Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 17:56

Hozzászólás a témához  [ 4648 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 93  Következő
SonyEricsson K750/D750 
Szerző Üzenet
Moderátor

Hozzászólás 
zoleyka írta:
Ha veszek egy komplett navig.rendszert,akkor bármikor ingyen használhatom,nem...?
Itt álljunk is meg.

Nem észre-, el-, hanem MEG!!!

Micsoda különbség!

szomb. dec. 23, 2006 3:34
Profil Privát üzenet küldése
arany tag

Hozzászólás 
zoleyka írta:
Nnah,az olajfolt-probléma megoldódott... A demo videonál figyeltem fel rá,de kiderült,hogy abból a foltból indul tkp. a sonyericsson logója...Tehát nem a telefon hibája.
Egy árverős oldalon találtam gps vevőt.A tulaj azt mondja,pannon nav.-val és sek750i-vel használta navigáció célra.De mivel én témobilos vagyok,rákérdeztem,hogy mem.kártyán lévő szoftverrel pl.igo működik-e.Szerinte a k750i semmilyen kártyás programmal nem használható navigációra.Igaz ez?
Kösszönöm

igaz.
tisztességes navigációt vagy windows-os gépen (PDA, PDA/mobil, Smartphone...) vagy Symbian-os ( Nokia 6600-6680, N és E sorozat..) telefonokon érdemes próbálni. Az IGO CSAK windows alatt fut, a symbian alatt a TomTom ajánlott. Ha ezekre a telefonokra feltelepíted kártyán a megfelelő navigációt akkor egy GPS vevővel (pl. BT segítségével) összekapcsolod tudsz navigálni. Nem kell adatkapcsolat vagy bármi más. Van folyamatos adatkapcsolaton letöltős navi is, ez is symbianra, Wayfinder a neve, kb 100e Ft az éves díja és folyamatos adatkapcsolat (pl gprs) kell hozzá...

Sztem a K750-en ne akarj egyelőre navigálni !
üdv B

pén. dec. 22, 2006 21:31
ezüst tag

Hozzászólás 
Nnah,az olajfolt-probléma megoldódott... A demo videonál figyeltem fel rá,de kiderült,hogy abból a foltból indul tkp. a sonyericsson logója...Tehát nem a telefon hibája.
Egy árverős oldalon találtam gps vevőt.A tulaj azt mondja,pannon nav.-val és sek750i-vel használta navigáció célra.De mivel én témobilos vagyok,rákérdeztem,hogy mem.kártyán lévő szoftverrel pl.igo működik-e.Szerinte a k750i semmilyen kártyás programmal nem használható navigációra.Igaz ez?
Kösszönöm

pén. dec. 22, 2006 20:23
ezüst tag

Hozzászólás 
Hát,nem állampolgári jogon,de azért...
Ha veszek egy komplett navig.rendszert,akkor bármikor ingyen használhatom,nem...?
Nem értek hozzá,csak érdeklődök!
Nna,más téma: lehet,hogy eddig is megvolt,de most vettem észre: amikor le akarok játszani egy videót,elsötétül a képernyő,és van a közepén vmi,olyan,mint egy olajfolt. Persze nem az. Akkor szokott ilyen lenni,amikor megnyomom erősen a kijelzőt.Persze nem bántottam,vigyázok rá.Ez mitől lehet?
Megint más: a frissítés. Nekem absz. hivatalos témobilos a telefon,ha lehet,én nem nagyon birizgálnám. De régen mintha lehetett volna "ügyfélszolgálaton át" frissíteni.Küldtek a telefonra vmi programot,aztán ment rendesen. Megvan még ez?
Köszönöm a segítséget!

szer. dec. 20, 2006 13:59
Moderátor

Hozzászólás Re: .
zoleyka írta:
A gps forgalomigényes?? A netről tölti le a képeket?Akkor ehhez nem jó az igo2006? nem értem...
Dehogynem, az iGO2006 MINDENHEZ jó!

:(

Miért gondolja mindenki, hogy a műholdas navigáció mindenkinek ingyen jár, állampolgári jogon??????

szer. dec. 20, 2006 13:46
arany tag

Hozzászólás Re: .
zoleyka írta:
A gps forgalomigényes?? A netről tölti le a képeket?Akkor ehhez nem jó az igo2006? nem értem...

Ami programot már láttam használatban az igen. Mármint a netről tölti le a képegységeket. A program neve pedig: nav4all.

szer. dec. 20, 2006 13:29
ezüst tag

Hozzászólás .

szer. dec. 20, 2006 9:09
arany tag

Hozzászólás Re: gps
zoleyka írta:
Akkor most felteszem a kérdést: a k750-est lehet-e navigációra használni,ha igen,hogyan?

Lehet. Kell a gps vevő, összepárosít, java-s program elindít és hajrá. A képeket a netről tölti le, tehát forgalom igényes móka! A program nevét nem tudom, de ha holnapig nem írják meg, akkor utánakérdezek...

kedd dec. 19, 2006 22:01
ezüst tag

Hozzászólás gps
Hello!
Végigolvastam mind a 84 oldalt! Mégpedig 2 dolog miatt: az egyik a webkamera-funkció,de ezt elvetettem,mert elég gyengusznak tűnik,ahogy leírtátok. A másik pedig,lehet-e használni gps-vevővel navigálásra? Erre viszont kb. 5 hozzászólás született,de egyik sem adott megfelelő választ.
Akkor most felteszem a kérdést: a k750-est lehet-e navigációra használni,ha igen,hogyan?
Köszönöm a válaszokat!
u.i.: elképesztő,némelyek milyen kis apróságon akadnak fenn...

kedd dec. 19, 2006 20:38
platina tag

Hozzászólás 
Szabolcs76 írta:
Nálam most már állandósulta hibajelenség, hogy amikor elhúzom a lencsetakarót, belép a fotó menübe, de nem villog az exponáló gomb világítása, csak 100-ból kb. 20x. Nem értem mi lehet a baja.

A gomb honnan kapja a világítást? Alaplapról? Vagy különálló és szalagkábellel csatlakoztatott az egész gombrész?

Mi lehet a gond?

a billentyűfóliáról kapja a világítást, mivel maga az exponáló gomb is azon van. egyébként szerintem ne aggódj ezért. nekem is hasonlókat csinált, meg ráadásul rossz volt a nyomáspontja is. múlt héten kicserélték, azóta a nyomáspontja tökéletes, de néha csinál olyat, hogy nem villan vagy csak kettőt villan a gomb.

hétf. dec. 18, 2006 8:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Szabolcs76 írta:
A gomb honnan kapja a világítást? Alaplapról? Vagy különálló és szalagkábellel csatlakoztatott az egész gombrész?

Bár nem néztem meg anno, mikor szétszedtem, de szvsz szalagkábelen megy a világítás is...

hétf. dec. 18, 2006 0:21
Profil Privát üzenet küldése Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Nálam most már állandósulta hibajelenség, hogy amikor elhúzom a lencsetakarót, belép a fotó menübe, de nem villog az exponáló gomb világítása, csak 100-ból kb. 20x. Nem értem mi lehet a baja.

Mi lehet a gond?

vas. dec. 17, 2006 17:37
Profil Privát üzenet küldése ICQ
platina tag

Hozzászólás 
oda van írva az egyéb ötlet is bazz... seria.hu

kedd dec. 12, 2006 19:47
vas-tag

Hozzászólás 
hanky írta:
próbáljátok meg úgy, hogy a régi flash drivert tesitek fel! elvileg rajta kell lennie a cd-n, vagy valahol a seria-n is rajta van. azzal lehet hogy menne!

A gyári lemezen nincs rajta!
Egyéb ötlet?

kedd dec. 12, 2006 19:40
Moderátor

Hozzászólás 
Szabolcs76 írta:
Macika! Hol dolgozol egyébként? Hol lehet keresni?
Hogy is jön ide, hogy hol dolgozom?

Keresni?
Mások PÜ/PM-ben szoktak... :)
(Mint azt már nagyrabecsült topictársaink is jelezték...)

hétf. dec. 11, 2006 15:39
arany tag

Hozzászólás 
Szabolcs76 írta:
Minden rendben, semmi nem utal beázásra.

???

hétf. dec. 11, 2006 15:26
Moderátor

Hozzászólás Re: K750i kínosan belassulva
sutalaci írta:
A hét végén telepítgettem játékokat a telefonomre és egyszercsak lefagyott az egyiknél és csak aksi kivétellel lehetett életre kelteni. Azóta minden iszonyatosan lassan megy rajta még a hálózatkeresés is. Levettem az összes játékot és alkalmazást kártyára, lenulláztam a telefont gyári állapotra meg minden de így is csiga. Amikor bekapcsolást követően bármikor (akár egy óra mulva is) először bemegyek játékokba, videóba, alkalmazásokba akkor először nem is látja a dolgokat csak fokozatosan találja meg őket és eleinte nem is indítja a dolgokat csak többszöri molesztálásra. Utána már úgy néz ki mintha minden normálisan menne. Ötlet?
Nem tudom mennyire gyakori ez, de épp pár hete keresett meg valaki hasonló problémával.
Akkor egy box-szal történő full reset segített.

hétf. dec. 11, 2006 13:42
ezüst tag

Hozzászólás K750i kínosan belassulva
A hét végén telepítgettem játékokat a telefonomre és egyszercsak lefagyott az egyiknél és csak aksi kivétellel lehetett életre kelteni. Azóta minden iszonyatosan lassan megy rajta még a hálózatkeresés is. Levettem az összes játékot és alkalmazást kártyára, lenulláztam a telefont gyári állapotra meg minden de így is csiga. Amikor bekapcsolást követően bármikor (akár egy óra mulva is) először bemegyek játékokba, videóba, alkalmazásokba akkor először nem is látja a dolgokat csak fokozatosan találja meg őket és eleinte nem is indítja a dolgokat csak többszöri molesztálásra. Utána már úgy néz ki mintha minden normálisan menne. Ötlet?

hétf. dec. 11, 2006 13:14
arany tag

Hozzászólás 
Minden rendben, semmi nem utal beázásra.

hétf. dec. 11, 2006 7:43
Moderátor

Hozzászólás 
Szabolcs76 írta:
Nem szedtem szét, tehát nem láttam a billentyűzetfóliát, stb. nem akartam bolygatni.

Azért aggódom, mert élénken él bennem a T-mobilos szervízes barátom véleménye, miszerint, ha egy telcsi beázik, akkor annak idő kérdése és annyi....
Erre most mit mondjak?
Igaza van a haverodnak, HA valóban jutott bele víz.
Ha nem, akkor kidobott pénz, viszont megnyugodtál.
Én nem akarlak rádumálni, Tiéd a döntés.
Ha SEMMI jel nem utal arra, hogy gáz lenne (minden billentyű a legkisebb nyomásra reagál (mint régen)), akkor lehet, hogy megúsztad.

hétf. dec. 11, 2006 0:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Potosan, tehát abban a kényelmetlen helyzetben vagy, hogy biztos ami biztos elviszed pl Macikához, és kipucoltatod, de az nincs ingyen és ugrott a gari, vagy kockátatsz és nem csinálsz vele semmit. Ha tényleg csak egy picit fröccsent rá a víz, akkor talán inkább hagynám, de jó lenne ha az esetnél jelenelévőkkel pontosan egyeztetnél, hogy mi is történt, és ezalapján döntenenél.

Guni

hétf. dec. 11, 2006 0:22
arany tag

Hozzászólás 
Nem szedtem szét, tehát nem láttam a billentyűzetfóliát, stb. nem akartam bolygatni.

Azért aggódom, mert élénken él bennem a T-mobilos szervízes barátom véleménye, miszerint, ha egy telcsi beázik, akkor annak idő kérdése és annyi....

vas. dec. 10, 2006 23:57
arany tag

Hozzászólás Re: -
Szabolcs76 írta:
Sziasztok!

A 7végén kisebb baleset érte a telcsit a távollétemben, asszem kicsit ráfröccsenhetett a víz a billentyűzetre. (konyhapulton volt, kiömlött mellé az ásványvíz a pohárból, nem kapta telibe de 50% (mert akkor nem voltam ott) hogy kapott fröcsit.

Kérdés: mire kézhez kaptam, már nem láttam nyomát víznek, lehet, hogy letörölgették.

Kérdés: van-e tapasztalatotok, h. mennyire tud bejuni a folyadék a billentyűzet felől? Mennyire szigetel?

Akkufedőt levettem, akkut kivettem, semmi nyomát nem találtam víznek.

A telcsi hibátlanul müxik amúgy...

Köszi!

Hogyha nem találtad nyomát víznek sehol sem és a telcsi hibátlanul működik, akkor mi is a baj?
Sztem szárítsd ki a biztonság kedvéért, hogy a lelked megnyugodjon :wink: :) (rádijátor, vagy valami)

vas. dec. 10, 2006 23:33
arany tag

Hozzászólás -
Sziasztok!

A 7végén kisebb baleset érte a telcsit a távollétemben, asszem kicsit ráfröccsenhetett a víz a billentyűzetre. (konyhapulton volt, kiömlött mellé az ásványvíz a pohárból, nem kapta telibe de 50% (mert akkor nem voltam ott) hogy kapott fröcsit.

Kérdés: mire kézhez kaptam, már nem láttam nyomát víznek, lehet, hogy letörölgették.

Kérdés: van-e tapasztalatotok, h. mennyire tud bejuni a folyadék a billentyűzet felől? Mennyire szigetel?

Akkufedőt levettem, akkut kivettem, semmi nyomát nem találtam víznek.

A telcsi hibátlanul müxik amúgy...

Köszi!

vas. dec. 10, 2006 23:17
platina tag

Hozzászólás 
próbáljátok meg úgy, hogy a régi flash drivert tesitek fel! elvileg rajta kell lennie a cd-n, vagy valahol a seria-n is rajta van. azzal lehet hogy menne!

vas. dec. 10, 2006 19:45
ezüst tag

Hozzászólás 
megnéztem, és már nekem se engedi. vagy 2 hónappal ezelőtt még jó volt :?

vas. dec. 10, 2006 18:50
vas-tag

Hozzászólás 
Wezlow írta:
Az oké, hogy azt írja ki h a legfrisebb szoft van rajta, de a SEUS a felirat után rákérdez h ennek függvényében mégis akarod-e frissíteni, és ha arra klikkelsz akkor frissíteni fogja, és nálam a tényleges új fw-t nyomta rá, szal először próbáld azt

Kép
Itt hol írja ki, hogy akarom-e frissíteni?

vas. dec. 10, 2006 15:36
arany tag

Hozzászólás 
Köszi! Ezeket a módokat ismerem...

vas. dec. 10, 2006 12:23
platina tag

Hozzászólás 
van. vagy SE hicvatalos szerviz, garanciális frissítés ingyen, vagy valakihez elviszed a fórumon akinél nem lesz garanciális se ingyen, de rávarázsolhatja a gyári sw-t meg a w800i sw-t is.

vas. dec. 10, 2006 12:18
arany tag

Hozzászólás 
Köszi!
CID49 Red ... CDA102361/6, mint K750-nél, de D750-es.
Van-e valami lehetőség?

vas. dec. 10, 2006 12:11
ezüst tag

Hozzászólás 
http://davinciteam.com/

töltsd le a Davinci-t, a cid-et kredit nélkül a mobilhoz kapott mazzaggal is kiolvassa

vas. dec. 10, 2006 12:04
arany tag

Hozzászólás 
Valószínűleg nem CID36-os, mert az a progi (?w800.exe? mert egyébként így működik) nem tudja átírni, kiolvasni sem. Egyébként mivel lehet a CID verziót megállapítani?
Van egy ilyen progi: Phone-XS V1.89 Beta, de a fórumán nagyon óva intenek a használatától, lehet még megnézem, ha jobb ötlet nem lesz, bár csak a tartozékkábelem van hozzá.
Anno MPX200-zal elkövettem mindent, amit csak lehetett, jó is volt, csak az 1 napsem aksi nem az igazi, meg több időm volt akkor utánajárni dolgoknak.

vas. dec. 10, 2006 11:57
platina tag

Hozzászólás 
most ebbe nem vagyok biztos, de lehet hogy az a baj, hogy ugye a d750-nek brand-es szoftvere van, és abból lehet talán hogy nincs újabb, mint R1AA008!
erre én olyan megoldást javasolnék abban az esetben, ha CID 36os a telcsid, hogy van egy progi, amivel át tudod írni a CDA számot időlegesen (az első bekapcsolásig) és akkor átírni egy gyári k750-re vagy akár gyári w800-ra aztán hadd szóljon! (mondjuk ezzel elveszik a garancia)

vas. dec. 10, 2006 10:53
arany tag

Hozzászólás Firmware frissítés
Nekem D750-m van. Nekem is mindig azt írta ki a SEUS, hogy a legfrisebb szoftware van rajta, ami nem így van, mivel a verzió R1AA008.
Előző hozzászólások hatására én is végigengedtem a SEUS-t. Nálam maradt ugyanaz a verzió SAJNOS!

vas. dec. 10, 2006 10:43
platina tag

Hozzászólás 
Wezlow írta:
Az oké, hogy azt írja ki h a legfrisebb szoft van rajta, de a SEUS a felirat után rákérdez h ennek függvényében mégis akarod-e frissíteni, és ha arra klikkelsz akkor frissíteni fogja, és nálam a tényleges új fw-t nyomta rá, szal először próbáld azt

ugyanilyen velem is történt, szóval érdemes megpróbálni!

vas. dec. 10, 2006 10:32
ezüst tag

Hozzászólás 

szomb. dec. 09, 2006 22:28
Moderátor

Hozzászólás 
vitya82 írta:
Üdv!
Nekem is van egy ilyen k750i-s telóm!
Szeretném frissíteni a firm-et a gyárilag hozzá adott kábellel.
Lehetséges ez?
Ha lehet, mivel lehet?
Nagyon fontos lenne mert a gyári update soft azt írja ki, hogy a legfrisseb szoft va rajta. Holott nem(R1L002)
Segítséget köszönöm!
Hááát, ha a gyári frissítési szolgáltatás ne mmegy, akkor elég nehezen fog menni.
Ha rákeresel pappfer fórumán, hogyan is megy az (és elég ügyes vagy), megoldható.

szomb. dec. 09, 2006 19:26
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv!
Nekem is van egy ilyen k750i-s telóm!
Szeretném frissíteni a firm-et a gyárilag hozzá adott kábellel.
Lehetséges ez?
Ha lehet, mivel lehet?
Nagyon fontos lenne mert a gyári update soft azt írja ki, hogy a legfrisseb szoft va rajta. Holott nem(R1L002)
Segítséget köszönöm!

szomb. dec. 09, 2006 19:19
platina tag

Hozzászólás 
affene! tényleg! csak úgy megy, hogy elindítom, de csak egyenként kapja meg, szval az összesre rá kell nyomnom, hogy igen, elmentem! ha úgy vesszük akkor végülis megy :lol: :lol:

szomb. dec. 09, 2006 17:37
Moderátor

Hozzászólás 
hanky írta:
na majd mingyárt kipróbálom! de én határozottan emlékszem egyébként, hogy anno a t39ről küldtem át teljes telefonkönyvet 6310i-re :? na majd mindjárt kipróbálom azt is!
Valószínűleg rosszul emlékszel ;)

szomb. dec. 09, 2006 17:06
platina tag

Hozzászólás 
na majd mingyárt kipróbálom! de én határozottan emlékszem egyébként, hogy anno a t39ről küldtem át teljes telefonkönyvet 6310i-re :? na majd mindjárt kipróbálom azt is!

szomb. dec. 09, 2006 16:24
Moderátor

Hozzászólás 
hanky írta:
megvan a megoldás!!!!!!!!!!!! heuréka!!! annyi a titok, hogy nem szabad hogy legyen a telfonkönyv bejegyzéseinek egyikében sem kép!!! nokiára tényleg nem megy, pedig én úgy emlékeztem, hogy régebben ment...
No igen, mivel a képet beleágyazza a vcf-be, amivel a korábbi SE készülékek nem kompatibilisek (mármint a hívóképpel).
Így érthető.

A kérdés már csak az, hogy pl. egy 6233-as (ami eléggé kompatibilisnek tűnik a hívóképekkel, olyannyira, hogy 240x320-ban rakja ki őket híváskor), az miért nem képes fogadni a SZABVÁNY vcf-et? ;)

szomb. dec. 09, 2006 16:19
platina tag

Hozzászólás 
megvan a megoldás!!!!!!!!!!!! heuréka!!! annyi a titok, hogy nem szabad hogy legyen a telfonkönyv bejegyzéseinek egyikében sem kép!!! nokiára tényleg nem megy, pedig én úgy emlékeztem, hogy régebben ment...

szomb. dec. 09, 2006 15:54
Moderátor

Hozzászólás 
hanky írta:
van egy kis bibi a k750esemmel. előljáróban: a tekefonon w800i sw van, FAR managerrel meg lettek benne piszkálva a menü ikonok, a camera driver, az indító és kikapcsoló kép. most akartam átküldeni egy telefonra a teljes telfonkönyvet. kipróbáltam több nokiával infrán és bluetoothon át és csak az első nevet küldte át! ha ericssonra vagy sonyericssonra küldöm át(próbáltam t39m, t68m, t68i, r520m, t630), akkor egyszercsak lefagy az a telefon, amelyikre küldöm és nem reagál. ha leveszem róla az akksit, a k750 kiírja, hogy kapcsolat megszakadt, viszont a telefonban egy pár név, mondjuk az első 10 szerepelni fog utána.
valakinek ötlete???
A Nokiák nem támogatják az egynél több telefonkönyv-bejegyzés átküldését. Egyik sem!
Az SE-knél nem tudom, miért van fagyás.

szomb. dec. 09, 2006 15:42
platina tag

Hozzászólás 
van egy kis bibi a k750esemmel. előljáróban: a tekefonon w800i sw van, FAR managerrel meg lettek benne piszkálva a menü ikonok, a camera driver, az indító és kikapcsoló kép. most akartam átküldeni egy telefonra a teljes telfonkönyvet. kipróbáltam több nokiával infrán és bluetoothon át és csak az első nevet küldte át! ha ericssonra vagy sonyericssonra küldöm át(próbáltam t39m, t68m, t68i, r520m, t630), akkor egyszercsak lefagy az a telefon, amelyikre küldöm és nem reagál. ha leveszem róla az akksit, a k750 kiírja, hogy kapcsolat megszakadt, viszont a telefonban egy pár név, mondjuk az első 10 szerepelni fog utána.
valakinek ötlete???

szomb. dec. 09, 2006 13:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
guni. írta:
Én simán beleragasztottam volna valamivel. :-)

Guni

Nem türemkedett ki rendesen, absolut kisebb volt, na. :lol:

szomb. dec. 09, 2006 0:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én simán beleragasztottam volna valamivel. :-)

Guni

pén. dec. 08, 2006 14:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
guni. írta:
A gombal együtt láttam már itt-ott, deugye ahhoz már szét kell szedni a telefont... :-(

Guni

Gombot már vettem is (w800-as gomb), de a pöcök a legnagyobb döbbenetemre kisebb volt, mint a d750 joystick-ának bemélyedése. :roll:

pén. dec. 08, 2006 11:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
A gombal együtt láttam már itt-ott, deugye ahhoz már szét kell szedni a telefont... :-(

Guni

pén. dec. 08, 2006 10:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
guni. írta:
Szerintem nagyon jó a W800 joystick-ján aza kis gumipötty,...
Igen, én is ezért emeltem ki a joy-t a D750-nél, mint előnyt.

Jó lenne, csak nekem annyira hamar kiesett, hogy nem is volt benne. :(

Lehet ezt külön is kapni?

pén. dec. 08, 2006 6:28
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 4648 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13 ... 93  Következő