Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 17:41

Hozzászólás a témához  [ 4648 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 93  Következő
SonyEricsson K750/D750 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás 
hanky írta:
nem okoskodtam! ha elolvasod akkor rájössz arra is, hogy az sw-t nézve ugyanott vagy mintha w800i-t vennél! gondolkodjál már mielőtt írsz!

Szia, én gondolkodtam.
Viszont, ha elolvasod mit kérdeztem, akkor lát6tod, hogy a sw up utáni lassulás, csak a minimális hw eltérések eredménye lehet. Ami előfordulhat, mert a 2 teló kapcsolás rajzát nem hiszem, hogy olyan sokan ismerik. Ezért marad az empírikus mód.
Hisz a sw ugyanaz. Tehát nem a sw upgrade hoz kértem tanácsot, hanem, hogy egyáltalán pont e célra vegyek e d750i t. Vagy inkább w8x0t. Így már oké? Tehát olyanra gondoltam, aki ismeri a w800i sebességét / menü, cam acces/ és a d750 sw up-os verziót.

Arra kérlek, mielőtt olvasásra buzdítanál, vagy lehordanál a tudatlanságánál fogva bárkit, gondolj arra, hogy van olyan téma a világon, ahol ezt más is megtehetné Veled.

üdv

Patika

szomb. szept. 16, 2006 8:17
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
nem okoskodtam! ha elolvasod akkor rájössz arra is, hogy az sw-t nézve ugyanott vagy mintha w800i-t vennél! gondolkodjál már mielőtt írsz!

szomb. szept. 16, 2006 8:04
ezüst tag

Hozzászólás 
hanky írta:
ha csak kicsit is visszaolvasol akkor rájössz, hogy akkor éri meg mecsinálni ha akarod, ha nem akarod akkor nem! a garancia elvész! a telefon csak "jobb" lesz tőle!

Szia, visszaolvastam, de a lelassulást nem találtam meg benne. Nem okoskodó hozzászólást, hanem tanácsot kértem.a gari nem kifejezetten érdekel.

üdv

Patika

szomb. szept. 16, 2006 7:55
platina tag

Hozzászólás 
ha csak kicsit is visszaolvasol akkor rájössz, hogy akkor éri meg mecsinálni ha akarod, ha nem akarod akkor nem! a garancia elvész! a telefon csak "jobb" lesz tőle!

szomb. szept. 16, 2006 7:45
ezüst tag

Hozzászólás 
hanky írta:
teljesen ugyanaz a BT része a két telefonnak!
a w800i-vá varázsolása is kivitelezhető, csak olvass vissza egy kicsit! egyébként én azért megpróbálnám egy másik k750i-vel vagy w800i-vel is!

Sziasztok, ez a w800i re up a D750 részéről infóim szerint kicsit lassulással jár? Mi a váéleményetek? Érdemes, vagy inkább nevezzek be egy w800i re? Tudok még dominóban szerezni, ha megéri megcsinálni.

Csak ma választ kell rá adnom, hogy kell e.
THX 4 ALL, Patika

szomb. szept. 16, 2006 7:35
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Tesztelte valaki a kamera drivereket? 2.4, 2,71, 5.4, 10.1?
Vannak valakinek tapasztalata, hogy melyik a legjobb?
Esaton egy halom található. Van itt kijelző és hang driver is. Sikerült mindkettőt lecserélnem. :lol:
A camdrive0-k itt találhatók: http://www.esato.com/board/viewtopic.ph ... start=1470

hétf. szept. 11, 2006 7:43
vas-tag

Hozzászólás 
Nem voltam a tűzijátékon, akkor éppen az Adriában lógattam a lábam / teló nélkül/.
A szoftver frissítésen túl vagyok, de a teló még garis így irány a szerviz, kezdjenek ők vele valamit.

pén. szept. 08, 2006 17:10
Moderátor

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Macika írta:
A tűzijátékon kint voltál?

:D

Ez jó, már nem azt kérdezzük, hogy kapott-e vizet a teló, hanem, hogy kint voltál-e a tűzijátékon... :)
:))

csüt. szept. 07, 2006 0:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:

:D

Ez jó, már nem azt kérdezzük, hogy kapott-e vizet a teló, hanem, hogy kint voltál-e a tűzijátékon... :)

szer. szept. 06, 2006 22:48
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
kacsintos írta:
Köszöntök minden fórumozót!
Azzal kapcsolatban kérném segítségeteket, hogy D750i telefonom fényképezéskor, az autofókusz beállítása után a gyári háttérre /T-Moblie/ visszaugrik.
Az exponálás hangja hallható, azonban kép nem készül, így semmit sem ment el. :cry:
Próbáltam másik memokártyával, ill. kártya nélkül is fényképezni de a végeredmény mindig negatív.
Érdekes, amit írsz, legutóbb nálam akkor volt ilyen gondja készüléknek, amikor rossz v. teli kártya volt a telóban, a belős memória pedig szintén tele volt. Képkészítésnél több hely kell neki, mint amekkor egy kép lesz. Tehát olyan 1,5 MB körül kell legyen minimálisan üres hely.

Persze gondolom, hogy ez túl egyszerű volna, tuti más hiba lesz...
Szoftfrissítésen gondolkoztál már.

Esetleg nem esett nagyot a teló?

szer. szept. 06, 2006 20:21
vas-tag

Hozzászólás 
Köszöntök minden fórumozót!
Azzal kapcsolatban kérném segítségeteket, hogy D750i telefonom fényképezéskor, az autofókusz beállítása után a gyári háttérre /T-Moblie/ visszaugrik.
Az exponálás hangja hallható, azonban kép nem készül, így semmit sem ment el. :cry:
Próbáltam másik memokártyával, ill. kártya nélkül is fényképezni de a végeredmény mindig negatív.

szer. szept. 06, 2006 19:46
vas-tag

Hozzászólás 
Kössz, ki fogom próbálni, de csak másik K750i-t tudok szerezni. Furcsa, hogy ha ugyanaz a két BT, akkor miért megy máshogy. Egy külföldi lap szerint tökéletesen megy, ez lehet a másik piacra gyártott telefon miatt, de lehet, hogy csak nem tesztelték eleget, mert csatlakozás után 5-10 percig teljesen jónak tűnik. Mindenesetre köszönöm a tippet!

vas. szept. 03, 2006 21:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
(syrius) írta:
Nos TrabiTM kipróbáltam a layout.xml-t, de a teló nullázása (mindent vissza állit) után még mindig el van csúszva pin kódot kérő ablak is:( Lehet, hogy mégis az eredeti menu.ml kellene....

tpa/preset/system/menu/menu.ml

De miért nyomsz mindent visszaállít-ot?

Bár a menu.ml-nek elvileg esmmi köze a PIN kéréshez, de tessék: menu.zip

vas. szept. 03, 2006 19:38
platina tag

Hozzászólás 
teljesen ugyanaz a BT része a két telefonnak!
a w800i-vá varázsolása is kivitelezhető, csak olvass vissza egy kicsit! egyébként én azért megpróbálnám egy másik k750i-vel vagy w800i-vel is!

vas. szept. 03, 2006 18:15
vas-tag

Hozzászólás 
Helló minden fórumozónak! Egy kis segítséget szeretnék kérni a hozzáértőktől. Van egy K750i telefonom, Pannonos, garanciális, illetve van egy Pioneer DEH-P55BT autós cuccom, ami Bluetooth-os és elvileg akár ki is hangosíthatná a telefont, de nem teszi. Csatlakoznak, aztán néhány perc elteltével elbontanak, majd kezdődik az egész újra. Ha kapcsolat közben van hívás, akkor jó, ha nem, nem. A Pioneer weblapján ez a telefon NOT RECOMMENDED minősítéssel szerepel, a W800i pedig állítólag tökéletesen működik, bár látni nem láttam, de a lap azt írja. Vennék is egy W800i-t, de a SE szerint viszont a 2 telefon BT egysége és BT szoftvere ugyanaz! Most akkor mi van? Csak azt szeretném tudni, hogy tényleg ugyanaz-e, mert ha igen, akkor nem erőltetném a W800i-t se. Köszönöm, ha valaki válaszol, vagy van bármi használható ötlete a dologra. Ja, az SE szerint rossz a K750i-m BT része, de minden mással tökéletesen működik, egyéb kihangosítóval is, és a legújabb szoft van rajta. Esetleg egy W800i szoft a K750i-re? Kivitelezhető?

vas. szept. 03, 2006 18:06
arany tag

Hozzászólás 
Landon írta:
Sry a sok kérdésért srácok, de miez a kavar az mp3 csangőhangokkal a Vodás K750i-nél? Miért nem lehet beállítani csengőhangnak? :S

Már miért ne lehetne?

Enyém is vodás, 3 hetes és simán megy az MS-n tárolt mp3 csengőhangként beállítva.

vas. szept. 03, 2006 17:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hogy inkább töltsed le pénzért a b**i lájvról! :twisted: :twisted: :twisted:

Guni

vas. szept. 03, 2006 17:20
vas-tag

Hozzászólás 
Sry a sok kérdésért srácok, de miez a kavar az mp3 csangőhangokkal a Vodás K750i-nél? Miért nem lehet beállítani csengőhangnak? :S

vas. szept. 03, 2006 15:37
platina tag

Hozzászólás 
(syrius) írta:
hanky írta:
a w700i valóban más hw-sen, szóval abba nem lehet mahinálni efféle dolgokkal, úgy tudom! mondjuk volt már ebben a topicban asszem némi szó róla.
más: nem tudna véletlenül küldeni nekem valaki egy GYÁRI k750i menu.ml fájlt? vagy esetleg ötletet, hogy honnan lehetne letölteni?
köszi

Nos TrabiTM kipróbáltam a layout.xml-t, de a teló nullázása (mindent vissza állit) után még mindig el van csúszva pin kódot kérő ablak is:( Lehet, hogy mégis az eredeti menu.ml kellene....

tudom, hogy honnan kell előszedni, meg hogy hova kell visszaírni, de nekem csak maga a gyári eredeti k750 menu.ml fájlra van szükségem, mert nekem nincs meg!

vas. szept. 03, 2006 14:54
vas-tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Landon írta:
Értem! Köszi srácok, és legközelebb visszaolvasok ígérem! :) Nah akkor megnlesem majd elősszörmennyire sux ez a Vodás S aztán ha nagyon akkor marad az a megoldás hogy megkére egy forum társat... :) Különben a vodás menük eltüntetésére jó a sima theme csere is nem? És az ha jól tudom kockázat mentes is mivel az csak theme csere... :) Van egy nagyon szép Windows Vista theme amit majd fel szeretnék dobni rá mert nagyon szép! :)
Igen, elegendő, akkor csak a beköszönő és elköszönő képernyő marad Vodás, ill. a jobb funkcióbillentyű MINDENKÉPPEN Live!-os. Ennek megfelelően más a billzár kioldása is.
Értem, köszi! Különben az hogy vodás a teló azontúl hogy a Live! jön be majdnem minden gombnyomásra, ront vmit a k750i-n? Tehát a teló gyári tulajdonságain változtat vmit? Pl. csengőhang kezelés stb. Az 1GB-s MMC-t alapból kezeli? Szal nem kel hozzá firmware frissítés? Én azért választottam ezt a telót mert ahoz képest hogy mennyi mindent tud Voda előfizetésben nagyon olcsó, főleg ezek érdekelnek: 2mp kamera, mp3 lejátszás m, csengőhangnak beállítás, rádió, bluetooth, infra stb. Ja és Ti milyen progit használtok feltöltésnek? :-) Én idáig a Cell Phone Manager-t használtam.

http://www.deviantart.com/deviation/21273643/ Itt a Vista Theme amit majd fel szeretnék tenni, ha vkit esetleg érdekel! :) Különben az bekavarhat a témknál hogy ezek angol nyelvűek a teló meg magyar? Engem személy szerint nem zavar az angol nyelv sőt jobb is lenne mint a magyar csak sms írásnál volt nekem olyan az E310él hogyha angol nyelvűre volt állítva a a teló akkor a T9 is angol volt és ezt nem szeretném itt. :)

vas. szept. 03, 2006 14:07
Moderátor

Hozzászólás 
Landon írta:
Értem! Köszi srácok, és legközelebb visszaolvasok ígérem! :) Nah akkor megnlesem majd elősszörmennyire sux ez a Vodás S aztán ha nagyon akkor marad az a megoldás hogy megkére egy forum társat... :) Különben a vodás menük eltüntetésére jó a sima theme csere is nem? És az ha jól tudom kockázat mentes is mivel az csak theme csere... :) Van egy nagyon szép Windows Vista theme amit majd fel szeretnék dobni rá mert nagyon szép! :)
Igen, elegendő, akkor csak a beköszönő és elköszönő képernyő marad Vodás, ill. a jobb funkcióbillentyű MINDENKÉPPEN Live!-os. Ennek megfelelően más a billzár kioldása is.

vas. szept. 03, 2006 13:51
ezüst tag

Hozzászólás 
hanky írta:
a w700i valóban más hw-sen, szóval abba nem lehet mahinálni efféle dolgokkal, úgy tudom! mondjuk volt már ebben a topicban asszem némi szó róla.
más: nem tudna véletlenül küldeni nekem valaki egy GYÁRI k750i menu.ml fájlt? vagy esetleg ötletet, hogy honnan lehetne letölteni?
köszi

vas. szept. 03, 2006 13:48
vas-tag

Hozzászólás 

vas. szept. 03, 2006 13:46
Moderátor

Hozzászólás 
hanky írta:
na akkor nézzük csak. a telefonhoz adott usb kábelre van csak szükséged, valamint néhány programra! ha csak a menüből akarod eltávolítani a piros ikonokat, akkor a FAR manager és a FlashPlugin a te barátod! ha esetleg egy w800i menüt is rá akarsz dobni, akkor azt is megteheted a gyári kábellel a SEUS-on keresztül egy aprócsak progi segítségével! az ezekhez való pontos és részletes leírást a seria.hu-n találod meg. FONTOS: az imént említett beavatkozások a garancia elvesztésével járnak, valamint hordoznak magukban némi kockázatot, hogy meghal a teló, illetve a telefon simlockja is megmarad, bár azt hiszem ezt nem kérdezted. ja és ha a telód CID 49-es, akkor nem tudod vele ezeket megcsinálni!
van még egy és szerintem a legyegyszerűbb modja a dolognak: megkérsz a fórumon valakit aki ilyesmivel foglalkozik és némi ellenszolgáltatásért cserébe megoldja!
CID49-es az összes ma kapható K750i a Vodánál. Így aztán ne vezessük félre a topictársat.

Nincs 'házilagos' megoldás rá, csak a fizetős, hogy elhozza valamelyikünkhoz.

vas. szept. 03, 2006 13:37
Moderátor

Hozzászólás 
Landon írta:
Hi all!

Elnézést, biztosan sokan kérdezték már ezt előttem de ha nem haragszotok meg rám most nem olvasnék vissza! :-) Abban kérnénm asegítségeteket, hogy most veszek egy SE K750i-t a Vodánál occsóért, de ugye megvan az a hátrány hogy Live!-os... namost én ezt el akarom tüntetni, csak az a baj hogy telókban egyálltalán nem vagyok otthon! :-) Namost vki volna olyan szíves és elmagyarázná nekem lépésről-lépésre hogy mit hogyan kell csinálnom? :-) Kezdjük onnan hogy milyen USB kábelt kell szereznem? Vagy azt a készülékhez adnak mint tartozék? Namost ha már megvan a megfelelő kábel akkor mit kell tennem? Az orig SE software-t honnan tudom megszerezni? A SE honlapján ami van updatelő cuccos az a teljes legújabb SE softwareket szedi le vagy csak frissítéseket? Elnézést a láma kérdésekért telóban tényleg nem vok otthon! :-) És plz segítsetek mert undorodom a Voda Live!-ól! :-D
De, megharagszom. Tessék visszaolvasni, ne a sültgalambot várni!

vas. szept. 03, 2006 13:35
platina tag

Hozzászólás 
na akkor nézzük csak. a telefonhoz adott usb kábelre van csak szükséged, valamint néhány programra! ha csak a menüből akarod eltávolítani a piros ikonokat, akkor a FAR manager és a FlashPlugin a te barátod! ha esetleg egy w800i menüt is rá akarsz dobni, akkor azt is megteheted a gyári kábellel a SEUS-on keresztül egy aprócsak progi segítségével! az ezekhez való pontos és részletes leírást a seria.hu-n találod meg. FONTOS: az imént említett beavatkozások a garancia elvesztésével járnak, valamint hordoznak magukban némi kockázatot, hogy meghal a teló, illetve a telefon simlockja is megmarad, bár azt hiszem ezt nem kérdezted. ja és ha a telód CID 49-es, akkor nem tudod vele ezeket megcsinálni!
van még egy és szerintem a legyegyszerűbb modja a dolognak: megkérsz a fórumon valakit aki ilyesmivel foglalkozik és némi ellenszolgáltatásért cserébe megoldja!

vas. szept. 03, 2006 13:21
vas-tag

Hozzászólás 
Hi all!

Elnézést, biztosan sokan kérdezték már ezt előttem de ha nem haragszotok meg rám most nem olvasnék vissza! :-) Abban kérnénm asegítségeteket, hogy most veszek egy SE K750i-t a Vodánál occsóért, de ugye megvan az a hátrány hogy Live!-os... namost én ezt el akarom tüntetni, csak az a baj hogy telókban egyálltalán nem vagyok otthon! :-) Namost vki volna olyan szíves és elmagyarázná nekem lépésről-lépésre hogy mit hogyan kell csinálnom? :-) Kezdjük onnan hogy milyen USB kábelt kell szereznem? Vagy azt a készülékhez adnak mint tartozék? Namost ha már megvan a megfelelő kábel akkor mit kell tennem? Az orig SE software-t honnan tudom megszerezni? A SE honlapján ami van updatelő cuccos az a teljes legújabb SE softwareket szedi le vagy csak frissítéseket? Elnézést a láma kérdésekért telóban tényleg nem vok otthon! :-) És plz segítsetek mert undorodom a Voda Live!-ól! :-D

vas. szept. 03, 2006 12:46
ezüst tag

Hozzászólás 
TrabiTM: Köszönöm segitséged!

szomb. szept. 02, 2006 16:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
(syrius) írta:
TrabiTM, összekevertem :D A layout.xml (ami a görditő csikot is befolyásolja) eredeti file kellene nekem.... SE k750 gyári független telről lenne szó! Mailben zipben remélem tudsz küldeni megfelelőt! Előre is köszönöm...

K750 emea4 layout.xml :wink:

pén. szept. 01, 2006 14:11
ezüst tag

Hozzászólás 
TrabiTM, összekevertem :D A layout.xml (ami a görditő csikot is befolyásolja) eredeti file kellene nekem.... SE k750 gyári független telről lenne szó! Mailben zipben remélem tudsz küldeni megfelelőt! Előre is köszönöm...

csüt. aug. 31, 2006 20:34
arany tag

Hozzászólás 
Köszi Gyöngyi !

Így már teljesen világos . Egyre szebb kihívás ... :D :D :D

csüt. aug. 31, 2006 20:00
arany tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Biztos hülye kérdés, de rég nem vettem Dominóval készüléket: ilyenkor adnak hozzá mindent az eredeti dobozában, vagy egy spec. Dominós egységcsomagot csinálnak Dominó dobozban?

Nem az...
Természetesen itt minden ugyanúgy van, mint bármelyik típusú vételnél. A gyári doboz van egy 1 mérettel nagyobb dominós dobozva "paszírozva".

Ma már megfagyott egyszer BT képküldés közben. Az XP nem készült fel, ő meg rákérdezett küldje-e újra. XP fogadásra állítva telcsi retry... nos ezt nem kellett volna. Aksi le...

csüt. aug. 31, 2006 15:12
arany tag

Hozzászólás 
SIS írta:
Köszi az infót !
Azért nagyon furcsa, hogy ugyanarra a készülékre különböző védelmi rendszer létezik.
Az érdekük akkor már nem az lenne , hogy minden készülékben CID49 legyen?
Persze ne legyen így, mert akkor az meg nekünk nem lenne jó . :D

Nem többféle védelemmel készülnek, hanem úgy másfél éve, amikor
az első K750i-k/stb kijöttek, még CIDhuszonx volt az első védelmi rendszer neve.
Aztán rájöttek, hogy hol törhető ez fel és kitalálták a CID36-ot, stb.
Most a CID49-es az, amit csak komoly szervizcuccokkal lehet csak
függetleníteni.

Valahogy úgy kell elképzelni mint a Windowsnál a folyamatos
service pack-okat. Mindig van hiba, amit javítani kell.

Gyöngyi

csüt. aug. 31, 2006 10:51
arany tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
SIS írta:
Úgylátszik nagyon lemaradtam ! Milyen hiba az a CID49 ?
És hogy lehet előidézni?
Bocs, csak nagyon furdalja az oldalam. :D

A CID49 az nem hiba, hanem a CID szám a telefon védelmi rendszerét jelzi.
A 49-est a tört progik nem kezelik...

Köszi az infót !
Azért nagyon furcsa, hogy ugyanarra a készülékre különböző védelmi rendszer létezik.
Az érdekük akkor már nem az lenne , hogy minden készülékben CID49 legyen?
Persze ne legyen így, mert akkor az meg nekünk nem lenne jó . :D

csüt. aug. 31, 2006 10:45
platina tag

Hozzászólás 
köszi

csüt. aug. 31, 2006 10:06
arany tag

Hozzászólás 
Okszi, köszi a gyors választ. Veszek akkor egyet! :)

Amúgy meg a w700i-re is azt mondják,hogy ugyanaz mint a k750i és azt közben nincs benne autófókusz. :evil:

A franc se tud már eligazodni ezeken. :( Amúgy meg egy k800i lenne az "igazi", de most másra kell a della.

csüt. aug. 31, 2006 8:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
blueye írta:
Tejberizsa írta:
Sziasztok!

Szeretnék venni egy D750i-t, de nem tudom, hogy van benne autófókusz? Amúgy W800i-re akartaton flash-elni és ezért lenne fontos.

Lehet láma kérdés, de mindenki mást mond. :(

Van.
(Bár nem értem, hogy ez miért fontos a flasheléshez :lol: )

Hardverileg gondoltam, mert a W800i-ben biztosan tudom, hogy van. Amúgy dominóban nagyon baráti ára lett a kicsikének.

Még 1 kérdés: a W700i vs D750i? Melyik jobb?

Ép' ezért nem értettem, mert a d750 és a w800 "hardverileg" azonos. (Ezért is lehet "átflashelni".)

csüt. aug. 31, 2006 7:56
arany tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Tejberizsa írta:
Sziasztok!

Szeretnék venni egy D750i-t, de nem tudom, hogy van benne autófókusz? Amúgy W800i-re akartaton flash-elni és ezért lenne fontos.

Van.

Hardverileg gondoltam, mert a W800i-ben biztosan tudom, hogy van. Amúgy dominóban nagyon baráti ára lett a kicsikének.

Még 1 kérdés: a W700i vs D750i? Melyik jobb?

csüt. aug. 31, 2006 7:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Tejberizsa írta:
Sziasztok!

Van.

csüt. aug. 31, 2006 7:44
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

csüt. aug. 31, 2006 7:24
platina tag

Hozzászólás 
a da-vinci féle ingyenesen letölthető cucc is kiolvassaíelvileg a gyári kábel segítségével!

csüt. aug. 31, 2006 7:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Úgy nem, cucc mindenképp kell hozzá.

szer. aug. 30, 2006 21:48
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Pl. SETOOLban próbálj GDFS-t olvasni.

Elvileg kezdéskor kiolvassa az infókat a telóból...

Ezek szerint simán szervizmenüből nem látszik.

szer. aug. 30, 2006 21:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Pl. SETOOLban próbálj GDFS-t olvasni.

Elvileg kezdéskor kiolvassa az infókat a telóból...

szer. aug. 30, 2006 21:36
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
SIS írta:
És hogy lehet előidézni?

És ezt hol tudod megnézni?

szer. aug. 30, 2006 21:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
SIS írta:
És hogy lehet előidézni?

szer. aug. 30, 2006 18:09
a fórum lelke

Hozzászólás 
(syrius) írta:
Az Én gondom az, hogy menüikon csere közben a FAR-al elfelejtettem lementeni az eredeti xml-t, És amióta resetelem a telót, mindig elcsúszik a bekapcs utáni menü ablak... Csak se online fresh a segitsÉgem... Akkor jó! Ha valaki felrakna egy origin menu.xml filÉt az nagy sos lenne:D

A bekapcs utáni dolgoknak semmi közük a menu.ml-hez, azokat a layout.xml tartalmazza.
Menu.xml meg egyébként sincs a telón. :)

Tehát, ha leírod, hogy mi kell, és hogy melyik telóra, akkor lehet tudok segíteni, de így nehéz... :wink:

szer. aug. 30, 2006 18:06
arany tag

Hozzászólás 
Gyöngyi írta:
Trabi TM írta:
Gyöngyi írta:
Jelenleg is próbálják őket életre kelteni...

Már nem, megtörtént... :wink: :P

Szuper! :P
Bár ez nem vigasztal CID49 telósként...
:)

És hogy lehet előidézni?

szer. aug. 30, 2006 18:04
ezüst tag

Hozzászólás 
Az Én gondom az, hogy menüikon csere közben a FAR-al elfelejtettem lementeni az eredeti xml-t, És amióta resetelem a telót, mindig elcsúszik a bekapcs utáni menü ablak... Csak se online fresh a segitsÉgem... Akkor jó! Ha valaki felrakna egy origin menu.xml filÉt az nagy sos lenne:D

szer. aug. 30, 2006 17:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Grass írta:
blueye írta:
Pont erre voltam kíváncsi, hogy van is ennyiért vagy csak hirdetik.

Volt, bár nem sok... ;-)

Biztos hülye kérdés, de rég nem vettem Dominóval készüléket: ilyenkor adnak hozzá mindent az eredeti dobozában, vagy egy spec. Dominós egységcsomagot csinálnak Dominó dobozban?

szer. aug. 30, 2006 12:47
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4648 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 93  Következő