|
Szerző |
Üzenet |
gabriel401
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1349 Tartózkodási hely: Univerzum, második sarkon balra
|
MrTeki írta: A másik meg, hogy a rádió csak akkor kapcsolható külső hangszóróra, ha a fülhallgató csati csatlakoztatva van. Ez nálatok is így van. Köszi. Ez természetes dolog, lévén a fülhallgató az FM rádió antennája.
|
csüt. jan. 12, 2006 12:54 |
|
|
MrTeki
vas-tag
|
Macika írta: V460T írta: Sziasztok!Én is N70-est használok,és nagyon meg vagyok vele elégedve,viszont van egy dolog ami eléggé zavar benne,ez pedig a kamerát takaró hátlap nyikorgása. Van e valakinek valami ötlete,hogy hogyan lehetne ezt megszüntetni?Nagyrészt csak akkor nyikorog amikor be van zárva tehát fedi a kamerát. Gondolkodtam,hogy lehetne valami kenőanyagot tenni a sínekre,de ez sem megoldás,mert a hátlap aljának közepe nyikorog,tehát azt kéne valamivel alátámasztani.Gondolok itt egy kis darab szivacsra amit oda lehetne ragasztani,de ahhez meg le kéne szedni a takarót a hátlapról,azt meg nem nagyon akarom sajátkezűleg "tönkretenni":)
Másnak is van ilyen gondja,vagy egyedi eset vagyok?Valami ötlet a megoldásra? Lehet, hogy barkácsolás helyett az is elég lenne, ha megpróbálod máshogyan fogni SMS-ëzés közben. Márcsak amiatt is, mert ha ténylegesen dörzsölődés van, akkor előbb-utóbb kopni is fog, ami pedig nem jó.
Én is vettem tegnap egy N70-et. Nagyon tetszik, de ez a recsegés egy kissé engem is zavar. Pedig csak az első nap. Két kezese módszerrel már csökkenthető a recsegés.
Két kérdésem merült fel tegnap a telóval kapcsolatban. A PC Suite-ban nem találtam azt, hogy hol karbantartható a névjegyzékem. PC-én egy kicsit egyszerűbb lenne, mint a telón rendszerezni. A másik meg, hogy a rádió csak akkor kapcsolható külső hangszóróra, ha a fülhallgató csati csatlakoztatva van. Ez nálatok is így van.
Köszi.
|
csüt. jan. 12, 2006 9:58 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
V460T írta: Sziasztok!Én is N70-est használok,és nagyon meg vagyok vele elégedve,viszont van egy dolog ami eléggé zavar benne,ez pedig a kamerát takaró hátlap nyikorgása. Van e valakinek valami ötlete,hogy hogyan lehetne ezt megszüntetni?Nagyrészt csak akkor nyikorog amikor be van zárva tehát fedi a kamerát. Gondolkodtam,hogy lehetne valami kenőanyagot tenni a sínekre,de ez sem megoldás,mert a hátlap aljának közepe nyikorog,tehát azt kéne valamivel alátámasztani.Gondolok itt egy kis darab szivacsra amit oda lehetne ragasztani,de ahhez meg le kéne szedni a takarót a hátlapról,azt meg nem nagyon akarom sajátkezűleg "tönkretenni":)
Másnak is van ilyen gondja,vagy egyedi eset vagyok?Valami ötlet a megoldásra? Lehet, hogy barkácsolás helyett az is elég lenne, ha megpróbálod máshogyan fogni SMS-ëzés közben. Márcsak amiatt is, mert ha ténylegesen dörzsölődés van, akkor előbb-utóbb kopni is fog, ami pedig nem jó.
|
szer. jan. 11, 2006 11:53 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Nekem szerencsére csak egy icipicit nyikorog, szerintem jót tesz neki az, hogy szinte mindig benne van a CP-71-es tokban.
|
szer. jan. 11, 2006 10:58 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Macika írta: Merthogy az új DCT4-esek és a BB5-ösök billentyűzetről nem nyithatók, csak a Nokia cégtől kapott programSMS-sel. Azt meg elég nehéz küldeni, mert a honi szolgáltatók SMSC-i mind benyelik az SMS-ben érkező programkódokat. Saját SMSC-t működtetni (ami TELJESEN független a szolgáltatóktól) meg, hááát, elég trükkös dolog.
Szinte szóról szóra ezt szerettem volna írni...
Három kérés Hozzád:
1. Miért van az, hogy az N70 flash-eléshez már nem kell a akksi helyére csatlakozó szervizkábel, csak egy nyomi DKU-2-es? Ez a 6680-nál is így van, vagy csak az N70-nél? Így ugye elvileg itthon is meg tudom oldani a flash-elést, ehhez már nem kell nagy szakértelem/tapasztalat, ha szerzek megfelelő progit?
2. Más készüléktípusoknál hogy van ez a nyithatóság dolog? Van olyan, pl. az SE-ok, Samsungok (pl. a D600-as érdekelne) között, amit a Nokiához hasonlóan nem lehet nyitni?
3. Hogyan lehetséges az, hogy adott három teljesen ugyanazzal a szoft-al rendelkező N70-es, és ebből kettővel simán lehet 300kb-os MMS-t küldeni, de az enyém meg nem hajlandó 100kb-nál nagyobbat szerkeszteni. A beállítások ugyanazok, de a legérdekesebb a dologban, hogy a hiba az új szoft feltétele után is megmaradt. Vagyis adott pl. egy 150 kb-os videó. Mindhárom készüléken ugyanaz a fájl. Ebből kettő szó nélkül beszúrja az MMS-be, az enyém meg kajabál, hogy "Az MMS maximális mérete: 100 kb". Már kezdek idegbajt kapni. A SIM tárolhat az MMS méretére vonatkozó adatokat? Már semmi nem jut eszembe, hogy mi okozhatja.
Nagyon várom és előre is köszönöm a válaszokat és a segítséget!
|
szer. jan. 11, 2006 10:53 |
|
|
V460T
ezüst tag
|
Sziasztok!Én is N70-est használok,és nagyon meg vagyok vele elégedve,viszont van egy dolog ami eléggé zavar benne,ez pedig a kamerát takaró hátlap nyikorgása. Van e valakinek valami ötlete,hogy hogyan lehetne ezt megszüntetni?Nagyrészt csak akkor nyikorog amikor be van zárva tehát fedi a kamerát.
Gondolkodtam,hogy lehetne valami kenőanyagot tenni a sínekre,de ez sem megoldás,mert a hátlap aljának közepe nyikorog,tehát azt kéne valamivel alátámasztani.Gondolok itt egy kis darab szivacsra amit oda lehetne ragasztani,de ahhez meg le kéne szedni a takarót a hátlapról,azt meg nem nagyon akarom sajátkezűleg "tönkretenni":)
Másnak is van ilyen gondja,vagy egyedi eset vagyok?Valami ötlet a megoldásra?
|
szer. jan. 11, 2006 10:51 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Al Bundy írta: Még egy darabig el is hittem. Mondom ennyire le lennék maradva? Hiába no, van pár ember, aki nem képes felfogni, hogy NINCS RÁ MEGOLDÁS.
Lassan 1 éve tartja magát a Nokia. Ezzel igencsak rekorder, ennyi ideig egyetlen készülék sem maradt még zárt. Ráadásul komoly külföldi szakfórumokban is csak hümmögnek.
Hiába no, azzal hogy a Nokia kivette a billentyűzetről nyitás lehetőségét, azzal komolyan feladta a leckét a hackereknek.
Merthogy az új DCT4-esek és a BB5-ösök billentyűzetről nem nyithatók, csak a Nokia cégtől kapott programSMS-sel. Azt meg elég nehéz küldeni, mert a honi szolgáltatók SMSC-i mind benyelik az SMS-ben érkező programkódokat.
Saját SMSC-t működtetni (ami TELJESEN független a szolgáltatóktól) meg, hááát, elég trükkös dolog.
|
szer. jan. 11, 2006 3:59 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
Akoska írta: dudasalbin írta: Sziasztok. Tud valaki N70-hez függetlenítő progit? Én tudok, mennie kell azzal, amelyikkel a 6630-asokat nyitjuk. ITT letölthető.
Még egy darabig el is hittem. Mondom ennyire le lennék maradva?
|
szer. jan. 11, 2006 1:45 |
|
|
silco
ezüst tag
|
NeOhu írta: Sziasztok.
Valaki megtudja mondani hogy hol tudok venni ilyen CP-71 es tokot?
Pl. a Speedshop-ban 2870 Ft-ért, de nem ajánlom, mert nem valami strapabíró. Elég hamar elkezd mind a két oldala rojtosodni és kezdenek ezek a rojtok össze-vissza lógni... Talán a CP-70 jobb, korábban ezt vettem volna meg, ha lehetett volna kapni.
|
kedd jan. 10, 2006 23:49 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
dudasalbin írta: Sziasztok. Tud valaki N70-hez függetlenítő progit?
Én tudok, mennie kell azzal, amelyikkel a 6630-asokat nyitjuk.
ITT letölthető.
|
kedd jan. 10, 2006 23:49 |
|
|
NeOhu
ezüst tag
|
Sziasztok.
Valaki megtudja mondani hogy hol tudok venni ilyen CP-71 es tokot?
|
kedd jan. 10, 2006 22:54 |
|
|
dudasalbin
vas-tag
|
Sziasztok. Tud valaki N70-hez függetlenítő progit?
|
kedd jan. 10, 2006 20:54 |
|
|
Palko
ezüst tag
|
Al Bundy!
Hol cserélték a szoftot? Nokia mintaboltban?
|
kedd jan. 10, 2006 20:10 |
|
|
silco
ezüst tag
|
Rájöttem, hogy mitől íródott be a 3-as szám lezárt billentyűzetnél. BT headset-ről indítottam hívást lezárt bill.-nél és mikor felveszi a hívott fél, akkor ugye aktívvá válik a billentyűzet. Ekkor nyomódott be a 3-as gomb. A hívás bontása után viszont a benyomott billentyűknek megfelelő karakterek nem törlődnek ki a bill. lezárása előtt, így továbbra is láthatóak... Azt hiszem, hogy fogtam egy bogarat!
|
kedd jan. 10, 2006 17:51 |
|
|
_Laca
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 658 Tartózkodási hely: Tiszántúl
|
Al Bundy írta: Ha lezárod a billentyűzárat, akkor nem fog beírni semmit. Egyébként meg egy ilyen kategóriájú telót ILLIK tokban tartani!
Az 112-t be lehet írni akkor is.
De a K700-as a joy megnyomásával (is) fogadta a hívást, így hát hiába volt lezárva a billentyűzet, ha jött a hívás, automatikusan felvette. Hiába volt tokban. A joy annyira éppen kiállt az előlap síkjából, hogy könnyedén benyomódott magától.
Ettől tartok silco felvetése alapján, hogy ha ilyen könnyen elnyomódik az N70 billentyűzete, akkor nehogy a hívásokat is fogadja kéretlenül.
|
kedd jan. 10, 2006 16:10 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
_Laca írta: AndrySoft írta: Légy erős, de MINDEN telónál be lehet írni LEZÁRT billentyűzettel, hogy 112. Tehát az 1 és 2 benyomódhat ekkor is. (a 3-as nem tudom, hogy hogyan)... Jajjj már megint te?! Te mindig kötözkötsz velem... Gondolom már nincs meg azóta a K700-asod, és most megint a nokia a nyerő nálad. Légy erős, az az 112 a segélyhívó szám! De nekem nem ezzel van bajom, hanem hogy elnyomódik a billentyűzete. Megvan az esély rá, hogy ezzel is úgy járnék, mint a K700-assal, hogy minden hívást fogadott tudtomon kívül a zsebemben... tárgyalás közben is...
Ha lezárod a billentyűzárat, akkor nem fog beírni semmit. Egyébként meg egy ilyen kategóriájú telót ILLIK tokban tartani!
|
kedd jan. 10, 2006 15:43 |
|
|
_Laca
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 658 Tartózkodási hely: Tiszántúl
|
AndrySoft írta: Légy erős, de MINDEN telónál be lehet írni LEZÁRT billentyűzettel, hogy 112. Tehát az 1 és 2 benyomódhat ekkor is. (a 3-as nem tudom, hogy hogyan)...
Jajjj már megint te?! Te mindig kötözkötsz velem...
Gondolom már nincs meg azóta a K700-asod, és most megint a nokia a nyerő nálad.
Légy erős, az az 112 a segélyhívó szám!
De nekem nem ezzel van bajom, hanem hogy elnyomódik a billentyűzete. Megvan az esély rá, hogy ezzel is úgy járnék, mint a K700-assal, hogy minden hívást fogadott tudtomon kívül a zsebemben... tárgyalás közben is...
|
kedd jan. 10, 2006 14:14 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
_Laca írta: Al Bundy írta: _Laca írta: silco írta: Nálam CP-71-es tokban tartva, lezárt billentyűzettel néha valamilyen billentyűzet kombináció benyomódik és beír egy vagy több 3-ast. (v 2.0536.0.2) ...már nem is szeretnék N70-est... elment a kedvem tőle... Ettől elmegy a kedved? Sosem jött elő nekem ilyen. Szerintem a ma kapható legjobb telefon... Nekem meg az jön le itt a fórumról, hogy jó telefon lenne, ha nem lenne ennyi alapvető hibája! Én menekültem a SE K700-astól, mert bizonytalan volt a szinkronizáció, és amúgy is bajok voltak a bluetooth-al, ha zsebenben volt, akkor automatikusan felvette a hívásokat, mert elnyomódtak a gonbjai, bizonytalan szoftver. Más gyártó, de ugyanolyan jellegű hibák. Inkább maradok egyenlőre a 7610-nél, ez legalább atomstabil, és még kézzel is művészet megnyomni a gombjait, nemhogy elnyomódna a zsebenben, vagy a tokban... Bocsi, de egyenlőre ez a véleményem.
Légy erős, de MINDEN telónál be lehet írni LEZÁRT billentyűzettel, hogy 112. Tehát az 1 és 2 benyomódhat ekkor is. (a 3-as nem tudom, hogy hogyan)...
Legalábbis a 3.0546.2.3-as szofttal.
|
kedd jan. 10, 2006 12:29 |
|
|
Palko
ezüst tag
|
Hol cserélték? Nokia mintaboltban?
|
kedd jan. 10, 2006 0:54 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
_Laca írta: Al Bundy írta: _Laca írta: silco írta: Nálam CP-71-es tokban tartva, lezárt billentyűzettel néha valamilyen billentyűzet kombináció benyomódik és beír egy vagy több 3-ast. (v 2.0536.0.2) ...már nem is szeretnék N70-est... elment a kedvem tőle... Ettől elmegy a kedved? Sosem jött elő nekem ilyen. Szerintem a ma kapható legjobb telefon... Nekem meg az jön le itt a fórumról, hogy jó telefon lenne, ha nem lenne ennyi alapvető hibája! Én menekültem a SE K700-astól, mert bizonytalan volt a szinkronizáció, és amúgy is bajok voltak a bluetooth-al, ha zsebenben volt, akkor automatikusan felvette a hívásokat, mert elnyomódtak a gonbjai, bizonytalan szoftver. Más gyártó, de ugyanolyan jellegű hibák. Inkább maradok egyenlőre a 7610-nél, ez legalább atomstabil, és még kézzel is művészet megnyomni a gombjait, nemhogy elnyomódna a zsebenben, vagy a tokban... Bocsi, de egyenlőre ez a véleményem.
Nekem pl. az itteni hibákból szinte semmi nem jött elő. Ezek egyedi hibák. Tegnap cseréltem 3-as szoftra, azzal meg még jobb, sokkal stabilabb, mint a 6600-ám...
|
hétf. jan. 09, 2006 20:34 |
|
|
gabriel401
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1349 Tartózkodási hely: Univerzum, második sarkon balra
|
Al Bundy írta: Szerintem a ma kapható legjobb telefon... Meg persze a lexebb symbianos is. :c)
|
hétf. jan. 09, 2006 20:00 |
|
|
_Laca
platina tag
|
Al Bundy írta: _Laca írta: silco írta: Nálam CP-71-es tokban tartva, lezárt billentyűzettel néha valamilyen billentyűzet kombináció benyomódik és beír egy vagy több 3-ast. (v 2.0536.0.2) ...már nem is szeretnék N70-est... elment a kedvem tőle... Ettől elmegy a kedved? Sosem jött elő nekem ilyen. Szerintem a ma kapható legjobb telefon...
Nekem meg az jön le itt a fórumról, hogy jó telefon lenne, ha nem lenne ennyi alapvető hibája!
Én menekültem a SE K700-astól, mert bizonytalan volt a szinkronizáció, és amúgy is bajok voltak a bluetooth-al, ha zsebenben volt, akkor automatikusan felvette a hívásokat, mert elnyomódtak a gonbjai, bizonytalan szoftver.
Más gyártó, de ugyanolyan jellegű hibák.
Inkább maradok egyenlőre a 7610-nél, ez legalább atomstabil, és még kézzel is művészet megnyomni a gombjait, nemhogy elnyomódna a zsebenben, vagy a tokban...
Bocsi, de egyenlőre ez a véleményem.
|
hétf. jan. 09, 2006 19:55 |
|
|
Palko
ezüst tag
|
1et értek!
|
hétf. jan. 09, 2006 18:04 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
_Laca írta: silco írta: Nálam CP-71-es tokban tartva, lezárt billentyűzettel néha valamilyen billentyűzet kombináció benyomódik és beír egy vagy több 3-ast. (v 2.0536.0.2) ...már nem is szeretnék N70-est... elment a kedvem tőle...
Ettől elmegy a kedved? Sosem jött elő nekem ilyen.
Szerintem a ma kapható legjobb telefon...
|
hétf. jan. 09, 2006 17:46 |
|
|
_Laca
platina tag
|
silco írta: Nálam CP-71-es tokban tartva, lezárt billentyűzettel néha valamilyen billentyűzet kombináció benyomódik és beír egy vagy több 3-ast. (v 2.0536.0.2)
...már nem is szeretnék N70-est... elment a kedvem tőle...
|
hétf. jan. 09, 2006 17:34 |
|
|
silco
ezüst tag
|
Nálam CP-71-es tokban tartva, lezárt billentyűzettel néha valamilyen billentyűzet kombináció benyomódik és beír egy vagy több 3-ast. (v 2.0536.0.2)
|
hétf. jan. 09, 2006 11:54 |
|
|
Macika
Moderátor
|
james008bond írta: A PC Suite kezeli a névjegyzéket, igaz Outlook segítségével. Már amikor működni óhajt a program és a teló, mert úgy vettem észre, a kapcsolat ill a funkciók kissé esetlegesek....még jó, hogy a Nokiának óriás tapasztalata mobilgyártás terén...és piacvezető.... Más. Tud valaki olyat, hogy ha hívnak és headsetet használok, híváskor bemondja a hívó nevét a teló / mint annó a SonyEricsson T 610 telóm tette / így tudnám ki hív, ha akarom fogadom, ha nem, akkor elutasítom a hívást??? Ill olyan beállítást, hogy ha már headsetet használok / pl discretio miatt / akkor bejövő hívás esetén csak a headset "csörögjön" a teló ne??? Sajnos N70-esem nincs, de symbianosom volt már jópár, nem lehet, hogy a Pc_suite most is menti rendesen a dolgokat? Nálam teljesen tökéletesen működött a mentés, EREDETI állapotba lehetett visszaállítani akár a cuccot, de válogathattál is, melyik részt akarod visszaállítani. Menteni viszont mindent mentett egyben, csak a visszaállításnál volt válogatási lehetőség.
Biztos, hogy ezt elrontotta a Nokia?
Biztos, hogy összenőtt az Outlookkal?
|
vas. jan. 08, 2006 16:07 |
|
|
james008bond
ezüst tag
Csatlakozott: pén. nov. 04, 2005 17:26 Hozzászólások: 66 Tartózkodási hely: Hun
|
A PC Suite kezeli a névjegyzéket, igaz Outlook segítségével. Már amikor működni óhajt a program és a teló, mert úgy vettem észre, a kapcsolat ill a funkciók kissé esetlegesek....még jó, hogy a Nokiának óriás tapasztalata mobilgyártás terén...és piacvezető....
Más. Tud valaki olyat, hogy ha hívnak és headsetet használok, híváskor bemondja a hívó nevét a teló / mint annó a SonyEricsson T 610 telóm tette / így tudnám ki hív, ha akarom fogadom, ha nem, akkor elutasítom a hívást??? Ill olyan beállítást, hogy ha már headsetet használok / pl discretio miatt / akkor bejövő hívás esetén csak a headset "csörögjön" a teló ne???
|
vas. jan. 08, 2006 10:17 |
|
|
oroby
ezüst tag
|
[quote="Zoltanfi"][quote="oroby"]
3.hogyan lehet alapból mp3 csengőhangot beállítani, vagy ehhez is külön progi kell? [/quote]
Eztmár a 6630 is tudja, nem kell semmiféle progi..
Én is kérdezek lámát:
Mi az a portfólió kezelő progi?? Van portfólója a modelleknek, az építészeknek és ez többnyire képekből áll. Közgazdaságtudományi szempontból mi a portfólió?[/quote]
Portfolió: pénzből, értékpapirokból stb. összeállított "csomag" melynek célja a profitszerzés :)
Szóval egy olyan programot keresek, amely kezelni tudja a befektetéseket, értékpapírokat stb.
|
szomb. jan. 07, 2006 11:34 |
|
|
Zoltanfi
gyémánt tag
|
oroby írta: 3.hogyan lehet alapból mp3 csengőhangot beállítani, vagy ehhez is külön progi kell?
Eztmár a 6630 is tudja, nem kell semmiféle progi..
Én is kérdezek lámát:
Mi az a portfólió kezelő progi?? Van portfólója a modelleknek, az építészeknek és ez többnyire képekből áll. Közgazdaságtudományi szempontból mi a portfólió?
|
szomb. jan. 07, 2006 11:16 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
oroby írta: Sziasztok!
1. Mit használtok a szinkronizáláshoz, mert a cd-n kapott PC suite 6.6 nem kezeli, nem menti az N70-es névjegyzékét?
2. Tudna-e valamelyikőtök portfolió kezelő programot?
3. Egy kicsit láma kérdés, hogyan lehet alapból mp3 csengőhangot beállítani, vagy ehhez is külön progi kell?
Azt hiszem egyenlőre ennyi.
Köszönöm
1. Hát, elvileg a telóval a "belső memória mentés MMC-re" lemásolja.
3. Nem kell külön progi, de az mp3-aknak a Sounds-ban kell lennie.
|
szomb. jan. 07, 2006 11:13 |
|
|
oroby
ezüst tag
|
Sziasztok!
1. Mit használtok a szinkronizáláshoz, mert a cd-n kapott PC suite 6.6 nem kezeli, nem menti az N70-es névjegyzékét?
2. Tudna-e valamelyikőtök portfolió kezelő programot?
3. Egy kicsit láma kérdés, hogyan lehet alapból mp3 csengőhangot beállítani, vagy ehhez is külön progi kell?
Azt hiszem egyenlőre ennyi.
Köszönöm
|
szomb. jan. 07, 2006 9:56 |
|
|
Nargoth
arany tag
|
Tökéletesen értjük ám egymást.
|
csüt. jan. 05, 2006 8:17 |
|
|
Arthuro_Adam
arany tag
|
Naplóban max. 30 napig lehet tárolni az összes adatot, azután magától törli. Addig elméletileg mindent feljegyez, addig, amíg van üres memória? Melyik memóriát használja?
30 nap letelte után, naponként törli, és akkor lényegében mindig 30 nap van a Naplóban?
Köszi.
|
csüt. jan. 05, 2006 1:44 |
|
|
Smith
arany tag
|
Imici1972 írta: Smith írta: Létezik fehérben is??? Szerintem gyönyörű!!! Idézet: Ez nem a csontszínű változat? Mert azt láttam és nem olyan szép...
Fehérnek írják. De lehet hogy csontos
|
szer. jan. 04, 2006 23:31 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1795 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.
|
[quote="Smith"]Létezik fehérben is??? Szerintem gyönyörű!!![quote]
Ez nem a csontszínű változat? Mert azt láttam és nem olyan szép...
|
szer. jan. 04, 2006 23:30 |
|
|
Smith
arany tag
|
Létezik fehérben is??? Szerintem gyönyörű!!!
|
szer. jan. 04, 2006 23:28 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1795 Tartózkodási hely: Budapest, XVII.
|
|
szer. jan. 04, 2006 23:25 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
Nargoth írta: Jó, persze annyira veszélyes, hogy 3x megkérdezi, hogy telepiteni akarod-e De volt valahol a hírekbe, hogy valami sporteseményen finnországban a nokiának a stadionba kellett csinálni egy rögtönzött szervizt, hogy megjavitsa a telokat. Ezek szerint volt, akik nem hallottak róla, és feltelepitették
Azért mondtam, hogy "vírusdemó" mert többszöri jováhagyás kell a telepítéshez.
Tavaly egy étteremben az én telómra is rá akart mászni egy.
Először megjelent a szokásos "Fogad adatot xy eszközről?" felirat.
Ezt még jóváhagytam, azt hittem vki képet vagy videót küld.
Miután lejött, szokásos újabb kérdés: "telepíti? Caribe.sys"
Na ezt már nem hagytam jóvá.
Hazajöttem és az első dolgom volt rákeresni a neten. Meg is találtam, hogy ez bizony egy "vírus", amit symbianra írtak demonstrációs céllal.
Telepedéséhez többszöri jóváhagyásod szükséges, kárt nem okoz, csak annyi, hogy 24 órában vadászik aktív BT-s Symbianos telókra. Tehát CSAK symbianosra.
Ennyi, nem több.
Azóta én sem tudok más, symbianos telókon terjedő vírusról.
Ez a Nokia rögtönzött szerviz, pedig egy marhaság. Ha igaz is, hogy tömegek telepítették a Caribe-t, mivel kárt nem okoz így nem hinném, hogy rögtönzött szervízre lett volna szükség.
Vagy a szurkolók kórusban kiabálták a "SZERVÍZT IDE" rigmust?
Ekkora marhaságot...
|
szer. jan. 04, 2006 23:21 |
|
|
herczku
vas-tag
|
mp3
Az lenne a kérdésem, hogy a gyári NOKIA headsetek hány ohmosak?
Azért kérdezem, mert vettem a pop port- jack átalakítót, hogy majd egy zsír fülhalgatóval használom. Vettem 10e Ft-ért egy Sony-t, de nem lehet hangosan hallgatni, mert betorzít és max hangerőn el is halgat. Ez 16 ohmos, elvileg segítene ha 32ohmosat használnék??? akinek van tapasztalata légyszi írjon
köszi
|
szer. jan. 04, 2006 19:12 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Nargoth írta: Jó, persze annyira veszélyes, hogy 3x megkérdezi, hogy telepiteni akarod-e De volt valahol a hírekbe, hogy valami sporteseményen finnországban a nokiának a stadionba kellett csinálni egy rögtönzött szervizt, hogy megjavitsa a telokat. Ezek szerint volt, akik nem hallottak róla, és feltelepitették Na igen, Te is hallottál már arról, milyen jól lehet tömegeket tájékoztatni (félre) hírekkel?
NINCS mód egyelőre (a PC-hez hasonló módon) a felhasználó AKTÍV közreműködése nélkül bármiféle vírust elhelyezni mobiltelefonon.
Természetesen angolul nem tudók, gondolkodás nélkül Yes-t nyomkodók mindig is lesznek.
Na de a PC-n is ott van az 'Are you sure?' kérdés, ha valaki arra Yes-szel válaszol, akkor a saját hülyeségéért saját maga felelős, a gép megtett mindent.
|
szer. jan. 04, 2006 12:37 |
|
|
Nargoth
arany tag
|
Jó, persze annyira veszélyes, hogy 3x megkérdezi, hogy telepiteni akarod-e
De volt valahol a hírekbe, hogy valami sporteseményen finnországban a nokiának a stadionba kellett csinálni egy rögtönzött szervizt, hogy megjavitsa a telokat. Ezek szerint volt, akik nem hallottak róla, és feltelepitették
|
szer. jan. 04, 2006 11:42 |
|
|
szilaj alias nokya
arany tag
Csatlakozott: hétf. nov. 01, 2004 20:29 Hozzászólások: 376 Tartózkodási hely: Találd ki...
|
Nargoth írta: Hát pedig van.
OFF
Akkor nekem sürgősen kell! Addig nem hiszem el, amíg nincs a telefonomon! Szóval ha valakinek van, akkor valamilyen formában juttassa el hozzám...
ON
|
szer. jan. 04, 2006 11:33 |
|
|
Nargoth
arany tag
|
szilaj alias nokya írta: Ugyan már, vírusok nincsenek telefonra... Ez is csak üzleti fogás, hogy minél több pénzt le tudjanak gombolni a virusírtó cégek az átlagpolgárról... Ha valakinek van vírusa, azt szeretettel várom alapos tesztelésre...
Hát pedig van.
|
szer. jan. 04, 2006 8:36 |
|
|
szilaj alias nokya
arany tag
Csatlakozott: hétf. nov. 01, 2004 20:29 Hozzászólások: 376 Tartózkodási hely: Találd ki...
|
Ugyan már, vírusok nincsenek telefonra... Ez is csak üzleti fogás, hogy minél több pénzt le tudjanak gombolni a virusírtó cégek az átlagpolgárról...
Ha valakinek van vírusa, azt szeretettel várom alapos tesztelésre...
|
szer. jan. 04, 2006 0:13 |
|
|
Imici1972
gyémánt tag
|
Sword írta: Én egyszer bekapcsolva felejtettem a BT-t és kb. 3 óra alatt full lemerült a telefon
Nekem mindegyik telómon (N70, 7610, 6230) éjjel-nappal aktiválva van a BT, de semmivel sem merül le előbb az akku egyiken sem, mint inaktív állapotban.
Más a helyzet persze, ha folyamatosan kapcsolatban van más BT eszközzel...
Szerintem is nézesd meg.
Az is lehet, hogy a Caribe vírust sikerült telepítened. Az ugyanis mást sem csinál, mint folyamatosan aktív BT-re vadászik, és ha talál ilyet amely egyben Symbianos teló is, azonnal megpróbálja magát továbbküldeni. Bár ehhez úgy tudom nem kell külön aktiválni a BT-t, megteszi helyetted a vírus is...
A szerencse az, hogy a fogadó félnek jóvá kell hagynia a fogadást és a telepítést is.
Szóval ez nem igazán nevezhető vírusnak, inkább "vírusdemó"
De arra jó, hogy a folyamatos BT search miatt hamarabb merüljön az akku...
|
kedd jan. 03, 2006 22:36 |
|
|
NeOhu
ezüst tag
|
Igen lehet kapni 24000 körül.
|
kedd jan. 03, 2006 16:46 |
|
|
Alexfux
platina tag
|
Volt már a topicban arról szó, hogy a gyorsboltban lehet kapni 1 G-s TakeMs mem.kártyát 23000 pénzért?
|
kedd jan. 03, 2006 14:35 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
Smith írta: Arra leszek kiváncsi mikor jön az igazi "nagy durranás": az igai vakuval gyártott telefon Vagy már van ilyen?
6630-hoz lehet ilyet kapni, persze, ez csak csatlakoztatható és külön áramforrása van. Egyébként szerintem azért nem alkalmazzák a klasszikus értelemben vett vakukat, mert nagy az energia-felvételük.
|
kedd jan. 03, 2006 13:01 |
|
|
Smith
arany tag
|
Arra leszek kiváncsi mikor jön az igazi "nagy durranás": az igai vakuval gyártott telefon Vagy már van ilyen?
|
kedd jan. 03, 2006 12:50 |
|
|