogy melyik rendszer a jobb tök relatív. Mindenki másra és másmilyen módon használja az adott ROMot, amelyikek alapvet?en ugyanazok, az évjáratokon belül. Max az adott brandingelö még ráhúz néhány programot, átállít pár registry értéket.
|
szomb. dec. 24, 2005 11:31 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
|
Köszönöm, kipróbálom, hátha találok Smartphone-os verziót ezen a fájlcserélőn. Igazgság szerint eddig csak DC++ -t használtam, mást főleg biztonsági okokból nem nagyon.
dr.zsoo, remélem tudod a fentebb említett problémáimra a választ, amit ha felvázolnál nekem, annak nagyon örülnék, mert érthetetlenül állok a probléma előtt.
|
|
|
kremo
arany tag
|
Jumboo írta: Hi all!
Hallottatok már eme csodálatos találmányról? Akár 300%-al megnöveli a tárolómemória (Storage, Storage Card) méretét! Ha esetleg valakivel szembeszakadna egy full példány, vagy bármilyen törés hozzá, akkor annak megosztását gondolom nem csak én, hanem minden digitális eszközt használó emberke nagyon megköszönné. Több szem többet lát alapon ha valakinek vannak ilyen forrásai nézzen utánna!
Azt lehagytad hogy a program neve SwellDisk!
http://www.swelldisk.com/
|
|
|
_quqa_
arany tag
|
GazVezir írta: Tegnap éjszaka böngésztem a fórumot, rengeteg linkel találkoztam, azonban nagyrésze már nem él, .... Ha valaki esetleg valamilyen módon hozzá tud jutni, az jelezze. Köszönöm!
Hát használhatsz éppen fájlcserélgetőt is. Például ott az Emule. Csak tedd fel hozzá a http://phoenixlabs.org/ honlapon található ingyenes tűzfalat és gyakran nyomogasd rajta a Check Updates gombot. Ugyanis a BSA és több más jogvédő cég -eléggé el nem ítélhető módon-, beszivárog a töltéskor a gépedre egy kis "feljelentési információt" gyűjteni ellened. Na, ezeket "eltanácsolja" a Peer Guardian. Szóval csak óvatosan, de végül is ott van minden amit keresel...
|
szomb. dec. 24, 2005 11:24 |
|
|
_quqa_
arany tag
|
dr.zsoo írta: Én a felesleges háttérképeket könyörtelenül leradiroztam róla, elég sok helyet lehet vele nyerni!
OK, értem, de melyikek azok? Van ugyanis ami több helyen is előfordul. És ilyenek a hangok is. Ott van egyszerre ugyanaz wav, mid és mp3 formátumban is. Qurva nagy a rendetlenség ebben a rendszerben. Ha lesz kedvem rendet rakok, de ahhoz azért nem ártana tudni a működési sémát. Tud valaki olyan oldalt ahol pont ezt ismertetik?
|
szomb. dec. 24, 2005 10:55 |
|
|
_quqa_
arany tag
|
dr.zsoo írta: Sztem a supermoto nagyon jó, az mpxlandot nem ismerem. Egy biztos. A 2003 as op rsz sokkal stabilabb minta 2002. dr.zsoo
Értem, de mégse értem. Ugyanis van aki meg valamelyik másikra esküszik. Jó lenne valami összehasonlító táblázat a nyűgökről és a töblet tudásról. Tud valaki ilyesmit? Vagy csináljuk meg magunk közösen? Az sem egy járhatatlan út.
Amúgy mivel szerkesztik ezeket a változatokat? Egész kedvet kaptam a manipuláláshoz.
|
szomb. dec. 24, 2005 10:47 |
|
|
Jumboo
arany tag
|
Swelldisk
Hi all!
Hallottatok már eme csodálatos találmányról? Akár 300%-al megnöveli a tárolómemória (Storage, Storage Card) méretét! Ha esetleg valakivel szembeszakadna egy full példány, vagy bármilyen törés hozzá, akkor annak megosztását gondolom nem csak én, hanem minden digitális eszközt használó emberke nagyon megköszönné. Több szem többet lát alapon ha valakinek vannak ilyen forrásai nézzen utánna!
|
szomb. dec. 24, 2005 10:31 |
|
|
xtry
vas-tag
|
Hi! Feltettem az mpx200-amra a windows 2003-at, mert a 2002 néha nagyon belassult... Ez az oprendszer már egész gyors meg stabil, csak 1 nagy bajom van: a jostickos-gombok. A balra, meg a le gombokat nem mindig észleli, és nem tudom megérteni, miért. Olyan mintha vmi szoftveres baja lenne... Tud vki gyógyírt? thx!
|
szomb. dec. 24, 2005 9:14 |
|
|
Mheadwe
ezüst tag
|
Eddig a sp2002-ben az összes progit ami már gyárilag is fönt volt a remove programsban lehetet törlölni, de nekem a 2003 ban sajna nem így van a gyáriak amik rajta vannak azokat nem tom hol lehet kitörölni mert az imént említett menüben csak a frissen felrakott progik vannak. Ez azért lenne fontos mert a file manager helyet a totalt használnám de a kettő együt fölösleges. tudnátok segíteni?
Meg ha instalálok valamit a gépről a telóra azt hogy tudom beállítani hogy a memó kártyára rakja?s ha .cab fájlos?
|
szomb. dec. 24, 2005 8:22 |
|
|
Mheadwe
ezüst tag
|
Kérlek válaszoljatok : ha berakom a mómártyát kikapcsol a teló ha bekapcsolom betölt de lassan ha megint kikapcsolom akkor már be sem tölt, a telóval van a baj vagy a mamókártyával, vagy csak sokat kell várni a második kikapcsnál?
|
szomb. dec. 24, 2005 8:13 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
|
Tegnap éjszaka böngésztem a fórumot, rengeteg linkel találkoztam, azonban nagyrésze már nem él, kivéve a magyar oldalakat. Arra lennék kíváncsi, hogy milyen oldalakat ismertek, ahova általában friss cuccok kerülnek?
Ezenkívűl fellépett egy probléma, amire egyszerűen nem találom a választ. Néhány játék nem akar települni a drágaszágomra valami oknál fogva. Annyit ír ki, hogy nem tudja a kijelölt helyre, a memóriakártyára telepíteni a játékot. 2003-as oprendszerről van szó, de hogy milyen verzió, azt nem tudom. Mostanában jutottam a készülékhez. Ha valamennyit elárul, akkor felbukkan egy kép egy nagy M bötüvel, és alatta a következő szöveg szerepel: Extended ROM coded by M.S.
Nem tudom, hogy ismeritek-e a Motogear nevü játékot. Eszméletlen jó, az Elastomania Smartphone-osított változata. Következzék néhány fícsőr:
http://www.clickgamer.com/moreinfo.htm? ... tion=SMART
Features:
- Real physics simulation of motobike
- 2 paks with more that 100 levels (more to come)
- Additional level paks
- Support for levels made for Elastomania
- 2 graphics skins for levels (more to come)
- Save and view the replays
- Upload replays to ladder
- Online ladder for BestBikers
- Customizable controls for better game feeling
Tervezem a játék megvételét és természetesen a megosztását is, csak bankkártya hiányában igen nehéz a megvétele. Ha valaki esetleg valamilyen módon hozzá tud jutni, az jelezze. Köszönöm!
|
szomb. dec. 24, 2005 2:03 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
Sztem a supermoto nagyon jó, az mpxlandot nem ismerem. Egy biztos. A 2003 as op rsz sokkal stabilabb minta 2002. dr.zsoo
|
szomb. dec. 24, 2005 1:39 |
|
|
_quqa_
arany tag
|
Halihó dr.zsoo!
Köszönöm a válaszokat! (Maradt még.)
|
pén. dec. 23, 2005 21:58 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
_quqa_ írta: Most, hogy a TotalCommanderrel belelátok a telefonba, látom mennyi fölösleges kép és hangfálj van rajta. Jó lenne tudni, hogy miket lehet róla "büntetlenül" letörölni. És az eredeti kérdésem is áll még: Melyik 2003-as rendszert érdemes feltenni? Esetleg egyiket sem?
Én a felesleges háttérképeket könyörtelenül leradiroztam róla, elég sok helyet lehet vele nyerni!
dr.zsoo
|
pén. dec. 23, 2005 21:10 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
_quqa_ írta: Arcsi írta: Én az mpxland féle verziót használom, szerintem hibátlan. Hello Arcsi! Én is efelé hajlok, de lennének kérdéseim, ha vagy olyan jó és válaszolgtsz nekem: 1 Mi van a betűk méretével? Továbbra is lehet nagybetűs mód: Mármint ez: Settings/Accessibility/System font size/Large 2 Nem egyértelmű, hogy az a bizonyos "nem jelzi a telefon a hívást" hiba melyiknél jön elő és melyiknél nem. 3 Melyik milyen gyors? Bocsánat, milyen lassú 4 Mi a helyzet az E-mail és az MMS terén? 5 Megy-e rajta a magyar ékezet? T9? 6 Betűkörvonal? Mármint a jó olvashatóság érdekelne, mert jelenleg egész jó. 7 Akkuidő? 8 Minden egyéb amit még tudatlanságomban meg sem tudok kérdezni.
Természetesen a 2003 is tud nagybetűt. A T9 magyarul is tökéletesen müködik, én mondjuk kikapcsoltam, de müködik. Arra még nem sikerült rájönnöm hogy a t9 szótárát hogy lehet bővíteni, mert a telefon fölajánl egy Add word öt is de nem akarja nekem a kívánt szót bevinni. Természetsen az összes ékezetes betü megvan. (kicsi nagy)
Akku nekem intenzív használat mellett 1 napig bírja napi 20-30 1-2 peces hívás, sok nyomkodás. Sztem tök mindegy hogy 1 nap v 5 este töltőre teszem, reggel leveszem oszt ennyi. Igy legalább nem fog az 5. nap pont délben lemerülni ( kollégáim telefonjai rendre ezt művelik). Egy biztos: a speedshoppos utángyártott akksi sajnos nem jó, nekem bejövő hívásnál rendre kikapcsolt a telefon, míg eredeti akksival soha. A gyári eredeti akksija viszont majd két éves, naponta többször is töltöm (szgépen lóg 1-2 órákat) és még mindig olyan mint ujkorában.
Nekem a 2003-as soft nem hozott a készenléti időben javulást. Ha abszolute nem piszkálom a telefont, kb 4 napig bírja, csak hát ilyen szinte soha nem fordul elő. Ha pl szabadnapom van, nincs csak napi 1-2 hívás, és én se hívok senkit, a 4 es max töltöttség estére is megmarad.
Betükörvonal a cleartype kikapcsolása esetén ugyanaz marad.
email fiókot a 2003 többet tud kezelni, sztem hibátlan, nekem legalábbis döbbenetesen jó, csatolásokat is jól tölti le és ha olyan (kép, office file) gond nélkül nyitja.
MMS-t nem használom, nyáron müködött, a mostani net beállítással nem. Elméletileg müködik.
dr.zsoo
|
pén. dec. 23, 2005 21:09 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
krobi227 írta: Sziasztok! Hosszas próbálkozás után sikerült feltenem a wm2003at, és tényleg nagyon jól sikerült gyorsabb is lett.. Gondolom már sokszor hallottátok a kérdést de mégis felteszem hogy leeht beállítani hogy ha hívnak akkor rezegjen és csörögjön is egyszerre?Valamint hva kell mésolni a csnegőhang fileket hgoy ne tötölje le a telcsi egy ujraindításnál? Válaszotokat előre is ksözönöm! Kellemes ünnepeket!
Robi! Mail ment!
Természetesen tud rezegni+csörögni, a profil pl Normal -szerkesztés_ Ruftonty (csengőhang tipusa) itt vannak normál csengés, Egyszeri csengés, Emelkedő hangerő, vibra,vibra majd cseng, vibra ÉS cseng, néma.
Ha pedig egyedi csengőhangnak akarsz csengőhangot (tel könyvi névhez) akkor a storage(2003 esetén!)/app data/sounds mappába kell tenned. egyébként pedig valóban a mem kari gyökérkönyvtára is jó, ezt is látja az op rsz.
dr.zsoo
|
pén. dec. 23, 2005 20:57 |
|
|
_quqa_
arany tag
|
Arcsi írta: Én az mpxland féle verziót használom, szerintem hibátlan.
Hello Arcsi!
Én is efelé hajlok, de lennének kérdéseim, ha vagy olyan jó és válaszolgtsz nekem:
1 Mi van a betűk méretével? Továbbra is lehet nagybetűs mód: Mármint ez: Settings/Accessibility/System font size/Large
2 Nem egyértelmű, hogy az a bizonyos "nem jelzi a telefon a hívást" hiba melyiknél jön elő és melyiknél nem.
3 Melyik milyen gyors? Bocsánat, milyen lassú
4 Mi a helyzet az E-mail és az MMS terén?
5 Megy-e rajta a magyar ékezet? T9?
6 Betűkörvonal? Mármint a jó olvashatóság érdekelne, mert jelenleg egész jó.
7 Akkuidő?
8 Minden egyéb amit még tudatlanságomban meg sem tudok kérdezni.
|
pén. dec. 23, 2005 19:58 |
|
|
Arcsi
ezüst tag
|
Én az mpxland féle verziót használom, szerintem hibátlan.
|
pén. dec. 23, 2005 19:27 |
|
|
_quqa_
arany tag
|
Most, hogy a TotalCommanderrel belelátok a telefonba, látom mennyi fölösleges kép és hangfálj van rajta. Jó lenne tudni, hogy miket lehet róla "büntetlenül" letörölni.
És az eredeti kérdésem is áll még: Melyik 2003-as rendszert érdemes feltenni? Esetleg egyiket sem?
|
pén. dec. 23, 2005 18:48 |
|
|
_quqa_
arany tag
|
Jumboo írta: Nekem idáig minden ROMomban képes volt erre a beépített SIM manager. Megy az összes kijelölése is lazán.
Megy nálam is csak felületes voltam.
Azért persze még maradtak kérdéseim...
|
pén. dec. 23, 2005 18:37 |
|
|
Jumboo
arany tag
|
_guga_:
Nekem idáig minden ROMomban képes volt erre a beépített SIM manager. Megy az összes kijelölése is lazán. Nem tudom nálad, vagy nálatok mi a helyzet. Csomagold ki ezt a három filet a telefonon egy mappába. A PC-s zip manager lehet nem fogja látni, telefonon bontsd ki, pl. Rescoval. Az egyik hódítófile, a másik kett? pedig az angol és a magyar nyelvi támogatás, attól függ?en hogy kinek milyen nyelv van kiválasztva. Remélem megy nálad is, kicsit más rendszerre íródott. Nem is értem hogy te milyen managert használsz....
http://jumboo.uw.hu/SIMmanager.zip
|
pén. dec. 23, 2005 18:20 |
|
|
_quqa_
arany tag
|
GazVezir írta: Ugorjon rá, mint gyöngytyúk a langyos takonyra! Amikor egy feladatról volt szó matek órán, kedves tanárom mindig ezzel a mondattal igyekezett ránk hatást gyakorolni.
Halihóóóó!!! A Jeyo végre jó!
Ez már végre látja a SIM-kártya adatait! Huhúúú még a végén nem kell 2003-ra frissítenem?
Köszönöm a segítséget GazVezir!
|
pén. dec. 23, 2005 18:02 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
|
Ugorjon rá, mint gyöngytyúk a langyos takonyra!
Amikor egy feladatról volt szó matek órán, kedves tanárom mindig ezzel a mondattal igyekezett ránk hatást gyakorolni.
|
pén. dec. 23, 2005 17:52 |
|
|
_quqa_
arany tag
|
Jeyo? Töltöm...
|
pén. dec. 23, 2005 17:48 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
|
krobi227: Azt nem lehet beállítani, hogy egyszerre csörögjön és rezegjen is. Ez szerintem logikus egyébként, mivel csak akkor állítom általában rezgőre a telefont, ha olyan környezetbe megyek, ahol biztos nem hallom meg a csörgést. Persze mindenkinek joga van ezt másképp gondolni
Csengőhangot ha jól tudom, elég ha a memkártya gyökerébe teszed és ott látni fogja a telefon és nem hiszem, hogy törölni fogja. De javítson ki valaki, ha nincs igazam.
_quqa_: Ezt megnézted? http://www.jeyo.com/companion.asp
Ezenkívül valószínüleg a telefon kódolt fájlba tárolja a sim kártya adatait, ergó nem hiszem, hogy csak úgy bele lehetne kuksizni.
|
pén. dec. 23, 2005 17:38 |
|
|
_quqa_
arany tag
|
Hát GazVezir ne fáradj, én letöltöttem a PC-re az egész belsejét (17.4MB) és áttanulmányoztam. Nincsen benne a telefonkönyv.
Szóval várok. Hátha valaki tud valami okosságot mondani a problémára.
|
pén. dec. 23, 2005 17:29 |
|
|
krobi227
ezüst tag
|
Sziasztok!
Hosszas próbálkozás után sikerült feltenem a wm2003at, és tényleg nagyon jól sikerült gyorsabb is lett..
Gondolom már sokszor hallottátok a kérdést de mégis felteszem hogy leeht beállítani hogy ha hívnak akkor rezegjen és csörögjön is egyszerre?Valamint hva kell mésolni a csnegőhang fileket hgoy ne tötölje le a telcsi egy ujraindításnál?
Válaszotokat előre is ksözönöm! Kellemes ünnepeket!
|
pén. dec. 23, 2005 17:18 |
|
|
_quqa_
arany tag
|
GazVezir írta: Sajnos nem tudom, hogy milyen formában tartalmazza a telefon a Sim kártya adatait, de amint lesz egy kis időm, utánnanézek, hátha tudok segíteni.
Előre is köszönöm!
(Egyébként tanácsodra feltettem oda is a kérdést: http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonos ... 1112443894 )
|
pén. dec. 23, 2005 16:35 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
|
Sajnos nem tudom, hogy milyen formában tartalmazza a telefon a Sim kártya adatait, de amint lesz egy kis időm, utánnanézek, hátha tudok segíteni.
|
pén. dec. 23, 2005 16:23 |
|
|
_quqa_
arany tag
|
Kedves GazVezir!
Ajánlatodra körülnéztem a másik fórumon és le is töltöttem az ajánlott Wincefs nevú TC beépülő modult. Látja is a TC vele az MPX200-at, de quqa vagyok ahhoz, hogy onnan kiszedjem ami nekem kellene. Te tudod hol tartja a SIM-kártya adatait? Mi lehet a file neve? Ha egyáltalán file...
|
pén. dec. 23, 2005 16:16 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
|
Igen, valószínüleg MPx200 tulajdonos fórumtársak az utolsó pillanatban vásároljunk be karácsonyra projecten dolgoznak, de szerintem a holnapi nap folyamán, ha nincs különösebb elfoglaltságuk, biztos felbukkannak. Azzal pediglen nem veszthetsz semmit, ha ott is felteszed a kérdést.
|
pén. dec. 23, 2005 16:12 |
|
|
_quqa_
arany tag
|
Hát ha gondolod feltehetem ott is ugyanezt a kérdést, de ez tünt komolyabb fórumnak. Csak szerintem most a törzstagok nagyon el vannak foglalva a karácsonyi előkészületekkel. Megvárom a válaszaikat. Nem vagyok türelmetlen. ( Vagy-hát jólvan igenis türelmetlen vagyok, de várok.)
|
pén. dec. 23, 2005 16:01 |
|
|
_quqa_
arany tag
|
Na, letöltöttem a JVA-környzetet de az oldal továbbra sem műxik:
"Warning: mysql_connect(): Can't connect to MySQL server on '193.202.83.95' (4) in /www-users/w/w/www/include.php on line 74
Kitartas! Dolgozunk a probleman! "
Szóval sajnos náluk van a bibi. Majd később visszanézek rájuk.
|
pén. dec. 23, 2005 15:56 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
|
Hát akkor azt tudom csak ajánlani, hogy fáradj erre a fórumra: http://forum.sg.hu/forum.php3?azonosito=smforum
|
pén. dec. 23, 2005 15:46 |
|
|
_quqa_
arany tag
|
GazVezir írta: Az oldal tökéletes működéséhez szükséges a Java környezet megléte a számítógépeden.
A Symbian-os telefonok úgy működnek telefonkönyv, illetve sim kártya tekintetében, hogy bemásolják a bejegyzéseket a telefon memóriájába. Ezzel arra akarok rávilágítani, hogy elképzelhető, hogy az MPx200 oprendszerébe van Sim Manager, amivel szerintem lehet másolni a telefonszámokat Sim-Telefon, illetve fordítva. Ha esetleg ez nem működne, guglizz egy kicsit, hátha készült eme célra már program akár PC-re, akár telefonra.
OK, mindjárt telepítek JVA-környzetet. AZT hittem az OPERA tertalmazza.
Mondom, néztem a SIM-managerét, de csak egyesével való matatásra való. A fórumok meg mindenhol az OUTLOOK-ot javasolják. Örülnék, ha nem azzal kellene megoldani, mert egyébként nem az MS-OFFICE-ot használom, hanem a freeware OOo-t.
|
pén. dec. 23, 2005 15:42 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
|
Az oldal tökéletes működéséhez szükséges a Java környezet megléte a számítógépeden.
A Symbian-os telefonok úgy működnek telefonkönyv, illetve sim kártya tekintetében, hogy bemásolják a bejegyzéseket a telefon memóriájába. Ezzel arra akarok rávilágítani, hogy elképzelhető, hogy az MPx200 oprendszerébe van Sim Manager, amivel szerintem lehet másolni a telefonszámokat Sim-Telefon, illetve fordítva. Ha esetleg ez nem működne, guglizz egy kicsit, hátha készült eme célra már program akár PC-re, akár telefonra.
|
pén. dec. 23, 2005 15:34 |
|
|
_quqa_
arany tag
|
Kedves hungazsi!
A SIM Managert már kipróbáltam. (Mivel az tünt logikusnak, azzal kezdtem az elején.) Betölti a SIM-számokat a memóriába, de az úgy látszik nem az a RAM-terület ahonnan a szinkronizálás történik. Ezen kívül egyesével át lehetne töltögetni őket. Nincs csoportos kijelölésre mód. Mire egysével ártaknám mindet, szép hosszú ősz szakállam lehetne és még akkor abban sem lehetnék biztos, hogy nem hagytam-e ki néhányat. Szóval nem hiszem, hogy pont az lenne az üdvözítő megoldás. Én inkább azt hiszem, hogy ha a szinkronizálásnál nem lehet bejelölni hogy RAM-ból, vagy a SIM kártyáról történjen-e meg a dolog, akkor az egyszerűen egy fejlet(len)ségi állapota a Smartphone szoftvernek. Ezért azt kérem, hogy akinek 2003-as változata van fenn, legyenszíves próbálja ki a kedvemért a dolgot! Ha abban működik, akkor felrakom én is és meg lesz oldva a probléma. (Persze azt is jó lenne tudni, hogy melyiket a durván 5-6 féle közül?)
|
pén. dec. 23, 2005 15:33 |
|
|