Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 17:09

Hozzászólás a témához  [ 141 hozzászólás ]  Oldal 1, 2, 3  Következő
SzerelmeSMS Üzenetküldő program 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszönöm Czumy! Az új verziót az XXLGSM névre hallgató cég kérésére készítettem.

Egyelőre az angol verziót szeretném végre útjára bocsátani. Őszintén megmondom, gondolkoztam ugyan új verzión, ami az általad említett fícsört is tudná, de ez még nagyon a jövő zenéje. Le kellene ülnöm, gondosan átgondolni az alapkoncepciót, számolni a felmerülő problémákkal és jelen helyzetben erre nem nagyon van időm, de nem fogom elfelejteni az én kisz drágaszágomat, hiszen egy álom vált valóra a megalkotásával számomra.

További jó hódítást kívánok a programmal! :)

szomb. feb. 24, 2007 1:04
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem tudom, hogy GazVezir avagy az xxlgsm érdeme-e, de minden esetre én gratulálok ehhez!!

http://www.terminal.hu/cikk.php?article_id=103656&ac=2

:wink:

Használom serényen a programot, csak időnként belefutok egy nagy problémába: nem tudom, hogy melyik sms-t küldtem már el és melyiket nem... (nem mindig sorban haladok). Lehetne-e logolni valahogyan a következő változatban, hogy melyiket küldte már el a felhasználó?

kedd feb. 13, 2007 19:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szép csendben eltelt egy év, mindeközben még a mai napig is szépen növekszik a SzerelmeSMS-t letöltők száma, aminek különösen örülök. Az XXLGSM kérésére elkészítettem a közelgő Valentin napra egy Extra változatot, ami újabb 100 sms-t tartalmaz. A program természetesen továbbra is teljesen ingyenesen tölthető lesz, azonban ez a változat nem tőlem. hanem az XXLGSM weboldaláról szipkázható. Töltsétek és lepjétek meg ismét kedveseteket, 100 új, különös odafigyeléssel válogatott sms vár rátok az Extra változattal.

http://xxlgsm.hu/letoltesek.php

kedd feb. 13, 2007 1:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Peti93 írta:
Nekem is a NOD32-m...

:oops: Pont emiatt írtam PM-t GazVezír-nek... A NOD szerint "TrojanSMS.Redbrowser.A" (ennek ellenére hibátlanul működik a mobilomon és a Spybot sem találta gyanúsnak). :shock:

Várjuk meg a készítőjének véleményét is...

pén. szept. 22, 2006 19:57
bugvadász

Hozzászólás 
Nekem is a NOD32-m...

pén. szept. 22, 2006 19:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Nos, lezárult az érettséginek nevezett mizéria, így a SzerelmeSMS project újra él.

Egy érdekesség: a letöltött telepítőfájlt az AVG trójainak látja és állandóan ki akarja törölni. :D Nem gond, eddig megmentettem.

pén. szept. 22, 2006 19:41
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Üdvözletem Mindenkinek!

Nos, lezárult az érettséginek nevezett mizéria, így a SzerelmeSMS project újra él.

Valami fejlemény van-e már azóta?

Írtam PM-t a programmal kapcsolatban!

pén. szept. 22, 2006 19:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Üdvözletem Mindenkinek!

Ismét szeretném a segítségeteket kérni. Nem titkolt célom, hogy szeretnék némi pénzt látni a projectből, mivel nekem sem adják ingyen a nyalókát a boltban :) . A nyár folyamán szeretném lefordítani a programot angol és német nyelvekre, mindennel együtt és ehhez szeretném kérni a segítségeteket. Sajnos pénzbeli fizettséget nem tudok senkinek felajánlani, de ha sikeres lesz külföldön a program, akkor a befolyó pénzösszeg egy bizonyos százalékát fel tudom ajánlani. Nos, hogy miként is képzelem el az egészet? Nagyon egyszerű. A SzerelmeSMS továbbra is teljesen ingyenesen lesz letölthető, azonban lehet támogatni. Ebben segít a http://www.getjar.com , ahol szabadon lehet publikálni alkotásunkat, emellett az oldal napi látogattsága óriási. Maximum 1-2 dollár támogatási lehetőséget szeretnék megszabni, ami külföldön élő barátainknak igazán nem sok véleményem szerint. Szóval, aki érez magában erőt a feladathoz és kellően elszánt, kérem keressen meg. Elérhetőségeimet itt is megtaláljátok, illetve a http://www.szerelmesms.hu oldalon is. A részleteket online formában megbeszéljük. Előre is köszönöm!

No, mesélek még egy picit a projectel kapcsolatban. Egyik barátom egy sörözés alkalmával hívta fel a figyelmemet arra, hogy látott egy SzerelmeSMS nevű könyvet és megkérdezte, hogy nincs-e valamiféle közöm hozzá. Közöltem is vele rögvest, hogy az én kezem ebben egyáltalán nincs benne. Majd másnap :) ahogy felkeltem, rohantam az első könyvesboltba, hogy én is szemügyre vehessem azt a bizonyos könyvet. Kicsiny városkánkban azonban elég nehéz bármihez is hozzájutni, de nagy nehézségek árán végre a kezemben tarthattam a könyvet, melynek neve szerelmeSMS. A könyvecske kereken 100 db. sms-t tartalmaz, noha nem az én programom tartalmával áldották meg. Ára csupán 1200 Ft :x . Valahogy úgy érzem, hogy az ötletet tőlem lopták, de ahhoz azért már pofa kell, hogy a neve is ugyanaz legyen. Hiszek a véletlenekbe, de annyira jómagam sem vagyok naív, hogy ezt is annak tanúsítsam. Most szitkozódhatnék még órákon keresztül, de nem teszem, azonban szívesen egy szobába kerülnék az íróival és az ütő persze nálam lenne, Baseball külön órát tartanék nekik :) .

Üdvözlettel: GazVezir

vas. jún. 25, 2006 21:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Próbálgatom, próbálgatom... és működik!! Köszi! ;)

kedd máj. 09, 2006 22:31
arany tag

Hozzászólás 
Én is kipróbáltam a progit és csak gratulálni tudok.( fülig szerelmes lehettél GazVezir amikor ezt megalkottad) :)
Nagyon egyszerű a kezelése, mindössze a következő dolgokat lehetne rajta másképp megoldani:
-Egy-egy sms-t külön is lehessen elolvasni, úgy hogy ráviszem a kurzort vagy egy más színű mezőt, rákattintok és görgetés nélkül csak azt az egyet olvasom.Igy ha együtt megy mind a 15-20 sms szövege(ami egy oldalon megjelenik) mikor olvasom jobbra balra görgetve, kell figyelni, nehogy az alatta v. fölötte lévő sms-t olvassam tovább.
-Kiválasztás után és küldés előtt megjeleníthetné a kiválasztott sms szövegét, hogy legyek biztos benne hogy az ment el amit akartam.
-Nem ártana, ha a telefonkönyvből lehetne a számot kiválasztani amire küldeni akarom.
-Betehetné az elküldött SMS-ek mappába amikor már elment.Vagy, hogy milyen telefonszámra melyik sms-ek voltak elküldve vagy valami ilyesmi emlékeztető.
Remélem nem vetted zokon a szőrszálhasogatást, a program nagyon jó így is. :!:

hétf. máj. 08, 2006 16:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Czumy: Ne haragudj az ilyen késői reakcióra, de nem igazán voltam fórumközelben és bocsátassék meg nekem, ha erre is jártam, elkerülte a figyelmemet, hogy érkezett új hozzászólás a topicba.

Köszönöm szépen, nagyon tetszik :) !

Nos, Kedves Fórumlakók, Idelátogatók!

Szeretném bejelenteni, hogy megjelent a SzerelmeSMS új verziója, ami már a 2.0-ás verziószámot viseli a jónéhány nagyobb horderejü javításnak köszönhetően. Töltsétek le minél többen, minden információt megtaláltok a program weboldalán természetesen a szokásos dokumentációkkal megspékelve.

http://www.szerelmesms.hu :wink:

GazVezir, semmi probléma!

Program letöltve, szerintem hamarosan ki is próbálom! :)

hétf. ápr. 17, 2006 15:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Czumy: Ne haragudj az ilyen késői reakcióra, de nem igazán voltam fórumközelben és bocsátassék meg nekem, ha erre is jártam, elkerülte a figyelmemet, hogy érkezett új hozzászólás a topicba.

Köszönöm szépen, nagyon tetszik :) !

Nos, Kedves Fórumlakók, Idelátogatók!

Szeretném bejelenteni, hogy megjelent a SzerelmeSMS új verziója, ami már a 2.0-ás verziószámot viseli a jónéhány nagyobb horderejü javításnak köszönhetően. Töltsétek le minél többen, minden információt megtaláltok a program weboldalán természetesen a szokásos dokumentációkkal megspékelve.

http://www.szerelmesms.hu :wink:

vas. ápr. 16, 2006 19:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
GazVezir-nek:

1.) http://www.mobiltelo.hu/hir.php?id=117

Remélem, tetszik... :wink:

2.) a PÜ-ben tárgyalt problémára sikerült megoldást találnod?

kedd márc. 14, 2006 17:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Üdvözletem ezen a szép vasárnap délutánon!

Bagyu: Köszönöm a véleményt, megteszem azt, ami tőlem telhető és kűzdeni fogok.

bepe79: Igen, láttam a hírt :) .

Nos, gondolkodtam ma egy picit a méghatékonyabb terjesztés érdekében és kiötöltem valamit, aminek szerintem nincsen különösebb akadálya. Ehhez pedig a Ti segítségetek is kell! Tehát akinek van felesleges szabadideje és azt szeretné eme project érdekében feláldozni, fogadja köszönetemet ezúton is!

Nos, következzék az, amire tulajdonképpen gondoltam. A program terjesztése olyan fórumokon keresztül, amik a témába vágnak. először is társkereső lapokra gondoltam a terjesztést illetően, majd ezeket követve szinte minden a témához kapcsolódó fórum. Én a mai napon elkezdem ezt a fajta terjesztési módot. Aki segíteni, annak köszönöm szépen!

Minden jót kívánok!

Szia!

Hétfőn este letöltöttem és installáltam az "új" 6670-emre, de sajnos a küldéssel problémák adódtak!

A program gondok nélkül elindul, beírom a telefonszámot, az SMS sorszámát, majd #, aztán 5 és jön a kérdés, hogy engedélyezem-e a küldést. Katt az IGEN-re, a válasz erre: "Az sms elküldve!" - ha jól emlékszem. De! A címzett nem kap semmit!! Kirpóbáltam még 1 pár alkalommal, de azok sem érkeztek meg. Mi lehet a gond? (a célkészülék egy Nokia 6800, T-s kártyával)

Küld el nekem, hogy mit szeretnél viszont látni/olvasni a SzerelmeSMS-ről mondjuk egy mobilos weblapon mail-ben! Thx!

csüt. márc. 02, 2006 22:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Üdvözletem ezen a szép vasárnap délutánon!

Bagyu: Köszönöm a véleményt, megteszem azt, ami tőlem telhető és kűzdeni fogok.

bepe79: Igen, láttam a hírt :) .

Nos, gondolkodtam ma egy picit a méghatékonyabb terjesztés érdekében és kiötöltem valamit, aminek szerintem nincsen különösebb akadálya. Ehhez pedig a Ti segítségetek is kell! Tehát akinek van felesleges szabadideje és azt szeretné eme project érdekében feláldozni, fogadja köszönetemet ezúton is!

Nos, következzék az, amire tulajdonképpen gondoltam. A program terjesztése olyan fórumokon keresztül, amik a témába vágnak. először is társkereső lapokra gondoltam a terjesztést illetően, majd ezeket követve szinte minden a témához kapcsolódó fórum. Én a mai napon elkezdem ezt a fajta terjesztési módot. Aki segíteni, annak köszönöm szépen!

Minden jót kívánok!

vas. feb. 12, 2006 15:56
platina tag

Hozzászólás 
http://www.gamestar.hu/kommentek.php?sid=20396

vas. feb. 12, 2006 14:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
...

Ha megnézed a szellemi műhelyeket, mindenhol a bebetonozott hierarchia elve érvényesül.
Ez kihat az élet számos területére.
Hazánkban az innováció komoly hátrányban van a meglévő struktúrákkal szemben.

Remélem ettől nem veszíted el a kedved, és ettől csak mégjobban küzdesz ellene.

vas. feb. 12, 2006 9:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nos, éjszakai helyzetjelentés következik itt és most, csak nektek!

A helyzet hervasztó vagy nem is tudom, hogy mi lenne rá a megfelelő jelző. Rengeteg oldalt kerestem meg terjesztési szándékommal. Valahogy úgy érzem, hogy talán teljesen feleslegesen, ugyanis java részük még válaszra sem méltatott. Ennyire drasztikus a helyzet? Ilyen mértékben nem engedik a kishalakat táplálékhoz jutni a nagyhalak? Rengeteg kérdés motoszkál a fejemben, de vajon melyik lehetne jelenleg a leghelyénvalóbb? Így nagyon nehéz a dolgom, az tény. A program teljesen ingyenes, mi kell az embereknek még? Nem lehet, hogy ilyen országban élünk, könyörgöm. Mi baja származna az xy frankó napi látogatottságot élvező weboldalnak, ha pár szót említene a programomról? Komolyan mondom, egyszerűen nem hiszem el. Hát, ahogy szokás mondani internetes körökben is, "...a lepényhal meg utoljára.". A legszánalmasabb az egészben az, előre is bocsánatot kérek a Moderátoroktól, hogyha cigányoznék a programomba, akkor egyből mindenhol a címlapokra kerülnék, pillanatok alatt rámhúznák a rasszista vízeslepedőt és még sorolhatnám. Ez kell az országnak? Pletyka, legyen min lovagolni? De nem hogy a címlapokra, a média is egyből felkapná a dolgot. Természetesen nem fogok így tenni, de a lelkivilágomat igen érzékenyen érinti az, hogy senkire, de komolyan mondom senkire nem lehet számítani. Tessék, tisztelt közönség, ilyenek az emberek. Bocsássék meg őszínteségem, de úgy érzem, hogy ez az Igazság! Ha egyszer az életben olyan közegben leszek, ahol rengeteg ember figyel rám, esélyt fogok adni azoknak, kik szárnyaikat bontogatják és tényleg van ráció abban, amit csinálnak. Mert egyet sosem szabad elfelejteni. Mégpedig azt, hogy Honnan jöttél. És ezt az emberek 99%-a hajlamos a háttérben hagyni. Elnézést, de muszáj volt leírnom eme sorokat, melyekfejemben kavarogtak már egész nap.

Szép álmokat mindenkinek!

vas. feb. 12, 2006 1:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Üdvözletem Kedves Fórumozótársaim!

Nos, eljött az a nap, mikor úgy döntöttem, hogy hagyom a madárkát repülni. A SzerelmeSMS elérhető mostantól Teljesen Ingyenesen a következő linkre kattintva: http://www.szerelmesms.hu

Ezúton szeretném megköszönni a tesztelőknek munkájukat és hogy segítették a program fejlesztését. Elsőként azok a tesztelők juthattak PÜ-n keresztül a programhoz, akik érdemben hozzászóltak a program fejlesztésével kapcsolatosan a fórumon.

Minden jót kívánok!

Töltsétek le minél többen: http://www.szerelmesms.hu

pén. feb. 10, 2006 22:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én is szeretnék gratulálni neked. Szép munka!

vas. feb. 05, 2006 10:28
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Nos Én is tesztelgettem.

A 3650-esen valahogyan nem megy egyik menüpont sem, csak a kilépés.
Ez lehet, hogy csak az én személyes gondom, de lehet, hogy másoknál is jelen lehet.Többször is megpróbáltam úgy, hogy letöröltem-újratelepítettem, de nem akarja azt tenni amit én mondok.

Nálam a K700i-n nem volt nagy probléma csak a korábban észlelt két rész.Nos nekem ezek a tapasztalataim.

Egyébk.

GRATULA!!!

vas. feb. 05, 2006 8:14
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hihetetlen ez az ország... heteket kell várni egy domainre.
Én kettőt vettem külföldön, kártyával fizettem, 2órán belül már élt az átirányitással együtt. Sőt a http://www.dot.tk szolgáltató ingyen is adja, és instant az is a hazaikhoz képest.

Amúgy GRATULÁLOK!!

szomb. feb. 04, 2006 21:52
bugvadász

Hozzászólás 
Nagyon ígéretesnek tűnik a program is, és természetesen a weboldal is! Elismerésem! :)

szomb. feb. 04, 2006 19:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Örömmel jelenthetem most be Nektek, Kedves Fórumozótársaim, hogy a SzerelmeSMS-ek készenállnak a rajtolásra. Már csak néhány munkálat akadályozza ezt, várni kell a domain megérkezésére, valamint megbízható wap tárhely után kutatok, illetve még egy használati útmutató utolsó hegesztései vannak vissza. A weboldalt éjszakákon, nappalokon át kódoltam, hogy mielőbb készen legyen. Egy kedves barátom segített megoldani a böngészők közti kompatibilitási problémákat, ezúton is köszönet illeti bugadani-t! No, hogy ne csak a szám járjon, következzenek a képek! A kommenteket nagyon szívesen fogadom.

Weboldal:

Kép

SzerelmeSMS:

Nokia Series 60:

Kép
Kép

Siemens x65:

Kép
Kép

szomb. feb. 04, 2006 18:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hölgyeim és Uraim, a sok éljenzést követően :) szeretném fixálni a jövőbeli dolgokat a SzerelmeSMS project-el kapcsolatban. Ahogy már említettem, hamarosan elkészül a program és vele együtt minden elem, ami a publikáláshoz kell. Úgy tervezem, hogy még Valentín nap megjelennek a programok. Sok morfondírozást követően többféle verzió lesz, melyek a következők:

- SzerelmeSMS 100 Sms-el
- SzerelmeSMS LITE 1 és 2, mely tartalmazni fogja mind a 100 Sms-t
Ez gyengébb memóriakapacitással rendelkező mobiltelefonokra lesz elérhető

Mindegyikből két-két verzió, tehát összesen 4, ami a telefonok kompatibilitása miatt szükségeltetik.

Szép estét Mindenkinek!

szer. feb. 01, 2006 20:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
GazVezir írta:
:D

de dolgozom rajtuk gőzerővel.

inkább GazErővel :D

Ha évekig méláztam volna, szerintem akkor sem jutott volna ez eszembe :D .

szer. feb. 01, 2006 16:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
:D

Igen, a domain saját zsebből megy. Majd talán a következő verzió lesz képes az elküldött sms-ek nyilvántartására. Sajnos egyenlőre egyéb komolyabb problémák adódtak sajnos, de dolgozom rajtuk gőzerővel.

szer. feb. 01, 2006 13:26
bugvadász

Hozzászólás 
Hip-hip-hurrá!!!

szer. feb. 01, 2006 13:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
Üdvözletem Mindenkinek!

Azt hiszem eljött annak az ideje, hogy megtegyem azt a fontos bejelentést, miszerint a SzerelmeSMS nevű program Teljesen Ingyenesen lesz elérhető hamarosan a http://www.szerelmesms.hu címen. A végleges verzió 100 Sms-t fog tartalmazni, azonban tekintettel a gyengébb telefonokra, készülőben van egy mini kiadása is a programnak, ami 50 Sms-t fog tartalmazni. Ebből a változatból értelemszerűen 2 db. lesz, aminek tulajdonképpen annyi a kényelmi hátránya, hogy 2 program fogja tartalmazni a 2x50 Sms-t. Azok az emberek, akik érdemben hozzászóltak itt a fórumon a teszteléshez és ezzel teljesítették a kritériumokat, azoknak személyesen, a publikálás előtt küldök verziókat a telefonjuk besorolása szerint. Egyenlőre azt hiszem, hogy ennyi.

Na akkor most mindenki: Hip-hip-hurrá vagy valami ilyesmit :) !

szer. feb. 01, 2006 12:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sok szerencsét azokhoz a vizsgákhoz!

Nos, némi probléma vetődött fel apróbb figyelmetlenségemből fakadóan. Akik eddig nem tudták letölteni a programot, most letölthetik, hiszen újra élnek a linkek. Have Fun! :wink:

csüt. jan. 26, 2006 21:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát még van pár vizsga au utolsó napokra. Nem szabad elkapkodni. Maj jöv. héten... 8)

csüt. jan. 26, 2006 20:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mi van emberek, egy tapasztalat sem érkezik 2 nap múltával az utolsó hír óta?

Gondoltam, mindig ez a baj, túl tökéletes lett. 8)

csüt. jan. 26, 2006 16:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Üdvözletem!

Nos, az imént került feltöltésre az új verziója a SzerelmeSMS-nek. A könyebb használatot figyelembe véve gombokat építettem a programba. Görgetés közben eltűnnek a gombok, hogy ne zavarja a felhasználót az sms-ek olvasása közben. Fő funkciójuk segíteni a felhasználót, hogy mikor mit kell csinálni ahhoz, hogy sms-t tudjon küldeni. Ha nem adtuk meg még, hogy melyik sms-t, illetve milyen telefonszámra szeretnénk kézbesíteni az sms-t, egy Adatlap gomb a képernyő bal oldalán, a fénycsík felett látható. Jelzi, hogy az adatok kitöltéséhez a 7-es gombot kell megnyomni. Ha rögzítettük az adatokat és visszatértünk a főképernyőre, megjelenik a Küldés gomb. Teszteljetek szorgosan! Have Fun! :wink:

kedd jan. 24, 2006 19:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kipróbáltam a flash sms-t egy M35-re. A sima flash sms-t tudta fogadni rendesen flash sms-ként (ha space-szel kezdem az smst) de a SzerelmeSMS progiból nem küldte el flash sms-ként sajna. Valahogy biztos meg lehet oldani de nem tudom hogyan... Majd én is gondolkodom

hétf. jan. 23, 2006 0:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az a verzió Nokia-ra, SE-re van inkább. A Classic verziót szánom Siemens-re és a többi típusú telefonokra. Megmondom őszíntén, hogy csak napra tudom pontosan a feltöltött verziókat, illetve az utóbbit, amit alig egy órája töltöttem fel :) .

hétf. jan. 23, 2006 0:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nálam az S65-ösön ment szépen a classic verzió. A másik elszállt ilyen hibával:
MIDlet initialization failed: java.lang.NoClassDefFoundError : com/nokia/mid/ui/FullCanvas
De végülis az a lényeg, hogy műxik. Ez még nem a legfrisebb verzió volt, hanem az azelőtti.
(Mondjuk attól függ, mikor töltöttél fel frisset, én vasárnap 4 körülit szedtem le)

hétf. jan. 23, 2006 0:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
A fénycsík pontosan azért lett beletéve a programba, hogy tájékoztassa a felhasználót a program használatáról. Emellett aki már ezerszer elolvasta, az ki is kapcsolhatja akár.
Görgetésnél a telefon kompatibilitása miatt nem lehet használni a navigációs gombokat, mindenesetre megnézem, hogy mit tehetek az ügy érdekében.
Nos, figyelnem kell a kompatibilitásra nagyon és igen nehéz emellett megtervezni úgy a programot, hogy minden telefonon szép és gyönyörűen kezelhető legyen. A program által a felhasználók tájékoztatása bővebb lesz mindenképpen valamilyen formában.
A névjegyzékből való kiválasztással kapcsolatban nem igen tudok mit változtatni sajnos. Eddig minden telefonon, amin próbáltam, zökkenőmentesen működött.
Emlékezhetsz, hogy először nemzetközi formátumban lehetett megadni számot, aztán változtattam ezen azért, mert a telefonszámok beillesztésénél az emberek általában a telefonkönyvben 0620xxxx-es formában tárolják a számokat.
Ne félj, ha bármit is akarna küldeni a program, előtte mindenképpen megkérdezi. Java biztonságának a virtuális kivetülése ez.
Jó ötlet, az ellenőrzőrészt bővíteni fogom a jövőben, melynek tartalma a következő lesz. Az sms azonosítószáma, maga az sms, valamint a címzett telefonszáma.
Viszont az azonosítószámokkal szerintem semmi baj nincs, ugyanis először megnézem, olvasgatok az sms-ek közt, majd szépen beírom az azonosítószámát, ami maximum 3 jegyű lesz, ugyanis 100sms kerül bele a program teljes verziójába. Ennek a megjegyzése azt hiszem, hogy senkinek nem okozhat gondot.
A legközelebbi verzió sokkal jobban szájbarágósabban fogja tájékoztatni felhasználóját használatáról.

Köszönöm tapasztalataidat Al Bundy!

hétf. jan. 23, 2006 0:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
...

N70-es készülék

- Nagyon körülményes az SMS kiválasztása és nagyon kevés a megjelenő információ. Egy ilyen proginál nem megoldás az, hogy "előtte olvasd el a használatit". Erre a fénycsík sem megfelelő:
- A fénycsík nem elég ahhoz, hogy közölje a megfelelő billentyűfunkciókat, ezeknek feltétlenül állandóan a kijelzőn kellene lenniük, ha másnak nem, a küldésnek feltétlenül!
- Nagyon jó lenne, ha görgetésre a nyílbillentyűket is lehetne használni, nem csak a számgombokat, ezt mindenképpen fontosnak tartom, egy ilyen görgetéses megoldásnál!
- Ugyanígy a kilépéshez hozzá lehetne rendelni valamelyik funkciógombot! Ez vagy működik egyes telókon, vagy nem. Sokat nem veszíthetsz vele, de a Nokiákon úgyis ugyanaz a kódja a Navi gomboknak.
- Küldés is körülményes, de még mindig a legfőbb hiányosság, hogy a kijelzőre nézve nem látom egyből azt, hogy mivel is lehet továbbmenni, és hogy meg kell jegyeznem az SMS kódját.
- Névjegyzékből való kiválasztásra nyomva egyszerűen kifagy a progi. Pontosabban csak úgy tűnik, mert miután átnyomtam egy másik alkalmazásra, aztán vissza, egy pár mp-re mintha élet lett volna benne, mert egyből végrehajtotta egyszerre az előbb lenyomott 10-20 billentyűt, de ez után, vagy csak 3-4 mp elteltével volt hajlandó egyet lépni, vagy se kép, se hang. Most már a visszára sem reagál. Azt hiszem, jobb lesz, ha újraindítom és kézzel írom be a számot, mert ez a része egyelőre egyáltalán nem működik... De várjunk csak! Amikor a gyári taskman-ben ki akartam nyomni, vagyis amikor ráálltam a progira, egyből rendbejött és végrehajtotta az előtt lenyomott gombokat, vagyis sikerült kilépnem. Ettől függetlenül nem kísérlem meg harmadszorra is a névjegyzékből való beszúrást.
- Zavaró, hogy nem lehet a számot nemzetközi formátumban megadni. A mobilozásban kicsit jártas emberkék szerintem egyből így kezdik, nem pedig a 06-os megoldással, ami hát, hogy is mondjam... Nem egy szép forma.
- Mire kiválasztottam a névjegyet, elfelejtettem az SMS kódját, pedig egyelőre ugye még csak 5 volt. Visszamenni nem tudtam, hogy hogyan kell, mert nem volt ott a kijelzőn. Próbálkozni szintén nem akartam, mert féltem, hogy elküld valamit, amit nem szeretnék.
- A beírásnál jó megoldás, hogy a funkciógombot ("Rendben") lehet használni a továbbmenetelre, ezt kellene máshol is alkalmazni a könnyebb eligazodáshoz és átláthatósághoz.
- Jó megoldás az összegzés megjelenítése küldés előtt, de az SMS kódja helyett inkább az SMS szövegét írná ki, ezt nagyon fontosnak tartom az ellenőrzés céljából, főleg, hogy azt se tudom, hogy melyik SMS tartozott a beírt kódhoz. Na, és itt végre megjelent normálisan, hogy melyik gombbal kell továbbhaladnom.
- DE: Sajnálatos módon, rányomtam a tovább-ra, vagyis ütöttem neki egy #-et és visszalépett az SMS-ek szövegéhez. Megnéztem a Napló-ban, és nem küldött el semmit. :(

Most ezt utólag írtam hozzá, miután elolvastam, hogy még egy 5-öst kellene neki nyomnom, ahhoz, hogy elküldje. Na, ez volt eddig a legnagyobb hiba. Honnan kellene nekem tudnom, hogy a # után, még egy gombot meg kell nyomnom a küldéshez? Ráadásul, hogy melyiket!? (Ismétlem, a fénycsík nem megoldás!) Számomra teljesen egyértelmű volt, hogy valami bug folytán visszatért a menübe és nem csinált semmit. Jó lenne, ha megoldanád úgy, hogy a # után egyből küldje.

vas. jan. 22, 2006 23:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Üdvözletem Kedves Fórumozótársaim ebben a késői órában!

Nos, jónéhány változáson esett át a program a hétvége folyamán. Nem is szaporítanám a szót, következzen a változások listája:
- Néhány apróbb hiba került javításra először is
- Siemens X65-ös szérián való Fénycsík-os bug javítva lett
- A küldő része a programnak teljesen át lett írva, bár ez számotokra nem lesz annyira szembetűnő. Ennek köszönhetően miután elküldtük az SMS-t, törli az adatokat, így nem fenyegeti az a veszély a felhasználókat, hogy véletlenül ugyanazt az sms-t küldik el.

Kérek mindenkit, hogy töltse le az új verzióját a SzerelmeSMS-nek és írjátok meg tapasztalataitokat!
Ezenkívül felhívnám az idelátogatók figyelmét arra, hogy a tesztelésre korlátlanul lehet jelentkezni, tehát írjatok bátran! :wink:

vas. jan. 22, 2006 22:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Érdekes, hiszen már láttam Nokia Series 80-as készüléken futni a programot.

vas. jan. 22, 2006 18:54
ezüst tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:
Jocy írta:
GazVezir írta:
Trabi TM: Köszönöm, hogy értesítettél a dologról! Szerintem nem igazán lehet javítani, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Jocy: Az a furcsa nekem, hogy már láttam S80-on szaladni a programot. Próbáld ki a classic és a sima verziót rajta, majd ha ezekután sem megy, akkor kérlek írj nekem ide egy pontos diagnózist! Köszi!

Ó, nagyon egyszerű: addig minden működik, amíg kiválasztom a küldendőt és a telefonszámot és aztán nem jelenik meg semmilyen opció, hogy mi legyen ezután (vagyis nem lehet elküldeni). Mindkét verziót kipróbáltam.

Nos, elképzelhető, hogy nem jeleníti meg a képernyőt. Ha a 7-es gomb megnyomásával beírtad az adatokat, majd rendben gombra mentél. Ezután nyomj egy #-t gombot, majd a program visszatér a főképernyőre és ekkor nyomj egy 5-ös gombot.

Sajnos a "telefonszám" és az "sms opció"-n kívül semmi nem látszik (illetve a "kilépés" gomb). Más billentyűparancsot (#) nem fogad el...

vas. jan. 22, 2006 18:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sebességen majd korrigálok, azonban most megvizsgáltam tüzetesebben és az a baj, hogy a fénycsík szövegéből a fele lemarad valamiért. Megpróbálom korrigálni ezt a hibát minél előbb.

vas. jan. 22, 2006 17:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igen ez igy van, bár nekem vissza se jön (még akkor se ha kiválasztom az smst meg beírom a számot és visszalépek). Meg lehetne gyorsabb is alapjáratban szerintem. Amikor nyomom a 9-est akkor kb jó a sebessége.

vas. jan. 22, 2006 17:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kispósi: Rendben, az első sms szóközzel fog kezdődni. Estére rakok fel egy ilyen verziót. Nos, ma néztem az emulátoron, a fénycsík miután kimegy a képből, rengeteget kell várni, míg újra visszajön? Ez így van a telefonodon? Köszi előre is a választ!

vas. jan. 22, 2006 16:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
GazVezir:

Tudnál nekem illetve a többi pecselős Siemensesnek 8) egy olyan verziót csinálni amiben az smsek egy space-szel kezdődnek? Elvileg akkor flash sms lenne, kipróbálnám működik e... :) Persze csk ha nem nagy vesződés ;)

Köszi

vas. jan. 22, 2006 16:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jocy írta:
GazVezir írta:
Trabi TM: Köszönöm, hogy értesítettél a dologról! Szerintem nem igazán lehet javítani, de meglátjuk, hogy mit hoz a jövő.

Jocy: Az a furcsa nekem, hogy már láttam S80-on szaladni a programot. Próbáld ki a classic és a sima verziót rajta, majd ha ezekután sem megy, akkor kérlek írj nekem ide egy pontos diagnózist! Köszi!

Ó, nagyon egyszerű: addig minden működik, amíg kiválasztom a küldendőt és a telefonszámot és aztán nem jelenik meg semmilyen opció, hogy mi legyen ezután (vagyis nem lehet elküldeni). Mindkét verziót kipróbáltam.

Nos, elképzelhető, hogy nem jeleníti meg a képernyőt. Ha a 7-es gomb megnyomásával beírtad az adatokat, majd rendben gombra mentél. Ezután nyomj egy #-t gombot, majd a program visszatér a főképernyőre és ekkor nyomj egy 5-ös gombot.

vas. jan. 22, 2006 12:27
ezüst tag

Hozzászólás 
GazVezir írta:

vas. jan. 22, 2006 12:13
gyémánt tag

Hozzászólás 

szomb. jan. 21, 2006 12:36
ezüst tag

Hozzászólás 
9500-nál nem működik...

szomb. jan. 21, 2006 9:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
Motorola V360-on alkalmazás hibát ír...

pén. jan. 20, 2006 13:56