|
Szerző |
Üzenet |
Árpy
a fórum lelke
|
Csak győzzem kivárni az ajándékot
Meg te is
|
szomb. márc. 24, 2007 10:34 |
|
|
hadin88
vas-tag
|
Sziasztok!
Nem kell venni mobilt, csak regisztrálni egy net címre, rávenni az embereket, hogy ők is regisztráljanak (ezt csinálom most) aztán csak várni, hogy legyen elég pont! Teljesen megbízható a honlap, egyik cimbim pl X-Box-t kapott, de mobilból is óriási a választék! (Pl. Nokia N95, Motorola RAZR V3X stb...)
Regisztrálj a következő címre:
http://www.xpango.com?ref=90226959
Csak akkor működik, ha referal ID-nek a 90226959-t ütöd be! A "Kitől hallottad?" kérdésre üsd be, hogy Friend or Referal, és az alján a View legyen bekattintva! Innentől már csak az ajándékod kell kiválasztani és kész!
Köfi a figyelmet, sziasztok!
(Ha valakit felbosszantottam volna, plz bocsásson meg:.)
|
szomb. márc. 24, 2007 10:19 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
GazVezir írta: Aki már használt élő stream-re Macromedia Flash Media Server 2-t, kérem jelentkezzen PÜ-ben vagy e-mail-ben nálam. Előre is nagyon köszönöm!
Min töröd már megint a fejed??
|
kedd márc. 13, 2007 20:53 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
Aki már használt élő stream-re Macromedia Flash Media Server 2-t, kérem jelentkezzen PÜ-ben vagy e-mail-ben nálam. Előre is nagyon köszönöm!
|
hétf. márc. 12, 2007 23:14 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2659 Tartózkodási hely: Budapest / Kecskemét
|
Gafly írta: Pedig mar tenyleg azt hittem hogy teljesen behalt az OFF.
De az elet vegulis megy tovabb...
21 hozzászólás 14 nap alatt... ez minden, csak nem élet...
|
csüt. márc. 08, 2007 22:34 |
|
|
Bibby
platina tag
|
Gafly írta: Pedig mar tenyleg azt hittem hogy teljesen behalt az OFF.
Nemis tom... a régi állapotokhoz képest ez szerintem minimum kóma, de majd biztos újraéled.
|
csüt. márc. 08, 2007 20:59 |
|
|
Gafly
gyémánt tag
|
Pedig mar tenyleg azt hittem hogy
teljesen behalt az OFF.
|
csüt. márc. 08, 2007 20:09 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Hát igen, a "wrong password" elég egyértelműen jelzi, hogy ez nem a free megoldás.
Viszont rengeteg helyen van segítség, csak kicsit keresni kell. ( www.pappfer.hu)
|
szer. márc. 07, 2007 10:52 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
kispedro írta: Van a progiban egy hely, ahova lehet beírni jelszót, meg felhasználónevet. Nem írtam semmit, mert nem tudom mit írjak. (Az IMEI-t én x-eltem ki, a progi rendesen kiírja) HELP!
Gondolom fizetős a program és pont egy ilyen felhasználónév/jelszó párost kell megvenned.
|
csüt. márc. 01, 2007 7:50 |
|
|
kispedro
gyémánt tag
|
Üdv!
Egy SE K508i-t szeretnék függetleníteni. Van is szervízkábelem. Találtam aegy progit: Sony Ericsson remote unlocker 13.8. Beállítottam a com portot és a sebességet. Az unlock fülön be X-eltem, hogy "Clear All Locks". Nyomok egy Unlock gombot és egy fél bperc leforgása alatt ezeket írja ki és nem sikerül a művelet:
Client Version 13.8
**** UNLOCKING STARTED ****
Shortly press Power button!
Detected SonyEricsson: K700/K300/J300/K500/S700/Z500.
Status Ok, OTP Close, CID29, PAF1
IMEI: XXXXXX-XX-XXXXXX
K700/K500/K300/J300 recognized!
CsLoader Accepted Ok!
System Initialization. Please Wait...
Getting data from server...
Connection ok! Data recieving...
Wrong user name, or password!
Execution Time - 00:01:35
Error: 0x001111
Van a progiban egy hely, ahova lehet beírni jelszót, meg felhasználónevet. Nem írtam semmit, mert nem tudom mit írjak.
(Az IMEI-t én x-eltem ki, a progi rendesen kiírja)
HELP!
|
csüt. márc. 01, 2007 7:27 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Máshol olvastam, hogy már éjjel letiltották őket.
|
kedd feb. 27, 2007 8:33 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
tehet írta: Czumy írta: Közérdekű!http://www.terminal.hu/cikk.php?article_id=103848&ac=2"A Telecom Magazin munkatársai azzal a kéréssel kerestek meg bennünket, hogy közöljük le az alábbi felhívást. Február 24-én 0 óra és hajnali 2 óra között a Telecom Magazin egyik munkatársától eltulajdonítottak két darab Nokia mobiltelefont. A lopott készülékek pontos adatai: Nokia 8800 Sirocco Edition - IMEI: 352287010042668 Nokia 6300 - IMEI: 353932010067087 A tesztkészülékek a Nokia tulajdonát képezik, teljesen kártyablokkoltak mindhárom szolgáltató részéről, illetve a készülékek is az IMEI számuk alapján, és egyben körözöttek is. A bennük lévő két SIM-kártya (Pannos, T-Mobile) szintén le van már tiltva." Az ilyennek száradjon le a keze! Gondolom, alaposan pofára esett, amikor megpróbálta bekapcsolni... Persze, ha pl. Ukrajnába vitte át, akkor oly' mindegy... Vagy eladták
Nem tartom valószínűleg, hogy már hajnalban elpasszolták, bár ezt nem lehet kizárni. A hír már fél 11-kor fent volt, gondolom már 10 elött, rögtön nyitás után le lett tiltva mindkét telefon.
|
hétf. feb. 26, 2007 23:02 |
|
|
tehet
ezüst tag
Csatlakozott: kedd máj. 31, 2005 16:04 Hozzászólások: 24 Tartózkodási hely: Miskolc
|
Czumy írta: Közérdekű!http://www.terminal.hu/cikk.php?article_id=103848&ac=2"A Telecom Magazin munkatársai azzal a kéréssel kerestek meg bennünket, hogy közöljük le az alábbi felhívást. Február 24-én 0 óra és hajnali 2 óra között a Telecom Magazin egyik munkatársától eltulajdonítottak két darab Nokia mobiltelefont. A lopott készülékek pontos adatai: Nokia 8800 Sirocco Edition - IMEI: 352287010042668 Nokia 6300 - IMEI: 353932010067087 A tesztkészülékek a Nokia tulajdonát képezik, teljesen kártyablokkoltak mindhárom szolgáltató részéről, illetve a készülékek is az IMEI számuk alapján, és egyben körözöttek is. A bennük lévő két SIM-kártya (Pannos, T-Mobile) szintén le van már tiltva." Az ilyennek száradjon le a keze! Gondolom, alaposan pofára esett, amikor megpróbálta bekapcsolni... Persze, ha pl. Ukrajnába vitte át, akkor oly' mindegy...
Vagy eladták
|
hétf. feb. 26, 2007 19:29 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
Közérdekű!
http://www.terminal.hu/cikk.php?article_id=103848&ac=2
"A Telecom Magazin munkatársai azzal a kéréssel kerestek meg bennünket, hogy közöljük le az alábbi felhívást. Február 24-én 0 óra és hajnali 2 óra között a Telecom Magazin egyik munkatársától eltulajdonítottak két darab Nokia mobiltelefont.
A lopott készülékek pontos adatai:
Nokia 8800 Sirocco Edition - IMEI: 352287010042668
Nokia 6300 - IMEI: 353932010067087
A tesztkészülékek a Nokia tulajdonát képezik, teljesen kártyablokkoltak mindhárom szolgáltató részéről, illetve a készülékek is az IMEI számuk alapján, és egyben körözöttek is. A bennük lévő két SIM-kártya (Pannos, T-Mobile) szintén le van már tiltva."
Az ilyennek száradjon le a keze! Gondolom, alaposan pofára esett, amikor megpróbálta bekapcsolni... Persze, ha pl. Ukrajnába vitte át, akkor oly' mindegy...
|
hétf. feb. 26, 2007 14:34 |
|
|
MVD
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2878 Tartózkodási hely: Riverside
|
joc_ írta: pampika írta: Csak ott nem kell félni egyesek paranoiájától És oda lehet egyáltalán regelni? Nekem nem akar megjönni az aktiváláshoz szükséges email. Vagy esetleg kézzel megy a jóváhagyás?
Írj emailt Zsoltinak.
|
vas. feb. 25, 2007 19:23 |
|
|
joc_
gyémánt tag
|
pampika írta: Csak ott nem kell félni egyesek paranoiájától És oda lehet egyáltalán regelni? Nekem nem akar megjönni az aktiváláshoz szükséges email. Vagy esetleg kézzel megy a jóváhagyás?
|
vas. feb. 25, 2007 19:00 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Macika írta: blueye írta: guni. írta: Mint láthatod ide már nem ír senki...
Guni Dehogynem: Te, foki, én.... Én is bátorkodom...
OK, de ez nem volt kérdéses.
|
vas. feb. 25, 2007 15:50 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Csak ott nem kell félni egyesek paranoiájától
|
vas. feb. 25, 2007 13:38 |
|
|
bebar
arany tag
Csatlakozott: kedd ápr. 04, 2006 20:55 Hozzászólások: 312 Tartózkodási hely: Tartózkodom a kérdéstől!
|
Tök olyan mint ez a fórum!
|
szomb. feb. 24, 2007 17:51 |
|
|
Londelmor
gyémánt tag
Csatlakozott: szomb. júl. 03, 2004 11:10 Hozzászólások: 3635 Tartózkodási hely: Shanghai, Pudong negyed
|
egy hónap után ismét beleolvastam (persze csak a legutolsó oldalba, mert túl sok ideig tartana végigolvasni mindent) az OFF-ba, de hát eléggé kihalt úgy látszik...
olyan háború utáni kihalt kopár puszta. csak összehasonlításképpen, amikor másfél éve nyáron elmentem egy hétre nyaralni, akkor utána nem győztem felzárkózni a fórum olvasgatásával, több oldalnyi friss hozzászólásos topic volt. most is kb egy hete nem olvastam, de alig fél oldal van csak... hát létezhet csendes kihalt fórum is. (csak kérdés, hogy minek?)
|
szomb. feb. 24, 2007 17:38 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
blueye írta: guni. írta: Mint láthatod ide már nem ír senki...
Guni Dehogynem: Te, foki, én.... Én is bátorkodom...
|
szomb. feb. 24, 2007 14:55 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Igazándiból tök mindegy, annyi a különbség, hogy most nem itt van az off-topic, hanem itt: http://warezlinks.eu/bb/viewforum.php?f=27
Guni
|
szomb. feb. 24, 2007 14:20 |
|
|
GazVezir
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1319 Tartózkodási hely: Éppen itt :)
|
Hát srácok, igazán sajnálom, hogy elmentek, hiányozni fogtok, na . Megragadnám a lehetőséget és minden jót kívánok nektek a továbbiakban, bárhol is legyetek az internet kusza hálójában!
A fórum miatt ne tessék aggódni, azt hiszem megéltünk egy nagy, gyökereket érintő változást. Csak nézzétek meg a történelmet, ha nekem nem túl hihetőek utóbb írt szavaim.
|
szomb. feb. 24, 2007 0:59 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
guni. írta: Mint láthatod ide már nem ír senki...
Guni
Dehogynem: Te, foki, én....
|
pén. feb. 23, 2007 8:58 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Mint láthatod ide már nem ír senki...
Guni
|
pén. feb. 23, 2007 0:09 |
|
|
foki
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 544 Tartózkodási hely: Csatlakozott: 2001.07.23., Hétfő, 08:27
|
foki írta: Segítsetek, lécci! Valamilyen, bármilyen mobiltelefonos munkát keresek. Akár kereskedésben, akár kiszállításban, akár szolgáltatónál stb. Előre is köszi
még minig aktuális a munkakeresésem...
tudtok-e segíteni?
köszi
|
csüt. feb. 22, 2007 18:03 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Nem értettem a kevés hozzászólás okát, benéztem ide, elszomorodtam.
El is mentem és megvettem a w850i-t.
|
csüt. feb. 15, 2007 14:57 |
|
|
Andrei
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1448 Tartózkodási hely: Brüsszel, Belgium
|
Al Bundy írta: Lehet, hogy nagy baromságot kérdezek, de látom, hogy a Chello-s modemem a gép kikapcsolt állapotában is kommunikál a géppel (persze csak ha áram alatt van). Ezek szerint lehetséges valamilyen módon használni a hálózati ébresztés funkciót?
Az van, hogy a modem érzékeli, hogy van egy élő kapcsolat (terhelhető végpont) és pingeli, hogy tud-e kiosztani neki tartományt vagy nem. Magyarán a modem érzékeli, hogy egy cucc rá van kötve. Megpróbál neki adni egy IP címet, de ha az nem veszi fől, akkor odadobja a következő csatlakozónak azt és nem tartja fent a kikapcsolt gépnek. Amióta az készenlétes alaplapok elterjedtek, mindig van kakaó a modemen, ugyanis elvileg hálózatról is fel lehet a gépeket ébreszteni. (LAN WAKE UP).
Szóval semmi külöünleges, csak jó a modem.
|
kedd feb. 13, 2007 7:52 |
|
|
Andrei
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1448 Tartózkodási hely: Brüsszel, Belgium
|
Úgy látom, hogy néha elszabadul itt a pokol. Örülök, hogy lemaradtam a marakodásról.
|
kedd feb. 13, 2007 7:47 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
mz írta: Ezennel én is elbúcsúzom egy jó időre.
Szintén az LX-es időktől voltam itt, csak anno más néven. A hosszú-hosszú évek alatt kialakult itt egy nagyon jó kis társaság, akik önzetlenül segítettek egymásnak mobilos és OFF témákban egyaránt. Sajnálom, hogy így alakult, de mivel a törzsgárda remekül szét lett verve az utóbbi időben, bekövetkezett az, ami már jó néhányszor téma volt, csak eddig sosem lett belőle semmi, betelt a pohár és a törzsgárda döntő többsége átköltözött máshová. Lehet kőkeményen képviselni azt az álláspontot, hogy nem baj, néhány fórumozó távozása nem fog meghatni (emlékszel Sy?), de itt sokkal többről van szó, mint néhány emberről. Azt hiszem, ez már igen jól meglátszott a tegnapi Terminál statisztikában, az új hozzászólások számában és a következő időszakban még inkább látható lesz. Lehet azt mondani, hogy nem kár a távozó emberekért, mert csak az OFF miatt jártak ide vagy lehet azt mondani, hogy igen, elmentek, de majd idővel úgyis visszajönnek, ám máris hozzátenném, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint ebből szerintem nem sok minden lesz, mert az új helyen nagyon is jól működik a dolog, mint anno a Terminál fénykorában. Akik itt az OFF-ban voltak, a mobilos témákhoz is hozzászóltak, útbaigazították a kérdeseket feltevő vas-tagokat, segítettek nekik. Mostantól pár emberre hárul ez a feladat, akik úgy döntöttek, maradnak. Logikusan belegondolva azonban igen jó esély van rá, hogy ők sem fogják ezt sokáig csinálni egy, már félig halott fórumon, ha mégis, akkor sok szerencsét és türelmet kívánok nekik hozzá. Lehet azt mondani, hogy majd jönnek új emberek (igen jönnek), de mire ismét kialakul itt egy új törzsgárda, ami előre viszi a fórumot (már ha egyáltalán kialakul a jelenlegi feltételek mellett), az nem máról holnapra fog megtörténni, hanem hosszú-hosszú hónapok, esetleg évek alatt. Végül nem kívánom megismételni azt, amit már megtettek előttem páran a cenzúra részről. Választ úgysem kapna rá senki, mert a 2 betűs cenzor, aki eddig mindig hangot adott a véleményének függetlenül annak okától, most halkan lapul, mint nyuszi a fűben, így csak annyit mondok én is búcsúzóul: Viszlát és köszönöm mindenkinek az elmúlt évek alatt kapott segítséget!
Üdv: mz Lehet menni, hiszen nem kötelező itt fórumozni. Aki nem képes megérteni és elfogadni, hogy vannak (kezdettől fogva) tabu témák, azokért (ne haragudj meg, nem a személyed ellen szól ez, hiszen tisztellek) egészen egyszerűen NEM KÁR!
Kívánom, hogy sikerüljön máshol jobban a dolog és ne legyen soha olyan gond, mint amit itt nem voltatok/vagytok hajlandók megérteni.
Mellesleg - talán emlékeznek a régiek, akik már tagok voltak a legutóbbi fórummotor-váltáskor - Sy az én (többszöri) kérésemre engedte az OFFtopic megnyitását/létét, szigorú, előre lefektetett feltételekhez kötve azt.
Jó volt, hogy itt voltatok, talán - remélhetőleg - találkozunk még újra itt...
|
hétf. feb. 12, 2007 6:34 |
|
|
BrOnZ
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 3846 Tartózkodási hely: warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF topic
|
Sy írta: Évek óta ezt írtam. Aki politzálni akar, tegye ezt máshol. Nem sok egyéb témában vannak korlátozva a hozzászólók, de ez a szabály évek óta létezett, létezik. Örülök, hogy végre megértettétek, de hogy ezen miért kell megsértődni... Mindegy, ez a jó az Internetben, azt az oldalt nyitod meg, amelyiket csak akarod.
Több véleményem nincs. Nekem még van egy utoljára... Pontosan te írtad, hogy nem akartad megvárni, a két óra múlva bekövetkező "politizálást". Ergo a tett elkövetése előtt hoztál ítéletet (vissza)élve a hatalmaddal. Mivel nem velem szemben történt, elhiheted, hogy nem a személyes "sértődés" vezet. Te előre tudtad, hogy rosszul fognak viselkedni, és emiatt már ítélkeztél is. Itt követtél el egy óriási hibát. Én mindössze azért borítottam le, nehogy hasonló algoritmus alapján az általam véletlenszerűen leütött billentyűkből kihozz egy politikai hozzászólást és kitilts amiatt, hogy szerinted én mire gondoltam, miközben mást írtam... Ehhez a "félelemgenerátorhoz" nem kívántam asszisztálni. Egy-két ilyen rendszert már túléltem, elég volt belőle.
Egy kérdést tennék fel mindösszesen:
Miért kellett kitörölni a két elköszönő topicomat, amikor abban semmilyen politika nem volt? Ez az amin én tényeg "megsértődtem". (ha már ezt a kifejezést használtad) Egyébiránt nem sértődésről van|volt szó, hanem arról, hogy vannak reménytelen helyzetek és emberek.
Az off topicba nem írhattam, mert az Off-ot éppen te zártad be, és amikor írtad, hogy kinyitod, akkor sem tetted...
Örülök egyébként, hogy örülsz, hogy megértettük... Miután mindenki örül, minden rendben van. Az offról pedig azt hiszem, hogy leveheted a kiemelt státuszt, nem lesz többet szükség rá.
És bronzi tényleg befejezte itt. Ünnepélyesen felkérlek Sy, hogy ha mégegyszer beírnék ide akármit, vedd el az írásjogom. Komolyan! (akár most is) A nickemet csak azért nem törlöm, mert nem szeretném, ha bárki visszaélne vele.
Sziasztok.
|
vas. feb. 11, 2007 9:40 |
|
|
Wiki
Site Admin
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 18:31 Hozzászólások: 3429 Tartózkodási hely: IV.
|
mz írta: mert a 2 betűs cenzor, aki eddig mindig hangot adott a véleményének függetlenül annak okától, most halkan lapul, mint nyuszi a fűben
Évek óta ezt írtam. Aki politzálni akar, tegye ezt máshol. Nem sok egyéb témában vannak korlátozva a hozzászólók, de ez a szabály évek óta létezett, létezik. Örülök, hogy végre megértettétek, de hogy ezen miért kell megsértődni... Mindegy, ez a jó az Internetben, azt az oldalt nyitod meg, amelyiket csak akarod.
Több véleményem nincs.
|
vas. feb. 11, 2007 1:07 |
|
|
Atos
arany tag
|
Bye...
|
kedd feb. 06, 2007 22:13 |
|
|
CyberDragon
platina tag
|
"Ó, b... meg", "börtönbe megyünk, haver!" - videó
A londoni The Sun bulvárlap kedden leközölte két amerikai pilóta beszélgetését, akik harc közben tévedésből megöltek egy brit katonát Irakban.
Nem is a pilóták, hanem a szervezés hiánya
----- Üdv! CyberDragon
|
kedd feb. 06, 2007 13:47 |
|
|
Bányászbéka
arany tag
|
Üdv!
Átköltözök én is olvasni.
Sziasztok!
|
kedd feb. 06, 2007 12:14 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Ezennel én is elbúcsúzom egy jó időre.
Szintén az LX-es időktől voltam itt, csak anno más néven. A hosszú-hosszú évek alatt kialakult itt egy nagyon jó kis társaság, akik önzetlenül segítettek egymásnak mobilos és OFF témákban egyaránt. Sajnálom, hogy így alakult, de mivel a törzsgárda remekül szét lett verve az utóbbi időben, bekövetkezett az, ami már jó néhányszor téma volt, csak eddig sosem lett belőle semmi, betelt a pohár és a törzsgárda döntő többsége átköltözött máshová. Lehet kőkeményen képviselni azt az álláspontot, hogy nem baj, néhány fórumozó távozása nem fog meghatni (emlékszel Sy?), de itt sokkal többről van szó, mint néhány emberről. Azt hiszem, ez már igen jól meglátszott a tegnapi Terminál statisztikában, az új hozzászólások számában és a következő időszakban még inkább látható lesz.
Lehet azt mondani, hogy nem kár a távozó emberekért, mert csak az OFF miatt jártak ide vagy lehet azt mondani, hogy igen, elmentek, de majd idővel úgyis visszajönnek, ám máris hozzátenném, hogy a dolgok jelenlegi állása szerint ebből szerintem nem sok minden lesz, mert az új helyen nagyon is jól működik a dolog, mint anno a Terminál fénykorában. Akik itt az OFF-ban voltak, a mobilos témákhoz is hozzászóltak, útbaigazították a kérdeseket feltevő vas-tagokat, segítettek nekik. Mostantól pár emberre hárul ez a feladat, akik úgy döntöttek, maradnak. Logikusan belegondolva azonban igen jó esély van rá, hogy ők sem fogják ezt sokáig csinálni egy, már félig halott fórumon, ha mégis, akkor sok szerencsét és türelmet kívánok nekik hozzá.
Lehet azt mondani, hogy majd jönnek új emberek (igen jönnek), de mire ismét kialakul itt egy új törzsgárda, ami előre viszi a fórumot (már ha egyáltalán kialakul a jelenlegi feltételek mellett), az nem máról holnapra fog megtörténni, hanem hosszú-hosszú hónapok, esetleg évek alatt. Végül nem kívánom megismételni azt, amit már megtettek előttem páran a cenzúra részről. Választ úgysem kapna rá senki, mert a 2 betűs cenzor, aki eddig mindig hangot adott a véleményének függetlenül annak okától, most halkan lapul, mint nyuszi a fűben, így csak annyit mondok én is búcsúzóul:
Viszlát és köszönöm mindenkinek az elmúlt évek alatt kapott segítséget!
Üdv:
mz
|
kedd feb. 06, 2007 10:05 |
|
|
Andree
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 204 Tartózkodási hely: Gébics eszperszó
|
Még az LX-es időkben kezdtem olvasgatni a fórumot, és elég régóta
regisztrált tag is vagyok, és bár nem szóltam hozzá sokat, minden nap
elolvastam mások új írásait.
Azt hiszem, a jövőben nem szeretnék én sem ide visszajárni.
Köszönök mindenkinek mindent. Találkozunk Zsoltinál!
|
hétf. feb. 05, 2007 16:43 |
|
|
Sulla
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 999 Tartózkodási hely: on-line
|
Hát akkor én is csak elköszönni...
Szeva Sy!
|
hétf. feb. 05, 2007 16:33 |
|
|
Wagner ur
arany tag
Csatlakozott: pén. júl. 23, 2004 1:37 Hozzászólások: 481 Tartózkodási hely: Eger
|
Hardside írta: Pro primo: "A cenzúra pedig alkotmányos alapjogainkat sérti". . . . . Viszont ez nem közterület. Egy cég tulajdonában van, és innentől meghatározhatja mit tűr meg a "területén". Vagy besétálhatsz bármelyik cég/magánszemély tulajdonát képező ojjjektum területére bármikor? Ott azt csinálhatsz amit akarsz? Kétlem. Nem az ismereteid hiányosak hanem a helyzetelemzésed hibás.
|
hétf. feb. 05, 2007 4:45 |
|
|
Hardside
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 588 Tartózkodási hely: New World Disorder
|
Pro primo: "A cenzúra pedig alkotmányos alapjogainkat sérti".
Erről van szó. Mindenki aláírja a fórumszabályzat elfogadását. Az egy dolog. Azonban a magyar törvények szerint érvényesen senki nem mondhat le törvény adta jogairól saját hátrányára, akármit is ír alá. Az ilyen törvényteleséget tartalmazó szerződés SEMMIS. Ezt fel kellene fogni végre, az egy nagy lépés lenne.
Tehát akárki vagy, nem fogalmazhatsz meg és nem is érvényesíthetsz törvény-, főleg nem alkotmányellenes passzusokat.
Be lehet úgy állítani, hogy mekkora karitatív dolog ingyenesen biztosítani ez a virtuális helyet (mindjárt elvérzek a meghatottságtól), az attól még nem ad alapot törvényellenes szabályok érvényesítésére. Az ilyenek jog szerint nem érvényesíthetők.
Pro secundo: némi műveltség szükségeltetne ismerni azon tényt, miszerint ha nem politizálsz, az IS politika. Ebben az értelemben én is folyton politizálok, meg a site admin is.
Aki nem tudja, mit jelent a politika szó, jobban teszi, ha utánanéz. Olvasgat, megkérdez akadémikusokat, szakértőket, ilyesmi.
Elmélyed a témában. Aki nem tud arabusul, az ne beszéljen arabusul.
A különféle írásjogmegvonások már pusztán ennek okán is indokolatlanok voltak, a törvénytelenségük mellett.
Tehát: 1. tudd, mi az a politika, 2. tudd felismerni, mi a politika és mi nem az, 3. ha már ez megy ügyesen, rutinosan, akkor próbálj olyan szabályokat hozni, amelyek a hatályos törvényekkel összhangban vannak. ALKALMAZKODJ.
Pro tertio: mindezt úgy írom, hogy egyszer sem "politizáltam", a szó itteni, beltenyész módon eltorzított értelmében, és nem is lettem sem bannolva, sem moderálva ilyen hozzászólásért, mivel nem volt ilyen részemről.
Nem vagyok egy "sértődött érintett".
Úgyhogy most benézett a ló az ablakon, ami már rég' várható és előre látható volt. Persze, tudjuk, senki nem fog hiányozni senkinek, erről kár hozzászólást írni.
|
vas. feb. 04, 2007 13:43 |
|
|
Micuir
arany tag
Csatlakozott: szomb. máj. 08, 2004 13:29 Hozzászólások: 425 Tartózkodási hely: Tolna megye
|
Mától én is elbúcsúzom innen. Sajnálom, mert még az lx-es idők óta vagyok itt, de a csapat szétverésével nekem is betelt a pohár.
Véleményem szerint nagyfokú intoleranciára, beszűkültségre, esetleg elvtelen képmutatásra vall a vezetés jelenlegi álláspontja, amely megmarad a ferencjózsefi "Minden nagyon jó, minden nagyon szép, mindennel meg vagyok elégedve" állaspontnál.
Tudomásul kellene venniük, hogy az országban történtek folytán a politika minden eddiginél jobban beleavatkozott az emberek életébe, akár a megszorító intézkedésekre, akár a tüntetésekre és egyéb megnyilvánulásokra gondolunk.
Nyilvánvaló, hogy ez megjelenik az emberek mindennapi társalgásában IRL és URL pedig belefolyik egy direkt társalgási céllal létrehozott topicba.
A cenzúra pedig alkotmányos alapjogainkat sérti, elvégre mindenki képes volt a szólásszabadság nyújtotta határokon belül maradni, úszítás, gyűlöletkeltés nem folyt.
Viszlát!
|
vas. feb. 04, 2007 11:24 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
skynet írta: aktiváltam a .gúnár. felhasználót!
Köszönöm!
|
szomb. feb. 03, 2007 18:59 |
|
|
tibuu
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1512 Tartózkodási hely: Szolnok
|
skynet írta: aktiváltam a .gúnár. felhasználót!
Engem is aktiválthatnál mert nekem se jött meg a hitelesító e-mail.
Köszi
|
szomb. feb. 03, 2007 15:56 |
|
|
CineDOG
a fórum lelke
Csatlakozott: csüt. ápr. 15, 2004 16:31 Hozzászólások: 8493 Tartózkodási hely: Nem találom a helyem...
|
.gúnár. írta: mz írta: A mai nappal én is beszálltam a klubba. Foly. köv. CineDOG oldalán. Egyelőre még fogom olvasni a Terminál fórumot, de mivel az innen elüldözött törzsgárda (CineDOG, BrOnZ és a többiek) már amott vannak, rövidesen én is lelépek innen, mert ott legalább lehet írni mindenről, nem úgy mint itt, hogy mindenben csak a politikát látja a fórum 2 betűs moderátora. Én nem tudok beszállni, mert nem jön meg a hitelesítő mail.
Bizonyos helyekre néha nem megy el a hitelesítő.
Írni kell nekem emailt, hogy mi a felhasználónév, és én hitelesítem.
|
szomb. feb. 03, 2007 11:53 |
|
|
Gafly
gyémánt tag
|
> annyi a mazsola, meg a vasárnapi autós az utakon...
Pont most lattam egy totalkarosra tort kocsit (nem
Suzuki). Fenyes nappal, **** egyenes uton hatulrol
belerongyolt a buszegalloban allo buszba.....
|
szomb. feb. 03, 2007 11:48 |
|
|
Czumy
gyémánt tag
|
kerelyfe írta: Czumy írta: Komolyan mondom, Neked a legjobb. Írigyellek is érte - bár tudom, nem kimondottan illedő e cselekedet a részemről... Akkor Te egy igazi "békebeli plebános" vagy. Ööö, hmmm... mi is a pontos megszólítás, ill. a "beosztásod"? Református lelkész vagyok. Biztos vagy te benne? Van +/- oldala is a történetnek. Te egy 8/10/12 órás műszak után hazamész és kész. Nekem tényleg 0-24-ben szolgálatkésznek kell lennem. A lakásom, az irodám. Biztos nem irigykedsz, mikor -10 fokban temetek, ráadásul öngyilkost? Hmmm... De vannak szép dolgok. Például idén szép kihívás lesz a templomépítés. Itt jegyzem meg, hogy adományokat a templom építésére elfogadunk. Részletek PÜ-ben.
Igen, a "mínuszos" oldalról megfeledkeztem.
Gondolom, ez templom felépíttetése sem kisebb macera, mint házat építeni... Akkor PÜ-ben kérhetek részleteket...?
|
szomb. feb. 03, 2007 11:48 |
|
|
mz
írásjog megvonva
Csatlakozott: szer. júl. 06, 2005 8:06 Hozzászólások: 2248 Tartózkodási hely: Medve, Mákoska és Sy mentes övezet
|
Nálam Gmailre szinte azonnal megjött, többnyire a TVN-nek és a Freemailnek van némi fázis késése tapasztalataim alapján.
|
szomb. feb. 03, 2007 11:32 |
|
|
.gúnár.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4374 Tartózkodási hely: c:\windows
|
mz írta: A mai nappal én is beszálltam a klubba. Foly. köv. CineDOG oldalán. Egyelőre még fogom olvasni a Terminál fórumot, de mivel az innen elüldözött törzsgárda (CineDOG, BrOnZ és a többiek) már amott vannak, rövidesen én is lelépek innen, mert ott legalább lehet írni mindenről, nem úgy mint itt, hogy mindenben csak a politikát látja a fórum 2 betűs moderátora.
Én nem tudok beszállni, mert nem jön meg a hitelesítő mail.
|
szomb. feb. 03, 2007 11:29 |
|
|
mz
írásjog megvonva
|
A mai nappal én is beszálltam a klubba. Foly. köv. CineDOG oldalán.
Egyelőre még fogom olvasni a Terminál fórumot, de mivel az innen elüldözött törzsgárda (CineDOG, BrOnZ és a többiek) már amott vannak, rövidesen én is lelépek innen, mert ott legalább lehet írni mindenről, nem úgy mint itt, hogy mindenben csak a politikát látja a fórum 2 betűs moderátora.
|
szomb. feb. 03, 2007 10:51 |
|
|
Rozso
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 2934 Tartózkodási hely: Kecskemét/Budapest
|
Na jó, akkor próbáljuk meg!
Én ugyan soha nem politizáltam itt, de a sorban lelépő emberek hiánya miatt én is reisztráltam Cinedognál és nála folytatom az OFF-olást (már elég sokan vagyunk ott innen). Eleinte párhuzamosan ezzel az OFF-al, aztán ha sikerül mindannyiunknak átjönni akkor csak ott.
www.warezlinks.eu -> McDuma fórum -> OFF TOPICOK GYŰJTEMÉNYE
|
szomb. feb. 03, 2007 10:08 |
|
|