Szerző |
Üzenet |
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Nehezen is találnál mifelénk vodástól különböző GX17-et. Ehhez még unbranded soft sem nagyon van...
|
csüt. jún. 21, 2007 13:29 |
|
|
kapasz
arany tag
|
rittinger zoltán írta: Yodafone-os a tiéd?Kuncsaku állítása szerint azoknál volt valami mahináció hogy ne tudjon ilyet.
Abszolute vodafonos. Live-os meg minden.
|
csüt. jún. 21, 2007 11:00 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd aug. 15, 2006 17:50 Hozzászólások: 2060 Tartózkodási hely: tartózkodom tehát vagyok
|
Kicsit furcsán idéztél,nade mindegy,megértettem még ílyen álmos hajnali időben is.
Nade.Akkor mi lehet a bibi.Yodafone-os a tiéd?Kuncsaku állítása szerint azoknál volt valami mahináció hogy ne tudjon ilyet.
|
csüt. jún. 21, 2007 1:24 |
|
|
kapasz
arany tag
|
rittinger zoltán írta: pampika írta: akkor megkérdezhetnéd a szobatársadtól hogy gif-es animot kapott -e már és le is tudta játszani?
Jelentem: a GX 17 lejátssza az anim gifet.
|
szer. jún. 20, 2007 9:04 |
|
|
kuncsaku
arany tag
|
De a házi kábelszett gondolom többe kerülne mint maga a telefon
|
szer. jún. 20, 2007 7:35 |
|
|
jokers5
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 671 Tartózkodási hely: M. Service
|
A kérdező mindenáron NCK-t szeretne a készülékéhez.
Én csak írtam lehetőséget rá, házilag.
|
szer. jún. 20, 2007 6:39 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Akoska írta: Hogy nem csak a szolgáltató adhat NCK-t, hanem egy ~70e ft-os box is ki tudja olvasni.
Egy telefonért drága lesz kicsit...
nem baj, lényeg, hogy nem húzták le, meg tudta csinálni magának!
|
szer. jún. 20, 2007 2:23 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Hogy nem csak a szolgáltató adhat NCK-t, hanem egy ~70e ft-os box is ki tudja olvasni.
Egy telefonért drága lesz kicsit...
|
kedd jún. 19, 2007 15:25 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd aug. 15, 2006 17:50 Hozzászólások: 2060 Tartózkodási hely: tartózkodom tehát vagyok
|
jokers5 írta: De van NCK!
Mégpedig kiolvasod Thunderstorm-al és beírod.
Mindenféleképpen be kell fektetned ha saját magad akarod megoldani.
Ezzell most hová is akarsz kilyukadni?
|
kedd jún. 19, 2007 14:17 |
|
|
jokers5
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 671 Tartózkodási hely: M. Service
|
De van NCK!
Mégpedig kiolvasod Thunderstorm-al és beírod.
Mindenféleképpen be kell fektetned ha saját magad akarod megoldani.
|
kedd jún. 19, 2007 6:57 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Gx-17. Jpg-vel tuti megy, gif-et nem szokott használni. Sajna nem tudjuk kipróbálni, mert már végzett a vizsgáival és már nincs itt.
|
hétf. jún. 18, 2007 21:40 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
|
pampika írta: Szobatársamnak is ilyen van, nem kicsit lestrapálva, de BT-n kép küldés/fogadás nála megy. Bár érdekes, hogy géppel nem beszélget a BT-je, csak az infra
És ezt most a GX-17 re mondtad vagy SE P990-re?Mert ha az első,akkor megkérdezhetnéd a szobatársadtól hogy gif-es animot kapott -e már és le is tudta játszani?
|
hétf. jún. 18, 2007 21:13 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Szobatársamnak is ilyen van, nem kicsit lestrapálva, de BT-n kép küldés/fogadás nála megy. Bár érdekes, hogy géppel nem beszélget a BT-je, csak az infra
|
hétf. jún. 18, 2007 18:08 |
|
|
kuncsaku
arany tag
|
Nem tudom, hogy volt-e más szolgáltatónál is. Csak nem emlékeztem már rá, hogy vodás, vagy nem vodás az a telefon. Meg arra emlékszem, hogy én semmit nem tudtam ráküldeni, pedig már élvezhetetlenre butítottam. A java-kat meg el se fogadta. Viszont ha megy de csak egy darabig, akkor csak vígaszszöveggel szolgálhatok:
A viszonylag még újnak mondható SE P990i-m egyáltalán nem hajlandó mozgatni a gif-et ha háttérnak teszem be, pedig nagyképernyőn látványos lenne. Ezzel sajnos együtt kell élnünk
|
hétf. jún. 18, 2007 18:01 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
|
kuncsaku írta: Rittinger Zoltán. Az a telefon nem vodás véletlen? Azok mahináltak valamit annakidején, hogy csak a lájvon zsíros pénzért vásárol képeket tudja kezelni. Ilyesmi rémlik, de már régen volt.
De az.Mért volt más szolgáltatónál is?Csak azt furcsálltam hogy mindenmás ment mint a karikacsapás.Küldtem képet,amr hangot meg csengőbongó hangot is.Csak az a fránya gif nem akart megjelenni.Azóta olyan fejlemény történt hogy ha nem a megynyitásra bök rá hanem háttérnek kijelölésre akkor kirakja de csak egy fél mp-ig mozog aztán állóképként folytatja pályafutását.Hát ennyi.
|
hétf. jún. 18, 2007 17:36 |
|
|
kuncsaku
arany tag
|
Rittinger Zoltán. Az a telefon nem vodás véletlen? Azok mahináltak valamit annakidején, hogy csak a lájvon zsíros pénzért vásárol képeket tudja kezelni. Ilyesmi rémlik, de már régen volt.
|
hétf. jún. 18, 2007 17:27 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
|
Na és az én problémámra tud valaki okosságot?
|
hétf. jún. 18, 2007 16:45 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Bele kell nyugodni: nincs kód, csak a szolgáltatótól (aki, miután kifizetted, megrendeli azt a gyártótól).
Nem kódos megoldáshoz meg kábel/program kell. Biztos marha nehéz elfogadni, hogy nincs IMEI NCK calc, de nincs.
Aki unlokkni akar, fektessen be...
|
hétf. jún. 18, 2007 15:46 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
faqutya írta: Akoska írta: De. Csak meg kell kérni a szolgáltatót, hogy adja meg. es mashonnan meg lehet szerezni a kodot? t68m: es en nem tudom "adoptalni" ? amugy ok is kabellel csinlajak az "adoptalast" vagy siman bebbillentyuzik?
a kódot a szolgáltató épp úgy adja (nem adja) ki, mint a legújabb, több, mint 100eFt-os készülékéét. Könnyen már csak azért sem teheti, mivel a gyártó rendelkezik azzal.
az adoptáláshoz felszerelés kell.
|
hétf. jún. 18, 2007 11:42 |
|
|
faqutya
vas-tag
|
Akoska írta: De. Csak meg kell kérni a szolgáltatót, hogy adja meg.
es mashonnan meg lehet szerezni a kodot?
t68m:
es en nem tudom "adoptalni" ? amugy ok is kabellel csinlajak az "adoptalast" vagy siman bebbillentyuzik?
|
hétf. jún. 18, 2007 11:35 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
faqutya írta: jokers5 írta: Kábel és megfelelõ sw. siman kodokkal nem lehet?
de. Beviszed egy üzletbe, ott átadod a megfelelő kódot (egy-két-háromezer), majd ők ezt megfelelőképp adoptálják a telódra, s lám, már készen vagy!
szerk.: Ákoska módszere se rossz! (a vodánál mindössze 2500Ft, ha jól tudom)
|
hétf. jún. 18, 2007 11:23 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
De. Csak meg kell kérni a szolgáltatót, hogy adja meg.
|
hétf. jún. 18, 2007 11:21 |
|
|
faqutya
vas-tag
|
jokers5 írta: Kábel és megfelelő sw.
siman kodokkal nem lehet?
|
hétf. jún. 18, 2007 10:57 |
|
|
jokers5
platina tag
|
Kábel és megfelelő sw.
|
hétf. jún. 18, 2007 10:45 |
|
|
faqutya
vas-tag
|
sziasztok! tudna valaki segiteni? gx15-ot szeretnek kikodolni...sajnos a gx15-os topicot mar regota nem nezi senki.
szoval kerlek segitsetek!
hogyan kell csinalni illetve milyen kodokkal...
koszi
|
hétf. jún. 18, 2007 10:45 |
|
|
rittinger zoltán
gyémánt tag
|
Hi.Egy kérdésem lenne.Tényleg nem tud a gx17 animációkat megjeleniteni vagy csak valami nem jött össze?.Egy munkatársamnak nagyon megtetszett a telefonomon lévő gif háttér és megkért hogy alkossak neki is egyet.Meg is csináltam és át akartam volna küldeni.Át is ment de a fájl túl nagy(vagy valami hasonló)felirat kiséretében megtagadta megnyitást.Fejből nem tudtam hogy mekkora a kijelző mérete ezért csináltam több méretűt is,de egyiket se rakta ki.Memória volt elég de mégse ment a dolog.Van rá magyarázat vagy csak 1szerűen nem ismeri a gif-et?Előre is köszi
üdv,tanzen
|
szomb. jún. 02, 2007 17:19 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Már kék, és piros színekben is kapható a feketén kívül:
http://trabitm.uw.hu/kep/gx17.jpg
|
pén. máj. 25, 2007 11:00 |
|
|
mch
ezüst tag
|
Na hát, egyikőtöknek sincs ilyen telója? No nem baj, megírom a tapasztalataimat, remélem valakinek segítek vele.
Negatívumok
Siemens C55-öt váltottam le erre a telefonra és nagyon hiányzik a C55 felhasználóbarátsága. Azon ugyanis a számbillentyűkhöz funkciókat lehetett rendelni, és így szinte sosem kellett a menüt használni, egy gomb hosszabb lenyomásával egyből el lehetett érni a gyakran használt dolgokat.
A Siemensen ha jött egy rendszerüzenet (pl. Üzenet törölve), akkor azt a piros gombbal el lehetett azonnal tüntetni és tovább dolgozni. A GX-17-en meg kell várni, míg az magától elmegy, ez elég idegesítő.
A GX-17 néhány perc után képernyőt véd, azaz kikapcsolja a kijelzőt. Így ha az ember meg akarja nézni az időt, akkor meg kell nyomni egy gombot. Ekkor fél fényerővel bekapcsol a kijelző, de ez nappal az utcán kevés ahhoz, hogy látni lehessen rendesen az órát. Ha mégegy gombot megnyomsz, akkor ugyan felkapcsol teljes fényerőre, de a "Billentyűzet lezárva" üzenet is megjelenik egy akkora ablakban, hogy az kitakarja az órát. Ahhoz tehát, hogy világosban megnézd az órát, fel kell oldani a billentyűzárat. Aztán meg zárhatod is vissza, mielőtt visszarakod a zsebedbe.
A kijelző 120x160 pixel. A kamerával felvett videófájl 128x96 pixel. Igen ám, de a videó hasznos képe csak 120x96 lesz, a két szélén egy-egy 4 pixel széles szürke csíkkal!
Infra/BT adatátvitelnél nem írja ki, hány százaléknál tart a fájl.
Pozitívumok
A telefonszámokat lehet a készülék és a SIM között másolni, egyenként és egyszerre is. Törölni is lehet vagy az egész SIM-et vagy az egész telefon memóriát. Kártyacsere esetén ez nagyon hasznos.
SMS írásnál az unicode-os karakterekre 2 helyet számol, így a valós méretet látod, meg tudsz állni 160-nál.
A hangjelzések részletesen testreszabhatóak: hangerő, rezgés, jelzés hossza. A be- és kikapcsolási hang kikapcsolható, éljen!
A négyirányú "körgomb" nagyon jól kezelhető. A többi gomb is jó, csak picit laposak.
Hívás közben kiírja a hívás idejét.
Nem bántam meg a vásárlást, véleményem szerint továbbra is ez a legjobb telefon ebben az ár-funkció kategóriában. (Még az akciós 15e áron vettem, azóta visszament 20e-re.)
|
csüt. szept. 07, 2006 9:51 |
|
|
mch
ezüst tag
|
Nem valami aktív ez a topic, dobjuk fel
Tegnap vettem egy GX17-est hosszas, mérlegelés után (fórum, gsmarena, stb ), és nagyon tetszik. Két dolog zavar viszont nagyon:
1. Kamera hang. Fénykép/videó készítésénél max hangerőn kiad magából egy kattanást, amit ugyan meg lehet változtatni, de kikapcsolni lehetetlen. Olvastam, hogy GX15-höz léteznek mindenféle hacket firmware-k, amikben ezt megoldották (és még sok plusz dolgot is beleraktak, pl játékok). Van ilyen GX17-re?
2. A menübe való belépéskor a menü ikonjai nem azonnal jelennek meg, hanem egy kis animációval. Nem nagy cucc, de engem baromira idegesít
Van rajta 3 Java játék, ebből 2 csak 60 másodperces demó, hogy nőne össze a szemöldökük. Kábellel lehet Java programokat tölteni?
Köszi!
|
csüt. aug. 31, 2006 8:42 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
Sajnos javára nincs tippem. Nekem meg az internet nem megy bt-n keresztül. A távoli számítógép nem válaszol (700 valahanyas kód), meg néha már a modem sem. (az meg asszem 692-es vót). Van valami különleges konfigolás, amiről én nem tudok? Most infrán vagyok fent, úgy megy a net. Bt-n is jó a kapcsolat, a headset funkció pl. megy a gép hangszórójával.
|
kedd aug. 29, 2006 8:13 |
|
|
chipi
arany tag
Csatlakozott: csüt. jan. 19, 2006 16:59 Hozzászólások: 182 Tartózkodási hely: Tapolca
|
Nem tudtok valami megoldást? (Elöző hozzászólás)
|
hétf. márc. 13, 2006 10:31 |
|
|
chipi
arany tag
Csatlakozott: csüt. jan. 19, 2006 16:59 Hozzászólások: 182 Tartózkodási hely: Tapolca
|
Sziasztok!
Van egy sharp gx17 telefonom és szeretnék rá java játékot, de nem tudja elmenteni a jar fáljokat. Pl amit a voda oldalárol szedtem le 700Ft cseszhetem mert nem mentette el e telefon, aztán próbálkoztam infrán és elmegy 99% és azt mondja, hogy ő nem tudja fogadni az ilyen állományokat, de miért?
|
vas. márc. 12, 2006 0:21 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Akoska írta: Ennél egy kóddal védhető (akár automata) billentyűzár 1000x többet érne és sajnos a telefonok 2%-ában van ilyen. OFF Miért is? Az ugyanúgy kiolvasható/törölhető, mint a biztonsági zár /OFF Kamile írta: Sharp szerviz itt nincs a közelbe, gondoltram hogy megkímélem magam, a vodába a sorbanállástól és a service segítőkészségétől, már hallom előre "felküldjük Pestre pár hét és visszaér, addig itvan cserekészüléknek ez a nokia 1610-es"
Sajnos csak 2 lehetőséged van.
-Az egyik, hogy beviszed egy használt GSM boltba, és ott megkérdezed az embert, hogy vállalnak-e ilyet (általában vállalnak olyan 2-3e Ft körül, és 1 nap átfutási idővel), ilyenkor ugrott a 2 év garid a telóról.
-A másik, hogy vissza a vodához, ott felköldik pestre a Sharp szervizbe, ahol kitörlik a kódot, majd visszaküldik hozzád. Az átlagos tarifa itt is 2-3e Ft, ugyanis ez NEM garanciális hiba, az átfutási idő kb 2 hét, és megmarad a 2 év garid.
Hogy Neked melyik a jobb, azt csak Te döntheted el...
|
hétf. feb. 27, 2006 23:23 |
|
|
Kamile
vas-tag
|
Jaj bocs, hogy kissebfajta vitát okoztam, de én sem komolyan gondoltam, azért volt ott a mondat végén a nevető smile!
A kódos billentyüzár nagyon okos dolog! Egy embernél láttam eddig ilyet, tudtok mondani olyan tipusoka amikbe van esetleg ilyen, ez már engem érintene, nem az asszonyt! ;
|
hétf. feb. 27, 2006 19:50 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Huhh, kicsit félreértettél.
Nekem speciel eszembe nem jutott Téged vádolni más telefonjának feloldási kísérletével, csak jelezni kívántam, mennyire felesleges a telefonkód rendszere.
Aki ért hozzá valamit, úgyis fel tudja oldani, ha másképp nem, teljes törléssel, mert egy tolvajt amúgy sem a telefonon levő adatok érdekelnek...
Ennél egy kóddal védhető (akár automata) billentyűzár 1000x többet érne és sajnos a telefonok 2%-ában van ilyen.
|
hétf. feb. 27, 2006 12:12 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Kamile írta: Amúgy decemberben vettük, mikor le volt akciózva 19.990-ért. csak mielött megkiabáltok hogy TOLVAJ
miért kiabálnánk meg?
mivel elég ritka telefon, ezért nehéz segíteni.
|
hétf. feb. 27, 2006 12:07 |
|
|
Kamile
vas-tag
|
T68m írta: Kamile írta: Hali!
Van egy olyam kis gondom, hogy az asszony elfelejtette mit írt be telefonzár kódnak és most nem tudjuk bekapcsolni a telót mert ezt írja a pin elfogadása után: Készülék kód: aztán oda egy négy jegyü kódot kellene beírni. Tud valaki segíttenia abban, hogy lehet ezt a kódot kikerülni vagy kiütni, mert már két napja nem tudjuk bekapcsolni. vidd el a vodához vagy a sharp szervízhez. (persze, papírokkal együtt)
Sharp szerviz itt nincs a közelbe, gondoltram hogy megkímélem magam, a vodába a sorbanállástól és a service segítőkészségétől, már hallom előre "felküldjük Pestre pár hét és visszaér, addig itvan cserekészüléknek ez a nokia 1610-es"
Amúgy decemberben vettük, mikor le volt akciózva 19.990-ért. csak mielött megkiabáltok hogy TOLVAJ
|
hétf. feb. 27, 2006 11:12 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Akoska írta: Ebbõl is látszik, hogy a készülékkód 99,9%-ban a saját megszívatásunkra jó, lopás, elvesztés ellen semmit sem ér, mert DIAG módban 1 mp alatt törölhetõ a kód. De ehhez kábel (és program) kell.
hát, ja. De ha nem lenne külön simkártyás rendszer, mint pl. westel450-nél, akkor visszaélés sem lenne.
|
vas. feb. 26, 2006 21:46 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
|
Ebből is látszik, hogy a készülékkód 99,9%-ban a saját megszívatásunkra jó, lopás, elvesztés ellen semmit sem ér, mert DIAG módban 1 mp alatt törölhető a kód. De ehhez kábel (és program) kell.
|
vas. feb. 26, 2006 21:44 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Kamile írta: Hali!
Van egy olyam kis gondom, hogy az asszony elfelejtette mit írt be telefonzár kódnak és most nem tudjuk bekapcsolni a telót mert ezt írja a pin elfogadása után: Készülék kód: aztán oda egy négy jegyü kódot kellene beírni. Tud valaki segíttenia abban, hogy lehet ezt a kódot kikerülni vagy kiütni, mert már két napja nem tudjuk bekapcsolni.
vidd el a vodához vagy a sharp szervízhez. (persze, papírokkal együtt)
|
vas. feb. 26, 2006 21:16 |
|
|
Kamile
vas-tag
|
Hali!
Van egy olyam kis gondom, hogy az asszony elfelejtette mit írt be telefonzár kódnak és most nem tudjuk bekapcsolni a telót mert ezt írja a pin elfogadása után: Készülék kód: aztán oda egy négy jegyü kódot kellene beírni.
Tud valaki segíttenia abban, hogy lehet ezt a kódot kikerülni vagy kiütni, mert már két napja nem tudjuk bekapcsolni.
|
vas. feb. 26, 2006 20:45 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
UP!
|
szer. dec. 21, 2005 23:06 |
|
|
norbi.v8
ezüst tag
|
Java programok
Sziasztok!
Nekem is a napokban lett ilyen telefonom, honnan lehet letolteni hozza java programokat, jatekokat. Mar keresgeltem, de nem sok eredmennyel.
N
|
csüt. okt. 27, 2005 6:48 |
|
|
reklamhang
gyémánt tag
|
HELP!
Az miért van, hogyha a főmenün, a Live! gombot megnyomom, ezt írja ki:
"Your request for a service could not be fulfilled.
Please try again or contact your operator if the problem persists."
De a könyvjelzőkből meg bejön az a cím, amit beírok, kivéve a Live! oldal?
Ja, és a kezdőlap Nálam a t-zones, nem a Live! és akkor ha a főmenüből nyomok a Live! gombra, a t-zones-t kellene behoznia.
Hm..
|
hétf. szept. 19, 2005 14:10 |
|
|
nutellamoly
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 387 Tartózkodási hely: Sopron
|
Hát ahogy elnézem a Voda 70 Ft kategóriát, nincs elmaradva. Ami biztos, az e fórumon oly lenézett K300-nak több memóriája van, de az tud MP3-at is (meg extrapolált fotót ) Mint aktív használó, nekem bőven megfelel a Sharp, pedig néha fényképezek és videózok is, csak úgy... Még nem telt meg a memóriája a PC-hez vezető úton. Ez a telefon olyan, mint amilyennek a T610-nek kellett volna lennie. Szerintem ez is, az is megfelel ebben az ár/szolgáltatás kategóriában.
Lehetséges, hogy a GX-17 igazi extrája a branding-mentesség lesz?
|
hétf. júl. 25, 2005 8:43 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2473 Tartózkodási hely: Budapest
|
Szerintem már a 4-5 mega is kevés egy multimédiás telefonba..
|
hétf. júl. 25, 2005 6:46 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Például legalább 4-5MB memóriát /szerintem nem irreális/, meg egy picit nagyobb felbontású kijelzőt.
Egyébként szerintem jobban néz ki mint a régi.
Guni
|
hétf. júl. 25, 2005 1:01 |
|
|
nutellamoly
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 387 Tartózkodási hely: Sopron
|
Buta? Mit hiányolsz belőle (Feltéve, hogy GX-15 áron lesz)?
|
vas. júl. 24, 2005 23:01 |
|
|
An-Dante..
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2473 Tartózkodási hely: Budapest
|
Rút és buta kiskacsa..
|
vas. júl. 24, 2005 22:35 |
|
|
Tim_
platina tag
|
Ugyanaz mint a GX15 csak feketeben nem?
Legalabbis igy ranezesre kepek alapjan.
Kicsit engem kezd a zimensz m75-re emlekeztetni.
Most az lesz a trend, hogy ki tud csunyabb telot eladni
|
vas. júl. 24, 2005 13:33 |
|
|