Szerző |
Üzenet |
HappyBoy
arany tag
|
Pár alkalmazás eltávolításánál azt írja a telefon, hogy unable to delete...
Mit lehet ilyenkor tenni?
|
kedd jan. 09, 2007 17:58 |
|
|
Naughty
ezüst tag
|
Kerítettem a telefonomra néhány programot (thx érte), azonban továbbra sem sikerül semmilyen formátumú - a gépről Bt-n átvitt - videót lejátszani vele. Sem a Smartmovie, sem a DivX 9.1-re való verziója nem segít, habár a Divx demo filmje fut rajta. Most akkor én vagyok a béna, vagy tényleg nem stimmel valami?
Köszönöm.
|
hétf. dec. 25, 2006 11:16 |
|
|
hohand
arany tag
Csatlakozott: vas. feb. 20, 2005 22:19 Hozzászólások: 229 Tartózkodási hely: Szolnok/Kecskemét
|
Jaaaa... meg találtam egy totalcommander plugint, amivel ha rádugod a dku-2-t,a hálózatok között megjelenik a Nokia E50 C: és E: meghajtója és simán lehet rá másolni cuccokat.
Tudom, hogy lehet simán is az "adattárolás" módot választva, de akkor offline meg ilyesmi...
|
vas. dec. 24, 2006 20:54 |
|
|
hohand
arany tag
Csatlakozott: vas. feb. 20, 2005 22:19 Hozzászólások: 229 Tartózkodási hely: Szolnok/Kecskemét
|
Üdv megint mindenkinek.Péntek óta én is E50 tulaj vagyok.
Nektek a bekapcsológomb és az előlap között nincs egy kicsit nagyobb rés?Kicsit furcsának találom.
|
vas. dec. 24, 2006 10:07 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
Naughty írta: Előrebocsátom, hogy ez az első Symbianos készülékem, még az ismeretségi körömben sem volt soha, tehát ha ökörséget, vagy nyilvánvaló dolgot írok/kérdezek, akkor azzal nem titeket akarlak bőszíteni. ......
1. Névjegyzék -> Beállítások -> Névkijelzés
2. Alapból nincs rajta. Neked kell rá feltelepítened. Ajánlom az Y-Browser progit.
3. Alapból ez sincs. Ezt is neked kell telepítened. Autolock a progi neve.
4. A SIS alkalmazások telepítéséhez kapcsolódó dolgokat már valóban leírtam egyszer (ha jól emléxem). Az AVI-kat SmartMovie vagy DivxPlayer progival tudod lejátszani. Ezeket is neked kell telepítened a telcsidre. A zippelt file-okat a gépeden csomizd ki, és utána másold a telcsidre.
5. Nem tudom. Az én E60 telcsimen még nem találkoztam ilyen lehetőséggel.
A progikat a legegyszerűbben a http://www.nokiaprogramok.hu oldalról tudod letölteni (csak 9.1 Symbian alá írtakkal próbálkozz!!!).
Köszi mindannyiunk nevében; neked is Boldog Karácsonyt és Új Évet kívánok: Áronpapa
|
pén. dec. 22, 2006 21:25 |
|
|
Naughty
ezüst tag
|
Előrebocsátom, hogy ez az első Symbianos készülékem, még az ismeretségi körömben sem volt soha, tehát ha ökörséget, vagy nyilvánvaló dolgot írok/kérdezek, akkor azzal nem titeket akarlak bőszíteni.
Most cseréltem egy haverral a 6233-asomat ilyenre. Neki a multimédia fontosabb, nekem meg ez jobban tetszik. Csakhogy jónéhány dolgot nem tudok beállítani rajta, mivel a használati nem tesz róla említést. Ideírom ezeket, akinek van ideje és indíttatása rá, hogy válaszoljon, annak előre is hálás vagyok.
1. Hogyan lehet beállítani a névjegyzékben, hogy a vezetéknév legyen elöl? 6233-ban ott volt az opciók között, itt nincs.
2. Hogyan lehet a memóriakártyát böngészni? Tudok menteni rá, olvas is a telefon róla, de hol látom, hogy, mi van rajta? (Menü/eszközök/memória csak a foglaltságot mutatja) Az előző telefonnál rámentem a memóriakártyára és mappákraszedve ott volt minden, jól láthatóan.
3. Hol van az auto billentyűzár aktiválása és időzítése?
4. Ha Bluetooth-on küldök rá .sys .wmv .avi .mp(e)g formátumú fájlt, nem tud mit kezdeni vele. Az aronpapa által írtak ellenére sem. Megpróbálom a Realplayerrel megnyitni, de az meg nem képes az üzenetmappákból erre a műveletre. (Zip-pelt anyaggal is ugyanez a helyzet, a tömörítő, nem találja) A bejövő mappából pedig csak a Saját mappák nevűbe engedi másolni, ahonnan ugyanúgy nem lehet megnyitni. Word frankón olvasható rajta szerencsére.
5. Üzenetolvasó Ellen nálatok is csak angolul képes olvasni? Bár a lehetőségek között van még a lengyel is, de azt valamiért nem aktiválja, ha kiválasztom. No nem mintha sokra mennék vele, de megpróbáltam.
Egyelőre ennyi, ebből is inkább az első négy a fontosabb. Mégegyszer köszönöm a segítséget előre is és Kellemes Karácsonyt.
N.
|
pén. dec. 22, 2006 20:46 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
wolfmelus írta: Sziasztok! Abszolúte új vagyok symbianos telcsiben, de a férjem meglepett ezzel az okossággal, viszont sok dologban még nem tiszta a kép. Szeretnék olyan segítséget kérni, hogy lehet sys kiterjesztésű játékot, alkalmazást a gépre tenni, ugyanis nekem folyton visszautasítja. De ha csak egy olyan magyar nyelvű oldalt tudtok, ahol meg lehet tudni a furfangosságokat, már azért is nagyon hálás lennék. Köszönöm segítségeteket!
Üdv Néked!
1. SIS a kiterjesztés.
2. Csak a Symbian 9.1 -re írtakat tudod feltelepíteni.
3. Az alábbiakat állítsd be a telcsin: Eszközök - Alkalmazáskelező - Beállítások - Szoftvertelepítés: MIND és az Online tanúsítvány ellenőrzés: KI. Így már mennie kell az alkalmazások telepítésének.
A http://www.nokiaprogramok.hu oldalon rengeteg alkamazást, okosságot és egyéb érdekességet találhatsz, szerintem érdemes ellátogatnod oda is.
|
csüt. dec. 21, 2006 8:56 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
wolfmelus írta: Sziasztok! Abszolúte új vagyok symbianos telcsiben, de a férjem meglepett ezzel az okossággal, viszont sok dologban még nem tiszta a kép. Szeretnék olyan segítséget kérni, hogy lehet sys kiterjesztésű játékot, alkalmazást a gépre tenni, ugyanis nekem folyton visszautasítja. De ha csak egy olyan magyar nyelvű oldalt tudtok, ahol meg lehet tudni a furfangosságokat, már azért is nagyon hálás lennék. Köszönöm segítségeteket! Üdv nálunk.
Rá lehet másolni infrán is és BT-n is.
Esetleg PC-Suite-tel is telepíthető.
|
csüt. dec. 21, 2006 3:39 |
|
|
wolfmelus
vas-tag
|
Sziasztok! Abszolúte új vagyok symbianos telcsiben, de a férjem meglepett ezzel az okossággal, viszont sok dologban még nem tiszta a kép. Szeretnék olyan segítséget kérni, hogy lehet sys kiterjesztésű játékot, alkalmazást a gépre tenni, ugyanis nekem folyton visszautasítja. De ha csak egy olyan magyar nyelvű oldalt tudtok, ahol meg lehet tudni a furfangosságokat, már azért is nagyon hálás lennék. Köszönöm segítségeteket!
|
szer. dec. 20, 2006 20:19 |
|
|
Smith
arany tag
|
Al Bundy írta: Smith írta: Szerintetek a hiányzó wifi-t lehetne pótolni egy microSD wifi kártyával ??? A Nokiák (és a mobiltelefonok általában) nem támogatják az SD IO szabványt. Egyébként is azok a kártyák nagyobbak egy hagyományos SD kártyánál, "ki szoktak lógni" a PDA-ból, szóval fizikálisan se mennének bele.
sebaj, ez az egy dolog ami hiányzik, bár ha jól belegondolok hogy az aksi így sem áll a helyzet magaslatán, mi lenne wifi-vel.... pár óra alatt kinyiffanna...
majd upgradelek E51-re vagy E52-re ha megjelenik, egyelőre ennél királyabb symbian telefont nem tudok elképzelni magamnak, végre semmi fölösleges hajtogatás, csúsztatható hátlap, qtyafasza, simán csak egy okosteló és ennyi. És végre az első nokia amiben semmi nem zörög vibra közben, nagyon össze van rakva. TUTI !
|
vas. dec. 17, 2006 23:36 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Smith írta: Szerintetek a hiányzó wifi-t lehetne pótolni egy microSD wifi kártyával ???
A Nokiák (és a mobiltelefonok általában) nem támogatják az SD IO szabványt. Egyébként is azok a kártyák nagyobbak egy hagyományos SD kártyánál, "ki szoktak lógni" a PDA-ból, szóval fizikálisan se mennének bele.
|
vas. dec. 17, 2006 23:30 |
|
|
Smith
arany tag
|
Mától nekem is ilyen van. Nagyon tetszik.
Szerintetek a hiányzó wifi-t lehetne pótolni egy microSD wifi kártyával ???
|
vas. dec. 17, 2006 23:28 |
|
|
Soso
ezüst tag
|
megvan a megoldás
2xszer reseteltem, majd akksit is kivettem kb 5percre, aztán ujra felraktam a témákat!
most müxik!
köszi a segítséget!
témát hogyan tudnék saját magam készíteni? vagy legalább teljes kijelzős háttérképet?
_szabi_ írta: Soso írta: gyári reset beállítást elvégeztem utána is marad a hiba... _szabi_ írta: Soso írta: Van, HS-5 "egyfüles" Nekem meg azt mondja meg valaki, hogy 1) hogyan lehet témát "gyártani" azaz a szineket beálítani, meg teljes háttérképet berakni... 2)a netről már töltöttem le témát, azonban azt vettem észre, hogy ha kikapcsolom a telefont, majd vissza, akkor az eredeti nokia téma jön vissza... szoftver: V.06.27.1.0 10-07-2006 V460T írta: Sziasztok! Meg tudja valaki mondani,hogy az E50 értékesítési csomagjában van-e headset és ha igen,akkor melyik tipus?
Előre is köszönöm. Ez elég furi, szerintem toj neki egy *#res0#-át (gyári beáll.) és nem lehet vele gond! És minden egyes témánál vagy csak egy konkrétnál? Mi ez a téma?
|
csüt. dec. 07, 2006 16:51 |
|
|
_szabi_
arany tag
|
Soso írta: gyári reset beállítást elvégeztem utána is marad a hiba... _szabi_ írta: Soso írta: Van, HS-5 "egyfüles" Nekem meg azt mondja meg valaki, hogy 1) hogyan lehet témát "gyártani" azaz a szineket beálítani, meg teljes háttérképet berakni... 2)a netről már töltöttem le témát, azonban azt vettem észre, hogy ha kikapcsolom a telefont, majd vissza, akkor az eredeti nokia téma jön vissza... szoftver: V.06.27.1.0 10-07-2006 V460T írta: Sziasztok! Meg tudja valaki mondani,hogy az E50 értékesítési csomagjában van-e headset és ha igen,akkor melyik tipus?
Előre is köszönöm. Ez elég furi, szerintem toj neki egy *#res0#-át (gyári beáll.) és nem lehet vele gond!
És minden egyes témánál vagy csak egy konkrétnál? Mi ez a téma?
|
csüt. dec. 07, 2006 14:36 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
Soso írta: gyári reset beállítást elvégeztem utána is marad a hiba...
Akkor sajna passzolom a dolgot.
|
csüt. dec. 07, 2006 13:47 |
|
|
Soso
ezüst tag
|
gyári reset beállítást elvégeztem utána is marad a hiba...
_szabi_ írta: Soso írta: Van, HS-5 "egyfüles" Nekem meg azt mondja meg valaki, hogy 1) hogyan lehet témát "gyártani" azaz a szineket beálítani, meg teljes háttérképet berakni... 2)a netről már töltöttem le témát, azonban azt vettem észre, hogy ha kikapcsolom a telefont, majd vissza, akkor az eredeti nokia téma jön vissza... szoftver: V.06.27.1.0 10-07-2006 V460T írta: Sziasztok! Meg tudja valaki mondani,hogy az E50 értékesítési csomagjában van-e headset és ha igen,akkor melyik tipus?
Előre is köszönöm. Ez elég furi, szerintem toj neki egy *#res0#-át (gyári beáll.) és nem lehet vele gond!
|
csüt. dec. 07, 2006 13:21 |
|
|
Soso
ezüst tag
|
van olyan amit memokártyára, elösszőr azt hittem aza baj, majd a telóra telepítettem, de akkor is előjött, hogy kikapcs és visszajött az eredeti nokia téma...
ja, másik berakok háttérképet az egy dolog hogy nem lesz teljesképernyős, de a ki be kapcs után az is eltünik és visszajön az eredeti nokia...
nektek is igy van?
milyen szoftverrel?
aronpapa írta: Soso írta: ... a netről már töltöttem le témát, azonban azt vettem észre, hogy ha kikapcsolom a telefont, majd vissza, akkor az eredeti nokia téma jön vissza... Nem memkarira telepítetted véletlenül a témát?
|
csüt. dec. 07, 2006 13:19 |
|
|
Vismajor
arany tag
|
Durván jó lett tisztafeketében! Mikortól lehet majd kapni (már ezt a csontfeketét) ?
a G$MD3p0-ban már felkészültek rá, csak ár nincs még, meg teló
|
csüt. dec. 07, 2006 12:53 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
Soso írta: ... a netről már töltöttem le témát, azonban azt vettem észre, hogy ha kikapcsolom a telefont, majd vissza, akkor az eredeti nokia téma jön vissza...
Nem memkarira telepítetted véletlenül a témát?
|
csüt. dec. 07, 2006 10:40 |
|
|
_szabi_
arany tag
|
Soso írta: Van, HS-5 "egyfüles" Nekem meg azt mondja meg valaki, hogy 1) hogyan lehet témát "gyártani" azaz a szineket beálítani, meg teljes háttérképet berakni... 2)a netről már töltöttem le témát, azonban azt vettem észre, hogy ha kikapcsolom a telefont, majd vissza, akkor az eredeti nokia téma jön vissza... szoftver: V.06.27.1.0 10-07-2006 V460T írta: Sziasztok! Meg tudja valaki mondani,hogy az E50 értékesítési csomagjában van-e headset és ha igen,akkor melyik tipus?
Előre is köszönöm.
Ez elég furi, szerintem tolj neki egy *#res0#-át (gyári beáll.) és nem lehet vele gond!
|
szer. dec. 06, 2006 23:23 |
|
|
_szabi_
arany tag
|
aronpapa írta: jani0625 írta: aronpapa írta: Babarnew írta: TomTom 6.010 térkép PL-CZ-SK-HU_V652.1211 B Köszi. Megtaláltam a rapidon, kipróbálom, műxik-e. várjuk a tapasztalatokat! Ha eljutok odáig, hogy lesz időm foglalkozni vele, szívesen megosztom a tapasztalataimat, addig is elvagyok a PDA+IGO kombinációval.
Hi!
Én használom, tomtom e50-vel, teljesen rendben van minden, ha az ember hozzászokik a kis kijelzöhöz, akkor semmi gáz. Nokia BT GPS vevövel használom, amit feltettem a kitettem a kilometeróra fölé kicsit balra, abszolute nem zavar és amikor kiszállok az autóból még olyan 10 méterrel eltávolodva is müködik. Külföldet nem próbáltam, de Mo-n minden ok, a falvak kivételével ugye, ott nincsenek utcák vagy csak néhánynál. Ami a rar-ban van haszn.uti alapján tettem fel a memoriakártyára, plusz a magyar "masriska" hangot kerestem asszem a nokiaprogramok.hu-n, igy teljes a kép
Ajánlom mindenkinek!
|
szer. dec. 06, 2006 23:21 |
|
|
Soso
ezüst tag
|
Van,
HS-5 "egyfüles"
Nekem meg azt mondja meg valaki, hogy
1) hogyan lehet témát "gyártani" azaz a szineket beálítani, meg teljes háttérképet berakni...
2)a netről már töltöttem le témát, azonban azt vettem észre, hogy ha kikapcsolom a telefont, majd vissza, akkor az eredeti nokia téma jön vissza...
szoftver:
V.06.27.1.0
10-07-2006
V460T írta: Sziasztok! Meg tudja valaki mondani,hogy az E50 értékesítési csomagjában van-e headset és ha igen,akkor melyik tipus?
Előre is köszönöm.
|
szer. dec. 06, 2006 21:11 |
|
|
V460T
ezüst tag
|
Sziasztok!
Meg tudja valaki mondani,hogy az E50 értékesítési csomagjában van-e headset és ha igen,akkor melyik tipus?
Előre is köszönöm.
|
szer. dec. 06, 2006 20:23 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
jani0625 írta: aronpapa írta: Babarnew írta: TomTom 6.010 térkép PL-CZ-SK-HU_V652.1211 B Köszi. Megtaláltam a rapidon, kipróbálom, műxik-e. várjuk a tapasztalatokat!
Ha eljutok odáig, hogy lesz időm foglalkozni vele, szívesen megosztom a tapasztalataimat, addig is elvagyok a PDA+IGO kombinációval.
|
pén. dec. 01, 2006 8:59 |
|
|
jani0625
ezüst tag
|
aronpapa írta: Babarnew írta: TomTom 6.010 térkép PL-CZ-SK-HU_V652.1211 B Köszi. Megtaláltam a rapidon, kipróbálom, műxik-e.
várjuk a tapasztalatokat!
|
csüt. nov. 30, 2006 23:05 |
|
|
Babarnew
arany tag
|
Soso írta: most vettem NokE50-est és az lenne a kérdésem, hogy a kijelző világítása nektek is gyengébb a hívásgomboknál? pl. nekem a piros(bontás) gombján nem is jön már át a fény... persze a gombsor oldalán fent is látszik a kék led fénye.. de mégsem olyan erős...
köszi
igen, ez sajnos sötétben gyengécske...
|
csüt. nov. 30, 2006 14:07 |
|
|
Soso
ezüst tag
|
most vettem NokE50-est és az lenne a kérdésem, hogy a kijelző világítása nektek is gyengébb a hívásgomboknál? pl. nekem a piros(bontás) gombján nem is jön már át a fény... persze a gombsor oldalán fent is látszik a kék led fénye.. de mégsem olyan erős...
köszi
|
szer. nov. 29, 2006 22:19 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
Babarnew írta: TomTom 6.010 térkép PL-CZ-SK-HU_V652.1211 B
Köszi.
Megtaláltam a rapidon, kipróbálom, műxik-e.
|
kedd nov. 21, 2006 19:27 |
|
|
Babarnew
arany tag
|
TomTom 6.010
térkép PL-CZ-SK-HU_V652.1211
B
|
kedd nov. 21, 2006 11:01 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
Babarnew írta: Nekem is van egy ilyen, nagyon szeretem, tegnap pl. Egerben Marika a TomTom nevű cégtől segített a célomat megtalálni vele egyébként e61 mellett használom B
Melyik verz. TomTom-ot használod?
|
kedd nov. 21, 2006 8:15 |
|
|
Babarnew
arany tag
|
392MHz írta: Babarnew írta: Nekem is van egy ilyen, nagyon szeretem, tegnap pl. Egerben Marika a TomTom nevű cégtől segített a célomat megtalálni vele egyébként e61 mellett használom B ez az a Marika, aki 180 éve emigrált, úgy töri a magyart?
Ő az !
|
pén. nov. 17, 2006 21:02 |
|
|
Arthuro_Adam
arany tag
|
Czumy írta: Arthuro_Adam írta: Nem akarnak kiadni egy e50i-t wlannal és 3g-vel megspékelve? Egy tuti vevő lenne rá Ha "irodista" kell, akkor E61, ha "fényképezős-videótelefonálós" akkor N80 vagy, N73.
Az a baj, hogy nekem olyan kellene, amiben olyan tudás van, mint az e60-ban, és olyan jól néz ki, mint az e50 Ilyen sajnos nincs
|
pén. nov. 17, 2006 14:24 |
|
|
Zaji
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. márc. 29, 2004 20:31 Hozzászólások: 91 Tartózkodási hely: Győr
|
Bibby írta: Mekkora ez a kijelző?
Érdekel még mindig vagy már nem aktuális?
|
pén. nov. 17, 2006 8:26 |
|
|
Rian
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. máj. 27, 2004 4:34 Hozzászólások: 2329 Tartózkodási hely: Budapest XVIII.
|
Én sokat gondolkodtam E50, és N73 között, az E50 nagyon tetszett, de sajna olyan gagyi a kamerája... ami még nem is lenne olyan nagy baj, de se rádió, se 3G... amúgy nagyon formás kis teló ez egyik legszebb - szerintem. Üdv!
|
csüt. nov. 16, 2006 22:15 |
|
|
392MHz
platina tag
|
Babarnew írta: Nekem is van egy ilyen, nagyon szeretem, tegnap pl. Egerben Marika a TomTom nevû cégtõl segített a célomat megtalálni vele egyébként e61 mellett használom B
ez az a Marika, aki 180 éve emigrált, úgy töri a magyart?
|
csüt. nov. 16, 2006 21:55 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
Arthuro_Adam írta: Nem akarnak kiadni egy e50i-t wlannal és 3g-vel megspékelve? Egy tuti vevő lenne rá
Ha "irodista" kell, akkor E61, ha "fényképezős-videótelefonálós" akkor N80 vagy, N73.
|
csüt. nov. 16, 2006 21:15 |
|
|
Babarnew
arany tag
|
Nekem is van egy ilyen, nagyon szeretem, tegnap pl. Egerben Marika a TomTom nevű cégtől segített a célomat megtalálni vele
egyébként e61 mellett használom
B
|
csüt. nov. 16, 2006 21:15 |
|
|
Arthuro_Adam
arany tag
|
Nem akarnak kiadni egy e50i-t wlannal és 3g-vel megspékelve?
Egy tuti vevő lenne rá
|
csüt. nov. 16, 2006 20:14 |
|
|
iscsu
ezüst tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 78 Tartózkodási hely: Debrecen
|
Nekem két napja van meg. Első Symbianos telóm, de már érzem, hogy nem nagyon lesz más (mármint rendszer)...
|
szer. nov. 15, 2006 9:57 |
|
|
BNM
arany tag
|
jazzkifli írta: Nekem ilyen van. Imádom
Itt valóban nem sok embernek van, ezért nem írkálok ide....
Én is nagyon meg vagyok vele elégedve.
N70 mellé második telefonnak tökéletes.
|
szer. nov. 15, 2006 9:27 |
|
|
jazzkifli
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 714 Tartózkodási hely: Székesfehérvár Telefon:Nokia E50
|
Nekem ilyen van. Imádom
Itt valóban nem sok embernek van, ezért nem írkálok ide....
|
szer. nov. 15, 2006 0:03 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
így tényleg sokkal jobban néz ki, mint az eredeti színben.
viszont érdekes, hogy errefelé mennyire nem pörög a telefon topicja. senkinek nincs? pedig annyira nem is drága, és elég formás is...
|
kedd nov. 14, 2006 23:26 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
Feketén üzletel a Nokia - http://www.mobilport.hu/?r=7987
Szerintem nagyon ütős tiszta feketében!! Evvel kellett volna kezdeni!
|
kedd nov. 14, 2006 22:49 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
levike7 írta: Az IP40-ből valóban erre lehet következtetni... Ill. akkor most ez már az új névadási rendszer szerint lett elnevezve?
Remélem, hogy nem!
Szerintem maradhatnának az "E" és az "N" nevek...
|
szer. szept. 13, 2006 17:35 |
|
|
levike7
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 558 Tartózkodási hely: Szeged
|
Czumy írta: http://www.nokia.com/A4140044 Nokia IP40?? Ez mi ez?? Ez lesz az E50 VoIP-os változata?
Azt nem tudom, de szvsz olyannyira nem különbözik külcsínre az eredeti kicsikétől, hogy képet nem is tettek fel hozzá...
szerk:
Az IP40-ből valóban erre lehet következtetni...
Ill. akkor most ez már az új névadási rendszer szerint lett elnevezve?
|
szer. szept. 13, 2006 15:38 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
http://www.nokia.com/A4140044
Nokia IP40?? Ez mi ez??
Ez lesz az E50 VoIP-os változata?
|
szer. szept. 13, 2006 14:37 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
Csatlakozott: kedd máj. 17, 2005 10:26 Hozzászólások: 2046 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Zoltanfi írta: Nem tudom mi a bajotok, ott van az a cerka gomb a teló oldalán. Nem profitnövelés miatt rakták oda, hanem mert máshova nem fért el.
Tényleg van rajta? Akkor nem szóltam... Viszont az N92-ről tényleg le van spórolva.
|
szer. szept. 06, 2006 10:14 |
|
|
Zoltanfi
gyémánt tag
|
Nem tudom mi a bajotok, ott van az a cerka gomb a teló oldalán.
Nem profitnövelés miatt rakták oda, hanem mert máshova nem fért el.
|
szer. szept. 06, 2006 10:10 |
|
|
aronpapa
arany tag
|
Ja, igen, mostanság baromira felment a műanyag gombsorok ára
És ugye -1 gomb, akkor már olcsóbb x eurocenttel a gombsor, ez 1.000.000 legyártott gombsornál már x * 1.000.000 eurocent gyártásköltség megtakarítás - ergo a NOKIA profit nő.
|
szer. szept. 06, 2006 10:03 |
|
|
Al Bundy
gyémánt tag
|
aronpapa írta: Al Bundy írta: Nem mindegy, hogy milyen ábra van a gombon, ha teljesen ugyanaz a funkciója? Hát szerintem egyáltalán nem Már csak a rend kedvéért sem. Meg azért, mert a sokan hiába keresgélnék a cerka gombot, mivel ugye nem a funkció van feltüntetve, hanem az van a gombhoz (ABC) rendelve.
Ok, akkor a 7650-en ABC gomb volt, és a 3650-től kezdve minden Symbianos telón ott figyelt a ceruza gomb, amit mostanában kezdenek el lespórolni.
|
szer. szept. 06, 2006 9:56 |
|
|