|
Bluetooth: headsetek, eszkozok velemenyek/tapasztalatok...
Szerző |
Üzenet |
hanky
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 512 Tartózkodási hely: biztos helyen...
|
lehet valahogy resetelni nokia bt-s kihangosítót? nem megy se 0000-val se semmivel
|
szer. jan. 17, 2007 17:39 |
|
|
vocsok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 615 Tartózkodási hely: Budapest
|
_Laca írta: vocsok írta: Hosszú megnyomásra mit csinál egyébként? Semmit. Nem veszi fel, de el sem utasítja.
HMMmm......
Ezek érdekes dolgok. Az enyém tök másként működik ezek szerint az össszes telefonommal. A leírásból semmi sem igaz.
Az automatikus hívásfogadás sem működik. Igaz ezt még semmi sem tudta produkálni, még fülesek sem (1 kivétel volt: Motorola teló Motorola fülessel).
Lehet még egy dolog. Nem mindegy, hogy headset, vagy handsfree profillal csatlakozik az eszköz. Ezt viszont nem mi döntjük el.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vocsok szer. jan. 17, 2007 19:52-kor.
|
szer. jan. 17, 2007 7:05 |
|
|
_Laca
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 658 Tartózkodási hely: Tiszántúl
|
vocsok írta: Hosszú megnyomásra mit csinál egyébként?
Semmit. Nem veszi fel, de el sem utasítja.
|
kedd jan. 16, 2007 15:54 |
|
|
vocsok
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 615 Tartózkodási hely: Budapest
|
Hosszú megnyomásra mit csinál egyébként?
|
hétf. jan. 15, 2007 18:34 |
|
|
_Laca
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 658 Tartózkodási hely: Tiszántúl
|
Na megnéztem. Egy másik (SE Z520i) telefonnal jól működik a kihangosító, tehát a telefonom a ludas.
Valami megzakkanhatott benne...
Gondolom egy telefon reset, gyári alapállapotra, segítene, de olyan sok egyedi beállításom és spéci programom van rajta... nem szeretnék mindent előről kezdeni.
|
hétf. jan. 15, 2007 18:28 |
|
|
vocsok
platina tag
|
1-2 másodperc elég neki.
|
hétf. jan. 15, 2007 17:33 |
|
|
_Laca
platina tag
|
vocsok írta: _Laca: Akkor ez lehethogy telefonfüggő. Nem frissítettél a Nokiján szoftvert? Nekem Motorolával, Siemensel és Sonyericcel is így működik. Csengőhangnak meg minden esetben a Nokia szól, nem a telefoné.
Érdekes...
Nem változott semmi a telefonon. Majd este kipróbálom a párom SE telójával, hogy mit csinál. Kipróbálom azt is, amit írtál, hogy hosszan megnyomom. Mennyi az a hosszú? 1mp?
|
hétf. jan. 15, 2007 15:25 |
|
|
vocsok
platina tag
|
_Laca:
Akkor ez lehethogy telefonfüggő.
Nem frissítettél a Nokiján szoftvert?
Nekem Motorolával, Siemensel és Sonyericcel is így működik. Csengőhangnak meg minden esetben a Nokia szól, nem a telefoné.
|
hétf. jan. 15, 2007 10:07 |
|
|
k_chris
platina tag
|
nekem is lenne egy kérdésem:
második telefonnak szeretnék egy picikét de mindenféleképp A2DPset, és olyat amivel a HS-12Wnek ki tudom használni azt a tulajdonságát hogy kiírja a trackname-et, időt, stb.
http://www.robertwebbe.nl/A2DP.html itt azt írják hogy 6233/6280 adott firmware fölött tudja az A2DPt. valaki meg tudja ezt erősíteni? Mert ha ez nincs így jól megsz...vom egy ilyen telónak a vételével...
mellesleg alig van A2DPs nokia, szégyenteljes hogy mennyire nem támogatott, közben meg egy olyan teló támogatja amiben van 64MB fix memó (no kártya)..
a javas msi playert inkább hanyagolom, nem nagyon kompatibilis és a HS12W extra funkcióit se hiszem hogy ki lehetne vele használni...
|
hétf. jan. 15, 2007 8:53 |
|
|
_Laca
platina tag
|
vocsok írta: _Laca írta: Sziasztok! Egy Nokia CK-1W BT kihangosítót használok az autómban május óta, a Nokia 7610-es telómmal. 1-2 hónapja, a távirányító gombjának egyszeri megnyomásával a hívásokat elutasítja, nem pedig fogadja. Köszi! Nekem mindig is ezt csinálja. De a leírásában is így szerepel. Felvenni a hívást hosszú lenyomásra tudja.
Szia!
Érdekes, amit írsz.
Idézet a kézikönyvből:
A távirányító gomb használata: ■ Hívás kezdeményezése és befejezése Amikor bejövõ hívásunk érkezik, a telefonon kiválasztott csengõhangot halljuk. A bejövõ hívás fogadásához vagy befejezéséhez nyomjuk meg a gombot. A hívást a telefonnal is kezdeményezhetjük vagy befejezhetjük. ■ Hívás elutasítása Ha egy hívást nem akarunk fogadni, nyomjuk meg a gombot kétszer röviden.
Ennek tükrében, érdekes ez a sokféle működési mód...
|
hétf. jan. 15, 2007 8:37 |
|
|
vocsok
platina tag
|
_Laca írta: Sziasztok! Egy Nokia CK-1W BT kihangosítót használok az autómban május óta, a Nokia 7610-es telómmal. 1-2 hónapja, a távirányító gombjának egyszeri megnyomásával a hívásokat elutasítja, nem pedig fogadja. Tuti jól nyomom meg, nem hosszan, csak egészen röviden. Megpróbáltam már újrapároztatni, meg áramtalanítottam is már a kihangosítót, de semmi javulás. Egyébként minden mást jól csinál a gomb: megy a hanghívás, és az ujrahívás funkció is. Sőt! 2 rövid megnyomásra is rendesen elutasítja a hívást. A baj csak az, hogy az 1 rövidre is ugyanezt teszi Tapasztaltatok már ilyet? Mi lehet a gond? Köszi!
Nekem mindig is ezt csinálja. De a leírásában is így szerepel.
Felvenni a hívást hosszú lenyomásra tudja.
|
hétf. jan. 15, 2007 7:10 |
|
|
djsms
Moderátor
|
No, már jó! Valamit én bénázhattam el. Gyorsan vettem is egy liszenszet.
|
vas. jan. 14, 2007 17:51 |
|
|
djsms
Moderátor
|
Ha az AV-t választom ki a winampban akkor csak csönd van :/
A verzió elvileg a legfrisebb, most töltöttem le az 5 megás limitest a weblapjukról
Ja és igen, a fejhallgatóra kattintva csatlakoztatom!
|
vas. jan. 14, 2007 17:24 |
|
|
AndrySoft
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1387 Tartózkodási hely: Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye
|
próbáld ki a bluesoleil-t. nekem csak azzal ment. probáltam 3 fajta (legfrisebbet is ami elvileg ismeri ezt a profilt) widcommot egyikkel se ment.[/quote]
Ezzel is csak monó és gyenge minőségben :/[/quote]
A fejhallgató ikonra kattintva konnektál? (Bluetooth AV Service)
Melyik verzió a BS? Nálam a 2.3.0.0 van.
|
vas. jan. 14, 2007 17:19 |
|
|
djsms
Moderátor
|
k_chris írta: djsms írta: Vettem egy sztereó Plantronics Pulsar 260-as headsetet. PDA-val (Asus 636) szépen megy sztereóban, de pc-vel csak "közönséges" mono headsetként hajlandó működni :/ Ráadásul csak telefon minőségben. 1.4.2.10-es wiidcomm van fenn. Miként lehetne pc-vel is rendesen sztereóban összehozni? próbáld ki a bluesoleil-t. nekem csak azzal ment. probáltam 3 fajta (legfrisebbet is ami elvileg ismeri ezt a profilt) widcommot egyikkel se ment.
Ezzel is csak monó és gyenge minőségben :/
|
vas. jan. 14, 2007 15:46 |
|
|
vas tag
ezüst tag
Csatlakozott: szomb. feb. 05, 2005 23:44 Hozzászólások: 85 Tartózkodási hely: ócskavastelep
|
Sajnos én is beleszaladtam a fülest nem eleresztő helyzetbe.
A Logitech HS03-ast a K750 magához láncolja ( a beszélgetés befelyezése után is kapcsolatban maradnak) és nem tudom utána a T68-assal használni.
Milyen fülest javasolnátok megvételre, amelyikkel ez a probléma nem jelentkezik? Köszi.
|
vas. jan. 14, 2007 10:47 |
|
|
k_chris
platina tag
|
djsms írta: Vettem egy sztereó Plantronics Pulsar 260-as headsetet. PDA-val (Asus 636) szépen megy sztereóban, de pc-vel csak "közönséges" mono headsetként hajlandó működni :/ Ráadásul csak telefon minőségben. 1.4.2.10-es wiidcomm van fenn. Miként lehetne pc-vel is rendesen sztereóban összehozni?
próbáld ki a bluesoleil-t. nekem csak azzal ment. probáltam 3 fajta (legfrisebbet is ami elvileg ismeri ezt a profilt) widcommot egyikkel se ment.
|
vas. jan. 14, 2007 10:27 |
|
|
djsms
Moderátor
|
Vettem egy sztereó Plantronics Pulsar 260-as headsetet. PDA-val (Asus 636) szépen megy sztereóban, de pc-vel csak "közönséges" mono headsetként hajlandó működni :/ Ráadásul csak telefon minőségben. 1.4.2.10-es wiidcomm van fenn. Miként lehetne pc-vel is rendesen sztereóban összehozni?
|
vas. jan. 14, 2007 1:58 |
|
|
_Laca
platina tag
|
Sziasztok!
Egy Nokia CK-1W BT kihangosítót használok az autómban május óta, a Nokia 7610-es telómmal.
1-2 hónapja, a távirányító gombjának egyszeri megnyomásával a hívásokat elutasítja, nem pedig fogadja.
Tuti jól nyomom meg, nem hosszan, csak egészen röviden. Megpróbáltam már újrapároztatni, meg áramtalanítottam is már a kihangosítót, de semmi javulás.
Egyébként minden mást jól csinál a gomb: megy a hanghívás, és az ujrahívás funkció is. Sőt! 2 rövid megnyomásra is rendesen elutasítja a hívást. A baj csak az, hogy az 1 rövidre is ugyanezt teszi
Tapasztaltatok már ilyet? Mi lehet a gond?
Köszi!
|
szomb. jan. 13, 2007 17:00 |
|
|
djsms
Moderátor
|
No, rájöttem hogy is működik ez a kis dög
Szóval miután szétkapcsoltak újra össze lehet hozni őket úgy, hogy a headset egyik gombját kell gyorsan (duplaklikk szerűen) megnyomni.
Kipróbáltam egy S55-el is, ott is így működik a dolog, de bejövő hívás esetén az s55 megpittyegteti a headsetet a nokia meg nem, szvsz továbbra is figyelni kell, hogy hívnak-e :/
|
csüt. dec. 28, 2006 21:55 |
|
|
djsms
Moderátor
|
club írta: Csak tipp: Nincs a N6230 párosított eszköznél valami energiatakarékos BT használat lehetősége??? (Ha van, akkor kikapcs esetleg...)
Összvissz csak a láthatóság meg a telefon neve állítható :/
5.35-ös a 6230 szoftvere.
|
csüt. dec. 28, 2006 15:55 |
|
|
club
platina tag
Csatlakozott: pén. máj. 21, 2004 18:35 Hozzászólások: 584 Tartózkodási hely: Starigrad
|
djsms írta: Üdv
Speedshopból vettem egy I-Tech bt-s headsetet. Összepároztatás után működik is a telefonommal (Nokia 6230) de ha pár percig nem csinálok semmit a kapcsolat szétszakad. Ezek után csak ismételt pároztatással lehet összehozni őket. pda, pc ismételt pároztatás nélkül hajlandó felvenni a kapcsolatot, csak a telefonom nem. Ilyen gagyi lenne ez a headset vagy ez a telefonom hibája, esetleg valamit nem jól csinálok?
Csak tipp: Nincs a N6230 párosított eszköznél valami energiatakarékos BT használat lehetősége??? (Ha van, akkor kikapcs esetleg...)
|
csüt. dec. 28, 2006 15:53 |
|
|
djsms
Moderátor
|
Üdv
Speedshopból vettem egy I-Tech bt-s headsetet. Összepároztatás után működik is a telefonommal (Nokia 6230) de ha pár percig nem csinálok semmit a kapcsolat szétszakad. Ezek után csak ismételt pároztatással lehet összehozni őket. pda, pc ismételt pároztatás nélkül hajlandó felvenni a kapcsolatot, csak a telefonom nem. Ilyen gagyi lenne ez a headset vagy ez a telefonom hibája, esetleg valamit nem jól csinálok?
|
csüt. dec. 28, 2006 15:32 |
|
|
Grass
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 371 Tartózkodási hely: Budapest
|
Re: BT miszték
Kano írta: No de nem is mondta, hogy melyik este!
Még az is lehet, hogy az az este, amikor összejön neki... egy Nokiával.
|
kedd dec. 19, 2006 21:49 |
|
|
Kano
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 854 Tartózkodási hely: Mistral, ahol sok ember megfordul. Én már a bejáratnál! Egyébként Budapest III. ker.!
|
Grass írta: sikoly írta: de este ki fogom próbálni, és megírom. Azóta eltelt pár este...
No de nem is mondta, hogy melyik este!
|
hétf. dec. 18, 2006 14:43 |
|
|
Micuir
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:29 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Tolna megye
|
hanky írta: Micuir írta: Micuir írta: Macika írta: Micuir írta: "Van egy Motorola V550, egy V360 és egy HS801-es headset." Húúú, ha most nem én lennék, de le b.nám az illetőt, hogy nem figyelt! Nem tudok többet mondani, minthogy menni kéne a dolognak. Egyelőre ötletem sincs, miért nem megy. Majd írok a Motorolának és meg fogják válaszolni a következőképpen: a.) Ez így van jól. b.) Nem tudják, mert nincs tesztkészülékük. Tudtak meglepetés okozni: "A hiba pontos okát kollégáink személyes bevizsgálás után tudják meghatározni". ilyen hibám nekem is volt a hs801-esemmel! én a gyorsboltban vettem, aztán visszavittem oda, ahol elég sokáig húzódott a "javítás", szal utána némi balhé után kaptam egy másikat, azóta nincs baj vele, tökéletesen használom! később mondták, hogy amit az enyémet elküldték a motorolaának és ők se tudtak mit kezdeni vel, szal ők is kaptak egy újat
Kicsit régi a történet, de most jön a folytatás: pár napja nem kell párosítgatni, simán megtalálja egymás után a két telefon a headsetet. De miért? Semmit nem állítottam át.
|
hétf. dec. 18, 2006 13:22 |
|
|
Grass
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 371 Tartózkodási hely: Budapest
|
sikoly írta: de este ki fogom próbálni, és megírom.
Azóta eltelt pár este...
|
szomb. dec. 16, 2006 13:01 |
|
|
Sigma
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 246 Tartózkodási hely: Máshol
|
Meg kell, hogy dicsérjem a West End-ben található Sony Ericsson mintaboltot; példás nyugalommal tűrték, nem sürgették azt a nyomorult fickót, aki fél órán keresztül próbálgatta a HBH 610a headsetjére a különböző fülkampókat, és aki történetesen én voltam...
|
pén. dec. 15, 2006 20:11 |
|
|
sikoly
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 91 Tartózkodási hely: Győr - Budapest
|
pg írta: Igen, a 6230 valóban ezt csinálja, profilhoz rendelve lefoglalja magának a fülest. Ezért nem értem, hogy ment ez sikolynak. De majd megmondja...
Háj!
vagyok, csak mostanában ritkán.
este megnézem hogy mit csináltam pontosan...
már, vagy megint a fiókban pihen otthon a 6230-as.
emlékszem, hogy mikor kipróbáltam, a 6230-as is "elengedte". valami beállítás a telefonban, illetve úgy emlékszem, hogy nem volt mindegy, hogy melyikkel bontottam a hívást (asszem hedszettel kell.) továbbá, az is oka lehet, hogy elengedi-e, hogy nem mindegy, hogy melyiket hányadik helyen párosítod.
de este ki fogom próbálni, és megírom.
ÜDV
|
kedd dec. 12, 2006 11:05 |
|
|
Grass
arany tag
|
Grass írta: Eddig tehát ajánlanám, de! a fülrerakós rész miatt inkább nem. Elég puha műanyagból van a cucc, ami kb. fél év átlagos használat mellett megdermedt és az ív legfelső pontján megrepedt, majd eltört.
Happy end! Vettem végre a fáradtságot és elkezdtem utánajárni ennek a dolognak. Első lépésként meg kellett találnom a dobozát és benne a papírjait... majd elballagtunk a Média felé ahol vettük, de a vevőszolgálaton kézségesen a szervizbe írányítottak, lévén lassan elérjük az 1 évet. Mind1 beleférünk a gariba, így már ma reggel hívtam is a HRP-t. El sem akartam hinni, amikor mondták, hogy még 17h után is nyitva vannak. Meló után így nagyon kényelmesen el tudtam vinni a cuccost, amit nem hogy hibára vettek, de kaptam is egy teljesen új fülest Igaz a BSC-nél kicsit megszólták a sufnitunningomat, mert a 2 hengeres részt szigszalaggal megpróbáltam összemarasztalni és látszódtak ragacsok...
Kívánok mindenkinek hasonló szerviz élményeket! Köszönöm a szervizeseknek a hozzáállást!
|
hétf. dec. 11, 2006 21:32 |
|
|
pg
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 828 Tartózkodási hely: Szeged
|
Grass írta: Egyik készülék sem láncolta magához a fülest, amint vége volt egy hívásnak elengedték. Ezt a Nokiák nem csinálják, nem is értem, hogy mehet egy 6230-cal. Ezek már csak olyanok, mint a D750-em, hogy profilhoz rendelik a fülest és kisajátítják. Én azt mondó vagyok, barátnőm 6021-eséből is kiindulva, hogy amint egy Nokiához csatolsz egy fülest és összepárosodtak, addig másik összepárosított telefon nem fogja kicsöngetni a fülest! Saját tapasztalatok, melyek igazán közel állnak a tieidhez. Esetleg a sikoly kolléga leírhatná mit tett a finn csodával!?
Gabesz
Igen, a 6230 valóban ezt csinálja, profilhoz rendelve lefoglalja magának a fülest. Ezért nem értem, hogy ment ez sikolynak. De majd megmondja...
|
hétf. dec. 11, 2006 9:41 |
|
|
Grass
arany tag
|
BT miszték
pg írta: Az azért érdekelne, hogy a 6230 és T39-cel hogy megy az, ami nekem a 6230 és R520-szal nem.
Üdv. (sikolynak PÜ ment.)
Szia,
Nem akarlak lelombozni, de... egy ideig azért volt 2 t68-asom és 1 t39-em, mert mind3ban élő kártya volt és egy headsettel menedzseltem őket, 1 Logitech Mobile Freedom-mal. Egyik készülék sem láncolta magához a fülest, amint vége volt egy hívásnak elengedték. Ezt a Nokiák nem csinálják, nem is értem, hogy mehet egy 6230-cal. Ezek már csak olyanok, mint a D750-em, hogy profilhoz rendelik a fülest és kisajátítják.
Én azt mondó vagyok, barátnőm 6021-eséből is kiindulva, hogy amint egy Nokiához csatolsz egy fülest és összepárosodtak, addig másik összepárosított telefon nem fogja kicsöngetni a fülest!
Saját tapasztalatok, melyek igazán közel állnak a tieidhez. Esetleg a sikoly kolléga leírhatná mit tett a finn csodával!?
Gabesz
|
vas. dec. 10, 2006 22:47 |
|
|
pg
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 828 Tartózkodási hely: Szeged
|
Még egy apróság:
Néztem, hogy a HBH-600-at tölthetném-e a CMT-10-es utazó töltővel (zöld vagy kék kis kúp, nagyon hasznos). Átnéztem a töltők adatait, és úgy döntöttem, nyugodtan, mert tökmindegy. A gyártónak is. (A CMT10-zel szoktam tölteni T105-öt és R520-at is.)
Az érdekesség kedvéért leírom:
Töltő (mihez adták) / gyártó / amper / leadott V-A
Ericsson (R520m, ez a cserélhető fejű nemzetközi) - Salcomp Finland - 130 mA - 5V/650mA
SE gyári CST-13 (T105) - Astec China - 150 mA - 5,1V/450mA
SE CMT-10 EU (külön vettem, jelölt kompatibilitás: HBH-60, T39...) - Astec China - 70 mA - 5,1V/400mA
SE gyári CST-13 (HBH-600) - Salcomp China - 100 mA - 4,9V/450mA
YLC002 (noname cserélhető fejű - több telóhoz - vacak) - China - na - 5,5-6V/550-600mA
Jó, hogy még a gyári CST-13-asok sem ugyanolyanok, de azért a noname kicsit soknak tűnik. Azt mellőznöm kéne? A többi meg nem izgat, őket sem.
|
vas. dec. 10, 2006 15:13 |
|
|
pg
platina tag
|
sikoly írta: HI!
Kicsit vigyorog bennem a kisördög...
szóval teszt HBH-600 + t68 + t39 + 6230 EGYSZERRE
itt fekszik mellettem mind a 3 telefon szépen a fülessel összepárosítva...
egy negyedik telefonról hívogatom őket szépen sorban.
ÉS AMIRŐL AZT MONDTÁTOK, HOGY NEM LEHETSÉGES (vagy nem értettük meg egymást) ÍME:
BÁRMELYIKRE JÖVŐ HÍVÁST TUDOK A FÜLESSEL FOGADNI, ILL. BÁRMELYIKRŐL INDÍTOK HÍVÁST A HEDSZETTEL BESZÉLEK...
úgy állítottam be az eriket, hogy kimenő hívás esetén kérdezzen, h hedszettel, vagy készülékkel kívánok beszélni.
Tudom, hogy régi, de nekem nagyon hasonló a felállás, mégsem csinálja.
HBH-600 + R520 (ami nem volna szabad, hogy a T39-től bármiben is különbözzön) + 6230 + Siemens M75.
Headset mindegyikkel párosítva. Az R520 (amiről az SE levélben megírta, hogy nem kompatibilis a HBH-600-zal, d emajd írok nekik, hogy azért mégis működik ) kezeli valahogy a legintelligensebben. A másik kettő "ráül" és nem engedi. Ameddig azok foglalják, addig az R520-at ha csörgetem, a headsetben nem csörög.
A 6230-nál kapcsolódni kell a headsethez kézzel, utána kirakja a kis headset ikont, és minden hangot (gombnyomás, pittyenés) átnyom a headsetre. De amíg vele van kapcsolatban, a másik kettővel nem tud.
A SieM75-ön elég bekapcsolni a BT-t, a kapcsolat azonnal létrejön a HBH-600-zal, a korábbi párosítás elég neki. De ahhoz, hogy az R520-ra csörögve a headseten felvehető legyen, az M75-ről is le kell választanom a headsetet, ahogy kikapcsolom a BT-t, egy rövid sípolás a headsetben, jelezve, hogy megszakadt, utána már képes az R520-hoz kapcsolódni.
Utóbbira azért mondom, hogy a legintelligensebben kezeli, mert a BT üzemelhet Automatikus módban, ami azt jelenti, hogy nem "lóg rajta" egyfolytában, de ha bejövő hívás van pl., akkor összekapcsolódik. (persze lehet állandóra is, de úgy az akku is jobban merül.)
Tehát talán az Auto Bt-nek is köszönhetően, ha az R520-ra csörgök először, akkor kicsörög a headsetben, utána ha bármelyik másikra (a 6230-ban először kézzel kapcsolódni kell persze), akkor ott is, de ezek után az R520-at már hiába csörgetem. Amíg le nem választom amazokról, addig nem megy. (Ez a menüben is látszik, ha a Tartozékoknál 'látja' a HBH-t, kiírja az azonosító számot, akkor rendben van, egyébként közli, hogy a Bt kapcsolat sikertelen.)
Az azért érdekelne, hogy a 6230 és T39-cel hogy megy az, ami nekem a 6230 és R520-szal nem.
Üdv.
(sikolynak PÜ ment.)
|
vas. dec. 10, 2006 14:51 |
|
|
Grass
arany tag
|
BiriBum írta: Logitech Mobile Traveller Ezt próbáltátok már? Elég jó áron van most, de a tesztek szerint viszhangos és a wind-stop nem működik.
Szia,
nekem ugyan a Freedom van, de... a windstop jól működött és nem is visszhangzott se nálam, se a túloldalon!
Eddig tehát ajánlanám, de! a fülrerakós rész miatt inkább nem. Elég puha műanyagból van a cucc, ami kb. fél év átlagos használat mellett megdermedt és az ív legfelső pontján megrepedt, majd eltört.
A készülék jól üzemelt a D750i-mel és sokáig is bírta 1-1 feltöltéssel. Kár ezért a (előre)tervezési hiányosságért...
Üdv: Gabesz
|
vas. nov. 26, 2006 18:30 |
|
|
BiriBum
vas-tag
|
Logitech Mobile Traveller
Ezt próbáltátok már? Elég jó áron van most, de a tesztek szerint viszhangos és a wind-stop nem működik.
|
vas. nov. 26, 2006 9:30 |
|
|
pg
platina tag
|
Kösz a választ, pont most írtam át . Változott a lehetőség.
A HBH-600-ra azt írja az SE oldal, nem kompatibilis az R520m-mel. (A HBH-60 igen.) Hm.
|
pén. nov. 24, 2006 15:45 |
|
|
Micuir
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:29 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Tolna megye
|
pg írta: Valaki erősítsen meg, vagy beszéljen le az alábbiakról:
Siemens HHB-610 (600) Plantronics Explorer 320 Jabra BT-200 Motorola HS-801
Siemens M75-höz és Ericsson R520/T39-hez kellene. (Ha már az egyikhez nem jó, akkor már kiesik.)
Logitech-ről eddig lebeszéltek, de azt is lehet javasolni.
(kicsi legyen, ne feltűnő, tölthető Li akkus, bármelyik fülre tehető.)
Köszi
A HS 801 jó, elég hangos, az enyém már 1,5 éves és még mindig jó az akksija, de nem bírja a szelet. Tehát ha nyáron autóban lehúzott ablaknál akarod használni, nem fognak halllani a másik oldalon.
|
pén. nov. 24, 2006 15:43 |
|
|
pg
platina tag
|
Melyiket válasszam?
SE HBH-600
régebbi darab, nagy, kifutó, talán már kevésnek számító beszélgetési idővel, de bevált, stabil
Jabra BT-150
új, pici, könnyű, hosszú beszélgetési idővel, 2 év garival (de nem tudok róla semmit)
Siemens M75-höz és Ericsson R520/T39-hez kellene. (Ha már az egyikhez nem jó, akkor már kiesik.)
Köszi
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára pg pén. nov. 24, 2006 15:44-kor.
|
pén. nov. 24, 2006 12:17 |
|
|
thomas77
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1598 Tartózkodási hely: Budapest City
|
Micuir írta: Lehet még olyan BT headsetet kapni, amelyik AAA elemmel megy? Melyik az?
Ha most ilyet szeretnék venni, akkor ezzel próbálkoznék:
Motorola H300
Br. 10500 Ft. a gyorsbótban.
Az adatai alapján nagyon jónak néz ki. Nekem volt motorola HS805-öm. Szintén AAA akksis volt. Nagyon jól működött.
|
kedd okt. 10, 2006 17:05 |
|
|
Micuir
arany tag
|
Lehet még olyan BT headsetet kapni, amelyik AAA elemmel megy? Melyik az?
|
kedd okt. 10, 2006 11:29 |
|
|
pepe33
vas-tag
|
Na visszavittem az MM-be a logitech csodát, azt mondták 3 hét mire megjavítják .......
|
hétf. szept. 11, 2006 20:07 |
|
|
392MHz
platina tag
|
a frekvenciájuk megegyezik.. 2,45 GHz.
A BT headset pár 1-2 milliWatt, egy átlagos mikro 1000 watt körül van, ha ebből csak 1 ezrelék kijön, már el is nyomott mindent a környezetében...
|
hétf. szept. 11, 2006 8:52 |
|
|
zsmadar
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 191 Tartózkodási hely: Debrecen, Budapest
|
Micuir írta: Tájékoztatok egy teljesen felesleges kísérletről (amely, mint a nagy felfedezések, teljesen véletlen volt): bekapcsolt mikró mellett nem lehet BT headsetet használni, mert a kilépő sugárzás elnyomja a kapcsolatot. OFF: Minden mikró ennyire sugároz, vagy cseréljük le inkább?
Szerintem igen. Mondjuk a mi mikrónk mellett lehet használni, csak alig lehet érteni a recsegés (inkább pattogás) miatt.
|
vas. szept. 10, 2006 21:19 |
|
|
Micuir
arany tag
|
Tájékoztatok egy teljesen felesleges kísérletről (amely, mint a nagy felfedezések, teljesen véletlen volt): bekapcsolt mikró mellett nem lehet BT headsetet használni, mert a kilépő sugárzás elnyomja a kapcsolatot.
OFF: Minden mikró ennyire sugároz, vagy cseréljük le inkább?
|
vas. szept. 10, 2006 18:29 |
|
|
pepe33
vas-tag
|
Egész éjjel töltön volt , reggel 8 kor levettem , winapot elinditottam és MP3-at halgattam rajta csak hogy ki tudjam probálni meddig megy.
1 óra mulva kikapcsolt. ekkor még be lehetett ujra kapcsolni, de 1óra 30 perc után már töltöre kellett dugni.
Megpróbálom elmagyarázni az MM be hogy **** az aksija vagy valami , de nem tudom milyen esélyeim vannak a cserére.
|
szomb. szept. 09, 2006 14:35 |
|
|
zsmadar
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 191 Tartózkodási hely: Debrecen, Budapest
|
pepe33 írta: Ujítottam az MMből egy Logitech Freedom headsetet. Elöször nagyon teccett , de túl hamar kimerült az aksi benne ( kb 2 óra skype) gondoltam első töltés majd erősödik. Eltelt egy hét de a 7 órát nem nagyon birja nekem ki sehogy sem. És a mai napon már tölteni sem tudtam, a folyamatos sárga fény helyett csak villogott a töltésjelzö.
Kinek meddig bírja az ilyen tipusú headset ? Mit jelenthet a villogó sárga fény ?
Nekem az ilyen headset 2-3 napig bírja, elég sok használat során.
A készenlét olyan 1 hét körül alakul.
|
szomb. szept. 09, 2006 13:45 |
|
|
vocsok
platina tag
|
Micuir írta: Van egy Motorola HS 801 BT headsetem és egy Sitecom BT donglem. Szeretném a Skype-pal használni, de nem megy. Amikor a headset módban kapcsolódnék, akkor összejön a kapcsolat, de a headsetben csak olyan hangok hallatszanak, mintha régi tárcsás telefon tárcsázna. Miért? Mit csinálok rosszul? Audio gateway módban meg egyáltalán nem akar kapcsolódni.
Nyomd meg a headseten a gombot.
Évek óta most jöttem rá erre és ezren tették fel ezt a kérdést, amire senki sem tudott válaszolni.
|
szomb. szept. 09, 2006 7:24 |
|
|
pepe33
vas-tag
|
Ujítottam az MMből egy Logitech Freedom headsetet.
Elöször nagyon teccett , de túl hamar kimerült az aksi benne ( kb 2 óra skype) gondoltam első töltés majd erősödik.
Eltelt egy hét de a 7 órát nem nagyon birja nekem ki sehogy sem.
És a mai napon már tölteni sem tudtam, a folyamatos sárga fény helyett csak villogott a töltésjelzö.
Kinek meddig bírja az ilyen tipusú headset ?
Mit jelenthet a villogó sárga fény ?
|
pén. szept. 08, 2006 22:22 |
|
|
Little Bit
vas-tag
|
[quote=".gúnár."]Sikerült vennem egy Mytek MBT-33 -as dongle-t. A Sharp GX17-esem megszólal a PC hangszóróján, de amikor netezni szeretnék, 721-es, a távoli számítógép nem válaszol hibával eldobja. A Voda Connect now szintén elakad az "authentikálás: értesítés" fázisban. A GPRS Wizarddal kreált kapcsolattal szintén hasonló tünetet produkál. Infrán a telcsi tökéletesen netezik, T68m laptopjának beépített bluetooth-szával szintén. Mi lehet a gond? Gondolom ezek után az én kíndóz konfigom, de mégis mit nézzek meg rajta?[/quote]
Valószinüleg nem minden Bluetooth profilt élesitettél. Ha a telefon a PC hangszórón keresztül szól, az már azt jelenti, hogy a kommunikáció jó, de az Internethez más profil kell mint az audióhoz
|
szer. szept. 06, 2006 12:11 |
|
|