Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 20:38

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás Segítség!!!
Sziasztok! Előfizettem VITAMAX internetre és nem tom mik a helyes beállítások hogy működjön a net a telón! Hogy tudnám használni az explorert ill. az msnt a telón és hogy tudnék a teló segítségével netezni hogy rákötöm a gépre?
Szóval kéne nekem a helyes beállítás! Köszönöm!

csüt. jan. 19, 2006 21:10
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
<>jana<> írta:
sziasztok! van egy problémám a telefonnal, a 2002 es oprendszer látja és kezeli a 256-os mouse márkáju memória kártyám,de eddig 3 2003-as rendszert raktam fel és egyik sem látja a memkártyát.van valami ötletetek miért,és mit tudok tenni hogy működjön?

Benne volt a telepítésnél? Bár ez lehet mindegy...
Próbáld meg kikapcsolni telefont, be a memkártyát, majd be a telefont.

csüt. jan. 19, 2006 21:04
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
kinsy írta:
Hát vagy a smart explorer vagy a total commander vagy a resco explorer tud formázni, de majd Kép idetéved, (Ezt tuti meglátja) :lol: és ő majd megmondja.

thx! :D

csüt. jan. 19, 2006 20:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Hát vagy a smart explorer vagy a total commander vagy a resco explorer tud formázni, de majd Kép idetéved, (Ezt tuti meglátja) :lol: és ő majd megmondja.

csüt. jan. 19, 2006 20:45
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
kinsy írta:
<>jana<> írta:
sziasztok! van egy problémám a telefonnal, a 2002 es oprendszer látja és kezeli a 256-os mouse márkáju memória kártyám,de eddig 3 2003-as rendszert raktam fel és egyik sem látja a memkártyát.van valami ötletetek miért,és mit tudok tenni hogy működjön?

A 2003 ilyen téren nem tesz különbséget, csak Mounted Volume-nak írja, ami eddig Storage card néven futott. Ilyen néven sem volt?

sajnos nemvolt. valaki azt mondta hogy lekéne formáznom a kártyát.van erre valamilyen program? sajnos nincsen kártyaolvasóm

csüt. jan. 19, 2006 20:40
ezüst tag

Hozzászólás 
<>jana<> írta:

A 2003 ilyen téren nem tesz különbséget, csak Mounted Volume-nak írja, ami eddig Storage card néven futott. Ilyen néven sem volt?

csüt. jan. 19, 2006 20:27
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 

csüt. jan. 19, 2006 20:01
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
A következő problémám lenne: a telcsi kitűnően működik, wm 2003 van rajta és tökéletesen meg vagyok vele elégedve. Újra kellett telepítenem az op rendszert mindez nem is téma de azóta a telefonban lévő ébresztő minösszeegyszer szólal csak meg többet nem. Ma volt a második nap hogy ez miatt elaludtam. Tudom hogy nem nagy száma telcsin lévőébresztőóra az én igényeimnek mégis mefelel, csak nem tudom miért nem működik rendesen.
Aki tudja erre a választ kérem írjon.

csüt. jan. 19, 2006 19:05
arany tag

Hozzászólás 
azazello írta:
Sziasztok,

1. Remek a fórumotok, de irdatlan hosszú, nincs egy hetem a végigolvasásához, úgyhogy bocsássátok meg az esetlegesen már megválaszolt kérdéseimet.

2. A négy évet tisztességesen kiszolgált S45-ösöm a végét járja, ís egy MPx200-ast néztem ki az utódjának (persze jó lenne egy K750i, kétszer annyiért). Lehet ezt még kapni újonnan? Láttam hirdetéseket, 35k reális ár? Mert ugye másfél éve volt 40 körül... Használtan megbízható vétel? Ettől kicsit fázom, bár nem kéne tökölnöm az opsys-frissítéssel, ami nektek gyerekjáték, de nekem nincs sok kedvem hozzá, hanem muszáj. Ugye jól tudom, hogy magyar T9 W2003 alatt van?

Remélem fogok postolgatni ide a jövőben, mert ez azt feltételezné, hogy lesz ilyen telefonom.

Köszi a választ.

Ha nem akarsz babrálni a talafonnal akkor nem biztos hogy jó vétel. Ez olyan mint egy PC. Van egy jó alap amire a számodra szükséges szolgáltatásokat programokat neked kell felrakni, attól függően, hogy mire van szükséged.
Ár-érték arányban pedig közelében sincs semmi. Fém háza van, nagyon bírja a strapát. Nekem 2 évet hiba nélkül! teljesített, napi nagyon sokszori nyitogatással és napi min 1*-i feltöltéssel (napközben gyakran pc-n lóg). még az aksi is gyári, nem veszített az eredeti készenléti idejéből!

dr.zsoo

csüt. jan. 19, 2006 18:40
arany tag

Hozzászólás Re: mpx200 + gprs net
subb írta:
Sziasztok!

MPX200 segítségével szeretnék Voda Vitamax gprs internetezni számítógéppel, ennek a megvalósításával nem vagyok tisztában, tudnátok segíteni? Ami nem tiszta, hogy adok a Windowsban hozzá egy telefonos csatlakozást, vagyis hol/hogy adom meg, hogy usb-n csatlakoztatott mobiltelefon a modem? a Voda gprs beállításokkal majd eljátszadozom, az adott.
Op.rendsz.: Windows XP SP2 Eng, Motorola MPX200 Windows Mobile 2003 SP Ed.

Köszi

Ha telefonon bekapcsolod a modem linket, a szgép föl fogja ismerni a telefont mint USB modem, Smartphone 2002 Wireless USB Mobem-ként.
Ennek a driverje az a smartphone.inf ami a 2003 felpakolásához is kellett, ez rajta van a gyári CD-n is. A modem megadását a tárcsázási tulajdonságoknál lehet beállítani. Arra kell még figyelni, hogy kb 1 perc alatt bont a modem link(és elindul az activesync) ha nem tudod elindítani az adatkapcsolatot.

dr.zsoo

csüt. jan. 19, 2006 17:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Sima 2003 volt rajta.feltettem mmcvel és elindult.És 3 db image volt.

csüt. jan. 19, 2006 15:51
arany tag

Hozzászólás 
mclaren18 írta:
na ezzel elindult: Super*Talent MMC 512mb

Melyik rom volt elotte fent(SM2,MPXLAND)? Jol ertettem hogy be sem tudtad kapcsolni a telot Kingstonnal? Tehat nem volt "feher kepernyo"? Kovetkezonek en egy Sandiskkel fogok probalkozni. Ja es melyik wm5 rommal probalkoztal(Arc fele,3db sima)?

csüt. jan. 19, 2006 15:47
arany tag

Hozzászólás 
mclaren18 írta:

Melyik rom volt elotte fent(SM2,MPXLAND)? Jol ertettem hogy be sem tudtad kapcsolni a telot Kingstonnal? Tehat nem volt "feher kepernyo"? Kovetkezonek en egy Sandiskkel fogok probalkozni. Ja es melyik wm5 rommal probalkoztal(Arc fele,3db sima)?

csüt. jan. 19, 2006 15:45
arany tag

Hozzászólás 
mclaren18 írta:

csüt. jan. 19, 2006 15:44
vas-tag

Hozzászólás mpx200 + gprs net
Sziasztok!

MPX200 segítségével szeretnék Voda Vitamax gprs internetezni számítógéppel, ennek a megvalósításával nem vagyok tisztában, tudnátok segíteni? Ami nem tiszta, hogy adok a Windowsban hozzá egy telefonos csatlakozást, vagyis hol/hogy adom meg, hogy usb-n csatlakoztatott mobiltelefon a modem? a Voda gprs beállításokkal majd eljátszadozom, az adott.
Op.rendsz.: Windows XP SP2 Eng, Motorola MPX200 Windows Mobile 2003 SP Ed.

Köszi

csüt. jan. 19, 2006 15:31
ezüst tag

Hozzászólás 
lgeza írta:
Megy-e valakinek a clearvue wm5.0 alatt?

Nekem megy hiba nélkül

csüt. jan. 19, 2006 14:52
arany tag

Hozzászólás 
mclaren18 írta:
haverom mmc-én úgy néz ki hogy megy.rövid fehér,kb7perc
ez qrvajó!

Azert ez a rovid feher, kb 7 perc tetszett :) Akkor mennyi lehet a hosszu varakozas? Amugy nekem is jo par percet eltokolt feher kepernyovel, mire bebootolt vegre a wm2005.

csüt. jan. 19, 2006 14:51
ezüst tag

Hozzászólás 

csüt. jan. 19, 2006 14:51
ezüst tag

Hozzászólás 
haverom mmc-én úgy néz ki hogy megy.rövid fehér,kb7perc
ez qrvajó!

csüt. jan. 19, 2006 14:38
arany tag

Hozzászólás 
mclaren18:
Fehér kép sincs végtelenítve?

Megy-e valakinek a clearvue wm5.0 alatt?
Hol lehet billentyűzet ismétlés sebsségét állítani wm5.0 alatt, mert ez a "Multipress time out" nálam nem funkcionál, és t9 írás alatt nagyon érdekes dolgok tudnak előjönni?

csüt. jan. 19, 2006 14:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Pedro:Ok.
Megpróbálom haver MMC-ét aztán írok.Bye

csüt. jan. 19, 2006 13:40
arany tag

Hozzászólás 
mclaren18 írta:
hello.Van olyan akinek sikerĂźlt felrakni mpx200ra a windows 5.0-t?Nekem utcsĂł hardreset utĂĄn. bekapcsolĂĄsnĂĄl nem indul.lehet hogy a memĂłriakĂĄrtya a baj?(Kingston512mb)

Nekem is ugyanez a problemam. part3.img felrakasa utan nem tudom bekapcsolni a telot, olyan mintha behalt volna. 4 db kartyaval probalkoztam, mindegyiknel ez volt az eredmeny. A 2003-at siman vissza tudod rakni ne aggodj. Vannak olyan hiresztelesek hogy a Kingston karik tobbnyire nem jok. Probalkozz mas tipusu karival, es ird le mire jutottal.

csüt. jan. 19, 2006 12:33
ezüst tag

Hozzászólás 
hello.Van olyan akinek sikerült felrakni mpx200ra a windows 5.0-t?Nekem utcsó hardreset után. bekapcsolásnál nem indul.lehet hogy a memóriakártya a baj?(Kingston512mb)

csüt. jan. 19, 2006 11:12
arany tag

Hozzászólás 
kremo írta:
SupaCow:
1. sortörés a középsö gombbal.
2. erre mit lehet mondani. ennyit a motroláról. nekem ezek vannak a symbolumoknál, ha megnézed van az is amit keresel! Mielött megkérded: SPV C500at aka HTC typhoont használok.
Kép

Nekem SM2 van fenn.

csüt. jan. 19, 2006 9:59
arany tag

Hozzászólás 
SupaCow:
1. sortörés a középsö gombbal.
2. erre mit lehet mondani. ennyit a motroláról. nekem ezek vannak a symbolumoknál, ha megnézed van az is amit keresel! Mielött megkérded: SPV C500at aka HTC typhoont használok.
Kép

csüt. jan. 19, 2006 9:40
arany tag

Hozzászólás 
SupaCow írta:
...
sms írás közben :

- hol van a sortörés? Vagy csak folyamatosan lehet írni? ha ki akarok hagyni 3 sort , hogy oldom meg?

- kellene nekem egy speciális karakter, a symbol táblába nincs

,ez a karakter itt -> Ø
...
továbbá t-mobile sms hang kellene nekem, már annyira megszoktam az előző telefonnál, hogy visszaraknám arra :oops:
...

Az enter gomb (nagy kék középen) .
Az átmérő jel szerintem sincs benne.
Mi az a T- mobile? :wink:

csüt. jan. 19, 2006 9:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok. Uj vagyok még az mpxesek táborában. Elkezdtem olvasni a fórumot elölröl. Most a 42.oldalon vagyok. addig a pontig nem találtam választ a kérdéseimre. Leírnám hátha valaki tudja.

sms írás közben :

- hol van a sortörés? Vagy csak folyamatosan lehet írni? ha ki akarok hagyni 3 sort , hogy oldom meg?

- kellene nekem egy speciális karakter, a symbol táblába nincs

,ez a karakter itt -> Ø

már feadtam a reményt, hogy lesz rá megoldás, de talán tudja valaki.

ezt a két dolgot minden sms,ben használom és idegesítő a hiányuk.

továbbá t-mobile sms hang kellene nekem, már annyira megszoktam az előző telefonnál, hogy visszaraknám arra :oops:

_________

Amugy nagyon hasznos fórumot sikerült itt összehozni, a legtöbb problémára választ találtam, programokat szépen félreraktam magamnak, mindegyiket leírással, és kulcsal.

köszönöm.

csüt. jan. 19, 2006 9:01
ezüst tag

Hozzászólás Re: T9 hiba
_Metatron_ írta:
A speedshopba nem találtam, de ami a MM-be van átalakító, az is jó lenne hozzá hogy szóljon?

Eléggé el van dugva a speedshop oldalán, a pda újdonságok között keresd. Audió adapter. Az viszont előfordulhat, hogy csak az egyik oldal fog szólni, nem lesz sztereó. A képen én egy 3 pólusú jack-et látok, és azzal nekem akkor szólt sztereóban ha egy kicsit kijebb húztam. Én egy 3210-es headsetből csináltam átalakítót, annak 4 pólusú a dugója. 3,5-es aljzatot meg lehet venni.
Szóval szerintem csak úgy vedd meg, hogy próba után ha nem megy vissza tudd vinni.

csüt. jan. 19, 2006 8:24
vas-tag

Hozzászólás 
lgeza írta:
azazello:
T9 2002 alatt nincs
Memória kártyát csak WM5.0 alatt nem lehet működés közben kivenni-betenni
USB kapcsolat mellett minden telefon funkció ugyanúgy megy mint különben
A mai telefonok szerintem nem 5 évre készülnek, de ez is egy masszív darab szerintem
Más:
akinek érdekes, 2003 supermoto és supermoto 2 között a kibontott telepítő image alapján csak a telepíthető nyelvek számában van különbség (a supermoto2-ben több nyelv van). Az mpxland-ban már több különbség van, az 5.0-val is van sok hasonló része.

Köszönöm szépen. Az öt év persez túlzás volt, de a kettő nem az. Az egyik fenti mondatot viszont nem tudtam értelmezni. Gondolom, kikapcsolt telefonból akkor veszed ki a mermóriakártyát, amikor jólesik, engem a hot change - vagy hogy hívják - érdekel. De a 12. oldal környékén, ahova időközben eljutottam, azt írjátok, h lehet bekapcsolt tel mellett MD-t cserélni. Thx.

csüt. jan. 19, 2006 8:13
arany tag

Hozzászólás 
azazello:
magyar T9 2002 alatt nincs
Memória kártyát csak WM5.0 alatt nem lehet működés közben kivenni-betenni szerk: egyéb op futása közben lehet
USB kapcsolat mellett minden telefon funkció ugyanúgy megy mint különben
A mai telefonok szerintem nem 5 évre készülnek, de ez is egy masszív darab szerintem
Más:
akinek érdekes, 2003 supermoto és supermoto 2 között a kibontott telepítő image alapján csak a telepíthető nyelvek számában van különbség (a supermoto2-ben több nyelv van). Az mpxland-ban már több különbség van, az 5.0-val is van sok hasonló része.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára lgeza csüt. jan. 19, 2006 9:08-kor.

csüt. jan. 19, 2006 7:53
vas-tag

Hozzászólás 
azazello írta:
Sziasztok,

1. Remek a fórumotok, de irdatlan hosszú, nincs egy hetem a végigolvasásához, úgyhogy bocsássátok meg az esetlegesen már megválaszolt kérdéseimet.

2. A négy évet tisztességesen kiszolgált S45-ösöm a végét járja, ís egy MPx200-ast néztem ki az utódjának (persze jó lenne egy K750i, kétszer annyiért). Lehet ezt még kapni újonnan? Láttam hirdetéseket, 35k reális ár? Mert ugye másfél éve volt 40 körül... Használtan megbízható vétel? Ettől kicsit fázom, bár nem kéne tökölnöm az opsys-frissítéssel, ami nektek gyerekjáték, de nekem nincs sok kedvem hozzá, hanem muszáj. Ugye jól tudom, hogy magyar T9 W2003 alatt van?

Remélem fogok postolgatni ide a jövőben, mert ez azt feltételezné, hogy lesz ilyen telefonom.

Köszi a választ.

Még valami. Remélem van köztetek, aki évek óta használja. Ugye nem amortizálódik le ilyen rövid idő alatt? Jó lenne, ha az is kihúzná pár évig. Mondjuk ötig. :D

Lehetséges a memóriakártya cseréje úgy, hogy közben a telefont nem kell kikapcsolni? Ha USB-n van, használható, vagy csak kiírja, hogy 'connected to PC'?

Magyar prediktív szövegbevitel csak a 2003-as opsysszel használható, ugye?

szer. jan. 18, 2006 23:50
ezüst tag

Hozzászólás 
Megvan a hiba :) Rossz volt a leírás.

[HKEY_LOCAL_MACHINE\T9 Input Method\LDBs]

040E=\Storage\Program Files\T9\T9EnglishLdb.dll (új sztring)

helyett:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\T9 Input Method\LDBs]

040E=\Storage\Program Files\T9\T9HungLdb.dll (új sztring)

Így már tökéletesen megy minden!! Köszi szépen mindenkinek aki segített hogy megszülethessen a T9 az mpx-re :)

szer. jan. 18, 2006 23:21
ezüst tag

Hozzászólás T9 hiba
A speedshopba nem találtam, de ami a MM-be van átalakító, az is jó lenne hozzá hogy szóljon?

MÁS: Másodszor is nekiálltam a T9-nek, (mikor még új volt, akkor is megpróbáltam) de megint nem megy. :( Osi leírása alapján csináltam, szépen lépésenként... Annyi különbség volt, hogy nekem \storage\T9\ -re rakta a cseh fájlokat, és néhány sztring érték benne volt registrybe (pl az angol a HKEY_LOCAL_MACHINE\T9 Input Method\LDBs helyen ) Tudnátok valami tanácsot mondani? Beállítgattam az angolra is, ott működött, de magyarnál semmi csak szám lehetett... kiszedtem az Available-t, és default-okat meg létrehoztam ahol láttam hogy volt (egyik helyen sem volt nálam) ... de semmi... most már csak számok mennek. Ötlet?

szer. jan. 18, 2006 22:55
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok,

Köszi a választ.

szer. jan. 18, 2006 22:44
arany tag

Hozzászólás 
_Metatron_ írta:
Hali

Mi kell ahhoz, hogy CSAK zenét tudjak hallgatni egy normál 3.5-ös fülessel sztereóban? Netán lehet valahol ilyet kapni? Esetleg csináltatni? (semmi felszerelésem sincs, csak a telefon meg a füles :) )
előre is thx

Van a speedshopba átalakító,asszem 2e.....

szer. jan. 18, 2006 13:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Satriani írta:
lgeza írta:
Satriani:
Az USB-s csatlakozásnak akkor hangjelzése van ugye?
Ha van akkor mit mutat az activesync ablakban?

Nem nagyon van hangjelzés... A tálcán lévő ActiveSync ikon "elzöldül" és "forog" :D , az ablak jelzi a kapcsolódási próbálkozást; ugyanez van a telefonon is. Már volt, hogy kikapcsoltam a tűzfalat, továbbá a Cfos csomag-optimalizálását erre a kapcsolatra, de egyszerűen nem jutok odáig, hogy csatlakozzon és szinkronizáljon a telefon. :cry:

Távolítsd el az AS4.1-et, indíts újra a géped, és telepítsd újra az AS4.1-et. Nálam ugyan ez volt 2003-al...

szer. jan. 18, 2006 12:43
arany tag

Hozzászólás 
Van valamilyen más szinkronízációs program(Pocket Controller, Jeyo progik, Mobipocket, Backup progik)? Ezek bezavarhatnak, próbáld leszedni őket egyenként. Ha ez sem segít, akkor sztem hard reset marad sajnos.

szer. jan. 18, 2006 11:39
arany tag

Hozzászólás 
lgeza írta:
Satriani:

Nem nagyon van hangjelzés... A tálcán lévő ActiveSync ikon "elzöldül" és "forog" :D , az ablak jelzi a kapcsolódási próbálkozást; ugyanez van a telefonon is. Már volt, hogy kikapcsoltam a tűzfalat, továbbá a Cfos csomag-optimalizálását erre a kapcsolatra, de egyszerűen nem jutok odáig, hogy csatlakozzon és szinkronizáljon a telefon. :cry:

szer. jan. 18, 2006 9:24
arany tag

Hozzászólás 
Satriani:

szer. jan. 18, 2006 7:53
arany tag

Hozzászólás 
Valami nagyon nincsen rendben... WM5 van a telefonomon, egy ideig ment minden a maga útján, viszont pár napja nem tudok szinkronizálni. A telefonkönyvemet szeretném csak lementeni Jeyo-val, aztán menne vissza valamelyik 2003-as rendszer, de nem jutok el addig, hogy az ActiveSync 4.1 lássa a telefont. Az eszközkezelőben látszik a teló "Windows Mobile-based Device #5" néven, aztán ennyi...

Valakinek van ötlete, hogyan tudnám rávenni a telefont vagy a PC-t szinkronizálásra?

szer. jan. 18, 2006 0:41
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali

Mi kell ahhoz, hogy CSAK zenét tudjak hallgatni egy normál 3.5-ös fülessel sztereóban? Netán lehet valahol ilyet kapni? Esetleg csináltatni? (semmi felszerelésem sincs, csak a telefon meg a füles :) )
előre is thx

kedd jan. 17, 2006 20:59
ezüst tag

Hozzászólás USB MSD
Honnan van dll-ed?

kedd jan. 17, 2006 19:15
arany tag

Hozzászólás 
wm5-tel sem működik.

kedd jan. 17, 2006 18:38
ezüst tag

Hozzászólás USB MSD
Valaki hallott már róla?
USB Mass Storage Driver.
Nekem megvan a CAB de a dll hiányzik belőle (usbmsfn.dll)

Amire ez jó: a telefont Pendrive-ként lehet használni, szóval fájlcseréhez nem kell ActiveSync. Asziszem csak WM5.0-val működik. Pls. ha valakinek megvan tegye fel!

kedd jan. 17, 2006 18:04
arany tag

Hozzászólás 
WM 5.0-t használók mpx 200-n van olyan akinek a billentyű világítás nem működik? Valahol olvastam, hogy akadt ilyen probléma néhány embernek.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pedro kedd jan. 17, 2006 21:59-kor.

kedd jan. 17, 2006 16:27
arany tag

Hozzászólás 
A Samu media-t kipróbálnám én is. A Motokkal a terméktámogatás hibádzik sztem. Ha jól emlékszem a 220-al hasonlítottam össze a HTC termékeket. Egy kategória a 220 és a Typhoon-ok, vagyis papíron az. A Motorola viszonot sokáig szenvedett míg összehoztak pl. egy normális ROMot. Nem is kompatibilis semmivel, nem tudsz kipróbálni más brandingelö által készített ROMokat.

kedd jan. 17, 2006 14:23
arany tag

Hozzászólás 
Hogyan tudom activesync4.x-nél a vendég kapcsolatot módosítani WM 5.0-hoz, ugyanis az otthoni gépemhez nem hajlabdó szinkronizálni, csak a notebook-kal tudom? Próbáltam egy másik géppel, azzal sem volt probléma. A Help is azt írja, hogy a vendég-re minden alakalommal rákérdez, nálam ezt nem teszi.

kedd jan. 17, 2006 8:06
arany tag

Hozzászólás 
Azért van 1-2 jó dolog is a Samuban.

1. Gyönyörű QVGA kijelző 262K (igaz csak 1.97")
2. Dupla osztású sztereó hangszóró(SRS WOW XT)
3. Picsel pogramcsomag integrálva(nekem ez fáj legjobban.. :cry: )

hétf. jan. 16, 2006 21:58
arany tag

Hozzászólás 
Big P. írta:
Vagany írta:
Big P. írta:
Most újba nincs....Legalábbis a pdaplázába csak sp3 van....

Megnéztem, köszi az infót, nekem az SP3i jobban tetszik, bár a joy-t nem szeretem, jól látom hogy nincs is nagy kül. a két típus között (külső, GSM850)? A Samunak az a tekergetős négyirányú gombja egész jónak tűnik.

Sztem hibátlan a joy.....

Cáfoljatok meg de szerintem egyelőre a mobilba tett vinyó halott ötlet. Biztos hogy sérülékenyebb mint az SD, zabálja az áramot, nehezebb. A sams telója a teszt alapján egy rakás ****. Ami jó benne, azok közül a nagyon nagy részét a 2 éves MPX 200 is tudja, ill a többi pedig a WM 2003 fícsör, nincs köze a samsunghoz.

Talán jumboo írta hogy sokkal többet lehet kihozni egy SPV ből mint az MPX ből. Érdekelne hogy mire gondolsz. Ez nem olyan mint egy computer?. Ugyanazt futtatja egy P3 mint egy P4 csak kicsit gyorsabban. A programok nagy része szépen fut az MPX-en is, én még nem tapasztaltam meg a korlátait. Érdekelne hogy szerintetek hol van?

dr.zsoo

hétf. jan. 16, 2006 21:31
arany tag

Hozzászólás 
NeoXon ha nem haragszol meg picit javítanám az ismereteid:
a pocketdivxencoder nem másfél év után újult meg végre, a fejlesztés folyamatos volt amit itt lehetett és lehet követni:
http://www.jbmm.fr/forum/index.php?showtopic=2143

a felirat típusát méretét stb-t a help gomb megnyomása után lehet változtatni, a nyelvezettel együtt pl! remélem nincs harag! :D

Szerk: látom javítottál amíg a hsz-t írtam! :D Szóval akkor a felirat űgy visszavonva! :D

hétf. jan. 16, 2006 21:26
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 188  Következő