Szerző |
Üzenet |
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
De fentebb vasárnapról volt szó
|
pén. jún. 02, 2006 12:55 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
pampika írta: Azzal nincs is gond, hogy a rendszerbõl adódóan tudják, merre jár egy telefon. Itt sztem az a nagyobb gond, hogy emiatt cseszegetik a dolgozót.
a gond biztos nem az, hogy kiderült hol kefélt hétvégén, hanem az, hogy megkérdezték mi a fenét csinált munkaidőben?!
na, és erre jómunkásemberhez méltóan a törvény paragrafusai mögé igyekszik bújni.
|
pén. jún. 02, 2006 12:48 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Azzal nincs is gond, hogy a rendszerből adódóan tudják, merre jár egy telefon. Itt sztem az a nagyobb gond, hogy emiatt cseszegetik a dolgozót.
|
pén. jún. 02, 2006 12:32 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Khm.
Ha nem tárolnák, hogy éppen hol van/volt a teló, hogy oldják meg ha valaki amiatt tesz panaszt, hogy lokális területen rossz a vonal minősége a vonalnak? Ha ezt nem tárolnák, nem tudnának segíteni.
Ha a rendőrség nyomoz, hgyan tudnának utánanézni, hogy a megfigyelt személy adott pillanatban épp hol volt?
Hogyan vennéd igénybe a HáziMobilt, ha nem tudják hol vagy?
És különben is, az egész GSM-rendszert be kéne tiltani, mert mindig tudják, épp hol vagy. Hisz cellás rendszerről van szó.
Ez egy felesleges pattogás... Valakinek épp nem tetszett, hogy ki akarják rúgni. Dealer kártyának meg boltban a helye, esetleg az üzletvezetőnél.
|
pén. jún. 02, 2006 12:26 |
|
|
Vendég
|
Valamelyik nap hallottam ezt a hírt a rádióban, de meló közben nem, tudtam teljesen odafigyelni és azt nem hallottam hogy melyik cégnél volt, de azt igen, hogy idehaza. Érdekes dolog ez. Lehet hogy ez egy megszokott dolog a mobilszolgáltatóknál, csak a másik kettő jobban tudja titkolni?
|
pén. jún. 02, 2006 9:34 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Nem piskóta eset!
Minek ide GPS?
|
pén. jún. 02, 2006 9:11 |
|
|
pampika
gyémánt tag
|
Nemrég kellett írnom egy kis esszét az adatvédelmi törvényről. Hát az alapján a voda eljárása erősen megkérdőjelezhető
Főleg munkáltató-munkavállaló esetben védik a jómunkásembert. Ha a cég figyelni, loggolni akarja az emberét, akkor erről világosan tájékoztatnia kell a megfigyeltet, mert itt (szerencsére) az az elv működik, hogy amíg nem adja egyértelmű beleegyezését, addig tilos. A cégnek meg kell mondania, milyen adatot, meddig tárol, kik férhetnek hozzá és a munkás ez alapján dönthet, hogy aláírja-e. Az már más kérdés, hogy több helyen is az ilyen papírok a munkaszerződés részét is képezhetik, vagyis ha nem fogadod el, akkor nincs meló se
|
pén. jún. 02, 2006 8:58 |
|
|
Vendég
|
Én kétlem hogy adtak volna szóbeli beleegyezést. Utólag már mindenki azt mond, amit akar. Senki sem tudja bizonyítani. De szerintem ha a munkáltató ezzel a módszerrel ténylegesen figyelni akarja a dolgozókat és azt a tudomásukra is hozza, akkor ahhoz írásbeli beleegyezés kell, éppen az ilyen utólagos problémák elkerülése érdekében.
Ahogy halad az idő, nem csak az előfizetők, hanem a dolgozóik szemében is egyre ellenszenvesebb lesz a cég. Valamit nagyon rosszul csinálnak az utóbbi hónapokban. Bár nekem mindegy, úgyis tudjátok hogy megrögzött "Vodagyűlölő" vagyok.
|
pén. jún. 02, 2006 8:48 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Kíváncsi vagyok, hogy ebből mi fog kisülni.
|
pén. jún. 02, 2006 8:35 |
|
|
Soockit
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 495 Tartózkodási hely: Budapest
|
Belpolitikai Napló
Lekövették a vodafone-os dolgozókat
2006. június 2. 05:55
A telefonjukon keresztül pontosan bemérték, merre járnak, az adatokat pedig rögzítették és tárolták
Várhatóan elsőfokú ítélet születhet ma abban a polgári perben, amelyet a Vodafone három alkalmazottja kezdeményezett a társaság ellen.
A dolgozók azért indítottak pert, mert egy munkajogi vita során tudomást szereztek arról, hogy az előfizetéses, de részben ingyenes használatú mobilkészülékeiket rendszeresen követik, és az így kapott adatokat rögzítik és tárolják is a Vodafone rendszerében.
A peranyaghoz becsatoltak például egy olyan, a társaság rendszeréből kinyomtatott adatlistát, amely egy vasárnap - azaz nem munkanapon - Budapest területén néhány tíz méteres pontossággal meghatározta, hogy a készülék használója hol tartózkodik. A cég szerint az érintettek szóbeli beleegyezésüket adták a követéshez.
http://www.hirado.hu/cikk.php?id=121012
|
pén. jún. 02, 2006 8:23 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
savaria írta: Tényleg, csak eszembe jutott, ha elöfüzetéseseknek ilyen sok a számlapanasz akkor mi a garancia hogy vitamaxosoknak nincs ilyen? Csak azt ugye nem lehet észrevenni...
Erre való a Vitamax Online, azonnal mutatja a változást, míg előfizu esetén csak hetek múlva kapod meg egyben a számlát.
Lehet szórakozni a 1751-gyel egy SMS áráért, de ennyit nem ér ez a "magas" színvonalú szolgáltatás.
Csak tudnám, hány év múlva kívánják végre bevezetni előfizusoknak az ingyenes online számlainfot?
|
pén. jún. 02, 2006 7:59 |
|
|
savaria
arany tag
|
Tényleg, csak eszembe jutott, ha elöfüzetéseseknek ilyen sok a számlapanasz akkor mi a garancia hogy vitamaxosoknak nincs ilyen? Csak azt ugye nem lehet észrevenni...
|
pén. jún. 02, 2006 7:55 |
|
|
Vismajor
arany tag
|
Sverige írta: A második hívás viszont bekopog, ha aktív a hívásvárakoztatás. Bekapcsolni a *43#-el lehet... Kösz! Bekapcsoltam! Most néztem a Pannon-nál Számlainfo (172): Idézet: A szolgáltatás díja:
A szolgáltatás havidíj-mentes, egy hívás díja bruttó 24 Ft.
|
csüt. jún. 01, 2006 7:10 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
42,90Ft (volt). De a díjszabás nem egyértelmű a 1751 esetén, ugyanis 2 meghatározás is van előfizusokra, egy a pre-paid részben (nyilván elírás) és egy az előfizus részben.
"Számlaegyenleg és GPRS Internet forgalom lekérdezés utólag fizető előfizetők számára"
1. verzió: "A számlaegyenleget illetve a GPRS internet forgalmat automata beolvassa, illetve SMS-ben egyidejüleg elküldi. Csak a fogadott SMS díjköteles: 42,9Ft per SMS. (A küldött szöveges üzenetek és hívások ingyenesek)"
2. verzió: "Hívása ingyenes, az erre a számra küldött SMS tarifacsomag szerint számlázódik."
|
szer. máj. 31, 2006 15:28 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Sverige írta: Vismajor írta: Nem tudom volt-e már, de nekem újdonság (cég átállt Vodára), hogy a számlainfos hívás ~43 Ft körül van. Meg hogy nem kopog be a második hívás, ha épp beszélek. Visszasírom a Pannont! A számlainfó valóban 43 Ft (mindig is annyi volt). A második hívás viszont bekopog, ha aktív a hívásvárakoztatás. Bekapcsolni a *43#-el lehet...
számlainfo a pannonnál sem ingyenes, a bekopogást pedig a telefonkészülék menüjében lehet állítani. még a nokijaf. is tudja!
|
szer. máj. 31, 2006 14:57 |
|
|
Sverige
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 616 Tartózkodási hely: Budapest
|
Vismajor írta: Nem tudom volt-e már, de nekem újdonság (cég átállt Vodára), hogy a számlainfos hívás ~43 Ft körül van. Meg hogy nem kopog be a második hívás, ha épp beszélek. Visszasírom a Pannont!
A számlainfó valóban 43 Ft (mindig is annyi volt).
A második hívás viszont bekopog, ha aktív a hívásvárakoztatás. Bekapcsolni a *43#-el lehet...
|
szer. máj. 31, 2006 14:30 |
|
|
Vismajor
arany tag
|
Nem tudom volt-e már, de nekem újdonság (cég átállt Vodára), hogy a számlainfos hívás ~43 Ft körül van. Meg hogy nem kopog be a második hívás, ha épp beszélek. Visszasírom a Pannont!
|
szer. máj. 31, 2006 14:26 |
|
|
Enyac
ezüst tag
|
KrE írta: OFF: Kíváncsi leszek, hogy a nyár folyamán mennyire fog visszaesni a Voda előfizetőinek a száma (4 éve nyáron volt az előfizetői bumm, a GPRS bevezetésekor). Mostanában sokaknak fog lejárni a hűsége, és szeritem sokan nem szándékoznak hosszabbítani. Majd a statisztikák...
Lásd: http://www.nhh.hu/menu3/m3_2/mobil/2006/aprilis.pdf
Nem is kell nyárig várni!
|
kedd máj. 30, 2006 13:13 |
|
|
KrE
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Pécs
|
OFF:
Nekem a két eddigi esetem az értelmetlen, sőt ráfizetéses levelezésről:
1. Pár éve a gázszolgáltató kiküldött egy 0 Ft-os számlát, amihez egy 0 Ft-os csekket is mellékeltek! (Az adott házban épp nem lakott senki) Én el is mentem a postára, hogy ezt most befizetem, de a nő az ablaknál nem vette át a csekket, bármennyire is erősködtem.
2. Az rendben van, hogy a bankoknak havonta egyenlegértesítőt kell küldeniük, DE! A sárga banknál apámnak és nekem is volt számlánk, ami idővel feleslegessé vált, viszont mivel nincs számlavezetési díj, nem mondtuk le, csak a pénzt vettük le róla. Azonban ott maradt 5-5 Ft mind a két számlán (vmi kamatjóváírás). Azóta is rendszeresen jól mulatunk azon, hogy milyen jól kamatozik az 5-5 Ft-unk. Rendszeresen jóváírnak rajtuk pár fillér kamatot. Asszem 2 éve nem használjuk a számlákat, és mind a kettőn van 5,46 Ft
ON:
Nekem szeptember óta Selectben pihen a Voda előfizum, azóta Pannonos vagyok. Amúgy nekem augusztusban jár le a 4. évem. Újabb 2 évet csak akkor írok alá, ha kapok ingyen egy SE P990-est, ingyen dumát, és ingyen 3G-t. Magyarán SOHA!
Kíváncsi leszek, hogy a nyár folyamán mennyire fog visszaesni a Voda előfizetőinek a száma (4 éve nyáron volt az előfizetői bumm, a GPRS bevezetésekor). Mostanában sokaknak fog lejárni a hűsége, és szeritem sokan nem szándékoznak hosszabbítani. Majd a statisztikák...
|
kedd máj. 30, 2006 11:12 |
|
|
Micuir
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:29 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Tolna megye
|
skynet írta: Duvi írta: Nem tudom, miért vagytok ezen ennyire meglepődve... A számlákat egy rendszer automatikusan generálja és küldi, nem pedig Juli néni tölti ki tollal, hogy azt lehessen neki mondani, hogy "Ugyanmá' hagyd a 2 Ft-os számlákat a fenébe!". Igen, természetesen meg lehetne tanítani a rendszert arra, hogy az 50/100 Ft alatti számlákkal ne törődjön, de vajon melyik cég vezetése adná erre a soksok -50/-100 Ft-ra az áldását? amelyiknek van annyi esze, hogy a boríték meg a bélyeg meg a munkaidő többe kerül a sok-sok -50/-100 Ft-nál, és még ha be is fizeti a nép a pár forintos tartozásait, akkor is nagyon mínuszban vannak...
Szerintem ennek számviteli oka lehet. Sokkal több meló manuálisan leírni a kinntlévőséget, mint automatikusan kiküldözgetni a 2.- Ft-os csekkeket és leírni - szintén automatikusan - a költségeket.
|
kedd máj. 30, 2006 10:39 |
|
|
Duvi
arany tag
|
Nem tudom, miért vagytok ezen ennyire meglepődve...
A számlákat egy rendszer automatikusan generálja és küldi, nem pedig Juli néni tölti ki tollal, hogy azt lehessen neki mondani, hogy "Ugyanmá' hagyd a 2 Ft-os számlákat a fenébe!".
Igen, természetesen meg lehetne tanítani a rendszert arra, hogy az 50/100 Ft alatti számlákkal ne törődjön, de vajon melyik cég vezetése adná erre a soksok -50/-100 Ft-ra az áldását?
|
kedd máj. 30, 2006 9:36 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
OFF: Nekem tavaly ősszel a gyökér, 3 betűs nagy bank küldött levelet 96 Ft-ról, miután megszüntettem a számlámat.
|
hétf. máj. 29, 2006 15:49 |
|
|
TPinter
arany tag
|
kapasz írta: Én meg már fizettem be 2 Ft-os vodacsekket is. Hogy biztos legyen, még át is utaltam az összeget, így végeredményben lett 2 Ft túlfizetésem.
Az en csekkepm anno 1Ft-rol szolt. Mikor oda mentem a postan, hogy feladom a kis ablaknal nezett ram a kedves kisasszony es hangosan felnevetett. Azt mondta: "Ezt most komolyan gondolja?" Mondtam, hogy igen, mert ma mar lejar!
Igen vegulis itt is tenyleg kb annyira logikus... Tenyleg nem kerul tobbe mintha lenyelne a ceg... Hja es ezt ugy kuldtek ki, hogy elmaradasom van 1 ft!!!!
|
hétf. máj. 29, 2006 15:18 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Szintén hűség nélküli 4előfizu van, hogy bármikor lelehessen pattanni.
|
hétf. máj. 29, 2006 14:54 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
savaria írta: Miért? Nem kötelezhetnek hogy egy téves dolgot kifizess! Egyértelmüen tudom bizonyitani hogy rossz a számla.
egy pillanatig sem vitatom a számla tévességét. Sőt, jogi igazságérzeteddel is egyetértek.
Ettől függetlenül van egy eht, ami "megelőlegezi" a bizalmat a szolgáltatóknak és az előfizetőket odadobja az nagyvonalúságuknak. Az EHT 138. paragrafusa környékén olvasgass.
Egyébként az alapprobléma még csak nem is az eht, hanem a piaci kiszolgáltatottság. Ugyanis később hiába ismerik el a számlareklámációd jogosságát, ha közben kikapcsolják a telefonod. Egy csomó utánajárás, letiltás, stb. és csak annyit értél el vele, hogy "nem hiteleztél nekik". Arányos kárpótlást, kártérítést biztos nem kapsz!
|
hétf. máj. 29, 2006 14:02 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
savaria írta: Én meg azt a pillanatot nem tudom elképzelni ha lejár a hüségem akkor egy másodpercig is a vodafone ügyfele maradok!
Ez érthető. Amilyen szintre süllyedtek az elmúlt 1 évben, onnan már nem nagyon lehet lejjebb csúszni.
Én egyelőre maradok náluk, de csak is hűség nélkül, hogy ha befut egy jobb lehetőség, le tudjak pattanni.
|
hétf. máj. 29, 2006 13:26 |
|
|
savaria
arany tag
|
asdf_ írta: Hat nhh meg eht ide vagy oda, en biza lof**t nem fizetnek pluszban, az tuti. Majd irjak jova kozpontilag a tartozasombol A ket osszeg egyenliti egymast es egye fene, az esedekes 20-80 Ft kesedelmi kamatot allnam. De hadd ne en hitelezzek mar nekik a **** szamlajukra... (halistennek csak elmeleti a kerdes, prepaides vagyok, es perpill nem tudom elkepzelni azt a pillanatot, amikor szamlasra valtanek )
Igazad van!
Én meg azt a pillanatot nem tudom elképzelni ha lejár a hüségem akkor egy másodpercig is a vodafone ügyfele maradok!
|
hétf. máj. 29, 2006 12:53 |
|
|
savaria
arany tag
|
Miért? Nem kötelezhetnek hogy egy téves dolgot kifizess!
Egyértelmüen tudom bizonyitani hogy rossz a számla.
|
hétf. máj. 29, 2006 12:50 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Hat nhh meg eht ide vagy oda, en biza lof**t nem fizetnek pluszban, az tuti. Majd irjak jova kozpontilag a tartozasombol A ket osszeg egyenliti egymast es egye fene, az esedekes 20-80 Ft kesedelmi kamatot allnam. De hadd ne en hitelezzek mar nekik a **** szamlajukra... (halistennek csak elmeleti a kerdes, prepaides vagyok, es perpill nem tudom elkepzelni azt a pillanatot, amikor szamlasra valtanek )
|
hétf. máj. 29, 2006 12:40 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
savaria írta: Elfutott a méreg hogy mi az hogy egy nyilvánvalóan téves számlát kötelezöen ki KELL füzetnem??? Hol lehet reklamálni ezügyben vagy ilyenkor mit tegyek szerintetek?
sehol, semmit. Majd jóváírják. Köszönheted ezt az eht-nak és a törvényhozásnak, ami ezt jóváhagyta. (és a népnek, ami megválasztotta a törvényhozókat)
(az nhh alláspontja, hogy számlakérdésében nem foglal állást)
|
hétf. máj. 29, 2006 12:28 |
|
|
savaria
arany tag
|
A tanácsotokat szeretném kérni!
Mint már irtam a legutóbbi vodaszámlám esetén a messenger üzenetek négyszeres (!) áron voltak kiszámlázva. Megreklamáltam, azt mondták oké, fizessem be a helyes összeget, igy lett a 17 ezres számlából 9 ezres.
Ma megkérdezem az ügyfélszolgálatot hogy mi ujság a reklamáciommal és azt mondja a csaj hogy a panaszom jogtalan mert majd központi jóváirás lesz és addig fizessem be és majd jóváirják.
Elfutott a méreg hogy mi az hogy egy nyilvánvalóan téves számlát kötelezöen ki KELL füzetnem??? Hol lehet reklamálni ezügyben vagy ilyenkor mit tegyek szerintetek?
|
hétf. máj. 29, 2006 12:17 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Jól sejted. Én tavaly szórakoztam vele az időközben kipurcant Vitamaxom esetén. Jó pár hétig kértem, majd hagytam a fenébe, mert kifüstöltem a kártyát.
|
hétf. máj. 29, 2006 9:17 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Jól sejtem, hogy a netrendelőben teljesen felesleges vitamax online kódot kérni? Legalábbis így négynapos várakozás ("sms-ben értesítünk") után kezd ilyen érzésem lenni...
|
hétf. máj. 29, 2006 8:43 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
kerelyfe írta: Nekem ma (szombaton du.) már kikapcsolták!
Bár, már itt tartanék én is! Még 27 nap...
Végül is, soha nem voltam még ilyen közel hozzá.
|
hétf. máj. 29, 2006 8:24 |
|
|
kapasz
arany tag
|
Én meg már fizettem be 2 Ft-os vodacsekket is. Hogy biztos legyen, még át is utaltam az összeget, így végeredményben lett 2 Ft túlfizetésem.
|
vas. máj. 28, 2006 12:25 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Nem tudom mit vagytok úgy oda, nekem kellett már 12 Forintos csekket befizetni. Együtt röhögtünk a postás sráccal a szolgáltató (nem mobil volt) baromságán
|
vas. máj. 28, 2006 10:00 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Mi (vagyis akit képviselünk) 100Ft alatt nem küldünk csekket, 200Ft alatt nem utalunk vissza.
700Ft alatti tartozással különösképpen nem foglalkozunk, szolgáltatást ennyi alatt nem szüntetünk meg (bár kamat számolódik rá).
Ha felszólító levél megy ki, annak költségét kiszámlázzuk.
Nem mondom meg, melyik cég(ek)ről van szó, de lehet, hogy a Voda példát vehetne. Igaz, a program és annak számlázó része kriminális, de legalább jól működik. Nálunk a fizetési papírokat szokták elcseszni.
Üdv!
|
szomb. máj. 27, 2006 20:20 |
|
|
petne
arany tag
|
asdf_ írta: Na jo, de gep csinalja azt az istenverte szamlazasi programot, vagy ember?
ezt az egy sort kene csak beiktatni Meg meg egy olyat, hogy kamatmentes tartozasba atrakni ezt az erteket, es ha a jovoben a nevere kiallitasra kerul szamla, akkor ezt hozzacsapni. Ennyire bonyolult lenne ez?
Mint látod bonyolult
|
szomb. máj. 27, 2006 17:58 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
mz írta: Egyetértek. Még 29 nap és végre megszabadulok a kormitól. Vágom a centit.
Nekem ma (szombaton du.) már kikapcsolták!
|
szomb. máj. 27, 2006 17:16 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Na jo, de gep csinalja azt az istenverte szamlazasi programot, vagy ember?
Kód: IF szamlaosszeg < 200 Ft THEN nem kuldunk szamlat
ezt az egy sort kene csak beiktatni Meg meg egy olyat, hogy kamatmentes tartozasba atrakni ezt az erteket, es ha a jovoben a nevere kiallitasra kerul szamla, akkor ezt hozzacsapni. Ennyire bonyolult lenne ez?
|
szomb. máj. 27, 2006 16:45 |
|
|
petne
arany tag
|
asdf_ írta: Amugy sosem ertem az ilyet...
A sógorom, amikor elment a Pannontól küldtek 18 forintos számlát. Ez azért van amúgy, mert automata küldi ki a számlákat, tehát emberi beavatkozás nem nagyon van.
|
szomb. máj. 27, 2006 16:40 |
|
|
asdf_
gyémánt tag
|
Amugy sosem ertem az ilyet... 73 forint tartozasta kikuldenek egy levelet /50 Ft/, boritek kell hozza /mittomen 3 Ft/, papirra kerul /1 Ft/ , nyomtatjak /1 Ft/ es akkor ehhez meg munkaero, jarulek, stb stb. /pl ugyfelszolga bere, akit tokfoloslegesen zargattatok emiatt a hulyeseg miatt mondjuk 3 percig/
Margit, noormaaaaaalis? Es akkor ezt fogjak tetezni azzal, hogy majd kuldenek megegy levelet ajanlottan /ekkor mar a kiadas min. ketszerese maganak a tartozasnak/, hogy most aztan 8 napon belul azonnal, vagy irgumburgum. Ekkor ujra felhivod az ugyfelszolgat, neadjisten bemutatoterembe mesz, ott is feltartod a sort stb. /esetleg tertivevenyes ajanlottban megreklamalod, es ha az uj aszf-nek megfeleloen nem valaszolnak 15 napon belul felnyomod oket az nhh-nal es talan, vegre, egyszercsak tenyleg kapnak egy rohadt buntit /.
Nem lenne egyszerubb lekonyvelni vesztesegkent a francba az egeszet mar az elejen???
|
szomb. máj. 27, 2006 16:37 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
CineDOG írta: Meg egyébként se akkor ugráljanak, mikor az ember megszünteti az előfizuját. Akkor törjék magukat, mikor lejár a hűség, és már csörögnek is rád, hogy van egy nagyon jó ajánlatuk, csak írj alá még 2évet. DE ILYEN NINCS! Amikor az ember megszűnteti a régi előfizuját, akkor tuti van máshol helyette valami. Akkor már hiába ugrálnak, kettő úgysem kell, az újat meg ezért nem mondja vissza senki.
Egyetértek.
Még 29 nap és végre megszabadulok a kormitól. Vágom a centit.
|
szomb. máj. 27, 2006 10:11 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
mz írta: Te tudod. Lehet, hogy olyan ajánlatot tennének, hogy megnyalnád mind a 10 ujjad.
Ja, attól félek én is.... mondjuk listaáron vehetek valami telót 2évre, vagy listaárnál olcsóbban valami nagyon gagyit 70forintért 2évre.
Mást úgyse nagyon adnának, lévén már 2éve szinte nem is volt forgalom rajta.
|
szomb. máj. 27, 2006 10:05 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Meg egyébként se akkor ugráljanak, mikor az ember megszünteti az előfizuját. Akkor törjék magukat, mikor lejár a hűség, és már csörögnek is rád, hogy van egy nagyon jó ajánlatuk, csak írj alá még 2évet.
DE ILYEN NINCS!
Amikor az ember megszűnteti a régi előfizuját, akkor tuti van máshol helyette valami. Akkor már hiába ugrálnak, kettő úgysem kell, az újat meg ezért nem mondja vissza senki.
|
szomb. máj. 27, 2006 10:03 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Te tudod.
Lehet, hogy olyan ajánlatot tennének, hogy megnyalnád mind a 10 ujjad.
|
szomb. máj. 27, 2006 10:01 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
mz írta: Azért 1 próbát megérne, vesztenivalód nincs.
Nem kell mégegy bónusz.
Esetleg a számhordozás miatt, de inkább nem, már az új van szétküldve...
|
szomb. máj. 27, 2006 9:58 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Azért 1 próbát megérne, vesztenivalód nincs.
|
szomb. máj. 27, 2006 9:55 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Hehe.. tegnap jött levél, hogy jaj de nagyon sajánlják, hogy megszüntetem az előfizum, és hívjam az ügyfélmegtartó csoportot a 1270 .... menüjéből, mert ők kerestek telón, de nem értek el.
Igaz hogy már van náluk 4db bónuszom, de ez nem érdekes.
A levelet egy héten belül megkaptam a felmondástól számítva.
Nem hívom fel őket, mert minek.
|
szomb. máj. 27, 2006 9:51 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
Micuir írta: Megnéztem az ÁSZF-ben: max. 8 napos határidővel, írásban fel lehet mondani a szerződést. Ami zavar okozhat: ha azonnal visszaküldöm a SIM-et, akkor 8 napig nem tudom használni a szolgáltatást és fizetnem kell érte. Arra viszont nem kötelezhetnek, hogy utazzak el a 65 km-re lévő márkaboltba, hogy le tudjam adni. Egyébként azért akartam számlazárásra felmondani, hogy ne küldözgessék a tört számlákat, hanem tudjam, hogy ez most le van zárva és kész. És elő van írva, hogy a szerződésfelmondással együtt a SIM-et is vissza kell juttasd? Újra úgysem használják fel, egyszerűen kikapcsolják megfelelő időben a forgalomból és kész. Ez nem járható út?
|
szomb. máj. 27, 2006 8:50 |
|
|