Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 14, 2024 4:42

Hozzászólás a témához  [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 73  Következő
Nokia N70 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Például AD-15, Nokiánál 5900 Ft. Nekem ez van, nagyon bejött. Utángyártottat ne vegyél, mert nem lesz sztereó, ebben meg van valamiféle erősítőszerűség is. PowerMp3 v.1.02-vel igen ütős zenei élményt nyújt. 8)

hétf. júl. 10, 2006 23:48
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Tervbe vettem egy ilyen teló megvásárlását, ám előtte lenne egy kérdésem hozzátok. Lehet hozzá kapni olyan audió átalakítót, amelynek segítségével a 3.5mm-es normál fülhallgatón keresztül lehessen vele hallgatni a zenéket? Azt tudom, hogy sok telefonhoz létezik ilyen átalakító, de vajon ehhez a típushoz?

Válaszotokat előre is köszönöm!

hétf. júl. 10, 2006 22:22
ezüst tag

Hozzászólás 
skynet,

Idézet:
e107 engine nem teljesen OK, néha össze-vissza pakolja a table-okat

és ez rossz nekünk? :oops:

pén. júl. 07, 2006 13:06
ezüst tag

Hozzászólás 
nyomj rá dzsozefo hozzászólásának ablakában a www gombra. (lent)

Nagyon szép lett, gratulálok hozzá

pén. júl. 07, 2006 9:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali pedig nagyon örülnék a címnek mert nem találom?????Léci valahjogy had tudjam meg???

pén. júl. 07, 2006 9:36
ezüst tag

Hozzászólás 
remélem még a téma fokán vagytok!
Tehát megnyílt az n70Portál! A cimet nem osztanám meg a fórum szabályok miatt! De mindenki megtalálja a dobozba " www" nem nehézz! Kérlek titeket fejleszétek ti is az oldalt feltöltésekkel! köszönöm! frissités napról napra fog történni de a tartalom miatt még ne aggodjatok! hiszen az oldal most készült el és beta tesztelés alatt áll! észre vételeket fogadok szivesen mind emailban és pm be! thx :wink:

csüt. júl. 06, 2006 23:18
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
Kötve hiszem, hogy lenne ilyen bejegyzett szabvány.

Pedig igen. :) Orvosok határozták meg a 9 percet, és hallgatólagosan a legtöbb gyártó ehhez alkamazkodik. Kivéve a nokia n70.

Jó ez így túl általános, de volt erről egy anyag a tv-ben, onnan tudom én is. 6600-án még így volt, a 6230-on is.

csüt. júl. 06, 2006 8:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
cápasrácéslávalány írta:
Idézet:
Ennyit számít +4 perc szendergés? :c)

Nekem igen... nem tudom miért kellett eltérni a nemzetközi szabványtól.

Kötve hiszem, hogy lenne ilyen bejegyzett szabvány. :D ISO szundiidő. :lol:

szer. júl. 05, 2006 22:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:

Nekem igen... nem tudom miért kellett eltérni a nemzetközi szabványtól.

Van már új Mobiola?

szer. júl. 05, 2006 22:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Legjobb szórakoztató mobilkészülék: Nokia N70

http://www.jox.hu/hirek/1277/3/?ref=hm

szer. júl. 05, 2006 19:20
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
cápasrácéslávalány írta:
Nem lehet átállítani 5-ről, 9-re valahogy?

szer. júl. 05, 2006 17:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Az n70-en az ébresztő dallamot követően (ha nem csinálsz semmit) 5 perc múlva ébreszt újra.

A szabvány a sleep funkcióra 9 perc. Nem lehet átállítani 5-ről, 9-re valahogy?

szer. júl. 05, 2006 12:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Végül is kipróbáltam egy másik gépen, masik olvasóval, de az sem látott semmit. A nokiaprogramok.hu-n találtam egy MMC Tools-t. Abban volt egy MMC_Recovery nevü program ami a képeket ki tudta olvasni, szerencsére!!!!! (a többi file amúgy sem volt annyira fontos).

kedd júl. 04, 2006 22:36
arany tag

Hozzászólás 
Ha nincs közelben egy 6230/6230i, más Nokia amibe MMC passzol, hátha van egy digicam-ed, ami talán elfogadja az mmc-t. Nekem SD kártyás a digicam-em, de vigan elfogadja az MMC-t is. Hátha meglátja a windows igy... Próba.

kedd júl. 04, 2006 21:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok, a memória kártyámat beraktam egy olvasóba, majd mikor visszatettem a telefonba, nem látott rajta semmit. Visszatettem az olvasóba és csak a System könyvtárat látja és abba is csak a mail mappát. Ha a tulajdonságokra rámegyek ott kiírja, hogy 658MB foglalt terület de ezt nem látom. Van valami program ami még megmentheti rajta az adatokat? Mert nincs a képekről mentésem és mindjárt szétrobbanok.

kedd júl. 04, 2006 20:18
arany tag

Hozzászólás 
2.0-ás. Csináltam egy csoportot a családnak, a barátokat pedig kitöltöttem.

Az opcioknál van egy unset default profile. Azt válaszd ki, illetve customizeld a többi profilodat. A labelnél leszedheted a "cel" szócskát, csak figyelj, hogy melyik sáv (label) az éppen aktiv.
A backgroundom a "theme default", a "Customize Contact"-nál pedig átméretezheted a képet. Az átméretezéshez kell pár próba, nekem se ment elsöre.

Remélem jókat irtam, mert pár napja nem figyeltem. Pont olyan hivott, akinek nincs kép elmentve.

kedd júl. 04, 2006 18:43
arany tag

Hozzászólás 
Melyik változatot szedted le? Tudnál adni egy kis útmutatót?

kedd júl. 04, 2006 18:21
arany tag

Hozzászólás 
Köszi, megnézem a Smart Setting-et.

Nekem sem lötyög a hátlap, pedig nemsoká egy éves lesz.

A fullscreen pro nekem megy, de egy képet (nem foto) nem tett ki csak kicsiben a jobb sarokba. Próbáltam átméretezni, de hullámos lett. Aztán valahogy másodjára összejött. Be kell állítani rajta csomo mindent.

kedd júl. 04, 2006 18:12
arany tag

Hozzászólás 
Valaki próbálta már a Fullscreencaller Pro progit?
Csak mert sehogyan se sikerül teljes képernyősbe kiimádkozni a képet ezzel a progival. Pedig a neve meg a demókép mintha ilyesmit sugallna...

kedd júl. 04, 2006 16:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Nekem nem (pár hónapos a teló)

kedd júl. 04, 2006 14:59
arany tag

Hozzászólás 
A telónak nem lötyög a hátlapja?

kedd júl. 04, 2006 11:29
arany tag

Hozzászólás 
enhetvenes írta:
Sziasztok. Valaki tudja, hogy az AppLauncher progit hogyan kell használni? Vagy az nem is müködik N70en?

Használd inkább a Smart Setting nevű programot, már van N70-es verziója is, ha jól olvastam. Lényegében Start menüt csinál a telóra, de ugyanugy számbillentyűkkel is kiválaszthatod.

kedd júl. 04, 2006 11:02
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok. Valaki tudja, hogy az AppLauncher progit hogyan kell használni? Vagy az nem is müködik N70en?

kedd júl. 04, 2006 1:20
arany tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
horizsoo írta:
Sziasztok!Van egy 6hónapos N70-em egy ideje a csengőhangok néha az első egy-két ütem után betorzulnak,és lelassulnak utána meg szól rendesen!Nem minden hívásnál csinálja,mi lehet a baj!?

A legtöbbet emlegetett bug néhány Symbian-os, 3G-s Nokiánál, csodálkoztam is, hogy Macika még nem hallott róla. Tényleg akkor jelentkezik, amikor bejövő híváskor átadás történik 3G-ről GSM-re... (Teljesen szűz telónál is ugyanúgy jelentkezik a probléma.)

Ez teljesen igaz. Én teszteltem, és akkor csinálja mikor 3G-ről vált át GSM-re, itt sétálgattam a házba és csörgettem magam egy másik telefonról. A megoldás az, hogy az eszközök :arrow: beállítások :arrow: hálózati beállítások :arrow: hálózatmód menüpontban kettős módról átállítotod GSM-re. Csak akkor van egy drága 3G-s telónk, ami GSM-en van... :roll:
Én már így használom kb. 2 hónapja és jól szólnak az mp3ak :!: :wink:

hétf. júl. 03, 2006 21:38
Moderátor

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
A legtöbbet emlegetett bug néhány Symbian-os, 3G-s Nokiánál, csodálkoztam is, hogy Macika még nem hallott róla. Tényleg akkor jelentkezik, amikor bejövő híváskor átadás történik 3G-ről GSM-re... (Teljesen szűz telónál is ugyanúgy jelentkezik a probléma.)
Bevallom, huzamosabb ideig nem tartózkodtam még egy fedél alatt 3G-n működő N70-nel (azért flasheltem már pártucatot. :)) Emiatt eshetett meg, hogy nem hallottam erről a problémáról.

Talán processzorterhelés okozhatja?

hétf. júl. 03, 2006 21:11
arany tag

Hozzászólás 
Köszönöm!
Ezek szerint nem kell aggódnom annyira nem halt be teljesen a telefonom!
Üdv.Néktek!:Zsoo

hétf. júl. 03, 2006 20:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
horizsoo írta:
Sziasztok!Van egy 6hónapos N70-em egy ideje a csengőhangok néha az első egy-két ütem után betorzulnak,és lelassulnak utána meg szól rendesen!Nem minden hívásnál csinálja,mi lehet a baj!?

hétf. júl. 03, 2006 20:44
gyémánt tag

Hozzászólás 
horizsoo írta:
Hali!Ezek szerint Neked is van ilyen jelenség a telóval
Nemcsak nekem, hanem sokunknak itt a topicban. Már írtam a Nokiának, mit szándékoznak tenni ez ellen, de a fülük botját sem mozgatják.

hétf. júl. 03, 2006 19:49
arany tag

Hozzászólás 
Hali!Ezek szerint Neked is van ilyen jelenség a telóval,nem egy egyedi eset ez nálam!Egyébként lehet hogy igazad van mert idehaza ahol nincs 3G-s hálózat nem csinálta még,csak bennt a melóhelyemen a városban!Azért egy kicsit gáz ez egy ilyen drága telótól!:-(

hétf. júl. 03, 2006 19:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
horizsoo írta:
Köszi Macika!

A probléma nem állandó jellegű,van amikor egymás után többször is csinálja,utána meg minden ok.!Visszaolvastam írta itt v.ki a csengőhangtorzulást mint sw.-problémát nem lehet, hogy nekem is ez a baja!?
Próbáld megfigyelni, hogy ha hívják a telót, átvált-e 3G-ról GSM-re! Én ezt a jelenséget többször reprodukáltam, úgyhogy meg vagyok győződve róla, hogy olyankor van csengőhang-torzulás.

hétf. júl. 03, 2006 18:32
arany tag

Hozzászólás 
k. írta:
Szerintetek érdemes még n70et venni?Mert holnap megvenném a kicsikét és érdekelne hogy érdemes e olyat venni.Előre is kössz a válaszokat :wink:.

Szerintem igen :D

hétf. júl. 03, 2006 18:06
vas-tag

Hozzászólás 
Szerintetek érdemes még n70et venni?Mert holnap megvenném a kicsikét és érdekelne hogy érdemes e olyat venni.Előre is kössz a válaszokat :wink:.

hétf. júl. 03, 2006 16:26
arany tag

Hozzászólás 
Köszi Macika!

A probléma nem állandó jellegű,van amikor egymás után többször is csinálja,utána meg minden ok.!Visszaolvastam írta itt v.ki a csengőhangtorzulást mint sw.-problémát nem lehet, hogy nekem is ez a baja!?

hétf. júl. 03, 2006 15:22
Moderátor

Hozzászólás 
horizsoo írta:
Sok oka lehet. Ha egyébként kifogástalanul működik a teló, akkor lehet, hogy valami progi akadályozza az mp3-lejátszást, vagy hasonlókat.

Ilyen esetben egy Symbianos telónál mindig azt kell csinálni, hogy csinálsz egy full mentést az MMC-re és gyári alapra reseteled a készüléket.
Ha akkor is csinálja ugyanezt, akkor gáz van, mert HW-s a baj.

Ha akkor nem, akkor már tudod, hogy SW-összeakadás van, és innentől jön a feketeleves, újratelepíteni mindent, megpróbálva azt kihagyni, ami a galibát okozhatta. Ilyenkor ajánlatos átnevezni az eredeti, nagy mentést, és minden egyes telepítés előtt csinálni egy-egy mentést, hogy ha megvan a vétkes progi, akkor vissza lehessen menni egy lépést (az uninstall nem minden esetben elgendő).

hétf. júl. 03, 2006 14:51
arany tag

Hozzászólás 

hétf. júl. 03, 2006 13:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
erről az jut eszembe, hogy nekünk miért nem engedtek általános iskolában, de még sokszor gimiben sem számológépet használni a papír (vagy a fejünk) helyett: megszokja az ember a technika kényelmét, és nélküle egyre kevésbé lesz képes boldogulni.

Ja, lehet logarlécet is használni, csak kérdés, hogy merre akarunk fejlődni ?

kedd jún. 27, 2006 17:51
Moderátor

Hozzászólás 
skynet írta:
nekem elég volt egy-két eltévedés, meg jó nagy veszekedés a barátnőmmel (nála volt a térkép, de a nők többsége valahogy nem igazodik el a térképen, a férfiak többsége meg van olyan hülye, hogy képes leállni veszekedni a nővel emiatt), hogy belássam, megér nekem 30 ezret az IGO (a PDA már régebbről megvolt, de nem vettem rögtön hozzá IGO-t is, kipróbáltam több navigációs programot). egyébként a rádió többe került a kocsiba - ilyen alapon az se kéne bele, hiszen lehet beszélgetni is...
Nálam is hasonlóak vezettek oda, hogy nem sokalltam érte a pénzt.

kedd jún. 27, 2006 17:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
cápasrácéslávalány írta:
...
Itt a pont, végülis a lét- és fajfenntartás feltételein kívül bármire rá lehetne fogni, hogy felesleges.

kedd jún. 27, 2006 13:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
hogy rászántunk 2 percet, megnéztük a térképen, és megjegyeztük merre kell menni. odataláltunk, pedig ez nyáron volt, amikor éppen a fél város fel volt ásva az útépítések miatt

Csak a végén meg ne magyarázd, hogy a térképnézegetés az jobb mint GPS-t használni!

Idézet:
megszokja az ember a technika kényelmét, és nélküle egyre kevésbé lesz képes boldogulni

Remélem akkor otthon te mosol, nem pedig a mosógép, mert a végén még teljesen ellustulnál. stb. stb.

Idézet:
az a műholdas navigáció, de szerintem a hétköznapi életben teljesen felesleges.

a végére már teljesen kiakadtam ettől az óhéber általánosítástól. Te max. csak azt tudod eldönteni, hogy Neked felesleges-e, vagy sem.

kedd jún. 27, 2006 9:14
Moderátor

Hozzászólás 
Londelmor írta:
nem személyesen rád értettem az ellustulást. de az átlagemberre az ilyesmi ilyen hatással van sajnos.
egyébként jó dolog az a műholdas navigáció, de szerintem a hétköznapi életben teljesen felesleges.
Egyetértünk. :)

hétf. jún. 26, 2006 22:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
nem személyesen rád értettem az ellustulást. de az átlagemberre az ilyesmi ilyen hatással van sajnos.
egyébként jó dolog az a műholdas navigáció, de szerintem a hétköznapi életben teljesen felesleges.

hétf. jún. 26, 2006 22:00
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
Londelmor írta:
erről az jut eszembe, hogy nekünk miért nem engedtek általános iskolában, de még sokszor gimiben sem számológépet használni a papír (vagy a fejünk) helyett: megszokja az ember a technika kényelmét, és nélküle egyre kevésbé lesz képes boldogulni.
Ez nagyon nem ugyanaz. Szó sincs az agy ellustulásáról!!!

Természetesen nem a napi útvonalakon használom. Teljesen ismeretlen utakon viszont az ELSŐ alkalommal életmentő lehet a szó szoros értelmében, nincs szükség a figyelmet megosztani a vezetés és a térkép között.
Másodszorra már nyilvánvaló, hogy rutinból megy mindenki. Főleg, ha vannak út közben ismerős pontok, amihez lehet kötni.

hétf. jún. 26, 2006 21:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
dolgoztam egy ideig szervizesként, és volt, hogy engem is vittek kiszállni, gyakran tök ismeretlen helyre. ez úgy működött, hogy rászántunk 2 percet, megnéztük a térképen, és megjegyeztük merre kell menni. odataláltunk, pedig ez nyáron volt, amikor éppen a fél város fel volt ásva az útépítések miatt. :)
egyébként van még egy dolog, ami miatt nem feltétlenül tatom jó ötletnek. amikor Kölnben a reptérről taxival vittek be a városba, akkor a feltűnt, hogy minden taxiban ott figyel a GPS. megkérdeztük, hogy teljesen ez alapján vezetnek-e, erre a nő válasza az volt, hogy természetesen, mivel ő 2 hete dolgozik csak soférként, és hát ez így kényelmes. GPS nélkül már jóformán célba se talált volna (bár panaszkodott, hogy nem elég naprakész a térkép, és néha elég hülyén tud navigálni). erről az jut eszembe, hogy nekünk miért nem engedtek általános iskolában, de még sokszor gimiben sem számológépet használni a papír (vagy a fejünk) helyett: megszokja az ember a technika kényelmét, és nélküle egyre kevésbé lesz képes boldogulni.

hétf. jún. 26, 2006 21:14
Moderátor

Hozzászólás 
Londelmor írta:
én ezt értem, és megértem amit írsz, csak ott a másik odal, hogy van-e elég igény és kereslet, hogy fejlesszenek, ráadásul sok különálló fejlesztői csoport. akinek nincs hozzá eleve hardvere, az szerintem azért meggondolja, hogy kiadjon 100-120-150ezret indulásnak. biztos rosszul gondolkodok, de ha kocsim lenne, akkor inkább benzinre költenék, meg a kötelező kiadásokra, mint a GPS navigációra, hiszen egy papírtérkép is eljuttat oda, ahova szeretném.

egyébként meg az a másik, hoyg bizonyos programoknál, és azt hiszem a térkép pontosan ilyen, megtehetnék azt a fejlesztők, hogy aktív bétatesztereknek, illetve aktív visszajelzést adó embereknek árengedményt adnak. én most például így használok egy képnézegető programot, és nagyon szimpatikus megoldás, hiszen amúgy elég macerás lenne fizetni érte.
Ha majd lesz autód, meg fogod érezni, mi a különbség egy csendes, hajtogatós papírtérkép és egy beszélő, segítő, irányító navigációs szoftver között, mondjuk Portóban, vagy Barcelonában, ahol SEMMI helyismereted nincs, nem beszéled a helyiek nyelvét, de oda kell érned valahová, mégpedig esetleg az sem hátrány, ha munkaidőben.
De mondhatom a budai elegánsabb kerületeket is, ahová a múltkor volt 16 percem, hogy felérjek. 1987 óta élek pesten, de ezek a területek TELJESEN ismeretlenek számomra. Ha egyedül vezetek, vagy egy olyan mitfahrer ül mellettem, akit navigátornak még csak nevezni is sértés lenne :), akkor életmentő lehet a cucc.

hétf. jún. 26, 2006 20:54
gyémánt tag

Hozzászólás 
én ezt értem, és megértem amit írsz, csak ott a másik odal, hogy van-e elég igény és kereslet, hogy fejlesszenek, ráadásul sok különálló fejlesztői csoport. akinek nincs hozzá eleve hardvere, az szerintem azért meggondolja, hogy kiadjon 100-120-150ezret indulásnak. biztos rosszul gondolkodok, de ha kocsim lenne, akkor inkább benzinre költenék, meg a kötelező kiadásokra, mint a GPS navigációra, hiszen egy papírtérkép is eljuttat oda, ahova szeretném.

egyébként meg az a másik, hoyg bizonyos programoknál, és azt hiszem a térkép pontosan ilyen, megtehetnék azt a fejlesztők, hogy aktív bétatesztereknek, illetve aktív visszajelzést adó embereknek árengedményt adnak. én most például így használok egy képnézegető programot, és nagyon szimpatikus megoldás, hiszen amúgy elég macerás lenne fizetni érte.

hétf. jún. 26, 2006 20:26
Moderátor

Hozzászólás 
Londelmor írta:
de itt nem is ez lett volna a lényeg, hanem az, hogy most persze rosszul járnak a fejlesztők. de ha mindenki 100%-ig becsületes lenne, akkor sem biztos, hogy nagyon jól járnának, mert akkor egy csomóan egyszerűen nem használnák.
Nem azoknak kellene becsületesnek lennie (ebből a szempontból), aki nem használja, akinek nincs is PDA-ja!
Hanem aki képes kiadni 70-80e Ft-ot PDA-ra, 20-30e Ft-ot GPS-vevőre.

Aki 100-120e Ft-ot ki tud adni a HW-re, az képes kellene legyen felfogni, hogy az a 30e Ft-os ár igazán nem mondható magasnak (a konkurens termékek ár/teljesítmény összehasonlításával), ráadásul, ha azt akarja, hogy követett, folyamatosan javított legyen a szoftvere, akkor ehhez a termék megvásárlásával tud hozzájárulni.

Ne haragudj, de a magyarázatod eléggé sántít.
Napnál nyilvánvalóbb, hogy akkor lehet fejlesztést/javítást elvárni, ha van bevétel, van mit ráfordítani. Ha mindenki a 100 db eladott szoftver lopott verzióját használja, akkor azzal nem megy előrébb a dolog, sőt, egyértelműen vezet a project leállításához.

hétf. jún. 26, 2006 20:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
odaírtam alá, hogy a PDA is került vagy 85 ezer forintba, azt se töltöttem le a netről.
ha meg nem autótulajdonos, akkor az éves bkv-bérletet számold szerviz helyett!
ha meg mindenhova gyalog jársz, akkor te szerezz magadnak tört változatot!

nincs PDA-m, csak S60-as telefonom (mondjuk térkép éppen erre is van), de amennyibe kerül egy PDA, annyit nekem nem ér meg. nem használnám ki. bérletet veszek rendszeresen, a legutóbbi az 30e volt, de azt akkor is kéne venni, ha papírtérképpel járnék (ahogy járok is). és nem azt mondtam, hogy tört változatot használok. netes térképet használok (itthon), és papírt a városban. ha ezek nem válnak be, akkor pedig kérdezek.
de itt nem is ez lett volna a lényeg, hanem az, hogy most persze rosszul járnak a fejlesztők. de ha mindenki 100%-ig becsületes lenne, akkor sem biztos, hogy nagyon jól járnának, mert akkor egy csomóan egyszerűen nem használnák.

hétf. jún. 26, 2006 16:18
vas-tag

Hozzászólás 
Macika

A különbség az a vasúti átjáró és a felüljáró között, hogy 25 éve megépült a felüljáró és még akkor lezárták/felbontották az alatta vezető régi utcát . Beton fal van az átjáró helyén . Picit nehéz lenne átmenni rajta . Az IGO- nak nem ez volt az egyetlen tévedése, csak ez volt az utolsó csepp a pohárban . Hangsúlyozom nagyon bedőltem az említett szoft. reklámjának, hogy mennyire jó és új stb.stb. Amennyiben pénzt adok valamiért, szerintem igényeim is lehetnek . Ha valami rosszat kell használnom, és azt tehetem ingyen is akkor nem fogok pénzt adni ugyanazért a **** . Az IGO-t ismételten meg fogom vásárolni, ha komoly javulások lesznek benne . Egyáltalán nem védem a TOMTOM-ot, mert annyira nem érdekel az egész, hogy bárkivel vitába száljak, hogy melyik jobb és miért . Mindenki azt használja amelyikhez kedve van . Azonban, ha valaki nem azt használja, mint te, még nem kell lekezelően és bántóan leszólni . A vélemény különbséget le lehet írni sértések nélkül is .

hétf. jún. 26, 2006 13:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
ja, hogy csak autótulajdonosok léteznek a világon? lemaradhattam valamiről...

hétf. jún. 26, 2006 13:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
Seth írta:
Sziasztok!
VAn aki már próbálta phoenix programmal frissíteni a telóját?
Próbálkozom de el sem indul a frissítés.
A kérdésem a következő, ilyenkor normal módban kell lennie a telefonnak?Mert nekem nem engedi a normal módot, hibaüzenet kapok és így nem is indul el a flash.
HA van vkinek tapasztalata és megosztaná azt elöre is köszönöm.

A Nokiaprogramok-on már sokaknak sikerült, kérdezd meg tőlük, hogy hogyan csinálták...

hétf. jún. 26, 2006 13:07
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 3605 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21 ... 73  Következő