Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. jan. 08, 2025 0:12

Hozzászólás a témához  [ 64 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Sharp GX17 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nehezen is találnál mifelénk vodástól különböző GX17-et. Ehhez még unbranded soft sem nagyon van...

csüt. jún. 21, 2007 13:29
Profil ICQ
arany tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
Yodafone-os a tiéd?Kuncsaku állítása szerint azoknál volt valami mahináció hogy ne tudjon ilyet.

Abszolute vodafonos. Live-os meg minden.

csüt. jún. 21, 2007 11:00
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kicsit furcsán idéztél,nade mindegy,megértettem még ílyen álmos hajnali időben is. :D
Nade.Akkor mi lehet a bibi.Yodafone-os a tiéd?Kuncsaku állítása szerint azoknál volt valami mahináció hogy ne tudjon ilyet.

csüt. jún. 21, 2007 1:24
arany tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
pampika írta:
akkor megkérdezhetnéd a szobatársadtól hogy gif-es animot kapott -e már és le is tudta játszani?

Jelentem: a GX 17 lejátssza az anim gifet.

szer. jún. 20, 2007 9:04
arany tag

Hozzászólás 
De a házi kábelszett gondolom többe kerülne mint maga a telefon :)

szer. jún. 20, 2007 7:35
platina tag

Hozzászólás 
A kérdező mindenáron NCK-t szeretne a készülékéhez. :lol:

Én csak írtam lehetőséget rá, házilag.

szer. jún. 20, 2007 6:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akoska írta:
Hogy nem csak a szolgáltató adhat NCK-t, hanem egy ~70e ft-os box is ki tudja olvasni.

Egy telefonért drága lesz kicsit...

nem baj, lényeg, hogy nem húzták le, meg tudta csinálni magának! :lol:

szer. jún. 20, 2007 2:23
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hogy nem csak a szolgáltató adhat NCK-t, hanem egy ~70e ft-os box is ki tudja olvasni.

Egy telefonért drága lesz kicsit...

kedd jún. 19, 2007 15:25
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
jokers5 írta:
De van NCK!

Mégpedig kiolvasod Thunderstorm-al és beírod.

Mindenféleképpen be kell fektetned ha saját magad akarod megoldani.

:hm: Ezzell most hová is akarsz kilyukadni? :shock:

kedd jún. 19, 2007 14:17
platina tag

Hozzászólás 
De van NCK!

Mégpedig kiolvasod Thunderstorm-al és beírod.

Mindenféleképpen be kell fektetned ha saját magad akarod megoldani.

kedd jún. 19, 2007 6:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Gx-17. Jpg-vel tuti megy, gif-et nem szokott használni. Sajna nem tudjuk kipróbálni, mert már végzett a vizsgáival és már nincs itt.

hétf. jún. 18, 2007 21:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
pampika írta:
Szobatársamnak is ilyen van, nem kicsit lestrapálva, de BT-n kép küldés/fogadás nála megy. Bár érdekes, hogy géppel nem beszélget a BT-je, csak az infra :?

És ezt most a GX-17 re mondtad vagy SE P990-re?Mert ha az első,akkor megkérdezhetnéd a szobatársadtól hogy gif-es animot kapott -e már és le is tudta játszani?

hétf. jún. 18, 2007 21:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szobatársamnak is ilyen van, nem kicsit lestrapálva, de BT-n kép küldés/fogadás nála megy. Bár érdekes, hogy géppel nem beszélget a BT-je, csak az infra :?

hétf. jún. 18, 2007 18:08
arany tag

Hozzászólás 
Nem tudom, hogy volt-e más szolgáltatónál is. Csak nem emlékeztem már rá, hogy vodás, vagy nem vodás az a telefon. Meg arra emlékszem, hogy én semmit nem tudtam ráküldeni, pedig már élvezhetetlenre butítottam. A java-kat meg el se fogadta. Viszont ha megy de csak egy darabig, akkor csak vígaszszöveggel szolgálhatok:
A viszonylag még újnak mondható SE P990i-m egyáltalán nem hajlandó mozgatni a gif-et ha háttérnak teszem be, pedig nagyképernyőn látványos lenne. Ezzel sajnos együtt kell élnünk :)

hétf. jún. 18, 2007 18:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
kuncsaku írta:
Rittinger Zoltán. Az a telefon nem vodás véletlen? Azok mahináltak valamit annakidején, hogy csak a lájvon zsíros pénzért vásárol képeket tudja kezelni. Ilyesmi rémlik, de már régen volt.

De az.Mért volt más szolgáltatónál is?Csak azt furcsálltam hogy mindenmás ment mint a karikacsapás.Küldtem képet,amr hangot meg csengőbongó hangot is.Csak az a fránya gif nem akart megjelenni.Azóta olyan fejlemény történt hogy ha nem a megynyitásra bök rá hanem háttérnek kijelölésre akkor kirakja de csak egy fél mp-ig mozog aztán állóképként folytatja pályafutását.Hát ennyi.

hétf. jún. 18, 2007 17:36
arany tag

Hozzászólás 
Rittinger Zoltán. Az a telefon nem vodás véletlen? Azok mahináltak valamit annakidején, hogy csak a lájvon zsíros pénzért vásárol képeket tudja kezelni. Ilyesmi rémlik, de már régen volt.

hétf. jún. 18, 2007 17:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na és az én problémámra tud valaki okosságot? :)

hétf. jún. 18, 2007 16:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bele kell nyugodni: nincs kód, csak a szolgáltatótól (aki, miután kifizetted, megrendeli azt a gyártótól).

Nem kódos megoldáshoz meg kábel/program kell. Biztos marha nehéz elfogadni, hogy nincs IMEI NCK calc, de nincs.
Aki unlokkni akar, fektessen be...

hétf. jún. 18, 2007 15:46
Profil ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
faqutya írta:
Akoska írta:
De. Csak meg kell kérni a szolgáltatót, hogy adja meg.

es mashonnan meg lehet szerezni a kodot?

t68m:

es en nem tudom "adoptalni" ? amugy ok is kabellel csinlajak az "adoptalast" vagy siman bebbillentyuzik?

a kódot a szolgáltató épp úgy adja (nem adja) ki, mint a legújabb, több, mint 100eFt-os készülékéét. Könnyen már csak azért sem teheti, mivel a gyártó rendelkezik azzal.

az adoptáláshoz felszerelés kell.

hétf. jún. 18, 2007 11:42
Profil Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Akoska írta:

es mashonnan meg lehet szerezni a kodot?

t68m:

es en nem tudom "adoptalni" ? amugy ok is kabellel csinlajak az "adoptalast" vagy siman bebbillentyuzik?

hétf. jún. 18, 2007 11:35
a fórum lelke

Hozzászólás 
faqutya írta:
jokers5 írta:
Kábel és megfelelõ sw.

siman kodokkal nem lehet?

de. Beviszed egy üzletbe, ott átadod a megfelelő kódot (egy-két-háromezer), majd ők ezt megfelelőképp adoptálják a telódra, s lám, már készen vagy!

szerk.: Ákoska módszere se rossz! (a vodánál mindössze 2500Ft, ha jól tudom)

hétf. jún. 18, 2007 11:23
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 

hétf. jún. 18, 2007 11:21
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás 
jokers5 írta:
Kábel és megfelelő sw.

siman kodokkal nem lehet?

hétf. jún. 18, 2007 10:57
platina tag

Hozzászólás 
Kábel és megfelelő sw.

hétf. jún. 18, 2007 10:45
vas-tag

Hozzászólás 
sziasztok! tudna valaki segiteni? gx15-ot szeretnek kikodolni...sajnos a gx15-os topicot mar regota nem nezi senki.

szoval kerlek segitsetek!

hogyan kell csinalni illetve milyen kodokkal...

koszi

hétf. jún. 18, 2007 10:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hi.Egy kérdésem lenne.Tényleg nem tud a gx17 animációkat megjeleniteni vagy csak valami nem jött össze?.Egy munkatársamnak nagyon megtetszett a telefonomon lévő gif háttér és megkért hogy alkossak neki is egyet.Meg is csináltam és át akartam volna küldeni.Át is ment de a fájl túl nagy(vagy valami hasonló)felirat kiséretében megtagadta megnyitást.Fejből nem tudtam hogy mekkora a kijelző mérete ezért csináltam több méretűt is,de egyiket se rakta ki.Memória volt elég de mégse ment a dolog.Van rá magyarázat vagy csak 1szerűen nem ismeri a gif-et?Előre is köszi
üdv,tanzen

szomb. jún. 02, 2007 17:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
Már kék, és piros színekben is kapható a feketén kívül:

http://trabitm.uw.hu/kep/gx17.jpg :)

pén. máj. 25, 2007 11:00
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Na hát, egyikőtöknek sincs ilyen telója? No nem baj, megírom a tapasztalataimat, remélem valakinek segítek vele.

Negatívumok
Siemens C55-öt váltottam le erre a telefonra és nagyon hiányzik a C55 felhasználóbarátsága. Azon ugyanis a számbillentyűkhöz funkciókat lehetett rendelni, és így szinte sosem kellett a menüt használni, egy gomb hosszabb lenyomásával egyből el lehetett érni a gyakran használt dolgokat.

A Siemensen ha jött egy rendszerüzenet (pl. Üzenet törölve), akkor azt a piros gombbal el lehetett azonnal tüntetni és tovább dolgozni. A GX-17-en meg kell várni, míg az magától elmegy, ez elég idegesítő.

A GX-17 néhány perc után képernyőt véd, azaz kikapcsolja a kijelzőt. Így ha az ember meg akarja nézni az időt, akkor meg kell nyomni egy gombot. Ekkor fél fényerővel bekapcsol a kijelző, de ez nappal az utcán kevés ahhoz, hogy látni lehessen rendesen az órát. Ha mégegy gombot megnyomsz, akkor ugyan felkapcsol teljes fényerőre, de a "Billentyűzet lezárva" üzenet is megjelenik egy akkora ablakban, hogy az kitakarja az órát. Ahhoz tehát, hogy világosban megnézd az órát, fel kell oldani a billentyűzárat. Aztán meg zárhatod is vissza, mielőtt visszarakod a zsebedbe.

A kijelző 120x160 pixel. A kamerával felvett videófájl 128x96 pixel. Igen ám, de a videó hasznos képe csak 120x96 lesz, a két szélén egy-egy 4 pixel széles szürke csíkkal!

Infra/BT adatátvitelnél nem írja ki, hány százaléknál tart a fájl.

Pozitívumok
A telefonszámokat lehet a készülék és a SIM között másolni, egyenként és egyszerre is. Törölni is lehet vagy az egész SIM-et vagy az egész telefon memóriát. Kártyacsere esetén ez nagyon hasznos.

SMS írásnál az unicode-os karakterekre 2 helyet számol, így a valós méretet látod, meg tudsz állni 160-nál.

A hangjelzések részletesen testreszabhatóak: hangerő, rezgés, jelzés hossza. A be- és kikapcsolási hang kikapcsolható, éljen!

A négyirányú "körgomb" nagyon jól kezelhető. A többi gomb is jó, csak picit laposak.

Hívás közben kiírja a hívás idejét.

Nem bántam meg a vásárlást, véleményem szerint továbbra is ez a legjobb telefon ebben az ár-funkció kategóriában. (Még az akciós 15e áron vettem, azóta visszament 20e-re.)

csüt. szept. 07, 2006 9:51
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem valami aktív ez a topic, dobjuk fel :)

Tegnap vettem egy GX17-est hosszas, mérlegelés után (fórum, gsmarena, stb :)), és nagyon tetszik. Két dolog zavar viszont nagyon:

1. Kamera hang. Fénykép/videó készítésénél max hangerőn kiad magából egy kattanást, amit ugyan meg lehet változtatni, de kikapcsolni lehetetlen. Olvastam, hogy GX15-höz léteznek mindenféle hacket firmware-k, amikben ezt megoldották (és még sok plusz dolgot is beleraktak, pl játékok). Van ilyen GX17-re?

2. A menübe való belépéskor a menü ikonjai nem azonnal jelennek meg, hanem egy kis animációval. Nem nagy cucc, de engem baromira idegesít :D

Van rajta 3 Java játék, ebből 2 csak 60 másodperces demó, hogy nőne össze a szemöldökük. Kábellel lehet Java programokat tölteni?

Köszi!

csüt. aug. 31, 2006 8:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sajnos javára nincs tippem. Nekem meg az internet nem megy bt-n keresztül. A távoli számítógép nem válaszol (700 valahanyas kód), meg néha már a modem sem. (az meg asszem 692-es vót). Van valami különleges konfigolás, amiről én nem tudok? Most infrán vagyok fent, úgy megy a net. Bt-n is jó a kapcsolat, a headset funkció pl. megy a gép hangszórójával.

kedd aug. 29, 2006 8:13
arany tag

Hozzászólás 
Nem tudtok valami megoldást? (Elöző hozzászólás)

hétf. márc. 13, 2006 10:31
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Van egy sharp gx17 telefonom és szeretnék rá java játékot, de nem tudja elmenteni a jar fáljokat. Pl amit a voda oldalárol szedtem le 700Ft cseszhetem mert nem mentette el e telefon, aztán próbálkoztam infrán és elmegy 99% és azt mondja, hogy ő nem tudja fogadni az ilyen állományokat, de miért?

vas. márc. 12, 2006 0:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akoska írta:
Ennél egy kóddal védhető (akár automata) billentyűzár 1000x többet érne és sajnos a telefonok 2%-ában van ilyen.

OFF

Miért is? Az ugyanúgy kiolvasható/törölhető, mint a biztonsági zár :wink:

/OFF

Kamile írta:
Sharp szerviz itt nincs a közelbe, gondoltram hogy megkímélem magam, a vodába a sorbanállástól és a service segítőkészségétől, már hallom előre "felküldjük Pestre pár hét és visszaér, addig itvan cserekészüléknek ez a nokia 1610-es"

Sajnos csak 2 lehetőséged van.
-Az egyik, hogy beviszed egy használt GSM boltba, és ott megkérdezed az embert, hogy vállalnak-e ilyet (általában vállalnak olyan 2-3e Ft körül, és 1 nap átfutási idővel), ilyenkor ugrott a 2 év garid a telóról.
-A másik, hogy vissza a vodához, ott felköldik pestre a Sharp szervizbe, ahol kitörlik a kódot, majd visszaküldik hozzád. Az átlagos tarifa itt is 2-3e Ft, ugyanis ez NEM garanciális hiba, az átfutási idő kb 2 hét, és megmarad a 2 év garid.

Hogy Neked melyik a jobb, azt csak Te döntheted el...

hétf. feb. 27, 2006 23:23
vas-tag

Hozzászólás 
Jaj bocs, hogy kissebfajta vitát okoztam, de én sem komolyan gondoltam, azért volt ott a mondat végén a nevető smile!

A kódos billentyüzár nagyon okos dolog! Egy embernél láttam eddig ilyet, tudtok mondani olyan tipusoka amikbe van esetleg ilyen, ez már engem érintene, nem az asszonyt! ;

hétf. feb. 27, 2006 19:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
Huhh, kicsit félreértettél.

Nekem speciel eszembe nem jutott Téged vádolni más telefonjának feloldási kísérletével, csak jelezni kívántam, mennyire felesleges a telefonkód rendszere.
Aki ért hozzá valamit, úgyis fel tudja oldani, ha másképp nem, teljes törléssel, mert egy tolvajt amúgy sem a telefonon levő adatok érdekelnek...

Ennél egy kóddal védhető (akár automata) billentyűzár 1000x többet érne és sajnos a telefonok 2%-ában van ilyen.

hétf. feb. 27, 2006 12:12
Profil ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kamile írta:
Amúgy decemberben vettük, mikor le volt akciózva 19.990-ért. csak mielött megkiabáltok hogy TOLVAJ :shock: :lol:

miért kiabálnánk meg?

mivel elég ritka telefon, ezért nehéz segíteni.

hétf. feb. 27, 2006 12:07
Profil Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
T68m írta:
Kamile írta:
Hali!

Van egy olyam kis gondom, hogy az asszony elfelejtette mit írt be telefonzár kódnak és most nem tudjuk bekapcsolni a telót mert ezt írja a pin elfogadása után: Készülék kód: aztán oda egy négy jegyü kódot kellene beírni.
Tud valaki segíttenia abban, hogy lehet ezt a kódot kikerülni vagy kiütni, mert már két napja nem tudjuk bekapcsolni.

vidd el a vodához vagy a sharp szervízhez. (persze, papírokkal együtt)

Sharp szerviz itt nincs a közelbe, gondoltram hogy megkímélem magam, a vodába a sorbanállástól és a service segítőkészségétől, már hallom előre "felküldjük Pestre pár hét és visszaér, addig itvan cserekészüléknek ez a nokia 1610-es" :lol: :lol: :lol:
Amúgy decemberben vettük, mikor le volt akciózva 19.990-ért. csak mielött megkiabáltok hogy TOLVAJ :shock: :lol:

hétf. feb. 27, 2006 11:12
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akoska írta:
Ebbõl is látszik, hogy a készülékkód 99,9%-ban a saját megszívatásunkra jó, lopás, elvesztés ellen semmit sem ér, mert DIAG módban 1 mp alatt törölhetõ a kód. De ehhez kábel (és program) kell.

hát, ja. De ha nem lenne külön simkártyás rendszer, mint pl. westel450-nél, akkor visszaélés sem lenne.

vas. feb. 26, 2006 21:46
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ebből is látszik, hogy a készülékkód 99,9%-ban a saját megszívatásunkra jó, lopás, elvesztés ellen semmit sem ér, mert DIAG módban 1 mp alatt törölhető a kód. De ehhez kábel (és program) kell.

vas. feb. 26, 2006 21:44
Profil ICQ
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kamile írta:
Hali!

Van egy olyam kis gondom, hogy az asszony elfelejtette mit írt be telefonzár kódnak és most nem tudjuk bekapcsolni a telót mert ezt írja a pin elfogadása után: Készülék kód: aztán oda egy négy jegyü kódot kellene beírni.
Tud valaki segíttenia abban, hogy lehet ezt a kódot kikerülni vagy kiütni, mert már két napja nem tudjuk bekapcsolni.

vidd el a vodához vagy a sharp szervízhez. (persze, papírokkal együtt)

vas. feb. 26, 2006 21:16
Profil Honlap
vas-tag

Hozzászólás 
Hali!

vas. feb. 26, 2006 20:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
UP!

szer. dec. 21, 2005 23:06
ezüst tag

Hozzászólás Java programok
Sziasztok!

Nekem is a napokban lett ilyen telefonom, honnan lehet letolteni hozza java programokat, jatekokat. Mar keresgeltem, de nem sok eredmennyel.

N

csüt. okt. 27, 2005 6:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
HELP!

Az miért van, hogyha a főmenün, a Live! gombot megnyomom, ezt írja ki:

"Your request for a service could not be fulfilled.
Please try again or contact your operator if the problem persists."

De a könyvjelzőkből meg bejön az a cím, amit beírok, kivéve a Live! oldal?

Ja, és a kezdőlap Nálam a t-zones, nem a Live! és akkor ha a főmenüből nyomok a Live! gombra, a t-zones-t kellene behoznia.

Hm.. :roll:

hétf. szept. 19, 2005 14:10
arany tag

Hozzászólás 
Hát ahogy elnézem a Voda 70 Ft kategóriát, nincs elmaradva. Ami biztos, az e fórumon oly lenézett K300-nak több memóriája van, de az tud MP3-at is (meg extrapolált fotót :D ) Mint aktív használó, nekem bőven megfelel a Sharp, pedig néha fényképezek és videózok is, csak úgy... Még nem telt meg a memóriája a PC-hez vezető úton. Ez a telefon olyan, mint amilyennek a T610-nek kellett volna lennie. Szerintem ez is, az is megfelel ebben az ár/szolgáltatás kategóriában.

Lehetséges, hogy a GX-17 igazi extrája a branding-mentesség lesz?

hétf. júl. 25, 2005 8:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem már a 4-5 mega is kevés egy multimédiás telefonba.. :?

hétf. júl. 25, 2005 6:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Például legalább 4-5MB memóriát /szerintem nem irreális/, meg egy picit nagyobb felbontású kijelzőt.

Egyébként szerintem jobban néz ki mint a régi.

Guni

hétf. júl. 25, 2005 1:01
arany tag

Hozzászólás 
Buta? :shock: Mit hiányolsz belőle (Feltéve, hogy GX-15 áron lesz)?

vas. júl. 24, 2005 23:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Rút és buta kiskacsa.. :? :shock:

vas. júl. 24, 2005 22:35
platina tag

Hozzászólás 
Ugyanaz mint a GX15 csak feketeben nem?
Legalabbis igy ranezesre kepek alapjan.
Kicsit engem kezd a zimensz m75-re emlekeztetni.
Most az lesz a trend, hogy ki tud csunyabb telot eladni :lol:

vas. júl. 24, 2005 13:33
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 64 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő