Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 22:43

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
hungazsi írta:
Nem, ezt a telefont sose adom el, akövetkező lépcsőfok a pda.

Hát, én most áruló leszek. :oops:
Pénteken megy a háztól az mpx200 :cry: :cry: :cry:
és jön az mda compact 2. :lol: :lol: :lol:

szer. júl. 05, 2006 12:01
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Talán ezen a fórumon volt egy ember, aki külföldről rendelt egy utángyártott 1000mAh-s akksit! Akkor úgy emlékszem, hogy a tapasztalatai szerint se bírta sokkal tovább. De rá kéne keresni, mert lehet, hogy rosszul emlékszem.

szer. júl. 05, 2006 11:57
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
Nem, ezt a telefont sose adom el, akövetkező lépcsőfok a pda.
Tehát tudna valaki nekem nagyobb kapacitású, li-pol aksit szerezni lehetőleg olcsón mpx200ba?

szer. júl. 05, 2006 11:04
arany tag

Hozzászólás unable to install at this location - megoldás
Nos, ugy latom igen regi problema az "unable to install <program neve> at this location" hibauzenet, amikor is sehogy sem lehet feltenni az adott progit a telefon SD kartyajara es olykor meg a telo memoriajaba sem. Meg tavaly marciusban talalkoztam eloszor a problemaval, epp itt a forumon. Idorol idore magam is legalabb 5x rafekudtem a temara az elmult evben, rengeteg sok lapot elolvastam ezzel kapcsolatban, de sehol sem talaltam ra megoldast. Igy hat elkezdtem kiserletezni, hogy miben kulonbozik egy mukodo, es egy nem mukodo cab file. Total commanderrel megnyitva a cab file-okat a _setup.xml file-t hasonlitottam ossze, am a telepitesi utvonalon kivul semmi elteres nem mutatkozott. Igy beallitottam a rossz cab file-ba is ugyanazt az utvonalat, de tovabbra is csak az "unable to install at this location" hibuzit kaptam. Lassan az agyfrasz kerulgetett, mikor is letoltottem a WinCE Cab Managert, hogy a dolgok utan jarjak.
Kozel egy oras kiserletezgetes utan arra a felfedezesre jutottam, hogy nem mukodo cab file-t egyszeriben mukodove lehet tenni, ha a benne talalhato minden 0 byte-os file-t eliminaljuk.
Fogalmam sincs miert van igy, mindenesetre ez a megoldas kulcsa! :)
A fentebb emlitett WinCE Cab Manager (http://users.atw.hu/kiskremo/Wince_cab_ ... 0.0.13.zip) hasznalata szukseges.
A progi telepitese utan (es az okositas bemasolasa utan) a hibas cab javitasanak menete:

1) Nyisd meg a hibauzenetet ado cab telepito file-t
2) Extract-old a file-okat, megorizve a konyvtarstrukturat
3) Az esetleges 0 byte-os file-okat notepadban nyisd meg, uss bele egy space-t, es ugy mentsd le, hogy igy legalabb 1 byte-os legyen.
4) WinCE Cab Managerben nyiss egy uj cab-et, es pakold vissza a file-okat ugyelve, hogy az eredeti konyvtarstruktura meg legyen orizve (tehat pl. %InstallDir%\konyvtar\alkonyvtar)
5) A szukseges shortcutot keszitsd el
6) Ha az eredeti cab-ben voltak registry kulcsok, akkor ezeket is keszitsd el.
7) A CAB information resznel a Cabinet compressed legyen True-ra allitva, igy kevesebb helyet foglal a cab file.
8) Mentsd le a cab-et.

Kesz!

A dolog menete joval egyszerubb lesz, ha vegre kijavitjak a WinCE Cab Manager egy bugjat. Ugyanis lehetne csak siman a 0 byte-os file-t extractolni, atszerkeszteni, majd visszatenni a cab-be, am erthetetlen okokbol ekkor corrupt file-t fog csinalni menteskor, es esetleg le is fagy mentes kozben. Valoszinuleg a file-ok hibas indexelese miatt van ez, de a pontos okat sajnos nem tudom.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára NeoXon szer. júl. 05, 2006 11:09-kor.

szer. júl. 05, 2006 11:00
arany tag

Hozzászólás 
Hat, mondjuk ahhoz kepest, hogy 2.0 verzional jar (es 2.1 betat is probaltam mar) a WinCE Cab Manager, eleg sok bug van a progiban :(
Sajnos ez a 2.0.0.13 is lefagy, es idonkent osszekutyulja a cab file tartalmat. Neha olyannyira, hogy ha megnyitom total commanderben, es beleolvasok az amugy szoveges formatumu _setup.xml-be, ilyen holt krixkraxokat ad vissza. Meg tovabbra is elofordul neha cab file mentesekor a 2%-nal total lefagyas.
Egyebkent a 3D mini transcanada cab file-jat akartam meggyogyitani, mert volt benne egy 0 byte-os file, ami miatt wm2003 ala nem hajlando telepulni, mert unable to install at this location hibauzit ir. Igy hat kikaptam a file-t, notepadban belenyomtam egy space-t, majd visszatettem a cab-be. De cab file menteskor folyton corrupt file-t csinalt, vagy lefagyott. Vegul ugy sikerult megoldani, hogy extract-oltam az osszes file-t (ami a 2.0-ban eleg maceras, mert a konyvtarszerkezetet nem tartja meg -> ezert ezt inkabb a demo verzios 2.1 betaval csinaltam meg egy masik gepen), majd pedig egy teljesen uj cab file-ba betettem a file-okat a megfelelo konyvtarstrukturaval, es igy mentettem le.
Nekem az a gyanum, hogy a file-ok indexelesevel nem stimmel valami, es ezert osszekeveri nehany file-nak a tartalmat. Ezt mar mashol is eszrevettem, pl. mikor shortcut-ot keszitek egy file-hoz, akkor ha a listaban nem az elso index-szel szerepel az .exe, akkor egesz erdekesen tok masra kesziti el a shortcutot, mint amit a legordulo menubol kivalasztottam. Szoval van meg mit javitania a fiuknak :)
Nagy nehezsegek aran, de vegul azert sikerult letrehoznom egy mukodo cab-et :)

szer. júl. 05, 2006 10:52
arany tag

Hozzászólás 
hungazsi írta:
Persze hogy kikapcsoltam. Nem az a baj, már egyszerűen nem bírja az aksi.
És li-iont elvileg nem lehetne teljesen lemerülni hagyni.

Nem hat. De az is problema meg a Li-On akksival, hogy nem csak hasznalat kozben veszit a kapacitasabol, hanem hasznalaton kivul is. Ergo a 3-5 eves elettartamba beszamit az is, amig feltoltetlenul allt a raktarba. Mivel az mpx200-asok nem mai darabok, elkepzelheto, hogy az akksid mar 3-4 eves, ami kiegeszitve az altalad emlitett total lemerulesekkel konnyen elkepzelheto, hogy mar a veget jarja. Erdemes tehat ujat venni, es akkor ujabb 3-4 evig nem lesz gond - de feltehetoleg addigra mar a telefon le lesz cserelve.
Egyebkent Li-On temaban ajanlom ezt a Wiki oldalt, hasznos: http://en.wikipedia.org/wiki/LiIon

szer. júl. 05, 2006 10:08
arany tag

Hozzászólás Re: WinCE Cab Manager 2-es
kremo írta:
Na azért ha nem is a legfrissebb de azért ennél van újabb:
http://users.atw.hu/kiskremo/Wince_cab_ ... 0.0.13.zip
/9,5 MB a zip mérete/
okosság mellékelve.
elötte célszerű uninstallni az 1-es verziót ha fent van.

Kremo, egyszeruen kiraly vagy! :)
Nem tudod miota keresem ezt! Amugy az 1.x szeria baja az volt, hogy meg nem tamogatta a tomoritett CAB file keszitest, nekem pedig egy 2.0.0.8 verzio volt meg okositassal, abban viszont volt egy olyan bug (ezek szerint nem csak a torestol, mert a hivatalos bug listaban is olvastam), hogy egyes file-okat hibasan nyit meg, es hibasan menti le, igy tonkreteszi az eredeti cab file-t, es nemely cab-tol meg is fagy szepen. De ez zsir jol mukodik, meg egy szer nagy-nagy koszonet erte! :P

szer. júl. 05, 2006 9:46
arany tag

Hozzászólás 
jama12 írta:
hungazsi írta:
Sziasztok
Idegesít hogy az mpx200-asom fél naponta lemerül.(850 mah li-ion)
Már párszor teljesen lemerült (véletlenül) :oops:
Az biztos hogy új aksi lesz a dologból, de nem tudjátok van e ettől a típustól jobb? pl nagyobb kapacitás vagy másfajta aksi (mondjuk li-pol)

infrát kikapcsoltad?
anélkül birnia kéne másfél napot kb!

Persze hogy kikapcsoltam. Nem az a baj, már egyszerűen nem bírja az aksi.
És li-iont elvileg nem lehetne teljesen lemerülni hagyni.

szer. júl. 05, 2006 9:34
arany tag

Hozzászólás WinCE Cab Manager 2-es
Na azért ha nem is a legfrissebb de azért ennél van újabb:
http://users.atw.hu/kiskremo/Wince_cab_ ... 0.0.13.zip
/9,5 MB a zip mérete/
okosság mellékelve.
elötte célszerű uninstallni az 1-es verziót ha fent van.

Jelezném, hogy nálam akár csak az 1-es verzió, a program megfelelően működik, törés után nem marad triál, vagy fagy szét a program. Akinél nem így van az így járt, de akkor sem a program vagy a törés a rossz!

szer. júl. 05, 2006 7:03
ezüst tag

Hozzászólás 
http://kinsy.uw.hu/WinCE_CAB_Manager_1.1.rar

Esetleg nézzétek meg, még anno Kremotól jött. Serial mellékelve.

Egyébként a sector-on lévő Opera-t én úgy telepítem, hogy elindítom, leállítom és a kibontott .cab file másolom fel kártyára és ő már hajlandó karira telepedni.

üdv, kinsy.

szer. júl. 05, 2006 6:34
arany tag

Hozzászólás 
jama12 írta:
opera böngészőt hogyan lehet felrakni, egy kb 2 megás telepitőfájlom van msi kiterjesztéssel és azt mondja a telo h nincsen elég hely, meg sem próbálja az SD-re rakni!
ilyenkor mi a teendő?

Hat, szerintem egy masik telepitot keress, mert eleg macera megoldani. MSI file-t elinditod, a c:\program files\microsoft activesync mappaba (vagy annak egy alkonyvtaraba) fog tenni egy cab file-t, amit a telora felmasol. Na ez a cab file nem jol van megcsinalva, mert nem engedi, hogy kartyara telepuljon.
Kell egy cab editor, ebbol egyedul a wince cab manager letezik, ami felhasznalobarat is, viszont ebbol lehetetlen hozzajutni egy teljes verziohoz, eleg jol vedett. Ha talalsz is cracket, vagy nincs hozza olyan verzio, amit fel tudnal torni, vagy hibasan tortek fel, es szetfagy a progi menet kozben.
Szoval egy demot tudsz leszedni belole, ami max. 20 alkalommal hajlando elindulni, aztan ugyanazon a gepen tobbet soha.
Ezzel a wince cab manager-rel nyisd meg, es ird at a telepitesi utvonalat, ugy, hogy ne hard coded legyen. A telepitesi ut helyesen %CE1%\programkonyvtarnev, amit a wince cab managerben %Program_Files%\programkonyvtarnev -kent fogsz latni, de ez ne zavarjon meg.

Alternativa, hogy az igy megnyitott cab file-bol ugyanezen progival extract-olsz minden file-t, ugyelve arra, hogy a virtualis konyvtarak megtartasa ki legyen pipalva. Ezutan nem kell telepitened, hanem csak siman felmasolod valahova a kartyara az igy extractolt file-okat, es mar menni fog. Ha a registry-ben is turkalni kell, mert olyan a telepito, akkor mar gazosabb. Ekkor a cab file-ban levo _setup.xml athato bongeszgetesevel lehet kisilabizalni, hogy melyik registry kulcsokat kell hozzaadni.

Osszessegeben nem ajanlom a bibelodest, mert jo sok idod el fogja venni. Biztos van rendes cab telepito is, ami nem ekkora macera.

kedd júl. 04, 2006 23:08
vas-tag

Hozzászólás 
hungazsi írta:
Sziasztok
Már párszor lemerült (véletlenül) :oops:
Az biztos hogy új aksi lesz a dologból, de nem tudjátok van e ettől a típustól jobb? pl nagyobb kapacitás vagy másfajta aksi (mondjuk li-pol)

infrát kikapcsoltad?
anélkül birnia kéne másfél napot kb!

opera böngészőt hogyan lehet felrakni, egy kb 2 megás telepitőfájlom van msi kiterjesztéssel és azt mondja a telo h nincsen elég hely, meg sem próbálja az SD-re rakni!
ilyenkor mi a teendő?

kedd júl. 04, 2006 20:36
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok
Már párszor lemerült (véletlenül) :oops:

kedd júl. 04, 2006 20:30
arany tag

Hozzászólás 
MarQs írta:
Sziasztok! Látom itt pezseg a fórum ezerrel. Az Mpx 220-as fórum szinte alig él. Már lassan egy hete senki nem járt arra felé. Nem tudtok esetleg valami más oldal(aka)t ajánlani, ahol van élő fórum a telóval kapcsolatos témában? Flash lenne! És ha már erre jártam, megkérdem, nem tudja e valaki hogyan lehet sms hangnak (és esetleg egyéb másnak is, de nem csengőhangnak) beállítani wma vagy mp3 formátumú hangokat? Próbálkoztam registry-s megoldásokkal, de nem vált be. Kb. 60 db csengőhangot tartok a telón és a wav forma baromi sok helyet foglalna. THX és jó témázgatást! Csá!

Hat, ha jol sejtem, akkor mpx220-ad van, amin alapbol wm2003se van. Wm2003 pedig tamogatja a wma csengohangokat, az mp3-akat azonban nem. Szoval egyszeru a dolog: .wma hangokat felmasolod a Mounted Volume-ra tetszoleges helyre, majd pedig regeditorral a HKEY_/Control Panel/Sounds/SMS -ben atallitod a Sound bejegyzest, ugyelve arra, hogy az eleresi utvonalban backslasheket hasznalj (\ jeleket, nem pedig sima / jeleket). Pl. \Mounted Volume\Ringtones\sms.wma
Lenyeges a Mounted Volume elotti \ jel is!
Ugyanitt a Control Panel-> Sounds-ban talalsz mas bejegyzeseket is, mint pl. a Reminder, amihez ugyanigy beallithatod a hangot.

Ha nem akarsz bibelodni a registryvel, akkor ajanlom az RJV Tone Customizer nevu freeware progit, ami mindezt elvegzi helyetted.

kedd júl. 04, 2006 18:43
ezüst tag

Hozzászólás TomTom térképek
Sziasztok,

Szükségem volna a TomTom-hoz bolgár és nyugat európai térképekre.
Tudnátok segíteni?

Robi

kedd júl. 04, 2006 17:22
vas-tag

Hozzászólás 
A nokia alapból rakás pfos. Én is csak addig vettem nokiát, amíg mindegy volt. Most is mindegy majdnem, de már nem vennék.
Bezzeg a smartphone-ok :)

kedd júl. 04, 2006 15:38
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok! Látom itt pezseg a fórum ezerrel. Az Mpx 220-as fórum szinte alig él. Már lassan egy hete senki nem járt arra felé. Nem tudtok esetleg valami más oldal(aka)t ajánlani, ahol van élő fórum a telóval kapcsolatos témában? Flash lenne! És ha már erre jártam, megkérdem, nem tudja e valaki hogyan lehet sms hangnak (és esetleg egyéb másnak is, de nem csengőhangnak) beállítani wma vagy mp3 formátumú hangokat? Próbálkoztam registry-s megoldásokkal, de nem vált be. Kb. 60 db csengőhangot tartok a telón és a wav forma baromi sok helyet foglalna. THX és jó témázgatást! Csá!

kedd júl. 04, 2006 15:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Dash írta:
de a 6630 már igen de viszont olcsóbb jóval...

Az az igazság, hogy ez kategória kérdése. Az mpx -bár kiemelkedik az átlagtelefonok közül-, mégis csak belépőkategória a windows-os smartphone-ok között. (Az enyémet 10 hónapos használat után most adom el 27000.- HUF-ért készülék+512MB-os kártya+füles) ennyiért csak fost lehet venni pl. Nokia-ból is.

Hogy az esélyegyenlőség talaján maradjunk, vesd össze az N70-et pl a Qtek 8310-el. A qtekben már van wifi. Ár kb. ua.

Az E61 tetszett addig, mig nem mondta a nokia "Ez üzleti telefon, ezért nincs rajta kamera". Süket duma. Rólam/rólad mindenkiről akarnak lehúzni még több dellát. Az amerikai Cingular-nál lehet kapni ugyanazt a windows-os smartphone-t/pda-telót kamerával és kamera nélkül is.

kedd júl. 04, 2006 15:02
arany tag

Hozzászólás 
de a 6630 már igen de viszont olcsóbb jóval...

kedd júl. 04, 2006 10:00
ezüst tag

Hozzászólás 
Dash írta:
mpx vagy symbianos Nokiák a jobbak ( normális vélemyént nem saját cucc dicsirgetését várom)

Az mpx-et nem lehet összehasonlítani a symbian-os cuccokkal, mert az mpx 2003 év végén került forgalomba( a nokia 6600 meg tavaly). Én csak annyit szoktam megjegyezni, hogy a 6600 nem tud mp3-at lejátszani sztereóban csak monóban. :roll:

kedd júl. 04, 2006 6:28
arany tag

Hozzászólás 
mpx vagy symbianos Nokiák a jobbak ( normális vélemyént nem saját cucc dicsirgetését várom)

kedd júl. 04, 2006 0:50
arany tag

Hozzászólás 
kisa2003 írta:
MPX 200-ra van ilyen távirányítós progi? Amivel a TV-t lehet irányítni meg minden... Még régen haverom teljén látam, az egy Symbianos Nokia volt. Aztán meg a boltba hangosítottuk vele a TV-ket :P Na szóval! Létezik ilyen MPX200-ra??

Tudtommal nem letezik. Meg valahol, talan a modacon olvastam, hogy masok is probalkoztak ezzel, de mpx200-ra nem lehet ilyen szoftvert irni, mert hardveresen nem kepes ra a telo. Szoval amennyire en tudom, ilyen nem letezik, es sajnos nem is fog.

hétf. júl. 03, 2006 23:50
ezüst tag

Hozzászólás 
MPX 200-ra van ilyen távirányítós progi? Amivel a TV-t lehet irányítni meg minden... Még régen haverom teljén látam, az egy Symbianos Nokia volt. Aztán meg a boltba hangosítottuk vele a TV-ket :P Na szóval! Létezik ilyen MPX200-ra??

hétf. júl. 03, 2006 22:26
arany tag

Hozzászólás 
SIKERÜLT!!!!

Feltettem a supermoto2-t és egyből ment.

Egy jótanács:, mielőtt felraknátok, dobjátok rá a setspmem.exe-t és az omapclock-ot. Másoknál 5 vagy 10 perc volt a várakozási idő, nálam fél.

hétf. júl. 03, 2006 18:59
arany tag

Hozzászólás 
Nekem ment mpxland-el, ugyhogy nem valoszinu, hogy az a hasfajasa. Viszont mivel nekem Kremo leirasa alapjan anno ment gond nelkul, nem talalkoztam ezzel a licensz-ablak utan kilepos dologgal...

hétf. júl. 03, 2006 16:29
arany tag

Hozzászólás 
Nem megy. Még mindig kiírja a licenszes dolgot és aztán kilép.
Láttam hogy pár embernek nem ment mpxlanddal, de sm2-vel már igen.
Nekem is mpxland van rajta...

hétf. júl. 03, 2006 11:24
arany tag

Hozzászólás 
na így mingyárt más! :D

szóval TomTom MOBILE.exe-vel indul a progi. mással ne is próbálkozz.
valszínü ez is adta be a licenszes dolgot. :D

nekem 2 dolgo jut eszembe:
- meg 2002es opot használsz, amivel a tomtomnak baja van. ilyet hallottam már mástól is. erre nem nagyon tudok mit mondani.

- a másik hogy a CurrentMap.dat file nincs bemásolva a \Storage\My Documents\TomTom mappába. (Storage helyett mounted volume vagy mi ha oylan az oprendszer, vagy wm5-nél rögtön my documentsel kezdve)
erre meg azt tudom mondani hogy másold be CurrentMap.dat file az elöbbi utvonalra.

a file egy sima szöveges tartalmú file aminek ez a tartalma az elsö és utolsó idézőjel nlkül:
"" \Storage Card\Great-Britain-Map\ "
ez adja meg az aktuális térkép helyét.
a tartalma ha nem látszódna rendesen:
idézőjel, 3 db szóköz, perjelel az elején es a végén a térkép elérési utja, és a végén meg egy szóköz (mondom az elejen es a végén az idézöjel csak határolókarakternek raktam ide)

ha nem ez a 2 variáció van akkor így hirtelen passz. nézd meg hogy mindent jó helyre másoltál-e.

hétf. júl. 03, 2006 10:10
arany tag

Hozzászólás 
Ne haragudj mester!

Tehát leszedtem mindent.
Felpakoltam mindent telóra.
Az exe fájlokat próbáltam futtatni (3db), de az egyik nem ment a másiknál valami kiválasztás dolog volt, de nem volt semmi a listán.
A harmadiknál kiírt egy licenszt, nyomtam neki az agree-t és aztán kilépett.

hétf. júl. 03, 2006 9:44
arany tag

Hozzászólás 
hát pl meg kéne tanulnod pontosabban fogalmazni.
autószerelőnek azt mondanám telefonba, hogy nem megy az autóm mit csináljak, ö is csúnyán nézne.

vas. júl. 02, 2006 20:13
arany tag

Hozzászólás tomtom
Sziasztok!

Leszedtem minden dolgot spsectorról a tomtomhoz, felpakoltam telóra, de nem megy.
Mit kéne csinálnom, hogy működjön :?: :?: :?:

vas. júl. 02, 2006 19:59
arany tag

Hozzászólás Re: http://spsector.uw.hu/
gomez_bacsi írta:
Hali!

regisztráltam a http://spsector.uw.hu/ oldalon, kaptam visszaigazoló mailt is, de nem tudok belépni. elhasználó nevem amivel regisztráltam: gomez. meg tudnátok nézni. elöre is köszi

Talán próbáld az spsector.xdl.hu-t :D

vas. júl. 02, 2006 19:56
vas-tag

Hozzászólás wm5
hali!

mpx200asom van. fel szeretnem tenni a wm5-öt. leirast mar talaltam, hogyan kell, mar csak magat az op rendszert kellen letolteni valahonnan. hol találom meg?

köszi szepen!

vas. júl. 02, 2006 16:24
vas-tag

Hozzászólás http://spsector.uw.hu/
Hali!

regisztráltam a http://spsector.uw.hu/ oldalon, kaptam visszaigazoló mailt is, de nem tudok belépni. elhasználó nevem amivel regisztráltam: gomez. meg tudnátok nézni. elöre is köszi

vas. júl. 02, 2006 15:51
arany tag

Hozzászólás WM5.0
Tud-e valaki megoldást WM5 alatt MMS-re?

vas. júl. 02, 2006 9:34
arany tag

Hozzászólás 
amzso írta:
A kereső nem is talált "obex" szót az MPx200 topicban! Nem bluetooth-hoz kapcsolódik? Jó helyre írtad a hsz-t? :) Vagy csak én lennék ilyen buta... :?

Jó helyre írtam.
Ez a probléma nekem akkor jelentkezik amikor valamit infrán át akarok küldeni. Kiírja hogy nem csipázza az Obex services cuccokat.
köszi Kremo kipróbálom a progit.

csüt. jún. 29, 2006 21:04
ezüst tag

Hozzászólás Re: Da stuffz 2.
kinsy írta:
http://dl30l3.rapidshare.de/files/24182436/1945995548/Kai.software.smartpack-full-en-sp.zip

Köszi, stoppert már régóta kerestem :roll:

csüt. jún. 29, 2006 20:04
arany tag

Hozzászólás 
akinek obex problémája van, tegye fel a tweaks2k2 nevü progit kapcsolj abe az obex használatát és akkor elvileg megszűnik a probléma.

csüt. jún. 29, 2006 12:22
arany tag

Hozzászólás 
A kereső nem is talált "obex" szót az MPx200 topicban! Nem bluetooth-hoz kapcsolódik? Jó helyre írtad a hsz-t? :) Vagy csak én lennék ilyen buta... :?

csüt. jún. 29, 2006 11:33
arany tag

Hozzászólás Re: OBEX
hungazsi írta:
Sziasztok!

Megint találkoztam azzal a problámával amit súlyosságához képest keveset említettetek a fórumon. Nem lehetne valahogy kiküszöbölni az "OBEX problémát".

Mi is az :?: ?

csüt. jún. 29, 2006 11:04
arany tag

Hozzászólás OBEX
Sziasztok!

Megint találkoztam azzal a problámával amit súlyosságához képest keveset említettetek a fórumon. Nem lehetne valahogy kiküszöbölni az "OBEX problémát".

szer. jún. 28, 2006 19:12
ezüst tag

Hozzászólás 
kremo írta:
jóvan na, de ugy tanul a gyerek ha kérdez, és hát én is szeretnék olyan sokat tudni a smartokról mint te... :D

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ezen a mondaton szétröhögtem magam....... hüje!:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szer. jún. 28, 2006 11:41
arany tag

Hozzászólás 
jóvan na, de ugy tanul a gyerek ha kérdez, és hát én is szeretnék olyan sokat tudni a smartokról mint te... :D

szer. jún. 28, 2006 10:03
ezüst tag

Hozzászólás 
kremo írta:
Kinsy áruld már el hogy ha a smartokban arm proci van (legalabbis a 200 es 220-ban) és a keresésénél az arm szót is tartalamazó találatokat kell názni akkor miért xscale-el van belinkelve a keresés a cracking.to-ra ás nem arm-mel? vagy ez csak számomra logikátlan? :D

Ne emberkedj a te M600-adban is az van... :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként meg ne légy háláltlan hernyó... :lol: :lol: :wink: :wink:

Na módosítottam:

http://www.cracking.to/search.php?srch=arm.smartp

Ez mind jó cuccz.

Kremo folyton belémköt... :cry: :lol: :lol: :lol:

Csak, hogy legyen egy kis flamewar :wink: : Te itten ne kiabáljál, PPC-s! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

szer. jún. 28, 2006 8:43
arany tag

Hozzászólás 
Kinsy áruld már el hogy ha a smartokban arm proci van (legalabbis a 200 es 220-ban) és a keresésénél az arm szót is tartalamazó találatokat kell názni akkor miért xscale-el van belinkelve a keresés a cracking.to-ra ás nem arm-mel? vagy ez csak számomra logikátlan? :D

kedd jún. 27, 2006 21:43
ezüst tag

Hozzászólás Da stuffz 2.
http://dl30l3.rapidshare.de/files/24182 ... -en-sp.zip

Még egy kis motyó, tartalma:

# Anniversaries: List of you anniversaries for the next 30 days (from contacts and calendar)
# AutoTurnOff: Switch off your smartphone at any time, every day
# AutoSoftreset: Perform a Softreset at any time, every day
# Birthdays: List of your birthday for the next 30 days (from contacts and calendar)
# Beast Master: Dispel Gnats, Fleas, House Mosquitoes, Rats, Cockroaches...
# Day Counter: Time different in days of all appointmens
# Dictionary Ger/Eng: 105.000 records in german/English wordbook
# Holiday Viewer: Holidays and anniversaries of 6 countries (USA, Germany, Spain, France...)
# IR+BT Manager: Send entries from Pocket Outlook to another device.
# Internet Radio: Listen Radio per WLAN, GPRS, UMTS or Active Sync.
# Moonphases: All four monnphases for the next 30 years
# MP3 Alarm: Wake up with MP3 music
# Outlook Cleaner: Clean and delete of double and expired Appointments, Contacts, Tasks
# Sandglass: A digital Sandglass clock as Count Down Timer
# Shorttimer: Count Down Timer for the kitchen
# Stop Watch: Start, Stop, Split, Reset
# Sun Timer: Hang up on the beach with your smartphone
# Text Viewer+Editor: Open and edit any text files
# Thermometer: conversion of ¡ãCelsius into ¡ãFahrenheit and reverse
# Turn Off: Turn Off and Softreset in Windows look and feel
# US$ Exchange Rates: List of 23 Currencies with spot view
# Virtual Dices: Play games with this virtual dices
# Virtual Ruler: For measure little things
# Zodiac Signs: All 12 Zodiac Signs for the next 30 years

System requirements:

# System: Windows Mobile for Smartphone 2003, 2003 SE, 2005 (WM 5.0)
# Screen: 176x220 Pixel and 240x320 (QVGA)

kedd jún. 27, 2006 21:42
ezüst tag

Hozzászólás da cuccz
Hey!

Főleg az újaknak, (az öreg rókáknak már megvan mind :wink: ) egy egészen jó kezdő gyűjtemény:

http://www.cracking.to/search.php?srch=Xscale

Értelemszerűen az "ARM.Smartphone200x" sor vonatkozik mpx200, 220 és különböző HTC gyártmányokra.

üdv, k.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kinsy kedd jún. 27, 2006 21:44-kor.

kedd jún. 27, 2006 21:30
arany tag

Hozzászólás 
magyarizs írta:
Igeza: köszönöm a válaszod! Azthiszem belevágok az mpx200-ba .
Lenne még egy kérésem: ha telepakolom programokkal, még ugyanolyan megbízható lesz telefonálás/sms szempontjából?
Ha például több program fut és hívnak akkor gond nélkül fel tudom venni? bocs a kezdő kérdésekért remélem érthető voltam.
üdv

Nekem ilyen problémám 1,5 év alatt egyszer volt. Ami létfontosságú, hogy mindig legyen szabad memória. WM5-nél ez egyszerűbb, alatta (mármint WM2002-2003) meg oda kell figyelni a telepítésekre, hogy lehetőleg minél több része kerüljön az adott alkalmazásnak a kártyára. A belső 3-4 Mb memória könnyen meg tud telni, de oda figyeléssel kártyabővítés használatával, egész jól használható, pedig ami a fórumon jónak tűnő progi előfordult, azokat ki szoktam próbálni, a jobbak meg is maradtak. Én WM5-öt használok, nekem bejön, bár mostanában előfordulnak belassulások, ezért kb 2 hetente újraindítom, mivel a memóriát csak így tudom újból felszabadítani, xbar-ral törölgetve is egyre csak emelkedik a memóriahasználat. 80 % felett egyre lassúbbá válik a WM5.

kedd jún. 27, 2006 10:14
vas-tag

Hozzászólás 
Igeza: köszönöm a válaszod! Azthiszem belevágok az mpx200-ba .
Lenne még egy kérésem: ha telepakolom programokkal, még ugyanolyan megbízható lesz telefonálás/sms szempontjából?
Ha például több program fut és hívnak akkor gond nélkül fel tudom venni? bocs a kezdő kérdésekért remélem érthető voltam.
üdv

hétf. jún. 26, 2006 16:17
arany tag

Hozzászólás 
magyarizs írta:
Sziasztok!
Szerintetek mennyire éri meg lecserélni egy v360at egy mpx200ra? Eddig még nem volt okostelefonom, de átolvastam a fórumot és nagyon tetszik a testreszabhatósága és a sok igényes progi. (nem úgy mint a kezdetleges javak a "normál" telefonokon)
A fényképezőről és a btról tudok és nemis fontosak nekem. Az zavar, hogy ez már egy elég régi modell. 220on is gondolkoztam, de az a fényképező sem egy nagy szám, a bt meg továbbra sem fontos. Van oylan szoftver ami a 220on megy de a 200on már nem? Mennyire érezni a sebességkülönbséget? a 200 mellett az áll, hogy szinte egy az egyben el tudnám cserélni a mostani v360as telómra, és hogy jó bele a sima sdkártya. 220ra meg legalább egy 18-20k-t kéne ráfizetni.
előre is köszönöm a válaszotokat!
üdv

Én sosem láttam MPX220-at kézközelből. A progik op-rendszer függőek, illetve a rendelkezésre álló memória, és proci teljesítmény befolyásolja (no meg a kijelző mérete), úgy hogy szerintem a fentiekből eredő különbségeken kívül a futhatósági problémákban különbség nincs.

hétf. jún. 26, 2006 13:29
arany tag

Hozzászólás 
amzso írta:
Hali!
Szeretnék egy gyors választ! Hogy tudom egyszerre kitörölni az összes contact-ot a telefonból? (Nem a SIM kártyáról)
Köszönöm a választ!

Microsoft Outlook

hétf. jún. 26, 2006 13:25
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 188  Következő