Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. jan. 10, 2025 0:03

Hozzászólás a témához  [ 1794 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 36  Következő
Nokia 6280: Felőled kamera felőlem 3G mobil.. 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Van valakinek tapasztalata az Oxygen Phone Managerrel? érdemes erre pénzt áldozni? Mármint jobb mint a Nokia PcSuite, vagy mifene nevű program?

szer. jún. 14, 2006 7:47
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
Hello!

Lenne egy sürgős kérdésem:

Az érdekelne a tulajok tapasztalatai alapján, hogy az Outlook szinkronizálás után (találkozók, nevek) ennél a telónál is kell nyomni egy „OK”-t a végén (mint pl. a 6230i-nél), vagy már nem kell?

Köszi!

szer. jún. 14, 2006 6:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sanyika23 írta:
Sziasztok!
Ma vettem egy 6280-at, és a fényképezésnél a képbe erekerül ugy középtájba egy kis piros pont (az opikán nincs kosz).
Ez sw-es hiba lehet vagy hw-es szerintetek

Ezt hívják hot pixelnek, ez a képszenzor hibája. Van ilyen, még digigépeknél is előfordul. A hot pixel érdekessége (a beégett, vagy halott pixellel ellentétben), hogy egyrészt egy idő után "eltűnhet", és több pixelre is kiterjedhet.

kedd jún. 13, 2006 22:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Védőfólia lehúzva az optikáról?

Üdv!

kedd jún. 13, 2006 22:20
vas-tag

Hozzászólás 
Majd elfelejtettem a telefonon 3.65-ös szoftver van

kedd jún. 13, 2006 16:15
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Ma vettem egy 6280-at, és a fényképezésnél a képbe erekerül ugy középtájba egy kis piros pont (az opikán nincs kosz).
Ez sw-es hiba lehet vagy hw-es szerintetek

kedd jún. 13, 2006 16:13
vas-tag

Hozzászólás 
üdv mindenkinek. új vagyok itt...

1 hónapja vagyok 6280 tulaj (3.60 soft / T-genya)
Az eddigiekre szeretnék reagálni pro és kontra...

hibák:
lötyögés: ez tény bár kb fél nap alatt megszoktam, sztm nem vészes, és nekem 1 hónap alatt semmit sem változott. ugyanolyan mint volt. nyitva-zárva, mindenhogy.
reset: 1 hónap alatt kb 5x fordult elő. teljesen függetlenül attól, hogy mit csináltam.
MMS: no problem nálam,
kihangosítás nem jelentkezett még, de még nem is volt rá lehetősége...

Viszont! van 1 olyan probléma amiről eddig nem nagyon olvastam itt. amit a teló felvesz hangot amr-be, vagy más telóról amit kapok amr-t, azt baromi halkan játsza le. ha mp3mat játszok le az teljesen ok. hangos. Konvertálnom kellene, vagy van erre vmi megoldás? (stereo hatás be van kapcs, hangerő maxon)

És akkor amiért nagyon +szeretem ezt a telefont... (ezekről áradozhatnék, hogy mit miért, de a lényeget már leírtátok)
-kijelző
-gyors
-kamera

Aksi nekem min 3 max 6 napot bír ki (éjszakára kikapcs) ja, és az ébresztővel sincs gondom. szinte minden nap használom...

Most így hirtelen ennyi... (bocs a hosszért)

üdv, A

kedd jún. 13, 2006 11:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

A hívócsoportokat lehet valahogy pc-n szervezni?

kedd jún. 13, 2006 7:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
(ex)Cat írta:
"A saját hívószámra küldött MMS fogadásakor néha előfordulhat, hogy a készülék újraindul. "

Ez komoly, hogy ez így van leírva? Basszus... Akkor skizofrének hátrányban... :lol:

Ez teljesen komoly. Bár én ezt úgy értelmeztem, hogy ha sajátmagamnak küldök MMS-t, akkor fordul elő. Ez pedig sose jutna eszembe..

más kérdés, hogy az elmúlt 2 évben összesen tán 3 MMS-t küldtem, szóval nekem ez nem igazán okoz lelkisérülést :)

hétf. jún. 12, 2006 19:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
(ex)Cat írta:
"A saját hívószámra küldött MMS fogadásakor néha előfordulhat, hogy a készülék újraindul. "

Ez komoly, hogy ez így van leírva? Basszus... Akkor skizofrének hátrányban... :lol:

hétf. jún. 12, 2006 12:48
ezüst tag

Hozzászólás 
Maradt a 2., 4., 7., 8.
+

hétf. jún. 12, 2006 12:46
Site Admin

Hozzászólás 
chamo írta:
Sy írta:
Megvettem, kicsit lötyög. Most töltöm, eddig sok tapasztalatom tehát nincs :) Azért 6230i még megvan, ha mégsem jönne be.

Majd írd le a tapasztalatod, én tuti elolvasom :lol:
Énis akarok venni egy ilyet, de nem tudom hogy használható-e rendesen :)

Oké, bár az én véleményem csak egy a sok közül (és nem is legrelevánsabb) :)

Szóval engem az előlap lötyögése nem zavar, még bőven a tolerálható határon belül van. Tetszik, hogy értelmesebb a T9 prediktív szótára, mint a 6230i-jé volt, az is tetszik, hogy SMS-íráskor a korábbi címzettek könnyen kiválaszthatók egy listából, így nem kell annyit keresgélni (több száz név között azért már macerás, SMS-t pedig csak kb. 10 embernek írok).

Kipróbáltam a videofelvevő részét is, a kép nem rossz, de nekem a Nokia Media Player elég rosszul működik (gyakran befagy), ráadásul "siet" is a hang. Ez, ha átkonvertálom DivX-be, még zavaróbban jelentkezik, de biztosra veszem, hogy a már agyontelepített Windows az oka :)

Felmásoltam rá kb. 200 megányi zenét, a zenelejátszója sokkal gyorsabban benyalja a listát, mint a 6230i-ben (annál a telcsinél kb fél perc volt a lejátszó indítása, itt meg gyakorlatilag a megnyitást követően azonnal elkezdhető a lejátszás). Jobbak a fülesei is, legalábbis a 6230i-hez képest, egyrészt szerintem elegánsabb a kis távvezérlője, másrészt végre vannak mélyek :)

Ami érdekes jelenség, hogy ma próbáltam telefonálni a BMF NIK épületéből, és térerőhiány miatt nem ment. Kikapcsoltam, visszakapcsoltam, és egyből a plafonon volt a térerő. Furcsa.

Ja, és amikor átraktam bele a SIM kártyámat, nem sokkal a vásárlás után, nem tudott senki sem felhívni. Aztán kezdeményeztem én egy hívást, és utána már elérhető voltam. Ezt sem tudom mire vélni.

A kijelzője gyönyörű :) Igaz, sosem volt PDA-m, nekem ez volt az első találkozásom egy ilyen színmélységű és felbontású LCD-vel a mobil szegmensben. A videotelefonálást nem próbáltam, nem tudok olyan közeli ismerősömről, akinek lenne hasonló készüléke, így ez kimaradt.

Nagyjából ennyi, röviden pedig: megkedveltem :)

hétf. jún. 12, 2006 12:27
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Dannyboy írta:
Tényleg csinál olyat, hogy hívásvárakoztatás közben egyszercsak kihangosítja a hívót? Nemrég találkoztam egy ilyen hibával. (nem az enyém a készülék) 3.60-as szoft futott a telón.
Igen, le is van írva a buglistben, mint ismert hiba.
Számomra ez a legjobban felháborító az összes hiba közül...

No most ki is próbáltam. Nekem a 3.65-tel nem jelentkezik ez a probléma.

hétf. jún. 12, 2006 10:55
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
Tehát a lista a telefonhoz lett adva?

igen. A telefon dobozába volt szépen beltéve.

hétf. jún. 12, 2006 10:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Most fejből nem tudom pontosan, de az 1. pont tuti nincs már benne a listában, azt hiszem a 3.-se... de délután ha hazaértem, megmondom pontosan

Egyébként nektek volt igazatok, 2x volt benne a szm a telefonba és ezért nem írta a nevet a kézbesítési értesítő :)

hétf. jún. 12, 2006 10:51
arany tag

Hozzászólás 
Lipi írta:
Zoltanfi írta:
Szakállas sztori már ez..
De a kedvedért mégegyszer:
T-mobile írta:
1, Ha be van kapcsolva az aktív hívásvárakoztatás, és bejön egy második hívás, akkor 5 másodpercnyi idõtartamra az aktív hangút kikerül a telefon külsõ hangszórójára
2, A készülék névjegyzék kapacitásával kapcsolatban megjelenhetnek eltérõ adatok a különbözõ kommunikációs csatornákon. A 6280 készülékben 500 név tárolható
3, A készülék beépített kamerája videó rögzítés esetén legnagyobb felbontásban(640x480), még ha a memória meg is engedné, mégsem képes 1-2 másodpercnél hosszabb felvétel készítésére.
4. Az ébresztõóra beállításakor a kívánt ébresztési hang beállítottsága ill. az idõpont rögzülése csak akkor garantálható, ha a készülék nem kerül kikapcsolásra az ébresztést követõen(ez igaz az ismétlõdõ ébresztés beállításra is) javasolt továbbá a beállított ébresztési dallamot a memóriakártyáról a készülék memóriájába másolni
5. Az idõzített és különlegesen szerkesztett( SMIL-es) MMS üzenetek lejátszását nem támogatja a 6280 készülék, ezen üzenetek megtekinthetõek, de az egyes diák közötti léptetés csak kézzel végezhetõ el az ötirányú navigátor gomb segítségével.
6. A hívócsoport számára beállított csengõhang nem az elvártnak megfelelõen mûködik, vagyis az alapértelmezett hangprofilban beállított csengõhang fog szólni minden bejövõ híváskor.
7. Az energiatakarékos mód kétszer szerepel, ezért mindkettõt át kell állítani szükség esetén
8.A beépített SyncML alkalmazás csak egyirány adatszinkronizálást tesz lehetõvé, csak t-email fiók adatait lehet a készülékben frissíteni, készülék-> t-email fiók irányú adatáramlás nem biztosított
2006.04 11
A tájékoztató a Nokia 6280 típusú mobilkészülék sw3.60 verziójához készült.

Erről van szó!

És a 3.65ös sw-el mi a helyzet? Tartalmazza ezeket a hibákat?

hétf. jún. 12, 2006 10:43
arany tag

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
Szakállas sztori már ez..
De a kedvedért mégegyszer:
T-mobile írta:
1, Ha be van kapcsolva az aktív hívásvárakoztatás, és bejön egy második hívás, akkor 5 másodpercnyi idõtartamra az aktív hangút kikerül a telefon külsõ hangszórójára
2, A készülék névjegyzék kapacitásával kapcsolatban megjelenhetnek eltérõ adatok a különbözõ kommunikációs csatornákon. A 6280 készülékben 500 név tárolható
3, A készülék beépített kamerája videó rögzítés esetén legnagyobb felbontásban(640x480), még ha a memória meg is engedné, mégsem képes 1-2 másodpercnél hosszabb felvétel készítésére.
4. Az ébresztõóra beállításakor a kívánt ébresztési hang beállítottsága ill. az idõpont rögzülése csak akkor garantálható, ha a készülék nem kerül kikapcsolásra az ébresztést követõen(ez igaz az ismétlõdõ ébresztés beállításra is) javasolt továbbá a beállított ébresztési dallamot a memóriakártyáról a készülék memóriájába másolni
5. Az idõzített és különlegesen szerkesztett( SMIL-es) MMS üzenetek lejátszását nem támogatja a 6280 készülék, ezen üzenetek megtekinthetõek, de az egyes diák közötti léptetés csak kézzel végezhetõ el az ötirányú navigátor gomb segítségével.
6. A hívócsoport számára beállított csengõhang nem az elvártnak megfelelõen mûködik, vagyis az alapértelmezett hangprofilban beállított csengõhang fog szólni minden bejövõ híváskor.
7. Az energiatakarékos mód kétszer szerepel, ezért mindkettõt át kell állítani szükség esetén
8.A beépített SyncML alkalmazás csak egyirány adatszinkronizálást tesz lehetõvé, csak t-email fiók adatait lehet a készülékben frissíteni, készülék-> t-email fiók irányú adatáramlás nem biztosított
2006.04 11
A tájékoztató a Nokia 6280 típusú mobilkészülék sw3.60 verziójához készült.

Erről van szó!

hétf. jún. 12, 2006 10:26
ezüst tag

Hozzászólás hibalista!
Valaki küldje már el a hibalistát nekem e-mailen, mert nem akarok potyára venni egy ilyen telót!

chamo@t-online.hu

hétf. jún. 12, 2006 10:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
Londelmor írta:
én úgy vettem ki a hsz-ekből, hogy valóban papíron adtak hozzá egy hibalistát. ez szerintem is elég tré, főleg egy ilyen árkategóriában induló telónál.
Akkor mégse olyan láma a kérdésem, hisz más se érti :).

vas. jún. 11, 2006 22:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
én úgy vettem ki a hsz-ekből, hogy valóban papíron adtak hozzá egy hibalistát. ez szerintem is elég tré, főleg egy ilyen árkategóriában induló telónál.

vas. jún. 11, 2006 22:49
Profil Privát üzenet küldése ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akoska írta:
Bizonyos fórumokon található changelog, x verzióról y verzióra való frissítéshez.

Ide az ilyesmit Darth Smoke szokta beírni...
Őőőő, nem teljesen erre gondoltam.
Íme:

1. arsenal és Macika írta

2.
(ex)Cat írta:
3.65-ös sw van rajta. Jót röhögtem - kínomban - a mellékelt hibalistán...

Tehát a lista a telefonhoz lett adva?

vas. jún. 11, 2006 22:43
ezüst tag

Hozzászólás extra
Ez a teló tudja a videocsengést?

vas. jún. 11, 2006 22:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bizonyos fórumokon található changelog, x verzióról y verzióra való frissítéshez.

Ide az ilyesmit Darth Smoke szokta beírni...

vas. jún. 11, 2006 21:05
Profil ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Lámakérdés:
ebben, és a 6131-es topciban is szó van hibalistáról. Ezeket a teló mellé adják papíron :D? Ugye neeeem. Valóságban egy halandó hogy jut ehhez?

vas. jún. 11, 2006 18:38
Moderátor

Hozzászólás 
Dannyboy írta:
Tényleg csinál olyat, hogy hívásvárakoztatás közben egyszercsak kihangosítja a hívót? Nemrég találkoztam egy ilyen hibával. (nem az enyém a készülék) 3.60-as szoft futott a telón.
Igen, le is van írva a buglistben, mint ismert hiba.
Számomra ez a legjobban felháborító az összes hiba közül...

vas. jún. 11, 2006 15:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
(ex)Cat írta:
Akkor nálam vmi bibi van a dologba.. megpróbálom újra.
Nemzetközi formátumban mentsd el a számokat (+36XXYYYYYYY).

Üdv!

vas. jún. 11, 2006 12:45
gyémánt tag

Hozzászólás 

vas. jún. 11, 2006 9:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
azt is nézd meg, hogy nem azelőtt kaptad-e a jelentést, hogy bekerült a telefonkönyvbe az a bizonyos szám. nekem akkor csinált ilyet a telefonom, igaz az sms-eknél is, hogy utólag már nem írta rá a címzettet, csak ha legközelebb kaptam tőle újra valamit.

vas. jún. 11, 2006 9:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nézd meg, nem-e a sim kártyán és a telcsi memoriában is benne van a szám és mindkettőt használod. Nincs ilyen telcsim, de ilyen esetben szokott ez a gond lenni ;)

vas. jún. 11, 2006 9:01
ezüst tag

Hozzászólás 
kakuk100 írta:
(ex)Cat" írta:
SMS visszaigazolásnál miért a számot írja ki, miért nem a nevet, ha egyszer benne van a telefonba?

Nekem a visszaigazolásnál a nevet írja ki a telefonom.

Akkor nálam vmi bibi van a dologba.. megpróbálom újra.

vas. jún. 11, 2006 8:12
ezüst tag

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
Ez nagyon jó ötlet! Modjuk így már 2 gombnyomás :wink:
"A videóhívást nem támogatja a hálózat" hibaüzi leokézása után tárcsázza csak a tetszőlegesen megadott számot..

Köszi.. :) Végül is, ez is egyfajta megoldás, mégha nem is túl szimpatikus.

Igazából tényleg csak azt nem értem, miért kell ezt gyárilag korlátozni? (mámint a bill. kiosztást) - persze ez nem csak a nokiára igaz, de jelen esetben ezzel a video-hangpostával itt találkoztam először. :(

Ja és szorri az elgépelésért, sajánlom, ha sok agyalásra késztettem ezzel bárkit is :D

vas. jún. 11, 2006 8:11
platina tag

Hozzászólás 
(ex)Cat" írta:
SMS visszaigazolásnál miért a számot írja ki, miért nem a nevet, ha egyszer benne van a telefonba?

Nekem a visszaigazolásnál a nevet írja ki a telefonom.

vas. jún. 11, 2006 8:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez nagyon jó ötlet! Modjuk így már 2 gombnyomás :wink:
"A videóhívást nem támogatja a hálózat" hibaüzi leokézása után tárcsázza csak a tetszőlegesen megadott számot..

vas. jún. 11, 2006 3:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
(ex)Cat írta:
a video-hangposta pedig még ennyire sem érdekel.) Szóval ezen rendesen felhúztam magam.. most szokhatom újra a rendezést...

A menüben nem lehet átállítani a számokat? Pl. ha beírod hangpostának a telefonszámot, akkor azt fogja hívni...

szomb. jún. 10, 2006 23:11
Moderátor

Hozzászólás 
Londelmor írta:
Macika írta:
(ex)Cat írta:
...
Mi az a Calóban? Nem jöttem rá a szövegkörnyezetből sem...
az a "Valóban" elgépelt formája.
Basszus, pedig próbálgattam, mire gondolhatott...

Köszi! ;)

szomb. jún. 10, 2006 19:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
(ex)Cat írta:
...

az a "Valóban" elgépelt formája.

szomb. jún. 10, 2006 19:21
Moderátor

Hozzászólás 
(ex)Cat írta:
...

szomb. jún. 10, 2006 19:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Tegnap óta nekem is van egy ilyen telefonom. Sok időm nem volt vele foglalkozni, de amolyan első benyomás jellegű dolgok...

- Szerintem (legalábbis az enyém és most még) nem lötyög.
- Calóban elég zörgős hangot ad ki magából vibra esetén, de ez azért nem annyira vészes. (Összehasonlítva a D500-al)
- Nekem néha nem ismerte fel a belenyomott Kingston 1 GB-os kártyát, de aztán miután párszor kivettem - betettem :D rájött és azóta működik.
- Másoknak talán nem gond, de én hosszú évek óta megszoktam, hogy melyik gyorsbillentyűre melyik nevet teszem és kb. a hajamat téptem, amikor rájöttem, hogy most már nem csak az '1'-es gomb, hanem a '2' is gyárilag foglalt. (Ezt amúgy soha nem értettem. Mi a lófütyiért kell ezeket gyárilag korlátozni? Én speciel a hangpostát eddig sem használtam és vélhetően ezután sem fogom, a video-hangposta pedig még ennyire sem érdekel.) Szóval ezen rendesen felhúztam magam.. most szokhatom újra a rendezést...
- SMS visszaigazolásnál miért a számot írja ki, miért nem a nevet, ha egyszer benne van a telefonba??
- A D500-nál lehetett olyat is rátenni a navi gombokra, hogy belépjen az SMS könyvtárba. Ezt én gyakran használtam, mert sok infót kapok SMS-ben és így gyorsan odajutottam, de ennél a telefonnál ilyen lehetőséget nem találtam. :(

Eésőre így ennyi. Amúgy szimpatikus telefon, már a méreteit is kezdem lassan megszokni, bár a D500-hoz képest baromi nagynak tünt elsőre.

3.65-ös sw van rajta. Jót röhögtem - kínomban - a mellékelt hibalistán... :?

Egyelőre még ismerkedünk...

szomb. jún. 10, 2006 18:58
arany tag

Hozzászólás 
Megalkothatnák a következő szoftverben, hogy a vakut éjszakai móddal együtt lehessen használni, így ugyanis semmi értelme.

pén. jún. 09, 2006 18:44
arany tag

Hozzászólás 
.....

köszi.
én azért használnám.az akkut meg feltölteném.
Egyébként fényképezésnél sem lehet mobilfényt használni.

pén. jún. 09, 2006 16:30
ezüst tag

Hozzászólás 
Sy írta:
Megvettem, kicsit lötyög. Most töltöm, eddig sok tapasztalatom tehát nincs :) Azért 6230i még megvan, ha mégsem jönne be.

Majd írd le a tapasztalatod, én tuti elolvasom :lol:
Énis akarok venni egy ilyet, de nem tudom hogy használható-e rendesen :)

pén. jún. 09, 2006 10:44
arany tag

Hozzászólás 
vamosip írta:
McLaca írta:

vamosip: külső progival konvertálva nem próbáltad még?

Üdv!

Még nem, de ma kipróbálom, hátha :?

Na kipróbáltam ImToo Mpeg Encoder progival és jelentem, hogy működik.
Valószínű a PC Suite kaka.

MP3-at konvertáltam 128 kbps AAC ill. MP4-be és az AAC fele az MP4-nek :) MP3-nak meg ötöde :D

pén. jún. 09, 2006 7:47
a fórum lelke

Hozzászólás 
Nem, de videónál nincs is sok értelme a kis hatótáv és a video "záridő" miatt (meg az akkut hamar lehúzná).

Üdv!

csüt. jún. 08, 2006 22:29
arany tag

Hozzászólás 
Tudja valaki,hogy a vakut lehet használni valahogy videonál?
Meg lehet állando fényt adni vele.

csüt. jún. 08, 2006 21:31
Site Admin

Hozzászólás 

csüt. jún. 08, 2006 21:17
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
McLaca írta:

Üdv!

Még nem, de ma kipróbálom, hátha :?

csüt. jún. 08, 2006 6:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az optika iciripiciri mivolta az oka annak, hogy 50cm-től a végtelenig minden éles. minél nagyobb az optika átmérője, annál szűkebb tartományban lesz éles a kép. Ez fizika.
Nagyobb optikáknál ezért van szükség fókuszállításra az optikai zoom meglététől függetlenül.

szer. jún. 07, 2006 23:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akoska írta:
Egyáltalán nem haszontalan az autofókusz...
Nem célom szétoffolni, de a fixfókusz az említett távolságtól kezdve a végtelenig éles. Ugyanolyan éles, mint az autofókusz. Emiatt nincs túl sok értelme zoom nélküli objektívbe autofókuszt tenni, mert az objektívet csak összetettebbé teszi, minőségi javulást nemigen okoz.
ON

Üdv!

szer. jún. 07, 2006 22:37
arany tag

Hozzászólás 
Következő észrevétel:

PC Suite Zene átvitele programmal, ha AAC-be konvertálok és áttöltöm a telóra, elég féloldalasan szól a zene, mp3-al tökéletesen sztereo.

Annó 6230i-re is tettem fel AAC-be konvertált zenét és annál jól szólt.

Van valakinek ezirányú tapasztalata?

szer. jún. 07, 2006 22:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egyáltalán nem haszontalan az autofókusz és természetesen annak megléte nem írja elő az optikai zoomot (fordítva már inkább).

Csak a legprimitívebb optikák fixfókuszosak, bármilyen kicsit igényesebb felépítésű optika esetén jobb az autofókusz.

szer. jún. 07, 2006 22:00
Profil ICQ
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1794 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 36  Következő