Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. dec. 29, 2024 14:09

Hozzászólás a témához  [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 73  Következő
Nokia N70 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
mclasky írta:
balazsnba írta:
mclasky írta:
Szia balazsnba!

DVD Playert honnan tudom letolteni?

Koszi

A cím 6600sector.field.hu

Itt regisztrálsz, és rákeresel a letöltéseknél arra, hogy "dvd", és letöltöd.

Al Bundy írta:
balazsnba írta:
...

A SM-nál is ki lehet kapcsolni a csúszkát, nekem az az első mindig.

Ja, akkor csak én voltam a láma. De szerinted mi a fenétől romlott el a smartmovie? 6630-asom van.

Nemtok letolteni errol a tuti kis oldalrol, illetve minden rar formatumban jon le amit aztan nemtok mivel megnyitni. Tudom, nagyon kezdo vagyok viszont gyorsan tanulok!!! Please help! :cry:

Koszi

A .rar egy tömörítés, amit TotalCommanderrel, vagy más wines fájlkezelővel kicsomagolhatsz.
Ha nem tudod hogyan töltsd le, írd be google-ba (www.google.co.hu, de remélem azért ezt eddig is ismerted), hogy "download totalcommander", és a 3. találatnál le tudod tölteni.

csüt. jan. 19, 2006 15:32
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
balazsnba írta:
mclasky írta:
Szia balazsnba!

Koszi

Al Bundy írta:
balazsnba írta:
...

Ja, akkor csak én voltam a láma. De szerinted mi a fenétől romlott el a smartmovie? 6630-asom van.

Nemtok letolteni errol a tuti kis oldalrol, illetve minden rar formatumban jon le amit aztan nemtok mivel megnyitni. Tudom, nagyon kezdo vagyok viszont gyorsan tanulok!!! Please help! :cry:

Koszi

csüt. jan. 19, 2006 15:21
Profil Privát üzenet küldése YIM
ezüst tag

Hozzászólás 
Koszonom!!!

csüt. jan. 19, 2006 14:25
ezüst tag

Hozzászólás 
mclasky írta:
Szia balazsnba!

Koszi

Al Bundy írta:
balazsnba írta:
...

csüt. jan. 19, 2006 14:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
mclasky írta:
Szia Al Bundy!

Koszonom a kimerito valaszokat, a gond ott kezdodik, hogy VODAS vagyok. Utana fogok jarni a lehetosegeknek. Van valakinek eme szolgaltatoval TV-s es tarsai tapasztalata?

Smart movit honnan tudok letolteni? Ami persze nem csak 15 napig muzsikal....

Koszonom

Zsolt

Vodánál egyelőre még semmi ilyesmi nincs, ha majd elindítják végre a "teljes értékű 3G szolgáltatásukat", akkor talán majd lesz. De EDGE hiányában 2G-n se megoldott a dolog, a GPRS-es sztríming videó minősége pedig igen felejtős.

csüt. jan. 19, 2006 13:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
balazsnba írta:
...

csüt. jan. 19, 2006 13:45
ezüst tag

Hozzászólás 
Szia balazsnba!

Koszi

csüt. jan. 19, 2006 12:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Hamár a Smartmovie-ról van szó:
Idáig én is ezt használtam, de tegnap előtt valahogy besz@art a program, vagy nem tudom mi volt a baj. A következőt csinálja: bármilyen avi fájlt nyitok meg, az első néhány másodpercet gond nélkül lejátsza, aztán hirtelen gondol egyet, és lazán újraindul a telcsi.
Nem tudom mi lehetett a baj, újra telepítettem a programot, de így se akart megjavulni. Amúgy 2.76 a verziószáma. Kár érte, mert tényleg jó kis progi volt.
Úgyhogy most a "DVDplayer"-t használom. Ez is nagyon jó program. Sőt, talán még egy kicsit jobb is, mivel a 176X208-as videóknál semmilyen csuszka nem lóg a képbe, meg úgy tekeri a videót, hogy látjuk a képet, ellentétben a Smartmovie-val.

csüt. jan. 19, 2006 12:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Szia Al Bundy!

Koszonom a kimerito valaszokat, a gond ott kezdodik, hogy VODAS vagyok. Utana fogok jarni a lehetosegeknek. Van valakinek eme szolgaltatoval TV-s es tarsai tapasztalata?

Smart movit honnan tudok letolteni? Ami persze nem csak 15 napig muzsikal....

Koszonom

Zsolt

csüt. jan. 19, 2006 12:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
mclasky írta:
(...)

-Szeretnek a telora egy olyan video lejatszot ami kepes sok formatumot lejatszani es lehetoleg nem demo verzio. Mit ajanlotok?

-Ki szeretnem probalni a TV-t, hallottam mar horror torteneteket a szolgaltatasert kovetelt osszegekrol. Miutan nem igazan vagom a temat valaki legyen olyan szives es magyarazza el, hogy hogyan jarok jol es mit kell csinalni a teloval, hogy kiprobalhassam ezt a funkciot is.

Elore is koszi

Zsolt

Mindennel egyetértek, nagyon jól összefoglaltad! Köszi!

Kérdéseidre válasz:
1. Én csak a SmartMovie-t használom, egyelőre ennél jobb progi nem született, próbálkoztam már mást is feltenni, de fagyogattak, vagy el sem indultak. A SmartMovie hibája az, hogy nem igazán ismer fel minden formátumot, de ez nem gond, mivel a hozzá adott konverterrel pillanatok alatt kompatibilissé lehet tenni a videót (még a felmásolás előtt) a lejátszóval.

2. Nincs horror ára, csak okosan kell csinálni. Ha T-mobile-os vagy, egyelőre magasan ők vezetnek ebben a szolgáltatáskörben, akkor 2 feleképpen nézhetsz TV-t: Videóhívással, vagy WAP-on keresztül. Az előbbi esetben az ügyfélszolgálaton először aktiválni kell a videótelefon szolgáltatást, majd indítani egy videóhívást a 1738-as számra. Ennek a minősége nem a legjobb, mivel csak 64kpps-el jön az adat, de legalább ingyen van. A másik lehetőség a WAP-on keresztüli videó sztríming, idézek: "A műsor megtekintésének díjáról ügyfeleink a WAP-oldalakon kapnak tájékoztatást. Az adatforgalom a műsor lejátszása alatt belföldi hálózatban ingyenes, külföldi hálózatban a roaming tarifának megfelelő díjat kell kifizetni." Ez csak a rögzített tartalmakra vonatkozik, a real-time TV-zésnél ki kell fizetni az adatforgalmi díjat, aminél igen fontos, hogy NE a havidíjmentes WAP-ot használd, mert annak díja 13 Ft/perc és így 1-2 perc TV-zéssel össze lehet hozni egy 1000 ft-os számlát. A legjobb, hogy ha bekapcsolod egy napra (legyen benne egy éjfél, mert ekkor van a számlázás) valamelyik NET csomagot és abban van bizonyos leforgalmazható adatmennyiség. Csak arra kell vigyáznod, hogy a Real Player tényleg ezen keresztül csatlakozzon, mert hajlamos az előbb említett 13 Ft-os kapcsolatot kezdeményezni, még a NET kapcsolat mellett is. Ezt a Csatlakozás menüben könnyedén tudod ellenőrizni. Remélem, hogy minden érthető volt, ha nem, akkor kérdezz nyugodtan, szívesen segítek.

csüt. jan. 19, 2006 12:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Kano írta:
mclasky írta:
Basszus!
Bocsi, de a gepem dogledezik, nem csinalt semmit, latszolag nem sikerult feltenni az uzenetemet. MEGEGYSZER BOCS!!! :oops: :oops: :oops:

OFF
Én bocsi, mert egy kicsit erősen reagáltam, de gyorsan töröltem a hozzászólásomat. De már észrevetted. :oops:
Szóval sokszor van, hogy úgy látszik nem került be de mégis.

Semmi gond! :wink:

csüt. jan. 19, 2006 12:29
platina tag

Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
Hozzászólás 
mclasky írta:
Basszus!
Bocsi, de a gepem dogledezik, nem csinalt semmit, latszolag nem sikerult feltenni az uzenetemet. MEGEGYSZER BOCS!!! :oops: :oops: :oops:

OFF
Én bocsi, mert egy kicsit erősen reagáltam, de gyorsan töröltem a hozzászólásomat. De már észrevetted. :oops:
Szóval sokszor van, hogy úgy látszik nem került be de mégis.

csüt. jan. 19, 2006 12:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Basszus!

csüt. jan. 19, 2006 12:11
ezüst tag

Hozzászólás 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mclasky csüt. jan. 19, 2006 12:12-kor.

csüt. jan. 19, 2006 11:25
ezüst tag

Hozzászólás 
.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mclasky csüt. jan. 19, 2006 12:17-kor.

ezüst tag

Hozzászólás 
,.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mclasky csüt. jan. 19, 2006 12:26-kor.

ezüst tag

Hozzászólás 
,.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mclasky csüt. jan. 19, 2006 12:21-kor.

csüt. jan. 19, 2006 11:16
ezüst tag

Hozzászólás 
..

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mclasky csüt. jan. 19, 2006 12:19-kor.

csüt. jan. 19, 2006 11:16
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Eloszor is kb 3,5 honapja hasznalom az N70-et, velemenyem szerint egy nagyon jol sikerult telefon. A 2***-es szoftal voltak akadasok de a 3***-as vezio mindent megoldott.(Ezuton is koszonet Macikanak) Eddig tobbnyire Nokiaim voltak de a symbiannal meg nem ismerkedtem meg ezelott. Eppen ezert tisztelem Istenkent a symbian alkotoit, hiszen minden nap halgatok radiot, mp3-at, dokumentaltam a kisfiam szuleteset, na meg az utana kovetkezo reszegedest is persze :rulez: , vizsgaimnal nagy segitsegemre voltak a quickoffice szolgaltatasai es a telefonnak ez mind meg sem kottyan. A lifeblog sync a PC-vel is nagy okossag, igy minden a hekyere kerul es azonnal magatol archival mindent. Tehat szerintem nagyon tuti a telo, mindenkinek csak ajanlani tudom.

Kerdes.

-Szeretnek a telora egy olyan video lejatszot ami kepes sok formatumot lejatszani es lehetoleg nem demo verzio. Mit ajanlotok?

-Ki szeretnem probalni a TV-t, hallottam mar horror torteneteket a szolgaltatasert kovetelt osszegekrol. Miutan nem igazan vagom a temat valaki legyen olyan szives es magyarazza el, hogy hogyan jarok jol es mit kell csinalni a teloval, hogy kiprobalhassam ezt a funkciot is.

Elore is koszi

Zsolt

csüt. jan. 19, 2006 11:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Semmi baj! Hát az jól elvonta! :twisted:

csüt. jan. 19, 2006 10:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Palko írta:
Talán pont Te lettél volna az illetékes... :lol: :D

Mindegy, utólag is köszönöm a választ! Irány a Nokiaszervíz!

Hú, baccus, ne haragudj, tényleg sikerült átsiklanom a kérdéseden, a 6630-as függetlenítő program elvonta a figyelmemet. :oops:

csüt. jan. 19, 2006 0:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Hmm, az lehet hogy le vagyok maradva, de nem tette közzé senki, meg már kérdeztem is párszor...

Palko írta:
Hol cserélték? Nokia mintaboltban?

Palko írta:
Al Bundy!

Hol cserélték a szoftot? Nokia mintaboltban?

Talán pont Te lettél volna az illetékes... :lol: :D

Mindegy, utólag is köszönöm a választ! Irány a Nokiaszervíz!

csüt. jan. 19, 2006 0:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Palko írta:
Ezekszerint már megérkezett az új SW a Nokia szervizekbe?

Kicsit le vagy maradva... :D

szer. jan. 18, 2006 16:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Ezekszerint már megérkezett az új SW a Nokia szervizekbe?

szer. jan. 18, 2006 16:02
arany tag

Hozzászólás 
Nekem egy vékonyabb, középmagas srác csinálta a telom és nagyon készséges volt, semmi gondom nem volt a szervízzel.

kedd jan. 17, 2006 21:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Gratula, én is elmesélem a kálváriámat.

Kb 4 telefon és 3 személyes megjelenés a székesfehérvári nokia üzletben az új soft miatt egy hónap alatt.
A szervízes egy hányás figura azt sem tudja mit beszél, nem tudja milyen soft van, megmondani sem tudja aztán kinyögi, hogy új még nincs.
Írni fogok a nokia clubnak, egyszer már megtettem és érdekes módon tudtak segíteni.

A végén azt nyögte ki a tag, hogy fel kellene vinni Pestre-kérdeztem akkor minek van itt szerviz?Nem tudott mit mondani.

kedd jan. 17, 2006 20:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
NeOhu írta:
Mit javítottak ki a 3.05-ös software-be?
És ha frissítem az sw-t akkor a teló dolgai elvesznek, de nem is az a lényeg hanem hogy a gprs + wap beállítások elszállnak?
Mind a két kérdésre itt a válasz a topicban, de még1x: elsősorban a "nemkicsengés" problémát javították+kompatibilisebb lett a teló a régebbi symbianos progikkal. A frissítés során minden törlődik a telóról, de a., a memóriakártyára történt mentéssel 1:1 visszállítható a frissítés előtti állapot b., a wap-gprs stb. a Settings Wizard alkalmazással mp-ek alatt beállíthatók.

kedd jan. 17, 2006 20:47
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Hallo Mindenkinek!

kisebb pause után visszatértem. Néhány napja cseréltem le a MotorOlga V3-at erre a csodaeszközre. Nagyon kellemes meglepetés, főleg, hogy ha 3g egyenlőre nem is, de az edge szépen működik vele.

Én tegnap voltam frissíttetni Fehérváron és nagyon korrektek voltak. A telom T-Mobile-os és simán rárakták az eredeti Nokia Firmware-t, csak ajánlani tudom őket.
Az egész kb. fél óra volt és megvárható.

kedd jan. 17, 2006 19:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Mit javítottak ki a 3.05-ös software-be?
És ha frissítem az sw-t akkor a teló dolgai elvesznek, de nem is az a lényeg hanem hogy a gprs + wap beállítások elszállnak?

hétf. jan. 16, 2006 22:46
ezüst tag

Hozzászólás 
Pesten hol tesznek fel lehetőleg "azonnal" új sw-t???

hétf. jan. 16, 2006 20:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Alejandro írta:
AndrySoft írta:
Inkább két dolog szokott "bedolgozni":

1. A hozzá nem értés,
2. Vagy/és régebbi szoftver használata. Jelen esetben ez a 2.x.

Az első esetre megoldás egy Nokia 2110, vagy Samsung teló használata.
A másodokira a szoftver frissítése...

Izé... Ne haragudj, lehet, hogy félreértettelek, de:
1. Ezzel most azt akarod mondani, hogy ha bit szinten ismerném a telefont, akkor jól csörögne? Vagy csak annak lehet Symbian telefonja, aki át tudja programozni az oprendszert?
2. Ezt most úgy értsem, hogy Te régebben tapasztaltad ezt a problémát az N70-eseden, frissítetted a szoftvert, és most már rendben működik?

Ezt úgy értsd, hogy nem rinyálni kellene, hogy az ócska szoftverű telóm ezt vagy azt rosszul csinálja, hanem először szoftot frissíteni. Ha ezután is jelentkezik a probléma, akkor lehet fórumozni.

(én amikor megvettem, először megnéztem a szoft verziót (2.05), ezután RÖGTÖN bementem a mobil-sáskához, és felrakattam a legújabb (3.05) szoftot.)

Ha valakinek nem gyári garis a telója, az vagy
a. Frissítteti azzal a bolttal, ahol vette
b. Kicsengeti a frissítés árát a mobil-sáskának
c. Keres egy boxxal rendelkező úriembert és felrakatja vele (ez is keshbe kerül, de olcsóbb, mint a sáska)
:wink:

hétf. jan. 16, 2006 14:31
ezüst tag

Hozzászólás 
_Laca írta:
Alejandro írta:
AndrySoft írta:
1. A hozzá nem értés,
...

1. Ezzel most azt akarod mondani, hogy ha bit szinten ismerném a telefont, akkor jól csörögne? Vagy csak annak lehet Symbian telefonja, aki át tudja programozni az oprendszert?

Ne húzd fel magad! AndrySoft ilyen kötekedős, lenézős...
Annyit tudsz tenni, hogy elviszed szoftverfrissítésre ahol vetted, azután pedig csak a tel memóriájából választasz csengőhangot. Ez sem 100%, de nem tudsz mást tenni.
Azért fontos, hogy oda vidd vissza, mert ha már van néhány szervizpapírod, akkor kérheted a készülék cseréjét.

Ááááá, dehogy! Nem húztam fel magam. :)
Már elég régóta olvasgatom a fórumot. :)

Az lesz. Frissítés.
Vagy megunom, és eladom.

hétf. jan. 16, 2006 12:06
platina tag

Hozzászólás 
Alejandro írta:
AndrySoft írta:
1. A hozzá nem értés,
...

Ne húzd fel magad! AndrySoft ilyen kötekedős, lenézős...
Annyit tudsz tenni, hogy elviszed szoftverfrissítésre ahol vetted, azután pedig csak a tel memóriájából választasz csengőhangot. Ez sem 100%, de nem tudsz mást tenni.
Azért fontos, hogy oda vidd vissza, mert ha már van néhány szervizpapírod, akkor kérheted a készülék cseréjét.

hétf. jan. 16, 2006 11:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Alejandro írta:
Egy kérdés a 3-as szoftról: ebben is csak tüneti kezelés van, mint a közben kiadott patch-ben? Arra gondolok, hogy csak kicseréli a csörgést Nokia Tune-ra, ha túl sok naplóbejegyzés miatt lelassul a telefon? Vagy lemegy annyira mélyre, hogy a napló megtelése miatti lelassulást szünteti meg?

Nekem 30 napos naplózás van és eddig még mindig az MMC-ről beállított mp3 csengőhang szólt.

hétf. jan. 16, 2006 10:59
ezüst tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
silco írta:
Al Bundy írta:
Nem 3G hálózaton fogadjátok mindketten a hívást? Abból szokott még gond lenni, pontosabban az UTMS-ről GSM-re való ugrás közben hibban meg a teló.

Nálam a hívott fél GSM-en volt, viszont amikor hívást indítottam és fogadtam, akkor előfordulhatott, hogy éppen akkor ugrott GSM-ről UMTS-re a mobil, ugyanis mind a két helyen van ilyen hálózatváltás.

Akkor azért csinálta... Elvileg a 3-asban már ki van javítva.

Amikor nekem legelőször előfordult, akkor nagyon messze voltam a 3G-s hálózattól.
Ettől függetlenül most már itt az ideje a szoft frissítésnek.

Egy kérdés a 3-as szoftról: ebben is csak tüneti kezelés van, mint a közben kiadott patch-ben? Arra gondolok, hogy csak kicseréli a csörgést Nokia Tune-ra, ha túl sok naplóbejegyzés miatt lelassul a telefon? Vagy lemegy annyira mélyre, hogy a napló megtelése miatti lelassulást szünteti meg?

hétf. jan. 16, 2006 10:38
ezüst tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:

1. A hozzá nem értés,

2. Ezt most úgy értsem, hogy Te régebben tapasztaltad ezt a problémát az N70-eseden, frissítetted a szoftvert, és most már rendben működik?

hétf. jan. 16, 2006 10:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
silco írta:
Al Bundy írta:
Nem 3G hálózaton fogadjátok mindketten a hívást? Abból szokott még gond lenni, pontosabban az UTMS-ről GSM-re való ugrás közben hibban meg a teló.

Nálam a hívott fél GSM-en volt, viszont amikor hívást indítottam és fogadtam, akkor előfordulhatott, hogy éppen akkor ugrott GSM-ről UMTS-re a mobil, ugyanis mind a két helyen van ilyen hálózatváltás.

Akkor azért csinálta... Elvileg a 3-asban már ki van javítva.

vas. jan. 15, 2006 19:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Milyen boxod van?
És milyen CDMA telefonhoz akarod használni?

Neken ez kínai volt egy kicsit?!

vas. jan. 15, 2006 19:27
Moderátor

Hozzászólás 
james008bond írta:
Sziasztok!
Tud valaki írni nekem a Nokia Diego szoftverről? Mi az, hogyan lehet használni???
Milyen boxod van?
És milyen CDMA telefonhoz akarod használni?

vas. jan. 15, 2006 4:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:

vas. jan. 15, 2006 1:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:

1. A hozzá nem értés,

:D

szomb. jan. 14, 2006 10:45
gyémánt tag

Hozzászólás 

1. A hozzá nem értés,

szomb. jan. 14, 2006 10:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Alejandro írta:
silco írta:
Ma két csúnya dolgot is művelt az N70-em, bejövő hívásnál torz hanggal játszotta le a gyári csengőhangot. Ilyet korábban csak akkor tapasztaltam, de akkor is rövid időre, ha bejövő hívás közben kapcsoltam be a BT headset-et. Este BT-on keresztül indítottam hívást és már a kicsengést is furcsának találtam, aztán amikor kapcsolta a hívottfelet, akkor iszonyú zajos és torz volt a hang, így újra kellett hívnom az illetőt. Az utóbbi eset hálózati probléma lehetett vagy a mobil rendetlenkedett? Továbbra is a régi 2-es szoftver van rajta, de lehet hogy frissíteni kellene... Egyébként kell valami indokot mondani szoftverfrissítésnél vagy szó nélkül megcsinálják?

Ez nálam többször előfordult az utóbbi időben. Azt hittem, hogy valamit feltelepítettem, ami előidézhette ezt.
Ezek szerint ez a torz csörgés is Nokia N70 feature. :(
Én a torz csörgés közben felvettem a telefont. Ekkor nem hallottam a másik felet, csak a saját hallózásomat a hangszóróban, de azt nagyon hangosan. Ő sem hallott engem. Visszahívtam, és jó volt.
Amióta töröltem a naplót, azóta nem csinálta a torz csörgést. Lehet, hogy ezt a feature-t kaptuk a nem csörgés helyett? :roll:
Viszont amit másodiknak írtál: én BT nélkül hívtam valakit, ráadásul a napló törlés után, és akkor nekem is ugyanezt a zajos kapcsolatot produkálta. Szvsz nem BT függő.

Eddig a Siemens SX1-em volt a legproblémásabb Symbian telefonom, de az N70 lassan kezdi megszorongatni... :cry:

A.

szomb. jan. 14, 2006 10:25
ezüst tag

Hozzászólás 
silco írta:
Ma két csúnya dolgot is művelt az N70-em, bejövő hívásnál torz hanggal játszotta le a gyári csengőhangot. Ilyet korábban csak akkor tapasztaltam, de akkor is rövid időre, ha bejövő hívás közben kapcsoltam be a BT headset-et. Este BT-on keresztül indítottam hívást és már a kicsengést is furcsának találtam, aztán amikor kapcsolta a hívottfelet, akkor iszonyú zajos és torz volt a hang, így újra kellett hívnom az illetőt. Az utóbbi eset hálózati probléma lehetett vagy a mobil rendetlenkedett? Továbbra is a régi 2-es szoftver van rajta, de lehet hogy frissíteni kellene... Egyébként kell valami indokot mondani szoftverfrissítésnél vagy szó nélkül megcsinálják?

Ez nálam többször előfordult az utóbbi időben. Azt hittem, hogy valamit feltelepítettem, ami előidézhette ezt.
Ezek szerint ez a torz csörgés is Nokia N70 feature. :(
Én a torz csörgés közben felvettem a telefont. Ekkor nem hallottam a másik felet, csak a saját hallózásomat a hangszóróban, de azt nagyon hangosan. Ő sem hallott engem. Visszahívtam, és jó volt.
Amióta töröltem a naplót, azóta nem csinálta a torz csörgést. Lehet, hogy ezt a feature-t kaptuk a nem csörgés helyett? :roll:
Viszont amit másodiknak írtál: én BT nélkül hívtam valakit, ráadásul a napló törlés után, és akkor nekem is ugyanezt a zajos kapcsolatot produkálta. Szvsz nem BT függő.

Eddig a Siemens SX1-em volt a legproblémásabb Symbian telefonom, de az N70 lassan kezdi megszorongatni... :cry:

A.

szomb. jan. 14, 2006 9:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Hát én is ezt szeretném megtudni...asszem vmi flashelő progi...???

pén. jan. 13, 2006 23:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
james008bond írta:
Sziasztok!
Tud valaki írni nekem a Nokia Diego szoftverről? Mi az, hogyan lehet használni???

Az meg mi? :shock:

pén. jan. 13, 2006 22:58
gyémánt tag

Hozzászólás 
silco írta:

3-as szoft megoldja mind a két problémát. A 2-es nekem is rengeteget vacakolt a BT headsettel... Volt hogy hülyérefagyott (akku levétel kellett) tőle.

pén. jan. 13, 2006 22:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

pén. jan. 13, 2006 22:23
ezüst tag

Hozzászólás 

pén. jan. 13, 2006 22:08
vas-tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
MrTeki írta:
A másik meg, hogy a rádió csak akkor kapcsolható külső hangszóróra, ha a fülhallgató csati csatlakoztatva van. Ez nálatok is így van.
Köszi.
Ez természetes dolog, lévén a fülhallgató az FM rádió antennája.

Ó, ezt nem tudtam. Köszi.

csüt. jan. 12, 2006 16:56
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41 ... 73  Következő