Szerző |
Üzenet |
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
mz írta: Szerintem csak annyira építik ki, amit muszáj meglépni. Mindent megtesznek azért, hogy ezen a téren is tök utolsók legyenek.
" Vitai Attila, a Vodafone vezérigazgatója elmondta, "A Vodafone 3G terveit - a kezdetektől fogva - , meghatározza az az elkötelezettség, hogy ügyfeleink igényeit a legmagasabb minőségi elvárásoknak megfelelően szolgáljuk ki. Úgy döntöttünk, új 3G hálózatunk és szolgáltatásaink indításával nem időben kívánunk versenyezni s ezen döntésünkhöz a továbbiakban is tartjuk magunkat."
(...)
A Vodafone Magyarország minden tekintetben megfelel a Vodafone Csoport szigorú nemzetközi követelményeinek és elvárásainak. Ez biztosítja számunkra azt, hogy magyarországi ügyfeleink számára is a lehető legjobb minőségű és legszélesebb körű 3G szolgáltatásokat tudjuk nyújtani", tette hozzá Vitai.
(...)
A Vodafone Magyarország a szolgáltatás elindításakor Budapest belső kerületeiben biztosítja a 3G lefedettséget, jelentősen túlteljesítve a frekvenciaengedélyben rögzített kötelezettségeit mind területre, mind pedig a hálózat minőségére vonatkozóan. Ezen kívül a szolgáltató ügyfelei jelenleg 6 országban vehetik igénybe a Vodafone 3G roaming szolgáltatásait. "A 3G a Vodafone stratégiai fontosságú beruházása. Éppen ezért a kereskedelmi igényeknek megfelelően fejlesztjük tovább hálózatunkat és szélesítjük az igénybe vehető 3G szolgáltatások körét."
"
forrás: http://www.vodafone.hu/sajtoszoba/sajto ... 51216.html
Türelem, srácok!
|
pén. nov. 17, 2006 20:00 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
CineDOG írta: Ebben az országban a pofaleszakadás maximum a nagyotmondástól, illetve a hazugságoktól lehet többnyire.
pofaleszakadás??? Mikor a Szegediek 20x (abszolút értéken, fajlagosan "csak" 6x-7x) olcsóbb villamost vettek, mint a Combino??? Mitől lenne pofaleszakadás? Majd hallgatunk róla egy jót, aztán úgyis elfelejtik az emberek, mi lett a különbözet 30-35mrdFt sorsa. És ez csak EGYETLEN tender!!!
Persze, maradhatunk mobilos témánál. Pofaleszakadás? Mikor az emeltdíjas SMS-ek, több, mint a felét lenyúlják a mobilszolgáltatók mindenféle ellenszolgáltatás nélkül?!?!?!?
|
pén. nov. 17, 2006 18:23 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Ebben az országban a pofaleszakadás maximum a nagyotmondástól, illetve a hazugságoktól lehet többnyire.
Anno a voda még a westelnél is jobb gsm lefedettséget akart... a 3G meg tuti rosszabb lesz. Miért is lenne jó? Mire kiépítik, már tulajdonképpen jön a következő generáció.
|
pén. nov. 17, 2006 15:11 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
And_Or írta: Hát jó lenne már valami tényleg, mert itt a 3G telóm Győrben, és csak roaming közben láttam 3G jelet rajta Ausztriában. Hozzáteszem ott a puszta közepén...
Keress rá az elérhető hálózatokra, és ott lesz az a 3G jel a T és a Pannon neve mellett!
Egyébként, ahogy mondod, Ausztriában pofaleszakadás a 3G lefedettség. A SEMMI KELLŐS KÖZEPÉN kirándultunk, és ott is full UMTS térerőm volt, de az autópályákon is mindig volt 2-3 szolgáltatónak lefedettsége. Remélem, hogy egyszer mi is eljutunk idáig... (A GSM-nél is úgy csinálták anno, hogy először Budapestet, majd a nagyvárosokat, azután az autópályákat - és az ezek mellett fekvő településeket - fedték le.)
|
pén. nov. 17, 2006 15:06 |
|
|
And_Or
arany tag
|
Hát jó lenne már valami tényleg, mert itt a 3G telóm Győrben, és csak roaming közben láttam 3G jelet rajta Ausztriában. Hozzáteszem ott a puszta közepén...
|
pén. nov. 17, 2006 14:51 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
mz írta: Szerintem csak annyira építik ki, amit muszáj meglépni. Mindent megtesznek azért, hogy ezen a téren is tök utolsók legyenek.
Nem tudja valaki, hogy mit tartalmaz pontosan a voda által megnyert "B" frekvenciablokkhoz tartozó tender? Annyi rémlik, hogy 2006. január 1-ig kereskedelmi szolgáltatást kellett indítaniuk, és hogy 2007. január 1-re meg kell lennie a lakosságra vetített lefedettség X százalékának. Annyi érdekelne, hogy mennyi is ez a százalék, vagyis, hogy Budapest lakossága kiteszi-e ezt, vagy nem? És mi történik, ha nem teljesítik a szerződésben előírtakat?
|
pén. nov. 17, 2006 14:26 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Szerintem csak annyira építik ki, amit muszáj meglépni. Mindent megtesznek azért, hogy ezen a téren is tök utolsók legyenek.
|
pén. nov. 17, 2006 14:20 |
|
|
BNM
arany tag
|
A T-nek már Keszthelyen, Hévízen, Zalaegerszegen és Kaposváron is van 3G lefedettsége, csak nem reklámozzák.
|
pén. nov. 17, 2006 13:46 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
Biztos elfogyott a pénz...
|
pén. nov. 17, 2006 12:10 |
|
|
T68m
a fórum lelke
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 12729 Tartózkodási hely: FLF
|
Al Bundy írta: És a voda? Az is egy szolgáltató nálunk? Ja, tényleg... Van talán egy ilyen nevû fapados valami... (Talán ebben az esetben nem is kell magyarázni, hogy miért.)
pedig jó lenne, ha meg tudnád magyarázni, hogy miért jó a vodának, hogy helyette inkább a trénél netezek augusztus óta!
|
pén. nov. 17, 2006 11:10 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
otellocska írta: Nuku lefedettségnövekedés... nemhogy a vodánál, de a többinél sincs.
Na, most oltári nagy hülyeséget mondtál. Csak olvasgass egy picit pl. itt, az archívumban: http://www.3g.hu Pl. a T minden hónapban kb. 3-3 várost fedett le eddig, most is folyamatban vannak a munkák ugyanennyiben. Év végére az összes nagy várossal végezni fognak, a Pannonnál már gyakorlatilag készen is vannak, ráadásul az utóbbinál Budapest egész vonzáskörzetét lefedték kb. 2 hónapja. Szóval, nemhogy nem haladnak, hanem szinte példa nélküli gyorsasággal dolgoznak.
És a voda? Az is egy szolgáltató nálunk? Ja, tényleg... Van talán egy ilyen nevű fapados valami... (Talán ebben az esetben nem is kell magyarázni, hogy miért.)
|
pén. nov. 17, 2006 10:41 |
|
|
Bournie
arany tag
|
otellocska írta: Nagyon nagy csönd lett 3g ügyben. Nuku lefedettségnövekedés... nemhogy a vodánál, de a többinél sincs. A kezdeti lelkesedés úgy tűnik alábbhagyott. Vagy a pénz fogyott el?!
Ezt azért nem mondanám, a T nemrég indította el pl. Veszprémben, de más városokban is. De a voda tény, hogy nagyon hallgat... pedig szívesen nyúznám már a 3g hálójukat.
|
pén. nov. 17, 2006 9:49 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
otellocska írta: nemhogy a vodánál, de a többinél sincs. A kezdeti lelkesedés úgy tûnik alábbhagyott. Vagy a pénz fogyott el?!
a vestellel már Tárnoknál lehet 3g-zni. Legalábbis a múltkor már ott megjött.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára T68m pén. nov. 17, 2006 11:11-kor.
|
pén. nov. 17, 2006 1:30 |
|
|
Zsombe
platina tag
|
Én most vettem 3G-s mobilt (Motorola E1000), úgyhogy jó lenne tesztelgetni. Csak egyelőre Pesten kívül nincs máshol lefedettség .
|
csüt. nov. 16, 2006 23:33 |
|
|
savaria
arany tag
|
Állítólag. ismétlem állítólag decemberben lesz valami változás! Mondjuk én majd hiszem ha látom...
|
csüt. nov. 16, 2006 23:24 |
|
|
otellocska
ezüst tag
|
Nagyon nagy csönd lett 3g ügyben. Nuku lefedettségnövekedés... nemhogy a vodánál, de a többinél sincs. A kezdeti lelkesedés úgy tűnik alábbhagyott. Vagy a pénz fogyott el?!
|
csüt. nov. 16, 2006 23:12 |
|
|
Onion
ezüst tag
|
Arról tudni valamit, hogy egy fél órás mobil tv nézés hány megás forgalmat generál?
|
hétf. okt. 16, 2006 23:35 |
|
|
KrE
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Pécs
|
T68m írta: cikkbeli "tévedések", hazugságok: "A 770SH természetesen minden létező harmadik generációs szolgáltatást támogat, legyen az zeneletöltés, videoklipek letöltése és streamelése a 3G-s hálózaton keresztül, a gyors internetelérés, illetve a videotelefonálás. " HSDPA-t - természetesen - nem.
A HSDPA nem is "háromgés"! Az a 3,5G!
|
hétf. okt. 09, 2006 7:50 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
vettem egy 770-es "készüléket". A szervizben landolt. Több hibája van, mint egy átlagos gumicsizmának. Oldalakra rúgó hibalistát írtam róla. Ugyanez igaz a testvértelefonjára, az 550-esre is. Részletek az 550-es topicban.
cikkbeli "tévedések", hazugságok:
"A 770SH természetesen minden létező harmadik generációs szolgáltatást támogat, legyen az zeneletöltés, videoklipek letöltése és streamelése a 3G-s hálózaton keresztül, a gyors internetelérés, illetve a videotelefonálás. "
HSDPA-t - természetesen - nem.
"ellenére körülbelül két napos működési és ritka használat esetén közel egy hetes (!) készenléti idővel bírt "
egy napot (se) bír használat mellett;
ritka használattal mellett sem tudja az egy hetet, amiben az akummulátor mellett az akadályozza meg, hogy néhány nap folyamatos bekapcsolásva tartás után lefagy, illetve "csak" elveszti a 3G hálót, azaz ki és be kell kapcsolni.
|
vas. okt. 08, 2006 22:20 |
|
|
otellocska
ezüst tag
|
|
vas. okt. 08, 2006 22:07 |
|
|
And_Or
arany tag
|
Győrben, egy társasházban lakom.
A tetőn vannak voda szektorsugárzók.
A jövő héten közgyűlés lesz, mivel a voda módosítani akarja a szerződést, mert új antennákat akar felrakni.
Csak remélni tudom, hogy azok az antennák nem 900, és nem 1800 MHz-esek lesznek...
|
csüt. okt. 05, 2006 16:34 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
Trabi TM írta: Vizsla írta: - lehet-e HáziMobillal nem házimobil területrõl VT-hívást indítani? - lebeszélhetõ-e a havi díj VT-hívással (bundle csomagok, Bónusz stb.)? - a 60 Ft-os opciónál, és a RnR meg Duett ingyendumánál a VT-os hívások is 60/0 Ft-ba kerülnek? 1. szvsz nem. 2. bundle 100%, hogy nem, 99.9%, hogy a többi sem. 3. szintén 100%, hogy nem. Gondolom poénból tetted fel a második 2 kérdést...
sztem a 3.-at tette fel viccből. Pedig milyen jó is lenne ingyendumás rocky!
|
szomb. szept. 30, 2006 11:44 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Trabi TM írta: 1. szvsz nem. 2. bundle 100%, hogy nem, 99.9%, hogy a többi sem. 3. szintén 100%, hogy nem. Gondolom poénból tetted fel a második 2 kérdést... Nem teljesen, csak a harmadikat szántam megnevettetőnek .
Legalább Bónusznál elvárnám, hogy lebeszélhető legyen. Bundlenél nem kell. De szigorúan a 78 Ft-os percdíjjal, perc alapon.
|
pén. szept. 29, 2006 20:58 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Vizsla írta: - lehet-e HáziMobillal nem házimobil területről VT-hívást indítani? - lebeszélhető-e a havi díj VT-hívással (bundle csomagok, Bónusz stb.)? - a 60 Ft-os opciónál, és a RnR meg Duett ingyendumánál a VT-os hívások is 60/0 Ft-ba kerülnek?
1. szvsz nem.
2. bundle 100%, hogy nem, 99.9%, hogy a többi sem.
3. szintén 100%, hogy nem.
Gondolom poénból tetted fel a második 2 kérdést...
|
pén. szept. 29, 2006 20:51 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
Videotelefon FAQ:
- lehet-e HáziMobillal nem házimobil területről VT-hívást indítani?
- lebeszélhető-e a havi díj VT-hívással (bundle csomagok, Bónusz stb.)?
- a 60 Ft-os opciónál, és a RnR meg Duett ingyendumánál a VT-os hívások is 60/0 Ft-ba kerülnek?
Az a pár kiválasztott, akit a mai napig nem tudjuk mi alapján választottak ki (pl. Macika), mesélhetne az egy hetes tesztelési időszakról. Vagy némi szidalmazás mellett, amiért nem olvastam utána, elfogadnám azt a linket is, ami a tesztidőszakról szól első hozzászólás ebben a topicban .
|
pén. szept. 29, 2006 20:31 |
|
|
BNM
arany tag
|
T68m írta: BNM írta: Tud valaki vidéki 3G lefedettségről Igen. Nulla.
Ezt én is tudom...
|
csüt. szept. 28, 2006 12:19 |
|
|
T68m
a fórum lelke
|
BNM írta: Tud valaki vidéki 3G lefedettségrõl
Igen. Nulla.
|
csüt. szept. 28, 2006 12:10 |
|
|
BNM
arany tag
|
Tud valaki vidéki 3G lefedettségről
|
csüt. szept. 28, 2006 10:04 |
|
|
And_Or
arany tag
|
k_chris írta: a bal oldali hölgyemény nem semmi Ja
|
csüt. szept. 28, 2006 6:31 |
|
|
k_chris
platina tag
|
a bal oldali hölgyemény nem semmi
|
vas. szept. 10, 2006 18:47 |
|
|
Vizsla
a fórum lelke
|
A Multimédiás csomagokban foglalt 1000-1500 Ft értékű "vásárlási utalvány" fehasználható hívódallamok vásárlására is?
|
vas. szept. 10, 2006 16:32 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
|
csüt. aug. 31, 2006 20:17 |
|
|
Glober
ezüst tag
|
Al: szerintem a fontosság más lehet, ha az átlagos magyar fogyasztót vesszük alapul - azok, akiket bulvárpartik érdekelnek, meg Dezső a ketrecben, meg a TV2/RTL saját produkciói kisképernyőn, valószínűleg nem a hálózatra vannak rámozdulva, hanem a telók és a szolgáltatások "menő" voltára. (irónia nélkül) Ezért tartom érdekesnek, hogy melyik stratégia mozgatja meg, ha egyáltalán, ezeket a rétegeket. Ha nem mozgatja meg, akkor meg marad minden drága és kiépítetlen...
k_chris: nekem csak a Voda és a Pannon hálójára van rálátásom (nem mozgás közben használva), ahol én láttam, a Voda jobb volt (ill. laptopban a csatlakozás is kényelmesebb és megbízhatóbb). Vidéken persze jobb az Edge, de van kétségem, hogy a Pannon tovább akar-e valaha lépni ebből, ha már annyi pénzt ölt bele.
Glober
|
hétf. aug. 14, 2006 20:06 |
|
|
k_chris
platina tag
|
ja, azt kifelejtettem hogy a budapesti lefedettsége is egy hatalmasnagy kaki. t-mobos adatcsomagról áttértem a vodás előfizum adatcsomagjára (összecseréltem a kártyákat a telefonos PDA + telefon közt), és városon belül villamosozva buszozva/stb is épphogycsak nem veszti el teljesen a térerőt míg átér a következő cellába. azaz olyan ritkán telepítették a cellákat ahogy csak lehetett (Azaz annál PONT egy picit ritkábban).
cseréltem a ROMot is azonnal a PDAn, olyanra ami tudja azt hogy UMTSen legyen csak különben folyamatosan a GSM - UMTS között váltogatott volna adatforgalom közben ami jó 30-40mpes kiesés. igaz ez előjön a T-mobnál is de közel sem ennyiszer.
ja, postahivtal/iroda mellett dolgozom, ott persze FULLos térerő van (beltéri)- gondolom a postára kellett telepíteniük egy külön cellát ami a postán dolgozók ingyendumáját elviszi hogy a környező cellákban maradjon szabad kapacitás a "földi halandók" számára... mire megy el a bevétel..
|
hétf. aug. 14, 2006 18:37 |
|
|
k_chris
platina tag
|
na ja, ez már szégyen hogy legalább EGY vidéki városban sincs 3G lefedettség.
pedig itt már nem volt időbeli lemaradottsága a vodának... mégis toronymagasan a leguccsó...
|
hétf. aug. 14, 2006 18:29 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
A Vodánál a felvágós marketing és a szomorú valóság áll nagy kontrasztban.
Nem baj, 10év múlva sem térül majd meg...
|
vas. aug. 13, 2006 20:29 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
Re: lefedettség
Glober írta: azt hiszem ez tényleg egy érdekes kérdés, (kinek) mi a fontosabb a 3g esetében: a lefedettség, az elérhető telefonok tudása, a hálózat minősége, a szolgáltatások, az ár vagy éppen speciális tarifák.
Szvsz pontosan ebben a sorrendben...
Nem. Talán a hálózat minősége fontosabb, mint az elérhető telefonok tudása. De az elérhető telefonok száma is jelentős, az akár az első helyet is elfoglalhatná az én meglátásom szerint.
VISZONT: A felvágós "nagyszabású parti" semmi esetre se tartozik a sorba, ugyanúgy, mint a külsőségekre építő marketingduma sem, főleg úgy, hogy tudjuk mi van a háttérben. A lefedettség a másik két szolgáltatótól fényévekre lemaradva, live!-al butított telefonok, értelmes szolgáltatások hiánya. Ja, igen... Indított valami "a magyar piacon egyedülálló" csomagokkal a voda, de ezekről megállapítottuk, hogy semmit sem érnek. És akkor még nem is szóltunk arról, hogy a mobil TV-nél is szívbaj nélkül kiszámlázzák az adatforgalmat, a másik kettő szolgáltatóval ellentétben...
Ezek után kérdem én: Milyen stratégiát is folytat a voda a 3G-ben? Mert ez eddig egyenlő a 0-val. Jah, dehogy, miket beszélek én! Volt egy nagy marketing buli a felső 10000-nek, ahol 3G tortát ehetett Pokrivtsák Mónika. És? Ez ki a fenét érdekel? Ebből a pénzből feltehettek volna 1-2 UMTS antennát valamelyik vidéki városban... Az is több, mint a semmi...
És még egy kérdés:
"A 3G hálózat fejlesztése a Vodafone Magyarország számára stratégiai fontosságú feladat."
Igen? Melyik dimenzióban? Ebből eddig bárki látott bármit, az előbbi felvágós bulin kívül?
És úgyszintén: "(...) hálózatunk minőségét és az általunk nyújtott komplex szolgáltatásokat (...)" Szerintem közel nem egy dologról beszélünk...
|
vas. aug. 13, 2006 14:00 |
|
|
Glober
ezüst tag
|
lefedettség
Al,
azt hiszem ez tényleg egy érdekes kérdés, (kinek) mi a fontosabb a 3g esetében: a lefedettség, az elérhető telefonok tudása, a hálózat minősége, a szolgáltatások, az ár vagy éppen speciális tarifák.
Úgy tűnik, a 3 szolgáltató ezekben radikálisan különböző stratégiát folytat - néhány év múlva meglátjuk, melyiküké sikeres, melyik segíti a tényleges elterjedést...
Glober
|
vas. aug. 13, 2006 13:42 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
Amikor van új hozzászólás a 3G-s topicokban, mindig azt várom, hogy a következő hír fogad: "X vidéki városban is elindította Y szolgáltató a 3G hálózatát."
Ez a T-s, és a Pannonos esetében gyakran így is szokott lenni. Ebben a topicban már réges-rég nem volt új hsz, gondoltam most a voda alkotott valamit, pl. Debrecenben. De...
3G-S BULIT SZERVEZETT A VODA!
|
vas. aug. 13, 2006 11:18 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
|
Lesz majd, csak előbb be kell nyalni a prominenseknek....
|
pén. aug. 11, 2006 12:20 |
|
|
Bournie
arany tag
|
Nagyszerű.
De végre némi vidéki lefedettségnek is tudnék örülni.
|
pén. aug. 11, 2006 11:20 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
Vodafone hírlevél 2006. július - augusztus
http://www.vodafone.hu/sajtoszoba/hirle ... _08.html#1
"Őszintén remélem, hogy előfizetőink számára a videotelefonálás, a mobil televízió vagy a teljes sávszélességű zeneletöltés új, eddig ismeretlen élményeket jelentenek majd." 2006 júniusa újabb mérföldkő a Vodafone Magyarország számára. A hónap elejétől már Budapest teljes területén elérhetővé váltak a harmadik generációs mobilhálózat által biztosított, új szolgáltatásaink. Őszintén remélem, hogy előfizetőink számára a videotelefonálás, a mobil televízió vagy a teljes sávszélességű zeneletöltés új, eddig ismeretlen élményeket jelentenek majd. A 3G rendszer arra is lehetőséget teremt, hogy előfizetőink mobilhálózatunk segítségével az eddiginél jóval gyorsabban és kiszámíthatóbb költséggel internetezzenek. A 3G hálózat fejlesztése a Vodafone Magyarország számára stratégiai fontosságú feladat. Bízom abban, hogy hálózatunk minőségét és az általunk nyújtott komplex szolgáltatásokat, előnyöket mind több előfizetőnk élvezi majd."
(...)
" Június 8-án vezette be 3G szolgáltatását a Vodafone Magyarországon. Ennek apropójából a vállalat nagyszabású partit rendezett a magyar közéleti személyiségek részére egy patinás budapesti étteremben. A partin körülbelül hatvan híresség ismerkedhetett meg testközelből az újdonságokkal. Az est házigazdája, Kovács Áron többször is videotelefonon köszöntötte a vendégeket, akik a vacsora után egy kisebb verseny keretében tesztelhették a 3G szolgáltatásokat, köztük a videotelefonálást és a zeneletöltést is. A kreatív csapatjátékok (pl. memóriajáték, a ki-kicsoda) nemcsak szórakoztatónak, de valódi csapatépítőnek is bizonyultak. A játékokat Pokrivtsák Mónika csapata nyerte, s ezt a teljesítményt a szervezőség egy óriási Vodafone 3G tortával díjazta. Az este egy kellemes koktélpartival zárult. "
|
pén. aug. 11, 2006 11:11 |
|
|
atwap
platina tag
|
Budaörsi boltok: Auchan, Dechatlon, Ikea (Pannon székház szomszédságában): van 3G mindháromnál
M7 túloldala: Tesco, EW: tesztelve, van voda háló
|
vas. júl. 23, 2006 20:37 |
|
|
Bournie
arany tag
|
Van esetleg valakinek tapasztalata arról, hogy a budaörsi bevásárlóközpontok környékén van-e a vodának 3G lefedettsége?
Köszi
|
vas. júl. 23, 2006 16:15 |
|
|
savaria
arany tag
|
savaria írta: Van valami videoügyfélszolgálat a 0670700400 számon. Probálta már valaki?
Bocsi! A 06707004000 számon.
|
szer. júl. 05, 2006 13:15 |
|
|
savaria
arany tag
|
Van valami videoügyfélszolgálat a 0670700400 számon. Probálta már valaki?
|
szer. júl. 05, 2006 13:10 |
|
|
Czumy_E61
ezüst tag
|
A Vodafone3G rászolgálni látszik a nevére! most olyan a net az E61-en, mintha a pc elött ülve ADSL-en neteznék.
|
hétf. jún. 26, 2006 22:01 |
|
|
atwap
platina tag
|
hát, nekem a voda franyán kiszámlázta az egész hónapot a 2+4 napra (két nap után mondtam le, és ők megküldték, hogy még négy nap és kikapcsolják...)... most azóta megrendeltem megint pár napra, majd kiváncsi leszek mi lesz a vége. a kettő együtt nem haladja meg az 50 megát sem...
|
hétf. jún. 26, 2006 21:47 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
Ebydr írta: Szerintem egész egyszerű ok van emögött a 36 ezer ft-os dolog mögött. Ha ugye a "normál" GPRS Net csomaggal forgamazol 1 Gb-ot, akkor az havi ~ 13 ezer ft-ba kerül (azt a 12.999,999 Ft-ot vegyük 13.000 Ft-nak), szemben a Giga Net-tel, aminél havi 10 ezer ft ugyanez az adatmennyiség. Tehát havi 3 ezer ft-tal olcsóbb ezzel ugyanaz az adatmennyiség. És ha a 36 ezret visszaosztjátok a 12 hónappal, akkor kijön az a 3 ezer ft-os különbség. És hogy mi ebben a pláne? Az, hogy a Voda bebiztosítja magát azzal, ha 12 hónapra előre lekötöd az 1Gb-os csomagot. Ez megér neki havi 3 ezer ft-ot (azt a 2 X 3 ezer ft-os kedvezményt nem számítva). Ha meg felmondod, ugyanannyit fizetsz, mint egyébként, csak akkor nem használod ki a havi 1 Gb-ot a maradék időre ugyebár. Szóval nincs ebben semmi nagy kedvezmény. Én nem kötném le magam 1 évre, az biztos.
Nahát! Van itt olyan, aki tud számolni! Köszi! Így már érthető, ráadásul az összeg is.
|
vas. jún. 25, 2006 18:17 |
|
|
Ebydr
arany tag
|
Szerintem egész egyszerű ok van emögött a 36 ezer ft-os dolog mögött.
Ha ugye a "normál" GPRS Net csomaggal forgamazol 1 Gb-ot, akkor az havi ~ 13 ezer ft-ba kerül (azt a 12.999,999 Ft-ot vegyük 13.000 Ft-nak), szemben a Giga Net-tel, aminél havi 10 ezer ft ugyanez az adatmennyiség.
Tehát havi 3 ezer ft-tal olcsóbb ezzel ugyanaz az adatmennyiség. És ha a 36 ezret visszaosztjátok a 12 hónappal, akkor kijön az a 3 ezer ft-os különbség. És hogy mi ebben a pláne? Az, hogy a Voda bebiztosítja magát azzal, ha 12 hónapra előre lekötöd az 1Gb-os csomagot. Ez megér neki havi 3 ezer ft-ot (azt a 2 X 3 ezer ft-os kedvezményt nem számítva). Ha meg felmondod, ugyanannyit fizetsz, mint egyébként, csak akkor nem használod ki a havi 1 Gb-ot a maradék időre ugyebár.
Szóval nincs ebben semmi nagy kedvezmény. Én nem kötném le magam 1 évre, az biztos.
|
vas. jún. 25, 2006 17:38 |
|
|