Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. jan. 10, 2025 0:30

Hozzászólás a témához  [ 1794 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 36  Következő
Nokia 6280: Felőled kamera felőlem 3G mobil.. 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás 
Hello.
Ezt az előző szoftos témát én is hallotam, de ha megnézed a mem kártya kis müanyag tokját azon van egy matrica valami számokkal talán dátum meg, hogy v3.65
Ebböl egyböl gondoltam, hogy ök sem tudják pontosan miért nem müködik

hétf. jún. 26, 2006 13:50
Profil Privát üzenet küldése
ezüst tag

Hozzászólás 
Sanyika23 írta:
Hali.
Én is a t-nél vettem a 6280-at, nekem sem játszott le se zenét se témát nem engedett megnézni talán négyet ami a mem kártyán volt. Nem érdekelt gondoltam ez valami "véletlen" leformáztam.
Másnap visszavittem a kamerában azzal a piros pöttyel, végülis cserélték a telefont egy ujra, pedig az első kicsit sem lötyögött nemugy mint ez.
De az uj mem kártya szintén teli volt ugyanazokkal a lejátszhatatlan berakhatattlan extrákkal.
Megint leformáztam legalább a helyet nem foglalja :P

Na elvittem a szervizbe. Hát igen mondták, ezek a dolgok még az előző szoftverhez készültek, úgyhogy nyugodtan letörölhetem őket....igényes :-)

hétf. jún. 26, 2006 9:33
Moderátor

Hozzászólás Re: NET
chamo írta:
Hello! Egy technikai infó kellen énnekem!

Azt meg lehet csinálni, hogy BT-n keresztül használjam a telón a netet (ADSL)?
Mint egy PDA-val wifin?!

!!! Nem a pc-n szeretnék netezni a mobilon keresztül !!!

Köösssz
Szerintem a teló nem tud ilyet.
Persze le kell kérdezni egy BT-kulccsal, milyen szolgáltatásokat tud, tudja-e a teló (és a kulcs) a Bluetooth LAN Access Service-t.
Ha nem, akkor alma. Ha igen, akkor nyertél.
Bár én nem tudok olyan telóról, ami tudná ezt a Service-t.

vas. jún. 25, 2006 18:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hmmm. Ti tudtátok, hogy ez megvehető a Westelnél kártyafüggetlenül, készülékváltás keretében? Végössszegben ugyanúgy 65970. De a kezdőrészlet egy 10-essel magasabb, mint a 6280/SL-nél: 29990.

vas. jún. 25, 2006 14:43
ezüst tag

Hozzászólás NET
Hello! Egy technikai infó kellen énnekem!

Azt meg lehet csinálni, hogy BT-n keresztül használjam a telón a netet (ADSL)?
Mint egy PDA-val wifin?!

!!! Nem a pc-n szeretnék netezni a mobilon keresztül !!!

Köösssz

vas. jún. 25, 2006 12:50
vas-tag

Hozzászólás 
Hali.
Én is a t-nél vettem a 6280-at, nekem sem játszott le se zenét se témát nem engedett megnézni talán négyet ami a mem kártyán volt. Nem érdekelt gondoltam ez valami "véletlen" leformáztam.
Másnap visszavittem a kamerában azzal a piros pöttyel, végülis cserélték a telefont egy ujra, pedig az első kicsit sem lötyögött nemugy mint ez.
De az uj mem kártya szintén teli volt ugyanazokkal a lejátszhatatlan berakhatattlan extrákkal.
Megint leformáztam legalább a helyet nem foglalja :P

vas. jún. 25, 2006 11:38
ezüst tag

Hozzászólás 
jani0625 írta:
üdv

apám t-s telóján is ugyanez volt, de az ami rajt van az sztem hülyeség, ha neked kell téme, videó vagy vmi akkor netről szedsz le magadnak valót, én egyből megformáztam neki a kártyát. Nekem ez a véleményem.

[q

ez ok, de ennyiért adjanak egy rendesen működőt. holnap kiderül.

szomb. jún. 24, 2006 22:53
Moderátor

Hozzászólás 
Sy írta:
Nem is tudtam, hogy a hozzá adott memkártyán vannak cuccok (be sem tettem, röhejes a 64 MB kapacitás, egyből egy 1 GB-osat toltam bele), de komolyan nem hiszem el, hogy le kellett védeni azokat a gaz "telefonkalózoktól", nehogy már át tudjon az ember másolni két játékot meg három képet... :(
Hja kérem, ha elszabadul a demokrácia és mindenkinek vasvellával kell a jogait és érdekeit védeni, képviselni...

szomb. jún. 24, 2006 14:18
Site Admin

Hozzászólás 
Nem is tudtam, hogy a hozzá adott memkártyán vannak cuccok (be sem tettem, röhejes a 64 MB kapacitás, egyből egy 1 GB-osat toltam bele), de komolyan nem hiszem el, hogy le kellett védeni azokat a gaz "telefonkalózoktól", nehogy már át tudjon az ember másolni két játékot meg három képet... :(

szomb. jún. 24, 2006 13:20
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Lipi írta:
Ez igen! Valahogy már lógott a levegőben egy ilyen "megnyilvánulás" a sok negatívum miatt. :twisted:
Kevesebb lopott, vagy szürkeimportos telefont kéne forgalmazniuk és akkor nem jelentkezne ennyi hiba. Meg ugye ha hibás a telefon, az általában GSM shopban köt ki, a tulajok ott passzolják le. Persze, hogy emiatt van egy csomó hibás modelljük.

Üdv!

szomb. jún. 24, 2006 12:45
ezüst tag

Hozzászólás 
üdv

apám t-s telóján is ugyanez volt, de az ami rajt van az sztem hülyeség, ha neked kell téme, videó vagy vmi akkor netről szedsz le magadnak valót, én egyből megformáztam neki a kártyát. Nekem ez a véleményem.

test írta:
Szabolcs írta:
test írta:
Megy vissza a szervizbe.

Nem csodálom, így én is verném az asztalt.
Nekem nem jelentkeztek az általad leírtak de ebben az is közrejátszhat, hogy nem piszkált bele egyik szolgáltató sem.

Asztalt nem verek, mivel sokat dolgoztam a szolgáltató oldalán, úgy gondolom kedves fellépéssel többet lehet elérni. Egyébként valahogy őrület, hogy egy 70-80 ezer forintért vett telefon esetében senki meg sem lepődik, hogy nem működik rendesen :) (mondjuk ugyanezt autókra is el lehetne mondani...)

szomb. jún. 24, 2006 11:46
arany tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Idézet egy netes bolt kínálatából:

"Nokia 6280

A rendkívüli sok meghíbásodás miatt NOKIA 6280-as készüléket cégünk NEM ajánlja!!!

Ettől függetlenül forgalmazzuk, és a garancia érvényes ezekre a készülékekre is!

Megértésüket köszönjük!"

Ez igen! Valahogy már lógott a levegőben egy ilyen "megnyilvánulás" a sok negatívum miatt. :twisted:

szomb. jún. 24, 2006 10:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Idézet egy netes bolt kínálatából:

"Nokia 6280

A rendkívüli sok meghíbásodás miatt NOKIA 6280-as készüléket cégünk NEM ajánlja!!!

Ettől függetlenül forgalmazzuk, és a garancia érvényes ezekre a készülékekre is!

Megértésüket köszönjük!"

szomb. jún. 24, 2006 9:59
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem valamiért nem sikerült a flashelése.

Egy soft frissítés 99% segíthet rajta.

szomb. jún. 24, 2006 9:51
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Szabolcs írta:
test írta:
Megy vissza a szervizbe.

Nekem nem jelentkeztek az általad leírtak de ebben az is közrejátszhat, hogy nem piszkált bele egyik szolgáltató sem.

Asztalt nem verek, mivel sokat dolgoztam a szolgáltató oldalán, úgy gondolom kedves fellépéssel többet lehet elérni. Egyébként valahogy őrület, hogy egy 70-80 ezer forintért vett telefon esetében senki meg sem lepődik, hogy nem működik rendesen :) (mondjuk ugyanezt autókra is el lehetne mondani...)

szomb. jún. 24, 2006 8:50
arany tag

Hozzászólás 
test írta:
Megy vissza a szervizbe.

szomb. jún. 24, 2006 5:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Mindenesetre öléggé érdekes, amit írsz...

Megy vissza a szervizbe.

szomb. jún. 24, 2006 0:20
Moderátor

Hozzászólás 
test írta:
Hát urak...

szerdán vettem a készüléket, most volt időm vele leülni játszani, de nem vagyok elragadtatva.

- a mellékelt memóriakártyán lévő alkalmazásokat, zenéket és videókat ismeretlen fileformátum felkiáltással nem nyitja meg, ellenben a csengőhangokat hajlandó lejátszani
- cserébe át sem lehet másolni semmit a kártyáról a telefonba
- a témák fele nem jelenik meg preview-ban, a memóriakártyán lévőket ki sem engedi választani

Egyelőre ezeket találtam, elegendőnek gondolom őket, hogy visszavigyem a telefont cserére/szoftverfrissítésre (bár nem vagyok meggyőződve, hogy ettől jobb lesz).

Tapasztalt valaki ilyesmit? :( T-Mobile-nál vettem, 3.65-ös van rajta.
Mindenesetre öléggé érdekes, amit írsz...

pén. jún. 23, 2006 23:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Hát urak...

szerdán vettem a készüléket, most volt időm vele leülni játszani, de nem vagyok elragadtatva.

- a mellékelt memóriakártyán lévő alkalmazásokat, zenéket és videókat ismeretlen fileformátum felkiáltással nem nyitja meg, ellenben a csengőhangokat hajlandó lejátszani
- cserébe át sem lehet másolni semmit a kártyáról a telefonba
- a témák fele nem jelenik meg preview-ban, a memóriakártyán lévőket ki sem engedi választani

Egyelőre ezeket találtam, elegendőnek gondolom őket, hogy visszavigyem a telefont cserére/szoftverfrissítésre (bár nem vagyok meggyőződve, hogy ettől jobb lesz).

Tapasztalt valaki ilyesmit? :( T-Mobile-nál vettem, 3.65-ös van rajta.

pén. jún. 23, 2006 23:48
Moderátor

Hozzászólás 
obiboy írta:
Megvan a v3.81-es cucc ,van aki rá tudja frissíteni a telómra és mennyiért?
Szerinted kire gondolt Szabolcs?

pén. jún. 23, 2006 21:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
obiboy írta:
http://rapidshare.de/files/23579638/RM-78_dp_v_188.0_mcusw03.81.rar.html

Sokkal olcsóbb és gyorsabb megoldás, ha elöbb informálódsz és aztán cselekszel! :evil:

Mikor és hol vetted (szolgáltató vagy suttyógsm bolt, esetleg magánszemély?)
Garanciális még a telefon?? (szerintem erősen annak kell lennei, mivel csak kb. 2-3 hónapja kapható, úgyhogy nem értem, mit görcsölsz itt...!!)

Ha IGEN, akkor a szoftver frissítése INGYENes abban az üzletben/szolgáltatónál, vagy bármelyik Nokia Mintaboltban (ez útóbbiban csak akkor, ha legális behozatalú a telefonod)!!

Ha NEM, akkár átb*szták a búrádat!

pén. jún. 23, 2006 20:29
ezüst tag

Hozzászólás 
obiboy írta:

OFF
Már ne haragudj meg, de komolyan mondom, hogy te már olyan hülye vagy, hogy az már fáj! ;(
De ha hülye is vagy, legalább tanulj meg olvasni.
Utána ha ez megvan, akkor feccölj bele egy kis időt abba, hogy elsajátítsd azt a tudást, hogy értelmezed is, amit elolvasol...
Ha ez is megy, na akkor gyere vissza a fórumra, és olvasd el az értelmes hozzászólásod előtti 3-4 post-ot...
És könyörögve kérek mindenkit, hogy ne "szemetelje" már ossze a Topicot...
Mielőtt kérdez valami hülyeséget, legalább fusson át pár oldalt visszamenőleg...

Köszönöm!

pén. jún. 23, 2006 18:05
vas-tag

Hozzászólás 

pén. jún. 23, 2006 16:32
arany tag

Hozzászólás 
Ügyes, ügyes!

Firmware frissítés? Be kell kocogni a garancialevéllel egy nokia mintaboltba és akkor ott megcsinálják ha már hivatalosn is kint lesz, de gondolom az még jó pár hét,

vagy beleölsz egy "pár" ezrest/tízezrest egy otthoni cuccba és lehet kísérletezni,

vagy fizetsz valakinek akinek van ilyen cucc otthon,

vagy megkérsz itt a fórumon, akinek van, hogy csinálja meg Neked.

Kinek van, illetve ki csinál ilyet? Sokan, én nem! De keress illetve olvass egy kicsit és máris meglesz!

Ha pedig mégsem, akkor talán az aki ott ül Veled szemben :wink: Ő vállal ilyen dolgot de bocs ha tévedek.

Más!

Kb 3-4 hete van 1 Gb kártya a telefonban de még csak most jutottam el addig, hogy feltegyek rá egy kis zenét! Nagyon jól szól! Persze én csak amatőr zenehallgató vagyok de a 6230 és ezen telefon között jelentős különbség van a 3G-s mobil javára.

pén. jún. 23, 2006 16:05
ezüst tag

Hozzászólás 
obiboy írta:
http://rapidshare.de/files/23579638/RM-78_dp_v_188.0_mcusw03.81.rar.html

Miért is kellett háromszor beírni?

Nem firmware, hanem software és ha utána olvasnál egy kicsit a dolognak, nem kérdeznél ilyeneket! Nem csak a szoftver kell, hanem hardver is: box, kábel + szaktudás, hogy ne cs*szd el! Kb. 35-40.000 Ft minimum, amit költened kell.

Inkább kérj meg valakit, aki megcsinálja neked, persze nem ingyen!!

pén. jún. 23, 2006 16:02
vas-tag

Hozzászólás 
Hogyan kell frissíteni a firmware-t a telcsin.V3.81-est szeretném ráfrissíteni a v3.60-ra. http://rapidshare.de/files/23579638/...03.81.rar.html

pén. jún. 23, 2006 15:36
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha nincs az MMS írás közbeni "opciók" menüben "küldés (e-mail)" menüpont, akkor vagy magát a mailcímet kell a küldésnél a címzett mezőbe írni, vagy a névjegyzékből kiválasztani egy olyan számot, ahol van mailcím is rögzítve és onnan a mailcímet beszúrni.
Mailcímre küldött SMS-nél legalábbis így működik.

Üdv!

pén. jún. 23, 2006 9:41
ezüst tag

Hozzászólás 
Hello,

bocsánat ha már volt, de tudja valaki, hogy lehet mms-t (képet) e-mail címre küldeni ezzel a drága jószággal? :)

pén. jún. 23, 2006 9:34
ezüst tag

Hozzászólás 
chamo írta:
Tudsz, vagy tud valaki egy olyan oldalt adni, ahol értesülhetek arról, hogy kijött egy új szoft a 6280-hoz? Sehol nem találok ilyet! Ha lehet magyart! :)

kösszi

Ezen az oldalon szinte naprakészen értesülhetsz (ráadusul magyarul): http://forum.terminal.hu keresd a 6280-as telefon topikját :) :wink:

pén. jún. 23, 2006 7:21
Moderátor

Hozzászólás 
chamo írta:
Tudsz, vagy tud valaki egy olyan oldalt adni, ahol értesülhetek arról, hogy kijött egy új szoft a 6280-hoz? Sehol nem találok ilyet! Ha lehet magyart! :)

kösszi
Mennyit olvastál vissza?
2 napot kellett volna...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika pén. jún. 23, 2006 21:09-kor.

pén. jún. 23, 2006 0:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
chamo írta:
Hehe. Ma vettem meg a telót :)

Zsír jó! Minden jól megy, nem is lassú! Szerencsére!!!

És még a rádió hangja is jó! Azt hittem rosszabb lesz! A nokiások ingyen frissítik a firmware-t, vagy mit? 3,60as van ebbe.

Egy baj, ami nem is baj! Hogy az alját lehet lökdösni a hátső csuszkarész fele, magyarul alul befele lötyög! Ezt megcsinálják garib? Nem fontos de a lötyi nélkül überfasza teló lenne!

A szoftver ingyen frissítik bármelyik Nokia Mintaboltban, amennyiben LEGÁLISan vásároltad a készüléked és ÉRVÉNYES NOKIA Garancia van rá!

kösszi

csüt. jún. 22, 2006 23:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
chamo írta:

És még a rádió hangja is jó! Azt hittem rosszabb lesz! A nokiások ingyen frissítik a firmware-t, vagy mit? 3,60as van ebbe.

Egy baj, ami nem is baj! Hogy az alját lehet lökdösni a hátső csuszkarész fele, magyarul alul befele lötyög! Ezt megcsinálják garib? Nem fontos de a lötyi nélkül überfasza teló lenne!

A szoftver ingyen frissítik bármelyik Nokia Mintaboltban, amennyiben LEGÁLISan vásároltad a készüléked és ÉRVÉNYES NOKIA Garancia van rá!

csüt. jún. 22, 2006 22:30
arany tag

Hozzászólás 
chamo írta:

Enyémen már a zöld-piros gomb is akadozik, recseg :evil:
Bezzeg megcsinálni nem akarják :evil: Egyszerűbb azt mondani, hogy ilyen ls kész... Így egy nagy **** :!:

csüt. jún. 22, 2006 21:18
ezüst tag

Hozzászólás 

csüt. jún. 22, 2006 20:19
ezüst tag

Hozzászólás 
Bocs, hogy közbeszólok, de ha van úniós adószáma, és EU-n belül veszi, már eleve áfát nem tartalmazó árat fizettetnek ki vele.
Az autónepperek is ezt csinálják, van egy cég, áfa nélkül kint megveszik, itthon meg nem fizetik be az áfát, amikor az autót eladják. Millió ilyen cég van, akik általában egy-két évig tudják húzni így, aztán keresnek egy másik csövest, aki céget alapít, majd folytatja az üzletet. Ezért nem tudsz itthon kocsit eladni, ezért nyomottak az árak.(Reg. adóval szintúgy) 8)

csüt. jún. 22, 2006 9:30
ezüst tag

Hozzászólás 
guni. írta:
(ex)Cat írta:
Itthon visszaigényli az áfa-t, de nem fizeti be utána a honi áfa összegét, tehát a kinti nettó nagykeráron szerzi be a készüléket.
Mármint hogy kint igényli vissza az áfát, nem?

Guni

igen, bocs, ezt rosszul írtam.

csüt. jún. 22, 2006 7:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
(ex)Cat írta:
Itthon visszaigényli az áfa-t, de nem fizeti be utána a honi áfa összegét, tehát a kinti nettó nagykeráron szerzi be a készüléket.
Mármint hogy kint igényli vissza az áfát, nem?

Guni

szer. jún. 21, 2006 23:36
ezüst tag

Hozzászólás 
(ex)Cat írta:
Végül is, ha ezt így nézed, akkor semmi rizikó nincs benne, ha az eladó cég megbízható.

És ha időközben nem szűnik meg! :lol:

szer. jún. 21, 2006 18:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Egyébként az ilyen kereskedelmet nevezik a szürke importnak. Elginkább úgy zajlik, hogy a "kereskedő" megveszi kinn számlával nagyker áron.

Innentől meg már csak síma áfacsalás a dolog, hogy it hogyan ad el. Ezekhez a készülékekhez általában nem jár hivatalos (magyar) gar levél, csak EU, amit az esetek többségében itthon nem lehet érvényesíteni. Sőt, ha van is hozzá magyarnyelvű gar levél, akkor sem 100%, hogy a nokia elfogadja, mert a készülék azonosító számából kiderül, hogy azt itthon vásárolták, vagy valahonnan máshonnan származik. Utóbbi esetben elhajtanak a fenébe...

Természetesen azt nem tudom, hogy a Nokia így tesz-e, vizsgálja-e a fenti dolgokat, de ettől még ez egy lehetséges út.

Ezt szokták a kereskedők úgy kivédeni, hogy azt kérik,garanciális problémával vidd vissza a vásárlás helyére és ők intézik a javítást.

Végül is, ha ezt így nézed, akkor semmi rizikó nincs benne, ha az eladó cég megbízható.

szer. jún. 21, 2006 16:50
arany tag

Hozzászólás 
Pampika írása kapcsán két dolog jutott eszembe a nagy OFF témában:

pampika írta:
... Ha ugyanebből a gyárból venné a gsm boltos is, akkor tuti drágábban jutna hozzá...

A gyár nem szolgál ki "gsm boltot". Sőt, nem szolgál ki csak néhány "disztributort". Amit itthon "nagykereskedőnek" mondunk az a disztritől vásárol(hat).

pampika írta:
... így csak az a verzió marad, hogy nem teljesen hivatalos forrásból szerzi be, de legalább is nem attól a cégtől, aki hivatalosan behozhatja az országba továbbértékesítésre.

nem a zavaros '80-as években élünk! amolyan "szabadkereskedelem" van, tehát bár ki behozhat. az lehet, hogy a márkának van egy olyan törekvése, hogy itthon legyen 1 um. "nagykereskedője". (így bizonyos háttértevékenységeket könnyebb kiszolgálni / megoldani). de ettől még az X nevű vállalat is hozhat be "hivatalosan" készüléket.

Apropó: ki, mit ért "hivatalos" kifejezés alatt?
(Én azt, hogy érvényesíthető jótállással, forgalombahozatali engedéllyel, magyar kézikönyvvel, rendezett adó és (esetleg) vám terhekkel.)

Persze valahol bitztos sántít az én elképzelésem. Szerintem leginkább amiatt, hogy itthon elég sok mindent megengedünk magunknak (és dolgokban igazi balkáni hangulat uralkodik).

SZERINTEM! :wink:

szer. jún. 21, 2006 8:39
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Nincs ma mód Magyarországon ÁFA nélkül vásárolni HIVATALOS, GARANCIÁLIS terméket!
Vagy legalábbis pár hét hiányozni fog már a gariból, és csak török sw-t tesznek rá gariban! :-)

Guni

szer. jún. 21, 2006 3:16
Moderátor

Hozzászólás 
kakuk100 írta:
pampika írta:

Persze emellett lehet szerencséd, de azért azt még ne hidd el, hogy pont a suttyó gsm lesz, aki szeretszolgálatot játszik, csak hogy neked jó legyen :) Megvan ott a stikli a háttérben.

Lehet, hogy megvan nem tudom, de miért nem lehet elhinni, hogy van aki becsületes és nem minden Gsm bolt csapja be a vevőit. Több száz bolt van az országban. Szerinted az mind csaló? Én kapásból legalább hármat tudnék mondani aki biztos, hogy becsületes.
Édesjóistenem, nem érti... :(

Nem tudom, mit, hogyan kellene még hogy mondjam.

NINCS lehetőség itthon ÁFA-mentesen értékesíteni SEMMILYEN új terméket.
Tehát amelyik GSM-üzlet azt állítja, hogy ő 0 ÁFÁ-val HIVATALOSAN új készüléket ad el Neked, az HAZUDIK! Áfá-t csal, adót csal, megkitudjamégmit csal.
Nincs ma mód Magyarországon ÁFA nélkül vásárolni HIVATALOS, GARANCIÁLIS terméket!

Továbbra sem válaszoltál, hogyha egy olyan cég, amelyik HIVATALOSAN forgalomba hozhatja Magyarországon egy bizonyos gyártó készülékeit, az 80e + ÁFA áron ad egy terméket nagyker áron (és más NEM hozhat itthon fogalomba HIVATALOSAN ilyen gyártmányú készüléket), akkor egyes üzletek hogyan árulhatnak 75e Ft-ért az adott készülékből HIVATALOS, ÚJ példányt, 0 ÁFÁ-val?!
Ki fizeti ki a veszteséget?

Elvből nem vagy hajlandó elgondolkozni ezen? Miért nem?

szer. jún. 21, 2006 2:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
off

Ha boltos lennék, én is szeretném, ha ezt hinnék a vevőim.
De azt meg te fogadd el, hogy gazdaságilag képtelenség, hogy adott egy telefon, ami kijön a gyárból x áron. A multik ezt megkapják és persze olcsóbban, mert rengeteget vesznek és azt mind el is adják. Ha ugyanebből a gyárból venné a gsm boltos is, akkor tuti drágábban jutna hozzá, hisz nem tud akkora mennyiséget eladni, mint egy EW, MM. És neki is kell legyen haszna, hisz senki nem dolgozik pusziért. De ha a magasabb gyári árra rárakja a hasznát, akkor már szinte biztos, hogy a multik ára felett jönne ki a végösszeg.
így csak az a verzió marad, hogy nem teljesen hivatalos forrásból szerzi be, de legalább is nem attól a cégtől, aki hivatalosan behozhatja az országba továbbértékesítésre. Ezáltal el tudja érni, hogy az árai alatta maradnak a multik árainak. A bibi viszont ott van, hogy ezek a telefonok jogilag nem újak, így adhatják el 0%-os áfával. Attól függetlenül, hogy mi van kiírva a boltba, volt-e tényleg használva a telefon. Ezzel már ugye megtéveszti a vásárlót, hisz jogilag használt telefont ad el. Valamint ezen esetekben vagy adnak hozzá gyári garipapírt, vagy nem. Ha nem, akkor a bolt vállal rá vmi garanciát, amit aztán vagy tudsz érvényesíteni, vagy nem. Ha meg kapsz hozzá gyári gar.levelet, akkor elvileg viheted a nokiába is szervizeltetni. De ettől függetlenül az a telefon nem hivatalosan jutott be az országba.

kedd jún. 20, 2006 22:17
platina tag

Hozzászólás 
pampika írta:

Persze emellett lehet szerencséd, de azért azt még ne hidd el, hogy pont a suttyó gsm lesz, aki szeretszolgálatot játszik, csak hogy neked jó legyen :) Megvan ott a stikli a háttérben.

Lehet, hogy megvan nem tudom, de miért nem lehet elhinni, hogy van aki becsületes és nem minden Gsm bolt csapja be a vevőit. Több száz bolt van az országban. Szerinted az mind csaló? Én kapásból legalább hármat tudnék mondani aki biztos, hogy becsületes.

kedd jún. 20, 2006 21:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Addig nem érdekel, amíg egyszer azt nem mondja a hivatalos szerviz a "hivatalos" gari leveledre, hogy köszönjük, de ez mégsem hivatalos gar.levél ;)
Régebben nagy divat volt nokia gar. levelet gyártani.

Persze emellett lehet szerencséd, de azért azt még ne hidd el, hogy pont a suttyó gsm lesz, aki szeretszolgálatot játszik, csak hogy neked jó legyen :) Megvan ott a stikli a háttérben ;)

kedd jún. 20, 2006 20:34
platina tag

Hozzászólás 
Nem tudom, hogy a Gsm boltok hogy alakitják ki az áraikat, de igazán nem is érdekel. Azt tudom, hogy ott ahol én szoktam vásárolni még nem csaptak be. Hivatalos garancialevelet kaptam és jó áron vásároltam. Nekem ennyi elég. A többi nem tartozik rám.

Ha megtudod, hogy a 3.81 es szoftverben mit javitottak ki légyszi írd meg.
Köszi.

kedd jún. 20, 2006 20:28
Moderátor

Hozzászólás 
Xikita írta:
Macika írta:
Kint van a v3.81 FirmWare!

és valahol már fel is teszik, mik változtak?
Igen, nálam ;)

Nem tudom sajnos,. hogy mik változtak, mai a szoft. A Nokiánál meg nem pulikusak a changelogok.

kedd jún. 20, 2006 20:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
Hirtelen nem ugrik be a reklám, de találtam egy ilyet.

Üdv!

kedd jún. 20, 2006 19:59
arany tag

Tartózkodási hely: Ország, amely jobbat érdemel! (Pest megye, Bp, Bács-Kiskun megye)
Hozzászólás 
Félig OFF:

Nem tudja valaki, hogy a N6280 reklámjában milyen zene szól, mi a címe vagy ki az előadója?

Ha erről nincs infó, a reklámot honnan lehet letölteni (Nokia honlapján nem találtam).

A hugomnak kellene...
köszi
ON

kedd jún. 20, 2006 19:10
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Kint van a v3.81 FirmWare!

és valahol már fel is teszik, mik változtak?

kedd jún. 20, 2006 15:39
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1794 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 36  Következő