Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szomb. dec. 28, 2024 6:35

Hozzászólás a témához  [ 1248 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 25  Következő
3G a vodafone-nál 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
KrE írta:
Amúgy azt elfelejtettem tegnap írni, hogy a szokásos havi 999 forint leperkálásakor szokás szerint megkérdeztem a kisasszonyt, hogy mi hír van a 3G-ről.
Húúh, milyen törzsvásárlói kártyád van nála, hogy csak 999/hó? Tel.számot adsz? Az ország mely területe? És korátlan alkalom? És még azt is tudja, mi az a 3G? Ez igen... 8) :twisted:

Mégis mi az, ami csak 999 hó (Select, gondolom, de miért nincs forgalom), és miért üzletben fizeted?

pén. jún. 09, 2006 18:09
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Vizsla írta:
És ami fontos: végre nem adoptált reklám, végre valami magyar!
Nagyon régen saját gyártásúak a Voda reklámjai. Talán a 'tiszavirág életű' Vodafone Now reklám az nem volt az, de előtte vagy 2 évig igen. És most is.
Elismerem, ez teljesen más volt, mint amit írni akartam.
Helyesen a következőre gondoltam:
Végre egy magyar reklám, egy nemzetközi vodafone termékről. Mert például a vodafone wireless office az adoptált volt, a now is (ezt mondjuk megértem), az összes vodafone live-os reklám szintén.

Szóval erre céloztam.

pén. jún. 09, 2006 18:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
otellocska írta:
Tuti. Tehát csak akkor működik, ha náluk veszel 3g-s telót? Ez aztán a kedves húzás.........
Ma egy W900-zal próbáltam. Eleve a beállítás sem érkezett meg 15 percen belül, annak ellenére, hogy az ügyintéző azt mondt,a pár perc, és megjön. Újabb telefon a 1270-re(bár ez sem volt fényes, lásd vodagyalázó...), akkor már megjött az SMS.

A live semmi színt nem tartalmaz, ikonok, képek sem jelennek meg, és még a "közösségi" link se jön be, ahol a vodafone mailt elérhetném. Mi van ezekkel? Csak azt a 3 telót támogatják???

Szóval hiába van korlátlan wapom, nem tudtam semmit se kipróbálni :(.

Más: a videotelefon szolgáltatást meg kell rendelni, amit a 1270-en sikeresen meg lehet tenni a csillag megnyomása után. Net-Rendelőn most épp a prepaides megrendelés nem működik, a postos igen. SMS-kódszót tud valaki?

pén. jún. 09, 2006 17:59
platina tag

Hozzászólás 
lesz ez még olcsóbb is meg mostmár sztem lesz verseny is a 3szolgáltató közt kérdés h ki adja majd a legjobb ár/szolgáltatást mert én már terveztem (amikor az n70esem volt) h átmenjek t hez de nem ért meg annyit h 1xer kiprobáljam.... szal fel a fejjel :)

pén. jún. 09, 2006 16:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Idézet:
A négy csatornát tartalmazó alapcsomag, illetve a prémium csatorna is 24 órás elérést biztosító napidíjak ellenében vehető igénybe, melyeken felül az adatforgalom díját a Vodafone a mindenkori WAP-tarifák szerint számlázza ki.

Na, hát ez így ez nagy rakás... :? És még a T a drága...

pén. jún. 09, 2006 16:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
siofok00 írta:
N80-nal megy a Vodafone Live! ikonosan, stb?

Nem is fognak menni rajta a nem Live! szoftos telók, a következő okból:
"A letöltött zeneszámok a mobilkészüléken tetszőleges alkalommal lejátszhatók, de szerzői jogi okok miatt más eszközre nem továbbíthatók illetve csengőhangként nem állíthatók be."
Ezt pl. egy N70, N80-nál nem lehet megoldani, csak úgy, ha letiltod az mp3-ak csengőhangként használatának lehetőségét, ahogy a voda ezt jó párszor meg is tette a Live! szoftos telóiban. A 6280 Live!-nál (ha egyszer megjelenik) ne nagyon várjatok mp3 csengőhangot. :?

pén. jún. 09, 2006 15:58
arany tag

Hozzászólás 
N80-nal megy a Vodafone Live! ikonosan, stb?

pén. jún. 09, 2006 15:07
platina tag

Hozzászólás 
ha jól értem, a videotelefonálás percdíja kell?
78 forint minden irányba (mármint a 3 magyar)
az IP-s dolognál arra gondolt T68m, hogy ha pingeled (számítógépen), és úgy nézed a válaszidőket, akkor IP cím alapján nézd, és ne DNS alapján, mert a névfeloldás vesz még pár milisecundumot, de ha nem nagyon érted most mit írtam, akkor felejtsd is el. :)

pén. jún. 09, 2006 14:29
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Köszi a választ. Amúgy milyen ip-t kell megadni és hol? És milyen névfeloldás. Bocs, de nem értem.
Amúgy aki tudja, használja ki a videotelefonálást, mert nincs benne a Díjszabásban (illetve nem jelent meg új Díjszabás), márpedig számlázás tekintetében az az irányadó, nem holmi netes reklámszövegek.

pén. jún. 09, 2006 14:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Üdv!

Használja rajtam kívül vki a 3G netet? Még mindig ugyanaz a problémám: Netezés közben (fõleg letöltésnél jelentkezik) kb 1-2 perc után a kapcsolat egyszerûen elfelejt "dolgozni". A kapcsolat nem szakad meg ugyan, de az adatforgalom lényegében megszûnik. Másnál nem jelentkezik hasonló?

igen, pl. én.

Van megszakadás, de relatiív ritka, néhány óránként egyszer és akkor rendesen leválaszt.

Olyan viszont gyakran volt az utóbbi egy-két hétben, hogy nagyon lassan válaszol. Rákattintok egy oldalra és sok másodperc, mire elkezdi betölteni. Az első ping time-ok (ip-t kell megadni, különben az első az a névfeloldás lesz) többezresek.

pén. jún. 09, 2006 12:20
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Bp, XI. ker, Őrmező. Nokia 6650, és csak netnél van ez, a wap 3G-n tökéletesen megy.

pén. jún. 09, 2006 11:05
Moderátor

Hozzászólás 
Nálam minden oké.
Milyen teló, milyen kapcs, hol történik? Ezek mondjuk az alapkérdések.

pén. jún. 09, 2006 10:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Üdv!

Használja rajtam kívül vki a 3G netet? Még mindig ugyanaz a problémám: Netezés közben (főleg letöltésnél jelentkezik) kb 1-2 perc után a kapcsolat egyszerűen elfelejt "dolgozni". A kapcsolat nem szakad meg ugyan, de az adatforgalom lényegében megszűnik. Másnál nem jelentkezik hasonló?

T68m. Őt keresd.

pén. jún. 09, 2006 9:40
arany tag

Hozzászólás 
Üdv!

Használja rajtam kívül vki a 3G netet? Még mindig ugyanaz a problémám: Netezés közben (főleg letöltésnél jelentkezik) kb 1-2 perc után a kapcsolat egyszerűen elfelejt "dolgozni". A kapcsolat nem szakad meg ugyan, de az adatforgalom lényegében megszűnik. Másnál nem jelentkezik hasonló?

pén. jún. 09, 2006 9:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én nem arra gondoltam, hogy a reklám különlegessége a magyarság, hanem a BKV busz hangsúlyos motívuma, az aluljáró... stb.
Ez a reklám kifejezetten Budapestről szól! !-(
Amúgy azt elfelejtettem tegnap írni, hogy a szokásos havi 999 forint leperkálásakor szokás szerint megkérdeztem a boltos kisasszonyt, hogy mi hír van a 3G-ről. És csodák csodájára, nem a szokásos, "majd egyszer" választ kaptam, hanem: "Budapesten és környékén már nagyon jó a 3G lefedettség, most jön Debrecen, utána Pécs. Olyan 1-2 év." :shock:

pén. jún. 09, 2006 7:25
Moderátor

Hozzászólás 
Soockit írta:
Nah a saját gyártásról beszélhetnénk. Az, hogy amikor a Vodafone bejött magyarországra, akkor a posztereket honnan ollózták össze.
Az egész reklám lopott volt. Nah ezzel nem a mostani reklámokat akarom meggyanúsítani. Amúgy nagyon jók szerintem a Vodafone reklámok!
A Vodafone itt van lassan 7 éve!!!
Eleinte undorító, generalis reklámjai voltak. Legalább 4-5 éve kizárólag saját reklámjai vannak!

pén. jún. 09, 2006 2:52
arany tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Vizsla írta:
Nagyon régen saját gyártásúak a Voda reklámjai. Talán a 'tiszavirág életű' Vodafone Now reklám az nem volt az, de előtte vagy 2 évig igen. És most is.

Nah a saját gyártásról beszélhetnénk. Az, hogy amikor a Vodafone bejött magyarországra, akkor a posztereket honnan ollózták össze.
Az egész reklám lopott volt. Nah ezzel nem a mostani reklámokat akarom meggyanúsítani. Amúgy nagyon jók szerintem a Vodafone reklámok!

pén. jún. 09, 2006 2:22
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
Vizsla írta:

pén. jún. 09, 2006 2:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:

Szerintem a voda reklámai eddig is nagyon jellegzetesen magyarok voltak és nemcsak a mobilszolgáltatók között. Legfeljebb nem jellegzetesen budapesti, hanem jellegzetesen győri. :-)

Guni

pén. jún. 09, 2006 1:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Onion írta:
Félek hogy a tvnézésért 2szer is kell fizetni. Egyszer meg kell venned a tvcsomagot, másodszor meg a letöltési megákért kell fizetni.

Hát igen, úgy néz ki igazad van.

http://www.vodafone.hu/3g/szolg_mobilvideok_4.html

Tehát a napi 400Ft, és még az adatforgalom is rájön!

pén. jún. 09, 2006 0:27
ezüst tag

Hozzászólás 
otellocska írta:
Ezt se hiszem el! Hát végre elindult.

Még csak most értem netközelbe, s meglepődve olvasom a híreket...

Megyek is wapozni, majd leírom a tapasztalatokat...

Illetve hiába megyek, mivel én még nem látok semmi újdonságot.

Gondolom az én telómat nem engedi fel a 3g live!-ra, mivel nem a 3 3g-s voda teló egyike, hanem egy N70-es.

Tuti. Tehát csak akkor működik, ha náluk veszel 3g-s telót? Ez aztán a kedves húzás.........

pén. jún. 09, 2006 0:21
ezüst tag

Hozzászólás 
Ezt se hiszem el! Hát végre elindult.

Még csak most értem netközelbe, s meglepődve olvasom a híreket...

Megyek is wapozni, majd leírom a tapasztalatokat...

csüt. jún. 08, 2006 23:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Ha valaki próbálta a voda3g-t, az megoszthatná a tapasztalatait! :)

más:
Félek hogy a tvnézésért 2szer is kell fizetni. Egyszer meg kell venned a tvcsomagot, másodszor meg a letöltési megákért kell fizetni.
Ezt onnan gondolom, hogy a zene letöltésnél is egyszer megveszeda számot, aztán az 1-2 megás letöltést is ki kell fizetned.

csüt. jún. 08, 2006 20:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
Egész jó kis zene megy benne, és a látvány a ritmussal összhangban van. És ami fontos: végre nem adoptált reklám, végre valami magyar!

Amúgy van másik reklám is, a "Kettő az egyért" akció reklámja. Korábbi vodás reklámokhoz képest tök nyugis. Ez is Bp.-en készült?

csüt. jún. 08, 2006 19:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az előbb láttam a TV-ben a Voda úgymond 3G reklámját!
Igaz, hogy a zeneletöltést reklámozza, de a jobb felső sarokban ott a 3G, és tudjuk, hogy GPRS-en nem igazán buli a letöltés...
A csúcs az benne, hogy bár a helyszín nem olyan hangsúlyos, mint a Pannon hullámvasutas reklámjában, de a BKV buszok és egyéb apróságok egyértelműen utalnak Bp-re!

csüt. jún. 08, 2006 19:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
Olvastátok a voda honlapján lévő sajtóközleményt? Marchert Pál mondta azt, hogy az új multimédiás csomagok sok mindent fognak tartalmazni (mint ahogy már szó volt róla pár hsz-szel ezelőtt). A Pannonnak és a Westelnek is ugyanezt kéne tennie. Ha valaki a 3G-t akarja használni, úgy kell összeollóznia a szolgáltatásokat, és semmire nem kap kedvezményt azért, mert nem a 2G-t "terheli". Ott áll a 3G háló kihasználatlanul. Itt meg végre lesz arra lehetőség, hogy ha már milliárdokat beleöltem, legyen, aki használja is. És nem horribilis árakon kéne 3G-s telefonokat árulni. PR-nak jó, hogy sok helyen lefedtem az országot, de nincs, aki használja.

Ami már az elején visszatetszést kelt számomra:

- A letöltött zenékért fizetsz, és számlázzák az adatforgalmat is (1 év alatt még nem sikerült kitanulni az AMDOCS-ot? :D).
- És az EDGE hiánya.

csüt. jún. 08, 2006 18:52
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
BNM írta:
3G már van, de mikor lesz EDGE :?: :?:
Mivel az EDGE-képességű telefonok EDGE-képességét egyetlen egy készüléktájékoztatóban sem tüntetik fel, ezért lehet, hogy soha.

Korábban a voda azt hangoztatta, hogy több EDGE képes bázisuk van mint a Pannonnak....csak azért nem indítják, mert kevés EDGE képes mobil van az előfizetőknél... :roll:

csüt. jún. 08, 2006 18:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
BNM írta:
Mivel az EDGE-képességű telefonok EDGE-képességét egyetlen egy készüléktájékoztatóban sem tüntetik fel, ezért lehet, hogy soha.

csüt. jún. 08, 2006 17:31
arany tag

Hozzászólás 

csüt. jún. 08, 2006 16:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
xnemox írta:
Ebydr írta:
...Röhej, hogy 2 éve nem csökkentek a gprs árak, és már a drága T-Mobile is olcsóbb...

Azért ki is kéne számolni, hogy a T nél mennyit is fizetsz 5 Mb forgalomért a WAP csomagokkal...

tényleg röhej, hogy aki 500mega felett forgalmazik egy hónapban (ami azért nem egetrengetően sok), annak olcsóbb a tré, a minőségről nem is beszélve....

valami nagyon el lett szúrva a vodánál!

csüt. jún. 08, 2006 16:08
Profil Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
Vizsla írta:
http://www.vodafone.hu/3g/index.html

Mondjuk a térkép alapján egész tisztességes lefedettséget csináltak Budapesten, ha igaz...
Várom a tapasztalatokat!

tapasztalat az, hogy néhány napja gáz a net.

csüt. jún. 08, 2006 16:07
Profil Honlap
platina tag

Hozzászólás 
xnemox írta:
Ebydr írta:
...Röhej, hogy 2 éve nem csökkentek a gprs árak, és már a drága T-Mobile is olcsóbb...

Azért ki is kéne számolni, hogy a T nél mennyit is fizetsz 5 Mb forgalomért a WAP csomagokkal...

ki akar wapolni? ha vlaakinek nem egy alap (Es egy 3Gs telefon nem alap) teloja van hanem symbian akkor azon meg instant messaging se indul el.. szerintem egy symbianos telefont hogy kihasznalhassa az ember, alap hogy legyen rajta rendes nem wapos eleres. se levelezes rendes klienssel se egy msn/icq se egy idojaraselorejelzos progi semmi nem fut rajta.

csüt. jún. 08, 2006 14:03
Moderátor

Hozzászólás 
Onion írta:
Sverige írta:
Onion írta:
Rákérdeztem vodás ismerősnél.
Azt mondta 1-2 hét és indul, de csak Bp-en.

3G-hálózat már van náluk Bp-en pár hónapja (elvileg adatkártyával már használni is lehet), csak más készülék nem volt még hozzá eddig egy se...

A videotelefonálásra céloztam.
De persze a lefedetség egy ugyanaz az adatnál is meg a videotelefonálásnál is.
Március végén volt a 3G teszt. Már akkor állt a 3G hálózatuk.
Mától pedig megy a szolgáltatás hivatalosan is.

csüt. jún. 08, 2006 13:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Ebydr írta:

csüt. jún. 08, 2006 11:42
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Ez a nap is eljött.

Én mindenesetre magasabb percdíjakra gondoltam videotelefonálásnál.
Hálózaton belüli és kívüli hívások: 78 Ft/perc, perc alapon.
Bár, így sem fogja a kutya sem használni. Viszont a netnél megléphettek volna egy, a WAP-hoz hasonló sávnövelést.

csüt. jún. 08, 2006 11:36
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:

Mondjuk a térkép alapján egész tisztességes lefedettséget csináltak Budapesten, ha igaz...
Várom a tapasztalatokat! Főleg a videótelefonálás érdekelne, hogy olyan-e, mint amilyen a Pannonnál volt sokáig (nem tudom, hogy azóta rendbe jött-e), hogy kb. 10-20 mp kellett neki, hogy normálisan felálljon a kapcsolat, vagyis ne akadozzon, kekszesedjen.

csüt. jún. 08, 2006 10:43
Moderátor

Hozzászólás 
Vizsla írta:

sőt

http://mobilarena.hu/c.php?mod=10&id=19247

csüt. jún. 08, 2006 10:38
a fórum lelke

Hozzászólás 

csüt. jún. 08, 2006 10:21
ezüst tag

Hozzászólás 
10x24 óra: Vodafone infó alapján 24 órás előfizetésről van szó, a 4 belefoglalt csatornát tetszőleges alkalommal használhatod és váltogathatod a 24 óra alatt. És akkor ezek szerint ebből a 24 órás előfizetésből kapsz havonta 10-et (10 napot) a multimédia csomagban.

csüt. jún. 08, 2006 10:21
a fórum lelke

Hozzászólás 

csüt. jún. 08, 2006 10:19
arany tag

Hozzászólás 
Szerintem nagyon gyengék ezek a multimédia csomagok. Én speciel ingyen se töltenék le semmit a Live!-ról, mert kinőttem belőle. Wapom is van, nekem a 600 Ft-os csomag bőven elég. Nem adnak a pénzért szinte semmit... Magát a net árakat persze nem csökkentették. Át is fogok menni adatkártyára a T-Mobile-hoz. Röhej, hogy 2 éve nem csökkentek a gprs árak, és már a drága T-Mobile is olcsóbb. A Voda meg közben ráment a gagyira, és azokat favorizálja, mint pl a hívódallam, és a Live. Ha nem tudnék ingyen telefonálni, már azonnal lépnék is ki ügyfeleik köréből.

csüt. jún. 08, 2006 10:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bagyu írta:
10x24óra és 4 csatornából választhatsz....

Ez pedig gondolom annyit tesz, hogy 10 napot használhatod, vagyis ha egy konkrét nap már nézted 1 percig, akkor az már 1 alkalom volt.

csüt. jún. 08, 2006 10:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
10x24óra és 4 csatornából választhatsz....

Az Sharp 550SH kb. úgy néz ki, mint a BS S68

csüt. jún. 08, 2006 9:56
ezüst tag

Hozzászólás 
"Vodafone Multimédia Maxi pedig bruttó 2850 Ft havidíjért kínál 10 darab 24 órás mobil tévé hozzáférést 4 csatornához"

Na ezt nem teljesen értem. Hogy lehet 10 csatorna ami 4 csatorna? :)

csüt. jún. 08, 2006 9:49
platina tag

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Honnan ezek az infók az új 3G-s telókról meg a multimédia csomagról? A Vodafone honalpján nyoma sincs

Innen: http://prog.vodafone.hu/keszulekek/keszulekarak.pdf
meg innen: http://www.mobilport.hu/?r=6827
meg innen: http://www.mobilport.hu/?r=6835

csüt. jún. 08, 2006 9:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
Idézet:
A videotelefonálás is elindult a szolgáltató hálózatán, mely minden hálózatba egységes, bruttó 78 forintos percdíjjal érhető el mától.

Hihi! Ennél bonyolultabbat nem sikerült beállítani a számlázási rendszerükön. :D

csüt. jún. 08, 2006 9:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Onion írta:
Persze a megfelelő képernyős telefonnal.

Már vannak: A Nokia E száriás telefonjaival + N80, N71 öröm az Internetezés, mert hihetetlen jól sikerült az új böngészőjük.

csüt. jún. 08, 2006 9:39
arany tag

Hozzászólás 
Honnan ezek az infók az új 3G-s telókról meg a multimédia csomagról? A Vodafone honalpján nyoma sincs

csüt. jún. 08, 2006 9:36
ezüst tag

Hozzászólás 
http://www.mobilport.hu/?r=6835

csüt. jún. 08, 2006 9:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Egyébként várjuk várjuk a 3g-t, de hogy én még nem érzem a szükségét a videotelefonálásnak az biztos.
Mindig csak arra tudok gondolni, hogy **** és akkor felhív egy csaj. Elég mókász szitu :) Pedig 5-6 év múlva valszeg ez lesz a jövő.
De hogy bárhol az utcán internetezhessek majd, ez jól hangzik. Persze a megfelelő képernyős telefonnal.

csüt. jún. 08, 2006 9:26
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1248 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18 ... 25  Következő