Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: szer. dec. 25, 2024 20:00

A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.  [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 785  Következő
OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ki emléxik arra, én a legújabb részét (15.) láttam tegnap. (elmeséljem? :twisted:)
Mindig van mit csavarni :)
Ezen kívül a Cobra11-et szoktam nézni a Cool-on és az RTL-en egyaránt, ha van rá időm és lehetőségem.

csüt. feb. 01, 2007 13:01
Profil Privát üzenet küldése
platina tag

Hozzászólás 
mz írta:
Mi volt tegnap a Szökésben? B+, elaludtam és csak az utolsó 5 percet láttam. Pont az 1. széria utolsó részéről maradok le. :twisted:

Az internet korában olyan nincs hogy lemaradtál. 8)

csüt. feb. 01, 2007 13:00
gyémánt tag

Hozzászólás 
mz írta:
Mi volt tegnap a Szökésben? B+, elaludtam és csak az utolsó 5 percet láttam. Pont az 1. széria utolsó részéről maradok le. :twisted:

Semmi. :D
Mivel a s01e21-ben megszöktek, így a cél a repülőtér volt, hogy felszálljanak Abruzzi gépére. De lekésték. (ezt már láthattad).
Egy jó jelenet volt benne. Emlékezz vissza az előző részre, amikor T-Bag zsebrerakta a bilincset. Na, azzal magához láncolja Michaelt egy rövid időre. Egy fészerben segítenek nekik elválni. :twisted: Persze nem kulccsal, mert a jó öreg Teddy azt lenyelte, és a láncot sem tudja Sucre levágni.
Abruzzi megoldotta. link

csüt. feb. 01, 2007 12:57
írásjog megvonva

Hozzászólás 

csüt. feb. 01, 2007 12:36
Profil Privát üzenet küldése YIM Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Köszi a hozzászólásokat!
Szerintetek érdemes lehet egy ilyen subnotebook-al kiváltani a pc-t? (Az árát most ne vegyük figyelembe!)
Már van a háztartásban egy normál méretű laptop, de azt legtöbbször a párom használja.
Egy ilyen kisebb (méret+súly) gép jó lenne hordozhatóság szempontjából, ha meg az íróasztalnál használnám "asztaliként", akkor meg a nagy monitorral, meg normál bill+egér párossal végülis teljes értékűként használható lenne.
Az utóbbi időben nem is nagyon játszom, talán nem érezném hátrányát az integrált vga-nak (egy komolyabb kártya úgyis zabálná az akksit).
Kíváncsi lennék minél többetek véleményére pro és kontra is!

csüt. feb. 01, 2007 11:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szép... A világ "eszei" így autóznak... Imádnivalóak. :oops:

csüt. feb. 01, 2007 10:59
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
skynet írta:
wifi: itten azzal szívtunk egyszer, hogy volt egy olyan beállítás a laptopon, hogy milyen messze van a jelforrás (kb). na ez "messzé"-re volt állítva, át kellett állítani "közel"-re, és egyből ment...
Ott is hasonló volt a hibajelenség, hogy rövidebb burst-ökben volt csak értékelhető a sebesség. Vagy nem is ment egyáltalán?

csüt. feb. 01, 2007 10:55
Profil Privát üzenet küldése ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
Atos írta:
Próbált már valaki (WXGA kijelzős) laptopra rádugni (tft) monitort? Milyen lehet a képe? Szétnyújtja vagy normálisan jelenik meg a kép?
Azon gondolkozom, hogy a pc-t kiváltanám egy subnotebook-al (12"), de a 19" tft-t megtartanám és mikor épp nem hordozom, azt használnám megjelenítőnek. Ilyenkor mindkét kijelzőn látszik a kép vagy csak az egyiken?
Ha van valakinek tapasztalata konkrét tipussal kapcsolatban (subnotebook), az is jöhet, akár privátba is. Köszi!
Ugyan nem WXGA, de én is használom külső monitoron a laptopomat. Itt be lehet állítani, hogy mekkora felbontású képet küldjön ki a másik monitorra, illetve hogy ugyanazt a képet mutassa, vagy legyen két egymástól "független" kijelződ. Azt is be lehet állítani, hogy melyik (adott esetben akár mindkét) kijelző üzemeljen. Viszont nem biztos, hogy a 19-es monitorod nagy felbontását kellően nagy képfrissítéssel képes produkálni (persze LCD-nél mindegy).

Más téma:
Problémám van az itthoni net beállításával. A laptopon megy szépen minden, kb 5 perc konfigurálás után. Az asztali gépben a direkt a routerhez (asus wl500gP) vett asus PCI wifi kártya (WL-138gE) viszont nem muzsikál ilyen szépen.
Ha egymás mellett üzemel a két gépen a wifi, akkor (gondolom valami interferencia miatt -egyáltalán ilyen lehetséges) az asztali egyáltalán nem látja a hálót, viszont a laptop akkor is vígan csatlakozik.
Ha csak az asztali gép üzemel, akkor is elég hektikus a kapcsolat, hol látja, hol nem. Van, hogy nem is látja a hálózatot, de ha kapcsolódott is, akkor is szaggatott a kapcsolat.
Másik érdekesség, hogy mintha úgy venném észre, hogy jobb a vétel, ha a PCI kártyára nem dugom rá az antennát, mint amikor rajta van...
Csináltam egy képet a letöltés sebességének alakulásáról:
http://kepfeltoltes.hu/070201/savszel_w ... es.hu_.jpg

csüt. feb. 01, 2007 10:33
platina tag

Hozzászólás 
Atos írta:
Próbált már valaki (WXGA kijelzős) laptopra rádugni (tft) monitort? Milyen lehet a képe? Szétnyújtja vagy normálisan jelenik meg a kép?
Azon gondolkozom, hogy a pc-t kiváltanám egy subnotebook-al (12"), de a 19" tft-t megtartanám és mikor épp nem hordozom, azt használnám megjelenítőnek. Ilyenkor mindkét kijelzőn látszik a kép vagy csak az egyiken?
Ha van valakinek tapasztalata konkrét tipussal kapcsolatban (subnotebook), az is jöhet, akár privátba is. Köszi!

Nem lesz azzal gond, a második kijelző felbontását külön állíthatod. És szerintem ki lehet kapcsolni a noti kijelzőjét közben, de ebben nem vagyok biztos.

csüt. feb. 01, 2007 10:32
arany tag

Hozzászólás 

csüt. feb. 01, 2007 10:20
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Kiss Attila a mai Corsa nyertese.

csüt. feb. 01, 2007 10:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Micuir írta:
"A szocializmus és a halál közül a Kommandante az előbbit választotta'" - Pállfy György az m1 Híradójában most. :-)))
Már bocs' de az István... A György (Pálfy) az az 50-es években volt érdekelt, és többnyire tábornoki egyenruhában... ;) A híradós nagybátyja meg József (volt). Az összes többi stimmel. :)

csüt. feb. 01, 2007 8:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Ha már az előbb Vágóról szólt a vicc, ez már nem vicc:
Két hét múlva vége lesz Vágónak
Pontosabban a Legyen Ön is milliomosnak. Nem csoda, már rég elvesztette a varázsát.
Persze. Mert olyan, mint a népmese. Hol volt, hol nem volt...
Árpy írta:
Nem mindenhol, de majd McLaca mesél ;)
Mit mesélek? Hogy olya na Chello, mint a kutya vacsorája? :)

Üdv!

szer. jan. 31, 2007 21:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hopp! Egy kis ideig nem volt OFF topic!

szer. jan. 31, 2007 19:40
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
arany tag

Hozzászólás 
"A szocializmus és a halál közül a Kommandante az előbbit választotta'" - Pállfy Györgyaz m1 Híradójában most. :-)))

szer. jan. 31, 2007 19:15
gyémánt tag

Hozzászólás 

Ezek a bunkó parasztok most nagyon f*sza gyereknek érzik magukat. Valójában semmivel sem jobbak, mint az általuk primitív módon szidalmazott politikusok.

szer. jan. 31, 2007 17:21
írásjog megvonva

Hozzászólás 
A privát számát! Most látom csak, szavazást indítottak, hogy ki legyen a következő. :shock: Úgy tűnik, vasút reformer János lesz a következő "szerencsés". A szöveg alapján arra lehet következtetni, hogy csak olyanokra lehet voksolni, akiknek a számát már tudják.
Megvan a véleményem a politikusokról és nem is akarom őket védeni, de ez akkor is bunkó dolog, hogy kiteszik a privát mobilszámukat, amelyek ugye nagy valószínűség szerint titkosítva vannak/voltak. Azért arra is kíváncsi lennék, hogy honnan szerezték ezeket meg, mert azt, aki szivárogtatott, előbb-utóbb úgyis megtalálják és felelősségre vonják.

MÁS.
- Miért jó a hajléktalan barátnő?
- Bárhol kiteheted...
:)

szer. jan. 31, 2007 16:01
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Na, ez nem semmi.
Péterfalvi mobilszámát is feltették a netre
Függetlenül attól, hogy kiről, ki és mit gondol, ez azért szerintem baromira nem korrekt, hogy közzéteszik a számokat.

szer. jan. 31, 2007 15:34
a fórum lelke

Hozzászólás 
Havernak is maxal jön, emelés után is reménykedik több eséllyel, mint akinél most is csak csordogál a minimum és a max közt.

szer. jan. 31, 2007 12:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
Al Bundy írta:
És ez valóban fogja hozni a 10 (!) megabitet, nem úgy, mint a szomszédban, ahol a T-com beígérte ugyan a 8-at, de már szóltak neki, hogy 4-nél semmi esetre se várjon többet...

De nyugtass meg, hogyha nálam az utóbbi két évben fennakadás nélkül jött mindig a beígért maximális sebességgel, akkor valószínűleg a 10 is így fog jönni... Vagy ilyen találgatásokba nem érdemes bocsátkozni?

szer. jan. 31, 2007 12:46
a fórum lelke

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
És ez valóban fogja hozni a 10 (!) megabitet, nem úgy, mint a szomszédban, ahol a T-com beígérte ugyan a 8-at, de már szóltak neki, hogy 4-nél semmi esetre se várjon többet...

szer. jan. 31, 2007 12:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Atos írta:
Jó hír Chello-soknak!!!

Nemrég még itt pampogtam, hogy a UPC korlátozza az adatforgalmat, erre most mit olvastam..?!!?
http://www.terminal.hu/cikk.php?article_id=103456
Eltörlik a korlátozást és megemelik a sávszélességet akár háromszorosára!!! Ha igazat írnak, akkor márciustól már 10240/1024 kbit/s-on nyomulhatok!!! :D :lol: :twisted:

Yupeeeee! !-) És ez valóban fogja hozni a 10 (!) megabitet, nem úgy, mint a szomszédban, ahol a T-com beígérte ugyan a 8-at, de már szóltak neki, hogy 4-nél semmi esetre se várjon többet...

szer. jan. 31, 2007 12:35
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Igazad van, de a milliomossal nekem az a bajom, hogy ennyi idő után már kissé unalmas a műsor. Ja és nem nézek semmilyen sorozatot az Egy rém rendes családon és a 24-en kívül. :)

szer. jan. 31, 2007 12:33
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Ha már az előbb Vágóról szólt a vicc, ez már nem vicc:
Két hét múlva vége lesz Vágónak
Pontosabban a Legyen Ön is milliomosnak. Nem csoda, már rég elvesztette a varázsát.

szer. jan. 31, 2007 11:48
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ezért a műsoráért. + a fellépések, befektetések, seftelések...
Idézet:
A roma showman fizetése így több mint Sólyom László, Gyurcsány Ferenc, Vágó István és Fábry Sándor havi keresete összesen.
Na azért őket sem sajnálom :?

szer. jan. 31, 2007 11:10
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Két kutya megy az utcán. Megszólal az egyik:
- Te, ez nem a Vágó István háza?
- De.
- Megjelöljük?

A horgász kifog egy kövér pontyot.
- Hazaviszlek vacsorára! - örül meg neki.
- Fogyózom - feleli a ponty. - Menjünk inkább moziba!

:gigalol:

A voda játék mai autó nyertese: Rácz Gyula

Folytatódik a show, az agy nélküli emberek legnagyobb örömére. :twisted:
Gáspár Győző 10 milliót keres havonta

szer. jan. 31, 2007 10:12
arany tag

Hozzászólás 
Jó hír Chello-soknak!!!

Nemrég még itt pampogtam, hogy a UPC korlátozza az adatforgalmat, erre most mit olvastam..?!!?
http://www.terminal.hu/cikk.php?article_id=103456
Eltörlik a korlátozást és megemelik a sávszélességet akár háromszorosára!!! Ha igazat írnak, akkor márciustól már 10240/1024 kbit/s-on nyomulhatok!!! :D :lol: :twisted:

szer. jan. 31, 2007 9:41
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Még a végén a nyugdíjasok megússzák az ingatlanadót is, ha egy bizonyos itt meg nem nevezhető csoportosulás néhány tagján múlik.
Elszáll a luxusadó, ha jön az ingatlanadó

Elégedetlen a MÁV-val az utas és a vasutas is
"Vasútfronton egyébként nemcsak a MÁV-alkalmazottak elégedetlenek, hanem a kormányzat és az utasok is. Utóbbiak azért, mert a menetrendi reform, az úgynevezett ütemes menetrend decemberi bevezetése óta nagyon sokan késik le a csatlakozásokat, a zónázó vonatok sem hozták a várt eredményt, a vonatjegyek egyre drágábbak lesznek - februárban 16, áprilisban 17 százalékkal drágulnak - és a kedvezményrendszer sem "utasbarát" módon alakult át. A vasút önálló személyszállító cégének megalakítása közben egyre késik, a kabinetet pedig, amely idénre közel 117 milliárd forintot ígért a MÁV-nak, és ebből januárban 47 milliárdot már bele is pumpált a társaságba, aggódva figyeli, hogy a forgalom a megnövekedett költségekkel sem élénkül, és a személyszállítás idén akár 43 milliárd, jövőre 50, 2009-ben pedig akár 60 milliárd forintos veszteséget is termelhet."

Vajon miért nem élénkül? Például az én általam is használt Budapest-Kelebia vonalon belassították a vonatokat a Budapest-Kunszentmiklós között kialakított ütemes menetrend miatt, így fél órával nőtt a menetidő és a korábbi ~59km/h-s átlagtempó 42km/h-ra csökkent. Ráadásul két lépcsőben összességében mintegy 36%-ot emelnek. Ki a franc fogja ilyen feltételek mellett igénybe venni? Én is csak addig és akkor fogom, ha és amíg muszáj lesz.
Vicc, hogy egy ~110km-es út megtételéhez 2 és fél óra szükséges.

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára mz szer. jan. 31, 2007 9:42-kor.

szer. jan. 31, 2007 9:40
gyémánt tag

Hozzászólás 
Czumy írta:
Szóval: WinAMP 5.32 letölt, az ID3v2 átnevez, majd az Update-ra klikk és aztán nagyon örül!!! :D
Szerintem bug-os a file, azért írja vissza az ID3v2-t, ha azt üresen hagyod. Én megadtam egy tetszőleges szöveget, aztán update - és úgy maradt, nem írta vissza!

Szia! Ezek alapján végülis kénytelen voltam az ID3v2-tt kitölteni. Erre jó volt a régebbi verziójú winamp is, meg a Tagrename program.
Viszont próbaképpen az mp3cut programmal lecsíptem egy hangyafingnyit a fájlból (csak a szám végi csöndből). Na, ekkor sikerült a v2-es taget törölni.

szer. jan. 31, 2007 7:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ide is beszúrom, hátha van itt az OFF-ban valami DVD mágus, de nem látogatja a DVD szekciót:

A történet a következő:
Húgom volt a tévében, ezért asztali DVD íróval felvettem, de a műsor eleje és vége nem kell, ezért az MPEG Video Wizard nevű (itt ajánlott progival) kivágtam a vob fájl közepét (és még egy részét), mert nagyon nem szeretném újratömöríteni. Így lett két megvágott vob-om, amit minden progi tökéletesen lejátszik a számítógépen.
Ezekhez elkészítettem a "keretet" a (szintén itt ajánlott) Ifoedit progival, vagyis lettek még ifo-im és bup-jaim.

A Nero-val szerettem volna kiírni a szerintem teljesen szabványos összeállítást, ezért a sokat használt "DVD-Videó Fájlok Írása" opciót választva beszórtam a vob-okat, ifo-kat és bup-okat a VIDEO_TS mappába. Ekkor nem küldött semmi hibaüzenetet, hogy hiányzik valamelyik összetevő (mert ezt ekkor vizsgálja). De rányomok az írás gombra, aztán a következő (általam nem érthető) hibaüzeneteket kapom:
"A fájl méret nem egy logikai blokk méret (2KB) egész számú többszöröse." Ablakban: "DVD-videó fájlok újraosztása sikertelen volt. A DVD-videó eredménye lejátszhatatlan is lehet. Folytassuk?"
OK-ra kattintok, fájl letárolás után:
"A művelet során egy nem-végzetes hiba történt, amely esetlegesen egy hibás írást eredményezhetett. Folytassuk-e ennek ellenére az írást?"
Rányomok az igenre, megírja a DVD-t. Beleteszem az asztaliba, és az egy dolog, hogy valamilyen fura okból kifolyólag megcseréli a két fájlt (VTS_01_1.VOB-nak és VTS_01_2.VOB-nak vannak elnevezve), de sajnos NINCS HANG!

Gondolom az Ifoedit-nél lehet valami probléma, már megpróbáltam átállítani minden hangbeállítást olyanra, amilyet az asztali DVD író által megírt lemez ifo-jában találtam, de ugyanúgy kép tökéletes, de semmi hang.

Ha van valakinek bármi ötlete, azt nagyon megköszönném, mert már kezdek bekattanni a kismillió próbálkozástól...

szer. jan. 31, 2007 0:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
Idén nem lesz. Nincs elég támogató.

kedd jan. 30, 2007 23:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Árpy írta:
Papaparádéééé:
http://www.patrz.pl/patrz.pl.swf?id=70464&&r=5
Csak szegény kutyát sajnálom.

Legalább nálunk megkímélik most a nyáron a kutyákat... Meg az igényesebb zenére vágyó, a környéken lakó emberek füleit. :D

kedd jan. 30, 2007 23:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ti milyen progival szoktatok dvd-ket szerkeszteni?
Konkrétan néhány south park epizódot szeretnék rágyógyítani egyetlen dvd-re. Akár lehet egyben is, de a legjobb az lenne, ha az egyes epizódok lennének a dvd fejezetei...

kedd jan. 30, 2007 23:03
a fórum lelke

Hozzászólás 
Papaparádéééé:
http://www.patrz.pl/patrz.pl.swf?id=70464&&r=5
Csak szegény kutyát sajnálom.

kedd jan. 30, 2007 22:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Sy írta:
Hogy még hamarabb reagálhassanak a moderátorok, ezért van az Info csoportban egy bejelentős topik (itt ni), ahova ha beírtok, hamarabb észrevesszük.

Szoktuk is használni.

kedd jan. 30, 2007 20:01
Site Admin

Hozzászólás 
Al Bundy írta:
Nem programmal csinálta. Itt voltam végig, amikor EGYENKÉNT telenyomta a topicokat. Még levelet is írtam neki, hátha elhúz a búsba, sőt, válaszolt is (ott figyelt az 1 új üzeneted van), amit elolvasni már nem tudtam (odakattintottam, és nem volt a bejövőbe semmi új), gondolom azért, mert törölték a felhasználót.

Igyekszünk gyorsan kikapni az ilyen ámokfutókat. Hogy még hamarabb reagálhassanak a moderátorok, ezért van az Info csoportban egy bejelentős topik (itt ni), ahova ha beírtok, hamarabb észrevesszük.

kedd jan. 30, 2007 18:26
Profil Privát üzenet küldése ICQ Honlap
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:
mz írta:
De kaptál már valamilyen értesítő SMS-t? Mert ha nem, akkor még lehet szívás.
Persze, minden elküldött sms után jön egy válasz sms, hogy x pontom van, és vegyek még ilyen vackot :).

Nem ilyen SMS-re gondoltam, hanem amiben értesítenek, hogy nem nyertél vagy küldenek benne némi önreklámot.

kedd jan. 30, 2007 13:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Persze, minden elküldött sms után jön egy válasz sms, hogy x pontom van, és vegyek még ilyen vackot :).

kedd jan. 30, 2007 13:34
platina tag

Hozzászólás 
atwap írta:
Kéne egy kis segítség:
Van egy notebook, amire nehezen lehet OS-t telepíteni. a lényeg, hogy az eredeti recovery CD nincs meg. én most szeretnék egy recovery partíciót csinálni, és erre egy automatizálást, hogy a bootnál legyen egy felugró ablak 1 másodpercig vagy hasonló, és ott lehessen választani egy RESTORE gombbal, hogy Te most az image-rõl újrahúzod a disket. jelenleg így állok:
megvan a restore partíció, FAT32-es, a rajta levõ image kb 3-3.5 giga körüli lesz. ghostot most vadászok. ha meglesz az image, milyen bootloaderrel tudom ezt az egészet megcsinálni? istenigazából a ghost bootCD-je nem jó megoldás, mert egy 16bites PCMCIA-s ODD-je van.
köszi elõre is a javaslatokat

Szerintem ne így csináld, mert lesz valaki, aki viccből/véletlenül legyalulja az összes cuccod! Inkább csinálj egy boot floppy-t (vagy akármit) egy jó öreg dos-szal és ghost-tal, és "csak ezzel" lehessen visszaállítani, ráadásul bootloaderrel sem kell vacakolni.

kedd jan. 30, 2007 12:24
a fórum lelke

Hozzászólás 
Kép

kedd jan. 30, 2007 12:21
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jelentem, most üzemeltem be az asus wl500gP routert. Eddig szépen működik, most konfigurálok, illetve tesztelgetek.
Az egyik gépen SP2 nélkül nem akart menni a WPA kódolás, addig szenvedtem vele, hogy végül inkább felraktam a pakkot.
A nyomtatómegosztás is simán megy, egy semmi extrát nem tudó hp printert akasztottam az egyik usb-portra.

kedd jan. 30, 2007 11:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Le kell tiltani az osszes emeltdijast a francba es kesz, a mobil- es tartalomszolgaltatok is kapjak be, akarcsak a spammerunk :)

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asdf_ kedd jan. 30, 2007 11:18-kor.

kedd jan. 30, 2007 11:16
írásjog megvonva

Hozzászólás 

kedd jan. 30, 2007 11:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
Na, már most a 1770-nél a díjszabás szerint a fogadott SMS-ért kell fizetni. Tehát, ha erről jön a sorsolás érteső SMS / reklám SMS, stb. akkor szívás...
Felhívtam a 1270-et, és két darab fizetős smst- lát.

kedd jan. 30, 2007 11:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
T68m írta:
BrOnZ írta:
Ennek IP ban lesz a vége... Ekkora köcsögöt...

mármint aki írta a programot? :wink:

Hiába, olcsó húsnak (phpbb) híg a leve. Elég egyszer írni rá egy progit, aztán mehet internetszerte az összes phpbb összes fórumjának összes topicja alá. Hatékonyabb, mint a spam, innen is tuti megnézték már páran.

Nem programmal csinálta. Itt voltam végig, amikor EGYENKÉNT telenyomta a topicokat. Még levelet is írtam neki, hátha elhúz a búsba, sőt, válaszolt is (ott figyelt az 1 új üzeneted van), amit elolvasni már nem tudtam (odakattintottam, és nem volt a bejövőbe semmi új), gondolom azért, mert törölték a felhasználót.

kedd jan. 30, 2007 11:02
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Na, már most a 1770-nél a díjszabás szerint a fogadott SMS-ért kell fizetni. Tehát, ha erről jön a sorsolás érteső SMS / reklám SMS, stb. akkor szívás...

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára mz kedd jan. 30, 2007 11:05-kor.

kedd jan. 30, 2007 10:57
a fórum lelke

Hozzászólás 
mz írta:
A regisztrációs SMS ingyenes.

Jól sejtem, hogy a 6-os pont végén lévő SMS áradatról szóló tájékoztatás (reklám SMS, visszaigazoló SMS, sorsolás eredményéről szóló SMS, azonnali nyereményről szóló SMS és a naptári naponként küldött legfeljebb 2 db SMS) fogadott emeltdíjas SMS? Mert akkor ez k*rva nagy lehúzás lesz...
Felhívtam az invovonalat.
Totál nem voltak képben, miről kérdezem őket.
Mekegés-makogás közepette kijelentette a csóka, hogy csak a küldött sms kerül pénzbe.

Melyikőtök Pesti István? Ő nyert :).

kedd jan. 30, 2007 10:53
gyémánt tag

Hozzászólás 
Autofan, elmesz a JQA-ba...

kedd jan. 30, 2007 9:08
írásjog megvonva

Hozzászólás 
Vizsla írta:
kerelyfe írta:
Vizsla írta:
Emészthetőbb formában a Terms of Service:

http://www.three.tvn.hu/terms.html

Nem bírtad ki ugye?
Nem.
De asszem lehet, hogy lesz számlareklamáció.
1770-re ment egy tetszőleges sms. Válasz: én nem vehetem igénybe az emelt díjas szolgáltatásokat. NetRendelőn kikapcsoltattam ezt a tiltást. Újra elküldöm. Megint ez a válasz. Jön az smst, hogy törölték az EDSZ tiltást. Újra elküldöm. Na ekkor már sikerült. Elküldtem a nevemet, ez 10 pont, majd mégegy smst, ez már 20 pont. És itt meg is álltam. Egyelőre...

Jó esetben tehát 480 Ft-ot kell számlázniuk. Ha több lesz, akkor reklamáció.

A regisztrációs SMS ingyenes.

Jól sejtem, hogy a 6-os pont végén lévő SMS áradatról szóló tájékoztatás (reklám SMS, visszaigazoló SMS, sorsolás eredményéről szóló SMS, azonnali nyereményről szóló SMS és a naptári naponként küldött legfeljebb 2 db SMS) fogadott emeltdíjas SMS? Mert akkor ez k*rva nagy lehúzás lesz...

A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára mz kedd jan. 30, 2007 9:54-kor.

kedd jan. 30, 2007 8:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
BrOnZ írta:
Ennek IP ban lesz a vége... Ekkora köcsögöt...

mármint aki írta a programot? :wink:

Hiába, olcsó húsnak (phpbb) híg a leve. Elég egyszer írni rá egy progit, aztán mehet internetszerte az összes phpbb összes fórumjának összes topicja alá. Hatékonyabb, mint a spam, innen is tuti megnézték már páran.

kedd jan. 30, 2007 8:35
Profil Honlap
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
A témát lezárták, nem szerkesztheted a hozzászólásaid, és nem küldhetsz új hozzászólást.   [ 39234 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37 ... 785  Következő