Szerző |
Üzenet |
laca235
ezüst tag
Csatlakozott: pén. júl. 14, 2006 16:08 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: Balassagyarmat
|
mitec8390
Sziasztok végül nem csináltam meg az mpx200-at de vettem egy mitec 8390-es mobilt.Nagyon tetszik csak maegszívtam mert nem hagy feltelepíteni semmit.(win.powered 2003-as a szoft rajta.Van ötlet esetleg hogy mitévő legyek.Esetleg fel lehet rá tenni a wm2003-at mint a mpx200-ra?Vagy tudtok olyan oldalt ahol a teló számára megehető progik vannak?Köszi minden segítséget előre is.
|
szomb. nov. 11, 2006 11:47 |
|
|
M62
gyémánt tag
Csatlakozott: hétf. okt. 04, 2004 10:17 Hozzászólások: 1096 Tartózkodási hely: A bőrömben vagyok állandó jelleggel.
|
M31 írta: Szevasztok !
Meg tudná mondani valaki, hogy hogyan lehetne mpx200 wm5.0-n kikapcsolni az akkumulátor alultöltöttségét jelző hangot és képernyőt ami úgy percenként megjelenik? 30%-on van még olyankor az akksi és idegesítő a pittyegés.
OFF
Jé, mennyire hozzám hasonló nevű tag...
|
pén. nov. 10, 2006 13:27 |
|
|
M31
ezüst tag
Csatlakozott: csüt. aug. 03, 2006 12:11 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: Érd
|
Szevasztok !
Meg tudná mondani valaki, hogy hogyan lehetne mpx200 wm5.0-n kikapcsolni az akkumulátor alultöltöttségét jelző hangot és képernyőt ami úgy percenként megjelenik? 30%-on van még olyankor az akksi és idegesítő a pittyegés.
|
csüt. nov. 09, 2006 14:35 |
|
|
kory23
ezüst tag
|
Már beadtam szervizbe....
Ott azt mondták valxeg alsó soraljzat csere lesz a megoldás......
Remélem jólesz
|
pén. nov. 03, 2006 16:30 |
|
|
laca235
ezüst tag
Csatlakozott: pén. júl. 14, 2006 16:08 Hozzászólások: 21 Tartózkodási hely: Balassagyarmat
|
Karmazsin
Csákány nem tudom lehet hogy béna vagyok de nem sikerül kapcsolatba lépnünk megadom az én mail-em ghhormon@t-online.hu
|
pén. nov. 03, 2006 14:06 |
|
|
NeoXon
arany tag
|
lgeza írta: kory23: Olvass vissza. Van benne egy biztosíték, valószínűleg az ment ki. Házilag is átforrasztható. Képek is voltak, ahol szó volt róla.
Az a leiras mpx200-hoz volt, es ahhoz mukodik is, jomagam is javitottam meg igy egy telot par honapja. Viszont kory23-nak mpx220-a van, nem tudom, hogy annal a telonal ugyanez megoldja-e a problemat. Mellesleg az mpx220-nak van sajat topikja is, talan ott tudnak segiteni.
|
pén. nov. 03, 2006 14:00 |
|
|
lgeza
arany tag
|
kory23:
Olvass vissza. Van benne egy biztosíték, valószínűleg az ment ki. Házilag is átforrasztható. Képek is voltak, ahol szó volt róla.
|
pén. nov. 03, 2006 9:57 |
|
|
kory23
ezüst tag
|
Sziasztok!
Vettem egy Mpx220-at.
De sajna hiába teszem töltőre nem tölt...
Mi lehet a baj?
A töltő tuti jó, próbáltam másik telóval...
A sorcsatlakozó mehetett tönkre?
Vagy a töltő chip?
Max mennyibe kerülhet a javíttatás?
Thx
|
pén. nov. 03, 2006 4:56 |
|
|
M31
ezüst tag
Csatlakozott: csüt. aug. 03, 2006 12:11 Hozzászólások: 75 Tartózkodási hely: Érd
|
Szevasztok !
Nem tudok a telefonommal infrán küldeni. Egyszerűen nem csinál semmit. Sem smart explorerből sem total commanderből és még a 'pictures and videos'-ból sem. Ötletetek volna esetleg? Mpx 200 wm 5.0.
Egyébként a bluetooth hiánya őrjítő, no meg a lassúság. Ezt csak azért írom, mert pár hozászólással előbb volt téma a windows vs. symbian. Használhatóbb, gyorsabb, több program. Röviden ezzel jellemezném a symbiant. A másik készülékem sx1. Minden tekintetben üti az mpx 200-at, a telefonkönyve is. Csak hát nem összecsukható.
|
csüt. nov. 02, 2006 12:55 |
|
|
bzoley
ezüst tag
|
Van egy alkatrésznek való példányom, hátha érdekel valakit.
Háza elég megviselt, hibája hogy hiába mutat térerőt, telefonálni leginkább csak akkor lehet, ha usb-re van dugva. Így viszont a gépen a netetis biztosítja akár egész napon át.
Ésszerű ajánlattal itt elérsz:06702539312 (Bp)
|
szer. nov. 01, 2006 22:57 |
|
|
vizimento
ezüst tag
|
játék
A "No Limit Aces Texas Hold 'Em" nevű játékhoz keresek okosságot. Tud nekem ebben valaki segíteni?
Köszi!
|
kedd okt. 31, 2006 11:29 |
|
|
karmazsin
vas-tag
Csatlakozott: vas. okt. 22, 2006 19:59 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: Budapest
|
Re: szalagkábel
Szia! Megrendeltem! Szerintem ne itt folytassuk a megtárgyalását, jelentkezz lécci az ssz kukac clienza pont net címen
laca235 írta: Rendicsek rendeld meg Karmazsin és én kicsengetem neked az árát.Jól számoltam kb. 2000 lehet?
|
hétf. okt. 30, 2006 11:16 |
|
|
.dredd.
arany tag
Csatlakozott: kedd júl. 27, 2004 20:51 Hozzászólások: 357 Tartózkodási hely: bp
|
Re: aksi
lgeza írta: Mi a fejlemény aksi ügyben? Érdekel a dolog, mivel én pont emiatt nem használom már az mpx-et, új aksi is fél év után az 1 napot sem mindig bírta ki. Ha biztos két napos aksit lehetne hozzá venni, visszaraknám a SIM-et, mert az SE D750 a nyomába sem ér (telefonként) használhatóság szempontjából.
Hali!
Fentebb olvashattad, hogy én vettem egy 1400-as LiPol-t ebayről... nos a telefon csak vész teló, de SIM állandóan van benne és ezzel az új akksival garantálnám magamnak a két napos biztos üzemidőt...
Ez az akku 14 euróra jött ki
A D750 is kegyetlen jó teló, de más egy Windows-os... ebben egyetértek...
Mielőtt még bárki megkérdi, hogy akkor miért csak vészteló az mpx200... mert egy MDA Pro-t használok... asszem így érthető ... egyébként abba is vettem egy dupla akkut, mert a gyári az kevesebb volt, mint 1 nap!!
|
vas. okt. 29, 2006 21:32 |
|
|
laca235
ezüst tag
|
szalagkábel
Rendicsek rendeld meg Karmazsin és én kicsengetem neked az árát.Jól számoltam kb. 2000 lehet?
|
vas. okt. 29, 2006 20:24 |
|
|
hungazsi
arany tag
Csatlakozott: szomb. szept. 03, 2005 18:51 Hozzászólások: 143 Tartózkodási hely: Tirpákia
|
Sziasztok!
Tudom furcsán hangzik, de szerintetek nem lehetne megoldható az, hogy a telefon mikrofonját valahogy a szg mikrofonjaként használni? Vagy ez hardverileg nem megoldható?
|
vas. okt. 29, 2006 19:54 |
|
|
karmazsin
vas-tag
Csatlakozott: vas. okt. 22, 2006 19:59 Hozzászólások: 9 Tartózkodási hely: Budapest
|
Látod ezért van nekem 2 bankkártyám ugyanannál a banknál... ha fizetni kell akkor átutalom az egyikről a másikra a pénzt (bankon belül azonnal ott van), mindig csak annyit amennyit fizetni akarok... Én rendeltem már többször is, megrendelem. Ok?
laca235 írta: Regisztráltam magam az ebay-en de nincs az az Isten hogy megadjam nekik a bankkártyám adatait.Lehet hogy régimódi vagyok de így sem tudom hogy mikor mire költök a kártyámról.
|
vas. okt. 29, 2006 19:50 |
|
|
laca235
ezüst tag
|
szalagkábel
Regisztráltam magam az ebay-en de nincs az az Isten hogy megadjam nekik a bankkártyám adatait.Lehet hogy régimódi vagyok de így sem tudom hogy mikor mire költök a kártyámról.
|
vas. okt. 29, 2006 19:30 |
|
|
laca235
ezüst tag
|
karmazsin
Látszólag ez az.Ha jól láttam kb 2000 ft ? Ha az enyémet összeraktam és jó lesz akkor megcsinálom neked is ingyen csak hozzá kell jutnom a kábelhez.Hogyan rendelsz innen én még nem csináltam?
|
vas. okt. 29, 2006 19:09 |
|
|
karmazsin
vas-tag
|
Figyi, van egy ötletem! Neked van cuccod és merszed, hogy kicseréld, nekem meg nincs... de ha megcsinálod nekem (= eljössz Pestre berakni) akkor a vendégem vagy egy szalagkábelre!!! Most néztem ebayen, még a speedshopnál is olcsóbb, és fogadjunk, hogy hongkongból hamarabb itt van mint ha a speedshop hozza...
Erről beszélünk, ugye?
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... &rd=1&rd=1
laca235 írta: Köszi Karmazsin megpróbálom.Egyébként szerintem nem kell feltétlenül szerviz a cseréjéhez.Én szétkaptam a telót és örömmel tapasztaltam hogy a szalagkábel frankón cserélhető forrasztás nélkül.Ez is ezt a konstrukciót dicséri.Megvan a kábel helye oda behelyez és kész.A kábelt egyébként 3700 ft-ért kínálja a speedshop csak valahogy nem képesek megrendelni.
|
vas. okt. 29, 2006 18:33 |
|
|
laca235
ezüst tag
|
szalagkábel
Köszi Karmazsin megpróbálom.Egyébként szerintem nem kell feltétlenül szerviz a cseréjéhez.Én szétkaptam a telót és örömmel tapasztaltam hogy a szalagkábel frankón cserélhető forrasztás nélkül.Ez is ezt a konstrukciót dicséri.Megvan a kábel helye oda behelyez és kész.A kábelt egyébként 3700 ft-ért kínálja a speedshop csak valahogy nem képesek megrendelni.
|
vas. okt. 29, 2006 16:47 |
|
|
dr.zsoo
arany tag
|
Örülök hogy ilyen aktív a topic. Nekem már 2,5 éve fut ugyanaz az mpx 200, hiba nélkül!!! 1 szer cseréltem akksit, angliából hozattam egy 900 ast, ezzel erős használat mellet is kibírja estig. Ebben mondjuk az is közrejátszott hogy elromlott a külső kijelző világítása. Látványosan emelt a telefon készenléti idején!!! ugyhogy eszem ágában sincs megjavíttatni. Emellett van még 2 tartalék mpx 200 ugyhogy én hosszú távra rendezkedtem be:-)
dr.zsoo
|
szomb. okt. 28, 2006 21:35 |
|
|
karmazsin
vas-tag
|
Re: mpx200szalagkábel
Ahogy feljebb olvashattad hasonló gondom van, a Motokerben ( http://www.motoker.hu) azt mondák, hogy 9ezerért megcsinálják anyagköltséggel, munkadíjjal együtt. Ergo nekik tuti hogy van kábelük.
laca235 írta: Sajna még mindig nincs szalagkábelem.A telóhoz rendeltem a speedshopban de 2 hét kell nekik (bár nem tudom hogy akkorra lesz e mert telefonos érdeklődésemre elég bizonytalan választ kaptam)Máshol meg sajna nem találtam, pedig szeretném megjavítani.Nem tudtok egy tuti címet esetleg?
|
szomb. okt. 28, 2006 17:26 |
|
|
laca235
ezüst tag
|
mpx200szalagkábel
Sajna még mindig nincs szalagkábelem.A telóhoz rendeltem a speedshopban de 2 hét kell nekik (bár nem tudom hogy akkorra lesz e mert telefonos érdeklődésemre elég bizonytalan választ kaptam)Máshol meg sajna nem találtam, pedig szeretném megjavítani.Nem tudtok egy tuti címet esetleg?
|
szomb. okt. 28, 2006 17:13 |
|
|
karmazsin
vas-tag
|
Újabb kérdés tapasztalatlan Motorolásként Ha a kijelző (pontosabbab a háttérvilágítása) villogni meg vibrálni kezd, az gondolom szalagkábel-hiba. Ti hol javíttatjátok? Szigorúan Motoker, vagy érdemes máshova vinni? Esetleg ki cserél benne nekem kábelt olcsón?
|
szomb. okt. 28, 2006 15:53 |
|
|
lgeza
arany tag
|
aksi
Mi a fejlemény aksi ügyben?
Érdekel a dolog, mivel én pont emiatt nem használom már az mpx-et, új aksi is fél év után az 1 napot sem mindig bírta ki. Ha biztos két napos aksit lehetne hozzá venni, visszaraknám a SIM-et, mert az SE D750 a nyomába sem ér (telefonként) használhatóság szempontjából.
|
szomb. okt. 28, 2006 15:38 |
|
|
lgeza
arany tag
|
M31 írta: Szevasztok!
Szerintetek van-e megoldás arra a problémára, hogy az mpx200-amon futó wm5.0-n levő, lgéza t9 magyar szótárat amikor használom a címzett telefonján az ékezetes betűk helyett kérdőjelek jelennek meg. Ha pedig bekepcsolom a "Use unicode when ..." parancsot akkor megjelennek a címzettnél az ékezetes betűk (kivéve az 'ű' és 'ú'), de akkor csak 70 karakteres üzit küldhetek. Lehet esetleg a jobbradőlős ékzetek helyett a t9-be balra dőlős ékezetes betűket behelyezni?
Ha csak a teljes t9 szótárat át nem szerkeszted, vagy egy jobb t9 szótár beillesztése. Én csak meglévőből dolgoztam, csak azért csináltam meg a telepítőt, hogy ne kelljen a telepítés után még buzerálni.
Esetleg, ha a 70 karakter elég....
|
szomb. okt. 28, 2006 15:33 |
|
|
lgeza
arany tag
|
Re: MEGY! :)
karmazsin írta: Bár a Trémobil ügyfélszolgálatán gyakorlatilag lehülyéztek, hogy ennek semmi értelme (mondjuk erre számítottam), de MEGY!!! Hatalmas riszpekt, nagyon nagyon sokat segítettél!
Én is sokáig kínlódtam vele, míg végül véletlenül jöttem rá. Előtte nekem az ügyfélszolgálaton vagy 1 órát eljátszottak mindenféle beállítással, de azzal zárták, hogy hiszen megy ez, mennek a wapos oladalak, úgyis csak arra való a teló, internetezni ugyanis számítógépről kell.
Valószínűleg a wapnak prioritása van a folyamat valamelyik részén, ezért a net kapcsolatig el sem jut, ha aktív a wap. Ha van net, úgysem kell wap.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lgeza szomb. okt. 28, 2006 15:34-kor.
|
szomb. okt. 28, 2006 15:27 |
|
|
karmazsin
vas-tag
|
MEGY! :)
Bár a Trémobil ügyfélszolgálatán gyakorlatilag lehülyéztek, hogy ennek semmi értelme (mondjuk erre számítottam), de MEGY!!! Hatalmas riszpekt, nagyon nagyon sokat segítettél!
lgeza írta: karmazsin írta: Szia! Egy hete vettem egy mpx200-at de nekem nem sikerült beállítani a T-mobile-os netet, pedig az ügyfélszolgálattal is beszéltem és a pdf alapján állítottam be de semmi... Wap megy. Esetleg vmi ötlet? Én is kértem sms-t de nem kaptam. Lehet hogy azért nem megy mert 2003-ra van flashelve? A tiéd milyen? Ha 2003-as akkor melyik rom van fent? És ha 2003-as akkor szóltál a T-mobilenak hogy úgy küldjék az smst? Vagy mpx220-ra kérted, vagy mi? Bocsi a sok kérdésért, de dühös vagyok h nem megy Tapasztalatból mondom, hogy egyszerre nem megy a wap és a net. A wapos szolgáltatást deaktiváld, utána menni fog a net.
|
szomb. okt. 28, 2006 1:07 |
|
|
karmazsin
vas-tag
|
Ez nagyon érdekes! Azt javaslod, hogy a szolgáltatónál deaktiváljam a wap hozzáférést és csak a netet hagyjam meg? Ez még nem jutott eszembe, és bár őrült beszéd de van benne rendszer
lgeza írta: karmazsin írta: Szia! Egy hete vettem egy mpx200-at de nekem nem sikerült beállítani a T-mobile-os netet, pedig az ügyfélszolgálattal is beszéltem és a pdf alapján állítottam be de semmi... Wap megy. Esetleg vmi ötlet? Én is kértem sms-t de nem kaptam. Lehet hogy azért nem megy mert 2003-ra van flashelve? A tiéd milyen? Ha 2003-as akkor melyik rom van fent? És ha 2003-as akkor szóltál a T-mobilenak hogy úgy küldjék az smst? Vagy mpx220-ra kérted, vagy mi? Bocsi a sok kérdésért, de dühös vagyok h nem megy Tapasztalatból mondom, hogy egyszerre nem megy a wap és a net. A wapos szolgáltatást deaktiváld, utána menni fog a net.
|
szomb. okt. 28, 2006 0:53 |
|
|
M31
ezüst tag
|
Szevasztok!
Szerintetek van-e megoldás arra a problémára, hogy az mpx200-amon futó wm5.0-n levő, lgéza t9 magyar szótárat amikor használom a címzett telefonján az ékezetes betűk helyett kérdőjelek jelennek meg. Ha pedig bekepcsolom a "Use unicode when ..." parancsot akkor megjelennek a címzettnél az ékezetes betűk (kivéve az 'ű' és 'ú'), de akkor csak 70 karakteres üzit küldhetek.
Lehet esetleg a jobbradőlős ékzetek helyett a t9-be balra dőlős ékezetes betűket behelyezni?
|
pén. okt. 27, 2006 10:51 |
|
|
.dredd.
arany tag
|
Satriani írta: Ne tudd meg, mennyire jól jönne az M600-ban a windows-féle telefonkönyv... Vagy legalább a telefonkönyvben való keresés módszere. Az a legjobb volt a világon.
Hmmm... nagggyon egyetértek... a windows telkönyve az egyik legjobb dolog a WM cuccokban...
|
csüt. okt. 26, 2006 14:45 |
|
|
Satriani
arany tag
|
.dredd. írta: ...egy ideig veszettül keresni fogsz pár dolgot a symbianban... szerintem...
... és meg sem fogod találni
Ne tudd meg, mennyire jól jönne az M600-ban a windows-féle telefonkönyv... Vagy legalább a telefonkönyvben való keresés módszere. Az a legjobb volt a világon.
|
csüt. okt. 26, 2006 13:29 |
|
|
.dredd.
arany tag
|
Arcsi írta: Mióta kezd halódni az mpx-em, én is gondolkozom a cseréjén. A helyzet az, hogy beleszerettem egy E50-es Nokiába. Sose hittem volna hogy egyszer Nokiám lesz, de ez nagyon megfogott. A Qtek 8310 tetszene nagyon, de még mindig nagyon drága.
Nem tudom, mióta volt windowsos smartphone-od, de egy ideig veszettül keresni fogsz pár dolgot a symbianban... szerintem...
... és meg sem fogod találni
|
csüt. okt. 26, 2006 12:56 |
|
|
Arcsi
ezüst tag
|
Mióta kezd halódni az mpx-em, én is gondolkozom a cseréjén. A helyzet az, hogy beleszerettem egy E50-es Nokiába. Sose hittem volna hogy egyszer Nokiám lesz, de ez nagyon megfogott.
A Qtek 8310 tetszene nagyon, de még mindig nagyon drága.
|
csüt. okt. 26, 2006 6:23 |
|
|
kremo
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 02, 2004 14:08 Hozzászólások: 317 Tartózkodási hely: Pécs
|
AndrySoft írta: Windowsos op.rendszerű telefonban (PDA-ban) jelenleg nem fogsz kapni olyat, aminek normális a kamerája. Volt már mindenféle Wines telóm (MPX, MPX220, MIO 8310, QTEK8330, MDA PRO) úgyhogy nyugodt szivvel mondhatom ezt...
Az SPV M600am (alias HTC prophet) elég jó képet csinál már a maga 2 megapixeljével. és hardveres macro mod támogatás is van benne.
|
szer. okt. 25, 2006 15:31 |
|
|
Satriani
arany tag
|
aattis írta: Amúgy ami kellene, az egy WM2003-as normális kamerájú okostelefon, olcsón, és akár használtan is!
Felejtsd el, nincs ilyen. Eleve nem láttam még olyan windowsos telefont, aminek a kamerája felért volna egy normális Samsung vagy Sony Ericsson kamerájával. Másrészt az MPx200 tudtommal messze a legolcsóbb WM rendszerű telefon volt a hazai piacon, így annak az olcsóságát meg sem közelíti más windowsos telefon.
Szerintem jobban jársz, ha meghagyod az MPX200-at, és veszel egy olcsóbb digitális fényképezőt. Legalább lesz egy szuper telefonod, meg egy normális fényképeződ, ami nem csak MMS-ben való elküldésre alkalmas képeket készít.
|
szer. okt. 25, 2006 15:29 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
aattis írta: Köszi a válaszokat!
Amúgy az e895-ön is van op rendszer, csak linux, és elvileg még nem is adták ki... Pedig már tavaly bejelentették. A QTEK/i-mate/HTC nagyon tetszene, bár nekem ez még elég drága(az mpx200-at 20 000-ért vettem használtan). Ami nekem igazán hiányzik az mpx-ből, az a kamera! Pedig annak idején pont azért vettem ezt a 220 helyett, mert hogy minek is az?! Most már hiányzik, de a 220-éról sok rosszat hallottam, és más hülyeségei is vannak. Amúgy ami kellene, az egy WM2003-as normális kamerájú okostelefon, olcsón, és akár használtan is! Ha tudtok segíteni, akkor azt előre is köszönöm!
Windowsos op.rendszerű telefonban (PDA-ban) jelenleg nem fogsz kapni olyat, aminek normális a kamerája. Volt már mindenféle Wines telóm (MPX, MPX220, MIO 8310, QTEK8330, MDA PRO) úgyhogy nyugodt szivvel mondhatom ezt...
|
szer. okt. 25, 2006 14:58 |
|
|
lgeza
arany tag
|
karmazsin írta: Szia! Egy hete vettem egy mpx200-at de nekem nem sikerült beállítani a T-mobile-os netet, pedig az ügyfélszolgálattal is beszéltem és a pdf alapján állítottam be de semmi... Wap megy. Esetleg vmi ötlet? Én is kértem sms-t de nem kaptam. Lehet hogy azért nem megy mert 2003-ra van flashelve? A tiéd milyen? Ha 2003-as akkor melyik rom van fent? És ha 2003-as akkor szóltál a T-mobilenak hogy úgy küldjék az smst? Vagy mpx220-ra kérted, vagy mi? Bocsi a sok kérdésért, de dühös vagyok h nem megy
Tapasztalatból mondom, hogy egyszerre nem megy a wap és a net. A wapos szolgáltatást deaktiváld, utána menni fog a net.
|
szer. okt. 25, 2006 12:43 |
|
|
aattis
vas-tag
|
Köszi a válaszokat!
Amúgy az e895-ön is van op rendszer, csak linux, és elvileg még nem is adták ki... Pedig már tavaly bejelentették.
A QTEK/i-mate/HTC nagyon tetszene, bár nekem ez még elég drága(az mpx200-at 20 000-ért vettem használtan).
Ami nekem igazán hiányzik az mpx-ből, az a kamera! Pedig annak idején pont azért vettem ezt a 220 helyett, mert hogy minek is az?!
Most már hiányzik, de a 220-éról sok rosszat hallottam, és más hülyeségei is vannak.
Amúgy ami kellene, az egy WM2003-as normális kamerájú okostelefon, olcsón, és akár használtan is!
Ha tudtok segíteni, akkor azt előre is köszönöm!
|
szer. okt. 25, 2006 11:35 |
|
|
Arcsi
ezüst tag
|
karmazsin írta: Szia! Egy hete vettem egy mpx200-at de nekem nem sikerült beállítani a T-mobile-os netet, pedig az ügyfélszolgálattal is beszéltem és a pdf alapján állítottam be de semmi... Wap megy. Esetleg vmi ötlet? Én is kértem sms-t de nem kaptam. Lehet hogy azért nem megy mert 2003-ra van flashelve? A tiéd milyen? Ha 2003-as akkor melyik rom van fent? És ha 2003-as akkor szóltál a T-mobilenak hogy úgy küldjék az smst? Vagy mpx220-ra kérted, vagy mi? Bocsi a sok kérdésért, de dühös vagyok h nem megy
Szia, szerintem én csak egy értesítő sms-t kaptam hogy használhatom a wapot. A pdf file alapján van beállíva, nekem is. Nézd meg kis és nagybetűket, nem mindegy hogy wap vagy Wap, van pár helyen ilyen apróság. Nekem így megy az explorer és a leveleket is le tudom tölteni. A 2003-as rom van fent amúgy.
|
szer. okt. 25, 2006 6:24 |
|
|
Satriani
arany tag
|
aattis írta: Hello!
mpx200-am van, és úgy gondolom(sajnos) megérett a cserére. Érdekelne, hogy mi a véleményetek, mi lehetne a használható, és főleg olcsó utódja? Egyenlőre a Motorola Q, és az e895 között vacilálok, de egyikről sem tudom hogy mennyibe kerül, és hogy hol is lehetne kapni.
Üdv!
Miért érett meg a telefonod a cserére? Ha fizikailag van baja, akkor azon nem biztos, hogy lehet segíteni, de a szoftveres hülyeségeken egy hard reset segíthet.
Nem tudom, a Q és az E896 mennyibe kerülnek, mindenesetre én két utódot szemléltem ki az én MPX-emnek:
- Qtek 8500/iMate SmartFlip/HTC StarTrek (ami gyakorlatilag ugyanaz): egy flipes, szép lapos telefon WM5 rendszerrel, és mindennel, ami az MPx200-ból kimaradt (pl. Bluetooth, Edge, kamera);
- Sony Ericsson M600i, ami Symbian rendszerű, QWERTY billentyűzetes, érintőképernyős masina.
Végül utóbbi mellett döntöttem. Egyik sem lett volna kifejezetten olcsó, de míg a Qtek boltban mindenképp 100 rongy fölött lett volna, addig az M600i-t a szolgáltatóm ideadta 18 ezerért + kis részletfizetésért.
|
kedd okt. 24, 2006 20:24 |
|
|
hungazsi
arany tag
Csatlakozott: szomb. szept. 03, 2005 18:51 Hozzászólások: 143 Tartózkodási hely: Tirpákia
|
Motorola q vagy e895
Nekem személy szerint a motorola q tetszik jobban, mert információim szerint azon van op rendszer.Ennek előnyeit ismeritek.
De attól függ neked mi fontos egy telefonban, mert mondjuk a q stílusán van egy kis javítani való.
|
kedd okt. 24, 2006 19:51 |
|
|
aattis
vas-tag
|
Hello!
mpx200-am van, és úgy gondolom(sajnos) megérett a cserére.
Érdekelne, hogy mi a véleményetek, mi lehetne a használható, és főleg olcsó utódja?
Egyenlőre a Motorola Q, és az e895 között vacilálok, de egyikről sem tudom hogy mennyibe kerül, és hogy hol is lehetne kapni.
|
hétf. okt. 23, 2006 12:59 |
|
|
moyotam
vas-tag
|
fontos h a toltom kulon mpx200-ashoz legyen?mert en egy motv3-asnak a toltojevel toltom,de nagyon keveset tart az akksi par orat.... pedig nemreg vettem bele az akksit.pls segits
|
hétf. okt. 23, 2006 11:51 |
|
|
NeoXon
arany tag
|
karmazsin írta: Koss fülesem van viszont egy 4 pólusú mini jack - normál jack átalakítóra bármikor vevő lennék az mpx200hoz :)
Rendelj ebay-rol. Nekem szallitassal egyutt mindenestul $8-bol kijott, ami azert is erdekes, mert hazai boltokban a 3 polusu kerul hazhozszallitassal kb. $9-10 -be :)
|
hétf. okt. 23, 2006 8:45 |
|
|
karmazsin
vas-tag
|
Koss fülesem van viszont egy 4 pólusú mini jack - normál jack átalakítóra bármikor vevő lennék az mpx200hoz
MarQs írta: (esetleg plusz mini USB - 3,5-ös jack átalakítót is).
|
vas. okt. 22, 2006 23:01 |
|
|
MarQs
arany tag
|
Sráccok!
Aki mégjobb minőségben szeretné hallgatni a nótáit a fantasztikus telefonján a mégfantasztikusabb szoftverével, akkor annak bármely bolti árnál kedvezőbben tudok szerezni egy - a képen látható - vadonat új hihetetlen fantasztikus fülesből (esetleg plusz mini USB - 3,5-ös jack átalakítót is).
(Ui.: Sennheiser MX 55 Street)
|
vas. okt. 22, 2006 22:59 |
|
|
karmazsin
vas-tag
|
Szia! Egy hete vettem egy mpx200-at de nekem nem sikerült beállítani a T-mobile-os netet, pedig az ügyfélszolgálattal is beszéltem és a pdf alapján állítottam be de semmi... Wap megy. Esetleg vmi ötlet? Én is kértem sms-t de nem kaptam. Lehet hogy azért nem megy mert 2003-ra van flashelve? A tiéd milyen? Ha 2003-as akkor melyik rom van fent? És ha 2003-as akkor szóltál a T-mobilenak hogy úgy küldjék az smst? Vagy mpx220-ra kérted, vagy mi? Bocsi a sok kérdésért, de dühös vagyok h nem megy
|
vas. okt. 22, 2006 20:05 |
|
|
moyotam
vas-tag
|
sziasztok! van nekem is egy mpx200-asom es most vettem bele egy akksit de meg mindig meglepoen gyengen birja!lehet h a toltovel van gond? mivel a toltomon amit kaptam hozza azt irja h mot v3! pls segitsetek
|
vas. okt. 22, 2006 15:53 |
|
|
Vagany
arany tag
Csatlakozott: hétf. jan. 10, 2005 1:32 Hozzászólások: 255 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Romulus40 írta: Látom van egy pár érdeklödö. Nekem is haldoklik az aksim,igy arra az elhatározásra jutottam hogy rendelek pár db-ot. Mihelyt meglessz az áru szólok!
Megjöttek már az akksik?
|
pén. okt. 20, 2006 13:49 |
|
|