Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: kedd nov. 19, 2024 12:07

Hozzászólás a témához  [ 543 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Következő
SonyEricsson P990: 3G, WiFi, 2 megapixel, QWERTY billentyűk 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
blueye írta:
Úgy lehet rájönni, hogy pl. most elfelejtettem digitkamerát vinni a négynapos túrára. P990-nel fotóztam, Mem. kártya preferált beállítással és egyszercsak a telefon memóriájára kezdett írni.

Nálam azért ennyire nem egyértelmű, mert ha használnám is fényképezésre, és be is telne a 4 GB mem, akkor sem próbálnám használni a beépített filekezelőt, mert ****-t sem ér... :wink:
Természetesen külső filekezelővel tökéletesen működik R9F esetében is a törlés...

Igazán csak azt akartam jelezni, hogy miként kerül kép a tel. memóriába.

kedd máj. 01, 2007 21:59
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
blueye írta:
Úgy lehet rájönni, hogy pl. most elfelejtettem digitkamerát vinni a négynapos túrára. P990-nel fotóztam, Mem. kártya preferált beállítással és egyszercsak a telefon memóriájára kezdett írni.

Nálam azért ennyire nem egyértelmű, mert ha használnám is fényképezésre, és be is telne a 4 GB mem, akkor sem próbálnám használni a beépített filekezelőt, mert ****-t sem ér... :wink:
Természetesen külső filekezelővel tökéletesen működik R9F esetében is a törlés...

simico írta:
Érdekes, fentieket olvasva most kipróbáltam és én simán tudom törölni a képeket a telefon memóriájából a beépített fájlkezelővel :roll: Bepipálom a kép elötti kockát, aztán a menüből törlés, megerősítő kérdésre igen és simán kitörli. R9EA001

Igen, de az R9F-ről volt szó, annál nem működik valamiért... :?

kedd máj. 01, 2007 21:51
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Érdekes, fentieket olvasva most kipróbáltam és én simán tudom törölni a képeket a telefon memóriájából a beépített fájlkezelővel :roll: Bepipálom a kép elötti kockát, aztán a menüből törlés, megerősítő kérdésre igen és simán kitörli. R9EA001

kedd máj. 01, 2007 19:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Ebydr írta:
Üdv!

R9F akármi szoftver-tulajok!

Ti tudtok fényképet törölni a teló memóriából? Mert én nem. Csak úgy lehet megoldani, hogy áthelyezés mem.kártyára, és onnan delete, ami vicc

Hát, hogy erre hogyan jöttél rá...

Egyrészt a fényképezőt is ritkán használom, de akkor is a mem kártyára menti, de még ha nem is így lenne, akkor sem használnám soha a gyári filekezelőt, mert 20 fillért nem ér... :)
Javaslom Neked is, egy filekezelő telepítését... :wink:

kedd máj. 01, 2007 18:04
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Üdv!

Ti tudtok fényképet törölni a teló memóriából? Mert én nem. Csak úgy lehet megoldani, hogy áthelyezés mem.kártyára, és onnan delete, ami vicc

Hát, hogy erre hogyan jöttél rá...

Egyrészt a fényképezőt is ritkán használom, de akkor is a mem kártyára menti, de még ha nem is így lenne, akkor sem használnám soha a gyári filekezelőt, mert 20 fillért nem ér... :)
Javaslom Neked is, egy filekezelő telepítését... :wink:

kedd máj. 01, 2007 16:06
arany tag

Hozzászólás 
Üdv!

kedd máj. 01, 2007 14:22
arany tag

Hozzászólás 
blueye írta:
BoGar írta:
blueye írta:
BoGar írta:
Zoltanfi írta:
Mi lehet a megoldás erre a zsebproblémára? :lol:

Valamelyiket el kell adni. :D
(Bár én beszélek? Szintén 3 telót hordok magammal.)

Te jó ég!
2 munkahely plusz egy magán?

Majdnem! 1 munkahely 2 saját. :D (Hosszú történet, miért van kettő.)

OFF
Lehet, hogy sejtem (bár több magyarázat is van).

Küld el a tippet pü-ben. Aztán majd megmondom, talált-e valamelyik, vagy nem. Ill megmondom az igazat. :D

pén. ápr. 27, 2007 17:47
arany tag

Hozzászólás 
simico írta:
blueye írta:
Te jó ég!

Ha én az összes "kacatot" (3 teló, pda, blackberry) magamra aggatom, akkor bizony leesik rólam a gatyám :lol: (sajna elég vékony vagyok) Pont ezért nem is szoktam magamra aggatni mindet.

Én is vékony vagyok, és PDA nekem is van. De az csak hátizsákban. Övtáskám van, erre rakom mostanság a két saját telót, a céges zsebben van.

pén. ápr. 27, 2007 17:45
gyémánt tag

Hozzászólás 
simico írta:
blueye írta:
Te jó ég!

Ha én az összes "kacatot" (3 teló, pda, blackberry) magamra aggatom, akkor bizony leesik rólam a gatyám :lol: (sajna elég vékony vagyok) Pont ezért nem is szoktam magamra aggatni mindet.

Na akkor rám még sok minden elférne (192 cm, 96 kg). :lol:

pén. ápr. 27, 2007 11:28
gyémánt tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Te jó ég!

pén. ápr. 27, 2007 11:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
BoGar írta:
blueye írta:
BoGar írta:
Zoltanfi írta:

Te jó ég!

OFF
Lehet, hogy sejtem (bár több magyarázat is van).

pén. ápr. 27, 2007 10:42
arany tag

Hozzászólás 
blueye írta:
BoGar írta:
Zoltanfi írta:

Te jó ég!

pén. ápr. 27, 2007 10:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
BoGar írta:
Zoltanfi írta:

Te jó ég!

pén. ápr. 27, 2007 7:46
arany tag

Hozzászólás 
Zoltanfi írta:

pén. ápr. 27, 2007 7:37
a fórum lelke

Hozzászólás 
blueye írta:
Huhhhhhhhhhh, mekkora van neked :?: :wink:

Nagy.
Még 1 doboz cigi is elfér mellette... :wink:

pén. ápr. 27, 2007 0:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ebydr írta:
blueye írta:
simico írta:
Ti hogyan, miben hordjátok?

Én ebben:
Ericsson gyári tok, fekete, vízszintes övtáska, IEC-20

Kicsit kicsi a zárszerkezet, ezért nehézkes a mágneses zárása, de amúgy szerintem tökéletes megoldás.

Nincs kizárva, h én vagyok az ultrabéna... De nekem egy csomószor benyomódik vmi gomb, ha csörög a teló, és kiveszem az övtáskából. Vagy kinyomódik, vagy elQbb felveszem véletlen... Nektek nincs ilyen?

Nekem nincs. Én úgy teszem be a telót, hogy a hátlap van kifele és a teteje néz előre.
Te milyen irányban teszed be a telefont?

csüt. ápr. 26, 2007 21:47
arany tag

Hozzászólás 
blueye írta:
simico írta:

Én ebben:

Kicsit kicsi a zárszerkezet, ezért nehézkes a mágneses zárása, de amúgy szerintem tökéletes megoldás.

Nincs kizárva, h én vagyok az ultrabéna... De nekem egy csomószor benyomódik vmi gomb, ha csörög a teló, és kiveszem az övtáskából. Vagy kinyomódik, vagy elQbb felveszem véletlen... Nektek nincs ilyen?

csüt. ápr. 26, 2007 21:32
gyémánt tag

Hozzászólás 

Kép

csüt. ápr. 26, 2007 18:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Én farmerzsebben. Nem hátul, hanem elől...

Ott nekem már nem férne el... :wink: :lol:

csüt. ápr. 26, 2007 17:57
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
simico írta:

Huhhhhhhhhhh, mekkora van neked :?: :wink:

csüt. ápr. 26, 2007 16:11
a fórum lelke

Hozzászólás 
simico írta:

csüt. ápr. 26, 2007 12:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
simico írta:

Én ebben:

csüt. ápr. 26, 2007 12:28
gyémánt tag

Hozzászólás 

Gondolkodom valami normális, tartós tok beszerzésén, mert melóhelyen az állandó farzsebbe berakás-kirakás kezd fárasztó lenni (főleg amikor tízpercenként el kell rohanni valahova), munkába jövet-menet meg kénytelen vagyok a táskába rakni (kis fővárosunk legforgalmasabb buszjáratán nem kockáztatom meg a nadrágzsebben hordást).

csüt. ápr. 26, 2007 11:43
a fórum lelke

Hozzászólás 
blueye írta:
...Ráadásul (gondolom) ez egy utólag nem bővíthető memória, így pénzzel se lehet megoldani. :cry:

Jól gondolod, ez sehogyan sem bővíthető. :(

Egyébként biztosan látták, de mint írtam, így nem kell gondolkodni azon, hogy mi legyen a következő fejlesztés, ami miatt lecseréled a telódat... :(

csüt. ápr. 26, 2007 8:31
ezüst tag

Hozzászólás 
hihi, előre várom hogy a megszállotak készítsenek valami patchet a telefonhoz :lol:

csüt. ápr. 26, 2007 8:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Persze mi mind egy oldalon állunk, így nekünk természetes, hogy ezzel hibáztak.
De a másik oldalon a fejlesztők a tesztelés időszakában nem látták hogy a rendszer betöltése után ilyen kevés op. mem. marad :?:
Ráadásul (gondolom) ez egy utólag nem bővíthető memória, így pénzzel se lehet megoldani. :cry:

csüt. ápr. 26, 2007 6:25
a fórum lelke

Hozzászólás 
simico írta:
Szerintem ennek ilyen "spóroljunk 2 forintot a kisebb memóriával" című marketinges/pénzügyes oka lehet.

Igen, vagy ez az oka, vagy az, hogy a következő ilyen kategóriájú telóban már annyi lesz, hogy emiatt megvedd... :(

szer. ápr. 25, 2007 21:58
vas-tag

Hozzászólás 
kocka86 írta:
várható a 011es soft belátható időn belül?
A T-s szervizben azt mondták nekem, hogy még tesztelés alatt sem áll náluk az új soft, szóval: nem várható." :(

szer. ápr. 25, 2007 20:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Lehet hogy a címzéssel van probléma 64 MB-osnál nagyobb operatív memóriánál :?:

Azzal biztosan nem (az lenne csak az igazi visszalépés ahhoz a Symbian-hoz képest, amire én még utoljára fejlesztettem :P ). Szerintem ennek ilyen "spóroljunk 2 forintot a kisebb memóriával" című marketinges/pénzügyes oka lehet.

szer. ápr. 25, 2007 19:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
simico írta:
A "visszafejlődés" így tárgytalan, azt egy közös, nem dinamikusan felosztott memória esetére értettem volna (a dinamikusan felosztotthoz képest) - de mint aztán kiderült, itt nem erről van szó.

Azért remélem az operatív memória kezelésén javítanak még, mert ez a 8-10MB elég gyengusz a mai memóriazabáló progik mellett :(

Valóban bele kellett volna férnie egy 128 MB-os operatív memóriának a fejlesztésbe.
Lehet hogy a címzéssel van probléma 64 MB-osnál nagyobb operatív memóriánál :?:

szer. ápr. 25, 2007 12:34
gyémánt tag

Hozzászólás 
A "visszafejlődés" így tárgytalan, azt egy közös, nem dinamikusan felosztott memória esetére értettem volna (a dinamikusan felosztotthoz képest) - de mint aztán kiderült, itt nem erről van szó.

Azért remélem az operatív memória kezelésén javítanak még, mert ez a 8-10MB elég gyengusz a mai memóriazabáló progik mellett :(

szer. ápr. 25, 2007 11:40
a fórum lelke

Hozzászólás 
simico írta:
Na, közben a huszonnyolcadik eldugott aloldalban való turkálás után végre megtaláltam az SE honlapján a választ.

Remek, akkor már nem kell elmagyarázzam... :)
Én ezt nem látom visszafejlődésnek, a PC-k körében ezt már több, mint 10 éve használják, hogy külön gyors memória van a műveletek elvégzéséhez, és külön ennél sokkal lassabb az adattároláshoz.
A P990-ben van egy 64 MB-os RAM, amiből 50-et tényleg lefog az OS, számomra érthetetlen okokból, és van egy szerintem 128 MB-os áram nélkül sem felejtő mem chip, amin van maga a Symbian rendszer, és a "C" meghajtó...

szer. ápr. 25, 2007 10:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na, közben a huszonnyolcadik eldugott aloldalban való turkálás után végre megtaláltam az SE honlapján a választ. Valóban külön (és különböző típusú) memória(chip) van háttértárnak és operatív memóriának.

Idézet:
3. User storage disk C: Disk C: is like hard disk in your desktop computer. You can use it to store different kinds of files and install 3rd party applications. The system uses it to store its settings and databases (like Contacts database or Calendar database). ... The size of this disk available for the user in UIQ 3 smartphones is about 80 MB. Disk C: uses Flash memory, which means that its contents are fully secure even if you remove the battery as Flash chips preserve their contents without any current supplied.

...

5. Operating memory - RAM This is a separate memory that works exactly the same way as RAM memory in your PC. You can't install any applications or data in it. This memory is used for execution of the operating system and applications. P990, M600 and W950 contain 64 MB RAM.

Akkor már csak azt nem tudom, hogy a 64MB operatív memóriából mi a túró eszik meg 54MB-ot :?: :shock: Ennyire elhízott a Symbian/UIQ3? Anno 10MB-ban simán elfutott az egész rendszer... Így viszont rakhattak volna bele több memóriát is :?

szer. ápr. 25, 2007 10:09
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi, szerintem félreérted a dolgot vagy én értek félre valamit :)

Régen az Epoc és Symbian alapú rendszerekben ugyanaz a memória szolgált adattárolásra és programfuttatásra is. Ezt dinamikusan kezelte a rendszer, azaz folyamatosan az igényeknek megfelelően osztotta fel háttértár és operatív memória részre. A windows alapú pda-kban ez jelenleg is így működik. És bizony, áram nékül elveszett/elveszik a tartalma, ezért nem szabad hagyni totálisan lemerülni a fő akkut, illetve a backup akkut (ha van).

Feltételeztem, hogy a p990i-ben is csak egy írható/olvasható memória van és az van felosztva adattároló és operatív részre. Ha nem, akkor viszont kíváncsi vagyok hogy összesen hány darab és mekkora egyenkénti méretű, milyen célra használt memória van benne. Mert a programok futtatására rendelkezésre álló ~9MB egy kissé nevetséges (a 10 évvel ezelötti Epoc32 oprendszeres Series 5 pda-mban ennél több állt rendelkezésre, pedig akkor nem nagyon voltak memórizabáló progik meg multimédia és egyebek).

szer. ápr. 25, 2007 9:51
a fórum lelke

Hozzászólás 
simico írta:
Ez tényleg így van (azaz már nem dinamikusan van felosztva a memória, ami ha tényleg így van akkor szvsz egy nagy baromság és visszalépés) vagy csak nálam nem akarja az igazságot a gép?

Mint a számítógépeknél is, ennél is teljesen külön van a RAM, és a többi memória. A RAM 64 MB-os, és kizárólag a futó programok vannak jelen, ez a memória azért kell, mert SOKKAL gyorsabb, mint az adattárolásra beépített memória.

Nem igazán értem, hogy ebben mi a visszalépés, teljesen természetes, hogy adattárolásra számítógépeken sem a RAM-ot használod, mert kikapcsoláskor elveszik a tartalma... :wink:

szer. ápr. 25, 2007 8:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na, akkor most megint felrakok egy hülye kérdést (bár tudom, hogy hülye kérdés nincs, csak hülye kérdező :D).

Amikor én még legutoljára (fiatalabb, lelkesebb koromban) mélyebben foglalkoztam a Symbian (és elődje: EPOC) oprendszerrel, akkor a gépekben levő RAM dinamikusan volt megosztva az operatív memória és a háttértár ("belső lemez") között - pont úgy, mint most a windows-os pda-knál. Azaz ha jól telepakoltad dokumentumokkal és programokkal a gépet, akkor kevés operatív memória maradt a progik futtatására, ha viszont alig raktál valamit a gépre, akkor jó sok operatív memóriád volt (azaz egy csomó programot lehetett egyidőben futtatni, illetve a memóriazabáló progikkal sem volt gond).

Viszont most ahogy nézegetem a P990i-ben levő rendszert, itt mintha mindez nem így történne, látszólag mintha nem dinamikusan lenne felosztva a 64MB az operatív memória és a belső lemez között. Legalábbis akármit is csinálok a belső C: lemezen fixen ott marad 43MB szabad hely, miközben az operatív memória szépen elfogy (agile, böngésző és zenehallgatás együtt már sok volt) és szépen bezár minden progit.

Ez tényleg így van (azaz már nem dinamikusan van felosztva a memória, ami ha tényleg így van akkor szvsz egy nagy baromság és visszalépés) vagy csak nálam nem akarja az igazságot a gép?

szer. ápr. 25, 2007 8:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
Van egy gondom:

A tel. könyvemet egy másik SE telefonról küldtem át a 990-re. Korrektül mutat mindent ha a 990 tel. könyvét nézem, de ha hívás van, akkor pl. az á betű helyett egy téglalap jelenik meg. Miért?

Megoldódott. Okulásul:
A SIM-en is rajta voltak a nevek és onnan ''szedte'' a téglalapokat.

kedd ápr. 24, 2007 12:20
gyémánt tag

Hozzászólás 
simico írta:
blueye írta:
Nekem is így van, leírnád, hogy a telefonon mit állítottál be?

Hogyne.

Köszönöm, otthon kipróbálom!

kedd ápr. 24, 2007 12:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
blueye írta:

Hogyne.

WLAN kezelőben először a menüben megnéztem a telefon MAC címét (MAC-cím menüpont alatt), majd ugyanott Új fiók menüpont (ugyanaz mint az Eszközök -> Csatl.kezelő -> menüben Beállítások -> Internetfiókok -> menüben Új fiók -> WLAN):

Fióknév: otthoni
Hálózati név (SSID): értelemszerűen a wifi router-ed SSID-je
Hitelesítés: WPA-PSK
Hálózati mód: Infrastruktúra
-> gomb második oldalra lépéshez

Adattitkosítás: TKIP
Jelmondat: a wifi router-eden beállított kulcs/jelszó
-> gomb továbblépéshez

Mentés gomb
feljön egy ablak, miszerint egy csoporthoz hozzá kell rendleni a fiókot, itt Igen gomb

kiválasztod a megfelelő csoportot, ami lehet akár az alapértelmezett Net csoport is (alapesetben a trés készülékekben ez a csoport van beállítva minden netes programban (böngésző, emil, stb), azaz az ebben a csoportban levő internetkapcsolatokat fogják próbálni használni).

A csatlakozáskezelő internetfiókok ablakában át tudsz váltani a csoportok fülre, ott látod milyen csoportok vannak és ott lehet a csoporton belül a használni/próbálni kívánt internfiókok sorrendjét is változtatni. Például ha az előbb felvett wifi fiókot a Net csoportba raktad, akkor trés készülék esetén Net csoportban hasonló dolgok lesznek: T-Mobile NET GPRS, T-Mobile WLAN, webnwalk, stb, és a végén a te wifi fiókod.
Bökj rá a wifi fiókod nevére és a prioritását állítsd át 1-re, így minden neten haszűlni akaró progi először a te wifi kapcsolatodat próbálja majd használni és ha az nem elérhető, akkor próbál csak majd meg gprs-t használni.

Nekem most nincs semmilyen gprs előfizetve, így én csináltam egy "wifinet" nevű csoportot, ezt állítottam be alapértelmezettnek és ebbe raktam be az általam kézzel felvett wifi fiókokat (otthoni, munkahelyi, egyéb helyeken általam használt biztonságos kapcsolatok). Így ha otthon, melóhelyen vagy valamelyik wifis "telephelyemen" járok, akkor a böngésző automatikusan ezen wifi hálók valamelyikét fogja használni (amelyik éppen elérhető az adott helyen) és soha nem próbál meg gprs-t vagy csd kapcsolatot létesíteni.

Ahogy nemrég itt írtam, sajnos a kézzel felvett wifi kapcsolatokat nem mutatja a wlan kezelő akkor sem, ha éppen elérhetőek és "veszi a jeleiket", így sajnos egyetlen módon lehet csak tudni, hogy hatósugárban vagy-e: megy a böngésző vagy nem (illetve megoróbál más kapcsolatot használni).

kedd ápr. 24, 2007 11:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
simico írta:
blueye írta:
Most az itthoni WLAN-nal küzdök... Nem akarok alább adni a biztonsági beállításokból...

Mi a gond vele? Nekem simán megy (SSID broadcast letiltva, MAC szűrés bekapcsolva, WPA-PSK2 és TKIP titkosítás, SSID és kulcs is 30 karakter hosszú totál értelmetlen véletlen generált szám/betű kombináció :D ).

kedd ápr. 24, 2007 10:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Én dobtam a kijelzőre egy Brando fóliát, így nem a kijelzőt tapizom, csak a védőfóliát...

Természetesen én is raktam rá védőfóliát (a PDA-mhoz volt még egy tartalék, azt méretre vágtam és rányomtam :)), csak ha már ott van a teljes billentyűzet és majdnem mindent meg lehet vele csinálni, akkor olyan jó lenne ha ezekhez a kérdésgombokhoz sem kéne tapizni.

kedd ápr. 24, 2007 10:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Most az itthoni WLAN-nal küzdök... Nem akarok alább adni a biztonsági beállításokból...

Mi a gond vele? Nekem simán megy (SSID broadcast letiltva, MAC szűrés bekapcsolva, WPA-PSK2 és TKIP titkosítás, SSID és kulcs is 30 karakter hosszú totál értelmetlen véletlen generált szám/betű kombináció :D ).

kedd ápr. 24, 2007 10:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
kocka86 írta:
kis fura kérdés, lehet más számára triviális
usbs adatkábelről az aksit is lehet tölteni?
(me olyan jó volt ilyen szempontból az mpx200am)
lehet én is veszek a trénél ilyet, sok negatívumot jelent a tés szoft?

Állítható a menüből, hogy töltse vagy sem az USB kábel a telefont.

kedd ápr. 24, 2007 6:24
ezüst tag

Hozzászólás 
kis fura kérdés, lehet más számára triviális
usbs adatkábelről az aksit is lehet tölteni?
(me olyan jó volt ilyen szempontból az mpx200am)
lehet én is veszek a trénél ilyet, sok negatívumot jelent a tés szoft?

kedd ápr. 24, 2007 0:39
a fórum lelke

Hozzászólás 
simico írta:
van mégis valami trükk, hogy ne kelljen a képernyőt tapizni?

Én dobtam a kijelzőre egy Brando fóliát, így nem a kijelzőt tapizom, csak a védőfóliát...
Ha megkopik, vagy megkarcolódik, csak azt kell cseréljem, az meg 1-2e Ft, így nem igazán szoktam én sem ilyenkor elővenni a cerkát, bírja a fólia... :)

hétf. ápr. 23, 2007 23:49
a fórum lelke

Hozzászólás 
guni. írta:
Egyébként wifi-re akasztva mennyit bír kb?

Guni

Ha használod is, tehát megy a kijelző, és a net is folyamatosan, akkor nálam kb 4 órát...

hétf. ápr. 23, 2007 23:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
BoGar írta:
blueye írta:
Mire van állítva a Főmenü Eszközök Vezérlőpult Hívásbeállítások Szám kijelz./elrejt ?

Hálózati alapértelmezés. Volt. Most már átállítottam, és működik. Köszönöm szépen. (Sok még nekem ez a PDA + Telefon együtt. Pedig mindkettőt használom külön külön. Most egyben van. :D)

Szívesen. Én is még az ismerkedés fázisában vagyok: ma láttam, hogy pl. a Juventus rádió RDS-e ki tudja írni az éppen játszott szám előadóját és címét.

hétf. ápr. 23, 2007 20:28
arany tag

Hozzászólás 
blueye írta:
Mire van állítva a Főmenü Eszközök Vezérlőpult Hívásbeállítások Szám kijelz./elrejt ?

Hálózati alapértelmezés. Volt. Most már átállítottam, és működik. Köszönöm szépen. (Sok még nekem ez a PDA + Telefon együtt. Pedig mindkettőt használom külön külön. Most egyben van. :D)

hétf. ápr. 23, 2007 19:46
gyémánt tag

Hozzászólás 

hétf. ápr. 23, 2007 19:22
gyémánt tag

Hozzászólás 
BoGar írta:
blueye írta:
BoGar írta:
Megint lenne egy kérdésem. Nem működik a számkijelzés. T-nél elő van fizetve, (botrányos, hogy ezt külön pénzért elő kell fizetni,) de mégsem jelzi ki. Ez most a készülék hibája, beállítási gond, vagy T hiba lehet?

Semelyik számot sem jelzi ki vagy csak egy bizonyosat?

A enyémet másoknak.

Ahhhhhhh, so. Amikor aláírtál a t-nél mit kértél ezzel kapcsolatban?

hétf. ápr. 23, 2007 19:19
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 543 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 11  Következő