Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 22:39

Hozzászólás a témához  [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 188  Következő
Motorola MPX200 
Szerző Üzenet
ezüst tag

Hozzászólás mitec8390
Sziasztok végül nem csináltam meg az mpx200-at de vettem egy mitec 8390-es mobilt.Nagyon tetszik csak maegszívtam mert nem hagy feltelepíteni semmit.(win.powered 2003-as a szoft rajta.Van ötlet esetleg hogy mitévő legyek.Esetleg fel lehet rá tenni a wm2003-at mint a mpx200-ra?Vagy tudtok olyan oldalt ahol a teló számára megehető progik vannak?Köszi minden segítséget előre is.

szomb. nov. 11, 2006 11:47
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
M31 írta:
Szevasztok !

Meg tudná mondani valaki, hogy hogyan lehetne mpx200 wm5.0-n kikapcsolni az akkumulátor alultöltöttségét jelző hangot és képernyőt ami úgy percenként megjelenik? 30%-on van még olyankor az akksi és idegesítő a pittyegés.

OFF

Jé, mennyire hozzám hasonló nevű tag... :o :)

pén. nov. 10, 2006 13:27
ezüst tag

Hozzászólás 
Szevasztok !

Meg tudná mondani valaki, hogy hogyan lehetne mpx200 wm5.0-n kikapcsolni az akkumulátor alultöltöttségét jelző hangot és képernyőt ami úgy percenként megjelenik? 30%-on van még olyankor az akksi és idegesítő a pittyegés.

csüt. nov. 09, 2006 14:35
ezüst tag

Hozzászólás 
Már beadtam szervizbe....

Ott azt mondták valxeg alsó soraljzat csere lesz a megoldás......

Remélem jólesz

pén. nov. 03, 2006 16:30
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás Karmazsin
Csákány nem tudom lehet hogy béna vagyok de nem sikerül kapcsolatba lépnünk megadom az én mail-em ghhormon@t-online.hu

pén. nov. 03, 2006 14:06
arany tag

Hozzászólás 
lgeza írta:
kory23:
Olvass vissza. Van benne egy biztosíték, valószínűleg az ment ki. Házilag is átforrasztható. Képek is voltak, ahol szó volt róla.

Az a leiras mpx200-hoz volt, es ahhoz mukodik is, jomagam is javitottam meg igy egy telot par honapja. Viszont kory23-nak mpx220-a van, nem tudom, hogy annal a telonal ugyanez megoldja-e a problemat. Mellesleg az mpx220-nak van sajat topikja is, talan ott tudnak segiteni.

pén. nov. 03, 2006 14:00
arany tag

Hozzászólás 
kory23:
Olvass vissza. Van benne egy biztosíték, valószínűleg az ment ki. Házilag is átforrasztható. Képek is voltak, ahol szó volt róla.

pén. nov. 03, 2006 9:57
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Vettem egy Mpx220-at.

De sajna hiába teszem töltőre nem tölt...

Mi lehet a baj?
A töltő tuti jó, próbáltam másik telóval...
A sorcsatlakozó mehetett tönkre?
Vagy a töltő chip?
Max mennyibe kerülhet a javíttatás?

Thx

pén. nov. 03, 2006 4:56
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Szevasztok !

Nem tudok a telefonommal infrán küldeni. Egyszerűen nem csinál semmit. Sem smart explorerből sem total commanderből és még a 'pictures and videos'-ból sem. Ötletetek volna esetleg? Mpx 200 wm 5.0.
Egyébként a bluetooth hiánya őrjítő, no meg a lassúság. Ezt csak azért írom, mert pár hozászólással előbb volt téma a windows vs. symbian. Használhatóbb, gyorsabb, több program. Röviden ezzel jellemezném a symbiant. A másik készülékem sx1. Minden tekintetben üti az mpx 200-at, a telefonkönyve is. Csak hát nem összecsukható.

csüt. nov. 02, 2006 12:55
ezüst tag

Hozzászólás 
Van egy alkatrésznek való példányom, hátha érdekel valakit.
Háza elég megviselt, hibája hogy hiába mutat térerőt, telefonálni leginkább csak akkor lehet, ha usb-re van dugva. Így viszont a gépen a netetis biztosítja akár egész napon át.
Ésszerű ajánlattal itt elérsz:06702539312 (Bp)

szer. nov. 01, 2006 22:57
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
ezüst tag

Hozzászólás játék
A "No Limit Aces Texas Hold 'Em" nevű játékhoz keresek okosságot. Tud nekem ebben valaki segíteni?
Köszi!

kedd okt. 31, 2006 11:29
vas-tag

Hozzászólás Re: szalagkábel
Szia! Megrendeltem! Szerintem ne itt folytassuk a megtárgyalását, jelentkezz lécci az ssz kukac clienza pont net címen :)

laca235 írta:
Rendicsek rendeld meg Karmazsin és én kicsengetem neked az árát.Jól számoltam kb. 2000 lehet?

hétf. okt. 30, 2006 11:16
arany tag

Hozzászólás Re: aksi
lgeza írta:
Mi a fejlemény aksi ügyben?
Érdekel a dolog, mivel én pont emiatt nem használom már az mpx-et, új aksi is fél év után az 1 napot sem mindig bírta ki. Ha biztos két napos aksit lehetne hozzá venni, visszaraknám a SIM-et, mert az SE D750 a nyomába sem ér (telefonként) használhatóság szempontjából.

Hali!
Fentebb olvashattad, hogy én vettem egy 1400-as LiPol-t ebayről... nos a telefon csak vész teló, de SIM állandóan van benne és ezzel az új akksival garantálnám magamnak a két napos biztos üzemidőt...

Ez az akku 14 euróra jött ki

A D750 is kegyetlen jó teló, de más egy Windows-os... ebben egyetértek...
Mielőtt még bárki megkérdi, hogy akkor miért csak vészteló az mpx200... mert egy MDA Pro-t használok... asszem így érthető :wink: ... egyébként abba is vettem egy dupla akkut, mert a gyári az kevesebb volt, mint 1 nap!!

vas. okt. 29, 2006 21:32
ezüst tag

Hozzászólás szalagkábel
Rendicsek rendeld meg Karmazsin és én kicsengetem neked az árát.Jól számoltam kb. 2000 lehet?

vas. okt. 29, 2006 20:24
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Tudom furcsán hangzik, de szerintetek nem lehetne megoldható az, hogy a telefon mikrofonját valahogy a szg mikrofonjaként használni? Vagy ez hardverileg nem megoldható?

vas. okt. 29, 2006 19:54
vas-tag

Látod ezért van nekem 2 bankkártyám ugyanannál a banknál... ha fizetni kell akkor átutalom az egyikről a másikra a pénzt (bankon belül azonnal ott van), mindig csak annyit amennyit fizetni akarok... Én rendeltem már többször is, megrendelem. Ok? 8)

laca235 írta:
Regisztráltam magam az ebay-en de nincs az az Isten hogy megadjam nekik a bankkártyám adatait.Lehet hogy régimódi vagyok de így sem tudom hogy mikor mire költök a kártyámról.

vas. okt. 29, 2006 19:50
ezüst tag

Hozzászólás szalagkábel
Regisztráltam magam az ebay-en de nincs az az Isten hogy megadjam nekik a bankkártyám adatait.Lehet hogy régimódi vagyok de így sem tudom hogy mikor mire költök a kártyámról.

vas. okt. 29, 2006 19:30
ezüst tag

Hozzászólás karmazsin
Látszólag ez az.Ha jól láttam kb 2000 ft ? Ha az enyémet összeraktam és jó lesz akkor megcsinálom neked is ingyen csak hozzá kell jutnom a kábelhez.Hogyan rendelsz innen én még nem csináltam?

vas. okt. 29, 2006 19:09
vas-tag

Figyi, van egy ötletem! Neked van cuccod és merszed, hogy kicseréld, nekem meg nincs... de ha megcsinálod nekem (= eljössz Pestre berakni) akkor a vendégem vagy egy szalagkábelre!!! Most néztem ebayen, még a speedshopnál is olcsóbb, és fogadjunk, hogy hongkongból hamarabb itt van mint ha a speedshop hozza... :D
Erről beszélünk, ugye?
http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?Vi ... &rd=1&rd=1

laca235 írta:
Köszi Karmazsin megpróbálom.Egyébként szerintem nem kell feltétlenül szerviz a cseréjéhez.Én szétkaptam a telót és örömmel tapasztaltam hogy a szalagkábel frankón cserélhető forrasztás nélkül.Ez is ezt a konstrukciót dicséri.Megvan a kábel helye oda behelyez és kész.A kábelt egyébként 3700 ft-ért kínálja a speedshop csak valahogy nem képesek megrendelni.

vas. okt. 29, 2006 18:33
ezüst tag

Hozzászólás szalagkábel
Köszi Karmazsin megpróbálom.Egyébként szerintem nem kell feltétlenül szerviz a cseréjéhez.Én szétkaptam a telót és örömmel tapasztaltam hogy a szalagkábel frankón cserélhető forrasztás nélkül.Ez is ezt a konstrukciót dicséri.Megvan a kábel helye oda behelyez és kész.A kábelt egyébként 3700 ft-ért kínálja a speedshop csak valahogy nem képesek megrendelni.

vas. okt. 29, 2006 16:47
arany tag

Hozzászólás 
Örülök hogy ilyen aktív a topic. Nekem már 2,5 éve fut ugyanaz az mpx 200, hiba nélkül!!! 1 szer cseréltem akksit, angliából hozattam egy 900 ast, ezzel erős használat mellet is kibírja estig. Ebben mondjuk az is közrejátszott hogy elromlott a külső kijelző világítása. Látványosan emelt a telefon készenléti idején!!! ugyhogy eszem ágában sincs megjavíttatni. Emellett van még 2 tartalék mpx 200 ugyhogy én hosszú távra rendezkedtem be:-)

dr.zsoo

szomb. okt. 28, 2006 21:35
vas-tag

Hozzászólás Re: mpx200szalagkábel
Ahogy feljebb olvashattad hasonló gondom van, a Motokerben (http://www.motoker.hu) azt mondák, hogy 9ezerért megcsinálják anyagköltséggel, munkadíjjal együtt. Ergo nekik tuti hogy van kábelük.

laca235 írta:
Sajna még mindig nincs szalagkábelem.A telóhoz rendeltem a speedshopban de 2 hét kell nekik (bár nem tudom hogy akkorra lesz e mert telefonos érdeklődésemre elég bizonytalan választ kaptam)Máshol meg sajna nem találtam, pedig szeretném megjavítani.Nem tudtok egy tuti címet esetleg?

szomb. okt. 28, 2006 17:26
ezüst tag

Hozzászólás mpx200szalagkábel
Sajna még mindig nincs szalagkábelem.A telóhoz rendeltem a speedshopban de 2 hét kell nekik (bár nem tudom hogy akkorra lesz e mert telefonos érdeklődésemre elég bizonytalan választ kaptam)Máshol meg sajna nem találtam, pedig szeretném megjavítani.Nem tudtok egy tuti címet esetleg?

szomb. okt. 28, 2006 17:13
vas-tag

Hozzászólás 
Újabb kérdés tapasztalatlan Motorolásként :?: Ha a kijelző (pontosabbab a háttérvilágítása) villogni meg vibrálni kezd, az gondolom szalagkábel-hiba. Ti hol javíttatjátok? Szigorúan Motoker, vagy érdemes máshova vinni? Esetleg ki cserél benne nekem kábelt olcsón? :wink:

szomb. okt. 28, 2006 15:53
arany tag

Hozzászólás aksi
Mi a fejlemény aksi ügyben?
Érdekel a dolog, mivel én pont emiatt nem használom már az mpx-et, új aksi is fél év után az 1 napot sem mindig bírta ki. Ha biztos két napos aksit lehetne hozzá venni, visszaraknám a SIM-et, mert az SE D750 a nyomába sem ér (telefonként) használhatóság szempontjából.

szomb. okt. 28, 2006 15:38
arany tag

Hozzászólás 
M31 írta:
Szevasztok!

Szerintetek van-e megoldás arra a problémára, hogy az mpx200-amon futó wm5.0-n levő, lgéza t9 magyar szótárat amikor használom a címzett telefonján az ékezetes betűk helyett kérdőjelek jelennek meg. Ha pedig bekepcsolom a "Use unicode when ..." parancsot akkor megjelennek a címzettnél az ékezetes betűk (kivéve az 'ű' és 'ú'), de akkor csak 70 karakteres üzit küldhetek.
Lehet esetleg a jobbradőlős ékzetek helyett a t9-be balra dőlős ékezetes betűket behelyezni?

Ha csak a teljes t9 szótárat át nem szerkeszted, vagy egy jobb t9 szótár beillesztése. Én csak meglévőből dolgoztam, csak azért csináltam meg a telepítőt, hogy ne kelljen a telepítés után még buzerálni.
Esetleg, ha a 70 karakter elég....

szomb. okt. 28, 2006 15:33
arany tag

Hozzászólás Re: MEGY! :)
karmazsin írta:
Bár a Trémobil ügyfélszolgálatán gyakorlatilag lehülyéztek, hogy ennek semmi értelme (mondjuk erre számítottam), de MEGY!!! Hatalmas riszpekt, nagyon nagyon sokat segítettél! :D

Én is sokáig kínlódtam vele, míg végül véletlenül jöttem rá. Előtte nekem az ügyfélszolgálaton vagy 1 órát eljátszottak mindenféle beállítással, de azzal zárták, hogy hiszen megy ez, mennek a wapos oladalak, úgyis csak arra való a teló, internetezni ugyanis számítógépről kell.
Valószínűleg a wapnak prioritása van a folyamat valamelyik részén, ezért a net kapcsolatig el sem jut, ha aktív a wap. Ha van net, úgysem kell wap.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára lgeza szomb. okt. 28, 2006 15:34-kor.

szomb. okt. 28, 2006 15:27
vas-tag

Hozzászólás MEGY! :)
Bár a Trémobil ügyfélszolgálatán gyakorlatilag lehülyéztek, hogy ennek semmi értelme (mondjuk erre számítottam), de MEGY!!! Hatalmas riszpekt, nagyon nagyon sokat segítettél! :D

lgeza írta:
karmazsin írta:
Szia! Egy hete vettem egy mpx200-at de nekem nem sikerült beállítani a T-mobile-os netet, pedig az ügyfélszolgálattal is beszéltem és a pdf alapján állítottam be de semmi... Wap megy. Esetleg vmi ötlet? Én is kértem sms-t de nem kaptam. Lehet hogy azért nem megy mert 2003-ra van flashelve? A tiéd milyen? Ha 2003-as akkor melyik rom van fent? És ha 2003-as akkor szóltál a T-mobilenak hogy úgy küldjék az smst? Vagy mpx220-ra kérted, vagy mi? Bocsi a sok kérdésért, de dühös vagyok h nem megy :cry:

Tapasztalatból mondom, hogy egyszerre nem megy a wap és a net. A wapos szolgáltatást deaktiváld, utána menni fog a net.

szomb. okt. 28, 2006 1:07
vas-tag

Hozzászólás 
Ez nagyon érdekes! Azt javaslod, hogy a szolgáltatónál deaktiváljam a wap hozzáférést és csak a netet hagyjam meg? Ez még nem jutott eszembe, és bár őrült beszéd de van benne rendszer :o

lgeza írta:
karmazsin írta:
Szia! Egy hete vettem egy mpx200-at de nekem nem sikerült beállítani a T-mobile-os netet, pedig az ügyfélszolgálattal is beszéltem és a pdf alapján állítottam be de semmi... Wap megy. Esetleg vmi ötlet? Én is kértem sms-t de nem kaptam. Lehet hogy azért nem megy mert 2003-ra van flashelve? A tiéd milyen? Ha 2003-as akkor melyik rom van fent? És ha 2003-as akkor szóltál a T-mobilenak hogy úgy küldjék az smst? Vagy mpx220-ra kérted, vagy mi? Bocsi a sok kérdésért, de dühös vagyok h nem megy :cry:

Tapasztalatból mondom, hogy egyszerre nem megy a wap és a net. A wapos szolgáltatást deaktiváld, utána menni fog a net.

szomb. okt. 28, 2006 0:53
ezüst tag

Hozzászólás 
Szevasztok!

Szerintetek van-e megoldás arra a problémára, hogy az mpx200-amon futó wm5.0-n levő, lgéza t9 magyar szótárat amikor használom a címzett telefonján az ékezetes betűk helyett kérdőjelek jelennek meg. Ha pedig bekepcsolom a "Use unicode when ..." parancsot akkor megjelennek a címzettnél az ékezetes betűk (kivéve az 'ű' és 'ú'), de akkor csak 70 karakteres üzit küldhetek.
Lehet esetleg a jobbradőlős ékzetek helyett a t9-be balra dőlős ékezetes betűket behelyezni?

pén. okt. 27, 2006 10:51
arany tag

Hozzászólás 
Satriani írta:
Ne tudd meg, mennyire jól jönne az M600-ban a windows-féle telefonkönyv... Vagy legalább a telefonkönyvben való keresés módszere. Az a legjobb volt a világon.

Hmmm... nagggyon egyetértek... a windows telkönyve az egyik legjobb dolog a WM cuccokban...

csüt. okt. 26, 2006 14:45
arany tag

Hozzászólás 
.dredd. írta:
...egy ideig veszettül keresni fogsz pár dolgot a symbianban... szerintem...

... és meg sem fogod találni

Ne tudd meg, mennyire jól jönne az M600-ban a windows-féle telefonkönyv... Vagy legalább a telefonkönyvben való keresés módszere. Az a legjobb volt a világon.

csüt. okt. 26, 2006 13:29
arany tag

Hozzászólás 
Arcsi írta:
Mióta kezd halódni az mpx-em, én is gondolkozom a cseréjén. A helyzet az, hogy beleszerettem egy E50-es Nokiába. Sose hittem volna hogy egyszer Nokiám lesz, de ez nagyon megfogott.
A Qtek 8310 tetszene nagyon, de még mindig nagyon drága.

Nem tudom, mióta volt windowsos smartphone-od, de egy ideig veszettül keresni fogsz pár dolgot a symbianban... szerintem...

... és meg sem fogod találni

csüt. okt. 26, 2006 12:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Mióta kezd halódni az mpx-em, én is gondolkozom a cseréjén. A helyzet az, hogy beleszerettem egy E50-es Nokiába. Sose hittem volna hogy egyszer Nokiám lesz, de ez nagyon megfogott.
A Qtek 8310 tetszene nagyon, de még mindig nagyon drága.

csüt. okt. 26, 2006 6:23
arany tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
Windowsos op.rendszerű telefonban (PDA-ban) jelenleg nem fogsz kapni olyat, aminek normális a kamerája. Volt már mindenféle Wines telóm (MPX, MPX220, MIO 8310, QTEK8330, MDA PRO) úgyhogy nyugodt szivvel mondhatom ezt...

Az SPV M600am (alias HTC prophet) elég jó képet csinál már a maga 2 megapixeljével. és hardveres macro mod támogatás is van benne.

szer. okt. 25, 2006 15:31
arany tag

Hozzászólás 
aattis írta:
Amúgy ami kellene, az egy WM2003-as normális kamerájú okostelefon, olcsón, és akár használtan is!

Felejtsd el, nincs ilyen. Eleve nem láttam még olyan windowsos telefont, aminek a kamerája felért volna egy normális Samsung vagy Sony Ericsson kamerájával. Másrészt az MPx200 tudtommal messze a legolcsóbb WM rendszerű telefon volt a hazai piacon, így annak az olcsóságát meg sem közelíti más windowsos telefon.

Szerintem jobban jársz, ha meghagyod az MPX200-at, és veszel egy olcsóbb digitális fényképezőt. Legalább lesz egy szuper telefonod, meg egy normális fényképeződ, ami nem csak MMS-ben való elküldésre alkalmas képeket készít.

szer. okt. 25, 2006 15:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
aattis írta:
Köszi a válaszokat!

Amúgy az e895-ön is van op rendszer, csak linux, és elvileg még nem is adták ki... Pedig már tavaly bejelentették.
A QTEK/i-mate/HTC nagyon tetszene, bár nekem ez még elég drága(az mpx200-at 20 000-ért vettem használtan).
Ami nekem igazán hiányzik az mpx-ből, az a kamera! Pedig annak idején pont azért vettem ezt a 220 helyett, mert hogy minek is az?!
Most már hiányzik, de a 220-éról sok rosszat hallottam, és más hülyeségei is vannak.
Amúgy ami kellene, az egy WM2003-as normális kamerájú okostelefon, olcsón, és akár használtan is!
Ha tudtok segíteni, akkor azt előre is köszönöm!

Windowsos op.rendszerű telefonban (PDA-ban) jelenleg nem fogsz kapni olyat, aminek normális a kamerája. Volt már mindenféle Wines telóm (MPX, MPX220, MIO 8310, QTEK8330, MDA PRO) úgyhogy nyugodt szivvel mondhatom ezt...

szer. okt. 25, 2006 14:58
arany tag

Hozzászólás 
karmazsin írta:

szer. okt. 25, 2006 12:43
vas-tag

Hozzászólás 
Köszi a válaszokat!

Amúgy az e895-ön is van op rendszer, csak linux, és elvileg még nem is adták ki... Pedig már tavaly bejelentették.
A QTEK/i-mate/HTC nagyon tetszene, bár nekem ez még elég drága(az mpx200-at 20 000-ért vettem használtan).
Ami nekem igazán hiányzik az mpx-ből, az a kamera! Pedig annak idején pont azért vettem ezt a 220 helyett, mert hogy minek is az?!
Most már hiányzik, de a 220-éról sok rosszat hallottam, és más hülyeségei is vannak.
Ha tudtok segíteni, akkor azt előre is köszönöm!

szer. okt. 25, 2006 11:35
ezüst tag

Hozzászólás 
karmazsin írta:

Szia, szerintem én csak egy értesítő sms-t kaptam hogy használhatom a wapot. A pdf file alapján van beállíva, nekem is. Nézd meg kis és nagybetűket, nem mindegy hogy wap vagy Wap, van pár helyen ilyen apróság. Nekem így megy az explorer és a leveleket is le tudom tölteni. A 2003-as rom van fent amúgy.

szer. okt. 25, 2006 6:24
arany tag

Hozzászólás 
aattis írta:
Hello!

mpx200-am van, és úgy gondolom(sajnos) megérett a cserére.
Érdekelne, hogy mi a véleményetek, mi lehetne a használható, és főleg olcsó utódja?
Egyenlőre a Motorola Q, és az e895 között vacilálok, de egyikről sem tudom hogy mennyibe kerül, és hogy hol is lehetne kapni.

Üdv!

Miért érett meg a telefonod a cserére? Ha fizikailag van baja, akkor azon nem biztos, hogy lehet segíteni, de a szoftveres hülyeségeken egy hard reset segíthet.

Nem tudom, a Q és az E896 mennyibe kerülnek, mindenesetre én két utódot szemléltem ki az én MPX-emnek:

• Qtek 8500/iMate SmartFlip/HTC StarTrek (ami gyakorlatilag ugyanaz): egy flipes, szép lapos telefon WM5 rendszerrel, és mindennel, ami az MPx200-ból kimaradt (pl. Bluetooth, Edge, kamera);
  • Sony Ericsson M600i, ami Symbian rendszerű, QWERTY billentyűzetes, érintőképernyős masina.

Végül utóbbi mellett döntöttem. Egyik sem lett volna kifejezetten olcsó, de míg a Qtek boltban mindenképp 100 rongy fölött lett volna, addig az M600i-t a szolgáltatóm ideadta 18 ezerért + kis részletfizetésért.

kedd okt. 24, 2006 20:24
arany tag

Hozzászólás Motorola q vagy e895
Nekem személy szerint a motorola q tetszik jobban, mert információim szerint azon van op rendszer.Ennek előnyeit ismeritek.
De attól függ neked mi fontos egy telefonban, mert mondjuk a q stílusán van egy kis javítani való.

kedd okt. 24, 2006 19:51
vas-tag

Hozzászólás 
Hello!

mpx200-am van, és úgy gondolom(sajnos) megérett a cserére.
Érdekelne, hogy mi a véleményetek, mi lehetne a használható, és főleg olcsó utódja?
Egyenlőre a Motorola Q, és az e895 között vacilálok, de egyikről sem tudom hogy mennyibe kerül, és hogy hol is lehetne kapni.

hétf. okt. 23, 2006 12:59
vas-tag

Hozzászólás 
fontos h a toltom kulon mpx200-ashoz legyen?mert en egy motv3-asnak a toltojevel toltom,de nagyon keveset tart az akksi par orat.... pedig nemreg vettem bele az akksit.pls segits

hétf. okt. 23, 2006 11:51
Profil Privát üzenet küldése YIM
arany tag

Hozzászólás 
karmazsin írta:
Koss fülesem van viszont egy 4 pólusú mini jack - normál jack átalakítóra bármikor vevő lennék az mpx200hoz :)

Rendelj ebay-rol. Nekem szallitassal egyutt mindenestul $8-bol kijott, ami azert is erdekes, mert hazai boltokban a 3 polusu kerul hazhozszallitassal kb. $9-10 -be :)

hétf. okt. 23, 2006 8:45
vas-tag

Hozzászólás 
Koss fülesem van viszont egy 4 pólusú mini jack - normál jack átalakítóra bármikor vevő lennék az mpx200hoz :)

MarQs írta:
(esetleg plusz mini USB - 3,5-ös jack átalakítót is).

vas. okt. 22, 2006 23:01
arany tag

Hozzászólás 
Sráccok!
Aki mégjobb minőségben szeretné hallgatni a nótáit a fantasztikus telefonján a mégfantasztikusabb szoftverével, akkor annak bármely bolti árnál kedvezőbben tudok szerezni egy - a képen látható - vadonat új hihetetlen fantasztikus fülesből :D (esetleg plusz mini USB - 3,5-ös jack átalakítót is).

Kép

(Ui.: Sennheiser MX 55 Street)

vas. okt. 22, 2006 22:59
vas-tag

Hozzászólás 

Arcsi írta:
Kaptam egy sms-t a Trémobiltól, azóta megy a net a telón. :D
Ennek nagyon örülök, csak be kéne valahogy állítani hogy le tudjam tölteni a leveleimet. Valami tipp?

Szerk: megvan :D http://www.t-mobile.hu/egyeni/vasarlas/ ... %C3%A1s%22

vas. okt. 22, 2006 20:05
vas-tag

Hozzászólás 
sziasztok! van nekem is egy mpx200-asom es most vettem bele egy akksit de meg mindig meglepoen gyengen birja!lehet h a toltovel van gond? mivel a toltomon amit kaptam hozza azt irja h mot v3! pls segitsetek

vas. okt. 22, 2006 15:53
Profil Privát üzenet küldése YIM
arany tag

Hozzászólás 
Romulus40 írta:
Látom van egy pár érdeklödö.
Nekem is haldoklik az aksim,igy arra az elhatározásra jutottam hogy rendelek pár db-ot.
Mihelyt meglessz az áru szólok!

Megjöttek már az akksik? :roll:

pén. okt. 20, 2006 13:49
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 9371 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 188  Következő