Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. nov. 14, 2024 4:40

Hozzászólás a témához  [ 733 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Következő
Nokia N80: 3 megapixeles kamerával 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
megpróbálom mégegyszer. :)

A telefont azért vetted, hogy telefonálj. A fényképező bónusz funkció benne, bármit is sugall ma még a marketing osztály.

A kamkordert azért veszed, hogy videót/fényképet készíts.

Nem lehet őket összehasonlítani.

pén. júl. 07, 2006 18:29
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Meg mondjuk nem mindegy, hogy mire használod... Mert mondjuk arra elég, hogy lefotózd 10x15-ben és a WC falára ragasztd, hogy részegen hogyan hányod le a szomszéd aztalnál ülőt, de mondjuk nézz meg egy telóval készült képet és egy jobb kamkorder képét egy 19"-os TFT monitoron... Háát... :wink:

pén. júl. 07, 2006 18:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bibby írta:
Szerintem ezzel a kulcsomondatot kimondtad, további vitának meg semmi értelme, már amúgyis x+1-szer le lett ez játszva.

kb. erről van szó.

pén. júl. 07, 2006 17:32
platina tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
nekem haszontalanok :)

Szerintem ezzel a kulcsomondatot kimondtad, további vitának meg semmi értelme, már amúgyis x+1-szer le lett ez játszva.

pén. júl. 07, 2006 15:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
nekem haszontalanok :) és azért jobb, ha nincs benne fényképező, mert sok helyet foglal. és az is idegesítő, hogy külön gombja van, pedig úgyse használom (ugyanez a wap gombjára is igaz, ahol van).
nekem nincs (még) saját fényképezőm, de ennek ellenére nem jutott még eszembe, hogy a mobilomban levőt használjam (hogy a mobilban miért van? mert nem nagyon lehet már olyat kapni, amiben nincs, azért). biztos maximalista vagyok, de én inkább gyűtök egy rendes gépre, és inkább azt hurcolom magammal. :)

pén. júl. 07, 2006 13:11
Profil Privát üzenet küldése ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
de itt most nem is az a kérdés, hanem, hogy miért kell egybeintergárlni a kettőt?

Ember, ne idegesíts már fel, kérlek :)

Azért kelle egyberakni a kettőt, mert még mindig jobb, hogy van benne mintha nem lenne! Telefont úgy is cipelsz magaddal, most nem jobb, hogy van benne fényező is?!

Idézet:
addig elég haszontalanok a mobilos kamerák.

Haszontalanok? Tök jó kis viedókat csináltam (gyenge fénynél, éjszaka) a kocsmában a haverokról. Teljesen okés képeket nappal. Könyörgöm, nem kiállításra kell őket vinni A3-ban!!
Szuper emlékeket lehet csinálni a mobillal, erre a célra kitűnőek. Soha nem lettek volna meg ezek az anyagok, ha nincs n70-em. Pedig van kompakt gépem, és nikon d70-em is.

pén. júl. 07, 2006 13:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
ezt én értem. de például egy pda, meg egy rádió funkcióját elég jól el tudja látni egy okostelefon. még talán mp3 lejátszónak is elmegy, de egy telefonban pontosan a fényképezők talán legfontosabb eleme nem fér el, mégpedig az optika. vagy ha belerakják, akkor meg olyan förmedvényeket kapunk, mint amiket a Samsung gyárt Koreában. amíg nem találnak valami hatékony helyettesítőt az objektív helyére, ami kis helyen is elfér, addig elég haszontalanok a mobilos kamerák.

egyébként én is Symbianos telefont használok, nagy megelégedéssel, de pl fotózásra eddig eszembe sem jutott használni. de mondjuk mp3 lejátszót is szívesebben viszek magammal, mert még úgy is emberibb méretre jövök ki. és nem utolsó sorban soha nem akkor fog a zenélés miatt lemerülni a telefonom, amikor a leginkább kéne hívjak valakit :)
kamkorderem ugyan nincs, de ha lenne simán hordanám magammal. egy övtáskában, vagy hátizsákban simán elfér. a telót viszont szívesebben hordom zsebben, mert így állíthatom rezgőre. egy N80-at, vagy hasonló méretű okostelót pedig zsebben már nehézkes viselni.

de ez cska az én egyéni véleményem :nevet:

pén. júl. 07, 2006 12:17
arany tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
de itt most nem is az a kérdés, hanem, hogy miért kell egybeintergárlni a kettőt? egy mobilteló méretű kamkordert (ami ráadásul olcsóbb, mintha egy N80-at, vagy hasonló kamerás mobilt veszel) miért ne tudna magával hordani az ember?
betonkeverésre sem a mosógépet használjuk, csak azért, mert abban is forgódob van... mert amíg egy kamera rögbilabda méretű volt, addig elhittem, hogy kényelmetlen hordani, de manapság?

Mert ha már kamerát viszel, akkor vigyél MP3 lejátszót, PDA-t, kamkordert, zsebrádiót. Kár ezen vitatkozni, az alap, hogy mindegyik "célhardver" jobb, mint a teloban összeépítve. Viszont sok embernek elég ezeknek a tudása és - bármilyen hihetetlen - nem szeretnek MINDIG mindenhová cipelni minden egyes kütyüt.
Az, hogy AndrySoft lesajnálja a symbianos telokat - mert neki nem jött be, - az több más symbianos telo topikjában is tettenérhető.

pén. júl. 07, 2006 11:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
de itt most nem is az a kérdés, hanem, hogy miért kell egybeintergárlni a kettőt? egy mobilteló méretű kamkordert (ami ráadásul olcsóbb, mintha egy N80-at, vagy hasonló kamerás mobilt veszel) miért ne tudna magával hordani az ember?
betonkeverésre sem a mosógépet használjuk, csak azért, mert abban is forgódob van... mert amíg egy kamera rögbilabda méretű volt, addig elhittem, hogy kényelmetlen hordani, de manapság?

pén. júl. 07, 2006 11:01
ezüst tag

Hozzászólás 
mert a kamera céleszköz. a telefonnak meg másodlagos funkciója a fényképezés. Persze, hogy alulmarad, ezért nem szerencsés az összehasonlítás.

Ahogy a topictársunk mondta: majd ha a kamerával telefonálni tudsz...

pén. júl. 07, 2006 9:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
cápasrácéslávalány írta:
ümm. lehet, hogy nem írtam érthetően azért nem jött le amit szerettem volna.

Nem jobb a telefon, de nem is rosszabb, mert a kettő egyszerűen nem összehasonlítható.

Egy telefon, telefon képessége tényleg nem hasonlítható egy kamerához. De egy kamerás teló fotó-video képessége miért is nem hasonlítható egy kamerához? Méretben kb. egyformák. (A telefon funkciót meg egy 1cm2-es csipbe be tudják már tenni) :?:

csüt. júl. 06, 2006 23:02
ezüst tag

Hozzászólás 
ümm. lehet, hogy nem írtam érthetően azért nem jött le amit szerettem volna.

Nem jobb a telefon, de nem is rosszabb, mert a kettő egyszerűen nem összehasonlítható.

csüt. júl. 06, 2006 22:19
gyémánt tag

Hozzászólás 
tehát összegezve: egy 160ezres teló sokkal jobb, mert simán bárhova magaddal viheted, még részegen a buliba is. ellenben egy 90ezres kamerát (ami méretben nem nagyobb) már nem.
miért is? :hm:

csüt. júl. 06, 2006 22:01
ezüst tag

Hozzászólás 
Az 5MP fotói lazán leverik a Nokia N93-at, a VGA 30fps videoiról nem is beszélve.

váá már egymilliószor ki lett tárgyalva, hogy a digitális kamkorder/DSLR/kompakt fényképező egy CÉLESZKÖZ. Ergó a célnak (azaz, hogy képet készíts) valószínűleg sokkal jobban megfelel mint egy telefon.

Viszont az embernek úgyis kell telefont hordania magánál, akkor már csak jobb, hogy van benne egy fényképező funkció is. Kompromisszumot kötsz a minőséggel, de mindig veled lesz. Oda is viszed, ahová a kamerát nem. (mondju kbuliba részegen stb.) A kamkordered és az n93 nem összehasonlítható.

csüt. júl. 06, 2006 19:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
És ha mp3-at is szeretnénk hallgatni?

csüt. júl. 06, 2006 17:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
AndrySoft írta:
Az 5MP fotói lazán leverik a Nokia N93-at, a VGA 30fps videoiról nem is beszélve. Videozás közben tud fényképet készíteni, és mindehhez jön az 5x optokai zoom (+12x digit. de azt kikapcsoltam). Az egész akkor méretben, mint egy mobil...

és lehet vele telefonálni is?

Most miért kellene telefonálni vele? Arra ott a 8310. De a kettő együtt nem nagyobb, mint egy N93. (vagy qtek 9000)... :wink:

csüt. júl. 06, 2006 16:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
AndrySoft írta:
Nem tudom, miért kell annyira lelkesedni... Minap vettem egy Sanyo Xacti C5 kamkordert. Sd karival bővíthető (2GB-val használom), 5MP a fényképezője, 640x480 30fps MP4 a kamerája. 99,9e ft-ért vettem a EW-ben. No ennek 210e pixeles a kijelzője. Kb akkora méretű a kijelzője, mint az N80-é. Menni is az felbontásban? 500x400-nál több...
Te, tulajdonképpen fáj Neked ez a dolog?
Valami témába illőt is tudnál esetleg prezentálni, vagy a szőlő savanyúságáról óhajtasz értekezni?

Nem dobom el az agyam, se nem savanyú a szőlő. Volt már Symbian telóm (N70). Most egy qtek 8310-et nyúzok. Kisebb, de van benne WIFI, BT, IRDA. QVGA a kijelzője és Winfos van benne. Nekem jobban bejön, pláne a telefonkönyv és naptár része. A fényképezője, mint minden Winfos telónak gyopár, ennek áthidalása végett vettem a Sanyo kamkordert. Ez 3év garival 100e alatt volt, (egy 2GB 133x SD karival, 5év garival együtt 120e alatt). Az 5MP fotói lazán leverik a Nokia N93-at, a VGA 30fps videoiról nem is beszélve. Videozás közben tud fényképet készíteni, és mindehhez jön az 5x optokai zoom (+12x digit. de azt kikapcsoltam). Az egész akkor méretben, mint egy mobil... No most miért lenne savanyú a szőlő ??? :?:

csüt. júl. 06, 2006 10:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
No ennek 210e pixeles a kijelzője.

Akkor az N80-nak sem kell szégyenkeznie, hogy telefon létére 146e pixeles megjelenítőt kapott.. Az N80-al az a baj, hogy nincs benne csak 1mm átmérőjű optika. Így nehéz jó képet csinálni. Az N73 az már jobb lesz e téren, de ott meg a wifi-t hagyták ki :evil:

csüt. júl. 06, 2006 7:05
Moderátor

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
Nem tudom, miért kell annyira lelkesedni... Minap vettem egy Sanyo Xacti C5 kamkordert. Sd karival bővíthető (2GB-val használom), 5MP a fényképezője, 640x480 30fps MP4 a kamerája. 99,9e ft-ért vettem a EW-ben. No ennek 210e pixeles a kijelzője. Kb akkora méretű a kijelzője, mint az N80-é. Menni is az felbontásban? 500x400-nál több...
Te, tulajdonképpen fáj Neked ez a dolog?
Valami témába illőt is tudnál esetleg prezentálni, vagy a szőlő savanyúságáról óhajtasz értekezni?

csüt. júl. 06, 2006 2:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
meg aztán tudsz-e azzal a kamkorderrel telefonálni? :D és kávét főzni?

de amúgy amekkorák a Nokia okostelefonja, szerintem nem okozna különösebb problémát egy olyan kijelzőt belerakni. csak minek? hogy 2 óra után lemerüljön tőle az akksi, és dög lassú legyen az egész telefon, mert a processzor nem tudja akkora felbontásra számolni a grafikát?

szer. júl. 05, 2006 18:30
gyémánt tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
Macika írta:
Ma este szoftfrissítettem egyet, és lef*stam a bokámat, milyen hihetetlen kijelzője van.
Ez nem is fejezhető ki pixelekben, ennek folyamatos képe van, mintha vetítve lenne!!!

Hihetetlen élmény volt! :)

Azért, mert a fényképezőben levő TFT kb. 2-3-szor vastagabb, mint ami a telefonba belefér. Úgy már nem nehéz az egekbe növelni a felbontást.

szer. júl. 05, 2006 18:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Ma este szoftfrissítettem egyet, és lef*stam a bokámat, milyen hihetetlen kijelzője van.
Ez nem is fejezhető ki pixelekben, ennek folyamatos képe van, mintha vetítve lenne!!!

szer. júl. 05, 2006 18:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
kyleekylee írta:
segítségeteket kérném.

Ha külföldön (anglia) veszek egy n80-as mobilt a vodafone-nál, akkor itthon tudom használni magyar vodás kártyával (vagy csak függetlenítés után)?

Függetlenítésre ne számíts... Ezt csak a szolgáltatónál teheted meg, kb. 25 rongyért...

szer. júl. 05, 2006 17:47
vas-tag

Hozzászólás 
segítségeteket kérném.

Ha külföldön (anglia) veszek egy n80-as mobilt a vodafone-nál, akkor itthon tudom használni magyar vodás kártyával (vagy csak függetlenítés után)?

szer. júl. 05, 2006 16:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát igen ilyen pixelsűrűséggel az N73-ba beférne egy Vga kijelző a Qvga helyére.. :wink:

kedd júl. 04, 2006 7:38
Moderátor

Hozzászólás 

kedd júl. 04, 2006 2:03
Moderátor

Hozzászólás 
Changes/improvements made MCU SW v 3.0614.0.3 to v 3.0617.0.6:

- Right soft key function changes to "video call" when entering number in idle to allow fast selection of Video Call.
- Memory optimization has been done to increase available RAM by about 2MB
- Video sharing is now supported in landscape mode

Accessories
- Improved the volume for text-to-speech conversion
- AD-15 performance improved

Applications
- Imrpovements to Anniversary, To-Do and calendar entries
- Improvements in Fixed dialing number (FDN) handling
- Improvements to FM Radio Auto tuning

Bluetooth
- Improved handling of Image transfer to Macs over Bluetooth

Camera
- Improvements to Video Adaptation Video Encoder and playback
- Camera key is no longer active if device locked
- Improvements to Camera rotation when used by 3rd party applications
- Camera shutter sound is now played during voice call

Data
- Improved PDP context activation time for PC dial up

Favourites
- Bookmarks can now be separated for WEB and Services applications

Gallery
- Flash files (SWF) appear in Gallery and are now launched in FlashPlayer
- Improvements to media gallery opening from camera application

Homezone
- HomeZone indication does not disappear during PDP context active
- HomeZone indication is displayed when GPRS is active and cell changes.

Idle
- EONS/Wrong operators names shown on the display
- Correctly shows network name
- EONS name scrolling stops when keys are locked
- Softkeys are missing in idle state
- Idle screen not always restored

- "Localised Greek - Media Gallery - Grammatical mistake in ""Transfer
complete Transferred %N item to %U"""

Mail settings
- Mail settings can now be used from MMC

Messaging
- Improvements to retrieving an email when there's no network coverage

MMS
- Improvements to Video Clip handling in MMS
- Pre-created mms messages can now be loaded

Music Player
- Music player handling when video open in background

Network settings menu
- GSM network settings menu, missing menu entry

Real Player
- ROP stays in Loading status sometimes for live streaming

Streaming
- Incoming Video Call improved handling

Security
- Application Manager: Application loses list of installed applications
- No post after user cancel JAR download

SIM
- SAT UI in file twice so set up idle mode text shown twice
- Phone is not issuing Event Downloads to the UICC in 3G
- Wrong behaviour when saving contact with long second number

Themes
- Updated motion theme
- SVG files containing PNG images are rendered incorrectly

USSD
- USSD command '*121*0#' cannot be processed with USIM

WLAN
- EAP-LEAP fix
- Esock IP crash when cancel pressed after search for WLAN

Video Call
- Video call improvements

vas. júl. 02, 2006 15:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Multimédiás csúcsmobil bosszantó hibákkal

http://index.hu/tech/mobil/nokian80/

hétf. jún. 19, 2006 10:13
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
nem akarok kötelekőd lenni, de egy ideje minden hivatalos Nokia telefonra 2 év garancia jár, ha eredeti, és megvan a Nokia garilevél, meg számla, stb.
tehát ha valahol 1 évet adnak rá, az sem lesz sokkal jobb, mintha 3 hónapot adnának rá, hiszen valami trükkel került hozzájuk a teló valószínűleg, ezért ez az 1év/3hónap csak bolti garancia.
vagy rosszul gondolom?

Igazad van.

szomb. jún. 17, 2006 18:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Medical írta:
OPi: a 137eFt. Brutó?, HU menüs?

Ahogy tudom, igen.

szomb. jún. 17, 2006 18:22
arany tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
nem akarok kötelekőd lenni, de egy ideje minden hivatalos Nokia telefonra 2 év garancia jár, ha eredeti, és megvan a Nokia garilevél, meg számla, stb.
tehát ha valahol 1 évet adnak rá, az sem lesz sokkal jobb, mintha 3 hónapot adnának rá, hiszen valami trükkel került hozzájuk a teló valószínűleg, ezért ez az 1év/3hónap csak bolti garancia.
vagy rosszul gondolom?

Szerintem nem gondolod rosszul! Valami stikli van a dologban. tavaly április óta a Nokia minden készülékére 2 év garanciát vállal, persze csak a hivatalos viszonteledóktól vásároltakra! Ezért nagyon meg kell gondolni, hogy megére tényleg kevesebbet a telefon (hosszú távon).

pén. jún. 16, 2006 9:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
vagy rosszul gondolom?

pén. jún. 16, 2006 8:55
arany tag

Hozzászólás 
Ezért kérdeztem mert Én is úgy tudtam, legalább 1 év gari jár.

OPi: a 137eFt. Brutó?, HU menüs?

Az általad megadott linket még nem néztem meg, azért kérdem.
Medical

pén. jún. 16, 2006 6:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Medical írta:
Sziasztok!

Szeretném kérdezni tőlletek, hogy az alábbi lnken található
Nokia N80 141900 Ft. 3 hó garanciával, éri e a megjelölt árat és mért csak 3 hó garanciát adnak hozzá?

Ennyi pénzért, legalább 12 hó dukálna nem?

http://gportal.hu/portal/mobiltelefonok/

Üdv.
Medical

Ez kérdés?!?!
NEM :!: :evil:
(az a szomorú, hogy vannak olyan birka emberek, akik ilyen feltételek mellett megveszik az ilyentől a telefont...)

Úgy tudom, hogy minden ÚJ termékre min. 1 év KÖTELEZŐEN a garancia (ha a vételár meghaladja a 1.000 Ft-ot)!
Az ilyen lúzereket messzire el kell kerülni!!

Itt: http://nextel.co.hu/reszletes.php?id=388 bruttó 135.900 Ft, 1 év garanciával.

csüt. jún. 15, 2006 22:51
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Itt 137eft 1év garral.
http://www.gsmdepo.hu/modules.php?name=News&file=article&sid=100

csüt. jún. 15, 2006 14:47
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Szeretném kérdezni tőlletek, hogy az alábbi lnken található
Nokia N80 141900 Ft. 3 hó garanciával, éri e a megjelölt árat és mért csak 3 hó garanciát adnak hozzá?

Ennyi pénzért, legalább 12 hó dukálna nem?

http://gportal.hu/portal/mobiltelefonok/

Üdv.
Medical

csüt. jún. 15, 2006 10:21
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok, csak ugy erdeklodeskeppen...
N80-on esetleg van valami voipstunt fele progi, amivel WLANon keresztul lehetne telefonalni? A Skype az mukodik...
Elore is koszi.

szer. jún. 14, 2006 9:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Egy tulaj írjon tapasztalatot a telóról légyszi!

Köszi!

vas. jún. 11, 2006 19:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Fenn van már valakinek ez a sw (3.0617.0.6)?

vas. jún. 11, 2006 17:44
platina tag

Hozzászólás 
Changes/improvements made from MCU SW v 3.0614.0.3 to v 3.0617.0.6

Right soft key function changes to "video call" when entering number in idle to allow fast selection of Video Call.
Memory optimization has been done to increase available RAM by about 2MB
Video sharing is now supported in landscape mode

Accessories
Improved the volume for text-to-speech conversion1
AD-15 performance improved

Applications
Improvements to Anniversary, To-Do and calendar entries
Improvements in Fixed dialing number (FDN) handling
Improvements to FM Radio Auto tuning

Bluetooth
Improved handling of Image transfer to Macs over Bluetooth

Camera
Improvements to Video Adaptation Video Encoder and playback
Camera key is no longer active if device locked
Improvements to Camera rotation when used by 3rd party applications
Camera shutter sound is now played during voice call

Data
Improved PDP context activation time for PC dial up

Favourites
Bookmarks can now be separated for WEB and Services applications

Gallery
Flash files (SWF) appear in Gallery and are now launched in FlashPlayer
Improvements to media gallery opening from camera application

Homezone
HomeZone indication does not disappear during PDP context active
HomeZone indication is displayed when GPRS is active and cell changes.

Idle
EONS/Wrong operators names shown on the display
Correctly shows network name
EONS name scrolling stops when keys are locked
Softkeys are missing in idle state
Idle screen not always restored

"Localised Greek - Media Gallery - Grammatical mistake in ""Transfer complete Transferred %N item to %U"""

Mail settings
Mail settings can now be used from MMC

Messaging
Improvements to retrieving an email when there's no network coverage

MMS
Improvements to Video Clip handling in MMS
Pre-created mms messages can now be loaded

Music Player
Music player handling when video open in background

Network settings menu
GSM network settings menu, missing menu entry

Real Player
ROP stays in Loading status sometimes for live streaming

Streaming
Incoming Video Call improved handling

Security
Application Manager: Application loses list of installed applications
No post after user cancel JAR download

SIM
SAT UI in file twice so set up idle mode text shown twice
Phone is not issuing Event Downloads to the UICC in 3G
Wrong behaviour when saving contact with long second number

Themes
Updated motion theme
SVG files containing PNG images are rendered incorrectly

USSD
USSD command '*121*0#' cannot be processed with USIM

WLAN
EAP-LEAP fix
Esock IP crash when cancel pressed after search for WLAN

Video Call
Video call improvements

(by DS)

vas. jún. 11, 2006 11:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
bepe79 írta:
Al Bundy írta:
szilaj alias nokya írta:
És miért jó teljesen átírni? Semmilyen egetverő újdonnsággal sem szolgál az N91 a winyón kívül, az N80-ban meg nincs is...

De sajnos van. Nézd meg a Symbian 9 specifikációját! (Nem hardver ügyileg van a különbség.) Tele lett rakva mindenféle másolás és vírusvédelmi eljárással, hitelesítési kulcs ellenőrzéssel. Ha ez utóbbi nincs benne a progiban, akkor az oprendszer szóba se áll vele.

Apropó! Nekem most Win Vista Beta2 Build 5384.4 van fent, és erről jutott eszembe, amit most mondtál, hogy: a Vista 64 bites verziója elvileg csak akkor fogja telepíteni a drivereket, hogyha azokon van digitális aláírás pl. A 32 bites nem, de a 64-essel kapcsolatban ezt hallottam eddig.

Frankó. Akkor maradt a Windows XP 64 bit Edition... Bár még ehhez sincsenek nagyon driverek, pl. az ismerősöm hangkártyáját nem ismeri meg, a gyártó pedig nem ad ki hozzá 64-es szoftot. Szóval bebukta a hangkártyát... :?

vas. jún. 04, 2006 13:18
platina tag

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
szilaj alias nokya írta:
És miért jó teljesen átírni? Semmilyen egetverő újdonnsággal sem szolgál az N91 a winyón kívül, az N80-ban meg nincs is...

De sajnos van. Nézd meg a Symbian 9 specifikációját! (Nem hardver ügyileg van a különbség.) Tele lett rakva mindenféle másolás és vírusvédelmi eljárással, hitelesítési kulcs ellenőrzéssel. Ha ez utóbbi nincs benne a progiban, akkor az oprendszer szóba se áll vele.

Apropó! Nekem most Win Vista Beta2 Build 5384.4 van fent, és erről jutott eszembe, amit most mondtál, hogy: a Vista 64 bites verziója elvileg csak akkor fogja telepíteni a drivereket, hogyha azokon van digitális aláírás pl. A 32 bites nem, de a 64-essel kapcsolatban ezt hallottam eddig.

vas. jún. 04, 2006 11:44
platina tag

Hozzászólás 
gerii írta:
Azt se tudtam hogy milyen AMD procik vannak, meg hogy a DDR jobb mint a DDRII.
Szóval nem érdemes lemaradni.

Igen, AMD-s konfig esetén. Mivel AMD-s lap + AMD-s proc mellé eddig nem lehetett DDRII-őt pakolni legjobb tudomásom szerint. Most, hogy pár hónapja kijöttek az nforce5-ös lapkák és az AM2, most már lehetlesz AMD-s konfigba DDR2-es RAM-ot pakolni. :wink:

vas. jún. 04, 2006 10:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igen.

szomb. jún. 03, 2006 17:07
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Tud már valaki magyar szoftot tölteni bele innen a Fórumról? A MobilASK-hoz nem akarom elvinni, de egyszerűen képtelen vagyok megszokni az angol betűkiosztást a billentyűzetén...

szomb. jún. 03, 2006 13:13
platina tag

Hozzászólás 
van-e valakinek már tapasztalata a fájlrendszer sajátosságaival kapcsolatban? (fájlkezelők? stb)

pén. jún. 02, 2006 14:51
arany tag

Hozzászólás 
A Pannon "beakciózta" az N80-at: 140e Ft 2 év rabsággal fűggően, 185e Ft rabság nélkül függetlenül. Kemény gyerekek ezek.

csüt. jún. 01, 2006 9:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Van az oldalán egy gomb..

csüt. máj. 25, 2006 10:39
gyémánt tag

Hozzászólás -
Tegnap a kezemben fogtam ezt a telót. Lehet, hogy (sőt biztos) én vagyok a béna, de hogy kell elindtani a kamerát:)? Melyik menüből?

csüt. máj. 25, 2006 9:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
MamaSaid írta:
Ezt nem lehet weben keresztül frissíteni? Mint pl a SEPxxx sorozatot?

Nem tudok róla, hogy lenne ilyen opció.
Szvsz nem lehet. Ha lehetne, akkor már az összes Nokia szerviz éhen halt volna, mivel a soft frissítésen kívül nem sok bajuk szokott lenni a Nokia telóknak... :)

szer. máj. 24, 2006 22:07
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 733 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 15  Következő