Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: vas. nov. 17, 2024 22:22

Hozzászólás a témához  [ 1824 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 37  Következő
*A MAGYARÍTÁS TITKAI* - Nokia BB5 online firmware frissítés 
Szerző Üzenet
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha beüt egy áramszünet, akkor nehezen olvasható az asztali monitor.

Ilyen frissítésekre én is laptopot javaslok.

vas. júl. 15, 2007 22:09
Profil ICQ
gyémánt tag

Hozzászólás 
:lol:

vas. júl. 15, 2007 20:38
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
OPi írta:
gabriel401 írta:
Ha egy gép viszonylag működőképes, és nem túl nagy az áramszünet veszélye, innentől már csak elolvasni kell tudni, ami a képernyőn megjelenik.

többek közt ezért csinálom laptopról
Nem tudod elolvasni, ami az asztali géped monitorán megjelenik? :c))

Bocsi! :c)

vas. júl. 15, 2007 19:09
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
gabriel401 írta:
Ha egy gép viszonylag működőképes, és nem túl nagy az áramszünet veszélye, innentől már csak elolvasni kell tudni, ami a képernyőn megjelenik.

többek közt ezért csinálom laptopról

vas. júl. 15, 2007 17:49
Moderátor

Hozzászólás 
tirzs írta:
Nem nagyon szeretném napokra (nekem min. 48 órát mondtak NOKIA-nál) letenni + ha már a hivatalos oldalon mindenki számára elérhető a frissítés lehetősége, akkor gondoltam talán nem vagyok olyan lúzer user, hogy elrontom. Elhiheted, hogy pont nem az 5 rongy miatt szerettem volna megoldani...szerintem ti sem viszitek el Windows frissítésre a számítógépeteket, ha már egy kattaintással is meg lehet oldani otthonról. Emberi tulajdonságok: kváncsiság, türelmetlenség, lustaság, stb...stb...stb...
Köszönöm a választ...a cinizmus nem neked szólt!
Nem tudom, mennyi időbe telik, az biztos, hogy helyben, megvárhatóan nem tudják flashelni (EZ A VILÁG SZÉGYENE!!!!).

Ha mi egy ~50e Ft-os warezbox-szal negyedóra alatt meg tudjuk csinálni TÖKÉLETESRE, akkor mi az, hogy a Nokia nem képes a saját sz.arát megcsinálni?????

vas. júl. 15, 2007 13:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ck. írta:
Nah nálam itt szakadt el a cérna! Ez már nagyon durva, amiket írsz...
Dehogy durva, csak nem ivott eleget... :c) Olyankor tud normálisan is (értsd: nem véresszájúan gyűlölködve, tárgyilagosan) írni a Nokiáról.

vas. júl. 15, 2007 13:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az egész NSU frissítés túl van lihegve egy kicsit. Ha egy gép viszonylag működőképes, és nem túl nagy az áramszünet veszélye, innentől már csak elolvasni kell tudni, ami a képernyőn megjelenik. Ha meg valaki szándékosan kihúzza a kábelt vagy kikapcsolja a gépet frissítés közben, meg is érdemelné, hogy kuka legyen a telója, de még így sem lesz az a gari miatt.

vas. júl. 15, 2007 13:08
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ck. írta:
T68m írta:

ja, csak a windowst telepítõ cd-rõl bármikor újrarakhatod, a (nokia) készüléket viszont dobhatod a szemétbe.

Hallottál-e arról, hogy az elkúrt frissítést gariban megcsinálják? Hm? És arról, hogy SE telókat is el tud kúrni a SEUS?

nem kell messzire visszalapozni:

Macika írta:
Ha tényleg ennyire semmilyen rutinod nincs a dologban, akkor egészen biztos, hogy van értelme kockáztatni egy 150e Ft-os telefon életét?

vas. júl. 15, 2007 12:51
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
T68m írta:

ja, csak a windowst telepítő cd-ről bármikor újrarakhatod, a (nokia) készüléket viszont dobhatod a szemétbe.

Hallottál-e arról, hogy az elkúrt frissítést gariban megcsinálják? Hm? És arról, hogy SE telókat is el tud kúrni a SEUS?

vas. júl. 15, 2007 12:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
tirzs írta:
Nem nagyon szeretném napokra (nekem min. 48 órát mondtak NOKIA-nál) letenni + ha már a hivatalos oldalon mindenki számára elérhető a frissítés lehetősége, akkor gondoltam talán nem vagyok olyan lúzer user, hogy elrontom.

nekem Pc-Suite reinstall segített, aztán azóta minden rendben, már a 12-es szoft figyel az N95-ön :lol: (egyszer az NSU-t is frissítette magától igaz)

vas. júl. 15, 2007 10:52
a fórum lelke

Hozzászólás 
tirzs írta:
Elhiheted, hogy pont nem az 5 rongy miatt szerettem volna megoldani...szerintem ti sem viszitek el Windows frissítésre a számítógépeteket, ha már egy kattaintással is meg lehet oldani otthonról. Emberi tulajdonságok: kváncsiság, türelmetlenség, lustaság, stb...stb...stb...

ja, csak a windowst telepítő cd-ről bármikor újrarakhatod, a (nokia) készüléket viszont dobhatod a szemétbe.

vas. júl. 15, 2007 10:48
Profil Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 
Probald ki masik gepen /most nem olvasok vissza, hogy az-e a problema, hogy keresi a telefont 100 evig, aztan nem talalja/.

vas. júl. 15, 2007 10:35
vas-tag

Hozzászólás 
Macika írta:
tirzs írta:
OPi írta:
tirzs írta:
N95-öt tudnék frissíteni autodidakta módon NSU-val? Tegnap 4 órát próbáltam, nem jött össze. Én vagyok a h*lye?
kivettem a dobozából, 15percen belül ott figyelt rajta az új szoftver, és ebben még benne volt egy PC Suite reinstall is :lol:
Kösz OPi, rengeteget segítettél! Igaz, a fenti hozzászólásban nem kértem segítséget...

Valakinek esetleg 15 percnél rövidebb idő alatt sikerült?
Nézd, nem nagyon értem a cinikusságod okát.

Ha tényleg ennyire semmilyen rutinod nincs a dologban, akkor egészen biztos, hogy van értelme kockáztatni egy 150e Ft-os telefon életét?

Egészen biztos garanciális még a telefonod, miért nem viszed be a Nokiához? Ingyen rárakják!
HA pedig külföldről származik (ergo zugGSM üzletből) akkor jobb, ha nem kísérletezgetsz otthon vele, mert ha elrontod, akkor nem fogják megcsinálni Neked gariban.

Nem hiszem el, hogy egy 150e Ft-os telefon biztonsága ne érné meg, hogy megfizesd azok szakértelmét, akik nem fogják elrontani. A készülék árának nincs a 3%-a sem, amit elkérnének egy ilyen műtétért.

Nem nagyon szeretném napokra (nekem min. 48 órát mondtak NOKIA-nál) letenni + ha már a hivatalos oldalon mindenki számára elérhető a frissítés lehetősége, akkor gondoltam talán nem vagyok olyan lúzer user, hogy elrontom. Elhiheted, hogy pont nem az 5 rongy miatt szerettem volna megoldani...szerintem ti sem viszitek el Windows frissítésre a számítógépeteket, ha már egy kattaintással is meg lehet oldani otthonról. Emberi tulajdonságok: kváncsiság, türelmetlenség, lustaság, stb...stb...stb...

vas. júl. 15, 2007 10:12
Moderátor

Hozzászólás 
tirzs írta:
OPi írta:
tirzs írta:
N95-öt tudnék frissíteni autodidakta módon NSU-val? Tegnap 4 órát próbáltam, nem jött össze. Én vagyok a h*lye?
kivettem a dobozából, 15percen belül ott figyelt rajta az új szoftver, és ebben még benne volt egy PC Suite reinstall is :lol:
Kösz OPi, rengeteget segítettél! Igaz, a fenti hozzászólásban nem kértem segítséget...

Valakinek esetleg 15 percnél rövidebb idő alatt sikerült?
Nézd, nem nagyon értem a cinikusságod okát.

Egészen biztos garanciális még a telefonod, miért nem viszed be a Nokiához? Ingyen rárakják!
HA pedig külföldről származik (ergo zugGSM üzletből) akkor jobb, ha nem kísérletezgetsz otthon vele, mert ha elrontod, akkor nem fogják megcsinálni Neked gariban.

Nem hiszem el, hogy egy 150e Ft-os telefon biztonsága ne érné meg, hogy megfizesd azok szakértelmét, akik nem fogják elrontani. A készülék árának nincs a 3%-a sem, amit elkérnének egy ilyen műtétért.

vas. júl. 15, 2007 0:19
vas-tag

Hozzászólás 
OPi írta:
tirzs írta:

Kösz OPi, rengeteget segítettél! Igaz, a fenti hozzászólásban nem kértem segítséget.

Valakinek esetleg 15 percnél rövidebb idő alatt sikerült? Mert nekem még azóta sem megy...

vas. júl. 15, 2007 0:13
vas-tag

Hozzászólás 
Bocs, én vagyok a h...lye
A háttérben nyitva volt még egy órákkal korábban elindított NSU ablak, amelyik épp azt közölte, hogy nincs update jelenleg. Csak elfelejtettem bezárni :x
Miután becsuktam, persze simán működött, ahogy eddig...
Egyébként köszi a gyors reagálást :)

vas. júl. 15, 2007 0:10
Moderátor

Hozzászólás Re: NSS
p0macs írta:
Kezdek kicsit bedilizni :?
Pár hete mikor először olvastam erről a témáról, letöltöttem az NSS-t és simán meg tudtam vele nézni a 6300-ám product kódját (a Virtual USB Device-on keresztül)
Most meg sehogy sem megy....
Amikor a Phone Info-nál nyomok egy Scan-t, mindig "Scan for product ... Error!" jön vissza.
Mi lehet ez????
Esetleg a PC Suite zavar be? Vagy mi a szösz?
Változtattál rajta?

Mert ha nem, ott figyel az IMEI-címkén :)

vas. júl. 15, 2007 0:05
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bármi bezavarhat. A PC Suite is. Első körben indítsd újra a telefont és a PC-det is.

Nekem addig csinálta ezt az N95-tel, amíg nem rebootoltam a PC-t.

vas. júl. 15, 2007 0:03
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás NSS
Kezdek kicsit bedilizni :?
Pár hete mikor először olvastam erről a témáról, letöltöttem az NSS-t és simán meg tudtam vele nézni a 6300-ám product kódját (a Virtual USB Device-on keresztül)
Most meg sehogy sem megy....
Amikor a Phone Info-nál nyomok egy Scan-t, mindig "Scan for product ... Error!" jön vissza.
Mi lehet ez????
Esetleg a PC Suite zavar be? Vagy mi a szösz?

vas. júl. 15, 2007 0:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
van ez így . . .

szer. júl. 11, 2007 10:35
vas-tag

Hozzászólás 
endy67 írta:
Sziasztok van egy spanyol NOKIA 6300-ás telóm. Függetlenítésre és magyarosításra lenne szükségem.Felvenném a kapcsolatot valakivel. Előre is köszi! ENDY

Köszi szépen,az olvasottak alapján sejtettem én ezt de reménykedtem a csodában és az emberi találékonyságban. Egyébként nem ingyen gondoltam,de ha nem megy hát nem megy.

hétf. júl. 09, 2007 21:48
Moderátor

Hozzászólás 
endy67 írta:
Sziasztok van egy spanyol NOKIA 6300-ás telóm. Függetlenítésre és magyarosításra lenne szükségem.Felvenném a kapcsolatot valakivel. Előre is köszi! ENDY
Én személy szerint a spanyol szolgáltatóval való kapcsolatfelvételt ajánlanám. Mert más nem fogja tudni kinyitni neked.

hétf. júl. 09, 2007 18:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
endy67 írta:

Jó lesz alkatrésznek vagy levélnehezéknek... :wink:
Te sem sok szemüveget koptattál el a nagy olvasgatásban, úgyhogy nem bírlak sajnálni... :evil:

hétf. júl. 09, 2007 12:11
vas-tag

Hozzászólás 

hétf. júl. 09, 2007 9:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
atti73 írta:
KrE írta:
atti73 írta:
Sziasztok! Nokia 6103-on tudok valahogy soft reset-et csinálni, ill. szoftvert frissíteni usb kábellel? Köszi!

A soft reset egy telefonnál az, ha kikapcsolod, leveszed az akksit, vársz fél percet, vissza az akksi, majd bekapcsolod :wink:

Köszi! :-)

És a soft frissítés kérdés?

Olvasd el a topicindító hsz-t!

kedd júl. 03, 2007 11:11
vas-tag

Hozzászólás 
KrE írta:
atti73 írta:
Sziasztok! Nokia 6103-on tudok valahogy soft reset-et csinálni, ill. szoftvert frissíteni usb kábellel? Köszi!

A soft reset egy telefonnál az, ha kikapcsolod, leveszed az akksit, vársz fél percet, vissza az akksi, majd bekapcsolod :wink:

Köszi! :-)

És a soft frissítés kérdés?

kedd júl. 03, 2007 10:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
atti73 írta:

kedd júl. 03, 2007 10:44
vas-tag

Hozzászólás 

kedd júl. 03, 2007 10:10
vas-tag

Hozzászólás 
Atos írta:
krs001 írta:
Mi a teendő, ha a NSS nem találja meg a telefont? (6288)
üdv krs

Nekem az segített, hogy leszedtem az NSS-t, NSU-t, PC Suite-ot és úgy tettem fel újra az NSS-t.
Utána már megtalálta a telót ;)

Köszi!

Megpróbáltam, de így sem megy. Próbáltam egy 6230-at is azt felismeri és működik. A 6288-al meg a phone info-ban a scan-nel "Scan for product... Error!"

kedd júl. 03, 2007 9:32
gyémánt tag

Hozzászólás 
tirzs írta:

kedd júl. 03, 2007 8:02
arany tag

Hozzászólás 
krs001 írta:
üdv krs

Nekem az segített, hogy leszedtem az NSS-t, NSU-t, PC Suite-ot és úgy tettem fel újra az NSS-t.
Utána már megtalálta a telót ;)

hétf. júl. 02, 2007 19:54
vas-tag

Hozzászólás 
üdv krs

hétf. júl. 02, 2007 12:56
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ooooo, regen volt az mar, hogy ilyenekre emlekezzek :)

szomb. jún. 30, 2007 20:47
arany tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
lehet igy is: a következő oldalon a PC alapján megnézem, van-e újabb szoft; ha van, akkor kezdem csak birizgálni az NSU-t és akkor nem tölt le potyára semmit.. :wink:

http://europe.nokia.com/A4305060

Igy nem egyszerübb???

Igen, ez benne is van a topic indítóban, aki olvassa az ismertetőt, az rátalál :)

szomb. jún. 30, 2007 19:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
AndrySoft írta:
Ez talán azért van, mivel az új telókat a régi NSU meg sem találja; ergo nem tudja megmondani, hogy van-e új szoft. Akkor meg az lenne a baj... :wink:

Akkor elagazunk oda, hogy ismeretlen telefon eseten updateljen :)

AndrySoft írta:
UI:
lehet igy is: a következő oldalon a PC alapján megnézem, van-e újabb szoft; ha van, akkor kezdem csak birizgálni az NSU-t és akkor nem tölt le potyára semmit.. :wink:

Igy nem egyszerübb???

Na ebben viszont van valami :D

szomb. jún. 30, 2007 19:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez talán azért van, mivel az új telókat a régi NSU meg sem találja; ergo nem tudja megmondani, hogy van-e új szoft. Akkor meg az lenne a baj... :wink:

UI:

Igy nem egyszerübb???

szomb. jún. 30, 2007 19:08
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nem ertem en ezt az NSU-t. Miert nem logikusabb ellenorizni eloszor, hogy van-e uj soft a telefonhoz, es ha igen es a juzer frissiteni is akar csak akkor ellenorizni, hogy van-e uj NSU verzio es letoltetni vele? Jelenleg forditva van, azt hiszem kb. harmadszor jott le 20 mega, hogy uptodate legyen az nsu, de a telohoz az uj soft meg nem elerheto (ertsd eddig szumma 60 megat toltottem le foloslegesen). No nem mintha fajna ez az adatmennyiseg, csak egy tonna juzer eseten ez osszeadodik es tokfoloslegesen szaladgalnak a bitek.

szomb. jún. 30, 2007 13:56
vas-tag

Hozzászólás 6288
Sziasztok!

A segítségetekre lenne szükségem! Adott egy külföldről hozott Nokia 6288, ami magyarítva volt. Elvégeztem rajta egy szoftverfrissítést ezáltal elveszett a magyarnyelv belőle. Követve az első oldalon taglalt utasításokat nekem a NSS nem működik. Telepítéskor végig próbáltam már az összes usb lehetőséget. Virtual választásakor elindul, de nem találja a készüléket, diamant és nemesis választásakor nem indul el, ha ráklikkelek a scan for new device-ra. Szerintetek mi lehet a gond? Vagy csak béna vagyok??? :cry:

Előre is köszi!
Üdv

szomb. jún. 30, 2007 9:57
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Köszi

szomb. jún. 30, 2007 9:36
ezüst tag

Hozzászólás 
Üdv mindenkinek!

Szerepelt már a kérdés, de nem igazán érkezett rá válasz: sikerült már valakinek OTA frissíteni 6131-et? 3.70-es szoft, ha új verziót keresek, nem talál. Pannon hálózat, gyári független telefon. "Sufni gsm" ben lett véve, hivatalos Nokia garanciával, amivel elvileg nem is lehet gond, mivel a Nokia egyszer már frissítette 3.5-ről.
Termékkódot mondani nem tudok, mert nem az enyém a telefon, de magyar maradt az első frissítés után, az biztos.
Mi lehet a gond? A Pannon SIM-hez, amivel frissíteni akartam, tartozik normál net előfizetés is, tehát ez sem lehet gond. Esetleg a hálózat nem támogatja?

vas. jún. 24, 2007 12:18
Moderátor

Hozzászólás Re: 6111 szoftver frissítés
atti73 írta:
Ha valaki vállalkozik rá, kérem jelentkezzen nálam. Köszi!
Szerinted, ha leírtam, hogy VALAMELYIKÜNKNÉL lehet jelentkezni, akkor mi lenne a teendőd? ;)

pén. jún. 22, 2007 20:32
arany tag

Hozzászólás 
Tudna nekem adni vki egy magyar független E65 Product Code-ot(barna)?

pén. jún. 22, 2007 18:14
vas-tag

jokers5 írta:
atti73 írta:
köszi a gyors választ. És szertintetek megoldja a problémát, vagy más a gond?

Nokiánál nem lehet tudni :lol:

Van esély rá, de ha nem akkor HW-es a gond.

Ha valaki vállalkozik rá, kérem jelentkezzen nálam. Köszi!

szer. jún. 20, 2007 7:41
platina tag

atti73 írta:

Nokiánál nem lehet tudni :lol:

Van esély rá, de ha nem akkor HW-es a gond.

szer. jún. 20, 2007 7:33
vas-tag

Macika írta:
atti73 írta:
Sziasztok!
Lehet különösebb szakértelem ill. eszköz nélkül szoftvert frissíteni 6111-en?

Az a jelenség, hogy pár perc elteltével, mintha zoomolna, elkezd pixelesedni a képernyő és nem lehet látni semmit.
Reménykedem, hogy a frissítés megoldja.

Köszi a tanácsokat eéőre is!
Attila
Nem.
DCT4-nél (a 6111 olyan) vagy csak szakszervizben (értsd NOKIA feliratú helyiségben), vagy valamelyikünknél, amelyikünknek van NOKIA box-a.
Mentést csinálj, mert minden adat elvész.

szer. jún. 20, 2007 7:30
Moderátor

atti73 írta:
Sziasztok!

Az a jelenség, hogy pár perc elteltével, mintha zoomolna, elkezd pixelesedni a képernyő és nem lehet látni semmit.

Attila
Nem.
DCT4-nél (a 6111 olyan) vagy csak szakszervizben (értsd NOKIA feliratú helyiségben), vagy valamelyikünknél, amelyikünknek van NOKIA box-a.
Mentést csinálj, mert minden adat elvész.

szer. jún. 20, 2007 7:25
platina tag

atti73 írta:
Sziasztok!

Attila

Egyértelmű válaszom a kérdésedre a NEM.

Megfelelő szervizeszköz(BOX) szükségeltetik.

szer. jún. 20, 2007 7:22
vas-tag

Hozzászólás 6111 szoftver frissítés
Sziasztok!

Attila

szer. jún. 20, 2007 7:16
Moderátor

Hozzászólás 
PALKooh írta:
somebody írta:
Kis keresgélés után itt találtam meg a megoldást...
Magyar 5300 product code: 0537656

igen közben én is megtaláltam már és sikerült megoldani :) de köszi h utána néztél :)
még azt kérdezném meg, hogy ha visszaírom a product code-ot az eredetire, akkor ugye nem megy el a garancia?
Szerinted????
Ha azt látják, hogy - beütve a rendszerűkbe a teló IMEI-jét - az a teló külföldi, és ékes magyarsággal tárgyal a felhasználóval, valamint a Product Code alapján sincsen semmi keresnivalója rajta magyar nyelvnek, és számlát sem tudsz bemutatni a hivatalos magyar nyelv-ráhelyezésről a Nokiától, akkor nem vágják Rád - jogosan - az illegális szoftveres beavatkozást?

szer. jún. 20, 2007 0:47
vas-tag

Hozzászólás 
somebody írta:
Kis keresgélés után itt találtam meg a megoldást...
Magyar 5300 product code: 0537656

igen közben én is megtaláltam már és sikerült megoldani :) de köszi h utána néztél :)
még azt kérdezném meg, hogy ha visszaírom a product code-ot az eredetire, akkor ugye nem megy el a garancia?

kedd jún. 19, 2007 23:13
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1824 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 19, 20, 21, 22, 23, 24, 25 ... 37  Következő