Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: pén. jan. 10, 2025 0:26

Hozzászólás a témához  [ 1794 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 36  Következő
Nokia 6280: Felőled kamera felőlem 3G mobil.. 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás 
s meg egy kerdes:

ezzel a telefonnal lehet webcamerazni ? kulfoldi forumokon mintha ezt irnak...

tudtok rola valamit ?

vas. aug. 13, 2006 19:27
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
egy kerdes reszemrol is:

miert van az, hogy a legtobb .jar-os kiterjesztesu program nem mukodik, ervenytelen alkalmazasnak titulalja ?

valaszt koszonom

szomb. aug. 12, 2006 11:24
Moderátor

Hozzászólás 
szilasz írta:
Macika írta:
savaria írta:
Nem tudja valaki van e hozzá valami új software?
Nyári szabin vannak a Nokia szoftverfejlesztői...

Nem tudom, hogy nálatok hogy van ez, de én csak akkor mehetek szabira, ha elvégeztem a dolgom...
Szerencsétlenek egy évtized óta 2x kapták meg a szabit, egyszer a 6110 után, egyszer meg felezve a 6210 és 6310 után. :)

szomb. aug. 12, 2006 0:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
savaria írta:
Nyári szabin vannak a Nokia szoftverfejlesztõi...

Nem tudom, hogy nálatok hogy van ez, de én csak akkor mehetek szabira, ha elvégeztem a dolgom...

pén. aug. 11, 2006 17:13
Moderátor

Hozzászólás 
savaria írta:
Nyári szabin vannak a Nokia szoftverfejlesztői...

pén. aug. 11, 2006 14:28
platina tag

Hozzászólás 
savaria írta:

Úgy tudom a 3.81 óta még nincs újabb.

pén. aug. 11, 2006 5:51
arany tag

Hozzászólás 

kedd aug. 08, 2006 21:54
vas-tag

Hozzászólás 
kakuk100 írta:
Ma szerettem volna egy Bp. térképet letölteni a telomra ami 6.700 KB.
Nem sikerült, pedig bőven van hely a kártyán. A PC Suite azt írta ki, hogy túl nagy a fájl. Nektek is volt már ilyen? Mit lehet ilyenkor tenni azon kivűl, hogy nem töltöm le?

hellofej!

meg tudod adni az url-t, hogy megnezzem mi a gond a transferrel ?

pén. aug. 04, 2006 20:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
nekem nincs akkora memória a telómban, hogy kipróbáljam :oops: :lol:
csak egy tipp volt, mert hátha a pcsuite korlátozza le a méretet.

pén. aug. 04, 2006 18:26
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
mi lenne, ha simán átküldenéd BT-n? én fájlok áttöltésére nem is használok pcsuite-ot, csak a BT kulcs saját driverét

Próbáltam úgy is, de úgy se ment át. Az 1.2 MB szó nélkül átmegy ez nem. Nektek átmegy simán a nagyobb is?

pén. aug. 04, 2006 18:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
mi lenne, ha simán átküldenéd BT-n? én fájlok áttöltésére nem is használok pcsuite-ot, csak a BT kulcs saját driverét

pén. aug. 04, 2006 17:58
platina tag

Hozzászólás 
Ma szerettem volna egy Bp. térképet letölteni a telomra ami 6.700 KB.
Nem sikerült, pedig bőven van hely a kártyán. A PC Suite azt írta ki, hogy túl nagy a fájl. Nektek is volt már ilyen? Mit lehet ilyenkor tenni azon kivűl, hogy nem töltöm le?

pén. aug. 04, 2006 17:26
platina tag

Hozzászólás 
Londelmor írta:
de itt most SE telókról szólt az offolás, ott meg nem lehet beállítani, cska ha házilag belenyúlsz a szoftverbe...

Bocsi. Félreértettem!

hétf. júl. 31, 2006 6:33
a fórum lelke

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
Azért azt tudni kell, hogy ahhoz, hogy belerakjunk naptári jelzőhangnak valami értelmeset, akkor kettő dologgal nem árt tisztába lenni:
a. Kell egy szerviz-kábel hozzá, meg némi hozzáértés.
b. A gari rögvest ugrik flashelés után.

Bravó SE !

Elég hozzá a gyári adat kábel, amit adnak a telóhoz, és flashelni sem kell, de a gari tényleg ugrik... :cry:

Na mindegy, hagyjuk az OFF-ot, a mindenben tökéletes telót még mindig nem találták ki, és sajnos nem is fogják... :)

vas. júl. 30, 2006 21:47
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
de itt most SE telókról szólt az offolás, ott meg nem lehet beállítani, cska ha házilag belenyúlsz a szoftverbe...

vas. júl. 30, 2006 20:59
platina tag

Hozzászólás 
Az új S40 -né amilyen a 6280 is bármilyen hangot amit a telefonba letöltök be lehet állítani naptári jelzőhangnak. Ezért nem igazán értem az elöző megállapítást.

vas. júl. 30, 2006 19:25
gyémánt tag

Hozzászólás 
kakuk100 írta:
Mit értesz a valami értelmeset alatt?

szerintem a gyári "bip-bip"-en kívül bármi más hang beállítására vonatkozott a fenti kijelentés.

engem egyébként a jelenlegi s60-as telómon leginkább az zavar, hogyha átrakom némára (csak rezeg, nem cseng), akkor a naptári jelzéseket lenyeli a telefon, nem használja a rezgőmotort, hogy figyelmeztessen... ez nagyon szomorú, mert így gyakorlatilag ha nem otthon vagyok, akkor sosem veszem észre azonnal a figyelmeztetéseket. és azért is bosszantó, mert az előző Sie telóm ezt (is) tudta...

vas. júl. 30, 2006 18:55
platina tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
Azért azt tudni kell, hogy ahhoz, hogy belerakjunk naptári jelzőhangnak valami értelmeset, akkor kettő dologgal nem árt tisztába lenni:

Mit értesz a valami értelmeset alatt? Én egy nagyon jó hangos harsona hangot állítottam be amit Bl.-al töltöttem a telefonra az nem lehet gond.

vas. júl. 30, 2006 17:37
platina tag

Hozzászólás 
Nekem a jelzőhangnak jó hangosnak és hosszantartónak kell lennie, hogy meghalljam a másik helységben is. Ezért mindig olyan hangot állítok be ami megfelel ennek az elvárásnak.
Már egy ideje kacérkodok a SE telefonokkal, de még eddig nem tudtam elszánni magam, hogy vegyek egyet. Főleg a külsejük miatt ami nem igazán tetszik, a menüjük is szokatlan, de azt biztosan hamar meg lehet szokni.

Igen mindig megvesszük a mégnagyobb tudású telefonokat, pedig sokan vagyunk akik több funkciót nem is használjuk a telefonukban. A wap és az internet amit én ritkán használok benne, a többit aránylag igen.
Ha nem ilyenek lennénk miből élnénének meg a gyártók.

vas. júl. 30, 2006 17:22
gyémánt tag

Hozzászólás 

Bravó SE !

vas. júl. 30, 2006 17:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
kakuk100 írta:
Nekem is az egyik legfontosabb funkció a jó naptár, és gondolom sok másnak is. A telefonom nem csak telefonálásra használom hanem határidő naplónak is. Minden intézni valómat, fontos dátumokat abba írok. Nagyon kellemetlen lenne ha valamit is elfeljtenék. Minden többi utána jön. Ezért akár milyen szép és jó egy telefon, ha nincs nagyon jó mindenre beállítható naptára nálam nem jöhet szóba.

Szó sem volt, hogy nem beállítható valamire is a naptár, csak a jelzőhangot nem lehet állítani.
Bár egyszer beteszel egy 3-5 mp-es midit, akkor azért azt meg lehet hallani, és az a néhány mp nem is olyan zavaró, hogy nem tudod leállítani közben, ha olyan helyen vagy, úgyis lenémítod a telót, ha meg nem, akkor mire előveszed a zsebedből, addigra leáll magától...

Ami szerintem tényleg hiba a naptárban, az az, hogy csak számítógépes szinkronizálás segítségével lehet rábeszélni az ismétlődő eseményekre (pl. születésnap) :? , bár ha jobban belegondolok, engem ez sem zavarhat, mert a telóim nem igazán szoktak meglenni 1 évig...

AndrySoft írta:
Erre mondják: Kinek a pap, kinek a papné...
Van aki orrba-szájba fényképez, meg zenét hallgat, annak ott az SE.
Aki meg többre tartja a normális szervező funkciókat, az inkább Nokiát vesz (vagy Siemenst)...

Nekem a lánya... 8)
Egyébként zenét sem szoktam hallgatni, fényképezésre tényleg használom, bár nem orrba-szájba, de azért heti 1-2 alkalommal igen.
Igazából telefonálásra használom leginkább :) , ezért néha el is gondolkozok rajta, hogy minek is nekem K750, de úgy vagyok vele, mint itt a forumon sokan mások, ha megjelenik valami új, és tetszik, nem tudom megállni, hogy ne vegyem meg... :)

vas. júl. 30, 2006 9:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Erre mondják: Kinek a pap, kinek a papné...
Van aki orrba-szájba fényképez, meg zenét hallgat, annak ott az SE.
Aki meg többre tartja a normális szervező funkciókat, az inkább Nokiát vesz (vagy Siemenst)...

vas. júl. 30, 2006 8:41
platina tag

Hozzászólás 
Nekem is az egyik legfontosabb funkció a jó naptár, és gondolom sok másnak is. A telefonom nem csak telefonálásra használom hanem határidő naplónak is. Minden intézni valómat, fontos dátumokat abba írok. Nagyon kellemetlen lenne ha valamit is elfeljtenék. Minden többi utána jön. Ezért akár milyen szép és jó egy telefon, ha nincs nagyon jó mindenre beállítható naptára nálam nem jöhet szóba.

szomb. júl. 29, 2006 14:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
Hívás közben én ugyanis a fülemnél tartom a telót, és egyenlőre még nem növesztettem oda szemet. Lehet ugyan 3 másodpercenként lekapkodni, és megnézni, legfeljebb közben nem hallod, mit mond a másik fél. Esetleg kihangosítva hallgatni, de zajos helyen ez sem túl nyerő...

Van aki headsetet használ :wink:
(bár én nem, de sok ismerősöm igen, és Ők szokták igényelni azt, hogy lássák mennyit beszéltek már. Teljesen én sem értem a dolgot, mert ha valamit meg akarok beszélni, azt meg is fogom, ha nem, akkor meg nem, de hát különbözőek vagyunk...)

AndrySoft írta:
Háát, nem azért, hogy a Nokiát védjem, de egy pöttynyivel nagyobb problémának tartom azt, hogy az SE telóknak használhatatlanul vacak a naptára, mint azt, hogy nem írja ki hívás közben az időt...

Itt is csak azt tudom mondani, hogy különbözőek vagyunk, én ugyanis a szervezőből még nem használtam mást, csak a számológépet, és az ébresztőórát, és mindkettővel tökéletesen elégedett vagyok, naptárat, jegyzetet, stb, nem használtam még telón, talán sosem, vagy nagyon régen...

szomb. júl. 29, 2006 8:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Háát, nem azért, hogy a Nokiát védjem, de egy pöttynyivel nagyobb problémának tartom azt, hogy az SE telóknak használhatatlanul vacak a naptára, mint azt, hogy nem írja ki hívás közben az időt. Hívás közben én ugyanis a fülemnél tartom a telót, és egyenlőre még nem növesztettem oda szemet. Lehet ugyan 3 másodpercenként lekapkodni, és megnézni, legfeljebb közben nem hallod, mit mond a másik fél. Esetleg kihangosítva hallgatni, de zajos helyen ez sem túl nyerő...
Viszont azt tényleg felháborító idiótaságnak tartom, hogy az SE telókban a naptári hangjelzést NEM lehet beállítani (W800). A gyári meg annyit mond, pi-pi. Aztán vagy meghallod, de inkább nem...
Próbáltam "trükközni" vele: a flashben kicseréltem a gyári csengőhangot. Végeredmény: a 3perces midi nótát végigdudolta a "drága", mivel csak az aksi levételével lehet elhallgattatni. Bravó SE! Ilyen telót sem veszek többet...
UI:
A Siemens telókat szeretem, most is egy Benq-Siemens S68-at nyúzok...
De a Nokia a második a szoftverének haszálhatóságát illetően. Már csak az otthoni szoft-frissítést kellene megoldaniuk...

szomb. júl. 29, 2006 6:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Gergi írta:
Hi!

Mióta nem lehet küldeni midi hangfájlt MMS-ben??? :shock: Ugyanis a 6280-om csak amr formátumú hangot hajlandó elküldeni!! Mindjárt kivágom a szemétbe ezt a sz*rt! :evil:

Mióta létezik az MMS formátum, azóta lehet vele midit is küldeni... :wink:
Más kérdés, hogy egyes telók ezt nem támogatják, ilyenkor venni kell normális telefont :P :twisted:

Eddig szinte csak SE telóim voltak és azok mindent küldtek MMS-ben. Asszem megint csalódnom kellett a Nokiában, bár ez az MMS dolog nem annyira gáz, ellenben az h nem számolja hívás közben az időt, szerintem elég ciki és durva hiba a Nokiától! :? Legközelebbi telóm tuti SE lesz, csak menjen lejjebb a K800 ára! :twisted:

pén. júl. 28, 2006 17:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
Gergi írta:
Hi!

Mióta nem lehet küldeni midi hangfájlt MMS-ben??? :shock: Ugyanis a 6280-om csak amr formátumú hangot hajlandó elküldeni!! Mindjárt kivágom a szemétbe ezt a sz*rt! :evil:

Mióta létezik az MMS formátum, azóta lehet vele midit is küldeni... :wink:
Más kérdés, hogy egyes telók ezt nem támogatják, ilyenkor venni kell normális telefont :P :twisted:

pén. júl. 28, 2006 12:49
ezüst tag

Hozzászólás 
Gergi írta:
Hi!

Már régóta. Védett file-nak minősül, megsérted a szerzői jogokat. Ha jól tudom ez a magyarázat, de javitsatok ki, ha tévedek. Még a 6600-m volt, már akkor egy bizonyos software verzió felett ezt csinálta az is.

pén. júl. 28, 2006 12:42
vas-tag

Hozzászólás 
Zoltanfi, a szoftverfrissítés segítene rajta szerinted? Mert ha ezen múlik, keresek egy Nokia márkaboltot, kicsit nagyon idegesítő, hogy két-háromnaponta elmegy a térerő...

pén. júl. 28, 2006 12:33
ezüst tag

Hozzászólás 
Hi!

pén. júl. 28, 2006 8:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem is csinálja nagy ritkán, nekem is ugyanaz a szoftver..

csüt. júl. 27, 2006 23:32
vas-tag

Hozzászólás 
A térerő időleges ingadozását hová tegyem, ami néha ki-bekapcsolás után jön csak vissza? A verziószám 3.60, a szolgáltató Pannon.

csüt. júl. 27, 2006 20:48
Moderátor

Hozzászólás Re: HALLIHÓ
vigiri írta:
Kedsves Chumy!

Köszönöm a jó tanácsot, de eddig azért Én is ejutottam!
Hiába kerestem a kézikönyvben nincs egyetlen szó sem az első kameráról, és az sem derül ki, hogy lehet az első kamerát fényképezéshez használni, és hogy ha lehet hogyan, vagy mit kell hozzá beállítani-átállítani!
Tulajdonképpen miért ennyire kardinális probléma ez?

Ha van egy színes TV-d otthon, biztos, hogy azért fogsz küzdeni, hogy a régi FF TV-n nézd az esti műsort???

szer. júl. 26, 2006 18:29
Moderátor

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
Igaz, de az emberi szem (retina) érzékenységét hasonlítsd össe egy kamerás-teló érzékenységével. De akár egy jobb fényképezőével is... :wink:
Ja, és ha az emberi szemet hasonlítjuk a macskáéhoz, vagy a baglyokéhoz???

Teeeee, tulajdonképpen hooogy is jön ez ide???

szer. júl. 26, 2006 18:27
vas-tag

Kedsves Chumy!

Köszönöm a jó tanácsot, de eddig azért Én is ejutottam!
Hiába kerestem a kézikönyvben nincs egyetlen szó sem az első kameráról, és az sem derül ki, hogy lehet az első kamerát fényképezéshez használni, és hogy ha lehet hogyan, vagy mit kell hozzá beállítani-átállítani!

chamo írta:
szilasz írta:
Czumy írta:
vigiri írta:
most akkor nem lehet az első kamera képét megnézni sehogy? :(
Csak ha videótelefonlálok?

Fotózáshoz is használható!
De mi lenne, ha elővennéd a használati utasítást, abba benne van, biztos vagyok benne! :wink:

Eddig én is csak olvastam, hátha valaki leírja a választ, mert engem is érdekellne ez az első kamera, hogy egyáltalán müködik-e, mert én sem tudtam rábírni sehogy sem...
És szerintem a kézikönyvben nem írnak róla!
(tehát lehet, hogy nem lehet...)
Sajna nincs 3G-s telefonnal rendelkező ismerősöm, így még ha a akarnám se tudnám még ki se próbálni a videótelefonálást... :(
Pedig kiváncsi lennék rá azért...

Használatiban nincs benne, beállításokban nincs benne ----> tehát nem lehet!

szer. júl. 26, 2006 18:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Zoltanfi írta:
Hát azért lehetne jobb, bizonyos helyzetekben (kevés fény) nagyon nincs toppon..
De előnye, hogy mindig nálad van..
A fényképben benne van a szükséges dolog. A FÉNY!

Anélkül egyik gép sem tud jó képet csinálni. A profi DSLR-ek sem!!!

Igaz, de az emberi szem (retina) érzékenységét hasonlítsd össe egy kamerás-teló érzékenységével. De akár egy jobb fényképezőével is... :wink:

szer. júl. 19, 2006 17:02
Moderátor

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
Hát azért lehetne jobb, bizonyos helyzetekben (kevés fény) nagyon nincs toppon..
A fényképben benne van a szükséges dolog. A FÉNY!

Anélkül egyik gép sem tud jó képet csinálni. A profi DSLR-ek sem!!!

szer. júl. 19, 2006 1:55
gyémánt tag

Hozzászólás 

kedd júl. 18, 2006 20:53
platina tag

Hozzászólás 
Nem vagyok egy kép szakértő, de nekem nagyon tetszenek ezek a képek. A saját telóm képeivel is meg vagyok elégedve. Szerintem egy telefon nem is kell, hogy ennél jobb képeket csináljon.

kedd júl. 18, 2006 5:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Újabb giccses naplementés fotók kedvenc telefonunkkal:

Kép

Kép

hétf. júl. 17, 2006 9:24
ezüst tag

Hozzászólás 
Csak 1 gyorsjelentés:

Este kipróbáltuk a PTTszolgáltatást a kollegámmal ... ez is nagyon szépen muzsikál a telefonon.

szomb. júl. 15, 2006 11:35
gyémánt tag

chamo írta:
szilasz írta:
Czumy írta:
vigiri írta:

De mi lenne, ha elővennéd a használati utasítást, abba benne van, biztos vagyok benne! :wink:

Eddig én is csak olvastam, hátha valaki leírja a választ, mert engem is érdekellne ez az első kamera, hogy egyáltalán müködik-e, mert én sem tudtam rábírni sehogy sem...
Sajna nincs 3G-s telefonnal rendelkező ismerősöm, így még ha a akarnám se tudnám még ki se próbálni a videótelefonálást... :(

...akkor bocsi az érintettektől, én a 6680/N70/N80 -ból indultam ki, azoknál ugyanis lehet.

csüt. júl. 13, 2006 23:58
ezüst tag

szilasz írta:
Czumy írta:
vigiri írta:

csüt. júl. 13, 2006 11:56
ezüst tag

Czumy írta:
vigiri írta:
most akkor nem lehet az elsõ kamera képét megnézni sehogy? :(

De mi lenne, ha elõvennéd a használati utasítást, abba benne van, biztos vagyok benne! :wink:

szer. júl. 12, 2006 22:06
gyémánt tag

vigiri írta:

szer. júl. 12, 2006 21:38
vas-tag

Hozzászólás HALLIHÓ

szer. júl. 12, 2006 20:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Kb. 2-3 hónapja megvan a 6280-asom az EW-ból.

Az elején irtam 2-3 dolgot azt akkor meg is beszéltük, azóta nincs semmi bajom, még nem frissitettem szoftvert rajta, majd ha ráveszem magam, hogy a fekete elö és hátlapot szürkére cseréltessem megteszem. Megjegyzem, hogy sokat wapolok, bt-n keresztül szinkronizálok a géppel és ha idönként kiesik az ADSL ezt használom netnek .... ja és a palmhoz-is ezt használom mondemként. A webtv is ok, söt idönként egy egy kollegámmal videótelefonozunk is eddig minden gond nélkül.

Még régebben filozofáltunk azon, hogy a böngésző megjelenítésénél mit jelenthet a kicsi és a teljes. ... Rájöttem ... T-mobile kártyával használom, és az opera nélkül is elérhetők a egyes weboldalak. (index, origo, teveclub, terminál) Ezeknek a megjelenítését lehet beállítani ezzel a funkcióval. Én személy szerint a kicsit használom mert akkor az operához hasonlóan lefele gördítve lehet nézegetni az oldalakat.

ja és még egy ... kb 3 hete szedtem le a fóliát a képernyö elől ... eddig is szép volt a kijelző, de amióta leszedtem ... csodálatos.

szer. júl. 12, 2006 10:40
platina tag

Hozzászólás 
Hála az égnek még nekem se volt komoly problémám az eddigi Nokiáimmal.
Viszont az is elgondolkoztató, hogy mikor visszanéztem a hozzászólásokat úgy látom, hogy a legtöbb baj a szolgáltatóknál vásárolt 6280-al van. A függetlenekre nem panaszkodnak annyian. Valami kell hogy legyen dologban mert már más fórumon is olvastam errtől.

kedd júl. 11, 2006 21:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én olyan szerencsés vagyok, hogy idáig az összes Nokia telefonom (3310, 3510, 3300, 6230, 6630, 6230i, 6280) tökéletesen műkodött. A SE T100-asomnak sz×r volt a térereje, a moto E398-am meg állandóan lefagyott..

hétf. júl. 10, 2006 23:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
Ha én 6280 lennék, én se akarnék működni live-osan :lol:

Ahogy itt olvasgatom, a 6280 nem csak Live!-osan nem akar működni... :wink:

hétf. júl. 10, 2006 23:46
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1794 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14 ... 36  Következő