|
Sony Ericsson V630i - Walkman Vodafone módra?
Szerző |
Üzenet |
vocsok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 615 Tartózkodási hely: Budapest
|
Big P. írta: Egy ismerősöm 64es kártyát kapott hozzá.. Igaz,ő ilyen kórházi csomaghoz rendelte,de ettől függetlenül ezt nem értem.. Most ez változott és nem 256os van hozzá?
Szerintem a boltosok kicserélik a K610i-hez járóéval
Van valami infó, kaható-e már a Márkaboltokban?
|
csüt. nov. 02, 2006 17:00 |
|
|
Big P.
arany tag
Csatlakozott: szer. nov. 02, 2005 14:36 Hozzászólások: 212 Tartózkodási hely: Budapest
|
Egy ismerősöm 64es kártyát kapott hozzá..
Igaz,ő ilyen kórházi csomaghoz rendelte,de ettől függetlenül ezt nem értem..
Most ez változott és nem 256os van hozzá?
|
csüt. nov. 02, 2006 15:32 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
Trabi TM írta: Upsz, tényleg. Ez az összecsukhatókra nem igaz, a Z520-on is ott van, ahol a K700-on volt...
Pontosan! Z520i tulajként én is tanusíthatom.
|
hétf. okt. 30, 2006 8:49 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
T68m írta: láttál már w300-ast?
Upsz, tényleg. Ez az összecsukhatókra nem igaz, a Z520-on is ott van, ahol a K700-on volt...
|
vas. okt. 29, 2006 23:47 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Trabi TM írta: Vizsla írta: Díjaztam volna, ha a hangerõ gombok a helyükön, bal oldalt maradtak volna. Annak a helyén a félbehagyott zenehallgatást indító gomb található. És a jobb oldalon van a hangosító, de besüllyesztve, így elég macerás beszéd közben hangosítani. Bal kézzel telefonálók elõnyben! A K700 után kiadott összes telón így van...
láttál már w300-ast?
|
vas. okt. 29, 2006 21:51 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Vizsla írta: Azt írtam, hogy "itthon" nincs. Ha "otthon"-t írtam volna, akkor jobb lett volna, mi ?
Ja...
|
vas. okt. 29, 2006 21:27 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Trabi TM írta: De ha nekem nem hiszel,... Én ilyet nem mondtam. Ahogy elolvastam, megpróbáltam, ahogy írtad, és lám... Egyébként azt mondta a csóka, hogy már sok ilyet eladott, és nem tudja miért nem tudja felrakni Trabi TM írta: Ok, de nem azt írtad, hogy Nálatok nincs, hanem azt, hogy a vodának nincs... Azt írtam, hogy "itthon" nincs. Ha "otthon"-t írtam volna, akkor jobb lett volna, mi ?
|
vas. okt. 29, 2006 21:19 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Vizsla írta: Ezt a Tiéddel azonos munkakörű ember mondta, és ez alapján csináltam és írtam. Így ha tönkremegy, őt terheli a felelősség, bár ezt sosem fogom tudni rábizonyítani. Hát akkor Ő sem látott még SE telefont közelről. De ha nekem nem hiszel, akkor a használati útmutatónak talán. Ha esetleg azt sem kaptál a telóhoz, akkor : http://www.sonyericsson.com/downloads/V ... R1a_HU.pdfVizsla írta: Én meg attól 10km-re, Szentendrén vagyok .
Ok, de nem azt írtad, hogy Nálatok nincs, hanem azt, hogy a vodának nincs...
|
vas. okt. 29, 2006 21:09 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
Trabi TM írta: Valamikor igen, mint írtam viszonteladóknál még mindig kapsz, és ez inkább új ügyfélszerző akció, nem ügyfélmegtartó akció, azért van így a dolog...
Ez viszont így elég gáz és pofátlan húzás a Voda részéről. Ennyire nem számít neki egy 4, illetve 5 éve hűséges előfizető? Már egyre inkább bánom, hogy újabb két évvel meghosszabbítottam a hűségemet (egyedül csak az ingyenduma tud megnyugtatni egy kicsit).
Remélem azért a közeljövőben újra lehet lesz rendelni és a márkaképviseleteken is lehet lesz kapni. Ellenkező esetben lehet megkezdem a család és ismerősök lebeszélését a Vodáról .
|
vas. okt. 29, 2006 17:17 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Trabi TM írta: Alkalomadtán olvasd le a használatit, NEM így kell leszedni, simán benyomod a jelöle helyen, és lecsúsztatod. Ha nem így szeded le, akkor kb 20 leszedés után már magától le fog esni. Ezt a Tiéddel azonos munkakörű ember mondta, és ez alapján csináltam és írtam. Így ha tönkremegy, őt terheli a felelősség, bár ezt sosem fogom tudni rábizonyítani. Trabi TM írta: A K700 után kiadott összes telón így van... Nekem ez az első, K700i után Trabi TM írta: Igen ennek már teljesen külön van az összes LED vezérelve, híváskor ez látszik is, hogy nem egyszerre villognak, ez direkt van így.
Minden SE teló így működik, csak amin nincs LED, nem látod, hogy még nincs kikapcsolva, csak az LCD-t kapcsolta ki... Jó tudni . Köszi. Trabi TM írta: Pesten van. Én meg attól 10km-re, Szentendrén vagyok . Trabi TM írta: A K750 témái jók hozzá, ebből meg találni fogsz párat... Köszi, meg a szoftinfot is!
|
vas. okt. 29, 2006 17:17 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Vizsla írta: R1CE001 EROM: R3A011 Fő kijelző: 200604187 Kamera: 2.8 Videokamera: 1.14 Memory Stick: R4A Java: 7.1 stb.
Van valamelyikből frissebb? Köszönöm!
Ebből egyedül az R1CE001 a lényeg, ez a SW verzió, az összes többi a SW-el együtt frissül.
Jelenleg nincs hozzá újabb, csak K610-hez...
|
vas. okt. 29, 2006 16:59 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Vizsla írta: Jónak mondható. A hátlapot úgy lehet leszedni, ha a körmömmel kicsit kifeszítem a két sarkánál. Ekkor a hátlap alja ugyebár a kezemben van, de felül, a kameránál még be van akadva. Ahhoz, hogy onnan is kijöjjön, muszáj hátrafeszíteni, de ez olyan hangot ad ki, mintha a hátlapot tartó pöckök eltörtek volna . Alkalomadtán olvasd le a használatit, NEM így kell leszedni, simán benyomod a jelöle helyen, és lecsúsztatod. Ha nem így szeded le, akkor kb 20 leszedés után már magától le fog esni. Vizsla írta: Díjaztam volna, ha a hangerő gombok a helyükön, bal oldalt maradtak volna. Annak a helyén a félbehagyott zenehallgatást indító gomb található. És a jobb oldalon van a hangosító, de besüllyesztve, így elég macerás beszéd közben hangosítani. Bal kézzel telefonálók előnyben! A K700 után kiadott összes telón így van... Vizsla írta: A joystick megvilágítása független a többi billentyűétől. Oly annyira, hogy van, hogy nem is egyszerre alszanak ki, vagy hogy egy pillanatra kialszik, visszatér, aztán majd csak utána sötétül el. Igen ennek már teljesen külön van az összes LED vezérelve, híváskor ez látszik is, hogy nem egyszerre villognak, ez direkt van így. Vizsla írta: A kikapcsolás egy picit érdekes, mert miután elsötétült a telefon, a tetején, a zöld led, még 10-12 másodpercig villog. És ezidő alatt nem is reagál a bekapcsoló gomb megnyomására. Tehát egy kikapcs után, kb. 10-15 mp.-et kell várni, hogy újra be lehessen kapcsolni. Minden SE teló így működik, csak amin nincs LED, nem látod, hogy még nincs kikapcsolva, csak az LCD-t kapcsolta ki... Vizsla írta: Egyébként itthon, csak a vodának nincs 3G-je . Mekkora szívás ! Pesten van. Vizsla írta: Esato.comról próbáltam témát tölteni, de ott nincs V630i-s téma, kerestem K618-asat, nem túl bő a választék. Pontosan mely telefonokkal kompatibilis témák tekintetében?
A K750 témái jók hozzá, ebből meg találni fogsz párat...
|
vas. okt. 29, 2006 16:56 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Vizsla írta: Már az is csoda, hogy lehet viszonteladónál számlát befizetni. Ja, de persze én adjam meg a számla végösszegét . Meg csak kártyával. Nevetséges...
Hát ez is csak néhány helyen csoda, ugyanis hozzánk már 3 éve nem hajlandóak betenni egy ilyen terminált, pedig párszor már kértem...
|
vas. okt. 29, 2006 16:41 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Zsombe írta: Ez elég érdekes. Leakciózták, jó áron van, nem is kifutó modell, de mégsem rendelhető? Hogy van ez kérem szépen? Azért valamikor csak lehet lesz rendelni és kapni ilyen készüléket nem?
Valamikor igen, mint írtam viszonteladóknál még mindig kapsz, és ez inkább új ügyfélszerző akció, nem ügyfélmegtartó akció, azért van így a dolog...
|
vas. okt. 29, 2006 16:40 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Vizsla írta: Végül pedig el kell küldeni a 1270-eseket egy továbbképzésre!
Ha ezt a konkrét megoldást elküldöd a 1270-nek mondjuk emilben, akkor elképzelhető, hogy a legközelebbi telefonálónak már tudnak segíteni, vagy csak berakják a polcra és továbbra is tesznek a user fejére?
|
vas. okt. 29, 2006 13:11 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
R1CE001
EROM: R3A011
Fő kijelző: 200604187
Kamera: 2.8
Videokamera: 1.14
Memory Stick: R4A
Java: 7.1
stb.
Van valamelyikből frissebb? Köszönöm!
|
vas. okt. 29, 2006 11:45 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Opera Mini:
Adatfolyamnál Proxyt igenre kell állítani, beírni (hiába betűt kér, akkor is ez kell): 10.9.8.7
Portnak meg a 9201-et.
Sajnos sem fejléc, sem adattömörítés bekapcsolásával nem műkődik a wap, tehát ezeket továbbra is ki kell kapcsolni.
Végül pedig el kell küldeni a 1270-eseket egy továbbképzésre!
|
vas. okt. 29, 2006 11:11 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Kora reggel????
1 óra van!
Fél hétkor keltem, mai idő szerint .
Nincs benne rádió.
Az akku nem tudom. Hamar merül, így másfél meg wapozás, és 15 percnyi üszire várakozás után. Most van 55%-on. Ja, és nem 3G terület.
|
vas. okt. 29, 2006 10:46 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
Szia Vizsla!
Nagyon szépen köszönöm a részletes tesztféleséget! Azt szeretném még kérdezni, hogy az akksija mennyit bír? FM rádió van benne? Hirtelen csak ennyi, mert kora reggel még nem forog úgy az agyam .
|
vas. okt. 29, 2006 10:36 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Összeszerelés
Jónak mondható. A hátlapot úgy lehet leszedni, ha a körmömmel kicsit kifeszítem a két sarkánál. Ekkor a hátlap alja ugyebár a kezemben van, de felül, a kameránál még be van akadva. Ahhoz, hogy onnan is kijöjjön, muszáj hátrafeszíteni, de ez olyan hangot ad ki, mintha a hátlapot tartó pöckök eltörtek volna . Aztán alaposabb szemügyre vétel után látjuk, hogy semmi baj nem történt. Én azért nem kísérteném a sorsot, és igyekeznék a lehető legkevesebbszer levenni a hátlapot…
Az akkufedél levétele után látszik, mennyire puritán módon van szürkére fújva a memóriakártya foglalatot és a kamera aktiváló gombot körbevevő rész: a szürkeség ritkuló festékpöttyökkel átmegy feketébe.
A hátlap felhelyezése 10-szer könnyebb, és olyan halkan pattan a helyére, hogy azt el se hinnénk, azok után, hogy mekkora reccsenés kíséri a levételt. De szép, hézagmentesen a helyére passzol. Picit csúsztatni kell, és így beugrik a helyére.
Díjaztam volna, ha a hangerő gombok a helyükön, bal oldalt maradtak volna. Annak a helyén a félbehagyott zenehallgatást indító gomb található. És a jobb oldalon van a hangosító, de besüllyesztve, így elég macerás beszéd közben hangosítani. Bal kézzel telefonálók előnyben!
A joystick, nem joystick, mert egy 5 állású gombbal van dolgunk, amelynél a bal és jobb oldal nyomáspontját eltalálni kész művészet. A többi lehetőséggel, valamint a többi gombbal semmi baj nincs.
A joystick megvilágítása független a többi billentyűétől. Oly annyira, hogy van, hogy nem is egyszerre alszanak ki, vagy hogy egy pillanatra kialszik, visszatér, aztán majd csak utána sötétül el.
A készülékház egyébként nem ujjlenyomat-megőrző.
Kijelző
Hogy a kijelzőn meglátszanak-e az ujjlenyomatok, nem tudom, nem vettem még le a csúf fóliát, amíg nem teszek rá egy normálisat. Ha meg már rátettem, akkor meg már amiatt nem lényeges.
A kijelző szép színt ad, kontrasztos, pixelmentesnek tűnik, nagy betűméretet használ (kivéve URL-megadása). Megadható, hogy félig áttetszőként a háttér alsó felére kerüljön az óra. A háttér felső felének közepén, a hálózat felett, 4 ikon található. Ez a jobb funkció gomb („Eszk.tár”) megnyomásával kelthető éltre. Balról jobbra haladva az első - ki gondolná – a live!-val kapcsolatos, ám szerencsére nem visz fel egyből a live!-ra, hanem live!-os linkek közül válogathatok. Gyorsan jobbra lépve egyet, az események olvashatók (pl. nem fogadott hívás, új sms jött, stb.), majd a futó alkalmazások közül válogathatunk (gondolom zenelejátszó, JAVA-játék sb.) majd a saját menük érhetők el (főmenü, csendes mód, naptár stb.)
Szoftver
A telefon szoftvere gyors, bekapcsolás után is.
A kikapcsolás egy picit érdekes, mert miután elsötétült a telefon, a tetején, a zöld led, még 10-12 másodpercig villog. És ezidő alatt nem is reagál a bekapcsoló gomb megnyomására. Tehát egy kikapcs után, kb. 10-15 mp.-et kell várni, hogy újra be lehessen kapcsolni.
Fotó
Közeli, A/4-es lapról
Kültér, felhős, esős időben
Beltér
Látszik, hogy egyik esetben sem lettek élesek a képek. A színek viszont egész jók.
A dátumozás, fehéregyensúly, éjszakai, felhős, napos mód beállítható. Effektek vannak (pl. szépia).
Mentés 3-4 mp.-ig tart. Utána egyből a küldést ajánlja fel. A készülék jobb alján lévő gomb alapesetben aktiválja a kamerát.
Csak 3G-s üzemmód nem választható ki rajta sajnos. Egyébként itthon, csak a vodának nincs 3G-je . Mekkora szívás !
USB-átvitel
Ahogy összedugom a készülékkel, megkérdezi, hogy fájlátvitel lesz, vagy telefonmód.
Előbbi esetet választva, 20 másodperc után hozzáférhetővé válik a memóriakártya. Itt látható a tartalma.
Az XP „Hardver biztonságos eltávolítása”-t kiválasztva, kihúzva az USB-kábelt, 4 másodperc múlva a telefon elsötétül, majd 7 másodperc múlva visszatér belé az élet, és belép a hálózatba.
Témák, csengőhangok, BT
5 téma található benne, kis ikon jelzi, melyik memóriában foglal helyet. Ak ét live!-os közül egyik az alap, a másik egy disco stílusú (elnevezése alapján), majd három giccses vacak. Nos, nekem a sima live!-os van beállítva. Akkor képzelhetitek, milyen lehet a másik négy...
Esato.comról próbáltam témát tölteni, de ott nincs V630i-s téma, kerestem K618-asat, nem túl bő a választék.
Pontosan mely telefonokkal kompatibilis témák tekintetében?
A témák (mindegyik) átküldhetők BT-on.
Csengőhangokból kemény 13-at pakoltak bele, amiből 4 midi, köztük az SE csengőhangja, kettő 3GP formátum, 4 mp3, a maradék m4a.
Küldhető mindegyik BT-on át, MMS-ben csak a midik (a 3GP miért nem?).
6-féle üzenetjelzés, plusz a kattanás. Van egy nyolcadik dolog, a Cosmic, amit még nem sikerült lejátszanom, de ez az, aminek a helyébe betehető a csengőhangok közül bármi (mp3 is).
Egyéb
A kikunyerált (merthogy állítólag nem jár a 256-os kártyával felszerelt telefonokhoz, ebben pedig az található) alap sztereo-füles egész szépen szól, végre van némi mély hangzás. De ugyebár mégse egy HPM-70-es...
A telefonban gyakorlatilag mindenütt megtalható a CopyPaste funkció.
Van benne e-mail kliens, RSS hírolvasó, 6 demo, 2 full játék, a zenelejátszóban lejátszási lista. De inkább legyen az, hogy várom a kérdéseket . Egyelőre BT-os kapcsolatra nincs lehetőség, mert nincs USB-adapterem, a teló meg már nem támogatja az infrát, a GX15-re meg nem tudnék mit átküldeni, mert a fogadó picit buta szegényke.
Hálás lennék, ha megadná valaki, hogy állítsam be a telót az Opera Minihez, hogy menjen voda GPRS wap-pal. K700-inél működött, de hol van az már...
És persze téma kéne dögivel!
|
vas. okt. 29, 2006 10:18 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Trabi TM írta: Mert akkor belelátnánk az egész rendszerbe, ezt akarják elkerülni... 7 éve lassan ideje lenne már.
Az a kb. 20 márkaképvislet nem tudja igazán ellátni a feladatát, figyelembe véve azt is, hogy sokmindenre az a válaszuk, hogy hívjam a 1270-et.
Már az is csoda, hogy lehet viszonteladónál számlát befizetni. Ja, de persze én adjam meg a számla végösszegét . Meg csak kártyával.
Nevetséges...
|
vas. okt. 29, 2006 8:52 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
Trabi TM írta: Azért , mert nem rendelhető, ami volt az meg elfogyott... Nem tudom mennyire megbízható, ezt olyantól kellene kérdezni, akinek van ilyenje...
Ez elég érdekes. Leakciózták, jó áron van, nem is kifutó modell, de mégsem rendelhető? Hogy van ez kérem szépen? Azért valamikor csak lehet lesz rendelni és kapni ilyen készüléket nem?
|
vas. okt. 29, 2006 0:04 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Zsombe írta: Miért kifutó termék lenne? Vagy miért nem lehet márkaboltokban kapni? Egyébként mik a tapasztalatok ezzel a készülékkel? Mennyire megbízható, stabil a szoftvere?
Azért , mert nem rendelhető, ami volt az meg elfogyott...
Nem tudom mennyire megbízható, ezt olyantól kellene kérdezni, akinek van ilyenje...
|
szomb. okt. 28, 2006 23:45 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
Trabi TM írta: Márkaboltban nincs sehol, tehát hosszabbítani nem tudsz. Viszonteladónál még találhatsz 1-1 darabot, de ott meg csak új szerződéssel tudsz venni...
Miért kifutó termék lenne? Vagy miért nem lehet márkaboltokban kapni? Egyébként mik a tapasztalatok ezzel a készülékkel? Mennyire megbízható, stabil a szoftvere?
|
szomb. okt. 28, 2006 23:14 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Vizsla írta: Na oké, de headset miért nem volt benne? Másikból adta oda. Gondolom mert kivette. Vizsla írta: Más: meddig tartana beállítani, hogy szerződést lehessen hosszabbítani viszonteladónál? Nem sokáig. Csak lusták megoldani a jutalék elszámolását. Mert akkor belelátnánk az egész rendszerbe, ezt akarják elkerülni... Zsombe írta: Trabi: a V630i akkor hiánycikknek számít?
Márkaboltban nincs sehol, tehát hosszabbítani nem tudsz. Viszonteladónál még találhatsz 1-1 darabot, de ott meg csak új szerződéssel tudsz venni...
|
szomb. okt. 28, 2006 22:23 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
Trabi: a V630i akkor hiánycikknek számít? Mert elgondolkodtam azon, hogy 10.000 Ft-ért érdemes lenne venni egyet. Édesanyám előfizetésének hűségét két hét múlva már meg lehetne hosszabíttani. És akkor nekiadnám a Z520i-met, enyém meg lenne a V630i . Vagy nem olyan jó ez a telefon?
Valaki írna személyes tapasztalatot erről a telóról, hogy milyen? Mik a jó és rossz tulajdonságai, hibáim, stb....?
|
szomb. okt. 28, 2006 20:07 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Trabi TM írta: A srác összekeverte a telót a K610-el, ahhoz jár 64MB, és mono HS... Na oké, de headset miért nem volt benne?
Másikból adta oda.
Más: meddig tartana beállítani, hogy szerződést lehessen hosszabbítani viszonteladónál? Nem sokáig. Csak lusták megoldani a jutalék elszámolását.
|
szomb. okt. 28, 2006 12:06 |
|
|
And_Or
arany tag
|
Na jah, kétszer voltam a győriben márkaképviseletben, azt mondták nem is kaptak.
|
szomb. okt. 28, 2006 10:32 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Vizsla írta: Mikor kibontottuk a dobozt, azt mondta a srác, örüljek, mert 256-os kari van benne. - Miért, ez nem természetes? - Nem, mert az újakban már csak 64-es van/lesz. - De azért a headset jár hozzá, nem? Azt mondja, csak a 64-esekhez. És az is mono. - Hát - mondom - én nem erről tudok... Némi vita... Azt mondja, menjek máshova, ott vegyem meg. - Jah, kösz. - Ha odaadom, akkor más fog nálam reklamálni. - Igen? És én most épp mit csinálok ?
Márkaüzletben tudtommal az egész országben nincs...
Nálam volt folyamatosan, bár most úgy tűnik mind le van foglalva, ha el is jönnek érte a hét végén.
A srác összekeverte a telót a K610-el, ahhoz jár 64MB, és mono HS...
|
szomb. okt. 28, 2006 0:38 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Ma sikerült vennem . Hála a 1270 készletinfojának!
Pechemre nem szerződéshosszabbítással, hanem fiókban heverő Selecttel .
Ugyanis Bp.-en egyetlen márkaboltban sincs. Nem rendelhető, és országos a hiány. A GVH szabin van? Vagy csak TESCO van a közelükben?
Mikor kibontottuk a dobozt, azt mondta a srác, örüljek, mert 256-os kari van benne.
- Miért, ez nem természetes?
- Nem, mert az újakban már csak 64-es van/lesz.
- De azért a headset jár hozzá, nem?
Azt mondja, csak a 64-esekhez. És az is mono.
- Hát - mondom - én nem erről tudok...
Némi vita... Azt mondja, menjek máshova, ott vegyem meg.
- Jah, kösz.
- Ha odaadom, akkor más fog nálam reklamálni.
- Igen? És én most épp mit csinálok ?
Aztán meggondolta magát, és véletlenül belekerült a dobozomba az a sztereo headset amiről eddig ő azt hitte, mono ...
Egyébként még a vita előtt olyasmit mondott, hogy valamit tud kezdeni az imei-átírással, és akkor nekem is lehet headsetem. Ezt nem igazán értettem. Arra gondolt, leveszi a szerződésről ezt a v630i-t, és rétesz egy másikat, amihez járt a headset is és azt adja oda?
|
pén. okt. 27, 2006 22:57 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
T68m írta: mire gondolsz?
egyébként továbbra is áll a kérdés, melyiket érdemes k610i vs v630i???
Sajna K610 még nem volt a kezemben, így passzolok, de így látatlanban a K610-re szavaznék...
|
szomb. szept. 02, 2006 23:15 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Macika írta: Hááát, ha nem akarsz semmi - számodra - szükségtelent a nyakadba venni sok hónapra, akkor 60 rugóért van jobb vétel is, SZERINTEM...
mire gondolsz?
egyébként továbbra is áll a kérdés, melyiket érdemes k610i vs v630i???
|
szomb. szept. 02, 2006 18:26 |
|
|
tompyka
arany tag
|
Macika írta: T68m írta: bocs, ha most nagy h-t kérdezek, de mi a különbség, melyiket érdemes megvenni??!?!?!? Hááát, ha nem akarsz semmi - számodra - szükségtelent a nyakadba venni sok hónapra, akkor 60 rugóért van jobb vétel is, SZERINTEM...
60ért nem kell a nyakadba venni sok hónapra! 40-ért igen.
Bár az új zeksönben 65 amiből 25-öt lebeszélsz ugyhogy40-ért sem.
szerintem.
|
szomb. szept. 02, 2006 8:55 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
T68m írta: bocs, ha most nagy h-t kérdezek, de mi a különbség, melyiket érdemes megvenni??!?!?!? Hááát, ha nem akarsz semmi - számodra - szükségtelent a nyakadba venni sok hónapra, akkor 60 rugóért van jobb vétel is, SZERINTEM...
|
szomb. szept. 02, 2006 1:53 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
bocs, ha most nagy h-t kérdezek, de mi a különbség, melyiket érdemes megvenni??!?!?!?
|
pén. szept. 01, 2006 23:09 |
|
|
sanyi1979
ezüst tag
|
|
pén. szept. 01, 2006 19:56 |
|
|
Rusi
platina tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:49 Hozzászólások: 687 Tartózkodási hely: Bárhol felbukkanhatok
|
tompyka írta: Rusi írta: tompyka írta: Ujabb teszt, de semmi új. Legfeljebb hogy a cikk írója szerint nem támogatja a BT stereo head-set -et! Ezt mondjuk nem tudom, honnan veszi mert TÁMOGATJA! Még mindig várok, hogy valaki kipróbálja Walkman head-set tel, hogy tényleg halkabb-e! Nem akarok mégegyett rendelni amíg ki nem derül. Köszi Igazad van, ezt bizony elírtam, de kijavítom. Te írtad? Ezt nem tudtam.
Hát hogy olvasunk úgy tesztet, hogy a szerző nevét nem vesszük észre?
Nem történt semmi baj, én írtam el, de hát már határozottan este volt
|
csüt. aug. 31, 2006 11:49 |
|
|
tompyka
arany tag
|
Rusi írta: tompyka írta: Ujabb teszt, de semmi új. Legfeljebb hogy a cikk írója szerint nem támogatja a BT stereo head-set -et! Ezt mondjuk nem tudom, honnan veszi mert TÁMOGATJA! Még mindig várok, hogy valaki kipróbálja Walkman head-set tel, hogy tényleg halkabb-e! Nem akarok mégegyett rendelni amíg ki nem derül. Köszi Igazad van, ezt bizony elírtam, de kijavítom.
Te írtad? Ezt nem tudtam.
|
csüt. aug. 31, 2006 11:43 |
|
|
Rusi
platina tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:49 Hozzászólások: 687 Tartózkodási hely: Bárhol felbukkanhatok
|
tompyka írta: Ujabb teszt, de semmi új. Legfeljebb hogy a cikk írója szerint nem támogatja a BT stereo head-set -et! Ezt mondjuk nem tudom, honnan veszi mert TÁMOGATJA! Még mindig várok, hogy valaki kipróbálja Walkman head-set tel, hogy tényleg halkabb-e! Nem akarok mégegyett rendelni amíg ki nem derül. Köszi
Igazad van, ezt bizony elírtam, de kijavítom.
|
csüt. aug. 31, 2006 11:39 |
|
|
tompyka
arany tag
|
Ja, én is így gondoltam de nem így volt.
Arra gondolok, hogy hamis volt.
|
csüt. aug. 31, 2006 11:00 |
|
|
Bibby
platina tag
|
tompyka írta: Ujabb teszt, de semmi új. Legfeljebb hogy a cikk írója szerint nem támogatja a BT stereo head-set -et! Ezt mondjuk nem tudom, honnan veszi mert TÁMOGATJA! Még mindig várok, hogy valaki kipróbálja Walkman head-set tel, hogy tényleg halkabb-e! Nem akarok mégegyett rendelni amíg ki nem derül. Köszi
Ez mondjuk elég érdekes, mivel ezek a fülbedugós fülesek "hangosabbak" ugyanakkora hangerőn, abból az egyszerű okból kifolyólag hogy közelebb van a hallójárathoz és nem szóródik szét a hang.
|
csüt. aug. 31, 2006 10:49 |
|
|
tompyka
arany tag
|
Ujabb teszt, de semmi új.
Legfeljebb hogy a cikk írója szerint nem támogatja a BT stereo head-set -et!
Ezt mondjuk nem tudom, honnan veszi mert TÁMOGATJA!
Még mindig várok, hogy valaki kipróbálja Walkman head-set tel, hogy tényleg halkabb-e!
Nem akarok mégegyett rendelni amíg ki nem derül.
Köszi
|
csüt. aug. 31, 2006 9:23 |
|
|
Rusi
platina tag
|
|
csüt. aug. 31, 2006 8:52 |
|
|
tompyka
arany tag
|
Senki?
|
kedd aug. 29, 2006 20:58 |
|
|
tompyka
arany tag
|
Vettem hozzá egy HBM-70 es Walkaman headstetet.
Sokkal halkabban szól vele, mint a HBH65 el.
Tapasztalt valaki ilyet? Vagy kipróbálná nekem valaki?
Köszi
|
csüt. aug. 24, 2006 14:54 |
|
|
petne
arany tag
|
Krinyo írta: Szerintem reklamald meg a dolgot ott, ahol leadtad, kerdezd meg, hova kuldtek tovabb. Egyebkent tenyleg kar volt leadni a cuccot, a live! hibat en is kozvetlenul a Vodas kontaktoknak jeleztem, amikor atvettem egy tesztkeszuleket, mert az ugyfelszolgalat toketlenkedik. Par ora mulva javitottak a hibat es elindult a v630i-n is a live!.
Krinyo
Nem vagy Budapest sajnos, kaptam egy telefonszámot, ahol elérem a Westend Márkaüzletet, de nem veszik fel, ezért átkapcsolnak a sima ügyfélszolgálatra. Az ügyfélszolgálat nem tudott semmit mondani csak hogy várjam az sms-t. Most meg számlareklamációm is van... szóval nagyon csalódott vagyok. De nem hagyom magam...
|
csüt. aug. 17, 2006 18:47 |
|
|
Krinyo
vas-tag
|
Szerintem reklamald meg a dolgot ott, ahol leadtad, kerdezd meg, hova kuldtek tovabb. Egyebkent tenyleg kar volt leadni a cuccot, a live! hibat en is kozvetlenul a Vodas kontaktoknak jeleztem, amikor atvettem egy tesztkeszuleket, mert az ugyfelszolgalat toketlenkedik.
Par ora mulva javitottak a hibat es elindult a v630i-n is a live!.
Krinyo
|
csüt. aug. 17, 2006 7:10 |
|
|
petne
arany tag
|
Nem tudja-e valaki, hogy ha leadom a készüléket szervizre és nincs baja, akkor mikor kapom vissza? Vagy hol tudnék érdeklődni, hogy visszakapjam, ugyanis semmi baja, ezt a Vodafone is megerősítette nekem tegnap. Az ügyfélszolgálat csak annyit tud mondani, hogy várjam az sms-t. Nagyon rendesek...
|
szer. aug. 16, 2006 8:30 |
|
|
_mpeti
vas-tag
|
sziasztok!
Itt találtam pár képet amit v630i-vel csináltak: http://www2.flickr.com/photos/flyawaykate/... én rosszabbra számítottam a leírások alapján (mármint azok után, h lehúzták a kamerát a k750-hez képest), bár igaz, h annyira nem szép mint a k750 képe, meghát hiányzik az autofocus... egyébként ahogy látom az 1600x1200-as képeket vmiért durván tömöríti, viszont 1280x960-ban jobban tűnik a helyzet...
|
kedd aug. 15, 2006 18:22 |
|
|
petne
arany tag
|
T610 írta: Igazából ha látnék pár képet ami a V630i-vel készült, könnyebb dolgom lenne.
Raknék fel szívesen, csakhát az enyém szervizbe van és lehet, hogy feleslegesen. Már panaszt is tettem emiatt náluk.
|
szomb. aug. 12, 2006 10:23 |
|
|