Szerző |
Üzenet |
squiddy
arany tag
|
Thx.
Jah, itt is ~10E körül lehet 1gigásat beszerzni.
|
csüt. júl. 27, 2006 14:34 |
|
|
Gyöngyi
arany tag
|
squiddy írta: Akkor inkább nem macerálom a szoftot, nem éri meg, hogy eltoljam és BP-re kelljen utaznom miatta. Kár Más: ATCOMP-nál olcsóbban lehet v.honnan szerezni 1 gigás Memory Stick Pro Duót (náluk bruttó 9.900)? Egyébként vicc, hogy a Tescoban a 256-os kerül 12.000 Ft-ba
Nézz körül a www.aqua.hu oldalon, én ott vettem már jó áron.
És ha összehasonlítás kell: www.kiskerarak.hu
Gyöngyi
|
csüt. júl. 27, 2006 12:54 |
|
|
squiddy
arany tag
|
Akkor inkább nem macerálom a szoftot, nem éri meg, hogy eltoljam és BP-re kelljen utaznom miatta. Kár
Más: ATCOMP-nál olcsóbban lehet v.honnan szerezni 1 gigás Memory Stick Pro Duót (náluk bruttó 9.900)? Egyébként vicc, hogy a Tescoban a 256-os kerül 12.000 Ft-ba
|
csüt. júl. 27, 2006 12:50 |
|
|
Gyöngyi
arany tag
|
Szia!
Sajna ez nem úgy működik mint a Siemenseknél.
A két fentebb sorolt ember tud neked segíteni, hogy a gyári
dolgokat visszategye, te nem fogod tudni.
Nem tudom, mennyire strapabíró a fedlap, mert vasárnap vettem a telt,
de igyexem majd nem nagyon birizgálni, nehogy megnyúljon...
Gyöngyi
|
csüt. júl. 27, 2006 12:21 |
|
|
squiddy
arany tag
|
Hejhó Gyöngyi!
Nem bp-i vagyok, úgyhogy asszem ugrik a titok :\ Természetesen örülnék, ha meg lehetne azt csinálni a K750i-vel, mint annó az S55-tel, hogy lementem a gyári FUBU-t, utána felrakok rá egy vagon patchet és ha valami garis ügye lenne a cuccnak, akkor mehetne rá vissza a gyári tartalom. (tudtommal ez mindenképpen látható marad a K750i-nél)
Adatküldés/fogadást eddig BT-on, vagy kártyaolvasón keresztül csináltam, ez asszem nagyjából elegendő is nekem. Nem tudod mennyire stratpabíró a memóriakártya fedlapja?
|
csüt. júl. 27, 2006 12:04 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Akoska írta: Nem tudom, van-e minden telónál, de pár CID36-ra volt már: GDFS fül - Modify GDFS - a legördülő menü alja felé kell(ene) lennie...
THX, megvan...
A GDFS-nél nem kerestem.
|
csüt. júl. 27, 2006 11:31 |
|
|
Gyöngyi
arany tag
|
Sziasztok!
Gondom akadt a FAR Managerrel. Használja valaki?
K750i-m van, DCU60-nal csatlakoztatom a FAR-hoz (old driver és 0.8-as SEFP fenn, sőt, 0.7-es is volt már fenn)
ChipID: 80 40 03 01
Csatlakozik, minden okés, csak épp töküres a Flash és FS mappa is...
(0 files, 0 bytes)
Persze próbáltam az akku ki/be játékot 10 mp és 5 perces kivétellel is,
negatív.
Mit próbáljak még ki?
Gyöngyi
ui: Teljes mentést hogyan, mivel tudok csinálni? (kéne, mielőtt belekontárkodok este a telbe)
FAR-ral tudok mentést csinálni? Jó lenne, mert ezzel meg a DCU60-nal már tudnék
alkotni!
|
csüt. júl. 27, 2006 10:51 |
|
|
Berczee
arany tag
Csatlakozott: szer. júl. 14, 2004 12:17 Hozzászólások: 122 Tartózkodási hely: Úgy tünik megint itten :)
|
Helló!
Köszee a felvetést már járt rajta a bucom, csak soha nem jutok el Macihoz pedig .....
Viszont volt orvoslás kicseréltettem a kártyát és müxik azóta
Pusza By Berczy
|
csüt. júl. 27, 2006 10:46 |
|
|
Gyöngyi
arany tag
|
Szia squiddy!
Sejtettem a sw verziódat, ugyanez az enyém is.
Ha pesti vagy, írj egy pü-t Ákoskának vagy Macikának, elárulja neked a titkot...
Garivesztéssel a nem SEUS-os sw frissítés és bármilyen függetlenítés jár.
Továbbá a SESC, FAR+SEFP progik használata. Valamint minden olyan
progi, amihez szervizkábel kell.
A MyPhoneExplorer nem garivesztős, hiszen az csak adatküldés/fogadásra
van és ahhoz nem kell szervizkábel.
A fényerővel sajnos nem tudunk mit tenni, és azt sem tudom, hogy a
wapozásnál a fehér hátteret meg lehet-e változtatni, ezzel én is szoktam
szenvedni szintén esténként...
Gyöngyi
|
csüt. júl. 27, 2006 8:58 |
|
|
squiddy
arany tag
|
Gyöngyi:
Így van R1AA008-as szoft van rajta. Frissíteni mindenképp szeretném, de munkahelyen nem _illik_ ilyet csinálni, otthon meg dial up-pal nem szeretnék 10 megákat letölteni, de majd v.hogy megoldom.
A Pappfer.hu-t olvasgatom, tanulom a telcsit, meg töltöttem is le onnan pár cuccot, de egyelőre még nem t'om milyen progi használata jár gari vesztéssel (MyPhoneExplorer?)
Még van két szívfájdalmam a telefonnal kapcsolatban: 50% alá nem lehet venni a fényerőt (este wapozáskor majd' kifolyik a szemem), illetve nem lehet beállítani automatikus kikapcsolást.
|
csüt. júl. 27, 2006 8:00 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Nem tudom, van-e minden telónál, de pár CID36-ra volt már: GDFS fül - Modify GDFS - a legördülő menü alja felé kell(ene) lennie...
|
csüt. júl. 27, 2006 1:28 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Akoska írta: Cruisernél van egy olyan, hogy "remove RSA unlock tracks". Ez - feltételezésem szerint - közelítőleg olyasmi állapotba hozza a telefont, mint gyárilag lehet.
Kicsit segíthetnél.
10 perce nézem a programot, de ilyen gombot nem találok a 9.74-es verzióban...
Vagy ez nem minden telónál van, éppen egy K600 lóg a kábelen.
|
csüt. júl. 27, 2006 0:45 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
HWKnál nem mentésre gondolok, hanem a supportról letölthető voda brandelt softra.
Cruisernél van egy olyan, hogy "remove RSA unlock tracks". Ez - feltételezésem szerint - közelítőleg olyasmi állapotba hozza a telefont, mint gyárilag lehet.
|
szer. júl. 26, 2006 22:09 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
m.joco írta: ez a garis téma érdekelne! a hwk mentés ér valamit vagy inkább vigyem Cruiser-hez?
A HWK mentés semmit nem ér, ugyanis akkor "tud" csak menteni, ha már módosította a boot-ot...
De egyszer próbáld ki, tud-e menteni, mert eddig tudtommal senkinek nem sikerült visszaírni a telóba azt, amit lementett. Hibás file-t jelez...
|
szer. júl. 26, 2006 21:26 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Akoska írta: A Cruiser tartalmaz pl. ide vonatkozó funkciókat... eléggé rá kell a témára kattanniuk, ha azt még meg akarják fúrni.
Ha a teló vodás és lockos, sok alapjuk nem lehet megtagadni a garanciát - gondolom én...
Sajnos a Cruiser még a vodás FS-t sem tudja rátenni normálisan, a gyári file-okat teszi rá, és nem azt, amit itt MO-on tesznek rá gyárilag. Eddig az egyetlen BOX amivel találkoztam, és rá tette a telóra a magyar vodás FS-t, az az UniversalBOX volt, tehát már itt kibukna a dolog, hogy a normál körülmények között "törölhetetlen" spals.gif-et (voda logo), kicserélted gyárira, a többi képről/hangról nem is beszélve, de a spals már bakapcsoláskor is feltűnik, meg sem kell nézni a telót...
A gyári boot-ot Unival is vissza lehet elvileg tenni, de hogy ez mennyire a gyári, az megint jó kérdés.
Persze az egész hozzáállás kérdése, hogy meg nézik-e egyáltalán, vagy sem, de szerintem ha nagyon megnézik, akkor ki is szúrják...
(egyszer kiváncsiságból ki fogom próbálni, beküldöm az egyik telómat SW frissítésre )
Egyébként Cruiserrel hogyan lehet? A FW Restore tartalmazza azokat a fileokat?
|
szer. júl. 26, 2006 21:24 |
|
|
m.joco
arany tag
|
ez a garis téma érdekelne!
a hwk mentés ér valamit vagy inkább vigyem Cruiser-hez?
|
szer. júl. 26, 2006 20:50 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
A Cruiser tartalmaz pl. ide vonatkozó funkciókat... eléggé rá kell a témára kattanniuk, ha azt még meg akarják fúrni.
Ha a teló vodás és lockos, sok alapjuk nem lehet megtagadni a garanciát - gondolom én...
|
szer. júl. 26, 2006 16:31 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Akoska írta: Vissza lehet
A gyári boot-ot mivel teszed vissza?
|
szer. júl. 26, 2006 13:47 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
hanky írta: Bibby írta: Hogy néz ki egy vodás k750? Csak a quickshare matrica változik vodásra? És azt hallottam hogy ha leszedik a live menüt, de vmi probléma van, vissza lehet rá tenni és úgy bevihetem nem lesz gond. Ez igaz? a quickshare matrica vodás lesz, plusz a felső középső gyorsmenü gomb is voda jellel van ellátva. ha a gyári fw-t ráteszik, nem hinném hogy utána vissza lehetne csinálni úgy, hogy ne látszódjon! Vissza lehet Berczee írta: van egy k750-s telóm w800-s sw-vel, pár napja vettem egy sandisck 256-s kártyát és a kapcsolatokhoz nem tudok a kártyáról csengőhangot csatolni a partnerekhez, ébresztőként és alapértelmezett hangként viszont kezeli, nem értem, hogy ez mitől lehet.
SW frissítésen gondolkodtál már? Milyen van rajta most?
|
szer. júl. 26, 2006 11:29 |
|
|
hanky
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 512 Tartózkodási hely: biztos helyen...
|
Bibby írta: Hogy néz ki egy vodás k750? Csak a quickshare matrica változik vodásra? És azt hallottam hogy ha leszedik a live menüt, de vmi probléma van, vissza lehet rá tenni és úgy bevihetem nem lesz gond. Ez igaz?
a quickshare matrica vodás lesz, plusz a felső középső gyorsmenü gomb is voda jellel van ellátva. ha a gyári fw-t ráteszik, nem hinném hogy utána vissza lehetne csinálni úgy, hogy ne látszódjon!
|
szer. júl. 26, 2006 9:59 |
|
|
Gyöngyi
arany tag
|
squiddy írta: Pénteken beszereztem egy Vodás K750i-t és azon kívül, hogy okos, ügyes stb. van pár -szerintem- bosszantó hibája: -Gyorshívás helyett nem tudom, mondjuk az 5-ös gombra rárakni a naptárt (S55 tudta) Ezt csak Siemensnél lehet.-Nincs percjelzés (S55 tudta) Töltsd le a www.pappfer.hu oldalról a MyPhoneExplorert és ott be tudod állítani a percjelzést. A telben tényleg nem lehet.-A billenyűzár idejét nem tudom változtatni és elég rövidnek tartom Ez van... -Gyorsmenüre rárakok egy funkciót, és kikapcsolás után elfelejti Biztos vagyok benne, hogy R1AA008 sw van a telódon. Frissítsd és jó lesz. (nekem is még ez van, sw hiba)-Naptárbejegyzés készítése több időt vesz igénybe (mint S55 esetén) Minden telefon más, ezt kell szeretni-T9-et mindig le kell kapcsolnom (ha nem akarok idegbajt kapni) wapos freemail bejelentkezésnél Szerintem ez is sw hiba, frissítésnél megoldódik.-Nem mindenhol egyértelmű a menü felépítése (pl.mit keres a Fény a Szervező menüben?) Ezeket leszámítva tényleg nagy előrelépes az S55höz képest. Nagy pirospont mind a Siemensnek, mind a SE-nek, hogy az összes nevet, számokat, naptárbejegyzéseket, szülinapokat csont nélkül át tudtam küldeni az új telóra.
Gyöngyi
|
szer. júl. 26, 2006 9:47 |
|
|
Bibby
platina tag
|
Hogy néz ki egy vodás k750? Csak a quickshare matrica változik vodásra?
És azt hallottam hogy ha leszedik a live menüt, de vmi probléma van, vissza lehet rá tenni és úgy bevihetem nem lesz gond. Ez igaz?
|
szer. júl. 26, 2006 8:05 |
|
|
Berczee
arany tag
Csatlakozott: szer. júl. 14, 2004 12:17 Hozzászólások: 122 Tartózkodási hely: Úgy tünik megint itten :)
|
Szép Napot Mindenkinek!
Rég jártam erre, de lenne egy kérdésem: van egy k750-s telóm w800-s sw-vel, pár napja vettem egy sandisck 256-s kártyát és a kapcsolatokhoz nem tudok a kártyáról csengőhangot csatolni a partnerekhez, ébresztőként és alapértelmezett hangként viszont kezeli, nem értem, hogy ez mitől lehet.
A segítséget előre is THX!
By Berczy
|
szer. júl. 26, 2006 7:13 |
|
|
squiddy
arany tag
|
Pénteken beszereztem egy Vodás K750i-t és azon kívül, hogy okos, ügyes stb. van pár -szerintem- bosszantó hibája:
-Gyorshívás helyett nem tudom, mondjuk az 5-ös gombra rárakni a naptárt (S55 tudta)
-Nincs percjelzés (S55 tudta)
-A billenyűzár idejét nem tudom változtatni és elég rövidnek tartom
-Gyorsmenüre rárakok egy funkciót, és kikapcsolás után elfelejti
-Naptárbejegyzés készítése több időt vesz igénybe (mint S55 esetén)
-T9-et mindig le kell kapcsolnom (ha nem akarok idegbajt kapni) wapos freemail bejelentkezésnél
-Nem mindenhol egyértelmű a menü felépítése (pl.mit keres a Fény a Szervező menüben?)
Ezeket leszámítva tényleg nagy előrelépes az S55höz képest. Nagy pirospont mind a Siemensnek, mind a SE-nek, hogy az összes nevet, számokat, naptárbejegyzéseket, szülinapokat csont nélkül át tudtam küldeni az új telóra.
|
hétf. júl. 24, 2006 13:37 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
Bungee írta: Igen, ma megnéztem milyen is valójában, és egész jónak tűnik. Mondjuk megvenni nem volt kedvem, miután az EW-ben 8900, míg a MM-ben 9500 forintba kerül...marad a Speedshop. Azért köszi!
Ha megnézed az Adok-veszeket, én 3000.-ért hírdetem, újonnan, dobozában (kipróbálva volt csak)...
|
hétf. júl. 24, 2006 11:52 |
|
|
erz
arany tag
|
arlepo írta: Az adatkábelemben megfáradt pár tüske, így bluetooth-al akartam új témát tenni a telóra. A témát át is másolta, a memóriakártya egyéb mappájába. Onnan viszont nem lehet sehogy a témák mappába tenni, vagyis használhatatlan. A bluetooth mindent az egyéb mappába másol. Segítsetek, pls!
Használj infrát, akkor jó helyre teszi.
|
vas. júl. 23, 2006 21:00 |
|
|
Bungee
arany tag
|
Igen, ma megnéztem milyen is valójában, és egész jónak tűnik. Mondjuk megvenni nem volt kedvem, miután az EW-ben 8900, míg a MM-ben 9500 forintba kerül...marad a Speedshop.
Azért köszi!
|
csüt. júl. 20, 2006 23:39 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Bungee írta: Macika írta: Van. Nekem még sose rántotta ki. Jól használod? Hátul körbe a nyakadnál és aztán nyakmagasságba esik a csatlagozó? Persze! Cirka 6 éve használok ilyen füleseket. Valószínűleg az a probléma, hogy nem illeszkedik a fülemhez ez a fajta fülhallgató, és így könnyebben kihúzza a "bütyök" súlya. Remélem a HPM-70-esnek jobb a fülhallgató-kialakítása. Ehh, most ránéztem egy K750i fülesre és megvilágosodtam!!
Megértettem, mire gondolsz.
A K750i-nél csak a jobb oldali fülesen van ez a 'bütyök'. A W8x0 fülesnél nem az egyik oldalon, hanem az egyesülés után van csak. Így nem csak az egyik oldalt húzza.
Nem lesz gondod vele!
|
csüt. júl. 20, 2006 20:20 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Bungee írta: Macika írta: Van. Nekem még sose rántotta ki. Jól használod? Hátul körbe a nyakadnál és aztán nyakmagasságba esik a csatlagozó? Persze! Cirka 6 éve használok ilyen füleseket. Valószínűleg az a probléma, hogy nem illeszkedik a fülemhez ez a fajta fülhallgató, és így könnyebben kihúzza a "bütyök" súlya. Remélem a HPM-70-esnek jobb a fülhallgató-kialakítása. Egészen biztosan jobb, hiszen 'agybadugós', a szilikonbetét teljesen kitölti a hallójáratot, emiatt van annyira jó hangja.
|
csüt. júl. 20, 2006 20:17 |
|
|
arlepo
ezüst tag
Csatlakozott: szer. jún. 01, 2005 8:28 Hozzászólások: 12 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Az adatkábelemben megfáradt pár tüske, így bluetooth-al akartam új témát tenni a telóra. A témát át is másolta, a memóriakártya egyéb mappájába. Onnan viszont nem lehet sehogy a témák mappába tenni, vagyis használhatatlan. A bluetooth mindent az egyéb mappába másol.
Segítsetek, pls!
|
csüt. júl. 20, 2006 18:43 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Macika írta: :)))))
Két szerepe van annak a 'bütyök'nek.
Az egyik, hogy benne található egy 3,5-es csatlakozóhüvely, valamint egy kis elektronika meg egy felvevőgomb. Máshogyan nem nagyon oldható meg, nem pocsékolták az anyagot az SE mérnöketi.
Na meg abban a kis "bütyök"-ben van a mikrofon is elvileg...
|
kedd júl. 18, 2006 0:32 |
|
|
Bungee
arany tag
|
Macika írta: Van. Nekem még sose rántotta ki. Jól használod? Hátul körbe a nyakadnál és aztán nyakmagasságba esik a csatlagozó?
Persze! Cirka 6 éve használok ilyen füleseket. Valószínűleg az a probléma, hogy nem illeszkedik a fülemhez ez a fajta fülhallgató, és így könnyebben kihúzza a "bütyök" súlya. Remélem a HPM-70-esnek jobb a fülhallgató-kialakítása.
|
hétf. júl. 17, 2006 23:03 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Bungee írta: Macika írta: Két szerepe van annak a 'bütyök'nek.
Az egyik, hogy benne található egy 3,5-es csatlakozóhüvely, valamint egy kis elektronika meg egy felvevőgomb. Máshogyan nem nagyon oldható meg, nem pocsékolták az anyagot az SE mérnöketi.
Tudom, szakértői megfogalmazás volt, igyekeztem (de hogyha már itt tartunk akkor mi a rendes neve?) Akkor kérdem úgy, hogy a HPM-70 esetében is ilyen bumszli nagy, és ráncigálja ki az ember füléből a fülest? Van.
Nekem még sose rántotta ki. Jól használod? Hátul körbe a nyakadnál és aztán nyakmagasságba esik a csatlagozó?
|
hétf. júl. 17, 2006 22:32 |
|
|
Bungee
arany tag
|
Macika írta: Két szerepe van annak a 'bütyök'nek.
Tudom, szakértői megfogalmazás volt, igyekeztem (de hogyha már itt tartunk akkor mi a rendes neve?)
Akkor kérdem úgy, hogy a HPM-70 esetében is ilyen bumszli nagy, és ráncigálja ki az ember füléből a fülest?
|
hétf. júl. 17, 2006 14:03 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Bungee írta: Van valakinek HPM-70-es headset-je? Azon is van olyan hosszúkás "bütyök" (amin a felvevőgomb van) a fülhallgatók alatt 10 centivel? Megtetszett a fekete színű, de az alap headset-en nagyon zavar az a bütyök, egyfolytában kihúzza a fülemből a fülest. :)))))
Két szerepe van annak a 'bütyök'nek.
Az egyik, hogy benne található egy 3,5-es csatlakozóhüvely, valamint egy kis elektronika meg egy felvevőgomb.
Máshogyan nem nagyon oldható meg, nem pocsékolták az anyagot az SE mérnöketi.
|
hétf. júl. 17, 2006 13:46 |
|
|
Bungee
arany tag
|
Van valakinek HPM-70-es headset-je? Azon is van olyan hosszúkás "bütyök" (amin a felvevőgomb van) a fülhallgatók alatt 10 centivel? Megtetszett a fekete színű, de az alap headset-en nagyon zavar az a bütyök, egyfolytában kihúzza a fülemből a fülest.
|
hétf. júl. 17, 2006 13:35 |
|
|
ko_an
vas-tag
|
Dester!
Nehezen összehasonlítható a két füles!Zenehallgatásra klasszisokkal jobb a hpm-70 (ezt adják a W800-hoz), mivel jobban kiszűri a külső zajokat, nehezebben esik ki a fülből és jobban kiemeli a basszust is.Teljes hangerőn, bekapcsolt megabass mellett persze ez is torzít, de lényegesen jobban teljesít, mint a k750-hez adott.
8 hónapja használom aktívan és most kezdi megadni magát.... Megtört a "szigetelés" azon a részen, amit át kell vezetni a nyak mögött, bár egyenlőre ez nem megy funkciója rovására;)
|
pén. júl. 14, 2006 18:30 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
Szerintem ne rémítsen meg a "sok szoftvergond", amit itt olvastál... Gyakran egyedi esetekről van szó. Én nagyon szeretem ezt a telefonomat, eddig ezt bírom a legjobban az összes közül. Egyedül csak P990-re cserélném le, ha megtehetném De az más kategória.
Aki próbálta mindkettőt: a W800 füles mennyivel szól jobban, mint a K750-é? És mennyivel tartósabb? Nekem alig észrevehetően, de picit zizeg már a jobb fülesem, pedig nem bömböltettem sokat. (Vájtfülű vagyok ))
|
pén. júl. 14, 2006 17:08 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Ha ma veszel hivatalos helyről K750-et, azt valószínűleg már a legújabb softok egyikével kapod, azzal nem lesz gond. Megveheted nyugodtan.
A W800-as füles elég, maradhat rajta K750 soft. Ami legalább R1BC002 legyen.
|
pén. júl. 14, 2006 15:58 |
|
|
Petya99
vas-tag
|
Új SE-s vagyok / leszek, egy k750-et (vagy esetleg D750-et) tevezek venni, de órákat olvasgatva ezt a fórumot is, megrémít ez a sok szoftvergond. 1szerűen egy korrekt telefont/lejátszót/kamerát akarok egyben, minden extra nélkül, és nem szeretnék szoftverfrissítésekkel bajlódni ha vmi nem működik, és azon gondolkodni hogy akkor elmegy-e a gari vagy nem. Az lenne a kérdésem, hogy mi a biztonságosabb, független készülék vagy szolgáltatótól, és milyen szoftver legyen benne ill. milyet nem javasoltok. Azt se bánnám, ha a kamerahangot is ki lehetne venni.
Még egy kérdés, ha w800-as hangot akarok, akkor elég olyan fülest venni, vagy a w800 SW-t is rá kellene tenni a 750-re (és akkor a gari is ugrik) ? Előre is kösz.
|
pén. júl. 14, 2006 15:49 |
|
|
hanky
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 512 Tartózkodási hely: biztos helyen...
|
|
pén. júl. 14, 2006 15:43 |
|
|
Bungee
arany tag
|
Van valami minimum szint, ami alatt nem kaphat az ember cseretelefont? Értem ezalatt, hogy egy K-D750 esetén kiszúrhatják a szemem esetleg egy 3310-essel is? Vagy ez szolgáltatófüggő?
Nekem is haldokilik a vodás kicsikém joy-a és most nem tudom, hogy nyaralás előtt beadjam-e, mert szeretnék majd sok-sok szép fotót készíteni, amire lehet, hogy a fentebb említett 3310 nem lenne alkalmas...
|
pén. júl. 14, 2006 15:42 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
blueye írta: Utolért a d750 végzete. Nem működik lefele a joystick. Szerencsére van még 10(!) nap garancia rajta. Bevittem a t-mobile-hoz, erre vmi j220-at adtak volna cserébe vagy nokia-t. Szerintetek melyikre tudnám simán rátölteni a 405 db contact-omat? (Most várok vmi normális cserekészülékre, régen a westelnél nem így lett volna)
Ma kaptam csere d750-et.
Ezen "már" az R1AA008 soft van (ezek szerint megcsinálták a brandelt telefonra).
Viszont vmiért, ha beleteszem a MemoryStick-et, elkezd villogni a teljes képernyő és nem csinál semmit, amíg ki nem veszem. Akkor viszont magától PIN kérés nélkül újraindul...
|
pén. júl. 14, 2006 14:25 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
wid2 írta: Tudja valaki hogy a R1CA021 s szoftver mibe más mint pl a R1L002? Kösz
Itt tudod megnézni, hogy miket javítottak az egyes verzióknál: http://forum.pappfer.hu/viewtopic.php?t=937
|
pén. júl. 14, 2006 0:27 |
|
|
Dester
Moderátor
Csatlakozott: kedd nov. 02, 2004 17:38 Hozzászólások: 5120 Tartózkodási hely: Budapest/Szeged
|
Én az egyik nagy ugrásnál két dolgot vettem csak észre: az ébresztő beállításánál a kettőspont elé és mögé került szóköz, valamint kicsit megváltozott a célkereszt a fényképező modulnál. Semmi mást. (Pedig reménykedtem, hogy esetleg kikapcsolhatóvá válik a fényképezés idegesítően hangos csattogó hangja, de nem...)
|
csüt. júl. 13, 2006 9:17 |
|
|
Macika
Moderátor
|
wid2 írta: Tudja valaki hogy a R1CA021 s szoftver mibe más mint pl a R1L002? Kösz Igen. Eltér 2 betűben és (helyérték szerint) 2 számban...
Nem nagyon szokták publikálni SE-ék, miket javítottak. Mivel az Általad leírt két FW között óriási idő telt el (mivel a két véglet jóformán), ezért egészen biztosan nagy a különbség, hiszen volt közöttük vagy 4-5 verzió.
|
csüt. júl. 13, 2006 9:12 |
|
|
Dester
Moderátor
|
blueye írta: Persze, hogy érdemes. Nem is a t-mobile javítja, hanem viszaküldik a SE-nak. Ezért legalább két hét a javítás.
Köszönöm a segítséget, természetesen ismerem az FMA-t, de én mostanában a MyPhone Explorer-t használom. Nem is ezzel van a gond, hanem azzal, hogy a "legjobb" készülék, amit adtak volna 100 db nevet "tud" megjegyezni...
Akkor visszazavarom nekik (bár pannonos vagyok, gondolom ugyanaz). A cserekészülék meg gáz, ha csak ez van (Lehet, hogy én is így fogok járni.)
|
csüt. júl. 13, 2006 8:46 |
|
|
wid2
ezüst tag
|
Tudja valaki hogy a R1CA021 s szoftver mibe más mint pl a R1L002?
Kösz
|
csüt. júl. 13, 2006 7:47 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Dester írta: Nekem is néha műxik a joy rendesen, néha lefelé nem akar. Érdemes visszavinnem garis javításra?
Amúgy a T68nál ugyanígy bexart a joy.
blueye: float's mobile agent, telefonkönyv, összes adat áttölt, majd kérj egy másik ericssont cserébe, és arra vissza. Nameg ha visszakapod a K750-et (D750), és eltűnt valami róla, egyszerűen vissza tudod rakni.
Persze, hogy érdemes. Nem is a t-mobile javítja, hanem viszaküldik a SE-nak. Ezért legalább két hét a javítás.
Köszönöm a segítséget, természetesen ismerem az FMA-t, de én mostanában a MyPhone Explorer-t használom. Nem is ezzel van a gond, hanem azzal, hogy a "legjobb" készülék, amit adtak volna 100 db nevet "tud" megjegyezni...
|
csüt. júl. 13, 2006 6:13 |
|
|
Dester
Moderátor
|
Nekem is néha műxik a joy rendesen, néha lefelé nem akar. Érdemes visszavinnem garis javításra?
Amúgy a T68nál ugyanígy bexart a joy.
blueye: float's mobile agent, telefonkönyv, összes adat áttölt, majd kérj egy másik ericssont cserébe, és arra vissza. Nameg ha visszakapod a K750-et (D750), és eltűnt valami róla, egyszerűen vissza tudod rakni.
|
szer. júl. 12, 2006 22:02 |
|
|