Szerző |
Üzenet |
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Duvi írta: Nem szoktam gyalázkodni, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni:
Küldő: 1270 "Tisztelt Ügyfelünk! Fejlesztések miatt hangpostája biztonsági kódját megváltoztattuk. Új kódot a 170-es díjköteles szám 34-es pontján állíthat be. Vodafone"
Nagyon örülök, hogy a fejlesztések árát rajtam akarják behajtani, ráadásul ennyire nyíltan a szemembe mondva..
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem használom a hangpostát, csak a vodamail miatt volt aktív, mert kikapcsolni ugye nem lehet. De ez is már csak szeptember 21-ig lesz probléma (: Na várjunk csak!
Megváltoztatták, de mire???
Mert ebben a szüvegben csak az áll, hogy ÚJ, a 'gyárilag' beállítottól eltérő kód megadásához kell a fizetős számot hívni, ami egyébként minden HP-nál díjköteles. Tehát akkor is, ha pl. saját üdvözletet akarsz felmondani, stb.
|
vas. szept. 17, 2006 16:44 |
|
|
Duvi
arany tag
|
Nem szoktam gyalázkodni, de ezt nem tudom szó nélkül hagyni:
Küldő: 1270 "Tisztelt Ügyfelünk! Fejlesztések miatt hangpostája biztonsági kódját megváltoztattuk. Új kódot a 170-es díjköteles szám 34-es pontján állíthat be. Vodafone"
Nagyon örülök, hogy a fejlesztések árát rajtam akarják behajtani, ráadásul ennyire nyíltan a szemembe mondva..
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem használom a hangpostát, csak a vodamail miatt volt aktív, mert kikapcsolni ugye nem lehet. De ez is már csak szeptember 21-ig lesz probléma (:
|
vas. szept. 17, 2006 16:36 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Macika írta: És akkor így biztosítva van, hogy soha az életben ne szólhasson hozzá...
Így igaz, erre gondoltam én is...
|
vas. szept. 17, 2006 15:47 |
|
|
Interpid
arany tag
Csatlakozott: pén. szept. 15, 2006 18:44 Hozzászólások: 338 Tartózkodási hely: Budapest
|
Volkov írta: Sziaztok! Mostmár én is beírok ide, mert nagyon tele a hócipőm a vodafonnal. Nem szeretnék én semmi extrát, csak hogy tudjak telefonálni, és ami még ennél is fontosabb: el tudjanak érni. no, ez utóbbi a kedves szolgáltatónál nem működik.... Vagyis: telefon bekapcsolva, térerő fullon, és ha valaki hívni akar, az esetek többségében ki sem csengek neki, bemondja hogy pillanatnyilag nem vagyok elérhető, de még abban a pásodpercen kapom az sms-t h nem fogadott hívásom volt ettől és ettől...
Aki hívni akar, az már örjöng, mert nagyon szokszor csinálja ezt, én meg saját számlára hívom vissza, mikor jön az sms. Nem valószínű hogy telefon gond, ez volt a helyzet a következő típuokkal is: w800, 3310, 3510i, 6100, és végső elkeseredésben egy Lájvos k750, de a stroy dettó...
Nem tudom rajtam kívül tapasztalt-e vki hasonlót, de nekem már nagyon az agyamra ment ez az egész hercehurca. Van valakinek vmi ötlete, hogy mi lehet esetleg a gond, vagy ez csak egy ügyes húzás h én hívjam vissza aki keresni próbált? :?
Szia Volkov!
Nem gondoltál még arra, hogy mindez egy rejtett üzleti trükk a Voda javára? Hívd vissza, mert akkor tejelsz a Vodának. Máskülönben szegény marad.
Ja, nem sokat változott a nicked az elmúlt 4 évben.
|
vas. szept. 17, 2006 14:33 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
|
vas. szept. 17, 2006 13:59 |
|
|
Interpid
arany tag
Csatlakozott: pén. szept. 15, 2006 18:44 Hozzászólások: 338 Tartózkodási hely: Budapest
|
[quote="KrE"]
Mostanában feltűnően sok az olyan vastag, aki jó vastagon beszólogat, meg fikázik... :evil:[/quote]
Ezzel már el is árultad azt, hogy Vodás vagy.
PS: Mi lenne, ha moderátorként írtam volna az elözöt? Felnéznél rám?
|
vas. szept. 17, 2006 13:52 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Trabi TM írta: mz írta: Bizony! Pont ezt írtam be tegnap az OFF-ba. Lehet, hogy be kéne vezetni valami korlátozást nekik... Pl. 10 HSZ alatt nem szólhatnak hozzá egy témához sem És akkor így biztosítva van, hogy soha az életben ne szólhasson hozzá...
|
vas. szept. 17, 2006 12:24 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
mz írta: Bizony! Pont ezt írtam be tegnap az OFF-ba. Lehet, hogy be kéne vezetni valami korlátozást nekik...
Pl. 10 HSZ alatt nem szólhatnak hozzá egy témához sem
|
vas. szept. 17, 2006 8:38 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
KrE írta: Mostanában feltűnően sok az olyan vastag, aki jó vastagon beszólogat, meg fikázik...
Bizony! Pont ezt írtam be tegnap az OFF-ba.
Lehet, hogy be kéne vezetni valami korlátozást nekik...
|
szomb. szept. 16, 2006 23:35 |
|
|
KrE
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Pécs
|
Interpid írta: Miért is megy ez a topic a legjobban? Mert mindenki gyülöli a voda retkes fenekét.
A Világpiacvezetö semmire se vitte Magyarországon, ahhoz értett csak hogy reklámjaiban fikázza a másik kettöt. Ja, egyre több vodás SIM kártya kerül az utcák csatornáiba. Miért? Mert mindenkié lejár és lejár és lejár...
Mostanában feltűnően sok az olyan vastag, aki jó vastagon beszólogat, meg fikázik...
|
szomb. szept. 16, 2006 21:05 |
|
|
Macika
Moderátor
|
Interpid írta: Miért is megy ez a topic a legjobban? Mert mindenki gyülöli a voda retkes fenekét.
A Világpiacvezetö semmire se vitte Magyarországon, ahhoz értett csak hogy reklámjaiban fikázza a másik kettöt. Ja, egyre több vodás SIM kártya kerül az utcák csatornáiba. Miért? Mert mindenkié lejár és lejár és lejár... Hozzászólásszámodhoz képest jól megmondtad a vegytisztát.
Jó sok konkrétumot is leírtál mellé.
Sebaj, járt már pár ilyen fórumozó erre, meg még lesznek is...
|
szomb. szept. 16, 2006 19:25 |
|
|
Interpid
arany tag
|
Miért is megy ez a topic a legjobban? Mert mindenki gyülöli a voda retkes fenekét.
A Világpiacvezetö semmire se vitte Magyarországon, ahhoz értett csak hogy reklámjaiban fikázza a másik kettöt. Ja, egyre több vodás SIM kártya kerül az utcák csatornáiba. Miért? Mert mindenkié lejár és lejár és lejár...
|
szomb. szept. 16, 2006 17:55 |
|
|
Big P.
arany tag
Csatlakozott: szer. nov. 02, 2005 14:36 Hozzászólások: 212 Tartózkodási hely: Budapest
|
T68m írta: Dannyboy írta: Silver írta: Igazából nem gyaláznék, mert nem a Vodafone tehet róla, de tegnap a Westendben szerződéshosszabbítás céljából 18:15-kor húztam sorszámot, 61-en voltak előttem és 20:43-kor végeztem... Szerintem ez inkább a dícsérőbe való. 2,5 óra alatt 62 ügyféllel végezni nem semmi. efelejted, hogy a fele már azelőtt elunja a várakozást és elmegy, hogy szólítanák...
Mostanában egyre szívósabbak(tapasztalták a hosszú várakozási időt) és kivárják legtöbben,addig elmennek körbenézni....Europarkba du is hasonló szokott lenni,ott ezt sokan alkalmazzák...
|
szer. szept. 13, 2006 7:30 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Dannyboy írta: Silver írta: Igazából nem gyaláznék, mert nem a Vodafone tehet róla, de tegnap a Westendben szerzõdéshosszabbítás céljából 18:15-kor húztam sorszámot, 61-en voltak elõttem és 20:43-kor végeztem... Szerintem ez inkább a dícsérõbe való. 2,5 óra alatt 62 ügyféllel végezni nem semmi.
efelejted, hogy a fele már azelőtt elunja a várakozást és elmegy, hogy szólítanák...
|
szer. szept. 13, 2006 0:08 |
|
|
McLaca
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 10150 Tartózkodási hely: Miskolc City
|
Dannyboy írta: Silver írta: Igazából nem gyaláznék, mert nem a Vodafone tehet róla, de tegnap a Westendben szerződéshosszabbítás céljából 18:15-kor húztam sorszámot, 61-en voltak előttem és 20:43-kor végeztem... Szerintem ez inkább a dícsérőbe való. 2,5 óra alatt 62 ügyféllel végezni nem semmi. Nyilván egyetlen ügyintéző volt mindre, és mind ki is várta a sorát, mi...?
10 ügyintézőnek 2,5 óra alatt egyenként mindössze 6,2 ügyféllel végezni már nem annyira dícsérendő.
Üdv!
|
kedd szept. 12, 2006 16:09 |
|
|
Vendég
|
Samsung D500 írta: Most erre igazából csak annyit írnék, hogy meg is érdemled, ha beültél 62.-nek a sorba. Szerintem erről csak saját magad tehetsz. Miért nem választottál egy olyan időpontot, amikor kevesebben vannak?
Szeretem az ilyen sommás, ultimate véleménynyílvánításokat, de azért válaszolok.
A hétvégén elpusztult a régi telefonom, ezért feltétlenül szükségem volt egy újra. A Nyugatitól pár saroknyira dolgozom, általában 9-18 között, egy órás ebédszünettel, tehát a hely és az időintervallum adott volt. Rászántam magam a maradásra, hiszen senki nem garantálta, hogy másnap-harmadnap jobb helyzet lett volna. Régi - többnyire elégedett - előfizető vagyok, Vitamaxban nem akartam telefont venni, inkább az egyik meglévő előfizetésemhez vásároltam egy újabbat.
|
kedd szept. 12, 2006 12:59 |
|
|
Loop
ezüst tag
|
Dannyboy írta: Silver írta: Igazából nem gyaláznék, mert nem a Vodafone tehet róla, de tegnap a Westendben szerződéshosszabbítás céljából 18:15-kor húztam sorszámot, 61-en voltak előttem és 20:43-kor végeztem... Szerintem ez inkább a dícsérőbe való. 2,5 óra alatt 62 ügyféllel végezni nem semmi.
Azért előbb megkérdezném, erről azt a 62 ügyfelet is. Mert nem mindegy, hogy, hogyan végeznek ennyi ügyféllel ennyi idő alatt 1-2 órás várakozás után
|
kedd szept. 12, 2006 11:46 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Samsung D500 írta: Miért nem választottál egy olyan időpontot, amikor kevesebben vannak?
Kevesebben?! A Westendben?!
Olyan időpontot nem nagyon tudsz találni, amikor nincs bent tömegnyomor, ha csak nem zárás előtt vagy hétvégén esténként...
|
kedd szept. 12, 2006 11:30 |
|
|
Samsung D500
ezüst tag
|
Silver írta: Igazából nem gyaláznék, mert nem a Vodafone tehet róla, de tegnap a Westendben szerződéshosszabbítás céljából 18:15-kor húztam sorszámot, 61-en voltak előttem és 20:43-kor végeztem...
Most erre igazából csak annyit írnék, hogy meg is érdemled, ha beültél 62.-nek a sorba. Szerintem erről csak saját magad tehetsz. Miért nem választottál egy olyan időpontot, amikor kevesebben vannak?
|
kedd szept. 12, 2006 11:18 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Dannyboy írta: Szerintem ez inkább a dícsérőbe való. 2,5 óra alatt 62 ügyféllel végezni nem semmi.
Nem semmi. Pláne, ha esetleg elkergetik őket a francba...
|
kedd szept. 12, 2006 9:21 |
|
|
Dannyboy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1538 Tartózkodási hely: A jelenben...
|
Silver írta: Igazából nem gyaláznék, mert nem a Vodafone tehet róla, de tegnap a Westendben szerződéshosszabbítás céljából 18:15-kor húztam sorszámot, 61-en voltak előttem és 20:43-kor végeztem...
Szerintem ez inkább a dícsérőbe való. 2,5 óra alatt 62 ügyféllel végezni nem semmi.
|
kedd szept. 12, 2006 9:11 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára mz pén. jan. 01, 2010 11:16-kor.
|
kedd szept. 12, 2006 9:11 |
|
|
Vendég
|
Igazából nem gyaláznék, mert nem a Vodafone tehet róla, de tegnap a Westendben szerződéshosszabbítás céljából 18:15-kor húztam sorszámot, 61-en voltak előttem és 20:43-kor végeztem...
|
kedd szept. 12, 2006 8:53 |
|
|
Tuttti
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 139 Tartózkodási hely: Itt is, ott is!
|
Volkov írta: Sziaztok! Mostmár én is beírok ide, mert nagyon tele a hócipőm a vodafonnal. Nem szeretnék én semmi extrát, csak hogy tudjak telefonálni, és ami még ennél is fontosabb: el tudjanak érni. no, ez utóbbi a kedves szolgáltatónál nem működik.... Vagyis: telefon bekapcsolva, térerő fullon, és ha valaki hívni akar, az esetek többségében ki sem csengek neki, bemondja hogy pillanatnyilag nem vagyok elérhető, de még abban a pásodpercen kapom az sms-t h nem fogadott hívásom volt ettől és ettől...
Én is így jártam, DE NEM kaptam smst! A haver szidott is hogy nem tud elérni! Pénteken 14 órakor keresett és 16 órakor ért el. Csak a jó Isten tudja ki keresett még rajta kivül. Ez katasztrófa! Visszafelé fejlődik a Voda?
|
hétf. szept. 11, 2006 19:12 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz pén. jan. 01, 2010 11:16-kor.
|
hétf. szept. 11, 2006 18:19 |
|
|
Volkov
arany tag
|
Sziaztok!
Mostmár én is beírok ide, mert nagyon tele a hócipőm a vodafonnal.
Nem szeretnék én semmi extrát, csak hogy tudjak telefonálni, és ami még ennél is fontosabb: el tudjanak érni. no, ez utóbbi a kedves szolgáltatónál nem működik.... Vagyis: telefon bekapcsolva, térerő fullon, és ha valaki hívni akar, az esetek többségében ki sem csengek neki, bemondja hogy pillanatnyilag nem vagyok elérhető, de még abban a pásodpercen kapom az sms-t h nem fogadott hívásom volt ettől és ettől...
Aki hívni akar, az már örjöng, mert nagyon szokszor csinálja ezt, én meg saját számlára hívom vissza, mikor jön az sms. Nem valószínű hogy telefon gond, ez volt a helyzet a következő típuokkal is: w800, 3310, 3510i, 6100, és végső elkeseredésben egy Lájvos k750, de a stroy dettó...
Nem tudom rajtam kívül tapasztalt-e vki hasonlót, de nekem már nagyon az agyamra ment ez az egész hercehurca. Van valakinek vmi ötlete, hogy mi lehet esetleg a gond, vagy ez csak egy ügyes húzás h én hívjam vissza aki keresni próbált?
|
hétf. szept. 11, 2006 17:58 |
|
|
thundermix
ezüst tag
|
Vizsla írta: A Net-Rendelők másnál is DNS-hibával küszködnek?
A DNS rendben van, azt feloldja, szerintem a host nem elerheto inkabb.
|
hétf. szept. 11, 2006 12:24 |
|
|
Soockit
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 495 Tartózkodási hely: Budapest
|
Pitiless írta: Mostanában nekem is tele lett a hócipőm a vodafone-al. Először is vettem egy 6233-ast. Beállítottam az mms-t. Elküldtem a teszt mms-ért az sms-t és aztán kb. két hétig bombáztak a teszt mms-el naponta 4-5x. Aztán az öcsémtől kaptam egy mms-t, na ez is karöltve érkezett meg a teszt mms-el naponta többször. Hívtam az üf-et, hát amit mondtak, attól majd hanyatt vágtam magam. A készülékem nem küld visszaigazolást a központnak... és sajnos nem tudják kikapcsolni/nem tudnak ellene tenni semmit sem. Ez kb. olyan volt, mint amikor a pannonnál nem tudtam netezni a kártyámról, viszont a wap meg ment. No meg T-Mobile/Vodafone kártyával meg ment a net. Ott is a készülékre fogták a dolgot. Mellesleg megjegyzem, hogy pannonnál működik a levélküldés a beépített klienssel.
Nekem ugyan ezt csinált anno a Sony Ericsson P910i-vel.
|
vas. szept. 10, 2006 22:23 |
|
|
Big P.
arany tag
Csatlakozott: szer. nov. 02, 2005 14:36 Hozzászólások: 212 Tartózkodási hely: Budapest
|
xy_ írta: Vodamailt akarok használni!
K600 on elküldi a mailt N70 en nem küldi el. Hogy lehet ez? ÜF en azt mondták,hogy nem támogatja az n70 smtp-t? Hát már a 6600 ások idöszakában tudtam mailt küldeni vodáról igaz akkor még a czw.debian.hu volt a trendi kimenő server. Na?
Profimaillal is próbáltad?
|
vas. szept. 10, 2006 12:49 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
A Net-Rendelők másnál is DNS-hibával küszködnek?
|
szomb. szept. 09, 2006 20:43 |
|
|
Pitiless
ezüst tag
|
Mostanában nekem is tele lett a hócipőm a vodafone-al. Először is vettem egy 6233-ast. Beállítottam az mms-t. Elküldtem a teszt mms-ért az sms-t és aztán kb. két hétig bombáztak a teszt mms-el naponta 4-5x. Aztán az öcsémtől kaptam egy mms-t, na ez is karöltve érkezett meg a teszt mms-el naponta többször. Hívtam az üf-et, hát amit mondtak, attól majd hanyatt vágtam magam. A készülékem nem küld visszaigazolást a központnak... és sajnos nem tudják kikapcsolni/nem tudnak ellene tenni semmit sem. Ez kb. olyan volt, mint amikor a pannonnál nem tudtam netezni a kártyámról, viszont a wap meg ment. No meg T-Mobile/Vodafone kártyával meg ment a net. Ott is a készülékre fogták a dolgot. Mellesleg megjegyzem, hogy pannonnál működik a levélküldés a beépített klienssel.
|
csüt. szept. 07, 2006 21:26 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Tudja valaki,mi alapjan kuldi ujabban a voda a GPRS WAP adatforgalom tajekoztato SMS-t?! Most jott varatlanul egy a Vitamaxomra 3810kb-nal,mult honapban 0,84 MB-nal jott. Viszont az biztos "veletlen" lehet,hogy elofizura ilyen ingyenes tajekoztato SMS-t soha nem kapok,csak 42.90-ert tudhatom meg.
|
csüt. szept. 07, 2006 19:01 |
|
|
Macika
Moderátor
|
K600 on elküldi a mailt N70 en nem küldi el. Hogy lehet ez? ÜF en azt mondták,hogy nem támogatja az n70 smtp-t? Hát már a 6600 ások idöszakában tudtam mailt küldeni vodáról igaz akkor még a czw.debian.hu volt a trendi kimenő server. Na? Ez mennyiben a Vodagyalázásról szól?
Szerintem ez a Nokia szégyene...
|
csüt. szept. 07, 2006 14:10 |
|
|
Gezza
arany tag
Csatlakozott: szomb. ápr. 24, 2004 7:55 Hozzászólások: 146 Tartózkodási hely: Győr
|
Nekem is volt hasonló problémám az SX1-gyel, mivel nem tudta a hitelesített SMTP szervert (nekem is a vodamailhez kellett). Volt egy kis SMTP progi (fizetős, de crackelhető), de sokszor lefagyasztotta a telót. A Profimail nálam megoldotta a gondot.
|
csüt. szept. 07, 2006 9:21 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
K600 on elküldi a mailt N70 en nem küldi el. Hogy lehet ez? ÜF en azt mondták,hogy nem támogatja az n70 smtp-t? Hát már a 6600 ások idöszakában tudtam mailt küldeni vodáról igaz akkor még a czw.debian.hu volt a trendi kimenő server. Na?
Tegyél fel egy levelezőprogramot (profimail?) az N70-re, hátha segít.
|
csüt. szept. 07, 2006 6:56 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Ezek a toketlenek vajon hany ev mulva vezetik be az online szamlainfot?! A 1751 nem er egy kalap kakit sem. Kuld valamit,amirol nem lehet tudni,vajon melyik napi adatot tartalmazza,mert majus ota lesporoljak a frissites datumat es meg csak nem is pontos. Ezert a szinvonalas szolgaltatasert pedig van bor a pofajukon penzt kerni,mikozben a havi (akar) parszaz Ft-ot kolto Vitamaxosoknak mar szinte a kezdetek ota ott van a Vitamax Online.
|
szer. szept. 06, 2006 19:56 |
|
|
KrE
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Pécs
|
Egyből meg is válaszoltad a saját kérdésedet! Az nem a Voda szervere! Az N70-ről is tudsz küldeni, de olyan szerveren keresztül, ami nem kér hitelesítést.
|
szer. szept. 06, 2006 18:06 |
|
|
xy_
ezüst tag
|
Vodamailt akarok használni!
K600 on elküldi a mailt N70 en nem küldi el.
Hogy lehet ez?
ÜF en azt mondták,hogy nem támogatja az n70 smtp-t? Hát már a 6600 ások idöszakában tudtam mailt küldeni vodáról igaz akkor még a czw.debian.hu volt a trendi kimenő server.
Na?
|
szer. szept. 06, 2006 16:18 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Trabi TM írta: Vagy azt nem olvasod, csak ezt??
De olvasom azt is, ám valahogy kimaradt.
Ezennel visszavonom a belépési díjas bírálatom.
|
vas. szept. 03, 2006 8:50 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
mz írta: Na,ne huzd fel magad! Mivel waprol nem tudok pdf-et olvasni,igy jobb hijan az alapjan alkottam velemenyt,amit beirtak.
Beírtam a voda dícsérőbe még tegnap, és ott nem felejtettem ki az akció felét, mint Ebydr...
Vagy azt nem olvasod, csak ezt??
|
szomb. szept. 02, 2006 23:29 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Vizsla írta: Senki nem érti meg, hogy ez csak egy promóció? Két dolog közül választhatsz. ...
Ez így igaz...
Telefonnál azért sok értelme van a dolognak, mert magkapod előfizus áron a telót +25, de a 25-öt 1 hónap múlva már le is beszélheted. Aki sokat beszél, annak nagyon megéri, aki keveset, annak már nem biztos, de ált. annak is...
És a depo mentesség sem hátrány.
A SIM-es verziót meg csak akkor kell választani, ha a sima SIM-nél kérnének 15, 20, vagy 80 depot, mert itt nem fognak kérni, csak 8-at.
Ha csak SIM-et szeretnél, először mindenképpen az ingyenest érdemes megpróbálni, és csak ha nem sikerül, akkor ezt.
|
szomb. szept. 02, 2006 23:28 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Na,ne huzd fel magad! Mivel waprol nem tudok pdf-et olvasni,igy jobb hijan az alapjan alkottam velemenyt,amit beirtak.
|
szomb. szept. 02, 2006 22:28 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Senki nem érti meg, hogy ez csak egy promóció? Két dolog közül választhatsz.
1. Van ez a promóció. Ha nem vagy prevent listán, akkor depo befizetése nélkül, 7890 vagy 25 ezer lebeszélhető összeg befizetése után kapsz egy promóciós SIM-et, amivel előbbi esetben nem vehetsz készüléket, utóbbival meg igen, akciós áron, hűség nélkül. Mindkét esetben vállalod, hogy 1 éven belül nem veszel több akciós árú készüléket a vodafone-nál, de ugyanakkor nincs is hűséged. De cserébe még véletlenül sem kell fizetned depozitot (legalábbis szerződéskötésnél. A későbbiek a fizetési hajlandóságodtól függenek).
2 A másik eset: aláveted magad a vodás hitelbírálatnak, ahol kérhetnek 15, 20, 80 ezer depozitot. De itt is nézik a szolgáltatói BAR-listát, amin ha rajta vagy, 40-et kell csengetned. Ám ebben az esetben 0 Ft a SIM Only, és bármikor vehetsz hozzá telót; vagy választasz készüléket, akciós áron, két év hűséggel, 37500/25000 Ft felmondási díj ellenében. Itt mindkét a vásárlástól számítva 1 éven belül még nyugodtan vehetsz akciós árú telefont.
|
szomb. szept. 02, 2006 21:26 |
|
|
sanyi1979
ezüst tag
|
mz írta: Hosszu ido utan ujra megfizettetik a belepesi dijat?! Ez van, megkezdodott a penzbehajtas idoszaka,vege az "arany" eletnek. Bebiztositjak maguknak a tovabbi minuszokat,igy 3 ev helyett mar ma piacvezetok, csak epp az ugyfelek elveszteseben.
Nem fizetteti meg. Lebeszélheted az összeget.
http://prog.vodafone.hu/images/akciok/n ... etelek.pdf
"7. A kedvezmény a vásárlást követő 30 nap után lesz felhasználható az akcióban kötött előfizetés teljes forgalmi
díjára - beleértve a hívások és a szolgáltatások ellenértékének díjait, a havi előfizetési díjat valamint az egyéb
szolgáltatások havidíjait – az előfizetés számláiban folyamatosan történő jóváírás útján. Az adott hónapban el
nem használt összeg a következő hónap (okban) használható fel. A kedvezmény készpénzre nem váltható át,
más előfizetőre át nem ruházható, másik kapcsolási számra vonatkozó előfizetésre át nem vihető, a Csatlakozási
díj vissza nem téríthető..."
És a lényeg:
"14. Felhívjuk a résztvevők figyelmét, hogy az Általános Szerződési Feltételek az akcióban kötött előfizetői
szerződésekre is alkalmazandóak, így többek között, a szerződéskötést megelőzően az Előfizető hitelképesség
vizsgálaton esik át, azonban az akció keretében a hitelképességi vizsgálat a mobilszolgáltatók közötti tiltólistán nem szereplő ügyfelek számára depozitmentes lesz. ..."
Ha nem akarod nem kell.
"15. A részvételi szándékot az előfizetői szerződés megkötésekor kell jelezni..."
Kár hogy Bónuszra nem érvényes, nekem tetszik hogy nem kell aláírni két évet.
|
szomb. szept. 02, 2006 17:41 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Hosszu ido utan ujra megfizettetik a belepesi dijat?! Ez van, megkezdodott a penzbehajtas idoszaka,vege az "arany" eletnek. Bebiztositjak maguknak a tovabbi minuszokat,igy 3 ev helyett mar ma piacvezetok, csak epp az ugyfelek elveszteseben.
|
szomb. szept. 02, 2006 16:15 |
|
|
Ebydr
arany tag
|
Üdv!
Jó nagy "akció" van a Vodafone-nál... De legalább ügyesen kommunikálják.
Gondolok arra, hogy most előfizetéses csomagot lehet venni telefonnal hűségnyilatkozat aláírása nélkül. Ugyebár ha befizeti valaki a 25 ezer ft-ot, akkor nincs hűség. Ez eddig tiszta is.
Ezzel csak az a baj, hogy aki új telefonra vágyott a Vodánál, az eddig is megtehette ezt, hiszen minden készülék egyaránt Vitamaxban is kapható, és az arák közötti differencia a legtöbb esetben 25 ezer ft +- 1-2 ezer ft. Ráadásul, ha csak a telefon érdekelte az embert, megvette Select-tel, és saját magának még egy kamatmentes részletfizetést is megoldott a jelzett 25 ezer ft-ra.
És most jön a pláne. Ha valaki csak új előfizetést akart, készülék nélkül, akkor nem kellett két évet aláírnia, és 1 ft-ért megkapta a SIM kártyát. Most viszont az [b]akció[/b] keretében - ha nem akarjuk magunkat 2 évre lekötni - meg kell fizetni az új előfizetés megkötésekor a csatlakozási díjat is, ami 7890 ft.
Magyarul az akció csupán egy laikusokat megtévesztő, amúgy bekeményítő eljárás.
Én vettem 2 hete a Vodánál egy külön Házimobil kártyát csak a gprs net miatt. De ha már akkor ez az "akció" életbe lépett volna, biztos nem a Vodánál neteznék el havi 1 Gb-ot. (Teszem itt hozzá, hogy az adatkártya díjcsomagra miért van po.fájuk elkérni 1500 ft havidíjat, bár azt is monhatnám, hogy hülye aki használja, de ebből a szempontból ez most off)
|
szomb. szept. 02, 2006 16:00 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
Macika írta: Szeritem csak a nyerteseket értesítették.
Amikor a 3G-t teszteltük, utána 10 ember (a 200-ból) nyert 1-1 3G-s készüléket, de az eredményről, sőt magáról a sorsolás tényéről, időpontjáról, eredményéről SENKI nem kapott tájékoztatást (kivéve a 10 nyertest).
Úgy látszik, ezt a Voda így tartja korrekt tájékoztatásnak.
Nem ez az egyetlen furcsa dolog a cégnél...
Ez mondjuk fura lenne, mert a Fazonírozz játék végén is közzé tették a nyerteseket. Igaz, itt is volt jó pár hetes csúszás.
Valóban nem ez az egyetlen furcsa dolog, elég beszédes a VODAFONEGYALÁZÓ topic.
|
pén. szept. 01, 2006 22:05 |
|
|
Gezza
arany tag
Csatlakozott: szomb. ápr. 24, 2004 7:55 Hozzászólások: 146 Tartózkodási hely: Győr
|
.gúnár. írta: Viszonteladót lehet gyalázni? Petrotel kft., Lurdy ház. Vettem tőlük egy Sharp GX 17-est. A kibontás után a kijelző anyaghibás volt, tehát nem karcolás, hanem vékony csík beljebb a plexiben. Visszavittem, erre ketten a képembe hazudták, hogy ők ezt nem látják. Aztán hazaérve vettem észre, hogy a pin/puk kódos papírt is "elfelejtették" odaadni. Utóbbit az ügyfélszolgálattól le tudtam kérni. Ja, és az első, 2 perces hívásom után 188 forint volt a kártyaegyenleg. Kiváncsi lennék, milyen számot hívott fel, amikor aktiválta a kártyát. Végülis gúnár vagyok, nézhetnek madárnak...
Pöstiesen: nem semmi! Én nem hagynám annyiban a dolgot. Fenyegesd meg őket a Fogyasztóvédelemmel!
|
pén. szept. 01, 2006 19:11 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Viszonteladót lehet gyalázni? Petrotel kft., Lurdy ház. Vettem tőlük egy Sharp GX 17-est. A kibontás után a kijelző anyaghibás volt, tehát nem karcolás, hanem vékony csík beljebb a plexiben. Visszavittem, erre ketten a képembe hazudták, hogy ők ezt nem látják. Aztán hazaérve vettem észre, hogy a pin/puk kódos papírt is "elfelejtették" odaadni. Utóbbit az ügyfélszolgálattól le tudtam kérni. Ja, és az első, 2 perces hívásom után 188 forint volt a kártyaegyenleg. Kiváncsi lennék, milyen számot hívott fel, amikor aktiválta a kártyát. Végülis gúnár vagyok, nézhetnek madárnak...
|
pén. szept. 01, 2006 18:12 |
|
|
Macika
Moderátor
|
mz írta: Ezek még mindig nem hozták nyilvánosságra a májusi Vitamax Online hírlevél játék nyerteseit. Mi tart ennyi ideig? Hol sorsoltak ezek?! A Marson? Szeritem csak a nyerteseket értesítették.
Amikor a 3G-t teszteltük, utána 10 ember (a 200-ból) nyert 1-1 3G-s készüléket, de az eredményről, sőt magáról a sorsolás tényéről, időpontjáról, eredményéről SENKI nem kapott tájékoztatást (kivéve a 10 nyertest).
Úgy látszik, ezt a Voda így tartja korrekt tájékoztatásnak.
Nem ez az egyetlen furcsa dolog a cégnél...
|
pén. szept. 01, 2006 11:42 |
|
|