Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 20, 2024 8:21

Hozzászólás a témához  [ 48 hozzászólás ] 
Alcatel C651 (szétnyithatós modell) 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Odo írta:
Inkább felejtős... de ha a kezedben lesz egy példány, akkor szerintem Te is hasonlóan fogod értékelni.

ja életem legrosszab cseréje volt... egyrejobban nem tetsik se a külseje se a belseje 6 hónapja van meg... :?

vas. feb. 19, 2006 13:16
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Inkább felejtős... de ha a kezedben lesz egy példány, akkor szerintem Te is hasonlóan fogod értékelni.

csüt. jan. 19, 2006 1:15
arany tag

Hozzászólás 
Ez most akkor jo ,es olcso telo ,vagy felejtos kategoria?Ugy latom a java semmit nem er,mert nem lehet felrakni a telora semmi game-t.Mi a velemeny? :roll:

szer. jan. 18, 2006 22:28
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok java uploaderetek a pc suite hoz van már? egyenlőre annyi az összes toolsom a telefonhoz(kopasz suite java nélkül) és jo lenne még a java uploader meg egy két tool még témaszerkesztő is pl sms leszedő bármi akármi jól jönne valakinek van bármilyen tools-a hozzá? linket vagy akármit már a toolsok neve is elég !! köszi! :roll:

kedd jan. 10, 2006 17:14
ezüst tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
DiVaD87 írta:
egyedül még mindig a piros menü zavart benne, de már jobb, mint a 565ben.

Mi van :?: :?
A C651-ben teljesen gyári alcatelmenü van :!: :idea: Mi is zavar ebben ??

A gyári menü ilyen piros? :roll: Csak, mert haveromnak az volt...vagyis kicsitt számomra live-os feeelingje volt...már az ikonok nem olyanok, de az a piros szín még zavar :(

pén. aug. 19, 2005 11:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
DiVaD87 írta:
egyedül még mindig a piros menü zavart benne, de már jobb, mint a 565ben.

Mi van :?: :?
A C651-ben teljesen gyári alcatelmenü van :!: :idea: Mi is zavar ebben ??

csüt. aug. 18, 2005 22:11
ezüst tag

Hozzászólás 
DiVaD87 írta:
Haverom pár napja vett 1 ilyet, szóval pár nap és Én is tudok róla mondani 1-2 dolgot.

Nah közben ma összefutottam vele. Szerintem maga a telefon korrekt, 25k-ért meg ajándéknak számít 8) egyedül még mindig a piros menü zavart benne, de már jobb, mint a 565ben. De a belső kijelzője szerintem korrekt.A gombokat jól lehet nyomogatni, problémám nem volt vele. Szerintem aki kinyithatós telcsit akar 25körül, annak ezt kell vennie. Van persze még egy samsung is 30k-ért, de annak nincs külső kijelzője (Én anélkül nem vennék kinyithatós telcsit) :(

csüt. aug. 18, 2005 21:41
ezüst tag

Hozzászólás 
Haverom pár napja vett 1 ilyet, szóval pár nap és Én is tudok róla mondani 1-2 dolgot.

csüt. aug. 18, 2005 11:27
vas-tag

Hozzászólás 
másik pedig hogy egy myx7-est cserélnék erre lehet jo kis teló az is meg szép a kijelzője de eszméletlen unalmas telefon mind formailag mind belügyileg, nekem!

csüt. aug. 18, 2005 10:11
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv! Valakinek valami tapasztalata van már? erről a telórol probálta e már vagy használta? Infrán mozgatható minden? játékok videok képek csenghangok?

kösz!

csüt. aug. 18, 2005 10:06
arany tag

Hozzászólás 
Sam Fisher írta:
toti32 írta:
Sam Fisher írta:
És nem LIVE menüs!
Na ez igen jó hír.
Az 565-ot teljesen tönkre tették LIVE- menüvel..
Megéri az árát.
Inkább ezt vegyétek mindenképpen a mint a Sagem Myc5-2-öt

Sam, nem értem hogy minek kampányolsz annyira!? Mi vagy te üzletkötő?
Azt hittem te Samsung mániákus vagy. Vagy olykor Alcatel, máskor meg Sagem fan?
Vagy még te magad sem tudod? Na mindegy! :?

És még valami, nem szereted az alcatelt nem kell hülyeségeket hozzá szólni.
Én se szeretem a Nokiá-t mégsem fikázom.
Mostanában nagyon összekapták magukat igy visza jött nokiai iránt a bizalmam!
Vagy az hogy Samsungot le disz telefonozzuk meg „csamcsung-nak nevezzük stb. :evil:
Minden fejlődik és változik..

Egy bölcs mondás: Soha ne ítélj márka alapján!

8) :idea:

Nya!!! Olvasd már vissza légyszi hogy mit írtam! Egy árva rossz szóval sem illettem az Alcatelt! Félreértelmeztél... :roll:

kedd jún. 28, 2005 16:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
toti32 írta:
Sam Fisher írta:
És nem LIVE menüs!
Na ez igen jó hír.
Megéri az árát.

És még valami, nem szereted az alcatelt nem kell hülyeségeket hozzá szólni.
Én se szeretem a Nokiá-t mégsem fikázom.
Mostanában nagyon összekapták magukat igy visza jött nokiai iránt a bizalmam!
Vagy az hogy Samsungot le disz telefonozzuk meg „csamcsung-nak nevezzük stb. :evil:
Minden fejlődik és változik..

Egy bölcs mondás: Soha ne ítélj márka alapján!

8) :idea:

kedd jún. 28, 2005 11:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem vagyok én telefon mániákus.
Mindig azt mondom ami szerintem, és árat nézve a legjobb választás.

Most az első a Samsung mert tudásba ők legjobbak meg minőségbe is.
ÉS ezt meg kell fizetni. (Jogosan)

Alcatelt mindig is ajánlottam mert olcsó és jó minőségű. ( a 565-re ez nem igaz)
Ez telo nagyon jó választás ajánlom mindenkinek.

kedd jún. 28, 2005 11:21
Moderátor

Hozzászólás 
Nem szerethet valaki több márkát?

kedd jún. 28, 2005 11:00
arany tag

Hozzászólás 
Sam Fisher írta:
És nem LIVE menüs!
Na ez igen jó hír.
Megéri az árát.

kedd jún. 28, 2005 10:59
Moderátor

Hozzászólás 
Az Alcatel 565-öt nem a Live! menü tette tönkre. :twisted:

kedd jún. 28, 2005 10:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
És nem LIVE menüs!
Na ez igen jó hír.
Megéri az árát.

kedd jún. 28, 2005 9:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Új teszt jelent emg róla a Mobilarena oldalán.

kedd jún. 28, 2005 9:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem tudja valaki, hogy ki lehet-e már kódolni?

vas. jún. 26, 2005 1:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem olyan nagy.. :)

szomb. jún. 25, 2005 19:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kapható a vodafonál!
Ez jó kis (nagy) telcsi.
De ha vártok 1-2 héten belül még olcsóbb lesz. 8)

pén. jún. 24, 2005 5:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Letölthető a magyar használati utasítás!

Az előző ár meg nagyon jó mert szolgáltatónál nem lehet több 20-24 e-nél.
http://www.my-onetouch.tm.fr/france/fr/ ... serguides/

pén. jún. 03, 2005 9:09
Moderátor

Hozzászólás 
http://hu.nomatica.com/telephone/otc651grHU.htm

47 ezer Ft...

hétf. máj. 30, 2005 8:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az ára dönti majd el a sikerét, valamint az, hogy hány szolgáltató fogja forgalmazni. Amúgy nem rossz az Alca új szériája.. :wink:

csüt. máj. 05, 2005 7:24
gyémánt tag

Hozzászólás 

Ahhoz képest hogy csak Cstn nagyon jó a kijelzője

csüt. máj. 05, 2005 6:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Új teszt:

http://www.mobile-review.com/review/alc ... 1-en.shtml

csüt. máj. 05, 2005 6:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
diamondus írta:
An-Dante.. írta:
Csak elég pixeles lesz az a kijelző.. És persze nem tudom hogy fog majd versenybe szállni a Sagem "C" szériájábval, amikor már most is jobb készüléket kínál myC5-2 néven.. :? :shock:

http://mobilarena.hu/rios3_content.php?mod=20&id=615

Hát, nem tudom, enyhén szólva nem kéne ez a csoda Sagem, tragikusra sikerült... Annál biztos jobb ez az Alca.

Ez az alca 50* jobb.. ez tény. :!: :)

csüt. ápr. 28, 2005 13:05
ezüst tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:
Csak elég pixeles lesz az a kijelző.. És persze nem tudom hogy fog majd versenybe szállni a Sagem "C" szériájábval, amikor már most is jobb készüléket kínál myC5-2 néven.. :? :shock:

http://mobilarena.hu/rios3_content.php?mod=20&id=615

Hát, nem tudom, enyhén szólva nem kéne ez a csoda Sagem, tragikusra sikerült... Annál biztos jobb ez az Alca.

csüt. ápr. 28, 2005 13:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jön az alca új modellje! És íme már van magyar menüs készülék magyar tesztel! (persze hogy az alcaportáltol)

Sagem Myc5-2 elbújhat mellette. Mert ez sokkal többet tudd.

Vajon T vagy a V hozza be?

Alcatel OT 651 előzetes

rengeteg kép róla..
http://alcaportal.hu/data2/phones/c_cat/ot651/test.htm

Először is köszönet a magyar Alcatelnek, hogy segített nekünk. Az egy előzetes teszt, ami azt jelenti, hogy a telefon megjeleníséig még számos változás lehetséges, és ez csak egy bemutató, hogy mi is várható el majd a készüléktől, illetve egy kis kedvcsináló, ha esetleg valaki ilyet szeretne. A várható megjelenés valamikor május környékére tehető, egyelőre ismeretlen melyik szolgáltatónál. Ez az első olyan készülék mely már az TCL&Alcatel szülötte és igazi besorolást kapott a kategóriákba (lásd készülékeknél), tehát a C kategóriához való árral és tudással fog rendelkezni.

Megjelenés

Az Alcatel C651 az első olyan szétnyithatós készülék, melyet az Alcatel tervezett. Kézbe véve a készüléket az első érdekes dolog, ami fel fog tünni nekünk az, hogy a külső kijelző el van forgatva 45 fokkal, így elég futurisztikusnak tűnik. Az egy soros szöveget és egy sor ikonokat tartalmazó kijelző inverz módban mutatja az adatokat. Mivel nem szines, ezért egészen jól látható napfényben is. Mutatja a akku töltöttséget, a térerőt , a dátumot és az időt. De itt láthatjuk, ha valaki hív és ha üzenetünk jött. Oldalra fordítva a telefon, találunk egy hangerő szabályzó gombot is, a tetején található a hatalmas infra port és a gumi fedővel ellátott töltő és headset csatlakozó is. Most már nem kell félnünk, hogy elveszítjük a gumit, ugyanis hozzá van rögzítve a telefonhoz. A kamerát és a pici tükröt az alsó rész tetején találhatjuk meg.

Belső

A 650 mAh új fajta akkumulátor gyári adatok szerint 4,5 óra beszélgetésre, és 290 óra készenléti időt biztosítanak.

A készülék szoftware jelentős hasonloságot fog mutatni a forgalomban lévő 556-höz képest. Annyi különbséggel, hogy támogatja majd a videó rögzítést is. Kinyitva a készüléket egy 128*160 pixel méretű 65 ezer szín megjelenítésére képest cSTN kijelző fog elég tárulni. A kijelző minősége ugyanolyan, mint az 556ban, viszont a plexi laphoz jóval közelebb került, így élesebb és fényesebb lett. A billentyűzet kiosztás is megváltozott egy kicsit. A navigációs gyűrű tetejére került a fényképező aktiváló gomb, míg a törlés gomb pedig alá. Első használatra kissé szokatlan lehet. A billentyűk műanyogból készültek, jól nyomkodhatóak.

A készülékben a yamaha 40 szólamú chipje dolgozik, a hangszorónak köszönthetően elég jó minőségben. Sajnos itt meg kell elégednünk az 556 által támogatott formátumokkal, ugyanis a készülék még nem kezeli az mp3-akat. Érdekesség, hogy a telefon kihajtásához és becsukásához hangot rendelhetünk, igaz sajátot nem. A billentyűk programozhatóak maradtak. A menü szerekezete is olyan lesz, mint. az 565ben, vagyis nagy ikonos, kis ikonos vagy 3*4es elrendezésű. Szintén változtathatóak a témák is, de újat nem tölthetünk a telefonra.

Infra portja alkalmas lesz a fájlok küldésére és fogadására (kép, csengőhang, videó), a java feltöltésről a wap vagy a PCSuit fog gondoskodni.

Telefonkönyv

Telefonkönyvében a nevekhez már videó klipet is választhatunk. Elég érdekes látvány, mikor valaki hív és a fényképe elkezd pislogni, esetleg grimaszokat vágni. Bejegyzések kibővültek a becenév, URL cím és a születésnappal. A születésnapot automatikusan bejegyzi a telefon a naptárba is. Maximálisan 500 nevet tudunk majd tárolni a memóriában. És csak csoportokhoz rendelhetünk csengőhangot.

Üzenetek

Küldhetünk sms-t, mms-t, ems-t. Tárolható sms-ek száma 200 darab lesz. Küldhetünk képeket, hangokat, szöveget, maximum 5 oldalt. MMS mérete nem haladhatja meg az 100 kbyte-ot. Lehet küldeni videót is. Alapértelmezettként, mikor videót veszünk fel, akkor úgy állítja be a készülék, hogy MMS-ként el lehessen küldeni.

Testreszabhatóság

Menü szerkezete hasonló lesz a 556 modellhez. Az ikonok elrendezése lehet táblás, nagy ikonos és kisebb ikonos. A táblás elrendezésben 3*4es nézetbe rendezi az ikonokat. 735i-ben megjelent tips and tricks menüpontot itt is megtálalhatjuk. Angolul információt nyújt a készülék használatáról. Új menüpont a hívás infó, melyben megtalálhatjuk a hívás listát, beállíthatjuk a telefonszámunkat, azt, hogy hány másodpercenként jelezzen a telefon, de a hívás beállításokat is itt érhetjük el. A másik új menüpont a "My Shortcuts". Itt összesen 20 menüpontot szerkeszthetünk össze. Bár nem hiszem, hogy nagy jelentősséggel bír, mivel most már minden billentyűhöz rendelhetünk funkciót, illetve átprogramozhatjuk a Soft billentyűket és a fényképező gombot is.

Az új modell kicsivel több lehetőséget kínál az atmoszféra (téma) beállításánál. mikor kiválasztjuk a témát, nemcsak látjuk az átváltozást, hanem a hozzárendelt csengőhangot is haljuk. Természetesen megmaradt a lehetőség, hogy csak a színeket állítsuk.

Csengőhangok kiválasztásánál már választhatjuk, hogy egyszerre rezegjen és csörögjön a telefon. Rezgő üzemmódban videó lejátszáskor lehalkul a készülék, ahhoz, hogy hallhassuk, a felfele nyíllal kell beállítanunk a kívánt hangerőt.

Alkalmazások

Órája, riasztása és naptárja hasonló lesz, mint a 556-ban. És a diktafonnal is maximum 60 másodpercet rögzíthetünk. Viszont, ha a csengőhang készítésnél a felvételt választjuk, akkor azt akár diktafonként is használhatjuk (30 mp), viszont nem lesz darabszám korlátozás.

Hanghívás is megmaradt. És úgyszintén menükhöz is rendelhetünk hangvezérlést.

Media - album: bekerültek a képek, hangok, videók, a java. Támogatott képformátumok: jpeg, gif, animált gif, bmp, png. Hang formátumok: SMAF, midi, sp-midi, amr, wav. Videó: 3GP, MPEG4

Java MIDP 2.0

Úgyszintén támogatja a java Midp2.0-át és alapból tartalmazza a 735i-ben levő két játékot: a Speed Devilst és a Gulos Tale-t. Maximálisan 256 kbyte lehet egy program. Mivel a kijelzője 128*160 pixel, azért a legtöbb SonyEricsson-nal kompatibilis játékok is élvezhetően futhatnak rajta.

Fényképező

Maximálisan VGA felbontást (640*480) használhatunk. Fénykép mérete lehet:640*480, panoráma, 128*160, 128*128, 64*64, 32*32. Három szinten állíthatjuk a kép minőségét, exponálási időt automatikusan vagy manuálisan állíthatjuk, éjszakai üzemmód kifejezetten hasznos sötét helységekben, illetve éjszaka. Fényképezés közben választhatunk effektet (feket-fehér, ódon, negatív), illetve képkeretet. Fényképezés után átmértezhetjük képeinket, kerettel és kis bélyegekkel láthatjuk el őket. Sőt, ha úgy tartja kedvünk, készíthetünk egy, 15 kép egymásután sorozatot(animálva jeleníti meg és JPA-ként menti!!), vagy mozaik elrendezésben, de akár időzíthetjük is a fényképezőt. 4*-os zoom csak kisebb felbontásban használhatjuk majd. A többi képet a Fotóalbumban lehet megtekinteni.

Videó

Videót 3GP formátumban, összesen 10 másodpercet tudunk rögzíteni hanggal együtt, ha MMS-ben akarjuk elküldeni, longplayben, viszont akár 30 mp is lehet. Telefon kijelzőjén egészen élvezhető, míg számítógépen kicsit kicsi a mérete.
A videó lejátszáshoz 3GP lejátszó kell, pl: Realplayer 10 vagy az új QuickTime.

Memória

A C651-es 4,5 Megabyte memórát tartalmaz majd, amit úgy osztunk fel ahogy akarunk.
Típus Max. méret
SP-MIDI, MIDI 96 kbyte
MMF (a Smaf formátumot támogatja) 96 kbyte
Wave (PCM) 240 kbyte
3GP+Amr (176*144 v. 128*96) 300 kbyte
MP4 100 kbyte
Amr 50 kbyte
Bmp (max. 640*480 8 bit) 120 kbyte
Jpeg (max. 640*480, nem progressive) 120 kbyte
Gif, animated Gif (max. 640*480, 8 bit) 120 kbyte
PNG (max 128*128, 8 bit vagy 24 bit) 120 kbyte
Java 256 kbyte

WAP 2.0

A böngészője Class 10-es lesz. 2.0-as WAP szabványt támogatja. Lehetőség nyílik képek, hangok, animációk, videók letöltésére. Megjeleníti a színes jpeg, gif, animált gif, bmp, png képeket is. Mindezt a standard formátumokban. Nagyon korrekt a böngészo, támogatja a html 4.0-át (táblázatok megjelenítése is), Xhtml, wml.

hétf. ápr. 25, 2005 18:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
OFF:
- A Sasmungnál nelég logikátlan a készülékek számozása. Elvileg a "C" és "X" széria volt az olcsó széria, ebből a "C" lett volna a fejlett adatátvite terén és az "X" a fejlett multimédia terén, de gyakolratilag ezt a két szériát összevonta. A "D" és "E" a drágább szériája, kagyló vagy szétcsúsztatható,d e ezen belül teljes a káosz.. :? A "Z" szériája az új 3G telók..
- A Siemens SF65 várhatóan sokkal drágább lesz mint amennyire jó.. Az "S" széria sajnos elérhetelen árú, ugyanakkor funckiók terén meglehetősen visszafogott!

ON:
Az Alcatel "C" szériája sem leeht túl drága, főleg, emrt a legdrágább modell az OT757 sem éri el a 60e Ft-ot függetlenül..

csüt. feb. 24, 2005 11:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
Sam Fisher írta:
Bocsi E-t akartam írni de A lett belőle. (vagy a Siemensek bezavartak) :oops: :)

Samsungoknál mi a besorolás?

Erre még nem jöttem rá.

Más....
Pl: a Simens most is bemutata a Sf65-t :shock: és a sk65-öt! :?

csüt. feb. 24, 2005 11:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
Sam Fisher írta:
Bocsi E-t akartam írni de A lett belőle. (vagy a Siemensek bezavartak) :oops: :)

Samsungoknál mi a besorolás?

csüt. feb. 24, 2005 11:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hááát, sajnos a Siemens egyre kevesebb vizet zavar.. :?

csüt. feb. 24, 2005 11:14
gyémánt tag

Hozzászólás 

csüt. feb. 24, 2005 11:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
A Sagem-Vodafone együttműködés miatt olcsó a myC5-2!! Ugyanez volt amúgy a myV55 azaz ás néven myX6-2 esetén is. A Voda angyságrendekkel olcsóbban tudta adni..

Az Alcatel alsó szériája nem "A", hanem "E", mint "Entry" azaz belépő széria.. :wink: De valahogy nehéz elképzelni hogy mennyiért tudja adni.. :wink:

csüt. feb. 24, 2005 11:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
An-Dante.. írta:

Igen nem tudom elképzelni az árakat! :shock:
Csak olcsóbb lehet de már hova?
És mi lesz A kategóriával?

Az igazság az hogy a Sagem Myc5-2 függetlenül 50-60 ezer forint csak a voda adja szinte ingyen!

Kíváncsi vagyok menyi lesz az új alcatelek ára.
Bár és 2 megapixeles modellnek jobba örülnék..

:arrow:

csüt. feb. 24, 2005 10:35
gyémánt tag

Hozzászólás 

csüt. feb. 24, 2005 10:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rengeteg új kép!
http://mobil.sme.sk/c/1942426/
Kép
Kép

csüt. feb. 24, 2005 7:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
utoljára a DB telefonjaik voltak használhatóak a ****.

hétf. feb. 14, 2005 15:10
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Itt egy másik kép: Kép
Érdemes az oldalt megnézni, egy csomó új telefon:
http://www.mobilmania.cz/Mobilnitelefony/AR.asp?ARI=109326&CAI=2121

hétf. feb. 14, 2005 14:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem nem rossz és nem is olyan vészesen nagy, pl egy Motohoz képes valóságos ékszer.. :lol: Nincs külső antenna rajta, emaitt biztosan vonzó lesz, persze ha VitaMAX-ban olyan 20e körül már elérhető lesz..

vas. feb. 13, 2005 23:49
arany tag

Hozzászólás 
Szép kis telefon lesz ez.

vas. feb. 13, 2005 21:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Viszik ezt, is mint a cukrot. De ha embereknek választani kel, akkor inkább a Myv55 viszik. Pedig nem tud többet csak 100* jobban néz ki.
Én nem értem hogy lehetet ilyen ronda telot kiadni. p
Pedig tudásba ennyiért mesze a legjobb, de hát a kinézet is számit...
De most már várjuk meg:
Cebit 2005 Hannover, 2005 március 10 8)

vas. feb. 13, 2005 21:00
Moderátor

Hozzászólás 
Sam Fisher írta:
Igen a cstn az már elavult. De ha jó áron lesz és tudtommal a voda árulja, majd akkor már nem nagy gond.
Ez a telo nem más mint egy szétnyithatos 565. (565 nagyon ronda lett)
De megnézzük a 565 árát 18900 ft!! Akkor ez sem lesz drága..

Ezt biztos nem annyiért adják majd. Az 565-öt a kutya nem veszi

vas. feb. 13, 2005 20:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igen a cstn az már elavult. De ha jó áron lesz és tudtommal a voda árulja, majd akkor már nem nagy gond.
Ez a telo nem más mint egy szétnyithatos 565. (565 nagyon ronda lett)
De megnézzük a 565 árát 18900 ft!! Akkor ez sem lesz drága..

vas. feb. 13, 2005 20:38
Moderátor

Hozzászólás 
Elsőre jól néz ki, de a cSTN kijelző miatt...

vas. feb. 13, 2005 20:32
arany tag

Hozzászólás 
A külső kijelző úgy látom inverz lesz. Kíváncsi vagyok a kamera elhelyezésére.
cStn: Ez érdekes lesz. :?

vas. feb. 13, 2005 19:58
gyémánt tag

Hozzászólás Alcatel C651 (szétnyithatós modell)
Alcatel második szétnyithatos modellje.
Pár info:

Frekvenciasáv GSM 900/1800/1900
WAP(2.0)

Súly:85 gr

Méret:88,5 x 47 x 22,5
Kihangosítás:
(java)
Kijelző belső :128 x 160 pixel/ 65 ezer szín, cStn
Külső kijelző :Monokróm,
40 szólamú(midi, wav,amr, ,smaf, PCM, imelody)
kamera VGA (640*480)
Videó

két kép:
Kép
Kép

Érdekeség hogy a külső kijelző ferdén van rajta,

Ezen kívül még lesz 6 db szétnyithatos modell....

vas. feb. 13, 2005 19:52
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 48 hozzászólás ]