Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. nov. 06, 2024 7:37

Hozzászólás a témához  [ 69 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Nokia 7390 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás akinek inge
Ez nem mindenkinek szólt, csak azoknak akiknek az üzeneteit az elején olvastam! Mondjuk nem is jutottam tovább, mert elég nagy baromságokat olvastam az elején és nagyon felhúztam magam!

csüt. dec. 27, 2007 14:07
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás Basszus!!!!!!!!
Ne fikázzátok szerencsétlen telfont!!
Meg különben is, mindenkinek más az ízlése!!!!
Nekem ilyen van és nagyon szeretem! Szerintem nagyon jó telefon!
Ha valakinek túl műanyag, ne foglalkozzon vele! Ha nekem vmi nem tetszik, akkor nem foglalkozok vele! Nem úgy mint ti!!!!
A másik meg az, hogy senkinek nem mondták, hogy vegye meg! Főleg nem a pasiknak, ha nem tetszik vkinek, biztos nem fog rá annyi pénzt költeni!
Ha meg vmelyik pasi meg is venné, akkor mi van? Ha neki ez teszik!!!!Mondjuk elég lányos telefon, de ha vkinek ez kell, akkor senkinek semmi köze hozzá, hogy Ő ezt most meg is veszi! Mindeki arra költi a pénzét amire akrja, meg arra, ami tetszik neki! :evil:

csüt. dec. 27, 2007 14:04
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Most már kb. két hónapja megjelent a telefon. Nem tudtok olyan oldalt ahol van kifejezetten erre a telefonra téma? A többi S40 -es telefonra való témák nem jelennek meg teljes kijelzőn ezen a telefonon sajna. Gondolom ezt csak olyan tudja akinek van ilyen telefonja. Valószinű ennek a telefonnak kicsit más lehet a sv.-je mint a többinek.
Köszi ha válaszoltok.

csüt. feb. 08, 2007 9:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Nálam is így van. Meg kell tanulni, illetve ki kell tapasztalni a kamerát.
Én is csináltam vele nagyon szép képeket. Elméletileg egy nagyon jó kamera van benne és biztos, hogy a beállításon is sok mulik.

hétf. jan. 22, 2007 7:23
platina tag

Hozzászólás 
Elmagyarázni nem tudom, csak azt nem hinném, hogy a teszt készülékben más kamera került volna mint a többi készülékbe. Inkább az lehet, hogy aki a képet csinálta ért hozzá és jól állította be a kamerát. Láttam már én is nagyon jó és kevésbé jó képeket amit a telefonnal készítettek. Én is így vagyok vele. Nem minden kép sikerült nagyon jól, de egy pár igen.

hétf. jan. 22, 2007 7:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
Mega-gigateszt itt: http://www.mobilmania.cz/Titulni-strana/Nokia-7390-paradni-vykon-velky-test/sc-21-sr-1-a-1114527/default.aspx

Kép

És ami felettébb érdekes: Cse' barátaink valami turbókamerával bíró példányt teszteltek:
http://galerie.mobilmania.cz/data/598/12.jpg

Szóval fogalmazhatunk úgy, hogy ez már D900 közeli képminőség.
Hogyhogy ilyen hirtelen megjavult a kamera?
Valaki elmagyarázhatná ezt.. :roll:

hétf. jan. 22, 2007 1:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni. Olyan csengőhangokat szeretnék letölteni a telefonomra mint pl. Valaki vegye már fel a telefont! vagy csengetéseket vagy valami hasonlókat. Nem zenéket. Tudnátok olyan cimeket adni ahol találok ilyet?
Köszike.

pén. dec. 29, 2006 21:49
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Én is ilyen telefont kaptam bronz-feketében.Egyenlőre tetszik. Igaz még csak most ismerkedünk.

További Kellemes Karácsonyt!

hétf. dec. 25, 2006 19:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi a hozzászólásokat, valószínűleg ilyet kapok valakitől karácsonyra (mármint 7360 fekete) és mindössze kíváncsi vagyok, hogy ebben a színösszeállításban mennyire nőies/férfias/unisex ez a modell a TI véleményetek szerint. Én személy szerint nem tartom nőiesnek feketében, csak egy nem (túl) reprezentatív felmérést akartam csinálni így hirtelen. :D

Boldog karácsonyt mindenkinek!

vas. dec. 24, 2006 12:42
Moderátor

Hozzászólás 
kakuk100 írta:
Scheveningen írta:
Ezután akkor már kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok a fekete-króm 7360-hoz. Az se nem kinyitós, nincsen rajta semmilyen gravírozott minta, csak a textil-fül maradt, ami szintén fekete. Szóval szerintetek az elmegy egy férfi kezében?
Szerintem ne törődj senkivel. Ha neked tetszik vedd meg.
Ezt akartam mondani, hogy miért foglalkozol más véleményével?
Ha Neked tetszik, vedd meg, használd egészséggel.
És ne foglalkozz vele, mit írtam!
Az csak a véleményem volt. Olyan meg lehet másnak is... :)

szomb. dec. 23, 2006 22:23
platina tag

Hozzászólás 
Scheveningen írta:
Ezután akkor már kíváncsi vagyok, hogy mit gondoltok a fekete-króm 7360-hoz. Az se nem kinyitós, nincsen rajta semmilyen gravírozott minta, csak a textil-fül maradt, ami szintén fekete. Szóval szerintetek az elmegy egy férfi kezében?

Szerintem ne törődj senkivel. Ha neked tetszik vedd meg.

szomb. dec. 23, 2006 18:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Ja, és ezer bocs, hogy offolok.

szomb. dec. 23, 2006 13:26
ezüst tag

Hozzászólás 

szomb. dec. 23, 2006 13:26
Moderátor

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
Egy pár kör azért még nem női minta, vagy igen?

Az elsőn csak-csak elmegy, bár erősen határeset. Na de a második képen...

Kép Kép

szomb. dec. 23, 2006 3:43
Moderátor

Hozzászólás 
Kitty írta:
Macika írta:
Talán azért vagy ilyen állásponton, mert Te nőből vagy, nem?
Azért gondolj bele, nem biztos, hogy annyira jól áll egy férfinak egy női mintás bicskateló...

Igen nőből vagyok. Lehet, hogy igazad van, bár állítólag unisex a telefon főleg sötét színben, de Andrei azt írta, hogy aki ilyen telefont vesz az csak meleg lehet. Nem írta azt, hogy ha egy férfi veszi. Nekem van olyan baráti házaspár ismerősőm akik mind a ketten vettek 7390-et barnában és garantálom, hogy nem melegek. A minta nem feltétlen nőies. Úgy gondolom a Lamour nem csak a nőkre vonatkozik. Szerencsére nem mindenkinek egyforma az ízlése, és ezt tudni kell elfogadni.
Igen, félreérthetően fogalmazott (látszólag) Andrei.
Mellesleg (bár nem vagyok szakértő a témában, mint ahogy reményeim szerint egyikünk sem) a férfira mondják, hogy meleg, a nőre azt, hogy leszbikus.
Ha jól tudom.

Mindegy, ez már itt off.
Általános véleményem az, hogy egy kinyitós telefon egy férfi kezében akkor is nőies, ha az koromfekete és k.vadrága. :)

szomb. dec. 23, 2006 3:37
ezüst tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Azért gondolj bele, nem biztos, hogy annyira jól áll egy férfinak egy női mintás bicskateló...

Igen nőből vagyok. Lehet, hogy igazad van, bár állítólag unisex a telefon főleg sötét színben, de Andrei azt írta, hogy aki ilyen telefont vesz az csak meleg lehet. Nem írta azt, hogy ha egy férfi veszi. Nekem van olyan baráti házaspár ismerősőm akik mind a ketten vettek 7390-et barnában és garantálom, hogy nem melegek. A minta nem feltétlen nőies. Úgy gondolom a Lamour nem csak a nőkre vonatkozik. Szerencsére nem mindenkinek egyforma az ízlése, és ezt tudni kell elfogadni.

pén. dec. 22, 2006 22:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egy pár kör azért még nem női minta, vagy igen?

Kép

pén. dec. 22, 2006 22:18
Moderátor

Hozzászólás 
Kitty írta:
Nem tudom mi a bajotok a telefonnal. Szerintem egy nagyon jó és okos telefon és szép is. Semmivel se rosszabb mint bármelyik hasonló tudású telefon. Nem hiszem, hogy aki megveszi, vagy akinek tetszik az feltétlenűl meleg lenne. Én is kikérem magamnak ezt a megállapítást. Lehet, hogy magadból indulsz ki Andrei?

pén. dec. 22, 2006 20:38
ezüst tag

Hozzászólás 
Nem tudom mi a bajotok a telefonnal. Szerintem egy nagyon jó és okos telefon és szép is. Semmivel se rosszabb mint bármelyik hasonló tudású telefon. Nem hiszem, hogy aki megveszi, vagy akinek tetszik az feltétlenűl meleg lenne. Én is kikérem magamnak ezt a megállapítást. Lehet, hogy magadból indulsz ki Andrei?

pén. dec. 22, 2006 20:11
Moderátor

Hozzászólás 
Andrei írta:
Végigolvasva a topikot arra jutottam, hogy aki ezek után ilyen telót vesz, az az életében le nem moshatja magáról, hogy a melegedő című vetélkedő résztvevője :-)...
Tudod, a jövő a férfias nőké és a nőies férfiaké. :(

pén. dec. 22, 2006 18:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Végigolvasva a topikot arra jutottam, hogy aki ezek után ilyen telót vesz, az az életében le nem moshatja magáról, hogy a melegedő című vetélkedő résztvevője :-) Nekem a cizellálás nem nagyon jön be. Hiába azonos a háttérrel, meg a menüháttérrel mégis disszonáns a 3d és a 2d. a szines és a plasztikus egymás mellett. A forma vesztes az ötlet jó, bár a 3G-re jobban rágyúrhattak volna egy egészséges készenléti idővel.

pén. dec. 22, 2006 17:20
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
Köszi a tippeket. Mindent megpróbáltam, de az ugyan ilyen felbontásu témák valamiért nem az egész kijelzőt takarják. Felül és alul az ikonok sorban van egy kék csik. Különben működnek a témák rendesen a telefonon. A saját témái amik a telefonban vannak azok teljes kijelzősek.
Még próbálkozom tovább.

pén. dec. 22, 2006 14:04
arany tag

Hozzászólás 
Kitty írta:
Czumy írta:

www.mobile9.com
www.getjar.com

...és persze a jó öreg www.google.com :)

Köszi, ezeket már próbáltam, de 7390 re még nincs semmi. A telefon nincs a felsorolásban. A google-be szerinted hogy írjam be, mert ahogy beírtam csak a teszteket, és a telefonról szoló írásokat adta ki.

http://www.zedge.net

Itt megtalálható a felsorolásban a telcsid, és rákeresve akad "pár" téma.

pén. dec. 22, 2006 8:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kitty írta:
Czumy írta:

www.mobile9.com
www.getjar.com

Köszi, ezeket már próbáltam, de 7390 re még nincs semmi. A telefon nincs a felsorolásban. A google-be szerinted hogy írjam be, mert ahogy beírtam csak a teszteket, és a telefonról szoló írásokat adta ki.

Gabriel401 tanácsát is érdemes megfogadni, a google-ban keresni pedig:
"nokia 7390 free theme" vagy "nokia 7390 free skin" szavakra lehetne - valamelyikre csak összejön egy-két használható találat.

pén. dec. 22, 2006 7:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kitty írta:
A régebbi S40-es témák működnek rajta, de nem teljes kijelzőn.
Próbáld meg a 6131 témáit, a kijelzők felbontása ugyanaz.

pén. dec. 22, 2006 7:32
ezüst tag

Hozzászólás 
Czumy írta:

www.mobile9.com
www.getjar.com

pén. dec. 22, 2006 7:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kitty írta:
Sziasztok!

Ma kaptam ilyen telefont sötét színben. Nagyon teszik. Sok mindent tud. Ha valakinek van ilyen telefonja írjon egy kis eszmecserére. Még nem találtam hozzá témákat. A régebbi S40-es témák működnek rajta, de nem teljes kijelzőn. Remélem hamarosan lesznek rá témák, mert amik a telefonban vannak nem igazán tetszenek.
Ha valaki tudja hol találok hozzá témákat írjon!

Köszi.

www.mobile9.com
www.getjar.com

pén. dec. 22, 2006 0:02
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Ma kaptam ilyen telefont sötét színben. Nagyon teszik. Sok mindent tud. Ha valakinek van ilyen telefonja írjon egy kis eszmecserére. Még nem találtam hozzá témákat. A régebbi S40-es témák működnek rajta, de nem teljes kijelzőn. Remélem hamarosan lesznek rá témák, mert amik a telefonban vannak nem igazán tetszenek.
Ha valaki tudja hol találok hozzá témákat írjon!

Köszi.

csüt. dec. 21, 2006 22:23
platina tag

Hozzászólás 
Mindenhol azt olvastam, hogy a sötét színű unisex. Mi nőnek vennénk, sötét színben jobban tetszik.

vas. dec. 10, 2006 20:25
ezüst tag

Hozzászólás 
Igen, a L'amour sorozat elsősorban hölgyeknek készült, de hál' istennek gondoltak az urakra is, lásd 7360 feketében. Egyébként nekem is tetszik ebből a barna változat (fiú vagyok), habár a kijelzői körüli domborművek egy kicsit femininné teszik. De majd ez is biztos kijön feketében, hogy az erősebbik nem is shoppingolhassa magának. :D

vas. dec. 10, 2006 19:29
platina tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Ha van már valakinek személyes tapasztalata erről a telefonról, írja meg egy pár szóban. Ilyet szeretnénk venni ajándékba ha tényleg olyan jó mint ahogy olvatam egy két tesztben.
Köszi.

vas. dec. 10, 2006 8:07
platina tag

Hozzászólás 
Már lehet kapni egy pár gsm boltban. Átlag ára 100 e. körül van.Több ismerősöm is ilyet szeretne kapni karácsonyra sötét színben.

csüt. nov. 23, 2006 18:07
platina tag

Hozzászólás 
Teszt van a mobilarena.hu-n. Jókat írnak róla.

csüt. okt. 26, 2006 16:38
ezüst tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
". A címjegyzékben keresés sem a csúcs, de hogy nem lehet a 2-9 gombokra t.számokat és funkciókat rendelni, az eléggé hiányos. Pl. ha van 4-5 ember, akit gyakran hívok, azt nem tudom, hogy gondolta az SE, hogy 1 gombbal elérem? "

Tévedés!
Az 1-9 gombokra lehet gyorshívást beállítani! (W800, W810)

P4

pén. okt. 20, 2006 16:57
ezüst tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
" c. De hogy nem lehet megnézni egy adott személy adatait, (pl. hol lakik), csak akkor, ha belépek a szerkesztés menübe, már egyszerüen röhelyes. No ide (is) kellene az a bizonyos zöld gomb. Mivel a zölddel hívok, a menü gombbal meg belépek az adott személy adataiba. Persze, ha nincs zöld gomb, egyből hív... "

Tévedés!
A névsorban megjelenik egy-egy nyilacska jobbra balra és a navi. gombbal lehet olvasni a többi mezőt is. Nem kell a szerkesztésbe menni!
(W810)

P4

pén. okt. 20, 2006 12:30
platina tag

Hozzászólás 
Nekem is bejön barnába pedig fiu vagyok és nincsenek ferde hajlaim

pén. okt. 20, 2006 10:11
gyémánt tag

Hozzászólás 
Én szűkíteném a kört az N73-ra..

szer. okt. 18, 2006 15:10
Moderátor

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
A kamerája elég hulladéknak tűnik..
A képek alapján nincs is benne AF. :evil:
A Nokiák ÁLTALÁBAN (kivéve talán az N80, N93, N73) hulladék kamerával rendelkeznek, elég egy fehér falat lefotózni velük, meg lehet látni, hány zöld és rózsaszín árnyalat lesz a képen.

Továbbra is azt mondom, aki fényképezni akar, az vegyek fényképezőgépet (esetleg K750-et) ;)

szer. okt. 18, 2006 14:43
gyémánt tag

Hozzászólás 
A kamerája elég hulladéknak tűnik..
A képek alapján nincs is benne AF. :evil:

szer. okt. 18, 2006 13:14
platina tag

Hozzászólás 
Az előzetes képek és leírások szerint jónak néz ki ez a telelefon. Nekem sötét színben tetszik jobban, de biztos lesznek olyanok, akik a rózsaszínt részesitik előnyben, mert úgy tudom ez a Lamour sorozat elsősorban hölgyeknek készült. Gondolom a tervezők is így gondolták. Egyre több márka áll elő pink és más szinű telefonokkal. Nyílván van erre igény. Fölösleges vitázmi azon, hogy melyik márka a jobb. Kinek melyik. Ezt úgy is eldönti az, hogy melyik márkából fogy több a piacon. Nekem személyszerint a SE telefonok külsejével van bajom. Nem valami szépek, a legtöbb olyan mint egy tégla, de tökéletes telefon az sajnos nincs. Én szívesen lecserélném erre a 6131-em pedig nagyon szeretem. Ha remélhetőleg karácsony előtt megjelenik talán meg is teszem.

szer. okt. 18, 2006 6:53
Moderátor

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
Ilyen magvas beszélgetés után mit is mondhatnék:

!!Teszt!! http://www.mobile-review.com/review/nokia-7390.shtml
Annyira nagyon nem olvasmányos, igasán lefordíthattad volna... ;)

A képek viszont magukért beszélnek. :(

szer. okt. 18, 2006 4:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ilyen magvas beszélgetés után mit is mondhatnék:

!!Teszt!! http://www.mobile-review.com/review/nokia-7390.shtml

szer. okt. 18, 2006 3:38
Moderátor

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
Macika írta:
Egy szót hagytál ki.
Hogy

SZERINTED.

Ezen tényleg el lehet vitatkozni (kinek a pap..)
De a W810 istenitéséél is kimaradt, hogy .SZERINTEM.
Igen fejlett a vitaképességed.

Macika: Büdös a szád.
AndrySoft: DE A TIÉD IS!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika szer. okt. 18, 2006 4:41-kor.

szer. szept. 06, 2006 20:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Zoltanfi írta:
Metálfiú :lol: Plasztiklány :lol:
A tréfát félretéve azért található némi újdonság a telóban, mivel ez már rendelkezik html internetböngészővel és 3 Mpx-es autofokuszos kamerával, ami idáig nem volt s40 készülékben..
Megfigyelted, milyen készenlétet mondanak neki?
220 órát.
És 3 óra beszédet.

Eddigi tapasztalat szerint a steril körülmények között készült mérésekhez képest a valós életben általában 2-vel osztani kell a tényleges értékeket.
A 6310i-nek anno max. 17 napot adtak meg készenlétnek. És tud belőle a gyakorlatban 0 dumával mondjuk 7 napot.

Szóval sejtve a 2 kijelző teljesítményfelvételét, no meg a 3G-technika kiforratlanságát, látatlanban megszavazok egy 1,5 napos készenlétet a telónak, ha valaki telefonálásra is akarja használni.

3 órás beszélgetési idővel, ha vki a nap folyamán telefonál, sms-t olvas és netán még mozog is a cellák közt (mint egy átlag ember) nem fogadnék az egy napos használatra sem!

szer. szept. 06, 2006 18:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
AndrySoft írta:
Egyébbként a W810 (és a többi SE) tényleg a használhatatlan kategóriába tartozik. A telók közül a Siemens és a Nokia tudott használható szoftvert készíteni. Néhány negativum az SE-kről:
a. Nincs piros-zöld gombja. Lehet, hogy igy egyénibb, de nem potyára teszik rá a többi telóra.
b. Az, hogy használhatatlan a naptára, pláne a jelzőhangja, nem újdonság.
c. De hogy nem lehet megnézni egy adott személy adatait, (pl. hol lakik), csak akkor, ha belépek a szerkesztés menübe, már egyszerüen röhelyes. No ide (is) kellene az a bizonyos zöld gomb. Mivel a zölddel hívok, a menü gombbal meg belépek az adott személy adataiba. Persze, ha nincs zöld gomb, egyből hív...
d. A címjegyzékben keresés sem a csúcs, de hogy nem lehet a 2-9 gombokra t.számokat és funkciókat rendelni, az eléggé hiányos. Pl. ha van 4-5 ember, akit gyakran hívok, azt nem tudom, hogy gondolta az SE, hogy 1 gombbal elérem?
e. Tán a mai napig nem oldották meg azt, ha a jegyzetek le vannak jelszóval védve, akkor ha belejavit valaki rossz jelszóval, akkor a tulaj sem igen fogja többé elolvasni... :wink:

Tehát: van bennük egy közepes fényképező (telóban igen jónak számít), egy egészen jól szóló zenelejátszó, de pont telóként leszerepelnek...
Egy szót hagytál ki.
Hogy

SZERINTED.

Ezen tényleg el lehet vitatkozni (kinek a pap..)
De a W810 istenitéséél is kimaradt, hogy .SZERINTEM.

szer. szept. 06, 2006 16:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nah az én véleményemet is megosztom véletek :)

Szerintem ez a telefon gyönyörűséges:) Szívesen a kezembe venném, ja és nekem rózsaszínben tetszik :)

Ha választhatnék, hogy a barátnőmnek milyen telót vegyek, szerintem ezt venném neki, mert tetszik. A tudása is eléggé ott van. Idáig nem láttam sehol olyan 3G-s telót, ami női lenne.

szer. szept. 06, 2006 15:53
Moderátor

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
Egyébbként a W810 (és a többi SE) tényleg a használhatatlan kategóriába tartozik. A telók közül a Siemens és a Nokia tudott használható szoftvert készíteni. Néhány negativum az SE-kről:
a. Nincs piros-zöld gombja. Lehet, hogy igy egyénibb, de nem potyára teszik rá a többi telóra.
c. De hogy nem lehet megnézni egy adott személy adatait, (pl. hol lakik), csak akkor, ha belépek a szerkesztés menübe, már egyszerüen röhelyes. No ide (is) kellene az a bizonyos zöld gomb. Mivel a zölddel hívok, a menü gombbal meg belépek az adott személy adataiba. Persze, ha nincs zöld gomb, egyből hív...
d. A címjegyzékben keresés sem a csúcs, de hogy nem lehet a 2-9 gombokra t.számokat és funkciókat rendelni, az eléggé hiányos. Pl. ha van 4-5 ember, akit gyakran hívok, azt nem tudom, hogy gondolta az SE, hogy 1 gombbal elérem?
e. Tán a mai napig nem oldották meg azt, ha a jegyzetek le vannak jelszóval védve, akkor ha belejavit valaki rossz jelszóval, akkor a tulaj sem igen fogja többé elolvasni... :wink:

Tehát: van bennük egy közepes fényképező (telóban igen jónak számít), egy egészen jól szóló zenelejátszó, de pont telóként leszerepelnek...
Egy szót hagytál ki.
Hogy

SZERINTED.

szer. szept. 06, 2006 13:15
Moderátor

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:
A tréfát félretéve azért található némi újdonság a telóban, mivel ez már rendelkezik html internetböngészővel és 3 Mpx-es autofokuszos kamerával, ami idáig nem volt s40 készülékben..
Megfigyelted, milyen készenlétet mondanak neki?
220 órát.
És 3 óra beszédet.

Eddigi tapasztalat szerint a steril körülmények között készült mérésekhez képest a valós életben általában 2-vel osztani kell a tényleges értékeket.
A 6310i-nek anno max. 17 napot adtak meg készenlétnek. És tud belőle a gyakorlatban 0 dumával mondjuk 7 napot.

Szóval sejtve a 2 kijelző teljesítményfelvételét, no meg a 3G-technika kiforratlanságát, látatlanban megszavazok egy 1,5 napos készenlétet a telónak, ha valaki telefonálásra is akarja használni.

szer. szept. 06, 2006 13:09
gyémánt tag

Hozzászólás 

szer. szept. 06, 2006 8:18
gyémánt tag

Hozzászólás 

szer. szept. 06, 2006 6:46
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 69 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő