Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 23:37

Hozzászólás a témához  [ 1623 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 33  Következő
Pannon dícsérő 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Használt mobilért ad kedvezményt a Pannon

A Pannon a "közel a környezethez" kezdeményezés részeként összegyűjti a használt mobiltelefonokat és jutalmazza az ügyfelek környezettudatosságát.
Az akció végeztével az összegyűlt mobilokat a vállalat átadja egy elektronikus hulladékokat szakszerűen újrahasznosító szervezetnek, így biztosítva, hogy a kidobásra ítélt telefonok ne károsítsák a környezetet.

A november 26-ig tartó kampányban a Pannon 5000 forint kedvezménnyel ösztönzi a használt telefonok leadását; a kedvezményt új kártyás vagy számlás előfizetés és készülék együttes vásárlásakor lehet érvényesíteni. A használt telefonokat országszerte a hat Pannon Shopban és kétszázhúsz partnerüzletben lehet leadni. A kedvezmény igénybevételének feltétele, hogy a mobil IMEI-száma azonosítható legyen és a készülék leadója annak tulajdonjogáról nyilatkozzon.

A vállalat korábban is élen járt a környezetvédelemben. A dolgozók már áttértek az újrahasznosított papírok és a környezetbarát nejlon- és papírtáskák használatára is. Korábban a Nokia is jó példával járt elő és mintaboltjaiban gyűjtőládákat helyezett el, hogy a megunt telefonok ne a kukákban landoljanak. A vállalat honlapján pedig érzékletesen szemléltetik, mire jó a már használaton kívüli telefon, ha jó helyre kerül.
link

csüt. nov. 02, 2006 21:24
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
-Előtelepített mobil webböngésző a Pannontól:

A népszerű Opera Mini mobil böngészőprogramot hazánkban először a Pannon ügyfelei használhatták, mostantól ráadásul több készülékre előre telepíti a böngészőt a mobilszolgáltató.

Az Opera Mini az Opera Software mobiltelefonokra tervezett alkalmazása, amely lehetővé teszi a világháló teljes elérését. A böngésző-alkalmazás a mobilok többségén, szinte minden Java futtatásra képes telefonon működik, és bármely web- vagy WAP-oldalt képes megjeleníteni – miközben az adatforgalom is minimális marad a beépített különleges tömörítésnek köszönhetően.

A világszerte rendkívül népszerű program használatával a tömörítés révén időt és pénzt takaríthatunk meg, mivel az alkalmazás a mobiltelefonok kijelzőjéhez alakítja a tartalmakat. A népszerű készülékek jelentős részén (amilyen például a Nokia 6131 vagy a Sony Ericsson K310i) mostantól előre telepítve megtaláljuk a böngészőt, továbbá azt letölthetjük a Pannon W@P Letöltések menüpontjából is.

Az Opera Mini segítségével kényelmesen szörfözhetünk a legnagyobb hazai portálokon és a teljes világhálón, elérhetjük a közösségi és mail-oldalakat, mindössze az adatforgalom díját kell fizetni, melyre több kedvező Mobil Adat csomagot is kínál a Pannon a felhasználók igénye szerint.

A Pannon ma hazánkban a legnagyobb mobilszélessáv-lefedettséget (EDGE, UMTS) kínálja, így az alkalmazást egyedülállóan nagy sebességgel használhatjuk az ország több mint 2600 településén.

Ééés nem web'n'walk, meg hasonló név, csak simán Opera Mini!
Tetszik! :D:D:D

csüt. okt. 26, 2006 11:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vikingboy írta:
Ja és úgy tudom, hogy a vodánál meg a T-nél akkor is értesít ha épp beszél az illető és foglaltjelzés van...

Az attól függ, hogy hogy van bekapcsolva az átirányítás. Ha foglalt esetén be van állítva a +36309876543, akkor kapsz értesítést.
A többi lehetőségnél ugyan így.
(nem elérhető stb)

Az ingyenes hétvégi mms jobban bejött! !-F

kedd okt. 10, 2006 16:53
írásjog megvonva

Hozzászólás 
MMS Hétvége csomag kedvezményes áron!

kedd okt. 10, 2006 14:05
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
savaria írta:
A lakossági hivásértesitő 120 ft, a céges pedig 0. Jó, mi?
Ennyire nem egyszerű. Nekünk cégesen is 100+áfa áron kínálja a POL. (Legalábbis amikor utoljára láttam, mert most éppen nem tudok belépni.)

kedd okt. 10, 2006 6:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
nem értem miért nem jó a hívásvárakoztatás. ez alapból úgyis mindenkinél be van kapcsolva.
egyébként ha működne, akkor teljesen jó lenne így szerintem. esetleg lehetne ingyen is, de azért a havi 120ft még talán nem vág földhöz :) kb egy gombóc fagyi ára...

hétf. okt. 09, 2006 23:30
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
A Pannon kétszeresen is pofátlan. Nem is, háromszorosan:
1. Pénzt kér egy megkésett szolgáltatásért.
2. Ha nincs hangosta, akkor nem a hagyományos bemondás hallható, hogy nem vagy elérhető, hanem egy tájékoztatás, amivel tudatják a hívó féllel, hogy aktív a hívásértesítőd, ami jelzés a számára, hogy jó van, majd hív, ha bekapcsolja - ergo, forgalomgenerálás.
3. Ha van hangostád, csak akkor kapsz smst, ha a hívó túllépi a 2 sec díjmentes időintervallumot. Ha nem lépi túl, sosem tudod meg, hogy kerestek. Tehát, összekapcsolási díjakból is meg szeretne gazdagodni.

Ezzel szemben a másik kettő ingyen adja (leszámítva a KAP-nélküli dominosokat), és nem osztja meg mással, hogy neked aktív-e a hívásértesítőd, ergo nem állít fel veled szemben a hívó egy
ki nem mondott kötelezettséget, hogy na, kapott arról smst, hogy kerestem, hát akkor majd szépen visszahív.

Ez igaz.
Sajnos én már megrendeltem de mondom is le, csak sajna számlazárásig még élni fog.
Ja és úgy tudom, hogy a vodánál meg a T-nél akkor is értesít ha épp beszél az illető és foglaltjelzés van, (ha nincs hanposta meg hívásvárakoztatás) na ez a pannonnál nem müködik.

hétf. okt. 09, 2006 23:22
a fórum lelke

Hozzászólás 
A Pannon kétszeresen is pofátlan. Nem is, háromszorosan:
1. Pénzt kér egy megkésett szolgáltatásért.
2. Ha nincs hangosta, akkor nem a hagyományos bemondás hallható, hogy nem vagy elérhető, hanem egy tájékoztatás, amivel tudatják a hívó féllel, hogy aktív a hívásértesítőd, ami jelzés a számára, hogy jó van, majd hív, ha bekapcsolja - ergo, forgalomgenerálás.
3. Ha van hangostád, csak akkor kapsz smst, ha a hívó túllépi a 2 sec díjmentes időintervallumot. Ha nem lépi túl, sosem tudod meg, hogy kerestek. Tehát, összekapcsolási díjakból is meg szeretne gazdagodni.

Ezzel szemben a másik kettő ingyen adja (leszámítva a KAP-nélküli dominosokat), és nem osztja meg mással, hogy neked aktív-e a hívásértesítőd, ergo nem állít fel veled szemben a hívó egy
ki nem mondott kötelezettséget, hogy na, kapott arról smst, hogy kerestem, hát akkor majd szépen visszahív.

hétf. okt. 09, 2006 22:02
arany tag

Hozzászólás 
A lakossági hivásértesitő 120 ft, a céges pedig 0. Jó, mi? :lol: Szerintem h.ülyeség ezért a pannonnak pénzt kérni, ha mindenkinek ingyen bekapcsolná sokkal több pénzt látna belőle a hívásdíjakból.

hétf. okt. 09, 2006 21:53
a fórum lelke

Hozzászólás 
Aki még nem rendelte meg, ne is tegye, mert nem működik!

hétf. okt. 09, 2006 21:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Petyuszka írta:
Fent van a honlapon a hangposta menün belül.

A hívásposta viszont jópofa dolog:

Hívásposta szolgáltatás megrendelésével rendelkezésedre bocsátjuk a Hívásértesítő szolgáltatást, valamint hangposta üzeneteidet belföldről minden időszakban 0 Ft-os percdíjjal hallgathatod le.

Pár sorral lejebb pedig ez áll:
"A szolgáltatás díja:

A Hívásértesítő havidíja: bruttó 240 Ft

Akkor most ingyen van, vagy mégsem?? :roll:

hétf. okt. 09, 2006 21:48
Profil Privát üzenet küldése Honlap
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:
1. Előre beállított születésnapi ajándékpercek vannak, 2006.szeptember 20. és október 20. között.

Én ma kaptam ilyet (20 perc hálón belül). 8)
Lassan 3 éves a kártyám, tölteni még nem kellett, mert mindig kapok valamit... :)

vas. okt. 08, 2006 21:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Az a "kvázi ingyen" a 10kB-os számlázási egység bevezetése óta 8Ft.
Valamilyen mobiladat csomagban "relatíve" ingyen van, nade ott meg a csomagért fizetsz.

Üdv!

pén. okt. 06, 2006 21:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Tok jo, hogy wappon kvazi ingyen meg lehet nezni az egyenlegedet.
Csakhogy mar tobb, mint 1 honapja nem megy feklesztes cimen. :cry:

pén. okt. 06, 2006 8:55
arany tag

Hozzászólás 
Most nézem a Pannonlineon hogy ami nálunk van céges elöfizura 0 ft a hívásértesítő.... 8)

pén. okt. 06, 2006 7:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Próbáltam, nem engedi, hogy a +36209400420-at beállítsam foglaltság esetére.
A leírás is azt mondja, hogy "ha ki vagy kapcsolva vagy lefedetlen területen vagy". Tehát a foglaltság esetére nem is ígéri a szolgáltatást.

Ha jól értem technikailag arról van szó, hogy ez nem úgy működik hogy a híváskor generálódik egy SMS amit majd megkapsz ha bekapcsolod. Úgy működik, hogy amikor újra fellépsz a hálózatra (kikapcs vagy lefedettség vesztés után), akkor megnézi az adatbázisában hogy mik voltak a közben elmulasztott hívásaid. Máshogy nem is lehetne a több, ugyanarról a számról való hívás értesítését "összevonni".

Valószínűleg foglaltság esetéről azért nem is kaphatsz, mert olyankor nincs "hálózatra belépés" típusú esemény.

Meg aztán... Ha a foglaltáság miatt nem akarsz lemaradni hívásról, akkor rendeld meg a hívásvárakoztatás/tartás szolgáltatásokat, és tudni fogod ha hív valaki más is.

csüt. okt. 05, 2006 21:49
arany tag

Hozzászólás 
Ezt a jelenséget egy fél órája próbáltam elmagyarázni az egyik ügyfélszolgálnak is, de sikerült kifognom a leghülyébet úgy, hogy nem értette meg mit akarok neki elmagyrázni, szóval csak jól felidegeltem magam. A végén még engem nézett hülyének.
Ennyivel letudta a szolgáltatásban még lehetnek átmeneti zavarok.
Akkor addig nem kéne bevezetni ha nem müködik zökkenő mentesen, meg lekéne tesztelni.

csüt. okt. 05, 2006 21:45
arany tag

Hozzászólás 
Én már megmondom őszintén megbántam, hogy megrendeltem. De sajna lemondani számla zárásig már nem tudom. Azt hittem ez olyan lesz mint a Té-nél vagy a Vodánál, hogy amikor épp beszélek és foglaltjelzés van akkor is értesít, hogy ki keresett. Őszintén mgemondom ez elég **** sikeredett.
Ja a másik kiprobáltam amikor beszélek és megcsörgetem magam egy másik telóról semmi foglaltság jelzés nincs hanem megszakad a hívás mintha nem lenne hálózat és még kb 6-8 mp-et ki is számláz arra a telóra amiról csörgettem magam. Aztán amikor csörgettem magam kb 6-8 csörgés után mintha jönne a hangposta de az nekem nincs megszakad a hívás ott is 6-8 mp kiszámláz. Más is tapasztalta ezt???
Sajnálom most azt aki hiv és valami miatt nem tudom felvenni bukja az egy percet ugye perces számlázásnál és még beszélni sem tudott velem csak hivni akart.
Megint jól húzza az ügyfeleit a drága Pannon.

csüt. okt. 05, 2006 21:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Megrendeltem a hívásértesítőt és azóta nincs hangpostám :cry:
Az ügyfélszolgálat nem tudott segíteni,mert a technikus úrakat nem lehet elérni.

csüt. okt. 05, 2006 21:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Elfelejtették kizárni a Happyt a szolgáltatásból, szokásukkal ellentétben.

Majd korrigaljak :twisted:

csüt. okt. 05, 2006 21:23
a fórum lelke

Hozzászólás 
Próbáltam, nem engedi, hogy a +36209400420-at beállítsam foglaltság esetére. POL-ban lakossági hívásértesítő szerepel. Milyen a nem lakossági?

Más: Eszembe jutottak @bebar szavai: "olyan szolgáltatást lenne érdemes bevezetni, ami a másik kettőnél még nincs".

Hívásértesítő az van, ez úgy magában tehát nem jó.
Megvan!!!
Tegyük globálisan fizetőssé a hívásértesítő!
Ezaz! Ez az igazán nyerő ötlet!

Gratulálok :x !

Elfelejtették kizárni a Happyt a szolgáltatásból, szokásukkal ellentétben.

csüt. okt. 05, 2006 21:11
arany tag

Hozzászólás 
Sajnos akkor nincs értesítés amikor beszélek és foglalt a szám. Nem lenne rossz úgy tudom, hogy a T-nél meg a Vodánál akkkor is van. Majd csak fejlesztik itt is.

csüt. okt. 05, 2006 13:00
arany tag

Hozzászólás 
Megrendeltem én is a hívásértesítöt aztán elkezdtem beszélni a telomon és kiváncsiságbol egy másik telről magamra csörgettem, de csak megszakadt a hivás és még valami 8 mp-et le is számlázott arra a telora amiről megcsörgettem magam én meg semilyen sms-t nem kaptam hogy kerestek.

csüt. okt. 05, 2006 12:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Megrendeltem, kipróbáltam. Műxik remekül. :) Végre, most már soha nem megyek el a Pannitól. :D (a hűség egyébként is köt még 1 évig...)

ui.: hívásértesítőt próbáltam ki.

csüt. okt. 05, 2006 8:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Fent van a honlapon a hangposta menün belül.

A hívásposta viszont jópofa dolog:

Hívásposta szolgáltatás megrendelésével rendelkezésedre bocsátjuk a Hívásértesítő szolgáltatást, valamint hangposta üzeneteidet belföldről minden időszakban 0 Ft-os percdíjjal hallgathatod le.

csüt. okt. 05, 2006 8:35
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Megvan!

http://forum.terminal.hu/viewtopic.php? ... &start=100
Elküldve: Szomb. Okt. 16, 2004 4:39 pm

.gúnár. 2004. október 16-án a Voda hívásértesítés c. topicba írta:
Tisztelt Vodafone!

Ezúton jelezném, hogy bugos a szolgáltatásotok! Mégpedig: van egy Dominós kártyám, amin ugye havi 250 a hívásértesítés. Van egy vodám is, amin ingyenes. Nos, örülve ennek a Dominón kikapcsoltam, és átirányítottam kikapcsoltság esetére a Vodára, mondván, úgyis egyszerre van kikapcsolva mindkét telcsi. Nos az eredmény: hívom a Dominót, a Voda női hangja bemondja, hogy nem elérhető. És itt jön az érdekesség: bekapcsolva mindkét telcsit a Voda hívásértesítő megérkezik. DE A T-MOBIL-OS SZÁMRA! Nos, mivel nekem a Dominós számomról egyenleget nem vont le, a Vodáról sem von le szerintem (ezt csekkolni nem tudom), ezért így ingyen kapok a Dominós számra hívásértesítést a Vodától...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz csüt. okt. 05, 2006 8:36-kor.

csüt. okt. 05, 2006 8:30
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
A T-nél is havidíjas
dominosoknak, akik még nem érték el az arany színt.

Erről a bugról adnál linket?

csüt. okt. 05, 2006 8:27
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vikingboy írta:
Üdv!

Na végre van hívásértesítő szolgáltatás! A POL-ban láttam a megrendelhető szolgáltatások között. Csak kicsit furcsálom, hogy 120 Ft-os havidíj ellenében, én úgy tudom hogy ez a másik két szolgáltatónál díjmentes.

A T-nél is havidíjas, egyedül a voda adja ingyen. De a vodának volt az elején valami bugja anno, hogy ha átirányítottad egy olyan T-s számra, amire meg volt rendelve a hívásértesítő, akkor a T-s számra is ment a vodás SMS vagy valami ilyesmi volt, már nem emlékszem pontosan. De téma volt itt a fórumon egy ideig.

csüt. okt. 05, 2006 8:19
a fórum lelke

Hozzászólás 
Van hívásposta is 240-ért.

A 1741 is felolvassa, de ha kiválasztom az ezeknek megfelelő menüpontot, a hívószámkijelzés és a hívószámküldés-tiltás fogad.

Honlapon persze semmi info...

csüt. okt. 05, 2006 8:15
arany tag

Hozzászólás 
Üdv!

Na végre van hívásértesítő szolgáltatás! A POL-ban láttam a megrendelhető szolgáltatások között. Csak kicsit furcsálom, hogy 120 Ft-os havidíj ellenében, én úgy tudom hogy ez a másik két szolgáltatónál díjmentes.

csüt. okt. 05, 2006 0:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Horizont extrával valami POL-mutáció révén vált lehetőséged megrendelni a Pannonrégiót? Vagy ezt a díjcsomagot üzleti ügyfelek is igényelhették?
Üzleti előfizetők a magántarifákat mindig is igényelhették (sőt, sokáig nem is léteztek olyan publikus csomagok amiket csak cégek kérhettek).

szer. okt. 04, 2006 15:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Horizont extrával valami POL-mutáció révén vált lehetőséged megrendelni a Pannonrégiót? Vagy ezt a díjcsomagot üzleti ügyfelek is igényelhették?
És mi történik a 900. perc után, hálón kívül :D?

Semmi mutáció nem volt, egyszerűen csak meg lehetett rendelni, én megtettem. :) (üzleti ügyfél vagyok)

Nem tudom mi történik 900 perc után, mert ennyit még nem beszéltem egy hónapban. :) Ilyen jól nem megy a biznisz. :D

szer. okt. 04, 2006 15:56
a fórum lelke

Hozzászólás 
És mi történik a 900. perc után, hálón kívül :D?

szer. okt. 04, 2006 15:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nekem Horizont extra volt, meg van most is, kb. 3 éve. 30sec, 2870 havidíj, fele ledumálható, de igazából a hozzá választható szolgáltatások miatt tartottam meg ebben a csomagban: Pannonrégió, Pannonkörzet, kedvezményes konferencia, stb.

szer. okt. 04, 2006 15:13
ezüst tag

Hozzászólás 
Anno horizont perfekt voltam talán, lehet nem is volt ilyen, de most talán pannon 150-le nyomom az ipart. Szerintem elég jó, nincs okom panaszra...

szer. okt. 04, 2006 14:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
most hívtak fel a Pannontól, hogy a Djuice Nightlife-ot ha most megrendelem, akkor 6 hónapig ingyenes, és amúgy meg bármikor lemondható. nem rossz 8)

szer. okt. 04, 2006 14:46
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Ja igen ezt én is csak ajánlani tudom amit Vizsla mondott.
Remélem sikerül össze hozni a flottát és akkor maradok a Pannonál, de ha nem akarok váltani fogok én is, mert a Vodánál is lenne egy flotta lehetőségem.

szer. okt. 04, 2006 14:27
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ha roamingoltál ezerrel, és ilyen boldog vagy, akkor még biztos nem érkeztek meg a roamingadatok Finnországból :twisted: . Voda Passportnál nincs jobb roamingban.

Másik a tarifacsomag: ha eddig mondjuk Minimumba voltál, és 10 ezres számlákat kreáltál, nem lehett nehéz a maga 120 Ft-os percdíjával. Minden más tarifa ami most fogalomban van, jobb nála. Így nem nehéz csökkenteni a számlát. Ám nem biztos - lehet, de nem biztos - hogy ez a legjobb tarifa a te igényeidnek, amit most kaptál.

Még mielőtt nagyon megelégednél, és aláírnál újabb két évet, azért kukkants rá a konkurenciára

szer. okt. 04, 2006 13:51
arany tag

Hozzászólás 
És milyen tarifa csomagot ajánlotak fel pontosan? És elötte milyen volt neked?

Lehet, hogy most majd sikerül egy pannonos flottához csatlakozni, na szerintem olyat nem nagyon ajánlanának az "utca emberének". :D

szer. okt. 04, 2006 13:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
szabopeter írta:
Gondolom két és fél év után nem igen adnak még akciókat az előfizetéshez... vagy igen???
Kössz a válaszokat.

Készüléket 18 hónap után vehetsz kedvezményesen, attól függően, hogy mennyit telefonáltál. Ha valóban havi 10k körül költesz, akkor nagyjából 5-10k Huf-ot is elengednek az új teló árából. Elárulom, hogy tavaly nekem is kb. 30 hónapos volt az előfizum, plusz 5000 Ft kedvezménnyel, sőt, mivel üzleti előfizum van (családi bt) még adtak 7-8% kedvezményt, így tavaly szeptemberében a K750i 49900.- helyett 40900 Ft-ba került. Én nagyon örültem neki, tekintve, hogy a használt piacon még mindig ennyit ér a teló, ergo ennyiért eladhatnám (persze nem fogom, mert már Kedvesemé, nagyon patent állapotban, szinte gyári új).

Szóval nyugodtan kérj, kapni is fogsz kedvezményes telót.

szer. okt. 04, 2006 13:47
ezüst tag

Hozzászólás 
Jó két éve vettem az előfizetésemet a pannonnál, azóta elavult egy kicsit a számlás csomag, így hát fogtam magam és bevonultam a legközelebbi (nagy)pannonba. Számláim már 10000 forint felett voltak. Késégesen elmondták mit ajánlanak. Sőt ha x összeget túllépek, átdob egy kedvezményesebb csomagba. Ez igen korrekt volt, most voltam Finnországba, roamingoltam ezerrel, és így is csak 8000 Ft körül fizettem.

Szerintem teljesen korrekt szolgáltató a pannon.

Gondolom két és fél év után nem igen adnak még akciókat az előfizetéshez... vagy igen???

Kössz a válaszokat.

szer. okt. 04, 2006 12:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
Ez mióta van??

:) Lefedettség - http://www.pannon.hu/egyeni/ugyfelszolg ... fedettseg/
(külön GSM és EDGE/3G lefedettségi térkép: Budapestre és országosan).

Ezt reklamáltam már pl. én is jó régóta. Lehetne kicsit nagyobb is.

szer. okt. 04, 2006 6:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez mióta van??

:) Lefedettség - http://www.pannon.hu/egyeni/ugyfelszolg ... fedettseg/
(külön GSM és EDGE/3G lefedettségi térkép: Budapestre és országosan).

kedd okt. 03, 2006 19:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
A 06-21-es számok már elérhetőek a Pannon hélózatából? Mennyiért?
A szeptember 12-étől érvényes postpaid díjszabásban nem találtam meg.

vas. okt. 01, 2006 15:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Végre van részletes készülékismertető, grat :!:

Ismét van. :)

vas. okt. 01, 2006 15:31
a fórum lelke

Hozzászólás 
Végre van részletes készülékismertető, grat :!:

pén. szept. 29, 2006 21:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na végre a kezemben van a számlám!
A hsz többi része a gyalázóban :wink:

pén. szept. 29, 2006 20:39
arany tag

Hozzászólás 
bluestar írta:
Vikingboy írta:
Ez szép és jó, hogy az új ügyfeleknek kedveskednek.
Csak a régi, jól tejelő ügyfelek számára is elő lehetne rukkolni valamivel.

Egyik kártyára a családban kaptunk 20 percet ajándékba, mivel öt éves. Nem mintha olyan sok lenne ez öt év hűség után, de legalább adták, kérés nélkül.

Na nekem semmit pedig már 8 éve az ügyfelük vagyok, de már nem sokáig valszeg váltani fogunk.
Ja és számlás szóval havonta átlagba 10-15 ezer forintot ott hagyok.

szer. szept. 20, 2006 22:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
bluestar írta:
Vikingboy írta:

Egyik kártyára a családban kaptunk 20 percet ajándékba, mivel öt éves. Nem mintha olyan sok lenne ez öt év hűség után, de legalább adták, kérés nélkül.

Kaptam én is az 1 éves (tavaly aug. 12-én vettem) alig-alig használt kártyámra és ma jött az sms, hogy kaptam 20 ingyen percet, amit az elkövetkező 20 napban tudok lebeszélni. :D

szer. szept. 20, 2006 19:34
arany tag

Hozzászólás 
Vikingboy írta:

Ha nem tiltották az elöfizudat az utóbbi 2 évben, tuti jár neked ez az. Csak ezt veled beszélik meg telefonon az ügyfélszolgák, nem pedig hirdetésben látod.

szer. szept. 20, 2006 19:02
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1623 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 33  Következő