Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: csüt. dec. 26, 2024 18:28

Hozzászólás a témához  [ 988 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Következő
Samsung SGH-E250 
Szerző Üzenet
vas-tag

Hozzászólás Samsung SGH-E250
Sziasztok!

Nemrégiben a Nokia telefonom meghibásodása miatt vásároltam egy ilyen Samsung SGH-E250-es telefont. Szépen sikerült összehozni az EDGE kapcsolatot a notebookban található bluetooth adapter segítségével (ha már néha használok mobilnetet a balcsin, ne legyen vezeték a telefon és a gép között), egy valamit viszont sehogy sem tudtam megoldani. Számtalan programom és játékszoftverem van .jar kiterjesztésben - a készülékben van java, át is tudom rá tölteni, de az istennek nem akarja felismerni és elindítani őket. Egyiket sem. A fájlok nem a Java alkalmazások közé kerülnek feltöltéskor, hanem olyanba, ahol nincs futtatásra, sem a JAVA alkalmazások közé másolási lehetőség (- vagy legalábbis nem aktív.

Játékokat tényleg csak WAP-ról lehet letölteni (pénzért) erre a készülékre?

Ha van vkinek vmi tippje erre, ossze meg velem. Thx!.

csüt. aug. 02, 2007 13:23
Profil Privát üzenet küldése
vas-tag

Hozzászólás 
Bocs *4 hete vettem :P :) :oops:

csüt. aug. 02, 2007 10:49
Profil Privát üzenet küldése YIM
vas-tag

Hozzászólás 
+ hete vettem ezt a telót. Eddig , csak jot tok mondani rola. Az akksival nincs semmi baj, pl 20 perc zenehallgatással-20 perc telefonálással- meg ki benyitogatással birta 3 napig. Ha nem piszkálom annyit akkor 4-5 napig is megy. Amugy ha fülessel hallgatod a zenét, eléggé jol szol. Egyedüli kicsit probláma h mozog a teteje mikor ki van nyitva. De nem zavaro. Szoval csak jot tudok mondani rola.... Ja és beletettem egy 1 GB kártyát (Kingston) és nem jelentkezett az a probléma mint pl a Sony Ericsson K 750 nél h belassult volna a telefon. Szoval jah--jo telo. Csak a hangerővel van egy kis baj mert az kevés ha csak standard hallgatom. CSá

csüt. aug. 02, 2007 10:48
gyémánt tag

Hozzászólás 
Az e250 minden olyan nap ébreszt ami be van jelölve (egyesével).

kedd júl. 31, 2007 7:40
ezüst tag

Hozzászólás 
Rusi írta:
Már a Samsung S100 is ébresztett kikapcsolva, egyedül a régebbi Z-sorozat készülékei nem mentek, csak bekapcsolva.
Egyébként minden Samsungban ott van a külön menüpont, hogy bekapcsoljon-e a riasztáskor, tehát végülis rajtad függ, hogy ébreszt-e vagy nem. A legújabbakknál (pl. U600) már az egyes ébresztőkön belül lehet ezt állítani, nem globálisan.
Az E250 is ébreszt kikapcsolva, a nálam járt tesztkészülék is ébresztett, ezt a funkciót én folyamatosan használom.
Akiknek még a mai napig is gondot okozhat a kikapcsolva riasztás, az nem más, mint az LG (a komolyabb modelljei már riasztanak).

Samsung X700-am van jelenleg, és mivel most megyek át a Vodához, gondoltam aláírok két évet egy olcsóbb készülékre. Az ébresztéssel kapcsolatban egy komoly kérdésem lenne. Az X700 tud olyat, hogy hétfőtől-péntekig ébreszt, azonban ha minden este nem állítom be újra és újra az ébresztést, akkor van olyan reggel, hogy csöndbe marad. Az összes Samsung ilyen (E250 is) vagy csak én fogtam ki vmi rossz szoftvert?

hétf. júl. 30, 2007 22:08
ezüst tag

Hozzászólás 
nincs semmi kulonleges elozmeny.
Egyetlen furcsa dolog amit csinaltam vele miota megvan, hogy telepitettem egy java alkalmazast, ami ugye eleg maceras ennel a tipusnal.

Akku erintkezesi hibara azert nem gyanakszom, mert nyugalmi allapotban tortenik a dolog, es nem kikapcsolva talalok ra, hanem a pin kod kero ablak latszik eleve.

hétf. júl. 30, 2007 21:55
Profil Privát üzenet küldése ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
_Zoli_ írta:
Adott egy SGH e250es telo.
Ha egy ideig nem piszkalom, egyszer csak azt veszem eszre, hogy a pin kod kero ablak van elol, mintha ki es bekapcsoltam volna a telot. Veletlen billentyulenyomodas kizart. Mi lehet ez? Koszi!
Mi az előzmény? Mert magától 10000% nem lesz ilyen.

hétf. júl. 30, 2007 19:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
_Zoli_ írta:
Ha egy ideig nem piszkalom, egyszer csak azt veszem eszre, hogy a pin kod kero ablak van elol, mintha ki es bekapcsoltam volna a telot. Veletlen billentyulenyomodas kizart. Mi lehet ez? Koszi!

Esetleg akku érintkezési hiba ?

hétf. júl. 30, 2007 18:56
ezüst tag

Hozzászólás 

hétf. júl. 30, 2007 13:11
Profil Privát üzenet küldése ICQ
vas-tag

Hozzászólás 
Na ezért vettem én a pannonnál, vittem a vodás számom és meg van oldva.Még a percdíj is kedvezőbb igaz csak 1-2 ft-tal...

hétf. júl. 30, 2007 10:43
ezüst tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Ki lehet cserélni, egy flasher program és a gyári flash file birtokában.

Nem bonyolult, csak nem tudom, hol lehet hozzáférni.

Ez aztán gyors válasz volt. :shock: Köszi! 8)

Na igen..nem könnyű az ilyen cuccokat megtalálni, de ha egyszer megvan..a Siemensnél azért volt jó dolgom, mert már voltak jópáran akik megcsinálták az átnevezés S6V-ről S65-re dolgot meg rátettek egy gyári szoftvert + gyári FFS-t és működött is.

Jó lenne, ha működne, mert undorító ez a live...brrr... :evil:

hétf. júl. 30, 2007 10:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ki lehet cserélni, egy flasher program és a gyári flash file birtokában.

Nem bonyolult, csak nem tudom, hol lehet hozzáférni.

hétf. júl. 30, 2007 10:23
Profil ICQ
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Már korábban kérdezte valaki, de ha valakinek van tapasztalata írja már le ide és ne küldjön el másik topicba. Szóval...Vodás szoftvert le lehet cserélni gyárira olyan könnyen mint pl: egy Siemensnél? 7k a vodánál előfizetéssel ez a teló, csak az a baj, hogy liveos. Én mikor megvettem az S65-öt megfogadtam, hogy soha többet vodás, kivétel ha le lehet cserélni a szoftot (annál elég egyszerű volt).

A válaszokat előre is köszönöm!

hétf. júl. 30, 2007 10:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Na igen ez bizony abszolút így van.Csak azt se felejtsd el hogy mára a legalja telefonokba is belepréselik azt az mp3-at ,a tulajok meg inkább spórolnak egy jó minőségű lejátszón és használják a telefonukat zenélésre.Majd kifakadnak hogy mért így-meg úgy szól és nem pedig szebben.A Sandisk pl tényleg jó dolgokat gyárt.Sansa Express, c240 1gigás verzióban teljesen korrekt áron.

pén. júl. 27, 2007 16:48
Moderátor

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
zso20 írta:
Aha
Most akkor valaki aztis irja le hogy hogyan kell megváltoztatni, a kézikönyve semmit sem ér nem találtam benne.
Na arra voltam kíváncsi hogy ha a hangerőgombal maxra állítom akkor annál feljebb nem-e lehet még állítani, halkan szólnak az mp3-ak

Ha gondot okoz a halk zene akkor lehet valahogy mahinálni a telefont és még messzire se kell menj a tippért.Csak el kell olvasnod ezt a topicot.Nem olyan hosszú.Keress EFi álltal írt hsz-eket és meglesz.
Egyébként meg MP3-at sem tud mindenki gyártani. Tele van a net 55-60%-os kivezérlésű MP3-akkal.
Pedig ha valahol, akkor az MP3-aknál kellene alkalmazni a kompressziót. Na persze ezt is komoly tanulás és hetekig tartó próbálkozás kellene megelőzze.

Egyszóval nem egyszerű dolog.

Ha pedig valaki dübörgő basszusos, élvezetet nyújtó MP3-at akar hallgatni, akkor szánjon 12e Ft-ot egy jó minőségű (pl. Sandisk) MP3 lejátszóra, és megkapja 1 GB-tal. Ne egy alsókategóriás telefontól várjon el olyat, amit sosem fog tudni teljesíteni.

pén. júl. 27, 2007 16:10
gyémánt tag

Hozzászólás 
zso20 írta:
Aha
Most akkor valaki aztis irja le hogy hogyan kell megváltoztatni, a kézikönyve semmit sem ér nem találtam benne.
Na arra voltam kíváncsi hogy ha a hangerőgombal maxra állítom akkor annál feljebb nem-e lehet még állítani, halkan szólnak az mp3-ak

Ha gondot okoz a halk zene akkor lehet valahogy mahinálni a telefont és még messzire se kell menj a tippért.Csak el kell olvasnod ezt a topicot.Nem olyan hosszú.Keress EFi álltal írt hsz-eket és meglesz.

pén. júl. 27, 2007 15:15
vas-tag

Hozzászólás 
Bevittem szervizbe,de mivel gyárilag független ezért sajna nem kaptam cseretelót(Pannonba vittem és Vodás vagyok)és ott azt mondták nagyon úgy néz ki hogy szoftvergond van vele. Remélem jó lesz,bár amiket rátettem zenéket nem tudtam átmenteni kártyára mert nem láttam a kijelzőt. Majd tudatom mi történt vele.

pén. júl. 27, 2007 15:05
vas-tag

Hozzászólás 
Aha

pén. júl. 27, 2007 4:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
majlinger írta:
Sziasztok!

Kb 2 hete sikerült egy ilyen telefont beszerezni, nagyrészt elégedett vagyok vele, jónak tűnik.
Nem tudom meg tudná-e nekem valaki mondani, hogy merre tudom azt beállítani, hogy az sms-ekre ne a SIM kártyát használja hanem a telefonmemót. Hiába olvastam el a könyvét, nyomgattam mint az őrült, nem tudok rájönni.
Tudna valaki segíteni? Ja, live-os gyönyörűség Vodafone-tól...

Köszönöm!

RP

Töltsd meg üzenetekkel a simkártyát és onnantól kezdve a telefonba tárolja.:)
zso20 írta:
Hali
A múlt héten vettem 1 Samsung SGH-E250-es telefont és az szeretném megtudni hogy sms jelzőhangnak csak azt a 4 darab gyári hangot lehet be állítani vagy van á mód sajátot hozzárendelni?

Még 1 kérdés ha a hangszóró és a fülhalgató hangerejét növelni akarom akkor mit kell állítani és mekkorára?

Komoly egy kérdés :D Tudod ott a baloldalon van egy kétirányú gomb.Ha felfelé nyomod hangosodik,ha lefelé halkul.Bámulatos.A fülhallgató hangerejét akkorára állítod amekkorára akarod,márha van rajta tekerentyű :D Ja és az első kérdésedre a válasz,NEM,nemcsak azt a négyet.

csüt. júl. 26, 2007 23:44
Moderátor

Hozzászólás Re: SMS Jelzőhang
zso20 írta:
Hali
A múlt héten vettem 1 Samsung SGH-E250-es telefont és az szeretném megtudni hogy sms jelzőhangnak csak azt a 4 darab gyári hangot lehet be állítani vagy van á mód sajátot hozzárendelni?

Még 1 kérdés ha a hangszóró és a fülhalgató hangerejét növelni akarom akkor mit kell állítani és mekkorára?
Kéz alól vetted és nem adtak hozzá magyar nyelvű leírást? ;)

csüt. júl. 26, 2007 23:33
vas-tag

Hozzászólás SMS Jelzőhang
Hali

csüt. júl. 26, 2007 23:12
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Kb 2 hete sikerült egy ilyen telefont beszerezni, nagyrészt elégedett vagyok vele, jónak tűnik.
Nem tudom meg tudná-e nekem valaki mondani, hogy merre tudom azt beállítani, hogy az sms-ekre ne a SIM kártyát használja hanem a telefonmemót. Hiába olvastam el a könyvét, nyomgattam mint az őrült, nem tudok rájönni.
Tudna valaki segíteni? Ja, live-os gyönyörűség Vodafone-tól...

Köszönöm!

RP

csüt. júl. 26, 2007 21:45
a fórum lelke

Hozzászólás 
affi írta:
én fogtam ki az eggyeten selejtet?

Nem.
Nálam kb minden ötödik alapból hibás (pl be sem kapcsol :) ), tehát el sem adom, de amiket eladok, azokból is sokat visszahoznak ilyen-olyan hibákkal...

szer. júl. 25, 2007 19:08
Profil Privát üzenet küldése Honlap
ezüst tag

Hozzászólás 
hali.gondolom garanciális,vidd szervizbe. probléma bármelyik márkával előfordul.még a drágábakkal is.(sajnos) :!:

szer. júl. 25, 2007 17:55
gyémánt tag

Hozzászólás 
affi írta:
Még egy próblémám volt vele:sokszor ha hívtak foglaltat jelzett. Végigolvastam a fórumot mindenki egész jót írt róla,én fogtam ki az eggyeten selejtet? Van valakinek öttlete? Köszike

Kijelző problémám nincs vele, de ez a foglalt dolog nagy ritkán előfordult az enyémmel is. Másvalakinek esetleg?

szer. júl. 25, 2007 10:51
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok én most kaptam egy ilyen telót és az a helyzet,hogy csalódtam benne. Az aksiba még beletörődtem,hogy ennyit bír. De sajna 1 hét után behalt a kijelzője.Egyik pill. még működött aztán az egyik fele tök világos lett a másik csak néhány ponton világít .Volt már valakinek ilyen gondja?
Még egy próblémám volt vele:sokszor ha hívtak foglaltat jelzett. Végigolvastam a fórumot mindenki egész jót írt róla,én fogtam ki az eggyeten selejtet? Van valakinek öttlete? Köszike

szer. júl. 25, 2007 9:41
gyémánt tag

Hozzászólás 
Köszi!

kedd júl. 24, 2007 20:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Efi.kérted,hogy 3 hét múlva írjak az akksiról.meg vagyok elégedve vele.átlagos használattal 3 -4 nap ha nem nagyon nyaggatom 5-öt is kibír.hali :D

kedd júl. 24, 2007 20:03
vas-tag

Hozzászólás 
Bocs,csak siettem!
Amugy lenne megint egy kérdésem: Miért van az h ha bluetooth-on küldök át 3GP formátumu videot, akkor befejezéskor "Nem támogatott fájlforma" hibaüzenetet ir ki a telefon. Bluesoleil-lel . Köszi ha tudtok segitsetek.

szomb. júl. 21, 2007 20:27
Moderátor

Hozzászólás Re: akksi
Rastafari írta:
hello.. ugye a Li-ionos akksit nem kell kisütni. ez eddig rendbe van. meg az is h első töltésnél kicsit tovább kell tölteni... De a telefon oan nagyon okos legalábbis az ujak, a régieket nem tom, h ha töltés közben elérte a megfelelő szintet, akkor letiltja a a bejövő áramot. Szoval pl fenn lehet egész éjjel ha csak 4 óra töltést igényel.. NEM? am megéri ilyen telot veni? ,ert eddig csak az derült ki számomra h az akksin kivül és a kijelző minimális pixelességén kivül igen... Na?
kösszi helloka
Megkérhetnélek, hogy próbáld meg tisztelni annyira a topictársaidat, hogy magyarul írsz, nagy betűk, írásjelek és tagolás használatával?

Köszönöm!

A Li-ionos akksit nem lehet kisütni. Van benne védő elektronika alámerülés ellen.
Tévedés, hogy az első töltésnél hosszabb ideig kell.
Nem az újabbak ilyenek (mivel a Lítiumos akkumulátor-rendszer nem viseli el a csepptöltést), amióta van lítiumos akkumulátor, azóta így tesz töltéskor, ahogy írod. Tehát legalább 8-9 éve.

Árának majdnem megfelelő minőségű teló. Van akinek megérheti, de többen vannak, akiknek nem. Az biztos, hogy ár/teljesítmény viszonyban kicsit túlzott az ára.

pén. júl. 20, 2007 16:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
Vajon mi indítja az E250 tulajokat arra, hogy eepromot töröljenek a telefonjukban??

Túl könnyű hozzáférni a törlő karaktersorhoz. Tonnaszám vannak felsorolva a kódok - angol körítéssel - aztán van aki sorban mindent kipróbál, hogy "jobban működjön" a telefonja.

pén. júl. 20, 2007 15:42
vas-tag

Hozzászólás megvan a telo;)
hella. annyi lenne h ha füles nélkül hallgatom a zenét akk elég halk.. valamit lehet ellene tenni?
jah am csak jot tok mondani eddig
köcce cscs

pén. júl. 20, 2007 15:21
a fórum lelke

Hozzászólás 
Akoska írta:
Vajon mi indítja az E250 tulajokat arra, hogy eepromot töröljenek a telefonjukban??

Nem egy, nem két esetről hallottam, amit aztán igen jó pénzért kellett helyreállítani...

Gondolom ez is hobbi...

Mi a Pappferen menüt cserélünk a telefonokon, Ők meg egy másik forumon eepromot. :) Bár az előbbinek még van valami értelme, és nem megy tönkre a teló, de hát nem vagyunk egyformák... :twisted:

csüt. júl. 19, 2007 22:18
Profil Privát üzenet küldése Honlap
gyémánt tag

Hozzászólás 

Nem egy, nem két esetről hallottam, amit aztán igen jó pénzért kellett helyreállítani...

csüt. júl. 19, 2007 22:02
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás akksi
hello.. ugye a Li-ionos akksit nem kell kisütni. ez eddig rendbe van. meg az is h első töltésnél kicsit tovább kell tölteni... De a telefon oan nagyon okos legalábbis az ujak, a régieket nem tom, h ha töltés közben elérte a megfelelő szintet, akkor letiltja a a bejövő áramot. Szoval pl fenn lehet egész éjjel ha csak 4 óra töltést igényel.. NEM? am megéri ilyen telot veni? ,ert eddig csak az derült ki számomra h az akksin kivül és a kijelző minimális pixelességén kivül igen... Na?
kösszi helloka

csüt. júl. 19, 2007 19:34
vas-tag

Hozzászólás 
hELLÓ.éN IS EPROMOT TÖRÖLTEM :-( DE HA MEGVAN A GARANCIALAPOD AMIN A GYÁRI IMEI SZÁM RAJTA VAN A SAMSUNG szervizben 5EZERÉRT VISSZAÁLÍTJÁK! IV.KER SZÉPVÖLGYI U 9. Tel:2720708 0630595583 Üdv

csüt. júl. 05, 2007 0:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát ha elöbb dugod be a gépbe a akkor az xp úgy látja hogy új hardware lett cssatlakoztatva és elkezdené a saját driverét felrakni ami nem biztos hogy jó.

kedd júl. 03, 2007 16:23
ezüst tag

Hozzászólás 
A honlapjukról le kellett tölteni,ami működik is,de nem találja meg az ezközt.pedig a telepítő fel van rakva.viszont lehet,hogy már előre be lett dugva.Az baj?

kedd júl. 03, 2007 16:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bluesoleilt adták hozzá?És feltelepűlt a progi rendesen?Álltalában ezt úgy szokás hogy először nem dugod be a durungot hanem a telepítés közben szokta kérni hogy most csatlakoztassa valamelyik usb portba az eszközt.Nos?

kedd júl. 03, 2007 16:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Hali.vettem bletooth adaptert"concorde" de nem találja meg a gép,talán a telepítője nem jó.van valakinek ötlete hogy mi a gond?Ja és vettem memóriakártyát is "sandisc"512-es,ez gondnélkül megy.előre is kössz

kedd júl. 03, 2007 14:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Hát infrám sose volt,legfeljebb telefonba.így nem tudok a témához szólni.
Ja így néz ki az enyém,ha érdekel.Kicsit sz.rok a képek,csak gyorsan nyomtam kettőt.
[előlről]
[hátulról]
Az írás a hátulján
Class 1 Dongle
BT 150
Made in China

Hogy milyen márka azt csak az "eltűnt" doboz tartalmazza.Majd előkerűl.Gondom még nem sok volt vele.

vas. júl. 01, 2007 21:08
ezüst tag

Hozzászólás 
Akkor annál inkább is köszi a segítséget,de egyszer már jártam úgy hogy vettem egy infrát és nem működik,pedig olyan is próbhálkozott vele aki többet ért hozzá mint én.bár ez nem ide tartozik.

vas. júl. 01, 2007 20:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
penge69 írta:
Kaptam segítséget csak mintha idegessen kezted volna a mondatot.

Akkor félreértettél valamit.Azon bosszankodtam hogy soha nem találok semmit amikor keresem.Figyeld meg pár nap múlva amikor biztos nem keresem akkor előkerűl :D

vas. júl. 01, 2007 20:28
ezüst tag

Hozzászólás 
Kaptam segítséget csak mintha idegessen kezted volna a mondatot.

vas. júl. 01, 2007 20:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
EFi írta:
rittinger zoltán írta:
bluetoth mert így kell írni!

Szólni kéne a Samsungnak, mert ők is úgy tudják, ahogy én: bluetooth

:D :D :D Kösz.Nahát-nahát lemaradt egy o.Amúgy én is 2 o val ismerem.

vas. júl. 01, 2007 20:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
penge69 írta:
Tök jó bazdki, kössz Zoli.azt hittem a fórum egyik célja,hogy aki nem tud valamit az kérdez,és aki tud az segít.

Igen az!Vagy most mi van?Hát nem kaptál segítséget??

vas. júl. 01, 2007 20:17
ezüst tag

Hozzászólás 
Tök jó bazdki, kössz Zoli.azt hittem a fórum egyik célja,hogy aki nem tud valamit az kérdez,és aki tud az segít.

vas. júl. 01, 2007 20:14
gyémánt tag

Hozzászólás 
Bazki,most csak a te kedvedért meg akartam keresni a dobozát de az istenért se találom.De ha jól emlékszem nincs különösebben márkája úgyhogy a kérdésedre a válasz.Tök mindegy milyen.

vas. júl. 01, 2007 20:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
rittinger zoltán írta:
bluetoth mert így kell írni!

Szólni kéne a Samsungnak, mert ők is úgy tudják, ahogy én: bluetooth

vas. júl. 01, 2007 20:05
ezüst tag

Hozzászólás 
Most látom,hogy kifényesedtem,hurrá! :lol: :lol: :lol:

vas. júl. 01, 2007 20:00
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 988 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20  Következő