Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. dec. 29, 2024 14:31

Hozzászólás a témához  [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 73  Következő
Nokia N70 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
OPi írta:
a digitálsi zoomot illene már elfelejteni, csak minőségromlással járó parasztvakítás (bocs!)

Pontosan. Nem értem, hogy miért nem tudják megérteni azt az emberek (tisztelet a kivételnek), hogy ha otthon utólag a teljes képből kivágod a közepét, aztán széthúzod az eredeti felbontásra, akkor ugyanazt az (igénytelen) eredményt kapod, mintha a digi zoom-ot használnál...

hétf. dec. 26, 2005 12:01
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
aGERG írta:
se 20x-os digitáis zoom (csak 4x-es)de végülis elég jó microsd karija

1. a digitális zoomot illene már elfelejteni, csak minőségromlással járó parasztvakítás (bocs!)

2. microSD kártya egy komoly előny.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára OPi hétf. dec. 26, 2005 12:11-kor.

hétf. dec. 26, 2005 11:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
Mennyiért adnád el neki, mikor és mennyiért vetted?
Úgy 1 hete vettem semmi baja nincs,100e Ft adnám el neki és 110e Ft vettem a T-mobilenél és úgy adnám el hoyg az 1 éves szerzQdést át vállalja :arrow: így lenne

hétf. dec. 26, 2005 10:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok.

Van egy N70-es telefonom, nos hát több problémám is lenne amire nemtudom a választ.

1. A Nokia PC Suite progit használom, felismeri a telfont hogy csatlakoztattam (Bluetooth vagy USB segítségével) és mindkét esetben ha a Nokia Phone Browser-t szeretném használni mindig kiirja hogy a művelet megszakadt, még mielőtt a telefon tartalmát megjelenítené. Ugyanez a helyzet az Alkalmazások telepítésénél és a Nokia Audio Managerrel, egyszerűen semmit nem tudok a telefonra feltenni vagy letölteni a pc-re.
Valaki tud valami megoldást? Vagy hogy ez miért lehet?

6.70.22 a verziószáma a legújabb PC Suite -nak. Nekem ez megoldotta a fenti problémámat. Egyelőre.

hétf. dec. 26, 2005 9:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
aGERG írta:
Segítsetek egy olyan eset ált elQ hogy a nokia N70-esemet eladjam tesómnak mert Q ügye seokat jár Pestre és Q kibirja használni a 3G én meg persze nem.És én addig megvárom míg megjelenik a 3250-es és nekem meg az lesz.Szerintetek belemenjek az üzletbe?Ami végülis nem rosz teló csak nincs se vaku se 20x-os digitáis zoom (csak 4x-es)de végülis elég jó microsd karija van ami 1Gb-ig bQvíthetQ és full zene telefon.Szóval n70 vs. 3250 ???????????

Kérleeeek

Mennyiért adnád el neki, mikor és mennyiért vetted?

vas. dec. 25, 2005 23:01
ezüst tag

Hozzászólás 
Segítsetek egy olyan eset ált elQ hogy a nokia N70-esemet eladjam tesómnak mert Q ügye seokat jár Pestre és Q kibirja használni a 3G én meg persze nem.És én addig megvárom míg megjelenik a 3250-es és nekem meg az lesz.Szerintetek belemenjek az üzletbe?Ami végülis nem rosz teló csak nincs se vaku se 20x-os digitáis zoom (csak 4x-es)de végülis elég jó microsd karija van ami 1Gb-ig bQvíthetQ és full zene telefon.Szóval n70 vs. 3250 ???????????

Kérleeeek

vas. dec. 25, 2005 22:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nekem is megjött az N70.Nagyon tetszik,ez az eddigi legjobb telefonom.Azt szeretném megtudni,hogy miként lehet megcsinálni,hogy ébresztésnél a rádió szólaljon meg?Nem találtam meg sem a menüben,sem a kézikönyvben.Kérem ha valaki tudja a megoldást,segítsen.

Előre is köszönöm.

vas. dec. 25, 2005 20:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Al Bundy írta:
...megkapom azt a hibaüzenetet, hogy "az üzenet mérete maximum 100kb-os lehet...
Nincs egy olyan menüpont MMS beállításoknál, hogy MMS-létrehozási mód?

De van, de az más cél szolgál... Azt bármire állítod, ugyanaz az MMS méret. Az MMS létrehozási mód szerintem egy hálózatfüggő dolog, annyit csinálna, hogy ellenőrzi, hogy a címzett készüléke tudja-e fogadni pl. a videót, vagy a 300kb-os MMS-t (vagy olyan alsókatos gép, ami pl. csak 30kb-ig fogadja az MMS-t).

vas. dec. 25, 2005 18:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok.

Van egy N70-es telefonom, nos hát több problémám is lenne amire nemtudom a választ.

1. A Nokia PC Suite progit használom, felismeri a telfont hogy csatlakoztattam (Bluetooth vagy USB segítségével) és mindkét esetben ha a Nokia Phone Browser-t szeretném használni mindig kiirja hogy a művelet megszakadt, még mielőtt a telefon tartalmát megjelenítené. Ugyanez a helyzet az Alkalmazások telepítésénél és a Nokia Audio Managerrel, egyszerűen semmit nem tudok a telefonra feltenni vagy letölteni a pc-re.
Valaki tud valami megoldást? Vagy hogy ez miért lehet?

vas. dec. 25, 2005 17:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
...megkapom azt a hibaüzenetet, hogy "az üzenet mérete maximum 100kb-os lehet...
Nincs egy olyan menüpont MMS beállításoknál, hogy MMS-létrehozási mód?

vas. dec. 25, 2005 17:22
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy igen érdekes problémám merült fel...

Nézzétek már megy, legyetek szívesek, hogy az Üzenet > Beállítások > Multimédia üzenet > Kép mérete menüpontban Nektek hány beállítási lehetőség van. Nekem van: Kicsi, Nagy és EREDETI.
2.0539.1.2-es T-s szoftról van szó. A furcsa az a dologban, hogy egy UGYANILYEN SZOFTTAL rendelkező készüléknél NINCS "eredeti" menüpont... Kérdezem, a szoftverrel foglalkozó fórumtársakat, pl. Macikát, hogy szerinte, hogyan lehetséges ez?

Ez még annyira nem is zavarna, a nagyobb gond az, hogy az én féle szoftverem (ami verziószámban megegyezik az említett másikkal, amivel a következő dolog is tökéletesen működik) nem enged 100kb-nál nagyobb MMS-t szerkeszteni, magyarul, ha be szeretnék szúrni egy 150kb-os videót, megkapom azt a hibaüzenetet, hogy "az üzenet mérete maximum 100kb-os lehet". Ismét megemlíteném, hogy ennél még furcsább az, hogy egy másik készüléknél (UGYANILYEN SZOFTVERREL) simán engedi beszúrni az ekkora videókat...

Kérlek Titeket, hogy segítsetek, mert el nem tudom képzelni, hogy ez hogyan lehetséges... Köszönöm!

vas. dec. 25, 2005 15:28
arany tag

Hozzászólás 
Smith írta:
Arthuro_Adam írta:
Visszanéztem a fórumot, és ilyet nem találtam.

Létezik olyan program, ami úgy összesíti a beszélgetések idejét, hogy percenként (ami jól jönne egy Relaxosnak)?

Köszi.

http://www.psiloc.com/index.html?id=165

Köszi szépen. Ez egy remek program. Nincs véletlenül meg valakinek a legújabb verzió, amit 10 napnál hosszabb ideig is lehet használni?

vas. dec. 25, 2005 12:47
gyémánt tag

Hozzászólás 

Köszi, nem vettem észre a 6111 topicot... :oops:

vas. dec. 25, 2005 12:19
ezüst tag

Hozzászólás 

vas. dec. 25, 2005 12:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Imici1972 írta:
Egy kicsit off a kérdés:

Barátnőmnek vettem egy 6111-et karácsonyra.

Esetleg itt:
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... 11&start=0

vas. dec. 25, 2005 11:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem tartom valószínűnek, hogy ezen egy reset segítene, ráadásul S40-eseknél nincs resetelő/formázást indító kód.
Ezt leginkább vissza kellene vinni a vásárlás helyére garanciában.

vas. dec. 25, 2005 5:15
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Egy kicsit off a kérdés:

Lehet-e S40-es UI telókon (pl. Nokia 6101, 6111, 6230, stb...) sw resetet vagy mélyformázást csinálni? Ha igen akkor hogyan?

Barátnőmnek vettem egy 6111-et karácsonyra. Hazahoztam, kipróbáltam, minden ok. Majd két hétig a szekrény mélyén lapult.
Szenteste odaadom, beletesszük az új pannon karit, bekapcs, pin kód,nokia üdvözlés, ezután a kijelző elsötétül.
Utána még 2-3 szor megpróbál magától újraindulni, majd kikapcsol.

Úgyhogy az ajándék öröméből szomorúság lett... :evil:

Több SIM-el is próbáltuk, SIM nélkül is, ugyanaz.
A teló független és mint mondtam hazahozatalkor még működött... :(
Akku feltöltve

Bocsi az offért :wink:

Minden segítséget és ötletet előre is nagyon köszönök!

Üdv

Imre

vas. dec. 25, 2005 4:20
Moderátor

Hozzászólás 
Smith írta:
Macika írta:
Smith írta:
Eddig 6.6 volt, ott még lehetett. Most az új 6.7-ben már nem.
Na erre gondoltam, mert a 6.6.18 volt az utolsó, amit próbáltam és addig az összessel ment.

Emiatt fogom visszarakni :)

Sőt ott volt nem csak backup hanem külön content copier is.
Mellesleg van valami kényszerítő tényező, hogy a legújabbat kelljen felrakni a PC_Suite-ből?
Vagy ugyanúgy jól működik eggyel korábbival is az N70?

szomb. dec. 24, 2005 22:37
arany tag

Hozzászólás 
Arthuro_Adam írta:

Létezik olyan program, ami úgy összesíti a beszélgetések idejét, hogy percenként (ami jól jönne egy Relaxosnak)?

Köszi.

http://www.psiloc.com/index.html?id=165

szomb. dec. 24, 2005 22:34
arany tag

Hozzászólás 

Köszi.

szomb. dec. 24, 2005 21:31
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Smith írta:
Na erre gondoltam, mert a 6.6.18 volt az utolsó, amit próbáltam és addig az összessel ment.

Emiatt fogom visszarakni :)

Sőt ott volt nem csak backup hanem külön content copier is.

szomb. dec. 24, 2005 15:18
Moderátor

Hozzászólás 
Smith írta:

szomb. dec. 24, 2005 14:46
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Smith írta:
Már csak 1 bajom van, az előzőben lehetett választani hogy visszaállításkor mit rakjon vissza, én csak a névjegyzéket szoktam, hogy az esetleges feltelepitett **** a formázás után ne zavarjanak be. Most már nem lehet választani, mindent visszapakol ha jól láttam.... ezt nem értem ha egyszer valami jó dolog benne van miért kell azt a következő verzióra kivenni????? Egy lépés előre, egy lépés hátra. Dögöljek meg ha értem.

Boldog Karit Mindenkinek!
Melyik ez a PC-Suite verzió, aminél nem lehet Restore-nél megadni a visszamásolandó adatok fajtáját?

szomb. dec. 24, 2005 14:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Smith írta:
Már csak 1 bajom van, az előzőben lehetett választani hogy visszaállításkor mit rakjon vissza, én csak a névjegyzéket szoktam, hogy az esetleges feltelepitett **** a formázás után ne zavarjanak be. Most már nem lehet választani, mindent visszapakol ha jól láttam.... ezt nem értem ha egyszer valami jó dolog benne van miért kell azt a következő verzióra kivenni????? Egy lépés előre, egy lépés hátra. Dögöljek meg ha értem.

Melyik ez a PC-Suite verzió, aminél nem lehet Restore-nél megadni a visszamásolandó adatok fajtáját?

Hát, szerintem az összes 6-osnál. :(

szomb. dec. 24, 2005 13:48
Moderátor

Hozzászólás 
Smith írta:

szomb. dec. 24, 2005 13:30
arany tag

Hozzászólás 
james008bond írta:
No most már nekem is működik kábelen keresztül is!
Mindenkinek Boldog karácsonyt!

szomb. dec. 24, 2005 12:17
ezüst tag

Hozzászólás 
No most már nekem is működik kábelen keresztül is!
Mindenkinek Boldog karácsonyt!

szomb. dec. 24, 2005 11:36
arany tag

Hozzászólás 
Smith írta:
james008bond írta:
Üröm az örömben---CSAK Bluetooth-on keresztül, ugyanis kábelen NEM megy!

kiváló, ismét alkottak, végülis jó hogy adnak a telefonhoz kábelt.... :)

Visszavonom, most letöltöttem és kipróbáltam, tökéletesen és elsőre, pöccintésre megy kábellel a dolog.

Szerintem Nálad más bug lesz.

pén. dec. 23, 2005 22:24
arany tag

Hozzászólás 
james008bond írta:
Üröm az örömben---CSAK Bluetooth-on keresztül, ugyanis kábelen NEM megy!

kiváló, ismét alkottak, végülis jó hogy adnak a telefonhoz kábelt.... :)

pén. dec. 23, 2005 21:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Megjelent az új PC Suite! Csak eddig a magyar Nokia oldalon kb pár hónappal ezelőtti verzió van fent. Fő a frissesség! Mindenesetre a progi feltelepít a telóra egy segédprogit / a korábbi verzsiönök ezt nem tették meg / így ma este már tudtam használni! Üröm az örömben---CSAK Bluetooth-on keresztül, ugyanis kábelen NEM megy! Évekig utáltam a Nokiát, most sem szerettem meg, bár ez az N70 egész szép darab. Sőt, szerintem a legszebb Nokia "okosteló"!

pén. dec. 23, 2005 21:28
vas-tag

Hozzászólás 
Megnyílt a honlapom és gondoltam ott is lehet dumálni Nokiákról http://www.gportal.hu/nokiafan/

pén. dec. 23, 2005 21:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
bsanya5 írta:
Ez a patch téma érdekelne, csak nem értek hozzá :oops: Hogyan lehet ezt a telóra feltenni?

Ez egy sis fájl, csak 1xűen telepíteni kell.

pén. dec. 23, 2005 17:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
bsanya5 írta:
Amikor megcsinálom a fent említett műveletet és utána megnyitom a memória részletei menüt, miért nem szerepel benne a naptár, névjegyzék, stb.. ?

gabriel401 írta:
Ez egy db backup.arc nevű fájlba menti az összes adatot....
Hát ezért.

pén. dec. 23, 2005 17:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Még nem is újságoltam el nektek, h én is beújítottam egy N70-es telót!
Egy hete használom, (bár ezidáig dolgoztam, így nem tudtam sokat tesztelni a kicsikét) nekem még semmi bajom nincs vele.

Teljesen egyetértek Smith "kollegával", nekem is volt már negatív tapasztalatom a Nokia szervízzel kapcsolatban. Az ember azt várná (joggal), h mindent megtesznek azokért, akik az ő terméküket megveszik, de gyakorlatban addig vagy fontos, amíg meg nem veszed a terméket, utána sz*rnak a fejedre:-(

Ez a patch téma érdekelne, csak nem értek hozzá :oops: Hogyan lehet ezt a telóra feltenni?

pén. dec. 23, 2005 16:07
ezüst tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Az Eszközök-Memória menüpont alatt találod a tel.memória mentést a kártyára. Ez egy db backup.arc nevű fájlba menti az összes adatot, ami a telóban van. Ez az adatoktól függően néhány Mb-os lehet. PC Suite-ról már írtam a véleményem, ez nem a teló hibája.

Amikor megcsinálom a fent említett műveletet és utána megnyitom a memória részletei menüt, miért nem szerepel benne a naptár, névjegyzék, stb.. ?

pén. dec. 23, 2005 16:00
arany tag

Hozzászólás 
Arthuro_Adam írta:

Smith nálad mi a helyzet?

Hát folyik a megterhelő teszt, hívások tömkelege egész nap (néha még éjjel is...)

Egylőre jól működik, még mindig a beállított "classic" nevü csengőhang szólalt meg, soha nem a "biztonsági" nokiatune :)

csüt. dec. 22, 2005 19:32
arany tag

Hozzászólás 
Ma sikeresen új gyári szoftvert kaptam a telefonra, így vége a T korszaknak :)

Most már komolyabban tesztelgettem a dolgot, és nem (lekopogom) volt eddig semmi gond.

Smith nálad mi a helyzet?

csüt. dec. 22, 2005 19:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az Eszközök-Memória menüpont alatt találod a tel.memória mentést a kártyára. Ez egy db backup.arc nevű fájlba menti az összes adatot, ami a telóban van. Ez az adatoktól függően néhány Mb-os lehet. PC Suite-ról már írtam a véleményem, ez nem a teló hibája.

kedd dec. 20, 2005 18:07
platina tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Alexfux írta:
Arra legyen jó a pc-suite, vagy valami jobb, talán az Oxygen
Hát ez eléggé úgy hangzik, hogy minek csináljuk egyszerűen, amikor bonyolultan is lehet? :c)

Őszintén szólva gőzöm sincs, hogy hogyan kell a teflon adatait lementeni a kártyára. :oops: Az tényleg nem jutott az eszembe, hogyha lementem a kártyára a cuccokat, azt a pc-n is tudom tárolni. Jó ötlet! Kitalálom a kártyára mentést és kipróbálom. Köszi a tippet.

Az egyébként szomorú, hogy a telóhoz adott program nem hajlandó működni, illetve csak a baj van vele.

kedd dec. 20, 2005 17:16
Moderátor

Hozzászólás 
Smith írta:
Hivatalosan szerintem már van, nekem ma jött vissza központi szervizből a telóm és rátették az újat. Igaz én most "különleges bánásmódban részesültem" mert már ordítoztam nokiáékkal, és mint "rettentően agresszív és panaszos ügyfél" telefonját továbbították :D Szóval lehet hogy csak ezért kaptam az új softot.

Úgyhogy ma délutántól megint kezdődik a hardcore teszt... ;)
Navégre! Háromszoros hurrá!!! :)

kedd dec. 20, 2005 1:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bdavis írta:
Al Bundy írta:
...folyamatnak le kell játszódnia az új OS-szel felszerelt mobilok piacra dobásáig."

Ez alatt pontosan mit értesz? Hogy miután a a 9-es symbianú telcsik kijöttek, már nem lehet frissíteni a progikat? Ezt nem egészen értem.

Ez pontosan annyit jelent, hogy a régi progik közül egy darab nem fog elindulni rajtunk, mindaddig, amíg ki nem jön belőlük az újabb, már a Symbian 9-el is kompatibilis verzió.
(Egyébként nem én írtam, ez egy cikk.)

hétf. dec. 19, 2005 22:58
arany tag

Hozzászólás 
Arthuro_Adam írta:
Nem tudjátok, hogy mikor lesz majd hivatalosan is az új szoftver?

A telefonról lehet teljes mentést csinálni (programok stb.), és azt egy az egyben visszarakni, ha új szoftver van rajta?

Bocsi a kérdésekért, de ez az első ilyen telefonom, és még bele kell tanulnom.

Köszi.

Hivatalosan szerintem már van, nekem ma jött vissza központi szervizből a telóm és rátették az újat. Igaz én most "különleges bánásmódban részesültem" mert már ordítoztam nokiáékkal, és mint "rettentően agresszív és panaszos ügyfél" telefonját továbbították :D Szóval lehet hogy csak ezért kaptam az új softot.

Úgyhogy ma délutántól megint kezdődik a hardcore teszt... ;)

hétf. dec. 19, 2005 21:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Arthuro_Adam írta:

A telefonról lehet teljes mentést csinálni (programok stb.), és azt egy az egyben visszarakni, ha új szoftver van rajta?

Köszi.
1 Passz.
2. Az MMC-re teljes memóriát lehet menteni, majd frissítés után visszatenni, ahogy azt Macika is írta néhány hsz-szel ezelőtt.

hétf. dec. 19, 2005 21:30
arany tag

Hozzászólás 

Köszi.

hétf. dec. 19, 2005 21:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Katica1 írta:
Amúgy én is vártam az N70-est, de már lemondtam róla. Marad a 6630-as egyelőre, aztán ha jön az N80-as akkor majd meglátjuk. :wink:

; valami hasonlóban játszom én is, egyenlőre biztos hogy még legalább 2hónapig 6630, aztán majd meglátjuk mi lesz.

hétf. dec. 19, 2005 19:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
...folyamatnak le kell játszódnia az új OS-szel felszerelt mobilok piacra dobásáig."

Ez alatt pontosan mit értesz? Hogy miután a a 9-es symbianú telcsik kijöttek, már nem lehet frissíteni a progikat? Ezt nem egészen értem.

hétf. dec. 19, 2005 19:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hauptmann írta:
aGERG írta:
Az N80 -r valóban azért nem érdeme várni mert az új symian program nem eléggé elterjedt és nem lesz anyirra használható

Ezt Te honnét veszed, hogy nem lesz annyira használható? Alighanem pár régi program nem fog rajta elindulni, de a többség várhatóan igen, aztán majd jönnek az új symbianra írt programok is. De majd ha megjelenik, minden világossá válik. Az árával kapcsolatban meg én bízok benne, hogy kb. az N70 mostani árszintjére fogják pozícionálni.

Én most már mindenképp megvárom az N80-at (kellett nekem elolvasnom a várható tulajdonságait), aztán ha élőben mégsem jön be, akkor beruházok egy N70-re.

"Az oprendszerek evolúciója

A mobilok új lehetőségeket biztosító hardverelemei és a növekvő vásárlói elvárások a továbbfejlesztett operációs rendszerekben találkoznak. Miközben a Symbian telefonok többségében a rendszer 7-es és 8-as verziója fut, a fejlesztő már bemutatta a Symbian OS 9-et. Az új rendszert futtató telefonok legkorábban az év végén jelennek meg az üzletekben (pl. Nokia N91 - Al Bundy).
A korábbi verziókkal összehasonlítva a Symbian ö komolyabb multimédiás képességekkel rendelkezik, miközben nagyobb biztonságot nyújt a rosszindulatú szoftverekkel, a hackertámadásokkal és a mobilvírusokkal szemben.
Mivel az OS 9 komoly változásokat hoz a rendszermagban, mindegyik korábban írt Symbianos programot frissíteni kell, ráadásul a folyamatnak le kell játszódnia az új OS-szel felszerelt mobilok piacra dobásáig."

hétf. dec. 19, 2005 16:14
platina tag

Hozzászólás 
Nargoth írta:
_Laca írta:
Hello Mindenkinek!

Ezekben a Symbian-os telókban nincs mód a predektív szótár bővítésére saját szavakkal? Olcsóbb, régebbi telefonokban szövegbevitel közben felajánlja a beírt szó mentését. Ez hiányzik nekem.
7610-esem van. Tudom, hogy nem az a topic, de ott olyan sok nokia-guru van...

Köszi!

Miért ne lenne? Amikor beirod, és nem ismeri, megjelenik olyan, hogy "Szó módosítása" vagy "Beír" menü. Ha ott beirod, akkor azt megjegyzi. Egyetlen korlát, hogy ezeket a C:\System\Data\T9UDBOf.DAT file-ban tárolja, aminek a mérete korláztozva van. Ha jól emléxem 4kb lehet a maximum.

Köszi!
Én nem vettem észre, hogy elmentené...
Hogyan lehet azt a fájt szerkeszteni?

hétf. dec. 19, 2005 11:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Igen, EDGE van. De PTT nincs :)

Nem teljesen igaz ez sem, mert a Nokia oldalán a 6630-as alkalmazásai között ott van a PTT software a telefonra. Feltettem, habár használni nem tudom! :roll:
Amúgy én is vártam az N70-est, de már lemondtam róla. Marad a 6630-as egyelőre, aztán ha jön az N80-as akkor majd meglátjuk. :wink:

hétf. dec. 19, 2005 10:50
arany tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
Hello Mindenkinek!

Ezekben a Symbian-os telókban nincs mód a predektív szótár bővítésére saját szavakkal? Olcsóbb, régebbi telefonokban szövegbevitel közben felajánlja a beírt szó mentését. Ez hiányzik nekem.
7610-esem van. Tudom, hogy nem az a topic, de ott olyan sok nokia-guru van...

Köszi!

Miért ne lenne? Amikor beirod, és nem ismeri, megjelenik olyan, hogy "Szó módosítása" vagy "Beír" menü. Ha ott beirod, akkor azt megjegyzi. Egyetlen korlát, hogy ezeket a C:\System\Data\T9UDBOf.DAT file-ban tárolja, aminek a mérete korláztozva van. Ha jól emléxem 4kb lehet a maximum.

hétf. dec. 19, 2005 10:12
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44 ... 73  Következő