Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 22:09

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Annyit még érdemes tudni, hogy a térkép nem hivatalos, csak beta verzió, állítólag vannak is benne hibák jócskán, ezek elsősorban GPS használatával jönnek elő.

kedd jan. 24, 2006 12:14
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
a pedro leírásával működik a TomTom WM5 alatt is, csak nem a gyökérkönyvtárba, hanem a kártyán létrehozott Storage mappába kell tenni mindent.
szerk: vagy a CurrentMap.dat-ban át kell írni a térkép elérési útvonalát

kedd jan. 24, 2006 11:57
ezüst tag

Hozzászólás 
És hova kell másolni a térképet? wm5 alatt simán saját a gyökérkönyvtárba másoltam a saját nevén. De "no maps found" Hova tegyem át?

kedd jan. 24, 2006 11:53
arany tag

Hozzászólás 
skynet írta:
pedro: mehet ez a cucc pda-n (yakumo delta 300=mitac mio 168) is? a TT5or.rar-ban van többféle TomTom Navigator.exe is (PPC-hez)...

Egy próbát mindenképpen megér. Nekem Casio ppc-re nem ment fel de a mips proci miatt :cry: .

kedd jan. 24, 2006 11:32
ezüst tag

Hozzászólás 
pedro írta:
Egyre nagyobb a gyanum hogy wm5.0-n is kell mennie, ui. a hardver támogatottság ezt igazolja:

Mindjárt kipróbálom, csak ki kell várnom az időt amíg letölthetem.

Szerk: Elindul, de azt írja hogy "no maps found"
Lehet hogy nem jó helyre másoltam ? :roll:

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Arcsi kedd jan. 24, 2006 11:34-kor.

kedd jan. 24, 2006 10:56
arany tag

Hozzászólás 
Egyre nagyobb a gyanum hogy wm5.0-n is kell mennie, ui. a hardver támogatottság ezt igazolja:

Imate
SP3, SP3i, SP5, SP5m

Motorola
MPX 220

Orange
SPV C500, SPV C550, SPV C600, SPV E200

Qtek
8010, 8020, 8060, 8080, 8100, 8300, 8310

T-Mobile
SDA, SDA Music, SDA2

kedd jan. 24, 2006 10:36
arany tag

Hozzászólás 
A link természetesen működik. Én 2003SM2-t használok. Sztem wm5.0-n is mennie kell, ui. ez a legújabb verzió.
A telepítést ezúton pontosítanám:
1. Nincs szükség a tom tom cd-re(nrg kiterjesztésű fájl+crack csomag 52.3MB) Erre én is csak tegnap jöttem rá, nekem az activsyncen keresztül nem indult el a cd telepítő, de szerencsére tehát nincs rá szükség. :D
2. Ami kell a telepítéshez az a térkép csomag, valamint a crack ami tartalmaz egy tomtom és egy 2577 nevezetű mappát, és külön egy másik mappában egy CurrentMap.dat nevezetű fájlt.

Letöltési helyek:

Eastern Europe Map:
http://www.megaupload.com/?d=51NVBK6V
vagy
http://rapidshare.de/files/9879559/1.rar.html
http://rapidshare.de/files/9882320/2.rar.html

Mappákat tartalmazó crack:
http://rapidshare.de/files/11213185/Tom ... d.rar.html

Telepítés:
Nagyon egyszerű, mert csak fel kell másolni a mappákat a megfelelő helyre. Tehát nem kell activsyncel tökölni. Én egy kártyaolvasón keresztül oldottam meg.
először a 2577 és a tomtom mappákat másoltam fel a Mounted Volume-re. Tehát nem kell önálló mappát készíteni a programnak.
Másodszor a crack másik mappájában található CurrantMap.dat-t felmásoltam a Storage\My Documents\TomTom\ mappába amit értelem szerűen nekünk kell elkészíteni.
Harmadiknak felmásoltam a Eastern_Europe-Map-t tartalmával együtt a Mounted Volumre.
Érdemes csinálni egy parancsikont a start menübe a Tom Tom MOBILE.exe-ről(Mounted Volume\tomtom), ezzel tudjuk elindítani a programot. Első bejelentkezéskor 1-2 percet várni kell mí betöltődik a program ilyenkor türelmesnek kell lenni. Ilyenkor van egy "zöld képernyő"(nem fehér az máshova tartozik...) amely egy figyelmeztető blabla, ezzel nem kell foglalkozni csak az első indításkor jelenik meg.
KÉSZ!
Érdekes módon első használatkor kicsit lassúnak tűnt, de most már egész gyors a program, hozzáteszem mégegyszer én mpx200 2003SM2-vel próbáltam.

kedd jan. 24, 2006 10:25
arany tag

Hozzászólás 
Crime:
A rapidshare free verzióban alkalmaz korlátozásokat, bizonyos letöltött mennyiségek felett, Kis idő múltával újból engedélyezi, szeretnének bevételhez is jutni.

kedd jan. 24, 2006 10:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Először is köszi mindenkinek, aki a magyarítással foglalkozik.Riszpekt! :D Mivel végre vége a vizsgáimnak, szívesen segítek fordítani, vagy tesztelni. Írjatok ha kell valami segítség.

kedd jan. 24, 2006 9:55
arany tag

Hozzászólás 
Crime írta:
pedro írta:
szükséges crack még:
(2577 és tomtom mappa mehet a kártyára a tom tom mappába. CurrentMap.dat másold be ide: Storage/My Documents/tomtom/

Ez pedig már nincs...

Ha ezt arra erted, hogy mar nem mukodik a link, akkor valamit nem jol csinaltal, mert en 2 perce toltottem le, es nem volt vele gond.

kedd jan. 24, 2006 9:32
ezüst tag

Hozzászólás 
pedro írta:
Tom Tom 5 Mobile
http://rapidshare.de/files/9405070/TT5or.rar.html
(ez tartalmazza a cd-t nrg formátumban, és a cracket, ki kell csomagolni,
a jelszó: @pda_tomtom)
(állítólag megy smartp-n, én még nem probáltam hely hiányában)

wm05-ön nem megy, nem eszi meg Marikát! :(

pedro írta:
szükséges crack még:
(2577 és tomtom mappa mehet a kártyára a tom tom mappába. CurrentMap.dat másold be ide: Storage/My Documents/tomtom/

Ez pedig már nincs...

kedd jan. 24, 2006 7:09
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Csak hogy egy kicsit offoljam a magyarítás témát, jelentem a Tom Tom Mobile 5 tökéletesen fut :lol: .
Én mpx 200-al próbáltam amivel időnként belassul, de egyébként teljesen használható. Nagyobb teljesítményű procival, BT-vel sztem teljsen korrekt navi rendszer lehet a markunkban.

Itt van néhány kép:

Kép Kép Kép Kép Kép Kép

kedd jan. 24, 2006 0:46
ezüst tag

Hozzászólás 
kremo írta:
yogee a resource hacker win32 alkalmazásokat komálja ez meg ugye WinCE kategória, gondolom innen már nyilvánvaló a dolog miértje. :D

Persze vili, csak gondoltam hátha megeszi ezt az ms cuccot is...
Egyébként a wince-s fejlesztőeszközök között nem lehet olyan tool ami segíthetne visszafordítani?

kedd jan. 24, 2006 0:43
arany tag

Hozzászólás 
NeoXon ezt Crimenak is mondtam, hogy csak a win könyvtárban lévö file a lényeg, a másik a rendszer használata közben vesz magához pár dolgot, de az nem lényeg, szóval csak 1 filet kell lefordítani. Mi most csak a wm5-tel szórakozunk, de az elv ha telejs egészében elkészül sztem könnyedén átültethetö lesz akár 2003ra vagy 2002-re is. Csak még ki kell tapasztalnunk a fordítandó fileokat mert ugy néz ki az mxip_lang.vol file önmagában mégse lesz elég. Sajna most tapossuk az ösvényt... :D
Ugyhogy sztem nehezebb dolog lesz hogy hogy halászd utána majd ki az mpx land romból a fileokat mintsem a fordítás elvégzése.
Bár ha az mpxlandos romból létezik bin vagy img abban lehet tudok segíteni, ma nézegettem pont egy exe-s telepítöt és az nem komált engem! :D

yogee a resource hacker win32 alkalmazásokat komálja ez meg ugye WinCE kategória, gondolom innen már nyilvánvaló a dolog miértje. :D

hétf. jan. 23, 2006 23:10
ezüst tag

Hozzászólás Re: wm05 hun
Crime írta:
Itt tartok most:...

Gratulálok!
Ezeket mind hexeditorral írtad át?
Én próbáltam pár wines resource hacker-t, de egyik sem ismerte fel. Azzal kicsit egyszerűbb lenne...

Azért az baromira zavar, hogy pont akkor amikor ilyen cool dolgok történnek, akkor nincs nálam a telóm... (szerviz már dec 17 óta...)
Üdv:
G.

hétf. jan. 23, 2006 22:59
arany tag

Hozzászólás 
Kicsit lemaradtam ezzel a magyar-forditas temaval. A kerdesem az, hogy ez wm2005 specifikus, vagy wm2003-nak is szerkesztheto a mxip_lang.vol file-ja? A furcsasag az, hogy 2 peldanyban is van ez a file a telefonon, a \Storage konyvtarban levo 146 kbyte, mig a \Windows konyvtarban levo 106.
wm2003 rombol ugyanazzal a progival ki lehet operalni ezt a filet? Ha vegzek a vizsgakkal, wm2003 mpxland verziot szeretnem leforditani magyarra, hatha masnak hasznos lesz (en angolul hasznalom meg a magyar menus telokat is, mert zavar a sok felreforditas - bar ha sajat magam keszithetem, akkor talan maskepp lesz :) )

hétf. jan. 23, 2006 22:54
ezüst tag

Hozzászólás wm05 hun
Itt tartok most:
KépKépKépKép
KépKépKépKép
KépKépKépKép
Kép

hétf. jan. 23, 2006 22:16
ezüst tag

Hozzászólás 
kremo írta:
SupaCow ezek az oprendszer fileok nem olyanon mint egy zip hoyg csak uyg meg lehet öket nyitni és kimásolod ami kell.
az mpxlandos romot meg leszedheted az spsectorrol: Innen

Igen Tudom a Rom fájlok miben létét nem is gondoltam hogy pikk pakk a dolog. Csak hátha van valami emulátor vagy fejlesztői környezet ami alá odarakhatom ezeket és kimásolhatom ami kell :)
De lehet hogy hülyeségeket gondolok :)

továbbra is várom a
t9aw.dll
T9AWEngine.dll
fájlokat azoktól akiknek van Ø jel a szimbolum készletében.

Köszönöm .

hétf. jan. 23, 2006 21:00
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
SupaCow ezek az oprendszer fileok nem olyanon mint egy zip hoyg csak uyg meg lehet öket nyitni és kimásolod ami kell.
az mpxlandos romot meg leszedheted az spsectorrol: Innen

hétf. jan. 23, 2006 20:47
ezüst tag

Hozzászólás 
a *.rom ; *.img kirajesztésü fájlokat meg tudom nyitni?

Kisérletezni szeretnék a szimbólumok kiterjesztésével, és ki szeretném másolni minél több frissítésből azt a bizonyos 2 fájlt.

A PH. fórumon az egyik eszköztárs azt írta hogy a 2003-as mpxland-be benne van a szimbólum ami nekem kell. Viszont ezen ->> ftp://mpx200.ru/os/ az oldalon nem találtam ezt a frissítést. Valami elérhetősége ennek?

Köszönöm.
És Kremonak is a fáradozását.

hétf. jan. 23, 2006 20:32
arany tag

Hozzászólás 
az alap home xml-je a full.home.xml
és annyit jelent hogy lusta disznók dolgoznak microsoknál, mert egy fileba beírták az össes nyelvet amkit támogatnak és mindegy milyen nyelbvcsaládú romról van szó a homescreen nevét nem kell variálniuk mert jól fog megjelenni a homescreen beállításánál.
ez a sor már amugy elég régóta benne van a romokban, nem wm5-nél jelent meg elöször. :D

hétf. jan. 23, 2006 20:13
ezüst tag

Hozzászólás ???
Tudjátok mit találtam? A wm05 windows mappájában nézelődtem... Találtam egy ilyen fájlt, ami valszeg az alap homescreen xml.je:
simple.home.xml
Ami viszont megfogott, az ez a sor benne:
<title lang="0x040e">Windows egyszerű</title>
Szerintetek ez jelenthet valamit? :wink:

hétf. jan. 23, 2006 20:07
arany tag

Hozzászólás 
jaaa hogy ugy érted! :D én nem irogattam át semmit! ott a leirasban hogy a 2003se és rendes wm5 romokban található filet probáltam betenni helyette, de nem volt koser. ezért irtam elöszörre hogy nem kívánom megcsinálni a magyarítást, mert már akkor selytettem hogyhexeditrozással lehet majd csak, de mondtam tippnek hogy másik rom filejkait érdemes megprobálni. mivel láátam hogy az másnak ugyse fog menni kiprobiztam, de nem jött be, marad a hexeditor, abból én meg már nem kérnék! de hajrá annak aki nekiáll! :D

hétf. jan. 23, 2006 19:45
ezüst tag

Hozzászólás 
azt ott jobboldali angol szöveget írogattad át magyarra?

Mert ott valahol kétszer is le van írva ugyanaz.

hétf. jan. 23, 2006 19:39
arany tag

Hozzászólás 
adamsx írta:
kremo:

Te mivel nyitottad meg a fájlt? Hexeditorral?

melyiket? a mxip_lang.vol-t? igen azt hexeditorral.

hétf. jan. 23, 2006 19:34
ezüst tag

Hozzászólás 
kremo:

Te mivel nyitottad meg a fájlt? Hexeditorral?

hétf. jan. 23, 2006 19:28
vas-tag

Hozzászólás 
/dr zsoo

Köszi a választ, meglátom. Nem a babrálással van gond, egy kicsit szívesen pötyögök vele, amíg használható lesz, inkább drágállom még kicsit, a használtakban meg nem akaródzik bíznom.

hétf. jan. 23, 2006 19:18
arany tag

Hozzászólás 
Telefonról sehogy, tényleg közvetlen a romból kell kiszedni.
Ezt a részt átugorhatjuk itt van:
http://kremo.uw.hu/mxip_lang.zip

és visszarakni sem lehet. át kell nevezni mondjuk mxip_lang2.vol - ra
és bemásolni az eredeti mellé és a regben átírni az értéket igy:

[HKEY_CURRENT_USER\Software\Microsoft\Windows]
"LangDbPath"="mxip_lang2.vol"

ez a 2es számú viszont már másolható meg felül írható lesz ha elsöre nem lenne kóser a file. ha netán abszolút nem jó a file sincs nagy gond, a teló azért megy, pár helyre mint pl a beállítások mondjuk nem tud belépni de regeditor akkor is menni fog.

hétf. jan. 23, 2006 17:03
ezüst tag

Hozzászólás Re: wm5 magyarosítás
kremo írta:
A megoldás, amit az oroszok is csináltak, az hogy a rendszerben lévö mxip_lang.vol fileban található angol és német szövegekböl a németeket kicserélték oroszra, illetve a nyelvi file kódját is, hogy ne német nyelvet kelljen beállítaniuk. Szóval az kéne a sikerhez hogy vki ezt a filet lefordítja hexeditorral vagy amivel jólesik.

Szia Kremo!
És ezt hogyan tudom a telefonról leszedni? Vagy közvetlen a ROM-ból kellene kicsomagolni? Mert a telefon bekapcsolt állapotánál még lemásolni sem hagyja... Illetve két ilyen nevű fájl van a telón... Az egyik közvetlen a gyökérkönyvtárban (ehez nem lehet hozzáférni), a másik meg a Windows mappában. Az másolható, de a módosított fájlt hogyan rakod vissza? Felülírni ezt sem hagyja! Kicsit analfabéta vok ilyen téren, de nagyon lelkes! (adott esetben lelkesen hardresetelek... :) )

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Crime hétf. jan. 23, 2006 17:20-kor.

hétf. jan. 23, 2006 16:49
vas-tag

Hozzászólás Motorola MPX200
Hi.
Ha valaki tudna segíteni abban hogy az Opera -mini-t hogy kell működésre bírni buherált wappal, nagyon hálás lennék.Ugyanis egyszer tud csak csatlakozni utánna mindig ezt kapom "Could not t locate remote server"
Az opera ini-ben át van írva a /Connect GPRS=10.9.8.7:8080/ sor-vagy ez nem jó?
Előre is kösz.

hétf. jan. 23, 2006 16:22
ezüst tag

Hozzászólás 
Tehát akkor mégis csak kártyafüggő a dolog?

hétf. jan. 23, 2006 15:38
arany tag

Hozzászólás wm5 magyarosítás
Hát sajnos rossz hírrel kell szolgáljak wm5 magyarosítás terén. A rosszhír hogy nem csináltam meg, de jó hír hogy tudom hogy kéne, de azt már én nem vállalom be!

Naszóval a helyzet a következö. A nyelvi szövegek 90%-a egy mxip_lang.vol nevü fileban van. Sajnálatos módon a normális 2003SE és WM5 rendszerekben az a file nagyon hasonló, azonban ez a beta wm5 rendszer a feketebárány. Egyszerüen nem hajlandó fordítani a szövegeket mert nem ugyanolyan a struktúrája mint amilyen a többinek.
Igy a fodítás néhol megtörénik:

Kép Kép Kép Kép

Azonban itt sem teljesen és mindenhol. Ráadásul ez a telefon mindössza kb 5-10%-án megy végbe,a többi szimplán marad angol:

Kép Kép

A megoldás, amit az oroszok is csináltak, az hogy a rendszerben lévö mxip_lang.vol fileban található angol és német szövegekböl a németeket kicserélték oroszra, illetve a nyelvi file kódját is, hogy ne német nyelvet kelljen beállítaniuk. Szóval az kéne a sikerhez hogy vki ezt a filet lefordítja hexeditorral vagy amivel jólesik.

Azt hozzátenném, hogy a wince cab manager nem komálja a rendszert, szóval a cab file elkészítése azzal nemlehetséges, de végülis simán be lehet a fileokat másolni, illetve egyetlen reg importal a regbeállítások is elvégezhetök amik a magyarításhoz kellenek. Szükség esetén ezt odaadhatom ha vki nekiesik a magyarításnak, mert ezt a részt már megcsináltam.

És még érdekesség képp mondaném, hogy a symbolumokról szó lévén ugye a wm5ben is igen kevés symbol van:

Kép

Sajnos minden próbálkozásom ellenére képtelen voltam müködésre bírni ugy a rendszert hogy több symbol legyen wm5 alatt is.

hétf. jan. 23, 2006 15:01
ezüst tag

Hozzászólás 
kremo írta:
SupaCow megvan a megoldás!

FONTOS!
Ezt c500on és 2003SE-n teszteltem illetve a fileok is 2003se romból vannak, de remélem menni fog nálad is!
vmi pc-s regeditort indíts el mielött nekiesel, hogy ha nem jó vissza tudd írni a régi reg bejegyzéseket!

Naszóval a symbólumok kiterjesztése:
kell ez a file:
http://kremo.uw.hu/t9aw.zip
másold be a telóba vhova, de ne a win könyvtárba, mert oda nem tudod, de ha tudnád is restart után törlödne.
Mondjuk másold be igy:

\Strorage\t9aw.dll
\Strorage\T9AWEngine.dll

Aztán a regben a köv értéket írd át az elérési útnak megfelelöen:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\T9 Input Method\IME]
"0400"="\windows\t9aw.dll" - ról

pl:

"0400"="\Strorage\t9aw.dll" - ra

ujraindítást sem igényel, csak az üzeneteket kell bezárni teljesen.
nálam megy a dolog, bár én butítottam a symbolumokat, de remélem nálatok is megy!
Aztán vmi visszajelzést tessék írni!

az jutott még eszembe ezzel kapcsolatban , hogy ha valakinek van fent a telefonján ez Ø a karakter, és 2003 van a telefonján elküldhetné nekem a fenti 2 fájlt had próbálkozzak.
az se lenne utolsó ha mpx200 tulaj :)

email: boros(pont)gergely(kukac)gmail(pont)com ide jöhet.

Köszönöm.

hétf. jan. 23, 2006 14:59
arany tag

Hozzászólás 
Clearvue wm5.0-ra
httр://rapidshare.de/files/11607319/ClearVue_Suite241_SP_Suite_WM05.rar.html

Tom Tom 5 Mobile
http://rapidshare.de/files/9405070/TT5or.rar.html
(ez tartalmazza a cd-t nrg formátumban, és a cracket, ki kell csomagolni,
a jelszó: @pda_tomtom)
(állítólag megy smartp-n, én még nem probáltam hely hiányában)

Eastern Europe Map:
http://www.megaupload.com/?d=51NVBK6V
vagy
http://rapidshare.de/files/9879559/1.rar.html
http://rapidshare.de/files/9882320/2.rar.html

szükséges crack még:

Ajánlott az Activesync 4.1 a telepítésnél.

hétf. jan. 23, 2006 14:36
arany tag

Hozzászólás 
mclaren18 írta:
hello.nekem nem megy a 5.0.Nem tudom mondtak már olyat h a smartfone.inf-t le kell tötölni aztán megint a 2es és 3imget.De nekem úgysem jó :( .Amúgy 512mb os Kingstonom van.Ha tud valaki más módszert szóljon pls.

Kingstonnal általában nemszokott sikerürlni, ha visszább olvasol van néhány kártya típus amivel nagyobb eséllyel próbálkozhatsz. Legutóbb Metatron írt erről.

hétf. jan. 23, 2006 14:21
ezüst tag

Hozzászólás 
hello.nekem nem megy a 5.0.Nem tudom mondtak már olyat h a smartfone.inf-t le kell tötölni aztán megint a 2es és 3imget.De nekem úgysem jó :( .Amúgy 512mb os Kingstonom van.Ha tud valaki más módszert szóljon pls.

hétf. jan. 23, 2006 14:06
arany tag

Hozzászólás 
Kremonak talán segítség ez a link:

http://rapidshare.de/files/11540074/Win ... S.rar.html

hétf. jan. 23, 2006 12:16
arany tag

Hozzászólás 
pedro:
Köszi, közben nem frissítettem. Nekem is van 040e bejegyzésem (egyenlőre nem működik, de időm sincs vele foglalkozni).
SupaCow:
Valamelyik op rendszer alatt épp olyan symbolum tábla volt, mint két oldallal ezelőtt kremo beillesztett. Lehet, hogy 2002 volt?...
szerk: egyébként, -ha a symbolumoknál tartunk- a t9 magyar ékezetei miért jelennek meg kérdőjelként sms-ben, ide beírva, msn alatt meg mennek rendesen??????

hétf. jan. 23, 2006 11:57
ezüst tag

Hozzászólás 
kremo írta:
hm... hát az pech. nem hiszem hogy azokat a dll-eket meg lehet buherálni, és ugy látszik az én romom dll-je nem tetszik a tiednek.
pedig nálam szépen müködik a dolog.

az az érdekes a dologban, hogy kapok sok sms-t amiben benne van ez a karakter, tökéletesen megjeleníti. Akkor valahol csak tárolva van a telefonban.

WM2003 se megy mpx -en? van rá mód a telepítésre?

hétf. jan. 23, 2006 11:46
arany tag

Hozzászólás 
hm... hát az pech. nem hiszem hogy azokat a dll-eket meg lehet buherálni, és ugy látszik az én romom dll-je nem tetszik a tiednek.
pedig nálam szépen müködik a dolog.

hétf. jan. 23, 2006 10:51
ezüst tag

Hozzászólás 
kremo írta:
SupaCow megvan a megoldás!

FONTOS!
Ezt c500on és 2003SE-n teszteltem illetve a fileok is 2003se romból vannak, de remélem menni fog nálad is!
vmi pc-s regeditort indíts el mielött nekiesel, hogy ha nem jó vissza tudd írni a régi reg bejegyzéseket!

Naszóval a symbólumok kiterjesztése:
kell ez a file:
http://kremo.uw.hu/t9aw.zip
másold be a telóba vhova, de ne a win könyvtárba, mert oda nem tudod, de ha tudnád is restart után törlödne.
Mondjuk másold be igy:

\Strorage\t9aw.dll
\Strorage\T9AWEngine.dll

Aztán a regben a köv értéket írd át az elérési útnak megfelelöen:

[HKEY_LOCAL_MACHINE\T9 Input Method\IME]
"0400"="\windows\t9aw.dll" - ról

pl:

"0400"="\Strorage\t9aw.dll" - ra

ujraindítást sem igényel, csak az üzeneteket kell bezárni teljesen.
nálam megy a dolog, bár én butítottam a symbolumokat, de remélem nálatok is megy!
Aztán vmi visszajelzést tessék írni!

Felmásoltam a Kártyára a fájokat a \Mounted Volume\symbol mappába. Registry átír.
SMS írás, feljön egy kép hogy az alkalmazás amit futtatni akarok nem megbízható forrásból van , futtatom?
Igen
Innentől kezdve csak számok voltak.
Visszaállítottam gépről az eredeti állapotot.

A telefonon. EZ az OS van.
Microsof Windows Powered Smartphone 2003 Version 4.20.0 (Bulid13349) Radio Version 1.00

Uj O.S. kéne? Nem tudom pontosan hogy akitől vettem melyik WM-t rakta fel. :(

nem lehet megbuherálni a windows mappában lévő két dll-t?

hétf. jan. 23, 2006 10:42
arany tag

Hozzászólás 
lgeza írta:
Nálam, ha volt is 0419, akkor tuti ugyanaz volt benne mint a 0409-ben, mivel ami volt benne az mind angol volt. De már nem tudom mi volt benne eredetileg, mert többet töröltem.

0419-es kóddal nem találkozhattál, ui. az orosz fordítást pluszban rakták fel a ruszkik, tehát alapból nincs benne a romban.

hétf. jan. 23, 2006 10:04
arany tag

Hozzászólás 
Nálam, ha volt is 0419, akkor tuti ugyanaz volt benne mint a 0409-ben, mivel ami volt benne az mind angol volt. De már nem tudom mi volt benne eredetileg, mert többet töröltem.

hétf. jan. 23, 2006 9:51
arany tag

Hozzászólás 
Crime köszi szépen! Igen közbe leesett hogy a 0419 az már az orosz nyelv kódja szóval ott nem annak kell lennie hanem 0409-nek! :D
De azt hiszem a magyarításod fel fogom használni ha nem bánod! :D

hétf. jan. 23, 2006 9:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Nekem MPX220-am van, de angol szofttal. Van hozzá ROM frissítés, abból szeretném átírni az .lng kiterjesztésűt.

Lehet, hogy buta lesz a kérdés, de ehhez milyen progi kell? Mert ugye sima notepaddal nem megy. :)

Köszi!

hétf. jan. 23, 2006 9:25
ezüst tag

Hozzászólás 
kremo írta:
vki aki mpx200 tulaj és felrakta a wm5-t meg tudná mondani ennek a reg bejegyzésnek mi az értéke a rendszerben?

<characteristic type="HKCU\ControlPanel\ExternalLCD">
<parm name="0419" value=
datatype="multiplestring" />

Lehet nem 0419 hanem 0409 van benne alapból. csak wm5 magyarosításhoz kéne és nekem ilyen nincs az oroszból meg ki nem találom mi van itt amit le kéne fordítani, annyira nem vágom az oroszt!
kössz.

Kremo!
Nálam nincs 0419-es érték, a 0409-nek meg a következő a tartalma:
Akkumulátor feszültség alacsony. Ha el akarja kerülni az adatvesztést, cserélje ki, vagy töltse újra a telepeket.
Akku
Ismeretlen
SIM LEZÁRVA
PIN-t kérem
SIM Elutasítva
Nincs SIM
Repülős mód
Keresés
Nincs hálózat
Profil :
Next Appt. :
Hangerő:
Konferencia
Beszélgetés
Hívás
Tárcsázás
(Ezt én már magyarítottam :) )
De itt van eredeti nyelven is:
Main Battery very low. To prevent possible data loss, replace or recharge your batteries according to the owner's manual.
Battery
Unknown
SIM LOCKED
Enter PIN
SIM Failure
Insert SIM
Airplane Mode
Searching
No Service
Profile :
Next Appt. :
Volume:
Conference
Talking
Calling
Dialing

hétf. jan. 23, 2006 6:43
vas-tag

Hozzászólás Vitamax
Sziasztok! Meg tudoná mondani nekem valami hogy vodafonnál mi a helye beállítás hogy tudjak netezni a telón! Előfizettem erre a 100 mbos csodára és jó lenne ha tudnám haszálni a telón!

hétf. jan. 23, 2006 0:56
arany tag

Hozzászólás 
vki aki mpx200 tulaj és felrakta a wm5-t meg tudná mondani ennek a reg bejegyzésnek mi az értéke a rendszerben?

<characteristic type="HKCU\ControlPanel\ExternalLCD">
<parm name="0419" value=
datatype="multiplestring" />

Lehet nem 0419 hanem 0409 van benne alapból. csak wm5 magyarosításhoz kéne és nekem ilyen nincs az oroszból meg ki nem találom mi van itt amit le kéne fordítani, annyira nem vágom az oroszt!
kössz.

hétf. jan. 23, 2006 0:41
arany tag

Hozzászólás 
sztem egy próbát nálad is megér! az biztos hogy bár t9-el kezdödnek ezek a fileok nincsenek összefüggésben a többi nyelvi fileokkal. illetve annyiban hogy a temail.exe használja öket de semmi több. szóval izzíts be egy pc-s regeditort sztem és ha gondolod próbáld ki, baj nem lehet belöle, max visszaírod a reg értéket pc-n!

a magyarosítás jól áll köszöni szépen! :D A fejemben összeállt a folyamat csak meg kell csinálni és tesztelni! Tesztalany már jelentkezett, plusz an én telómra is felrakom a wm5-t addig amig tesztelem. Aztán majd kiderül.

hétf. jan. 23, 2006 0:13
arany tag

Hozzászólás 
Sajna én most nem tudom kiprobálni mert magyar t9 van fent amivel biztos nem megy, ui. annak saját t9xy.dll vannak feltelepítve minden egyéb szükséges módosításokkal, de e nélkül mennie kell sztem.
Csak így tovább...hogy is áll az a wm5.0 magyarítás? :lol: :lol: :lol:

hétf. jan. 23, 2006 0:08
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 188  Következő