Szerző |
Üzenet |
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
kakuk100 írta: Nem vagyok a telefonok árusítási szakértője, de a hivatos nagykereskedők gondolom legálisan forgalmaznak új telefonokat. Azt is gondolom, hogy vannak GSM boltok akik becsületesen kereskednek és nem csapják be a vevőket.Szerencsére egyre többen.Aki hosszú távon akar megélni ebből az biztosan így tesz. Az ár differencia abból adódik szerintem, hogy a kis üzeletek nem tesznek rá annyi hasznot mint a nagy áruházak és üzletek.Hiszen ma is látok több üzletet ahol a 6280 at még mindig 99 ezerért adják. Ez érhető nyilván egy kis boltnak nincs annyi rezsije amit nekünk vevőknek kell megfizetni. (Rendszerint 1-2 emberrel dolgoznak kis üzletben.) Senki nem mondta hogy ÁFA menetesen árusítanak, persze nem vagyok ÁFA szakértő sem, de én normál számlával vásároltam. Azt nem lehet tudni.hogy a nagyker mennyiért adja a telefonokat a Gsm boltoknak hiszen az ár az a két fél megállapodásának az eredménye ami nem publikus. Értem én, csak nem figyeltél oda, mit írtam.
A nevezett helyeken a BRUTTO nagyker ár ALATT adják a készülékeket.
Erre is van valami hasonlóan frappáns válaszod?
Mármint, hogy ki finanszírozza a hivatalos brutto beszerzési ár és a Neked, vevőnek eladási ár közötti veszteséget?
Mellesleg tényleg azt gondolod, hogy ha egy MutyiGSM odamegy és vesz 3 db W810i-t, akkor fognak neki engedni a brutto nagyker árból 8-10e Ft-ot, hogy maradhasson valami kis haszna az olyan becsületes üzletnek is? UGYAN!
A ÁFÁ-t meg jó ha tudod, hogy mindenkinek be kell fizetni, ha hivatalos cuccot hivatalosan akar forgalmazni. NINCS OLYAN, hogy 0 ÁFÁ-s számla!!! (Ill. van, csak nem a kereskedelemben!)
Kizárólag a használt minősítésű termékeket lehet áfamentesen forgalmazni. Arra viszont nem feltétlenül van hivatalos garancia (persze 'házi gari' az kell hogy legyen).
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika kedd jún. 20, 2006 15:40-kor.
|
kedd jún. 20, 2006 15:35 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Kint van a v3.81 FirmWare!
|
kedd jún. 20, 2006 13:20 |
|
|
vrx6
vas-tag
|
vrx6 írta: Hello!
Lenne egy sürgős kérdésem:
Az érdekelne a tulajok tapasztalatai alapján, hogy az Outlook szinkronizálás után (találkozók, nevek) ennél a telónál is kell nyomni egy „OK”-t a végén (mint pl. a 6230i-nél), vagy már nem kell?
Köszi!
Uraim!
Köszönöm a gyors segítséget...
Minden jót!
|
kedd jún. 20, 2006 8:49 |
|
|
luser2000
arany tag
|
392MHz írta: A "vesztes" helye írásmódja: loser. e: lúzer
a "vesztes"-é valóban, semmi kétség!
viszont amit írtam, azt helyesen írtam. úgy jó.
|
hétf. jún. 19, 2006 14:27 |
|
|
Gyöngyi
arany tag
|
392MHz írta: A "vesztes" helye írásmódja: loser. e: lúzer
Mármint "helye s"...
|
hétf. jún. 19, 2006 14:07 |
|
|
392MHz
platina tag
|
A "vesztes" helye írásmódja: loser. e: lúzer
|
hétf. jún. 19, 2006 13:46 |
|
|
luser2000
arany tag
|
chamo írta: ... Úgyhogy inkább kiadok +5000et, és a biztosra megyek az EW-ben! ...
Csodák már pedig ugye nincsenek.
Tehát ha valami "feltűnően" olcsó, akkor ott kilóg a lóláb. Akit ez nem zavar, az veszi a bizonytalan forrásból dolgozó / jövő héten megszűnő 6 komoly tapasztalattal és szándékkal nem rendelkező (általam csak) "DzsunkaGSM"-nek nevezett boltban. És lehet, hogy soha, semmilyen problémája nem adódik!
De: én is inkább (luser módjára?) fizetek többet, de megbízható helyen veszem. legalább a feketegazdaságot nem éltetem ezáltal.
|
hétf. jún. 19, 2006 13:33 |
|
|
chamo
ezüst tag
Csatlakozott: kedd jún. 06, 2006 16:38 Hozzászólások: 32 Tartózkodási hely: Budapest
|
Londelmor írta: nézd, lehet, hogy pont amit te kapsz, az tényleg új és jó, de minden bizonnyal nem jogtiszta. tehát ha hibátlanul működk, akkor nem lesz vele gondod. de pl. garancia érvényesítésnél igen könnyen lehet.
éppen ez a bibi! Ha nem jogtiszta akkor lehetnek garis problémák. Mit sem sejtek belőle, lepecsételi meg mittomén micsinál az eladó, aztán majd amikor 1000 km-re innen egy világgaranciával jópofán besétálok egy nokia szervizbe, hogy tessék nekem megjavítani, és ott beleröhög a pofámba a szervízes, akkor nem lennék jókedvemben!
Úgyhogy inkább kiadok +5000et, és a biztosra megyek az EW-ben!
Jah és kösszi!
|
hétf. jún. 19, 2006 12:55 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
nézd, lehet, hogy pont amit te kapsz, az tényleg új és jó, de minden bizonnyal nem jogtiszta. tehát ha hibátlanul működk, akkor nem lesz vele gondod. de pl. garancia érvényesítésnél igen könnyen lehet.
|
hétf. jún. 19, 2006 12:52 |
|
|
chamo
ezüst tag
Csatlakozott: kedd jún. 06, 2006 16:38 Hozzászólások: 32 Tartózkodási hely: Budapest
|
Londelmor írta: pontosan jól érted. ÁFAmentesen nem lehet semmit eladni, ami új és hivatalos árucikk. tehát lehet, hogy gyakorlatilag új (fóliázott, egyenesen a gyárból, soha nem volt még kibontva), de ebben az esetben csempészett, vagy lopott, vagy valami hasonló, hiszen amúgy adóköteles lenne. vagy használt, de kicsit feltupírozzák külsőleg, hogy elhidd róla, hogy új (pl. mit gondolsz hogy lehet még most is kapni "új" 6310i-t?).
Paff neki, akkor most mondom le a rendelést
Ki tudja, milyen szutykot sóznak rá az emberre!
|
hétf. jún. 19, 2006 12:49 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
pontosan jól érted.
ÁFAmentesen nem lehet semmit eladni, ami új és hivatalos árucikk. tehát lehet, hogy gyakorlatilag új (fóliázott, egyenesen a gyárból, soha nem volt még kibontva), de ebben az esetben csempészett, vagy lopott, vagy valami hasonló, hiszen amúgy adóköteles lenne. vagy használt, de kicsit feltupírozzák külsőleg, hogy elhidd róla, hogy új (pl. mit gondolsz hogy lehet még most is kapni "új" 6310i-t?).
|
hétf. jún. 19, 2006 12:46 |
|
|
chamo
ezüst tag
|
új vagy nem új? ez itt a kérdés!
Most akkor ezek az áfa mentes telefonok akkor nem újak
Csak azt mondják rá hogy azok... Tehát nagy átb*szás az egész... ha jól értem?!
|
hétf. jún. 19, 2006 12:31 |
|
|
luser2000
arany tag
|
az előző gondolatok kapcsán:
- én MM-ban vásároltam, kb. 2 hónapja. Hologrammos, Nokia garancia levél van hozz. ez áll rajta: "a jótállási idő a vásárlástól számított 12 hónap". nem értem a "2 év Nokia garanciát"! Ez mit jelent? különbség van "garancia" és "garancia" között?
- nem lehet általánosítani, hogy a kis bolt kisebb hasznot tesz a készülékre (vagy más megfogalmazásban: a kis boltnak kisebb a rezsije). a rezsi ugyan lehet kisebb, de ez kevés öszefüggést mutat a termék árával. egy nagy bolt (pl. MM, EW) sokkal szélesebb termékkörrel rendelkezik. ebből (is) adódóan több olyan terméke is van, amelyen nagyobb árrés érhető el. így valamit kicsi árréssel ad, valamit meg sokkal nagyobbal. másfelől az egy eladott termékre eső fajlagos költsége sokkal alacsonyabb lesz a nagy (forgalmas, szerteágazó cikkeket kínáló) boltnak. harmadrészt: láncban vásárolni sokkal olcsóbb, mint apróbb tételekben (bár arra nics adat, hogy pl. az EW/MM vállalatcsoport éves szinten a térségben mekkora tétel rendel mondjuk Nokia telefonokbó, de arra sincs adat (max. személyes tapasztalat), hogy "kisGSM" egy évben hány tíz/száz új Nokiát vesz valahonnan.
- nagyker: van olyan, hogy nagyker? szerintem ez a fogalom megtévesztő. olyan lehet, hogy "kizárólagos importőr" és ott lehet az "alapár" kulcsa. azt hiszem un. "nagyker" van néhány itthon is, akik egymástól eltérő áron vásárolnak (külföldről, ilyen-olyan "valóban" nagykertől).
SZERINTEM.
|
hétf. jún. 19, 2006 10:53 |
|
|
jani0625
ezüst tag
|
Sziasztok!
egyre jobban bejön a teló, (apámé) bár egy minimális lötyögése van de csak nagyon odafigyelve lehet észrevenni és akkor is csak néha.
a kérdésem:
be lehet tekerni a videókba? mert a médialejátszóban van egy gyors előre/vissza beállítása funkció de a videónál nem tudom előhozni.
nagyon jó videókat csinál, ezeknek a letöltése legjobb kártyaolvasóval, ezzel 30mb videó 10mp. Képek is egész jók, kijelző király, kezelhetőség nagyon jó, csak a csengőhangok halkak picit illetv a hátlapon a kamera fölött van egy kis recsegése a háznak ha ott megnyomom. Ez van másnál is? mert én egy másik telón is tapasztaltam ilyet.
üdv
|
hétf. jún. 19, 2006 10:12 |
|
|
kakuk100
platina tag
Csatlakozott: vas. szept. 05, 2004 13:39 Hozzászólások: 587 Tartózkodási hely: Budapest / Mauritius
|
Macika írta:
Azért érdekelne arról az elképzelésed, hogy miért tudják az itthoni nagyker ár alatt adni 6-8e Ft-tal. Ha hivatalos itthoni beszerzés, akkor ki fizeti helyetted azt az összeget szerinted???
Ráadásul, hogy hogyan lehetséges manapság ÁFA-köteles terméket ÁFA-mentesen árusítani (tudom, ha használt, na de ezeket újnak adják el!)
Elmondod, hogyan gondolod.
Nem vagyok a telefonok árusítási szakértője, de a hivatos nagykereskedők gondolom legálisan forgalmaznak új telefonokat. Azt is gondolom, hogy vannak GSM boltok akik becsületesen kereskednek és nem csapják be a vevőket.Szerencsére egyre többen.Aki hosszú távon akar megélni ebből az biztosan így tesz. Az ár differencia abból adódik szerintem, hogy a kis üzeletek nem tesznek rá annyi hasznot mint a nagy áruházak és üzletek.Hiszen ma is látok több üzletet ahol a 6280 at még mindig 99 ezerért adják. Ez érhető nyilván egy kis boltnak nincs annyi rezsije amit nekünk vevőknek kell megfizetni. (Rendszerint 1-2 emberrel dolgoznak kis üzletben.) Senki nem mondta hogy ÁFA menetesen árusítanak, persze nem vagyok ÁFA szakértő sem, de én normál számlával vásároltam.
Azt nem lehet tudni.hogy a nagyker mennyiért adja a telefonokat a Gsm boltoknak hiszen az ár az a két fél megállapodásának az eredménye ami nem publikus.
|
hétf. jún. 19, 2006 6:12 |
|
|
Macika
Moderátor
|
chamo írta: chamo írta: Furdall a kíváncsiság! De nagyon Olvastam egy cikkben, hogy vannak nokiák amik tudják az automatikus hanghívás generálást (beírod és már hivhatod is, hogy bemondod a nevét)! 6280ban van? Vagy aki akar ilyet az vegyen N80at Most magamnak válaszolok IGEN, LEHET! Mire nem jó az online használati utasítás És ha esetleg előbb olvasnál, és utána kérdeznél?
|
hétf. jún. 19, 2006 0:26 |
|
|
Macika
Moderátor
|
kakuk100 írta: Ne haragudj, de nem értek veled egyet. Mi is GSM üzletben vettük hivatalos 2 éves Nokia garival. Már volt is szoftverfrissítésen és minden rendben a garanciával. Le van ellenőrizve. Persze kb. 20 ezerrel olcsóbban mint az emlitett MM. vagy az EW. Nem szabad általánosítani. Vannak rendes becsületes Gsm üzletek akik adnak a hírnevükre és arra, hogy megtartsák a vevőiket, és vannak persze olyanok is akikre tényleg ráillik a ZugGSM, de így van ez mindennel. Azért érdekelne arról az elképzelésed, hogy miért tudják az itthoni nagyker ár alatt adni 6-8e Ft-tal.
Ha hivatalos itthoni beszerzés, akkor ki fizeti helyetted azt az összeget szerinted???
Ráadásul, hogy hogyan lehetséges manapság ÁFA-köteles terméket ÁFA-mentesen árusítani (tudom, ha használt, na de ezeket újnak adják el!)
Elmondod, hogyan gondolod?
|
hétf. jún. 19, 2006 0:24 |
|
|
chamo
ezüst tag
|
reggy írta: hát sajna a külön téma nem jött be... úgyhogy itt próbálkozok! Szerintetek 6280 vagy az N70-es jobb választás?
Egyszerű! Kell neked a .sis lehetőség vagy nem?!
Ha nem akkor 6280! Ha igen akkor N70!
Ennyi!
|
vas. jún. 18, 2006 22:42 |
|
|
reggy
ezüst tag
|
hát sajna a külön téma nem jött be... úgyhogy itt próbálkozok!
Szerintetek 6280 vagy az N70-es jobb választás?
|
vas. jún. 18, 2006 18:29 |
|
|
chamo
ezüst tag
|
chamo írta: Furdall a kíváncsiság! De nagyon Olvastam egy cikkben, hogy vannak nokiák amik tudják az automatikus hanghívás generálást (beírod és már hivhatod is, hogy bemondod a nevét)! 6280ban van? Vagy aki akar ilyet az vegyen N80at
Most magamnak válaszolok IGEN, LEHET!
Mire nem jó az online használati utasítás
|
szomb. jún. 17, 2006 11:20 |
|
|
chamo
ezüst tag
|
Furdall a kíváncsiság! De nagyon
Olvastam egy cikkben, hogy vannak nokiák amik tudják az automatikus hanghívás generálást (beírod és már hivhatod is, hogy bemondod a nevét)!
6280ban van? Vagy aki akar ilyet az vegyen N80at
|
pén. jún. 16, 2006 22:24 |
|
|
savaria
arany tag
|
Darth Smoke írta: Új firmware:NOKIA 6280 6280 RM-78 3.81(dátum: 2006. május 9.) (u.i.: Changelog egyelőre nincs ) (by DS)
Miben jobb az elözöeknél?
|
pén. jún. 16, 2006 22:18 |
|
|
Darth Smoke
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 739 Tartózkodási hely: La Hongrie
|
Új firmware:
NOKIA 6280
6280 RM-78 3.81
(dátum: 2006. május 9.)
(u.i.: Changelog egyelőre nincs )
(by DS)
|
pén. jún. 16, 2006 19:07 |
|
|
rage.
arany tag
|
McLaca írta: rage. írta: Olyan mint a 6680-é. Csak hamarabb. Üdv!
Volt 6680-asom és a sok használat után már nem lehetett használni az adatkábelt.Mert nem mindig érintkezett.
Ez most 1 hetes és nem ismeri fel csak akkor amikor feszités alatt van
a kábel.
|
pén. jún. 16, 2006 18:32 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
rage. írta: Olyan mint a 6680-é. Csak hamarabb.
Üdv!
|
pén. jún. 16, 2006 16:00 |
|
|
Sanyika23
vas-tag
|
Helló említettem a telefon kamerájában a piros pöttyöt.
Végül visszavittem a t-hez és kicserélték (72 óra), de csak azér' mert a S(szerintük) kb egy pixelnyi pont, szerintem három középen volt.
Ha a szélén lett volna vagy valamilyen távolságra akkor nem cserélik ki, mert ez ELFOGADHATÓ hiba százalék. Hát kb ennyi.
Ja és ez a kijelzőre is ugyan igy érvényes.
|
pén. jún. 16, 2006 13:18 |
|
|
rage.
arany tag
|
Lehet valamit kezdeni az adatkábellel?
Olyan mint a 6680-é.
Csak hamarabb.
Néha néha érintkezik.
|
pén. jún. 16, 2006 5:31 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
kutya76 írta: Sziasztok, lehet nem olvastam rendesen a topicokat, de engem a fuggetlenitese erdekelne. Ausztiaban vasaroltam 3(!) Euroert 2eves husegnyilatkozattal, a "drei" szolgaltatonal. Varom az otleteket Ja, es mibe fajna a fuggetlenites??? Kosz
Elmész oda, abba a boltba, ahol megvetted a telefont, mert függetleníteni csak Ők tudják (azaz a drei.at -> így a garancia is megmarad a telefonra) más nem fogja tudni megcsinálni neked!! Ha nem tetszik ez a megoldás, akkor megpróbálhatod eladni, különben pedig Í.J.!!
(szvsz elöbb kellett volna _ezt_ megkérdezni, aztán elgondolkodni a vásárláson...)
|
csüt. jún. 15, 2006 23:03 |
|
|
rage.
arany tag
|
....
Valóban!
Köszönöm.
|
csüt. jún. 15, 2006 19:31 |
|
|
Bigfis
ezüst tag
|
rage. írta: ....
Hát nem lett volna baj ha ezt a döntést is meghagyják nekem.
Lehet törölni!
Napló/üzenet címzettjei
Itt egyesével ki lehet szedegetni ha kell:D
|
csüt. jún. 15, 2006 19:09 |
|
|
rage.
arany tag
|
....
Hát nem lett volna baj ha ezt a döntést is meghagyják nekem.
|
csüt. jún. 15, 2006 18:13 |
|
|
Szabolcs
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 347 Tartózkodási hely: Miskolc
|
rage. írta: Lehet törölni az üzeneteknél lévő cimtárat? Pontosabban amikor a számot kell beirni,hogy kinek küldöm ott lehet választani a legutobb használtakat. Na ezeket lehet valahogy törölni? Mert én nem jöttem rá.
Szia!
Szerntem nem, igaz én még nem próbáltam!
Csak nem titkolni akarsz valaki elől valamit ???
|
csüt. jún. 15, 2006 17:33 |
|
|
rage.
arany tag
|
Lehet törölni az üzeneteknél lévő cimtárat?
Pontosabban amikor a számot kell beirni,hogy kinek küldöm
ott lehet választani a legutobb használtakat.
Na ezeket lehet valahogy törölni?
Mert én nem jöttem rá.
|
csüt. jún. 15, 2006 17:20 |
|
|
chamo
ezüst tag
|
:)
Oké, köszi a tapasztalatok megosztását
Hát akkor nem gondolkozom tovább, ott veszem a telót, ott úgyis jó árba van!
|
csüt. jún. 15, 2006 16:54 |
|
|
szilasz
ezüst tag
|
XXL GSMben már én is vásároltam telót.
Megbízható hely...
Saját gariban is szervizelték a telefonom, és nem zavartak hazáig...
Igaz 2-3 hétig szerelték kétszer is, de a végén sikerült...
|
csüt. jún. 15, 2006 16:38 |
|
|
kakuk100
platina tag
Csatlakozott: vas. szept. 05, 2004 13:39 Hozzászólások: 587 Tartózkodási hely: Budapest / Mauritius
|
Re: Vétel
Na szóval kinéztem egy helyen: http://www.xxlgsm.hu/keres.php?load=276 ... 8e17673b73 Itt két éves Nokia papírral 82! Tapasztalat valakinek, hogy itt mennyire érdemes vásárolni
Én is úgy tudom, hogy nagyon rendes becsületes társaság. Nyugodtan vegyél náluk telót.
|
csüt. jún. 15, 2006 15:28 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
az egyetlen működő ötlet, hogy cseréld le egy gyárilag függetlenre. BB5-ös a teló, tehát nem lehet házilag megoldani.
|
csüt. jún. 15, 2006 13:37 |
|
|
kutya76
vas-tag
|
Sziasztok, lehet nem olvastam rendesen a topicokat, de engem a fuggetlenitese erdekelne. Ausztiaban vasaroltam 3(!) Euroert 2eves husegnyilatkozattal, a "drei" szolgaltatonal.
Varom az otleteket
Ja, es mibe fajna a fuggetlenites???
Kosz
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kutya76 csüt. jún. 15, 2006 13:42-kor.
|
csüt. jún. 15, 2006 13:32 |
|
|
savaria
arany tag
|
Nekem haverom vett telót az XXLGSM-től, ő maximálisan meg volt/van elégedve velük.
|
csüt. jún. 15, 2006 12:14 |
|
|
chamo
ezüst tag
|
Vétel
Czumy írta: kakuk100 írta: Ne haragudj, de nem értek veled egyet. Mi is GSM üzletben vettük hivatalos 2 éves Nokia garival. Már volt is szoftverfrissítésen és minden rendben a garanciával. Le van ellenőrizve. Persze kb. 20 ezerrel olcsóbban mint az emlitett MM. vagy az EW. Nem szabad általánosítani. Vannak rendes becsületes Gsm üzletek akik adnak a hírnevükre és arra, hogy megtartsák a vevőiket, és vannak persze olyanok is akikre tényleg ráillik a ZugGSM, de így van ez mindennel. OK, értelek, de mint mondtam, attól függ, hogy kitől veszed - sajnos többnyire az a jellemző, hogy innen-onnan beszerzett telefont értékesítenek, amire ők adják a garanciát. Az MM meg az EW haszonkulcsa pedig esetenként túlmutat az általad említett összegen.
Na szóval kinéztem egy helyen: http://www.xxlgsm.hu/keres.php?load=276 ... 8e17673b73
Itt két éves Nokia papírral 82! Tapasztalat valakinek, hogy itt mennyire érdemes vásárolni
Köszi
|
csüt. jún. 15, 2006 9:39 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
kakuk100 írta: Ne haragudj, de nem értek veled egyet. Mi is GSM üzletben vettük hivatalos 2 éves Nokia garival. Már volt is szoftverfrissítésen és minden rendben a garanciával. Le van ellenőrizve. Persze kb. 20 ezerrel olcsóbban mint az emlitett MM. vagy az EW. Nem szabad általánosítani. Vannak rendes becsületes Gsm üzletek akik adnak a hírnevükre és arra, hogy megtartsák a vevőiket, és vannak persze olyanok is akikre tényleg ráillik a ZugGSM, de így van ez mindennel.
OK, értelek, de mint mondtam, attól függ, hogy kitől veszed - sajnos többnyire az a jellemző, hogy innen-onnan beszerzett telefont értékesítenek, amire ők adják a garanciát.
Az MM meg az EW haszonkulcsa pedig esetenként túlmutat az általad említett összegen.
|
csüt. jún. 15, 2006 6:53 |
|
|
kakuk100
platina tag
|
Ne haragudj, de nem értek veled egyet. Mi is GSM üzletben vettük hivatalos 2 éves Nokia garival. Már volt is szoftverfrissítésen és minden rendben a garanciával. Le van ellenőrizve. Persze kb. 20 ezerrel olcsóbban mint az emlitett MM. vagy az EW.
Nem szabad általánosítani. Vannak rendes becsületes Gsm üzletek akik adnak a hírnevükre és arra, hogy megtartsák a vevőiket, és vannak persze olyanok is akikre tényleg ráillik a ZugGSM, de így van ez mindennel.
|
csüt. jún. 15, 2006 5:02 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
chamo írta: Hol lehet olcsón venni 6280-at? Valaki tud valami 70-75 körüli árat? Kössz
Zug-GSM-ben van, kb. 74-79.000 Ft között, attól függ, kitől veszed. Hivatalos Nokia garanciával szerintem még mindig 90-95.000 körül van EW-ban, MM-ban...
|
szer. jún. 14, 2006 21:21 |
|
|
chamo
ezüst tag
|
Hol lehet olcsón venni 6280-at? Valaki tud valami 70-75 körüli árat? Kössz
|
szer. jún. 14, 2006 21:09 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
pontaz írta: Sziasztok! Volt valakinek ezzela telefonnal olyan észrevétele, hogy mikor őt hívják a hívó félnek kicsöng de nekled nem jelzi, hogy hívnak. Nekem ez van... Kikapcs Bekapcs, aztán működik... Valakinek nincs valami ötlete miért lehet?
Ez megesik/megesett másik Nokiánál is, pl.: Nokia 6210/6250/8310/3310... De újnál még nem tapasztaltam/hallottam ilyenről. Azt hiszem, ez nem feltétlen a telefon hibája (hanem pl. SIM-kártya), persze ha naponta sokszor előfordul, akkor nagyon valószínű.
|
szer. jún. 14, 2006 20:25 |
|
|
pontaz
vas-tag
|
Sziasztok! Volt valakinek ezzela telefonnal olyan észrevétele, hogy mikor őt hívják a hívó félnek kicsöng de nekled nem jelzi, hogy hívnak. Nekem ez van... Kikapcs Bekapcs, aztán működik... Valakinek nincs valami ötlete miért lehet?
|
szer. jún. 14, 2006 17:26 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
én a Symbianos verzióját használtam ezeknek, illetve próbáltam használni. alapvetően nekem az OPM jobban tetszett, könnyebb párosítani az eszközzel, meg mintha több funkciója is lenne, de amennyit használtam nekem nem érte meg megvenni, így maradtam a PCSuite-nál.
de szerintem próbáld ki előbb, és meglátod magad is: http://www.oxygensoftware.com/en/default.asp
|
szer. jún. 14, 2006 10:22 |
|
|
(ex)Cat
ezüst tag
|
Londelmor írta: úgy, hogy az OPM az fizetős, és van olyan elvetemült gazember, aki meg akarja venni....
Senki se tökéletes ugye.. De a lényeg a dologban, hogy jobb-e mint a PcSuite?
|
szer. jún. 14, 2006 10:12 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
|
úgy, hogy az OPM az fizetős, és van olyan elvetemült gazember, aki meg akarja venni....
|
szer. jún. 14, 2006 8:26 |
|
|
ZaZa30
arany tag
|
(ex)Cat írta: Van valakinek tapasztalata az Oxygen Phone Managerrel? érdemes erre pénzt áldozni? Mármint jobb mint a Nokia PcSuite, vagy mifene nevű program?
Hogyhogy pénzt áldozni??? Ezt nem vágom.
|
szer. jún. 14, 2006 8:09 |
|
|