Szerző |
Üzenet |
Vikingboy
arany tag
|
Ja biztos magukkal vannak elfoglalva,meg hogy mennyit kéne még emelni a fizin.De ha letelik a szerzödésem 100,hogy szint fogok váltani kékből (anno zöld) piros lesz ha csak valami kihagyhatatlan ajánlattal meg nem keresnek,de ilyen ugy se lesz.
|
hétf. feb. 27, 2006 14:34 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Vikingboy írta: Petyuszka írta: Landsmann írta: Gondolom március 1. Hátha hónap elején rukkolnak elõ valami ütõs dolgokkal. Javagyúúgy. Nem hiszem Én se bízok semmi jóba.De azért jó lenne ha valamival elõrukkolnának.Én komolyan megkérdezném a Pannon vezetõit,hogy õk mindent rendben találnak megvannak magukkal elégedve? Mert sztem nagyon nem csinálnak semmit.Így még én is elvezetném a céget.A régi elõfizetõiket meg egyenesen le ****ák. Üdv!
hát, ez az!
Azok nagyon meg vannak elégedve magukkal, legfeljebb a fizetésük emelésén vagy további juttatásokon gondolkodnak.
|
hétf. feb. 27, 2006 14:14 |
|
|
Vikingboy
arany tag
|
Petyuszka írta: Landsmann írta: Gondolom március 1. Hátha hónap elején rukkolnak elő valami ütős dolgokkal. Javagyúúgy. Nem hiszem
Én se bízok semmi jóba.De azért jó lenne ha valamival előrukkolnának.Én komolyan megkérdezném a Pannon vezetőit,hogy ők mindent rendben találnak megvannak magukkal elégedve?
Mert sztem nagyon nem csinálnak semmit.Így még én is elvezetném a céget.A régi előfizetőiket meg egyenesen le ****.
Üdv!
|
hétf. feb. 27, 2006 13:53 |
|
|
Petyuszka
ezüst tag
|
Van valakinek már új Pannon SIM-e? Találtam egy képet a neten az elsők közül. Még a legelső logóval:
|
hétf. feb. 27, 2006 12:54 |
|
|
Petyuszka
ezüst tag
|
Landsmann írta: Gondolom március 1. Hátha hónap elején rukkolnak elő valami ütős dolgokkal.
Javagyúúgy. Nem hiszem
|
hétf. feb. 27, 2006 12:52 |
|
|
Vendég
|
Gondolom március 1. Hátha hónap elején rukkolnak elő valami ütős dolgokkal.
|
hétf. feb. 27, 2006 12:41 |
|
|
Petyuszka
ezüst tag
|
Landsmann írta: Várjuk ki a szerdát. Ha akkor sem lesz semmi újdonság, akkor szerintem az összes újdonság a logót és a honlapot érintette. Változás aligha lesz. Pozitív meg főleg nem. De azért szeretném ha meglepne minket a Pannon. Mármint pozitív élrtelemben.
Miért, mi lesz szerdán?
|
hétf. feb. 27, 2006 12:37 |
|
|
Vendég
|
Várjuk ki a szerdát. Ha akkor sem lesz semmi újdonság, akkor szerintem az összes újdonság a logót és a honlapot érintette. Változás aligha lesz. Pozitív meg főleg nem. De azért szeretném ha meglepne minket a Pannon. Mármint pozitív élrtelemben.
|
hétf. feb. 27, 2006 12:26 |
|
|
Petyuszka
ezüst tag
|
Tényleg semmi újdonság nem lesz? Ez elkeserítő. Folytatja a Pannon amit eddig.
|
hétf. feb. 27, 2006 9:17 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1330 Tartózkodási hely: Itt vagyok
|
Az előfizetésük mind ugyanolyan szerkezetűek.Egyszer megkérdzetem, hogy a díjcsomagstruktúrában lesz-e aváltozás, és azt mondták, hogy folyamatosan, de pl. a mp alapú csomagokat nem tervezik visszahozni (lsd. Momentum)
|
vas. feb. 26, 2006 11:20 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
mz írta: Londelmor írta: ott a djuice is 5.-nek. Ott van, de a pre-paidhez képest semmi előnye sincs. Sőt, ha 14400-zal tölt az ember, még sokkal jobban is jár.
azt mondjuk felfoghatjuk előnynek, hogy mehet bankszámláról átutalással a telefonszámla, és nem kell rohangálni feltöltőért, és nem fogy el csak úgy a keret. valamint, hogy más költségcsökkentő szolgáltatások vannak postpaidhez, olyanok, amiket csak ahhoz lehet rendelni.
hmmm, nagyjából ennyi is volna az előny
|
vas. feb. 26, 2006 10:23 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Ezt egy kicsit ki kellett volna egészíteni... Ove Fredheim, a cég vezérigazgatója szerint "a felfrissült márka, az új arculat és a hozzájuk kötődő újdonságok" (mint például a havidíjas díjcsökkentő ) "olyan kellemes meglepetéseket rejtenek ügyfeleinknek, amelyek 2006-ot mindannyiuk számára a megújuló Pannon évévé teszik majd". Londelmor írta: ott a djuice is 5.-nek.
Ott van, de a pre-paidhez képest semmi előnye sincs. Sőt, ha 14400-zal tölt az ember, még sokkal jobban is jár.
|
vas. feb. 26, 2006 10:17 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
ott a djuice is 5.-nek.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Londelmor vas. feb. 26, 2006 9:08-kor.
|
vas. feb. 26, 2006 8:50 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1330 Tartózkodási hely: Itt vagyok
|
Újra csak azt mondom, hogy ez a négy számlás előfizetés kevés.
|
vas. feb. 26, 2006 2:19 |
|
|
YLi
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 222 Tartózkodási hely: A tejút szélén.
|
|
vas. feb. 26, 2006 2:05 |
|
|
Infected
ezüst tag
|
Eltűnt a PannonFax is. Se leírás, se tájékoztató se semmi....
Viszont megrendelhető és létező szolgáltatásról van szó.
Üdv
|
vas. feb. 26, 2006 0:30 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
zoli62 írta: Megtalálható az oldalon a lefedettségi (GSM/3G) térkép? Én bármennyire kerestem, nem találtam.
Hát, a' eltűnt...
|
szomb. feb. 25, 2006 23:30 |
|
|
Mobilio
arany tag
|
bluestar írta: integral írta: ...
Volt egy jó márka, jó arculat, sikerült szétbszni. Mitől lett volna jó? Ha csupa pozitív tulajdonságot kapcsolnál hozzá, akkor jó lenne, de ez nem így van/volt. A Pannonról az emberek többsége nem tudna/tudott volna egyetlen egyedi arculati jellemzőt sem mondani, legfeljebb azt a hülyeséget, hogy "magyar"... Ennek az arculatváltásnak nyilván az a célja, hogy ezen változtasson, azt szeretné elérni, hogy egyáltalán gondoljanak a cégről valamit az emberek. Nem egy nap alatt persze, de a Westel -> T-Mobile váltás sem egy nap alatt történt, hónapokig tartott például az üzletek átalakítása.
nem egy nap alatt történt de ott át is alakították az üzleteket ahogy elnézem a pannonnál ezt nem teszik. szinte alig változott valami ott ahol láttam.
|
szomb. feb. 25, 2006 23:06 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
|
Mintha a részletes készülékleírások is eltűntek volna. Régebben a beállításokat is leírták.
|
szomb. feb. 25, 2006 22:01 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
|
Megtalálható az oldalon a lefedettségi (GSM/3G) térkép? Én bármennyire kerestem, nem találtam.
|
szomb. feb. 25, 2006 21:56 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Na akkor most kit rúgnak ki a pancsitól? Senkit? Pedig ez nagy hiba!
|
szomb. feb. 25, 2006 19:44 |
|
|
VonBraun
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 337 Tartózkodási hely: Észak-Magyarország
|
Comment without a comment:
Pannon wap-oldala, Letöltések. Töltsön le új ingyenes tartalmakat.
Letöltés: háttérkép1, 2, 3, 4.
Egyiket kiválasztom. "A háttérkép letöltésének díja 0 forint. A Rendben linket választva jóváhagyod, és az összeg egyenlegedből levonásra kerül."
Rendben, klakk.
Következő képernyő:
Egyenlegeden nem áll rendelkezésre a szükséges összeg. Töltsd fel kártyádat a már ismert módokon stb.stb.stb.
Maaargit...
|
szomb. feb. 25, 2006 18:47 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Macika írta: De tényleg, ha valami igen jó, jól megy, akkor miért kell szétb.ni? Miért kell átalakítani milliárdokért az üzleteket? Csak azért, hogy fenn tudják tartani csinált indokokkal az árakat? És erre az igazolt költségekre az átalakítás számlái lesznek a bizonyítékok? Miért van az, hogy x évenként ki kell dobni sokmilliárdot az ablakon? Ennyire egysejtû az emberi gondolkodás, hogy a változás kell neki? Ezért kell a TV-reklámban mozgatni a telefont a reklám végén, amikor az árait mutatják? Ezért kell a fiataloknak szóló mûsorban folyamatosan mozgatni a kamera képét (tengeribetegséget okozva ezzel az azt nem igénylõknek)? Biztosan nem értek az üzlethez, azért van ennyire konzervatív véleményem mindenrõl, de számomra felháborító, hogy az ÉN pénzembõl költenek arra, hogy VELEM elhitessék, hogy mennyire jó NEKEM, ha NEKIK fizetem a percdíjaikat.
rengeteg felesleges kiadás generálódik csak amiatt, hogy amit nem kültünk (költenek) el, azt gyakorlatilag elviszi az adó. Úgy kell kilopni a pénzt a saját cégből, ha netalán meg akarjuk takarítani.
|
szomb. feb. 25, 2006 17:20 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
bluestar írta: Mitől lett volna jó? Ha csupa pozitív tulajdonságot kapcsolnál hozzá, akkor jó lenne, de ez nem így van/volt. A Pannonról az emberek többsége nem tudna/tudott volna egyetlen egyedi arculati jellemzőt sem mondani, legfeljebb azt a hülyeséget, hogy "magyar"...
Ennek az arculatváltásnak nyilván az a célja, hogy ezen változtasson, azt szeretné elérni, hogy egyáltalán gondoljanak a cégről valamit az emberek. Nem egy nap alatt persze, de a Westel -> T-Mobile váltás sem egy nap alatt történt, hónapokig tartott például az üzletek átalakítása. De tényleg, ha valami igen jó, jól megy, akkor miért kell szétb.ni? Miért kell átalakítani milliárdokért az üzleteket? Csak azért, hogy fenn tudják tartani csinált indokokkal az árakat? És erre az igazolt költségekre az átalakítás számlái lesznek a bizonyítékok?
Miért van az, hogy x évenként ki kell dobni sokmilliárdot az ablakon? Ennyire egysejtű az emberi gondolkodás, hogy a változás kell neki? Ezért kell a TV-reklámban mozgatni a telefont a reklám végén, amikor az árait mutatják? Ezért kell a fiataloknak szóló műsorban folyamatosan mozgatni a kamera képét (tengeribetegséget okozva ezzel az azt nem igénylőknek)?
Biztosan nem értek az üzlethez, azért van ennyire konzervatív véleményem mindenről, de számomra felháborító, hogy az ÉN pénzemből költenek arra, hogy VELEM elhitessék, hogy mennyire jó NEKEM, ha NEKIK fizetem a percdíjaikat.
|
szomb. feb. 25, 2006 17:08 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Na annyi biztos, hogy az egyik oldalamra linkelt pannon 3g dolgok most oldal nem találhatóakba futottak. De jelenleg lekaka. Nem érek rá újra megkeresni hogy hol a pötsömbe lehet újra megtalálni őket.
|
szomb. feb. 25, 2006 13:39 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Bagyu írta: egy tarifacsomag!
Elnézve az "óriási" választékot, jól haladnak ebbe az irányba.
Egyszerűbb és kiszámíthatóbb lesz, ahogy ígérték.
|
pén. feb. 24, 2006 23:19 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
|
Az e-mail mobilra szolgátatás is alegjobb szerintem
|
pén. feb. 24, 2006 20:41 |
|
|
Bagyu
gyémánt tag
|
Egy arculat, egy nap alatt, egy tarifacsomag!
Ez a titkos jelszó...
|
pén. feb. 24, 2006 20:41 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Azért az érdekes, hogy senki sem veszi észre, hogy a 3 szolgáltató bunde csomagjai közül a pannoné a legjobbak, ha készüléket is veszel. Az más kérdés, hogy kevés a hozzá igényelhető kedvezmény. Amolyan happy stílusú, fapados .
|
pén. feb. 24, 2006 20:40 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
|
Azért elég kevésnek tartom a tarifacsomagokat. Valamivel elő lehetne rukkolni a marketingeseknek.
|
pén. feb. 24, 2006 20:11 |
|
|
bluestar
arany tag
|
integral írta: ...
Volt egy jó márka, jó arculat, sikerült szétbszni.
Mitől lett volna jó?
Ha csupa pozitív tulajdonságot kapcsolnál hozzá, akkor jó lenne, de ez nem így van/volt. A Pannonról az emberek többsége nem tudna/tudott volna egyetlen egyedi arculati jellemzőt sem mondani, legfeljebb azt a hülyeséget, hogy "magyar"...
Ennek az arculatváltásnak nyilván az a célja, hogy ezen változtasson, azt szeretné elérni, hogy egyáltalán gondoljanak a cégről valamit az emberek.
Nem egy nap alatt persze, de a Westel -> T-Mobile váltás sem egy nap alatt történt, hónapokig tartott például az üzletek átalakítása.
|
pén. feb. 24, 2006 9:07 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
|
Itt a az ÁSZF-ekben valóban megvannak a lezárt csomagok is. Azért a 25-ről 20-ra csökkentett áfa miatti 4 százalékos bruttó dijcsökkentés nem teljesen volt annyi, inkább 3... Bár ezt már korábban észrevettem.
|
csüt. feb. 23, 2006 23:36 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
evbalazs írta: Viszont az elérhetőségek oldal szerint ismét Pannon GSM Távközlési Rt. a nevük. Akkor nem változott volna ilyen téren semmi. Illetve egyáltalán létezik olyan, hogy Rt.? Hogyne létezne. Akkor kell Zrt vagy Nyrt-re változtatni, hogyha valami változik a cégadatokban. Amíg nem változik, addig maradhat a "régi" Rt.
|
csüt. feb. 23, 2006 23:19 |
|
|
evbalazs
arany tag
Csatlakozott: szer. ápr. 28, 2004 15:20 Hozzászólások: 126 Tartózkodási hely: Győr
|
Viszont az elérhetőségek oldal szerint ismét Pannon GSM Távközlési Rt. a nevük.
Akkor nem változott volna ilyen téren semmi. Illetve egyáltalán létezik olyan, hogy Rt.?
|
csüt. feb. 23, 2006 22:02 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
És ott lesz az a Közlemény is, ami rejtélyes okok miatt nem került ki a főoldalra .
|
csüt. feb. 23, 2006 21:49 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
zoli62 írta: Szóval az új szemléletre, megszólításra leszek kíváncsi. Eddig a három szolgáltató közül a Pannon volt a ebben a legkonzervatívabb. MIiyen érdekes: Most is Pannont írok. Akkor mi is változott? A kék virág? Vagyaz "élvonal"? : Évekkel ezelőtti reklám: mi nem vesztegetjük az ön idejét.Hátha valaki emlékszik. Ez volt az eddigi legversenyképesebb döntés, a legrosszabb meg az egységes és átlátható tarifák. Aztán régebben mindig az volt a jó, hogy megtalálhatók voltak a honlapon a régi díjcsomagok, ÁSZF-ek is. Most ezek mind eltűntek az új designel. Kis párhuzamot látok ebben más szolgáltatók arculatváltásával... Az ÁSZF-et én is kerestem egy darabig, de végül megtaláltam. Alul a fekete sávban van: "szerződési feltételek" link. Katt rá, és előjönnek az ÁSZF-ek.
|
csüt. feb. 23, 2006 21:42 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
|
Szóval az új szemléletre, megszólításra leszek kíváncsi. Eddig a három szolgáltató közül a Pannon volt a ebben a legkonzervatívabb. Milyen érdekes: Most is Pannont írok. Akkor mi is változott?
A kék virág? Vagyaz "élvonal"? : Évekkel ezelőtti reklám: mi nem vesztegetjük az ön idejét.Hátha valaki emlékszik. Ez volt az eddigi legversenyképesebb döntés, a legrosszabb meg az egységes és átlátható tarifák.
Aztán régebben mindig az volt a jó, hogy megtalálhatók voltak a honlapon a régi díjcsomagok, ÁSZF-ek is. Most ezek mind eltűntek az új designnel. Kis párhuzamot látok ebben más szolgáltatók arculatváltásával...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára zoli62 csüt. feb. 23, 2006 22:47-kor.
|
csüt. feb. 23, 2006 21:20 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
zoli62 írta: Tegezés. Kinek mi a véleménye? Fiatalos. Ugyanakkor néha tegezés, néha magázás. Át kell írni az oldalakat. Nem kis munka lesz. Szemléletváltás, magyaros, vagy globális?
Internetes ügyfélszolga az alábbiakkal "okosított ki":
"Telefonos ügyfélszolgálatunk menürendszerében fokozatosan áttérünk skandináv mintára az egyszerűbb, tegeződős formulára. Az áttérés még jelenleg folyamatban van.
A Magyar Telekom Rt-vel kapcsolatos panaszát a honlapunk és Díjszabásunk alakításáért felelős kollégáink felé továbbítottuk.
A Djuice oldal arculatában egyenlőre nem tervezünk változtatást."
A díjszabásos témához: IGEN, visszamenőlegesen a Westel-ből T-Mobile lett, a Matáv-ból Magyar Telekom lesz - az összes olyan PDF-ben, ahol le van írva a cég neve!!
|
csüt. feb. 23, 2006 21:14 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Nekem volt magyar tanárom mondta, hogy igencsak meglepődött, amikor kedvenc férjével vodás kártyát vettek és tegeződött velük a ~huszonéves üszis. Ők 50 éves fejjel tiszteletlenségnek vették a dolgot.
Engem jobban zavar, amikor ok nélkül magáznak (pl. előadáson okés, de egy kötetlen beszélgetésnél nyugodtan tegezhetne).
|
csüt. feb. 23, 2006 21:03 |
|
|
zoli62
gyémánt tag
|
Tegezés. Kinek mi a véleménye? Fiatalos. Ugyanakkor néha tegezés, néha magázás. Át kell írni az oldalakat. Nem kis munka lesz. Szemléletváltás, magyaros, vagy globális?
|
csüt. feb. 23, 2006 20:55 |
|
|
Vendég
|
A reklám magát a céget reklámozza az új arculattal. Nem egy szolgáltatást vagy terméket. Ugyanúgy mint a kérészes reklám.
A kisbetűs cégnevet már én is megemlítettem egy másik topicban. Nekem sem szimpatikus a kisbetűs tulajdonnév. De így van az összes többi Telenoros cégnél is, amelyek már ezt az arculatot követik.
|
csüt. feb. 23, 2006 19:40 |
|
|
integral
gyémánt tag
|
Láttam a tévében egy pannonkékvirágos reklámot. Mást mint amit korábban láttam. Gondoltam is, hogy egy újabb reklám. Aztán kiderült, hogy Silan mosópor a Henkeltől
Éedekes, hogy ebből a reklámból kiderült, hogy mosóporról van szó. Amíg a pannonéból nem derült ki, hogy miről van szó.
A másik amit nem értek, miért kell a kisbetűs tulajdonneveket eröltetni.
Melyik a helyes: pannon vagy Pannon?
Szintén az arculatváltáshoz kapcsolódik, a honlap nyitó oldalán ha a kedvencek bal oldalt vannak, akkor nem lehet vízszintesen görgetni a képernyőt. Az "Egyéni ügyfelek"-ből (kedvencek szélességétől függően) "ni ügyfelek" látszik. A jobb oldalon is épphogy kifér a "djuice".
A flash animációt nem is említem, hogy mennyire rühellem.
Volt egy jó márka, jó arculat, sikerült szétbszni.
|
csüt. feb. 23, 2006 19:16 |
|
|
Vendég
|
pgsm írta: ui.: röhej, hogy még a zöld szőnyeg is megmarad:(
Ugyan már, az is arculati elem. A reklámban is zöld mezőn nyílnak a kék virágok. Nemde?
|
csüt. feb. 23, 2006 18:51 |
|
|
pgsm
arany tag
|
sajnos semmi érdemi változást nem fog hozni a pannon shopoknál az átalakítás. a régi bútorokra, berendezésekre felaggatnak világoskék dizájn elemeket, vitrinbe kék posztereket és vége. ezért kár volt...
ui.: röhej, hogy még a zöld szőnyeg is megmarad:(
|
csüt. feb. 23, 2006 18:36 |
|
|
evbalazs
arany tag
Csatlakozott: szer. ápr. 28, 2004 15:20 Hozzászólások: 126 Tartózkodási hely: Győr
|
OFF
Egy belga bank a fő tulaj ( www.kbc.be).
De pl. Szlovákiában is láttam ugyanezt a logót.
Azért írtam ezt példának, mert az eset nagyon hasonló.
|
csüt. feb. 23, 2006 16:36 |
|
|
Petyuszka
ezüst tag
|
|
csüt. feb. 23, 2006 9:18 |
|
|
Enyac
ezüst tag
|
Jó másfél hét után ma végre le bírtam kérdezni az egyenlegem a PannOnline-ban... El sem hiszem... Mióta átmentek propellerbe, eléggé szétesettnek tűnik a cég...
|
csüt. feb. 23, 2006 8:49 |
|
|
Vikingboy
arany tag
|
Kösz éppen azt nézegetem
|
szer. feb. 22, 2006 23:56 |
|
|
elodd
ezüst tag
|
Vikingboy írta: Üdv!
Valaki nem tudja,hogy a Pannonnak milyen nem publikus tarifacsomagjai vannak?
http://forum.terminal.hu/viewtopic.php?t=17666
elodd
|
szer. feb. 22, 2006 23:42 |
|
|
Vikingboy
arany tag
|
Üdv!
Valaki nem tudja,hogy a Pannonnak milyen nem publikus tarifacsomagjai vannak?
|
szer. feb. 22, 2006 22:57 |
|
|