Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 21:47

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás Re: Akksi
Vagany írta:
Várjuk a fejleményeket, bár az első töltés még nem minden, tudtommal a reális akksi idő 2-3x tőltés után jön elő.

Hali!

Nemcsak hogy 2-3 töltés, hanem 8-10 töltés után áll be a végleges kapacitás...

Most az xBar szerint 81% a töltöttség, a saját akku jelzés persze még mindig 4 vonalka... megjegyzem, így 24 óra után már csak 3 vonalam szokott lenni. Mindez magába foglal kb. 20 perc Jawbreaker-t és 10-15 perc registry nézegetést... ahogy mondottam, telefonálni nemigen fogok vele mostanában.

Eddig pozitív a dolog, szerintem az is marad.

Folyt. köv.

Üdv

Ps. fura, hogy a voltaképpen duci mpx200 most hangyányi divattelónak érződik a kezemben az MDA Pro mellett...
No meg, ha beválik az akksi, akkor kezdhetem elölről olvasgatni a topicot, mert az idők múlásával igen lemaradtam az mpx-es dolgokról és megint naprakésszé akarom tenni a telót :)

vas. okt. 15, 2006 8:38
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

.dredd. írta:
Na, ma reggel szedtem le a töltőről és újraindítottam... látszólag csontra töltötte.
Sajnos csak szinte készenléti idő mérés lesz a dologból, mivel az mpx jelenleg csak vésztelefon, de azt hiszem az eddigi 2-3 napos - beszéd nélküli, 24 órás - készenlét fel kellene menjen vagy egy hétre.

Meglátjuk

Üdv

Várjuk a fejleményeket, bár az első töltés még nem minden, tudtommal a reális akksi idő 2-3x tőltés után jön elő.

szomb. okt. 14, 2006 15:29
arany tag

azimi írta:
Hello!

Ez az akksi téma engem is érdekel, ha megint tudok venni egy mpx200-ast. Már irta is egy mailt Dibinek;-) Remélem Dreddnek kiváló tapasztalatai lesznek!;-)
Utána én is beszállnék a postaköltség elosztásba!

Azimi

Na, ma reggel szedtem le a töltőről és újraindítottam... látszólag csontra töltötte.
Sajnos csak szinte készenléti idő mérés lesz a dologból, mivel az mpx jelenleg csak vésztelefon, de azt hiszem az eddigi 2-3 napos - beszéd nélküli, 24 órás - készenlét fel kellene menjen vagy egy hétre.

Meglátjuk

Üdv

szomb. okt. 14, 2006 9:29
ezüst tag

Hozzászólás Re: Akku
Szóval szerintem az mpx200-as szebb, kisebb, nem használok bluetoothot, sem kamerát. Abban nem tudom az 512 MB-s sd-met használni. Milyen érv van még, ami meggyőzhetne, hogy mpx220-ast vegyek?

MarQs írta:
azimi írta:
A simens s55-öm meg megadta magát:(
Sajnos ez egy bajos szériája volt a Siemensnek. Nem te vagy az első akitől hallom, hogy gallyra ment az s55-e.
azimi írta:
Most ismét tervezem, hogy veszek egyet...
Nem rábeszélni akarlak, de akkor már miért nem mpx 220-ast veszel? Annak többek között az akksija is jobb...

pén. okt. 13, 2006 18:52
ezüst tag

Hozzászólás Akksi
Hello!

Ez az akksi téma engem is érdekel, ha megint tudok venni egy mpx200-ast. Már irta is egy mailt Dibinek;-) Remélem Dreddnek kiváló tapasztalatai lesznek!;-)
Utána én is beszállnék a postaköltség elosztásba!

Azimi

pén. okt. 13, 2006 18:37
arany tag

Hozzászólás Re: msn
Arcsi írta:
Nemrég sikerült netet varázsolni a telóra, megy az e-mail és a böngésző is rendesen. A messenger viszont sehogy se akar kapcsolódni, nem tudom miért. Ha az asztali netes gépre van rádugva akkor be tudok lépni simán.
De sehogy máshogy. Van valami ötletetek?

Nálam is többször kellett eleinte "szoktatni", lehet, hülyén hangzik, de egy idő után egészen jól működött. Lehet, hogy csak WM2005 alatt használtam.

pén. okt. 13, 2006 16:31
ezüst tag

Hozzászólás msn
Nemrég sikerült netet varázsolni a telóra, megy az e-mail és a böngésző is rendesen. A messenger viszont sehogy se akar kapcsolódni, nem tudom miért. Ha az asztali netes gépre van rádugva akkor be tudok lépni simán.
De sehogy máshogy. Van valami ötletetek?

pén. okt. 13, 2006 10:17
arany tag

Hozzászólás 
Demerth írta:
Helló Dredd!

Befér a gyári akksi takaró alá?
Nem tudom az 1700-es befér-e. Ha az 1400-es Poli viszi a 3-4 napot akkor lehet nekem is marad az.

Más:
Tegnap nekiestem a telónak és kicsit törölgettem belőle. Hát érezhetően gyorsabb lett.
Találtam a Microsoft oldalon egy segédletet, hogy hogyan kell saját build-ot csinálni. Próbálkozom majd egy lite 2003SE-vel (IE, MSN, Media Player, stb... nélküli). Esetleg kicsit begyorsul tőle a teló. Ezeket úgyse használom.

Hello!
Persze, hogy befér... ugyanolyan vastag, mint a gyári...
Feltettem töltőre, látszólag tölti is...

Ez a segédlet a buildokkal talán érdekelne engem is... illetve talán még jobban érdekelne egy elkészült LITE :oops: :oops: :D
Pontosan ezeket kellene kiirtani a telóból nekem is.

pén. okt. 13, 2006 10:00
ezüst tag

Hozzászólás 
.dredd. írta:
Megjott az akksim... ket nap alatt!!

Sajnos ma nem tudtam toltore dugni, holnap reggel feltoltom.

Megirom a tapasztalatokat

Helló Dredd!

Befér a gyári akksi takaró alá?
Nem tudom az 1700-es befér-e. Ha az 1400-es Poli viszi a 3-4 napot akkor lehet nekem is marad az.

Más:
Tegnap nekiestem a telónak és kicsit törölgettem belőle. Hát érezhetően gyorsabb lett.
Találtam a Microsoft oldalon egy segédletet, hogy hogyan kell saját build-ot csinálni. Próbálkozom majd egy lite 2003SE-vel (IE, MSN, Media Player, stb... nélküli). Esetleg kicsit begyorsul tőle a teló. Ezeket úgyse használom.

pén. okt. 13, 2006 8:31
arany tag

Hozzászólás 
Megjott az akksim... ket nap alatt!!

Sajnos ma nem tudtam toltore dugni, holnap reggel feltoltom.

Megirom a tapasztalatokat

pén. okt. 13, 2006 0:07
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok.

Van egy eladó használt mpx200, jó állapotban, pótaksival, minden tartozékkal, dobozban 18e pénzért. Ha vkit érdekel, írjon: dibi@citromail.hu

http://rover-pc-m1.mylivepage.ru/file/1 ... DP.2.1.rar
Ha még valaki nem találta volna meg...

szer. okt. 11, 2006 8:09
arany tag

Hozzászólás 
Felbuzdulva a nagyobb akksiról szóló híreken - annak idején mit nem adtam volna egyért...:) - rendeltem egyet én is, de nem 1700-asat, csak 1400-as Li-Pol. 14 EUR volt szállítással.... most várom, hogy megérkezzen
Valahogy az 1700-ashoz nem volt akkora bizodalmam.
Tavaly vettem a gyorsboltban ezerakárhányas akksit Sony Ericsson K750-hez és utólag kiderült, hogy a telefon nem tudta tölteni, csak egy külön megvett, párszáz forintos külső töltővel lehetett használni.
Persze ettől még lehet jó az 1700-as...

kedd okt. 10, 2006 15:27
vas-tag

Hozzászólás 
Látom van egy pár érdeklödö.
Nekem is haldoklik az aksim,igy arra az elhatározásra jutottam hogy rendelek pár db-ot.
Mihelyt meglessz az áru szólok!

vas. okt. 08, 2006 20:06
ezüst tag

Hozzászólás 
Engem is érdekelne egy akksi.
Valamennyire ez kilógna a telefonból? Vagyis másik hátlap kell mint a Mugen akksikhoz? Vagy ugyanaz a méret mint a gyári?

csüt. okt. 05, 2006 9:13
vas-tag

Hozzászólás akksi
Engem is érdekelne egy 1700 mAh akksi!

csüt. okt. 05, 2006 7:47
vas-tag

Hozzászólás 
Az 1700-as ha jól látom 1.99+7.9 a posta.

szer. okt. 04, 2006 18:54
arany tag

Hozzászólás Re: aksi+navi
Romulus40 írta:
...
A másik dolog az aksi http://search.ebay.de/MPX200_W0QQfkrZ1QQfromZR8
Itt találni 1400-1700mAh aksit.
Tapasztalatokat szivesen olvasnák mielőtt befektetnék.
Esetleg ha valakit érdekelne és rendelnék többet a posta költség osztódna.
Egyenlőre ennyi!
Üdv.

Az 1700-as engem is érdekelne. :?:
Konkrétan ez:
http://cgi.ebay.de/1700mAh-POWER-AKKU-f-MOTOROLA-MPX200-MPX-200-RECHNUNG_W0QQitemZ260037406179QQihZ016QQcategoryZ32961QQrdZ1QQcmdZViewItem
Jól értem 7euro lenne postaköltséggel együtt?

szer. okt. 04, 2006 17:36
vas-tag

Hozzászólás aksi+navi
Szevasztok!
Most hogy végig olvastam a fórumot,regisztráltam és lenne 1-2 kérdésem.
A navigációhoz ezt találtam:http://www.pdamania.hu/shop/shop.php3?do=2&catalog_id=59&prod_id=25103
Persze ráleltem olcsóbb cuccokra is ,csak az a kérdés használja e valaki.
A másik dolog az aksi http://search.ebay.de/MPX200_W0QQfkrZ1QQfromZR8
Itt találni 1400-1700mAh aksit.
Tapasztalatokat szivesen olvasnák mielőtt befektetnék.
Esetleg ha valakit érdekelne és rendelnék többet a posta költség osztódna.
Egyenlőre ennyi!
Üdv.

szer. okt. 04, 2006 11:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Arcsi, MarQs!

Köszönöm az ötleteket!

kedd okt. 03, 2006 13:50
arany tag

Hozzászólás Re: MPx220 biztosíték
Demerth írta:
Esetleg meg tudjátok mondani, hogy hol lehet kapni újonan MPx220-at? Fekete érdekelne...

Itt biztos találsz:
http://nextel.co.hu
http://gsmline.hu
http://centralgsm.hu/index.php?file=ujtelefonok.txt

Ezek alatt jelenleg készleten nem találsz, de ha megcsörgeted őket, lehet rendelnek:
http://partnerogsm.shp.hu
http://gportal.hu/portal/gsmteka

kedd okt. 03, 2006 11:11
ezüst tag

Hozzászólás 
Új mpx220-at ezen az olalon találhatsz: http://www.hasznaltgsm.hu

hétf. okt. 02, 2006 12:55
ezüst tag

Hozzászólás MPx220 biztosíték
Foose írta:
Sziasztok! Egy haveromnak gondja van a telcsivel. Működik rendesen,csak épp se töltőröl,se gépre kötve nem veszi a töltést. A gép látja a telót,de nem tölti. Mi lehet a gond? Köszönöm

Én bevittem a hivatalos Motorola szervizbe és 5 perc alatt megcsinálták. Ha garis akkor ingyenes ha nem akkor mox 1000Ft. Tényleg csak annyi, hogy szétszedik és kiveszik azt a bíztosítékot. Tudtommal vezetéket raknak be helyette. Igaz én MPx200-ast vittem.

Esetleg meg tudjátok mondani, hogy hol lehet kapni újonan MPx220-at? Fekete érdekelne. Előre is köszi!

Üdv:
Demerth

hétf. okt. 02, 2006 7:52
arany tag

Hozzászólás 
Foose írta:
Sziasztok! Egy haveromnak gondja van a telcsivel. Működik rendesen,csak épp se töltőröl,se gépre kötve nem veszi a töltést. A gép látja a telót,de nem tölti. Mi lehet a gond? Köszönöm

Majdnem a nevedben van a gond Fuse azaz biztosíték probléma. A fórumon volt róla szó, házilagosan is megoldható átforrasztással, de kell hozzá némi ügyesség.

vas. okt. 01, 2006 15:43
arany tag

Hozzászólás mikrofon
Sziasztok!
Szerintetek megoldható az, hogy csatlakoztatom a telót a géphez és mikrofonként használom az mpxet?

vas. okt. 01, 2006 14:16
ezüst tag

Hozzászólás 

szomb. szept. 30, 2006 18:53
arany tag

Hozzászólás 
Lenne nekem is egy kérdésem. Amikor lemerül a telefon, akkor utána a készenléti ideje 2órára csökken. Egy master reset után újra bírja egy napig.
Ha egy lemerülés után a sprite backupal elmentem és egy MR után felrakom, akkor is kevés ideig bírja.
Nincs valakinek megoldása erre?

szomb. szept. 30, 2006 13:28
arany tag

Hozzászólás Re: tomtom
forgreen írta:
Rengeteg oldalon vagyok túl, de nem találom a választ:
tomtom-ban mpx200-on hogyan tudom kikapcsolni a gps keresést?

Köszönettel: fg

Szia!
Nem kell azt a részt eltávolítani belőle, mert anélkül is használható az előrehaladott úttervezéssel. Csak meg kell tanulni kezelni. Nekem egy hét passzív gyakorlással sikerült elsajátítanom a technikáját.

szomb. szept. 30, 2006 13:01
arany tag

Hozzászólás 
laca235 írta:
MARQS köszi a címeket hasznosnak bizonyultak...

Naon szívesen, nincs mit...! :D
Hmmm... valszeg kifelejtettem a speedshop-ot, pedig be akartam linkelni. De gondolom nem volt nehéz rátalálni.
Sok sikert és a legjobbakat a telódnak! Neked pedig türelmet. :D

pén. szept. 29, 2006 21:14
ezüst tag

Hozzászólás 
MARQS köszi a címeket hasznosnak bizonyultak, házat a gigatelnél 1300-ért míg szalagkábelt 3700-ért a speedshop-ban találtam (ez ugyan nem volt a címek között ezért leírom www.speedshop.hu) most egyenlőre hiszek és bízva bízok mint Madách csak én a telómért ha már voltam olyan hülye hogy széttéptem.

pén. szept. 29, 2006 19:07
arany tag

Hozzászólás Re: Akku
azimi írta:
A simens s55-öm meg megadta magát:(
Sajnos ez egy bajos szériája volt a Siemensnek. Nem te vagy az első akitől hallom, hogy gallyra ment az s55-e.
azimi írta:
Most ismét tervezem, hogy veszek egyet...
Nem rábeszélni akarlak, de akkor már miért nem mpx 220-ast veszel? Annak többek között az akksija is jobb...

pén. szept. 29, 2006 16:34
ezüst tag

Hozzászólás Akku
Hello!

Régebben volt egy mpx200-asom, de már akkor sem tudtam követni a forumot, annyi hozzászólás van.

Most ismét tervezem, hogy veszek egyet, mert nagyon szerettem a másikat is, a simens s55-öm meg megadta magát:(

A kérdésem az lenne, hogy akkuból valami nagyobbat sikerült valakinek felhajtani, amivel több ideig használható a telo?

Köszi!

pén. szept. 29, 2006 15:39
arany tag

Hozzászólás 
laca235 írta:
Hali ha valaki tud egy olyan helyet vagy elérhetőséget ahol mpx200 tartozékot (nekem speciel komplett ház ill. szalagkábel kell) lehet vásárolni jó áron akkor legyenszives írjon ghhormon@t-online.hu köszi.
Bocsi, de inkább ide írok neked. Később másnak is hasznos lehet.

Mpx 200-hoz tartozékok:
http://mobiltelefontartozekok.hu
http://www.mobiltelefonok.hu/uj/index2.php
http://gigatel.hu/modules.php?name=shop ... 0&print=no

Az utóbbinál komplett házat találsz.

kedd szept. 26, 2006 15:23
ezüst tag

Hozzászólás Windows Mobile Lite img
Sziasztok!

Bár kicsit régen jártam erre de most felmerült bennem egy kérdés:
Tud-e valaki olyan szoftvert amivel - az XPLite-hoz hasonlóan - eltávolíthatóak a felesleges dolgok (IE, MSN, Media Player, stb...) a telefonból? Esetleg olyan telepítőkészletet csinálni vele ahol ezek már nincsenek? Jó lenne egy ilyen szoftver mert pl ezeket a programokat soha nem használom. Viszont ha már lehetne ilyyet csinálni akkor meg lehetne oldani az Image-be a magyar T9-et, stb...
Ha bárki tud valami hasonló programról az kérem szóljon!

Üdv:
Demerth

hétf. szept. 25, 2006 9:20
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali ha valaki tud egy olyan helyet vagy elérhetőséget ahol mpx200 tartozékot (nekem speciel komplett ház ill. szalagkábel kell) lehet vásárolni jó áron akkor legyenszives írjon ghhormon@t-online.hu köszi.

hétf. szept. 25, 2006 6:17
ezüst tag

Hozzászólás Re: tartozék
laca235 írta:
Hali van egy kis gond az mpx200-ammal.Nem műkszik pedig csak széttéptem.Kicsit indulatos lettem a sokadik problémája miatt.De mostmár bánom mert végül is jó kis teló volt.Úgy döntöttem megcsinálom
. Tehát ha valakinek van egy ilyenje ami a tokon és a szalagkábelen kívül totál rossz pl.:elb..ta az oprendszer telepítést bátran írjon nekem a következő emailra ghhormon@t-online.hu megvásárolnám.

Ha nem lenne jelentkező, én megvenném a tiedét. :lol: Az emyémnek **** a kijelző világítása. Az egyik átvezetőkábel néha nem érintkezik, mindig nyomogatni a kijelzőt hogy bekapcsoljon.
Szóval alkatrészekkel lehet nálam is jelentkezni :wink:

vas. szept. 24, 2006 13:05
ezüst tag

Hozzászólás tartozék
Hali van egy kis gond az mpx200-ammal.Nem műkszik pedig csak széttéptem.Kicsit indulatos lettem a sokadik problémája miatt.De mostmár bánom mert végül is jó kis teló volt.Úgy döntöttem megcsinálom
. Tehát ha valakinek van egy ilyenje ami a tokon és a szalagkábelen kívül totál rossz pl.:elb..ta az oprendszer telepítést bátran írjon nekem a következő emailra ghhormon@t-online.hu megvásárolnám.

vas. szept. 24, 2006 9:50
vas-tag

Hozzászólás 
Gabana írta:
Gabana írta:
Helló!

Olyan gondom lenne, hogy van egy 512es xd kártyám mpx200 hoz win2005-tel feltelepítve, namost, kaptam hozzá egy 1G-ás MMC kártyát, tudnátok nekem abban segíteni, hogy hogyan tudnám legegyszerűbben megoldani, hogy az 1G-sal tudjam használni, és ne kelljen mindent feltelepíteni újra???
Megpróbáltam egy az egybe átmásolni mindent, de úgy nem indul el vele a teló...
Előre is köszi!
Gabana

bocs sd kártyát akartam írni...

Na addig szóréztam ameddig sikerült... csak le kellett formáznom előtte a kártyát... bocsi mindenkitől...

vas. szept. 24, 2006 1:25
vas-tag

Hozzászólás 
Gabana írta:
Helló!

Olyan gondom lenne, hogy van egy 512es xd kártyám mpx200 hoz win2005-tel feltelepítve, namost, kaptam hozzá egy 1G-ás MMC kártyát, tudnátok nekem abban segíteni, hogy hogyan tudnám legegyszerűbben megoldani, hogy az 1G-sal tudjam használni, és ne kelljen mindent feltelepíteni újra???
Előre is köszi!
Gabana

bocs sd kártyát akartam írni...

vas. szept. 24, 2006 0:59
vas-tag

Hozzászólás 
Helló!

Előre is köszi!
Gabana

vas. szept. 24, 2006 0:54
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Meg tudná valaki nekem mondani, hogy hogyan kell beállítani a ProfiMail programot, hogy a freemail-es leveleimet le tudjam hívni a telóra?
Vodafonos vagyok!

szomb. szept. 23, 2006 19:25
ezüst tag

Hozzászólás tomtom
Rengeteg oldalon vagyok túl, de nem találom a választ:
tomtom-ban mpx200-on hogyan tudom kikapcsolni a gps keresést?

Köszönettel: fg

szer. szept. 20, 2006 21:42
vas-tag

Hozzászólás 
kipróbálom ezt is egy szoftver frissítésen már átesett a készülék. ha van valami gondja még majd irok.

szer. szept. 20, 2006 17:41
arany tag

Hozzászólás 
Tecsa írta:
Olyan problémám akadt a telefonnal, hogy fogja magát minden jelzés nélkül kikapcsol. Utána be tudom kapcsolni ho 5percre hol 3 órára.Ha viszont valami töltőn van(hálózati v. USB) akkor kifogástalanul működik. De úgy csak egy jó kis vezetékes telefon :?

Lehet, hogy nem feszül normáliszan az akksid a foglalatjába. Elmozdul és off... Ezt az is igazolhatja, hogy amikor kábelen van, akkor normálisan műxik. Ekkor ugyanis nem a zsebedben, táskádban, stb... helyen van - ahol akár erős rázkódás is érheti - hanem az asztalon, szinte egyhelyben. Ha még van rá gari -> szerviz, ha nincs, akkor próbáld meg egy vastagra hajtogatott papírral, vagy egy kis celluxal fixálni az akksit.

Megeshet az is, hogy nem ez a baja, de egy próbát megér.

szer. szept. 20, 2006 15:49
vas-tag

Hozzászólás 
Egy kis segítséget igényelnék. Olyan problémám akadt a telefonnal, hogy fogja magát minden jelzés nélkül kikapcsol. Utána be tudom kapcsolni ho 5percre hol 3 órára. Nem értem mi lehet a baja mert az akkuja fel van töltve. Ha viszont valami töltőn van(hálózati v. USB) akkor kifogástalanul működik. De úgy csak egy jó kis vezetékes telefon :?

kedd szept. 19, 2006 14:52
ezüst tag

Hozzászólás 
Amúgy mi történt az spsectorral? Sehogy se tudok belépni... :cry:

Kaptam egy sms-t a Trémobiltól, azóta megy a net a telón. :D
Ennek nagyon örülök, csak be kéne valahogy állítani hogy le tudjam tölteni a leveleimet. Valami tipp?

Szerk: megvan :D http://www.t-mobile.hu/egyeni/vasarlas/ ... %C3%A1s%22

kedd szept. 19, 2006 7:31
ezüst tag

Hozzászólás Re: WM2005 wap+email+gprs settings
sake írta:
Üdv!

Valaki megmondaná nekem, hogy milyen adatokat kellene megadni a beállításoknál, hogy menjen a wap meg a mail?
Ha jól sejtem akkor a proxy beállítások nem stimmelnek.

Köszi!

Valahol a fórumban volt téma, nekem el van mentve valahol csak most nem találom. A kereső kiadja ha elég kitartó vagy :)

Tud valaki ajánlani amúgy egy jó e-mail kliens progit?

hétf. szept. 18, 2006 20:31
ezüst tag

Hozzászólás WM2005 wap+email+gprs settings
Üdv!

Valaki megmondaná nekem, hogy milyen adatokat kellene megadni a beállításoknál, hogy menjen a wap meg a mail?
Ha jól sejtem akkor a proxy beállítások nem stimmelnek.

Köszi!

pén. szept. 15, 2006 11:26
ezüst tag

Hozzászólás 
Pipa törölve. Így már jobb. Köszönöm!

pén. szept. 15, 2006 11:12
arany tag

Hozzászólás 
M31 írta:
Szevasztok!
Lehetséges valamit tenni azért, hogy az sms amit írok ne csak 70 karakter hosszú lehessen? Ezután már csak két üzenetben küldi el.

az üzeneteknél ha bemész a beállitásokba lesz egy iylen:
"use unicode when necessery"
na ez ne legyen kipipálva.

pén. szept. 15, 2006 7:50
arany tag

Hozzászólás 
M31 írta:
Szevasztok!
Lehetséges valamit tenni azért, hogy az sms amit írok ne csak 70 karakter hosszú lehessen? Ezután már csak két üzenetben küldi el.
Ez - megeshet - a mobil szolgáltatódtól is függhet. Egy korábbi készülékemnél nekem is előfordult ez a probléma. Hívd fel az ügyfélszolgálatot és érdeklődj utána. Lehet megtudják oldani.

pén. szept. 15, 2006 7:42
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 188  Következő