Szerző |
Üzenet |
joc_
gyémánt tag
|
Re: 3G Globetrotter Mobil Card
BlueBear írta: [Értve vagyok? Hú de meg vagyok ijedve. Amúyg is szeretek reszketni mint a nyárfalevél, de most aztán igazán. Egy új tagtól mindjárt összecsináltam magam.
|
pén. dec. 05, 2008 1:07 |
|
|
Denver
arany tag
|
először is, TE vegyél vissza, nem volt benne semmi sértő, válaszoltál egy több, mint 2 éves kérdésre. szerinted azóta várt a válaszra?
amúgy pedig ebből a topicból nem igazán derül ki, hogy Neked van bajod. legalábbis, modem bajod...
|
csüt. dec. 04, 2008 22:33 |
|
|
BlueBear
vas-tag
|
joc_ írta: BlueBear írta: Vidd be az üzletbe a kártyát, és küldesd el firmware frissítésre. Az elvileg meg kell, hogy oldja a problémát. A sim felismeréséhez az enyémnek is ez kellett. Honnan a bubánatból túrtad elő ezt a topikot... Gondolod az elmúlt 2,5 évben így vagy úgy nem oldódott meg a problémája?
Először is, a tököm sem nézte, hogy mikor írta. Másodszor pedig vegyél vissza magadból leszel szives. NEKEM MOST van gondom, nem két és fél évvel ezelőtt. Értve vagyok?
|
csüt. dec. 04, 2008 20:46 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
BlueBear írta: Vidd be az üzletbe a kártyát, és küldesd el firmware frissítésre. Az elvileg meg kell, hogy oldja a problémát. A sim felismeréséhez az enyémnek is ez kellett. Honnan a bubánatból túrtad elő ezt a topikot...
Gondolod az elmúlt 2,5 évben így vagy úgy nem oldódott meg a problémája?
|
csüt. dec. 04, 2008 20:42 |
|
|
BlueBear
vas-tag
|
Vidd be az üzletbe a kártyát, és küldesd el firmware frissítésre. Az elvileg meg kell, hogy oldja a problémát. A sim felismeréséhez az enyémnek is ez kellett.
|
csüt. dec. 04, 2008 19:16 |
|
|
nfrichard
ezüst tag
|
A 3g T-Mobile topicban már írt valaki ilyen hibáról. Lesd meg.
Új a sim kártya?
Már nem emlékszem, mit írt az a srác, akinek ez volt a baja, de valami VARIO-t emlegetett.
Nekem simán ment a telepítés. (lsd. HSPDA T-Mobile tapasztalatok)
És azóta is zsír a cucc.
ÜDv:
NFR
|
kedd júl. 25, 2006 12:19 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
én valamilyen terminál programmal (pl. hyperterminál) ellenőrizném, hogy a kártyatelefon müxik-e ebben a konfigban.
|
kedd júl. 25, 2006 0:23 |
|
|
alexmoore
vas-tag
|
3G Globetrotter Mobil Card
Azt szeretném kérni ha valaki tudna segítenni a Problémán?!Adva van egy PCMCIA- os 3G kártya a T-Mobiltól (GlobeTroter) egy asztali számítógépbe PCI sínbe illesztet Olvasóval.A telepítés végig ment rendesen lezajlott viszont akkor mikor a kártya el kellene induljon nem indul azt írja ki, hogy SIM card not initialized egyébbként bármely lapptopba müködik olyankor meg jelenik egy kis ablak ahová a SIM kártya pinkódját írom be de ez az asztali gépen nem jelenik meg!?így a kártya nincs feloldva és nem működik!Ha van valakinek ötlete megköszönném! sajnos a "T_Mobilos" ügyfélszolgálata ezutal sem áll a helyzet magaslatán!
Köszönöm a segítségeteket!
|
hétf. júl. 24, 2006 21:19 |
|
|