|
SonyEricsson P990: 3G, WiFi, 2 megapixel, QWERTY billentyűk
Szerző |
Üzenet |
kuncsaku
arany tag
|
Fegyverrel se tudnának engem rákényszeríteni, hogy ezt Gravity Defieldet feltegyem a telefonomra. Még a Commodore 64 Stunt Car Racer-je is színvonalasabb volt.
|
pén. jún. 15, 2007 7:15 |
|
|
ajani
arany tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 158 Tartózkodási hely: fotel
|
guni. írta: -Fut rajta a Gravity Defied? (ez nálam már egy lényeges szempont telefonvásárláskor )
Fut, de elég érdekes az irányítása. A cerkával kell egy körön belül megadni az irányt És nem is valami jól fut, kissé szaggat. Nekem a legjobban eddig a 6230i-n ment Egyébként tényleg nagyon jó játék!
Ja, nekem le van szedve a flip, lehet hogy felhajtott flippel is menne a hagyományos irányítással! Azt próbálja ki valaki más!
|
csüt. jún. 14, 2007 23:58 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
guni. írta: -A lejátszóban a számok közötti lépteteést meg lehet oldani valahogy, mint a K750-nél? Tehát tudok számot váltani úgy, hogy a zsebemben van a telefon? Ha veszel egy HPM82-t hozzá, akkor igen, anélkül szvsz nem... guni. írta: -Ha nem akarom elővenni a cerkát, sokkal bonyolultabb kezelni mint a sima SE telókat? Ha a bill-re gondolsz, akkor igen, ha az ujjal való nyomkodásra (én ezt használom) akor nem. Ehhez viszont nem árt egy minőségi kijelzővédő fólia... guni. írta: -Sebesség mennyire vészes a sima telókhoz képest?
Sajnos jóval lassabb a programok/menüpontok indítása...
|
csüt. jún. 14, 2007 23:17 |
|
|
guni.
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4173 Tartózkodási hely: Budapest-Győr Telefon: Motorola Milestone
|
Gondolkodom én is egy ilyenen, lenne pár kérdésem.
-A lejátszóban a számok közötti lépteteést meg lehet oldani valahogy, mint a K750-nél? Tehát tudok számot váltani úgy, hogy a zsebemben van a telefon?
-Ha nem akarom elővenni a cerkát, sokkal bonyolultabb kezelni mint a sima SE telókat?
-Fut rajta a Gravity Defied? (ez nálam már egy lényeges szempont telefonvásárláskor )
-Sebesség mennyire vészes a sima telókhoz képest?
Köszi: Guni
|
csüt. jún. 14, 2007 22:44 |
|
|
kuncsaku
arany tag
|
Szerintem is megérte az árát /44.900 ft / és tökéletesen megfelel a procija is, mivel nem óhajtok rajta hálózatban kvéknégyet játszani és közben a háttérban torrentezni dc-zni meg messengerezni és ezek közt alt-tabbal váltani. Nekem csak annyi kellett, hogy végre normális méretű kijelzője legyen, és testre tudjam szabni úgy a telefont ahogyan én akarom. De már csak 19 évet kell várnotok és megjelenik a RubikSonyEriccson és egy gyufásdoboz méretből kihajtogatható lesz az asztali számítógép /a hajtogatható kijelző már majdnem kész :
http://www.pcworld.hu/story.php?sid=8729 / és akkor egy mindenttudó csodálatos gép boldog tulajdonosai lehettek. Ígyenceknek Porsche, vagy Tisza márkajelzéssel
|
szomb. jún. 09, 2007 11:52 |
|
|
rendiboy
ezüst tag
|
Nekem, semmi bajom nem volt az idő alatt amíg nálam volt a P990i, egyszer se sikerült úgy lefagynia, hogy lekellett volna venni az akksit róla, nem recsegett, nem lötyögött és nem volt semmi sem ferde rajta
Csak azért adtam el, mert hála a P990-nek ráérezhettem milyen lehet egy pda és lecseréltem arra.
No meg egy kicsit lassúnak találtam a P990i-t, mondjuk erre azt mondták, hogy a Symbian miatt, amiben van valami, de az igazi oka az, hogy 208 Mhz-es proci van csak benne.
Egy szó mint száz nem rossz telefon és megérte az árát (74900).
|
pén. jún. 08, 2007 19:59 |
|
|
kuncsaku
arany tag
|
Hát aki ablakkitámasztónak használja
Az enyám nem recseg. Viszont ferde rajta a flip
|
csüt. jún. 07, 2007 19:29 |
|
|
Ck.
arany tag
|
Made in France. És biztos vagyok benne, h ami egyeseknek nem ropog, az nálam úgyanúgy ropogásnak minősülne.
|
csüt. jún. 07, 2007 15:26 |
|
|
kuncsaku
arany tag
|
Ebydr. szerintem vissza kéne vinned a boltba. Nekem összesen nem fagyott ki a telefonom 5-ször, még az első szoftverekkel se. Amióta ez a 11-es végződésű szoftverem van, egyszer se fagyott ki. Mikor kicsit próbára tettem, akkor elgondolkozott pár másodpercig, de utána kitalálta mit is kell csinálnia . Én nem bántam meg, hogy megvettem.
A fedlap nekem se recseg ropog. Kisebb pajszer kell a leszedéséhez. Ha icipicit izzad az ujjam, képtelen vagyok leszedni. Szerintem azt kellene nézni, hogy kinek milyen gyártmányú a telefonja. Úgy közelebb jutnánk ahhoz, hogy melyik széria a vacak.
|
csüt. jún. 07, 2007 7:33 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
Ebydr írta: Nem akarok kötöszködni tényleg, de 3x elolvastam amit írtál, és sem az értelmét nem értem, sem azt, hogy jön ez a témához. De legalább jól mulattál. Nálam sem recseg amúgy, pedig 3 naponta leveszem, mert állandóan lefagy, már kezd kiakasztani.
Pedig 2-szer el szoktam olvasni, mikor írom a HSZ-t, de most elolvastam harmadszor is, és még mindig értelmesnek tűnik számomra...
Melyik részét nem érted?
|
szer. jún. 06, 2007 10:29 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Ck. írta: simico írta: Ck. írta: Gondolom nem sűrűn szedted le eddig. Nem nyert. Hetente minimum kétszer SIM kártyát cserélek benne, így minimum ennyiszer le is kell szednem. A fedlap nálam nagyon passzentos, jó erő kell a levételéhez, viszont nem is recseg-ropog. Hát akkor ez van, pedig sokaknak recseg, örüljön, akinek nem. Mindegy, ez legyen a legnagyobb gondom, egyébként úgy is hamarosan megválok a P990-től, mivel már egyre jobban kacsintgat rám az új kiszemelt.
Persze, adódik a kérdés: mi az?
|
kedd jún. 05, 2007 16:25 |
|
|
Ck.
arany tag
|
simico írta: Ck. írta: Gondolom nem sűrűn szedted le eddig. Nem nyert. Hetente minimum kétszer SIM kártyát cserélek benne, így minimum ennyiszer le is kell szednem. A fedlap nálam nagyon passzentos, jó erő kell a levételéhez, viszont nem is recseg-ropog.
Hát akkor ez van, pedig sokaknak recseg, örüljön, akinek nem. Mindegy, ez legyen a legnagyobb gondom, egyébként úgy is hamarosan megválok a P990-től, mivel már egyre jobban kacsintgat rám az új kiszemelt.
|
kedd jún. 05, 2007 15:57 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Ck. írta: Gondolom nem sűrűn szedted le eddig.
Nem nyert. Hetente minimum kétszer SIM kártyát cserélek benne, így minimum ennyiszer le is kell szednem. A fedlap nálam nagyon passzentos, jó erő kell a levételéhez, viszont nem is recseg-ropog.
|
kedd jún. 05, 2007 9:55 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Akkor sztem olvasd el negyedjére is
Amúgy teljesen on topic, mivel a telefonról szól.
|
kedd jún. 05, 2007 1:10 |
|
|
Ebydr
arany tag
|
Trabi TM írta: Ck. írta: Titeket nem idegesít az akku fedlapjának ropogása, recsegése? Az enyém is recseg - bár nem számottevően szerintem - de használat közben még sosem vettem észre, csak most kipróbáltam, hogy rákérdeztél , én csak az érintő részt használom, a qwerty résszel nem vagyok kibékülve, azért van csak a telefonon, mert nem tudom leszedni róla , az érintőképernyőt meg nem szoktam úgy nyomkodni, hogy recsegjen, mert valószínüleg nem a hátlap reccsenne meg először...
Nem akarok kötöszködni tényleg, de 3x elolvastam amit írtál, és sem az értelmét nem értem, sem azt, hogy jön ez a témához. De legalább jól mulattál.
Nálam sem recseg amúgy, pedig 3 naponta leveszem, mert állandóan lefagy, már kezd kiakasztani.
|
kedd jún. 05, 2007 0:58 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Ck. írta: Titeket nem idegesít az akku fedlapjának ropogása, recsegése?
Az enyém is recseg - bár nem számottevően szerintem - de használat közben még sosem vettem észre, csak most kipróbáltam, hogy rákérdeztél , én csak az érintő részt használom, a qwerty résszel nem vagyok kibékülve, azért van csak a telefonon, mert nem tudom leszedni róla , az érintőképernyőt meg nem szoktam úgy nyomkodni, hogy recsegjen, mert valószínüleg nem a hátlap reccsenne meg először...
|
hétf. jún. 04, 2007 21:11 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Ck. írta: simico írta: Nem, mert én semmi ilyet nem tapasztalok Gondolom nem sűrűn szedted le eddig.
Persze, mert nem könnyű.
Az enyém sem recseg.
|
hétf. jún. 04, 2007 21:05 |
|
|
Ck.
arany tag
|
simico írta: Nem, mert én semmi ilyet nem tapasztalok
Gondolom nem sűrűn szedted le eddig.
|
hétf. jún. 04, 2007 14:37 |
|
|
simico
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1975 Tartózkodási hely: "NEC ARTE NEC MARTE"
|
Nem, mert én semmi ilyet nem tapasztalok
|
hétf. jún. 04, 2007 14:18 |
|
|
Ck.
arany tag
|
Titeket nem idegesít az akku fedlapjának ropogása, recsegése?
|
hétf. jún. 04, 2007 11:56 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
Akkor pontosítsunk. Ami a GSM ábécében BENNE van, tehát büntetlenül használható ékezetes kisbetűfajta:
à é ü ö ì ò ù (figyeljük meg, hogy az "é" jobbra dólő ékezetes, a többi hosszú mind balra)
Nagybetűk esetében az É továbbra is használható, "Á" viszont nincs normális, ha nagyon muszáj, akkor egy Å vagy Ä karakterrel pótolható.
Ö és Ü használható, a többi hosszú ékezetes nagybetű sajnos felejtős.
A T9 veszélye abban áll, hogy a fenti dolgokra nincs tekintettel. Ha a szótárában az van, hogy "szár", akkor azt úgy is fogja írni.
|
szer. máj. 30, 2007 13:08 |
|
|
Ebydr
arany tag
|
1.-hez megjegyzés: nem kell kikapcsolni, csak ő és ű betűt soha ne használj, illetve az á és az é másik irányba dőlő ékezetes formáját se használd. Azért sem kapcsolnám ki, mert lehetnek olyan helyzetek, amikor nem mindegy, h sz.ar-t írsz, vagy szár-t.
és 3.: nem kell az email beállításhoz semmi extra program, a menüben lévő email kliens is megteszi. Ha vodás vagy, arra ne számíts, hogy tudsz emailt küldeni a menüből.
|
szer. máj. 30, 2007 12:50 |
|
|
Akoska
gyémánt tag
Csatlakozott: csüt. márc. 25, 2004 17:07 Hozzászólások: 4267 Tartózkodási hely: GRAND FOTEL
|
1, Úgy válaszolok erre, hogy nincs ilyen készülékem, de próbáld meg kikapcsolni a nemzeti karaktereket az SMS beállításoknál.
Akkor 70 karakter egy SMS, ha az ún. GSM ábécén kívüli, azaz unicode karakterek kerülnek bele, ezt sajnos a T9 szótár használata is előidézheti.
2, Nincs lehetőség az üdvözlő hang külön némítására. Ha gyári, azaz nem T-s soft lenne rajta, talán decensebb hang lenne, de az sem némítható magában
4, A honlapon található program arra való, hogy az user maga végezze a frissítést. Full akksi, türelem és egy kis kísérletezőkedv kell hozzá, de a garancia természetesen megmarad, mert ez hivatalosnak tekintett mód.
|
szer. máj. 30, 2007 12:31 |
|
|
radan
vas-tag
|
SonyEricsson P990: 3G, WiFi, 2 megapixel, QWERTY billentyűk
sziasztok!
most vettem egy ilyen telefont és a következő problémákban kérném a segítségeteket:
1. amikor sms-t írok, nem 160 karakter egy sms csak 60, ez vmi beállítás vagy hiba?
2. nem találtam meg se a telefonon se a leírásban, hogyan lehetne lenémítani a bekapcsoláskor és kikapcsoláskor az üdvözlőhangot
3. vmi olyat írt a leírás, hogy ha a telefon levelezőprogijába szeretnék emailt beállítani, akkor a levelezőszerveren installálva kell lenni vmi programnak, csinált már vki ilyet?
4. Szoftverfrissítést csinálhatok-e én a SE honlapján keresztül vagy csak tmobilnál (Tmobilos készüléket vettem előfizetéssel)? Elveszhet a garancia emiatt?
Lehet, hogy már ezek a kérdések korábban felmerültek, de nem sikerült megtalálnom:(
Előre is köszönöm a segítséget!
üdv
Dani
|
szer. máj. 30, 2007 12:13 |
|
|
kuncsaku
arany tag
|
Igen én is azt hiszem, hogy az utólagos telepítési lehetőség miatt maradhatott ki belőle a hangrögzítő. Végülis ritkán van rá szükségem, de amikor van rá szükség akkor nagyon. Azért is írtam, hogy megvárom míg megírják hozzá.
Viszont ha annyira törekedtek volna a személyiségi jogokkal, akkor vajon miért lehet az igen jóminőségű kamera exponálóhangját egyetlen kattintással kiiktatni?
Másik. Találkozott más is olyan problémával, hogy ha wlankapcsolta van a telefon és a számítógép közt /nem routerrel, hanem vezetéknélküli hálókártyával/, akkor suhan a net ahogy kell. Viszont ha bármi hiba történik a kapcsolatban, pl elhagyom a hatósugarat és megszakad, vagy elindítok egy streaminget ami esetleg nem jól van konfigurálva, akkor onnan kezdve az életbe mégegyszer nem lehet újracsatlakozni?
|
csüt. máj. 24, 2007 17:42 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
KrE írta: De, eddig is volt, csak épp 1 percre korlátozott.
Ja, akkor ezért gondoltam így, mert anno sokan kerestek hozzá diktafon progit, akkor nem azért, mert nem volt, hanem azért, mert csak 1 percet tudott...
A személyiségi jogokra lehet hivatkozni, de nem értem, hogy akkor a normál telefonokba hogyan kerülhetett bele ez a funkció...
|
csüt. máj. 24, 2007 16:34 |
|
|
KrE
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 1307 Tartózkodási hely: Pécs
|
Trabi TM írta: simico írta: Anno ez volt a hivatalos válasz amikor én rákérdeztem. A valós ok persze ki tudja mi lehet... Ez nem a hivatalosság miatt van, amennyire tudom a Symbian-os Nokiákon sincs alapból, a többin meg igen... (javítsatok ki, ha tévedek )
De, eddig is volt, csak épp 1 percre korlátozott. Az új FP1-esek pedig már nem csak 1 percet tudnak rögzíteni.
Én is emlékszem, hogy hivatalosan a személyiségi jogokra való hivatkozás volt az indok az SE-nél.
|
csüt. máj. 24, 2007 15:40 |
|
|
pampika
gyémánt tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 4644 Tartózkodási hely: Szolnok/Szeged
|
Gondolom a hatósugár miatt kel, hogy mindkettővel menjen.
A legegyszerűbb sztem, ha ugyanúgy állítod be, ahogy a linksist, mivel azzal már működik
|
csüt. máj. 24, 2007 15:14 |
|
|
sutalaci
ezüst tag
|
A munkahelyemen ruter van (hagyományos vezetékes) és két Acces Point wifi jeladó. Az egyik liksis a másik default néven dolgozik alapból. Namármost mindkettőhöz simán csatlakozik a p990i, de internetezni csak a linksis-el lehet a másiknál hibaüzenetet ad a web böngésző és az opera mini is. Mit állítsak és hogy a defaulttal kapcsolatban, hogy az is menjen?
|
csüt. máj. 24, 2007 13:07 |
|
|
Lipi
arany tag
Csatlakozott: csüt. feb. 03, 2005 12:48 Hozzászólások: 338 Tartózkodási hely: Budapest
|
A Nokia 6230i biztos, hogy csipog a beszélgetés rögzítése közben!
|
csüt. máj. 24, 2007 12:32 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
simico írta: Anno ez volt a hivatalos válasz amikor én rákérdeztem. A valós ok persze ki tudja mi lehet...
Ez nem a hivatalosság miatt van, amennyire tudom a Symbian-os Nokiákon sincs alapból, a többin meg igen...
(javítsatok ki, ha tévedek )
|
csüt. máj. 24, 2007 11:07 |
|
|
simico
gyémánt tag
|
Anno ez volt a hivatalos válasz amikor én rákérdeztem. A valós ok persze ki tudja mi lehet...
|
csüt. máj. 24, 2007 10:37 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
simico írta: A hívások rögzítése direkt került ki "személyiségi jogi" problémák elkerülése végett (mert ugye a hangrögzítés tényére fel kell hívnod a másik fél figyelmét a beszélgetés kezdetekor, amit gondolom senki sem tesz/tett meg, az SE meg gondolom nem akar egy perben sem szerepelni emiatt - gondoljunk a hülye amcsikra ahol az eszköz gyártója is beperelhető ilyenkor).
Hát ez így nem hinném, hogy igaz lenne, ugyanis minden másik telefonjukban benne van, és 20 mp-enként pont ezért csipog, hogyha "elfelejtetted" felhívni a másik fél figyelmét, akkor majd a csipogás jelzi.
Szerintem egész egyszerűen azért maradt ki, mert utólag is rá lehet tenni ilyen programokat, akinek szüksége van rá...
|
csüt. máj. 24, 2007 10:10 |
|
|
simico
gyémánt tag
|
A hívások rögzítése direkt került ki "személyiségi jogi" problémák elkerülése végett (mert ugye a hangrögzítés tényére fel kell hívnod a másik fél figyelmét a beszélgetés kezdetekor, amit gondolom senki sem tesz/tett meg, az SE meg gondolom nem akar egy perben sem szerepelni emiatt - gondoljunk a hülye amcsikra ahol az eszköz gyártója is beperelhető ilyenkor).
|
csüt. máj. 24, 2007 10:05 |
|
|
kuncsaku
arany tag
|
Azt nem tudom sajnos megmondani, mivel nincs rá szükségem, nem telepítem fel. Gondolom állandóan futnia kell a programnak, hogy működjön. Viszont nem célszerű a P990i-t hasonlítani a K750-nel, mert az okos telefon, a P990i pedig butafon. Sok mindent nem tud. Pl nem lehet vele rögzíteni a telefonbeszélgetéseket, pedig azt a legalapabb SE telefon is tudja. Sokan esnek abba a hibába, hogy valami ultraszuper telefont akarnak vásárolni, viszont csak alap funkciókra van szükségük. Sajnos kiváló reklámszakembereink vannak .
Az óraproblémát én karórával hidalom át . A hangrögzítőre pedig várok fél évet mire megírják .
|
csüt. máj. 24, 2007 7:11 |
|
|
sutalaci
ezüst tag
|
Köszönöm a digitális órát, ilyesmire vágytam. Már csak az a kérdés, hogy hogyan lehetne beállítani, hogy ez mindig látszódjon a képernyőn amikor a telefont nem nyomogatom, csak mintegy ránézek, hogy mennyi az idő (a k750 energiatakarékos órája ilyen volt).
|
szer. máj. 23, 2007 9:11 |
|
|
kuncsaku
arany tag
|
Igen, akinek extra óra kell, az használhat ilyet:
http://semania.mobilmania.cz/content/view/2160/2/
A csukottflipes témabug az én T-mobos telómon is van. Csak engem nem zavar. A fura, hogy nem minden témánal csinálja ezt a telefon.
|
szer. máj. 23, 2007 6:50 |
|
|
ngabi
vas-tag
|
sziasztok!
a p990em hibásan jeleníti meg a témákat. becsukott flippel az alsó sor felirat háttere fehér és nem teszi be a témánál megadott hátteret, ez bizonyos témáknál fehér alapon fehér szöveget eredményez. már újra is telepítettem a telót, frissítettem, de nem oldódott meg. amikor megvettem kb fél napig ok volt. jah, és T-mob-os a telefon.
Légyszi, ha vkinek ötlete van segítsen! Tudom 100ad rendű dolog, de nagyon zavaró.
|
szer. máj. 23, 2007 0:44 |
|
|
simico
gyémánt tag
|
Re: Energiatakarékos óra?!?
Macika írta: Gondolom, a bal oldali lejátszó és a jobb oldali kameragombot már próbáltad lezárt billentyűzet mellett, ugye?
Lezárt billentyűzet mellett bármilyen gombot nyomsz meg ugyanaz lesz a végeredmény: szép nagy kék képernyőn közli, hogy told el a billentyűzár "gombot" a nyitáshoz. Viszont ezen szöveg alá kiírja az aktuális időt is, igaz, hogy csak kb 2 másodpercig látszik az egész.
Amire viszont a kérdező gondolt, azt ahogy Tarbi is írta tényleg nem tudja a telefon (max valami külső progival, ha írt ilyet valaki).
Egyébként a billentyűzárakkal kapcsolatban: egyszerre vettem meg magamnak ezt és a feleségemnek egy w300i-t. Kicsomagolás után nem nagyon akaródzott a telefonom hátlapja lejönni és én a telefon oldalán a billentyűzár gombot nyomogattam, azt hittem (nem tudván valódi funkcióját), hogy az old valamilyen mechanikus reteszelést a hátlap levételéhez Aztán kb 20 perccel késöbb meg nézegettem, hogy vajon hogyan lehet lezárni a billentyűzetet... végül azért rájöttem. Mindenesetre a feleségem telefonján is 5 percig kerestem a billentyűzárat míg végül rájöttem, hogy mekkora hülye vagyok (szétnyitható kagylótelefonra minek kéne billentyűzár)
|
vas. máj. 20, 2007 11:51 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
simico írta: Nincs(enek) hangerőszabályozó gomb(ok)
Van viszont tekerő helyette , de sajnos azzal sem működik ez a funkció.
A telefon alapból ahogy néztem nem tudja, max külső progi segítségével, de még úgy sem biztos...
|
vas. máj. 20, 2007 9:11 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
simico írta: Macika írta: Itt nem működik a hangerőszabályzó gomb megnyomására 3 mp-re előjövő óra? Nincs(enek) hangerőszabályozó gomb(ok) Aha. Nem ismerem sajnos a modellt. Nekem túl drága, szoftozni meg nem hoztak még, meg különben is drága a szoft is hozzá.
Gondolom, a bal oldali lejátszó és a jobb oldali kameragombot már próbáltad lezárt billentyűzet mellett, ugye?
|
vas. máj. 20, 2007 1:46 |
|
|
simico
gyémánt tag
|
Macika írta: Itt nem működik a hangerőszabályzó gomb megnyomására 3 mp-re előjövő óra?
Nincs(enek) hangerőszabályozó gomb(ok)
|
szomb. máj. 19, 2007 23:25 |
|
|
Ck.
arany tag
|
Macika írta: Ck. írta: Szoktatok word dokumentumokat a telón nézegetni? Nekem lenne egy elég bosszantó problémám, mégpedig az, hogy próbáltam rárakni, egy 300 és egy 900 kB-os file-t, de ezeket már nem tudta megnyitni, ''kevés a memória'' üzenetre panaszkodva. Ez ellen mit lehet tenni? Egy 66 kB-os cuccot simán megnyit, de ezeket a fent említett picit nagyobbacska file-okat már nem. Mit javasoltok? Nálatok is ez a helyzet? A telón a legújabb, gyárilag független, R9F firmware van. Task-kezelővel amit csak tudtam felszabadítottam a RAM-ból, de semmi eredménye. Bármilyen ötletet szívesen fogadok! Tudni kellene, mennyi a szabad Heap Memory. Valamint a program készítői mit ígérnek, mi a határ. A saját véleményem meg az, hogy 900 kB-os word file-hez laptop, de legalábbis PDA kellene. Egyszerűen egy okostelefon nem arra való. Tudom, hogy az idióta marketingesek által kitalált reklámok áldozata vagy, tudom, hogy a készülék megvétele előtt mit ígérték Neked, de akkor is így van... Mellesleg az is lehet, hogy esetleg van beágyazott fotó/rajz/ábra a docban, ami miatt kiakad.
Trükkösen, de sikerült megoldanom. Nem lehet megnyitni közvetlen sem a QuickOffice-szal, sem másik Office-nézegetővel, de ha file-manager-ből nyitom meg társítva, úgy műxik. Cseles, de legalább megoldás.
|
szomb. máj. 19, 2007 15:44 |
|
|
Macika
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 20:30 Hozzászólások: 14954 Tartózkodási hely: Itt ülök, Veled szemben.
|
Ck. írta: Szoktatok word dokumentumokat a telón nézegetni? Nekem lenne egy elég bosszantó problémám, mégpedig az, hogy próbáltam rárakni, egy 300 és egy 900 kB-os file-t, de ezeket már nem tudta megnyitni, ''kevés a memória'' üzenetre panaszkodva. Ez ellen mit lehet tenni? Egy 66 kB-os cuccot simán megnyit, de ezeket a fent említett picit nagyobbacska file-okat már nem. Mit javasoltok? Nálatok is ez a helyzet? A telón a legújabb, gyárilag független, R9F firmware van. Task-kezelővel amit csak tudtam felszabadítottam a RAM-ból, de semmi eredménye. Bármilyen ötletet szívesen fogadok! Tudni kellene, mennyi a szabad Heap Memory. Valamint a program készítői mit ígérnek, mi a határ.
A saját véleményem meg az, hogy 900 kB-os word file-hez laptop, de legalábbis PDA kellene.
Egyszerűen egy okostelefon nem arra való.
Tudom, hogy az idióta marketingesek által kitalált reklámok áldozata vagy, tudom, hogy a készülék megvétele előtt mit ígérték Neked, de akkor is így van...
Mellesleg az is lehet, hogy esetleg van beágyazott fotó/rajz/ábra a docban, ami miatt kiakad.
|
szomb. máj. 19, 2007 15:28 |
|
|
Macika
Moderátor
|
sutalaci írta: Kérdezni szeretnék: Van rá lehetőség, hogy a telefon kijelzőjére valami energiatakarékos órát varázsoljunk? Hasonlóra gondolok mint ami a k750-en van alapból. Nincs külön órám és eléggé nehézkes így megnézni az időt, különösen napfénynél. Hasonló kérdés, hogy át lehet e variálni az alap képernyőt (felül nagyrészt semmi, alul meg reletíve kis ikonok és kicsiben kiírt dátum és idő). Várom válaszotokat! Amúgy az új T-s szoftver tényleg lényegesen gyorsabb lett (pénteken frissítettem). Itt nem működik a hangerőszabályzó gomb megnyomására 3 mp-re előjövő óra?
A többieknél (nem symbianosok) megy elég régóta már.
|
szomb. máj. 19, 2007 15:25 |
|
|
Ck.
arany tag
|
Szoktatok word dokumentumokat a telón nézegetni? Nekem lenne egy elég bosszantó problémám, mégpedig az, hogy próbáltam rárakni, egy 300 és egy 900 kB-os file-t, de ezeket már nem tudta megnyitni, ''kevés a memória'' üzenetre panaszkodva. Ez ellen mit lehet tenni? Egy 66 kB-os cuccot simán megnyit, de ezeket a fent említett picit nagyobbacska file-okat már nem. Mit javasoltok? Nálatok is ez a helyzet?
A telón a legújabb, gyárilag független, R9F firmware van. Task-kezelővel amit csak tudtam felszabadítottam a RAM-ból, de semmi eredménye. Bármilyen ötletet szívesen fogadok!
|
szomb. máj. 19, 2007 15:14 |
|
|
sutalaci
ezüst tag
|
Energiatakarékos óra?!?
Kérdezni szeretnék: Van rá lehetőség, hogy a telefon kijelzőjére valami energiatakarékos órát varázsoljunk? Hasonlóra gondolok mint ami a k750-en van alapból. Nincs külön órám és eléggé nehézkes így megnézni az időt, különösen napfénynél. Hasonló kérdés, hogy át lehet e variálni az alap képernyőt (felül nagyrészt semmi, alul meg reletíve kis ikonok és kicsiben kiírt dátum és idő). Várom válaszotokat! Amúgy az új T-s szoftver tényleg lényegesen gyorsabb lett (pénteken frissítettem).
|
szomb. máj. 19, 2007 12:06 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
blueye írta: Türelmes lennék, de nem értem, hogy mit változtatnak napról-napra egy kész firmware-en. Ma sem sikerült.
Azon nem változtatnak. A SEUS-on változtatnak, és valószínüleg azt nem tudja letölteni a géped, egyébként nálam tökéletesen működött tegnap...
|
szomb. máj. 19, 2007 8:19 |
|
|
blueye
gyémánt tag
|
Trabi TM írta: Türelem. Néha sz.rakodik, ilyenkor várj 1 napot, és próbáld újra, hátha nem lesz annyira terhelt...
Türelmes lennék, de nem értem, hogy mit változtatnak napról-napra egy kész firmware-en.
Ma sem sikerült.
|
pén. máj. 18, 2007 9:14 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
Türelem.
Néha sz.rakodik, ilyenkor várj 1 napot, és próbáld újra, hátha nem lesz annyira terhelt...
|
csüt. máj. 17, 2007 23:16 |
|
|