Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 14, 2024 4:40

Hozzászólás a témához  [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 73  Következő
Nokia N70 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
VAn aki már próbálta phoenix programmal frissíteni a telóját?
Próbálkozom de el sem indul a frissítés.
A kérdésem a következő, ilyenkor normal módban kell lennie a telefonnak?Mert nekem nem engedi a normal módot, hibaüzenet kapok és így nem is indul el a flash.
HA van vkinek tapasztalata és megosztaná azt elöre is köszönöm.

hétf. jún. 26, 2006 13:04
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Ebbe döglött bele a Destinator is, ebbe az Aeromap is, ebbe fog a tom-tom is és most az iGO 2006 is, hogy megtörték pár nappal a megjelenés után.
De hát gondolkodásra képtelen emberek mindig is lesznek.

gondolkodhatunk, de azért azt is tartsd szemelőtt, hogy abba is "beledöglik" egy ilyen fejlesztés, ha az emberek nem használják, mert nem tudják megvenni. hiába kínálnak tutijó szolgáltatásokat, nekem például drága, ezért nem veszem meg, nem használom egyáltalán, inkább befektetek pár száz forintot egy papírtérképbe. ezzel jobb a fejlesztőknek?

hétf. jún. 26, 2006 8:50
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
Bordoi írta:
Tavaly ősszel vettem egy Mio 169-et, full hivatalos IGO-val, gondolván arra, hogy full jogtiszta, új , magyar stb,stb .
Egy hét múlva, Debrecen-ben olyan utcán akart át vinni a síneken, ahol már 25 éve kb. felüljáró van, csak az IGO még nem tudott róla :( Eladtam . Előtte Siemens PDA-m volt , Aeromap-al . No az sem volt kutya . Szerintem aki telcsin navizik most, az nem feltétlenül teszi ezt azért, mert még nem próbálta PDA-n . A TOMTOM lefedettsége itt még, sajnos elég gyenge, de ez akár változhat is . Egy PDA semmivel nem olcsóbb, mint 1 Symbianos telcsi . Az meg szerintem fullosan nem szép dolog, hogy gúnyosan írunk az " ócsó törött TOM-TOM -ot" használókról, mert lehet nem is mindenki töröttet használ . Egyetlen embert mutassatok ebben az országban, aki nem használ valamilyen " TÖRÖTT " szoftvert .
Nem igazán értem, miben különbözik egy vasúti átjáró és egy felüljáró használhatóság szempontjából, ha mindkettőn át lehet haladni szabályosan.
Valamint igen furcsának és hihetetlennek tartom, hogy egy igen jól használható programot egyetlen hiba miatt eladsz (tehát ennyire kritikus vagy vele szemben) ugyanakkor egy semennyire sem használható térképet teljes vállszélességgel elkezdesz védeni, mondván hátha esetleg lesz még jobb (ugyanezt a bizalmat másnak nem adod meg).
Abba viszont már nem gondolsz bele, hogy miből lesz fejlesztés, ha mindenki a töröttet használja?!

Ebbe döglött bele a Destinator is, ebbe az Aeromap is, ebbe fog a tom-tom is és most az iGO 2006 is, hogy megtörték pár nappal a megjelenés után.
De hát gondolkodásra képtelen emberek mindig is lesznek.

hétf. jún. 26, 2006 8:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika,

igen a Tomika leginkább Budapesten használható. Reménykedem benne, hogy ez egy átmeneti állapot, hiszen jelzik is, hogy csak 40%-os a lefedettség.

Idézet:
ert több összehasonlítás alapján használhatóbb és olcsóbb (megvásárolva a hozzá való szoftvereket!!!), mint a Symbianos műholdas navigáció.

csak azt nem veszed figyelembe, hogy telefonja van általában az embereknek. Ha ez pedig series60-as, amiből szintén sok van, akor már nem biztos, hogy megéri utána megvenni a PDA-t, szoftvert. Ráadásul egy kütyüvel többre kell vigyázni.
----------------------------------------------------------------------------------
De nem is kardinális kérdés ez, a fontos, hogy telefonra is van lehetőség. Aztán majd mindenki igényei szerint választ, nem?

hétf. jún. 26, 2006 7:55
vas-tag

Hozzászólás 
Tavaly ősszel vettem egy Mio 169-et, full hivatalos IGO-val, gondolván arra, hogy full jogtiszta, új , magyar stb,stb .
Egy hét múlva, Debrecen-ben olyan utcán akart át vinni a síneken, ahol már 25 éve kb. felüljáró van, csak az IGO még nem tudott róla :( Eladtam . Előtte Siemens PDA-m volt , Aeromap-al . No az sem volt kutya . Szerintem aki telcsin navizik most, az nem feltétlenül teszi ezt azért, mert még nem próbálta PDA-n . A TOMTOM lefedettsége itt még, sajnos elég gyenge, de ez akár változhat is . Egy PDA semmivel nem olcsóbb, mint 1 Symbianos telcsi . Az meg szerintem fullosan nem szép dolog, hogy gúnyosan írunk az " ócsó törött TOM-TOM -ot" használókról, mert lehet nem is mindenki töröttet használ . Egyetlen embert mutassatok ebben az országban, aki nem használ valamilyen " TÖRÖTT " szoftvert .

vas. jún. 25, 2006 21:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Kár, hogy a telót, meg a BT-s GPS-t nem lehet törötten, ingyér venni, csak pénzért...

de lehet törötten venni, bár általában úgy már inkább a kukába doják ;)

vas. jún. 25, 2006 20:46
Moderátor

Hozzászólás 
cápasrácéslávalány írta:
Az én n70-em is elég szigorú és még egyszer sem hagyott cserben. :P

Ki kellen próbálnod, meglepődnél.
A WayFinder tesztcsapatában benne voltam. Sokat mosolyogtunk. Kínosat.
A TOM-TOM-ot is PRÓBÁLTAM.

De mivel előtte már több, mint 1 évig PDA-t, Destinatort ill. Aeromap-ot használtam, ezért tudtam, mihez kell viszonyítani.

Alapjában a WayFinder nem lenne rossz dolog, csak nagyon drága. Tulajdonképpen hasznosabb lenne, mint a PDA-s dolog, mivel adva LENNE a napi frissítés lehetősége a magyar térképnél IS (ahogy hallom, valahogyan nem akaródzik menni), ha valahol hetekig útfelbontás, útszűkület, stb. van, akkor azt ELVILEG tudná jelezni. De nem teszi. Sok pénzért sem.

A TOM-TOM-nál (lehet, hogy csak az általam használt verziónál) régi és pontatlan volt a térkép, Budapestről kilépve (már Kistarcsánál is) használhatatlan volt, és - mint már írtam - az Info-parkot nem ismeri (pedig ott van vagy 2-3 éve). Debrecenben - ha nem ismertem volna - nem tudtam volna semmire használni, azon kívül, hogy nézhettem, hogyan haladok itt-ott, hol úton, hol keresztül a házakon, mezőkön.
Lehet, hogy azóta van újabb verzió belőle.

A WayFindert is és a TOM-TOM-ot is 6600-n próbáltuk ki, azt eléggé megfektette mindkettő memóriaigényileg.
Azóta vannak gyorsabb processzorú, több memóriájú készülékek, én viszont maradok a PDA-nál (főleg, amióta kijött az iGO).

Mert több összehasonlítás alapján használhatóbb és olcsóbb (megvásárolva a hozzá való szoftvereket!!!), mint a Symbianos műholdas navigáció.

Azt viszont aláírom, hogy ha valaki ócsóé', törött TOM-TOM-mal akar műhódos navigálni, akkor az az egyetlen járható út.
Kár, hogy a telót, meg a BT-s GPS-t nem lehet törötten, ingyér venni, csak pénzért...

vas. jún. 25, 2006 20:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
ég a tisztességes, házszám-alapú navigációt. Mondjuk PDA-val, vagy célszerszámmal, GPS-navigátorral. Ahhoz képest akár a wayfinder, akár a tom-tom kedves próbálkozás.

A tom-tom is házszámra tud navigálni (Bp-n). Fogom, beütöm a címet, és odavisz. Mi kell ennél több? Azért ez több, mint kedves próbálkozás.

Vidékre, ill. vidéki címekre persze tuti jobb a PDA stb.

Idézet:
komoly, megbízható cucc segít.

Az én n70-em is elég szigorú és még egyszer sem hagyott cserben. :P

Ki kellen próbálnod, meglepődnél.

vas. jún. 25, 2006 19:18
vas-tag

Hozzászólás 
Szevasztok

Az lenne a kérdésem,hogy a SmartMovie converterbe milyen beállítással érdemes convertálni,hogy minőségre jó legyen,de ne is akadozzon a telón?

vas. jún. 25, 2006 17:12
Moderátor

Hozzászólás 
Smith írta:
Mobilon navizni??? Lehetni lehet csakhát.... ha van egy BT kihangosító is, meg egy BT GPS is, nekem ne mondja senki hogy nem akad össze és mindkettő totál 1xrre képes RENDESEN müködni.

Ezenkívül amikor éppen sűrű utcákban navigál valaki, és közben hívják, mit csinál????? Gyorsan megáll, beszél, majd továbbmegy, mert gondolom amikor hívják akkor a képernyőt elveszi a teló a gps-ről és hivást jelez. Vagy hogyan van ez??? Nem tudom elképzelni hogy normálisan használható lehet egy ilyen.
Nézd, akinek megfelelő a symbianon elérhető navigáció, az valószínűleg sosem próbálhatta még a tisztességes, házszám-alapú navigációt. Mondjuk PDA-val, vagy célszerszámmal, GPS-navigátorral. Ahhoz képest akár a wayfinder, akár a tom-tom kedves próbálkozás.
Játszani valóban jó, de ténylegesen éles helyzetben, amikor van 20 perced odaérni egy címre, amiről fogalmad sincs, hogy hol van, akkor csak a komoly, megbízható cucc segít.

Nem mondom persze, hogy nem tök jó dolog, hogy egy symbianos, 3G-s teló ilyen sokoldalúsága.

vas. jún. 25, 2006 11:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali!

Nem ismer valaki egy egyszerűen használható,de normális témaszerkesztő progit kedvenc telónkhoz?Csinálnék 1-2 egyszerűbbet...

előre is köszönöm.

vas. jún. 25, 2006 8:15
ezüst tag

Hozzászólás 
Bordoi írta:
A térkép természetesen fent marad a kijelzőn, ha hívásod van . Nokia bluetooth fülessel használom a telót, tehát nem kell kapkodni, ha hívás van . A navi csak szükség esetén van használatban, nem 24 órán keresztül . Viszont, ha szükség van a navira, akkor nem kell még pda-t, ahhoz töltőt és egyebeket elővarázsolmi . Szóval nem rossz dolog ez . Egyébként ki erre ki arra esküszik . Én egyikre sem . Mert még olyan navi-val nem találkoztam, ami ithon kifogástalanul dolgozik .

Teljesen igazad van. Nekem is azert van a GPS-em, hogy mikor szukseges, akkor ne kelljen megallni es terkepet keresni. Nekem a GPS modulom egy noname, amit a speedshopban lehet kapni 18 korul. Ezt en teljesen szetszedtem, es benn egy teljesen kompatibilis Nokia akku van(!) Szoval az akksit es a boritast kikaptam, magat a gps modult meg a kocsi kalaptartoja ala helyeztem el es a toltest meg ugy oldottam meg, hogy csak akkor kapcsol be, mikor gyujtast adok neki. Igy van GPS modul a kocsiban, es csak akkor kapcsolodik a telcsihez, ha a tomtom-ot inditom el. Vezetes kozben egy Nokia BT fulest hasznalok es van olyan is, mikor egyszerre mind a 2 mukodik tokeletesen. Nehanyszor csak az a gaz, ha navigaciokor a Marika navigatorom :-) beleszol es mondja, hogy merre menjek. :-) De nekem megeri, mert csak a telcsit teszem ki a tartoba. Nincs PDA, vezetekek csak egy gyari Nokia tolto es hozza egy atalakito. Igy a BT fulest es a telcsit is tudom tolteni.

pén. jún. 23, 2006 19:22
vas-tag

Hozzászólás 
A térkép természetesen fent marad a kijelzőn, ha hívásod van . Nokia bluetooth fülessel használom a telót, tehát nem kell kapkodni, ha hívás van . A navi csak szükség esetén van használatban, nem 24 órán keresztül . Viszont, ha szükség van a navira, akkor nem kell még pda-t, ahhoz töltőt és egyebeket elővarázsolmi . Szóval nem rossz dolog ez . Egyébként ki erre ki arra esküszik . Én egyikre sem . Mert még olyan navi-val nem találkoztam, ami ithon kifogástalanul dolgozik .

pén. jún. 23, 2006 18:25
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
Ezenkívül amikor éppen sűrű utcákban navigál valaki, és közben hívják, mit csinál????? Gyorsan megáll, beszél, majd továbbmegy, mert gondolom amikor hívják akkor a képernyőt elveszi a teló a gps-ről és hivást jelez. Vagy hogyan van ez??? Nem tudom elképzelni hogy normálisan használható lehet egy ilyen.

:) Látom sokan kételkednek, hogy normálisan használható az n70 navira. Szerencsére igen. Nekem egy Leadtek GPS vevőm van, és csak egy dologgal akad össze, az pedig a töltő zsinórja. Házak sem zavarják.

Bár nekem zsinóros a heasetem, de bejövő híváskor úgy emlékszem ottmarad a térkép, csak a jobb alsó sarokban jelzi, hogy dumálsz közben.

enhetvenes,

ne szenvedjünk már a JAVA-val ha egyszer van egy jó kis symbian-os telefonunk!! Tomtom kell ide.

pén. jún. 23, 2006 14:36
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok. Nekem van egy gps vevöm, de nem nokia. Ezt a Jentro csinálta a Falk Mobile Pilot-hoz. Ez az a megoldás, ami minden java-s telcsihez jó, csak rá kell tölteni a Falk mob pilot progit, be kell jelentkezni és gprs-szel müködik. Kérdés, ki lehet-e iktatni a gps modulból, h ne ezzel a céggel kommunikáljon, hanem csak magát a gpst használjam? Elég ha csak vmi térképen mutatná h hol járok.

pén. jún. 23, 2006 11:59
arany tag

Hozzászólás 
Mobilon navizni??? Lehetni lehet csakhát.... ha van egy BT kihangosító is, meg egy BT GPS is, nekem ne mondja senki hogy nem akad össze és mindkettő totál 1xrre képes RENDESEN müködni.

pén. jún. 23, 2006 11:29
vas-tag

Hozzászólás 
gringo77

Időközben megvettem :) Hihetetlen jó áron . Szerintem . Igen jó darabnak tűnik . Bekapcsolás után néhány másodperc után dolgozik . Lakásban 9 holdat lát folyamatosan . Jó darab lesz ez :)
Csak az a fránya Mariska hang, na attól térdre rogytam, mikor meghallottam :)

Üdv

szer. jún. 21, 2006 20:25
ezüst tag

Hozzászólás 
Bordoi
HozzászólásElküldve: Szer. Jún. 21, 2006 11:03 am Hozzászólás témája:
Sziasztok . A TomTOM-ot használja valaki a Nokia LD-3W GPS-el ?

Na én azzal használom de semmip roblé,a nincs vele, annyi hogy az aksit jobbat zabálja de semmi más!

Nagyon jó kis progi igaz MO. csak 40%-os de elég jó település szinten is jó igaz azokban nincs utcaismewret de nagyobb városokban igen és Bp. is jó elég jó.

csak az a fránya tartó(műanyag-gumi köpeny körben és egy nyakpánt hozzá) lenne hozzá de majd csak lesz egyszer használt is.

szióka

szer. jún. 21, 2006 17:56
arany tag

Hozzászólás 
Bocsánat h csak most reagálok, de elfoglaltság adódott. Nagyon köszönöm a segitséget, a font remover hipp-hopp leszedte. Ezer köszönet. Respect

szer. jún. 21, 2006 14:08
arany tag

Hozzászólás 
Huhh...nekifutok még egyszer.

Szóval az Fscaller a képeket a c:/system/apps/Fscaller/Pictures mappában tárolja.
A képek nevei pl 000000a7.jpg mintára készülnek. Ezek nyilván a kontaktoknak valami azonosítói. A probléma akkor van, ha rosszul sikerül átmásolnom a telefonkönyvet, mert akkor a kontaktok valamiért - ha jól sejtem - új azonosítót kapnak, úgy tekintve, mintha a régi azonosítók foglaltak lennének. Ilyen esetben az adott kontaktokhoz rendelt képek természetesen nem jelennek meg. És hiába nyomok neki formázást, nem áll vissza a régi azonosítóra, tehát kénytelen vayok minden egyes ilyen elszúráskor (5 hó alatt kb 3szor) újra bepötyögni az új azonosítóhoz tartozó képfájlok neveit. 103 képnél elég macerás...

Kérdésem tehát az, hogy mi hozza vissza az eredeti kontaktazonosítókat a szoftverfrissítésen kívül? Vagy hol találom ezeket az azonosítókat, miből generálhatja őket a progi?

szer. jún. 21, 2006 13:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bányászbéka írta:
Üdv!

...Mert formázás (*#7370#) esetén ez nem működött...
Nem egészen világos, amit írtál, de a *#7370# tényleg reseteli a teló memóriáját, de csak a telóét, tehát ha maradt valami gubanc, akkor az csak a memóriakártyán lehet. Ezért nem lehet pl. a nem kívánatos betűkészletet így eltüntetni, ha az a mem.kártyára lett telepítve.

szer. jún. 21, 2006 13:21
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Üdv!

Van a jó öreg Fullscreencaller 3.01-esem. Ha megpróbálok telefonkönyvet másolni, és hibázik valamiért (Pl PcSuite, vagy SIM-re másolás), akkor elszúrja a kontaktokhoz rendelt képeimet. Mivel az Fscaller-es képeket felül szoktam írni jobb minőségűekkel, 100 kép felett elég tisztességes meló, hogy újra beütögessem őket. Hiba esetén a kontaktok valami új azonosítót kapnak: úgy kezeli őket, mintha meglennének a memóriában és megdupláztam volna őket vagy mi. (Bocsi, jobban nem tudom megfogalmazni).

Ez ellen lehet valamit tenni? Tehát vissza lehet állítani a kontaktok azonosítóját vagy mit a gyári alapállapotra? Mert formázás (*#7370#) esetén ez nem működött...

szer. jún. 21, 2006 12:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Azt irtam, hogy a könyvtárat nevezd át, azt engedi, de miért is csinálnád egyszerűen, amikor bonyolultan is lehet?

szer. jún. 21, 2006 11:36
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok . A TomTOM-ot használja valaki a Nokia LD-3W GPS-el ?

szer. jún. 21, 2006 11:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
enhetvenes írta:
Nem lehet átnevezni, "már használatban van".
Uristen, vinnem kell frissiteni? Ne, ne, légyszi ne....

Dehogy. Vannak jobb, otthon elvégezhető megoldások is:
1. Reménykedj, hogy a memkártyán van az a bizonyos font. Ekkor csak kikapod a kártyát, és kártyaolvasóval letörlöd. Ha a telefonmemóban van, akkor következő pont.
2. Indítsd csökkentett módban a telcsit, akkor elvileg nem fog betöltődni az a font file, és kitörölheted. Csökkentett mód: Ceruza gombot nyomni egész boot-olás alatt, még a bekapcsolás előttől, a PIN kód kéréséig, és még utána is.
3. Ha még ekkor is betölti a fontot, akkor mélyformázást neki. Hívásindítógomb+3+* egyszerre, és így kapcsold be a készüléket. Még tartsd a 4 gombot egy darabig. De így minden el fog tűnni a készülékről, kivéve, ami a memkártyán van, azt előtte érdemes kivenni.

szer. jún. 21, 2006 10:18
arany tag

Hozzászólás 
enhetvenes írta:

Na, itt lép be a Font remover.
Szépen felrakod, és az majd leszedi neked ;)

szer. jún. 21, 2006 10:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
cápasrácéslávalány írta:
mióta letiltottam a 3g hálózatot, azóta egyszer sem torzult a csengőhang.
Ezt én is tapasztaltam, de amennyit Opera Mini-zek (pl. most is), kell a 3G adatátvitel sebessége.

szer. jún. 21, 2006 9:59
arany tag

Hozzászólás 

szer. jún. 21, 2006 9:58
arany tag

Hozzászólás 
Egyetlen "font"-ot látok a telcsiben, font.gdr, és az explorer-rel nem törölhető. (lehet, h az az eredeti?)

amit letöltöttem téma a "project techno betu.sis" fájl.
Ez egyébként az "only red" téma, a www.zedge.net oldalrol. (registralás kell, azután ingyenes)

szer. jún. 21, 2006 9:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
A FExplorerrel keresd meg a C vagy az E meghajtón a \System\Fonts könyvtárat, nevezd át akármire és indítsd újra a telót. Ezután törölheted a könyvtárat.

szer. jún. 21, 2006 9:54
arany tag

Hozzászólás 
Mit töröltél ki? A témát vagy a betűtípust is (.gdr)?
Mert az utóbbi ezekszerint valahol attól még megmaradt...
Először nyomj egy restartot, ha így sem jó, akkor ajánlom a Font remover progit a nokiaprogramokról.

szer. jún. 21, 2006 9:08
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Kerem segitsen valaki, ratoltottem egy temat a telcsire es megvaltoztak a betuk. Valami orosz karakterkeszletet hasznal, de nincs is orosz nyelv a telcsin. Hogyan lehet ezt eltavolitani?? Az alkalmazaskezelobol kitoroltem, van FExplorerem, de azzal sem tudtam rajta segiteni! Vihetem software-cserere?

szer. jún. 21, 2006 9:05
ezüst tag

Hozzászólás 
mióta letiltottam a 3g hálózatot, azóta egyszer sem torzult a csengőhang.

szer. jún. 21, 2006 7:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Titkon reménykedtem 1 kicsit, hogy megoldották a csengőhang-betorzulást, de nem. :c(

kedd jún. 20, 2006 19:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
...Szerintem fel se fog tűnni a különbség.
Eddig még tényleg nem tűnt fel semmi. Darthsmoke kolléga, nincs changelogod?

kedd jún. 20, 2006 16:46
arany tag

Hozzászólás 
Ennek örömére el is viszem felfrissülni az előző 5ös szoftra délután. :D

kedd jún. 20, 2006 12:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
HaZse írta:
Es mik az elso tapasztalatok? Miben jobb, rosszabb?

Hát, ha ilyen csekély a verziószámbeli eltérés, akkor max. 1-2 dolgot javíthattak... Szerintem fel se fog tűnni a különbség.

kedd jún. 20, 2006 12:28
ezüst tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Tesztelés alatt:

Kép

Es mik az elso tapasztalatok? Miben jobb, rosszabb?

kedd jún. 20, 2006 12:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tesztelés alatt:

Kép

hétf. jún. 19, 2006 16:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Így van. Nekem is pontosan az a konfigurációm mint HaZse kollégának!

Nem tudom hány éves a térkép, de Budapesten, a 2 éve épült utak is rajta vannak

Macika,

Igen a TomTom alkalmazás törve és hozzá ez az ominózus térkép. Teljesen jól működik, nagyon szeretem.

Nem tudjátok, hogy kijött-e a Mobiola USB-ből egy normálisan crackelt változat?

Köszi.

hétf. jún. 19, 2006 13:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Leírom harmadszorra is, hogy NINCS ingyenes, törhető, jó minőségű magyar térkép symbianra.
Ami van, az vagy évente >50 rugó+GPRS-díj, vagy komolytalan, vagy csak Nyugat-Európában használható.
Csatlakozom ismerőseidhez. Telefonálni jó a 6230 továbbra is, az N70-es árából meg inkább vegyél egy PDA-t, többet érsz vele. Már ha GPS-hez kell.

Macika! Ezt meg szeretném cáfolni. Nekem egy N70-es telóm van egy 512-es TakeMS karival, és a karin egy Tomtom Mobile GPS navigációs progival és MAGYARORSZÁG térképével, ami 40%-os lefedettségű az egész országot nézve.

Tehát van és lehet is használni navigálásra. ráadásul még hanggal is tud navigálni. Én Szegeden lakom és teljesen pontosan működik egy teljesen noname GPS modullal.

Ha neked nincs ilyennel tapasztalatod, akkor egy leendő N70-es tulajt nem kellene megijeszteni ilyen ostobasággal.

Nekem is lenne azért egy kérdésem: Az Advanced Call Manager progiból van-e olyan változat, ami tökéletesen működik? A 2.xx-es sajnos nem működik rendesen.

hétf. jún. 19, 2006 12:45
arany tag

Hozzászólás 
PL-CZ-SK-HU 6.47 a legrissebb térkép neve, ha jól emlékszem, legalábbis én ezt találtam. Szóval vagy fizetsz a pontosságért, vagy erre bízod magad. ;) Nekem ez a pontatlanság cseppet sem gond, úgyis inkább csak játszadozok vele, mint komoly dolgokra használnám.

hétf. jún. 19, 2006 7:47
Moderátor

Hozzászólás 
Bányászbéka írta:
Gondolom a TomTom 5.20-ra.
A gond csak a két éves térkép vele, de ezt leszámítva használható.
Ha ez az a példány, amit én láttam, akkor az több, mint 2 éves lehet, mert nincs még rajta az Infopark sem, az meg már van 3 éves is, ha nem több.

hétf. jún. 19, 2006 0:20
arany tag

Hozzászólás 
Gondolom a TomTom 5.20-ra.
A gond csak a két éves térkép vele, de ezt leszámítva használható.

hétf. jún. 19, 2006 0:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
cápasrácéslávalány írta:
reggy,

nekem van jó minőségű, ingyenes, Magyaroszágot is tartalmazó térképem symbianra!
Nem tudom merre laksz, de ha főként budapest kell és a nagyobb városok (legalábbis utcaszinten) akkor vedd meg nyugodtan a n70-et, én is használom navigációra.

Melyikre gondolsz?

vas. jún. 18, 2006 23:59
Moderátor

Hozzászólás 
cápasrácéslávalány írta:
reggy,

nekem van jó minőségű, ingyenes, Magyaroszágot is tartalmazó térképem symbianra!
Nem tudom merre laksz, de ha főként budapest kell és a nagyobb városok (legalábbis utcaszinten) akkor vedd meg nyugodtan a n70-et, én is használom navigációra.
Melyik az a progi, ami hozzáférhető törötten és magyar térkép is van hozzá?

Csak hogy ne írjak már le hülyeséget másoknak.

vas. jún. 18, 2006 23:58
ezüst tag

Hozzászólás 
reggy,

vas. jún. 18, 2006 23:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
horn3t írta:
...de kéremszépen 80000-es telefonnál nehogy már csak két ujjal fogjam...
Jó drágán vetted, hallod-e...

T-mobile előfizuba. olcsóbban nem láttam sehol. hűségpontjaim levonták és úgy lett hetven plusz egy- két ezer :(

Idézet:
Al Bundy

Hát, számomra érthetetlen a hiba. Én találkoztam már jó pár N70-el, de ez még eddig mindegyiknél hiba nélkül működött.

hát ezaz. volt már egy hétig pár hónapja ez a telefon a birtokomban de ott nem volt ilyen probléma.

na akkor holnap szervizesnek megmondom addig hozom vissza míg nem adnak egy normálisat...
gondolom ha új előlepot veszek rá attól sem romlik el és ott sem kéne hogy előjöjjön ilyen hiba...

köszi a segítségeket

vas. jún. 18, 2006 22:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
horn3t írta:
valaki tudna segíteni nekem?

Hát, számomra érthetetlen a hiba. Én találkoztam már jó pár N70-el, de ez még eddig mindegyiknél hiba nélkül működött.

vas. jún. 18, 2006 21:53
Moderátor

Hozzászólás 
horn3t írta:
...de kéremszépen 80000-es telefonnál nehogy már csak két ujjal fogjam...
Jó drágán vetted, hallod-e...

vas. jún. 18, 2006 21:53
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 73  Következő