Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. dec. 29, 2024 13:42

Hozzászólás a témához  [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 73  Következő
Nokia N70 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Igen, Igen tudom csak elfelejtettem "" közé tenni.

kedd jan. 03, 2006 12:46
Profil Privát üzenet küldése
Moderátor

Hozzászólás 
NeOhu írta:
Valaki tud nekem mondani egy olyan programot ami a telefon hátulján található vakut, lámpaként használja és egyfolytába világít?
Az nem vaku, az egy közönséges 10.000 mCd-ás intenzív fehér LED.
Annyiban nem közönséges, hogy viszonylag nagy szögre nyitva világít.

kedd jan. 03, 2006 5:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Valaki tud nekem mondani egy olyan programot ami a telefon hátulján található vakut, lámpaként használja és egyfolytába világít?

kedd jan. 03, 2006 1:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
S e t h írta:
Még nem próbáltam sosem döntve készíteni képet az oldalán lévő gombot használva.AMi furcsa volt, hogy ugyanazon beállítások mellett a döntve készített kép sokkal nagyobb méretű volt ezért arra számítottam, hogy talán jobb minőségű.
Hát számítógépen lehangoló volt, akkor viszont nem értem miért nagyobb terjedelmű.

Az a gomb nem csak egy szimpla beforgatást csinál?

hétf. jan. 02, 2006 23:26
arany tag

Hozzászólás 
S e t h írta:
Még nem próbáltam sosem döntve készíteni képet az oldalán lévő gombot használva.AMi furcsa volt, hogy ugyanazon beállítások mellett a döntve készített kép sokkal nagyobb méretű volt ezért arra számítottam, hogy talán jobb minőségű.
Hát számítógépen lehangoló volt, akkor viszont nem értem miért nagyobb terjedelmű.

Én meg azt vettem észre hogy amit az oldalsó gombbal csinálok az állókép lesz :) Ill. fekvő, ill. attól függ honnét nézzük. Na most már nem is tudom magam követni :D

hétf. jan. 02, 2006 22:21
ezüst tag

Hozzászólás 

hétf. jan. 02, 2006 22:03
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Boldog Új Évet minden Kollégának!

Mint lejjebb leírtam, szaggat a videofelvétel. Kinyomoztam, hogy csak akkor, ha az anyagot a telefonmemóriára mentem. Ha a MMC-re, akkor jó lesz a felvétel. A Névjegyzék mentést megtaláltam, köszi a segítséget.

Sajna beteg voltam az ünnepek elött, ezért nem tudtam a gyorsboltba elmenni és kipróbálni a HS-6-ot az N70-vel, de igyekszem megtenni a tesztet.

hétf. jan. 02, 2006 12:16
arany tag

Hozzászólás 
S e t h írta:
AZ új szoftver változtat a képek minőségén?Elsősorban az éjszakai képek érdkekelnének.

Azon nem hiszem hogy segitene a software mert az a ccd érzékenységének (nokia esetében inkább érzéketlenségének) a hibája.

vas. jan. 01, 2006 11:33
ezüst tag

Hozzászólás 
AZ új szoftver változtat a képek minőségén?Elsősorban az éjszakai képek érdkekelnének.

vas. jan. 01, 2006 7:34
ezüst tag

Hozzászólás 
BUÉK!
Szerintem.

szomb. dec. 31, 2005 16:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
james008bond írta:
Hogyan kell N-Gage játékot telepíteni N70-re???

Ugyanúgy, ahogy az összes többi telónál.
Megfogod és bemásolod a E:\System\Apps-ba, amit oda kell és a libs-be, amit oda kell. :D

pén. dec. 30, 2005 22:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Hogyan kell N-Gage játékot telepíteni N70-re???

pén. dec. 30, 2005 22:03
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem is állandóan be van kapcsolva a BT, sőt az N70 előtt a 6600-án is mindig be volt és nem volt sem azzal, sem az új telefonommal ilyen gond!

Nézesd meg őket! :wink:

csüt. dec. 29, 2005 20:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Sword írta:
Na, akkor már nagyobb a gáz, azt hittem n70 feature :D ...
Itthon 2 db van, mindkettő gyorsan lemerült, ha élt a bt rajta...
(egyik pannonos, másik t-mobile-os, original szoftverrel - számit??-)

Másnak is van ilyen tapasztalata?

Nekem pár hetes csak a készülékem, de bírja 4-5 napig:-) mondjuk én nem nyomkodom percenként :-D

csüt. dec. 29, 2005 16:22
vas-tag

Hozzászólás 
Na, akkor már nagyobb a gáz, azt hittem n70 feature :D ...
Itthon 2 db van, mindkettő gyorsan lemerült, ha élt a bt rajta...
(egyik pannonos, másik t-mobile-os, original szoftverrel - számit??-)

Másnak is van ilyen tapasztalata?

csüt. dec. 29, 2005 16:18
arany tag

Hozzászólás 
Sword írta:
Andras01 írta:
Bocs, de ezt nem hiszem el... Nekem volt N-Gage-m, ........
Az persze lehet, hogyha már amúgy is a lemerülés szélén állt a telefonod, és azért merült le...

Nem baj :D Nekem meg N70-esem van és arról beszéltem.

4 krumpli volt rajta, előtte lévő nap töltöttem.

akkor ott valami nem kóser, mert nekem is N70 van és a BT éjjel-nappal be van kapcsolva, útközben kapcsolódva van a kihangositóhoz, és igy is kibír az aksi bőven 2 napot, még többet is

csüt. dec. 29, 2005 16:15
vas-tag

Hozzászólás 
Andras01 írta:
Bocs, de ezt nem hiszem el... Nekem volt N-Gage-m, ........
Az persze lehet, hogyha már amúgy is a lemerülés szélén állt a telefonod, és azért merült le...

Nem baj :D Nekem meg N70-esem van és arról beszéltem.

4 krumpli volt rajta, előtte lévő nap töltöttem.

csüt. dec. 29, 2005 16:12
arany tag

Hozzászólás 
Bocs, de ezt nem hiszem el... Nekem volt N-Gage-m, a BT mindig be volt kapcsolva, használtam rendesen (játékok, zene, beszéd...) és 1,5 napnál soha nem ment kevesebbet... Pedig volt, hogy filmet is néztem rajta... Most K750em van, és az sem merül le olyan gyorsan, pedig infra+BT állandóra be van kapcsolva... :S Az persze lehet, hogyha már amúgy is a lemerülés szélén állt a telefonod, és azért merült le...

csüt. dec. 29, 2005 13:33
vas-tag

Hozzászólás 
Palko írta:
Üdv!

Végre nekem is megvan a kicsike! Tesztelgettem 1 pár N-Gage játékot, gondoltam megosztom a tapasztalatokat. A BT mindig be volt kapcsolva!

Én egyszer bekapcsolva felejtettem a BT-t és kb. 3 óra alatt full lemerült a telefon :D

csüt. dec. 29, 2005 12:21
vas-tag

Hozzászólás n-gage progik telepitése
Vki tudna egy linket adni egy faq-hoz?
Leszedtem 1-2 játékot, feltettem úgy, ahogy le volt irva (valszeg az n70 struktúrája nem egészen ugyanaz, mint az n-gage-nek) és nem igazán ment.
Ha kézzel próbáltam az .app file-t elinditani, nem engedte biztonsági okokra hivatkozva.

Szerk: megvan :D

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Sword csüt. dec. 29, 2005 12:51-kor.

csüt. dec. 29, 2005 12:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
V460T írta:
Az én kérdésemre tud valaki válaszolni?Történetesen,hogy hogyan lehet beállítani,hogy ébresztéskor a rádió szólaljon meg?

Előre is köszönöm
Nem találtam ilyen lehetőséget én sem. Talán jobb is így, mert ha nem hagynád bedugva a vezetékes headsetet, elaludnál.

csüt. dec. 29, 2005 11:49
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Az én kérdésemre tud valaki válaszolni?Történetesen,hogy hogyan lehet beállítani,hogy ébresztéskor a rádió szólaljon meg?

Előre is köszönöm

csüt. dec. 29, 2005 10:28
Moderátor

Hozzászólás 
bsanya5 írta:
Ha hibátlanul működik a T-s szoftverrel érdemes frissíteni? Illetve a már felrakott dolgok elvesznek?
Ha hibátlanul működik, akkor minek frissíteni? Újabb dolgokat, eddig nem szereplő programokat az újabb szoft sem fog tartalmazni.

Igen, el fog veszni minden adat, úgy fogod visszakapni, mintha a dobozból vennéd ki.

csüt. dec. 29, 2005 5:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szep lista, koszonjuk, ezzel sok idot sporoltal meg nekunk.

csüt. dec. 29, 2005 4:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv!

Végre nekem is megvan a kicsike! Tesztelgettem 1 pár N-Gage játékot, gondoltam megosztom a tapasztalatokat. A BT mindig be volt kapcsolva!

Működnek:

1. Ashen
2. Asphalt Urban GT (fix)
3. Call Of Duty
4. Fifa 2004
5. NCAA Football 2004
6. Operation Shadow
7. Pathway To Glory
8. Pathway To Glory - Ikusa Island
9. Pocket Kingdom: Own The World
10. Rayman 3
11. Sega Rally
12. The Sims
13. Splinter Cell: Team Stealth Action
14. The Elder Scrolls Travells: Shadowkey
15. X-men Legends
16. MLB Slam!
17. SonicN

Nem működnek:

1. Alien Front (csak hang van)
2. Asphalt Urban GT 2
3. Atari Master Pieces Volume 1
4. Barakel
5. Bomberman
6. Catan
7. Crash Nitro Kart
8. Fifa 2005
9. Glimmerati
10. High Seize
11. King Of Fighters
12. Mile High Pinball
13. MotoGP Special Edition (csak hang van)
14. One
15. Rifts
16. Spiderman 2
17. Splinter Cell: Chaos Theory
18. SSX Out Of Bounds
19. System Rush
20. The Roots - Gates Of Chaos
21. Virtua Cop
22. Worms World Party
23. WWE Aftershock
24. Xanadu Next
25. X-men Legends 2
26. Pandemonium
27. Puyo Pop
28. Puzzle Bobble VS
29. Redfact (csak hang van)
30. Super Monkey Ball
31. Tomb Raider
32. Tony Hawk's Pro Skater
33. Virtua Tennis

Színhibásak:

1. Colin McRae Rally 2005
2. Ghost Recon - Jungle Storm
3. Marcel Desailly Pro Soccer

Kiegészitést és javítást várok! 8)

csüt. dec. 29, 2005 3:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tedd fel még1x, hátha utána meglesz a kezelőben.

szer. dec. 28, 2005 22:20
arany tag

Hozzászólás 
Feltelepitettem a mobile secretary hivas szürö progit és most nem tudom leszedni, mert a "kezelő"-ben nem látszik, viszont ikonja van, és el is indul. Máskérdés hogy nem teszi a dolgát.... hogyan tudom letörölni?

szer. dec. 28, 2005 21:59
arany tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
bsanya5 írta:
...Illetve a már felrakott dolgok elvesznek?
Memóriakártyára csinálsz egy mentést, és mindent vissza tudsz állítani róla. Érdekes módon a 3.xxx sw-rel újra működik 1-2 progi, ami a 2.xxx-el nem ment (pl. MultiClipboard).

Viszont amit nem taálok müködöd darabot az a blacklist program, akármelyiket próbálom, egyik se müxik, hiába állítok be akármit, nem dobja el a hivást :( Ha kell valakinek elküldhetem aminek elvileg müködnie kéne, de mégsem teszi. Hátha másnak nagyobb szerencséje lesz vele.

szer. dec. 28, 2005 19:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
bsanya5 írta:
...Illetve a már felrakott dolgok elvesznek?
Memóriakártyára csinálsz egy mentést, és mindent vissza tudsz állítani róla. Érdekes módon a 3.xxx sw-rel újra működik 1-2 progi, ami a 2.xxx-el nem ment (pl. MultiClipboard).

szer. dec. 28, 2005 19:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
bsanya5 írta:
Szabad megkérdeznem, h mennyiért frissítették a szoftveredet?

Ha van gyári garid, 2 évig ingyen van...

Szia!
És meg kell indokolnom miért szeretném frissíteni vagy csak odaviszem, oszt annyi? Ha hibátlanul működik a T-s szoftverrel érdemes frissíteni? Illetve a már felrakott dolgok elvesznek?

szer. dec. 28, 2005 19:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
bsanya5 írta:

Ha van gyári garid, 2 évig ingyen van...

szer. dec. 28, 2005 19:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Arthuro_Adam írta:
tuxi írta:
Helló!
Néhány napos az N70-esem (T-Mobile-os), és előjött egy-két hiba:

1. Néha mintha önállósítanák magukat a gombok, és például a névjegyzékben visszaugrik a kurzor, megszűnik a kijelölés. Volt, hogy a kamerát folyton ki-be kapcsolta lehúzott hátfalnál. Úgy tűnik, hogy csak akkor van ez így, miután menet közben memóriát cserélek. Találkoztatok már a problémával?

2. Ha telepítek egy Java-progit (ilyeneket programozok, ezért sokszor megteszem), ugye berakja a saját menübe. Ha ekkor ráállok a progira, hogy elindítsam, 2 másodperc múlva visszaugrik a legelső menüpontra (csevegés), és azt akarja elindítani. Újra ráálok a progimra, két másodperc múlva megint a csevegésre ugrik. Harmadszorra minden oké.

3. Ezt csak mint programozót zavar: minden különösebb ok nélkül szaggatnak a legegyszerűbb Java alklamazások is. Mintha a háttérben valami időről-időre lefoglalná az erőforrásokat. Ez a Java symbian-es emulációjától lehet?

És egyáltalán ezek az eredeti N70-es op.rendszer, a T-mobilos verzió, vagy csak az én mobilom hibái?

Tuxi

Szia!

Én is T-Mobile-nál vettem, de ilyen problémák nem jöttek elő, viszont én azóta lecseréltem a szoftvert a gyárira (Westendben a Nokia boltban gond nélkül megcsinálták).

Szia!

szer. dec. 28, 2005 19:01
arany tag

Hozzászólás 
tuxi írta:
Helló!

1. Néha mintha önállósítanák magukat a gombok, és például a névjegyzékben visszaugrik a kurzor, megszűnik a kijelölés. Volt, hogy a kamerát folyton ki-be kapcsolta lehúzott hátfalnál. Úgy tűnik, hogy csak akkor van ez így, miután menet közben memóriát cserélek. Találkoztatok már a problémával?

2. Ha telepítek egy Java-progit (ilyeneket programozok, ezért sokszor megteszem), ugye berakja a saját menübe. Ha ekkor ráállok a progira, hogy elindítsam, 2 másodperc múlva visszaugrik a legelső menüpontra (csevegés), és azt akarja elindítani. Újra ráálok a progimra, két másodperc múlva megint a csevegésre ugrik. Harmadszorra minden oké.

3. Ezt csak mint programozót zavar: minden különösebb ok nélkül szaggatnak a legegyszerűbb Java alklamazások is. Mintha a háttérben valami időről-időre lefoglalná az erőforrásokat. Ez a Java symbian-es emulációjától lehet?

És egyáltalán ezek az eredeti N70-es op.rendszer, a T-mobilos verzió, vagy csak az én mobilom hibái?

Tuxi

Szia!

Én is T-Mobile-nál vettem, de ilyen problémák nem jöttek elő, viszont én azóta lecseréltem a szoftvert a gyárira (Westendben a Nokia boltban gond nélkül megcsinálták).

kedd dec. 27, 2005 15:06
vas-tag

Hozzászólás 
Helló!

Tuxi

kedd dec. 27, 2005 14:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi asegítéget most akkor elvileg úgy lesz hogy most már annyira nem akarok 3250-est venni hanem inkább N70 vagy N80-at (inkább az utóbbi :lol: )Mert azért benne van az a 2Gb ig növelhetQ micro SD kártya!

meg még rengeteg dolog és szerintem az N80-as sokáig a toppon lesz

kedd dec. 27, 2005 11:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Imici1972 írta:
aGERG írta:
Úgy 1 hete vettem semmi baja nincs,100e Ft adnám el neki és 110e Ft vettem a T-mobilenél és úgy adnám el hoyg az 1 éves szerzQdést át vállalja :arrow: így lenne

Hááát... Végül is zenére talán egy kicsit jobban ki van hegyezve, mint az N70.
A mini SD kari is jobban hangzik, mint az MMC.

Ha neked a 3G nem fontos, zenét viszont inkább hallgatnál, szvsz nem jársz rosszul, ha eladod.
Lehet, hogy akkor inkább az N80-at lenne érdemes megvárnod és majd azt megvenni.
Az 3G-s is, SD kártyás, 3MP-es vakus, TV kimenetes, az XPress Music sorozat tagja, Wi-Fi kompatibilis, szóval minden tekintetben cool... :)

De ha igazi zenemobilra vágysz, ajánlom figyelmedbe az N91-et, 4GB-os merevlemezzel, FELVÉTELI LEHETŐSÉGGEL analóg műsorforrásokról is (pl. az otthoni Hi-Fi), 2MP-es kamerával.

Persze ezt Neked kell eldöntened, hogy NEKED melyik funkció a fontos egy telóban. Ha a zene, akkor 3250, N91.
Ha a video, akkor N92, ha pedig "all in one" akkor N80

Üdv

Imre

Van itt még 1 dolog, amit még nem jegyeztünk meg a 3250-N70 párosításről. Például a 3250-ben már 9-es symbian lesz, viszon ehhez képest megmaradt a 176*208-as kijelzőnél. Ez mindenképpen nagyon-nagy hátrány, mert hogy nem lesz rá túl sok progi egyhamar, az biztos, és még csak a kijelző felbontása sem növekedett.

Amúgy nem olyan nagy szám az a " FELVÉTELI LEHETŐSÉG analóg műsorforrásokról is", már az én 3300-ásom is tudja. De persze azért nem rossz. :)

kedd dec. 27, 2005 11:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
OPi írta:
a digitálsi zoomot illene már elfelejteni, csak minőségromlással járó parasztvakítás (bocs!)

Pontosan. Nem értem, hogy miért nem tudják megérteni azt az emberek (tisztelet a kivételnek), hogy ha otthon utólag a teljes képből kivágod a közepét, aztán széthúzod az eredeti felbontásra, akkor ugyanazt az (igénytelen) eredményt kapod, mintha a digi zoom-ot használnál...

Ez így nagyjából igaz is, de azért ne feldjük el, ez egy telefon.
A (digi)zoom azért van benne, hogy ha a telcsit valahol előkapod, és hevenyészve csinálsz egy képet azt akár azonnal (további szerkesztés nélkül) el tudd küldeni. Erre pedig megfelel, ha nem is tökéletes.

kedd dec. 27, 2005 8:03
arany tag

Hozzászólás 
Használja valaki a Psiloc extended log-ot?

Nekem jól működik, meg minden, de ha nem telefonhívásra akarok kedvezményt beállítani, akkor kilép. Mi lehet a gond?

kedd dec. 27, 2005 2:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
aGERG írta:
Úgy 1 hete vettem semmi baja nincs,100e Ft adnám el neki és 110e Ft vettem a T-mobilenél és úgy adnám el hoyg az 1 éves szerzQdést át vállalja :arrow: így lenne

Hááát... Végül is zenére talán egy kicsit jobban ki van hegyezve, mint az N70.
A mini SD kari is jobban hangzik, mint az MMC.

Ha neked a 3G nem fontos, zenét viszont inkább hallgatnál, szvsz nem jársz rosszul, ha eladod.
Lehet, hogy akkor inkább az N80-at lenne érdemes megvárnod és majd azt megvenni.
Az 3G-s is, SD kártyás, 3MP-es vakus, TV kimenetes, az XPress Music sorozat tagja, Wi-Fi kompatibilis, szóval minden tekintetben cool... :)

De ha igazi zenemobilra vágysz, ajánlom figyelmedbe az N91-et, 4GB-os merevlemezzel, FELVÉTELI LEHETŐSÉGGEL analóg műsorforrásokról is (pl. az otthoni Hi-Fi), 2MP-es kamerával.

Persze ezt Neked kell eldöntened, hogy NEKED melyik funkció a fontos egy telóban. Ha a zene, akkor 3250, N91.
Ha a video, akkor N92, ha pedig "all in one" akkor N80

Üdv

Imre

kedd dec. 27, 2005 0:33
arany tag

Hozzászólás 
Nekem eddig még nem volt gondod a PC Suite-tal (lekopogom), nekem az van fenn, ami a CD-n volt.

Mondjuk, annyi probléma volt, hogy néha újra kellett indítani vagy a gépet, vagy a telefont, mert nem vette észre a kábelt, de újraindítás után minden ment simán.

Melyik program a legjobb szerintetek arra, hogy számolja a kimenő, bejövő hívásokat (fogadott, nem fogadott), küldött, kapott sms-eket?

hétf. dec. 26, 2005 23:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem is a 6.70.22-es van fenn, de nekem előjön a hibaüzenet.
XP prof SP1-el.
Már elég sok mindent kipróbáltam, de mindég megszakad a művelet.
Elég unalmas minden esetben kiszedni a memóriakártyát.
Valakinek sikerült megtalálni a problémára a megoldást, vagy ilyen bizonytalan ez a funkció?

hétf. dec. 26, 2005 22:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
NeOhu írta:
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy hol lehet a telefonba beállítani azt hogy mikor hívnak akkor annak a számát kijelezze? Mert én nemtalálom.
Ezt nem is Te állítod be, hanem az, aki hívott.

hétf. dec. 26, 2005 22:17
ezüst tag

Hozzászólás 
james008bond írta:
Sziasztok.

Van egy N70-es telefonom, nos hát több problémám is lenne amire nemtudom a választ.

1. A Nokia PC Suite progit használom, felismeri a telfont hogy csatlakoztattam (Bluetooth vagy USB segítségével) és mindkét esetben ha a Nokia Phone Browser-t szeretném használni mindig kiirja hogy a művelet megszakadt, még mielőtt a telefon tartalmát megjelenítené. Ugyanez a helyzet az Alkalmazások telepítésénél és a Nokia Audio Managerrel, egyszerűen semmit nem tudok a telefonra feltenni vagy letölteni a pc-re.
Valaki tud valami megoldást? Vagy hogy ez miért lehet?

6.70.22 a verziószáma a legújabb PC Suite -nak. Nekem ez megoldotta a fenti problémámat. Egyelőre.

Letöltöttem a legújabb verziót, de még mindig ugyanaz.

hétf. dec. 26, 2005 20:34
ezüst tag

Hozzászólás 
Még annyit szeretnék kérdezni, hogy hol lehet a telefonba beállítani azt hogy mikor hívnak akkor annak a számát kijelezze? Mert én nemtalálom.

hétf. dec. 26, 2005 19:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Neki mindegy ö full gazdag nem úgy mint én :roll: :roll: :roll: :roll: :roll:

hétf. dec. 26, 2005 18:26
arany tag

Hozzászólás 
aGERG írta:
A tesómnak adnám el nem neked :twisted:

Szegény tesód :lol:

hétf. dec. 26, 2005 18:25
platina tag

Hozzászólás 
aGERG írta:
:P

hétf. dec. 26, 2005 18:20
ezüst tag

Hozzászólás 

hétf. dec. 26, 2005 17:48
platina tag

Hozzászólás 
aGERG írta:
Idézet:
Mennyiért adnád el neki, mikor és mennyiért vetted?

ez nagyon gyenge ajánlat

hétf. dec. 26, 2005 17:37
arany tag

Hozzászólás 
Ezt a progit keresném "müködö" verzióban ;) : X Safe

hétf. dec. 26, 2005 17:22
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43 ... 73  Következő