Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. jan. 13, 2025 23:37

Hozzászólás a témához  [ 52 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő
Pannon/T-Mobile: lenyomjuk az árakat! 
Szerző Üzenet
a fórum lelke

Hozzászólás 
off:

Macika írta:
thomas77 írta:
Itt a voda oldalán a tájékoztató.

Aki Svájcba megy, az jobban teszi, ha odafigyel! :lol:
Azt azért illik tudni, hogy Svájc nem EU-tag. Sokkal-sokkal okosabbak annál...

persze, és akkor a nyalásból, és kiszolgál(tat)ásból élőknek mi haszna lenne?
Nem véletlenül kellett csatlakozni. Bár, összeségében még így is jól jártunk, mert a stiklijeiket már nem (mind) nyelethetik le.

szer. aug. 01, 2007 6:09
Profil Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Persze lehet, hogy csak azért akadtam fent a dolgon, mert akkor már várható volt, hogy előbb lépünk, mint a többiek, ha később léptünk volna, akkor én is hasonló véleményen lettem volna... :)
Igen, szerintem ez lehet az igazság. :)

Közöm semmi, de szerintem akkor is NAGYON KOMOLY ingyenreklámot hagyott ki a Voda ezzel...

szer. aug. 01, 2007 0:07
Profil Privát üzenet küldése
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Látad, mi volt a kérdésre a hivatalos válasz.

Az alapján agyagedény.

Persze, láttam én is a hivatalos választ, de az, hogy nem teszik közzé az új tarifákat (amit ugye mindenki tudott, hogy mennyi lesz, csak azt nem, hogy mikortól), nem azt jelenti, hogy nem lesznek új tarifák, vagy hogy később lesznek, mint a többieknél, ezért is nem értettem már 26-án sem azt a HSZ-edet, de miután akkor még nem volt 100% a dolog, hogy 1 hónappal előbb lesz bevezetve, nem akartam belekötni...

Persze lehet, hogy csak azért akadtam fent a dolgon, mert akkor már várható volt, hogy előbb lépünk, mint a többiek, ha később léptünk volna, akkor én is hasonló véleményen lettem volna... :)

kedd júl. 31, 2007 22:09
Profil Privát üzenet küldése Honlap
Moderátor

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Az túlzás, hogy nem tudtam róla, mert 26-án volt már olyan szórólapom, amin már fent voltak ezek az árak, de amíg nem volt 100%-ig biztos, nem akartam leírni...
Miután biztosat nem tudtam írni a dátumról, az összeg meg eddig is tiszta volt, ezért nem is szóltam eddig hozzá a topichoz, de az agyagedényes megfogalmazás már akkor sem tetszett, mert ugye az a korrekt, ha megvárjuk, amíg mindhárom szolgáltató bejelenti, hogy mikortól lesz a változás, és nem látatlanban le agyagedényezni... :wink:
Látad, mi volt a kérdésre a hivatalos válasz.

Az alapján agyagedény.

A mai bejelentés alapján pedig korrekt cég. Ebben.

kedd júl. 31, 2007 21:44
a fórum lelke

Hozzászólás 
Attila írta:
Kis kormányunk pártállástól függetlenül nem tudta volna soha elintézni, hogy Erdélyből ne 600-800 forint legyen hazatelefonálni...

Tudtommal - legalábbis vodás kártyával - eddig sem volt 600 Ft, "csak" 280...

kedd júl. 31, 2007 21:05
a fórum lelke

Hozzászólás 
A voda a gyarmatokat kihagyta a szórásból.

kedd júl. 31, 2007 19:56
ezüst tag

Hozzászólás 
Van aki megteheti hogy kimaradjon, van aki nem. Svájcot csak lefelé húzná az EU, mi meg az EU-t húzzuk le...

Kis kormányunk pártállástól függetlenül nem tudta volna soha elintézni, hogy Erdélyből ne 600-800 forint legyen hazatelefonálni...

kedd júl. 31, 2007 18:02
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
Ha ezt 26-án este írtad volna, korrekt lett volna. De így, hogy Te sem tudtál róla, khmmm...

Az túlzás, hogy nem tudtam róla, mert 26-án volt már olyan szórólapom, amin már fent voltak ezek az árak, de amíg nem volt 100%-ig biztos, nem akartam leírni...
Miután biztosat nem tudtam írni a dátumról, az összeg meg eddig is tiszta volt, ezért nem is szóltam eddig hozzá a topichoz, de az agyagedényes megfogalmazás már akkor sem tetszett, mert ugye az a korrekt, ha megvárjuk, amíg mindhárom szolgáltató bejelenti, hogy mikortól lesz a változás, és nem látatlanban le agyagedényezni... :wink:

kedd júl. 31, 2007 17:50
Moderátor

Hozzászólás 
thomas77 írta:

Azt azért illik tudni, hogy Svájc nem EU-tag. Sokkal-sokkal okosabbak annál...

kedd júl. 31, 2007 16:11
gyémánt tag

Hozzászólás 

kedd júl. 31, 2007 15:21
Moderátor

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Nekem is ez az edény jutott eszembe, most hogy olvastam, hogy a fenti 2 szolgáltató augusztus 29-ig húzza a dolgot... :wink:

A vodánál mától (2007.07.31) érvényesek az új roaming árak, mind post, mind prepaid előfizetők számára :!: A hívás indítás 144, a hívás fogadás 70,8 Ft-ba kerül percenként az EU országain belül. Nem új szolgáltatás, tehát sem regisztrálni, sem váltani nem kell rá, mind a VF World, mind a Vitamax Roaming szolgáltatások módosulnak a fenti ár szerint...

(a pasportra nem vonatkozik a változás)
Ha ezt 26-án este írtad volna, korrekt lett volna. De így, hogy Te sem tudtál róla, khmmm...

Természetesen változott a helyzet, a Voda megítélése, csak tudnám, hogy miért nem használták ki az ingyenreklám lehetőségét, amikor a T és a Pannon reklámértékű bejelentése miatt megkérdezték őket is???
Mekkora pofon lett volna a két nagynak, ha azt válaszolták volna a kérdésre ahelyett, amit mondtak, hogy 29 nappal korábban, 5 nap múlva?????

kedd júl. 31, 2007 14:20
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Te miről beszélsz? A voda biztos maga készíti a honapját, annyira sz.r az egész. Ha meg úgy érted, h te vagy a Voda megrendelője, akkor elárulom, hogy nem ügyfél vagy a Voda szemében, hanem egy senki. Örülj, ha olcsóbban telefonálhatsz, oszt jónapot.
Egyébként pedig rajtad kívül szerintem mindenki ki tudja várni az időt estig, vagy holnapig a hivatalos közlemény miatt. De mivel Trabi beírta az új árakat, nem értem, hogy mi a gondod. Ülj le, nyugodj meg, és jegyezd meg a Trabi által írt árakat. Külföldre úgyse mész, csak megint mindent idő előtt tudni akarsz.
Tudod vannak honlapkészítők, vannak megrendelők és látogatók. Most szerinted ki kicsoda?

Engem nem izgatnak a roaming árak. Nem a roaming árak miatt írtam, hogy ideje lenne másfajta frissítési tecnhikát alkalmazni. Általánosságban gondolkoztam. Ez más területeken, pl. akciók esetében is elvárható lenne.

Amúgy meg nem volt szükségem Trabi hozzászólására, hogy tudjam milyen árak lesznek...

A továbbiakban a hozzászólásaidra nem óhajtok reagálni, mert nem tudok elérni arra a szellemi szintre amit képviselsz.

kedd júl. 31, 2007 12:26
a fórum lelke

Hozzászólás 
Ebydr írta:
Te mirõl beszélsz? A voda biztos maga készíti a honapját, annyira sz.r az egész.

annyira értelmes társaság: mondom a droidnak, "a VITAMAX online kódomat kérem!", erre az értelmiségi: "előfizetéses vagy feltöltőkártyás?...".
B+, ha ennyire sötét vagy, akkor minek ülsz ott? Otthon nincs villany?

kedd júl. 31, 2007 12:14
Profil Honlap
arany tag

Hozzászólás 
Vizsla írta:
Trabi TM írta:
Vizsla írta:
És mennyivel egyszerűbb lenne azt csinálni, mint a Westel

Ez igaz, de valószínüleg abból indulnk ki, hogy normális ember nem éjfélkor nézegeti a weblapot. :) Bár még most sincs fent, pedig lassan ideje lenne...

Mondjuk a híradóban augusztus 1-i dátumot mondtak, úgyhogy lehet, hogy csak holnaptól lesz olcsóbb... :?
De mennyivel jobb lenne, előre beállítani, mint most itt parázni, hogy úristen, a megrendelő várja, hogy fent legyen az oldalon, és már dél elmúlt, és még semmi sem készült el...

Te miről beszélsz? A voda biztos maga készíti a honapját, annyira sz.r az egész. Ha meg úgy érted, h te vagy a Voda megrendelője, akkor elárulom, hogy nem ügyfél vagy a Voda szemében, hanem egy senki. Örülj, ha olcsóbban telefonálhatsz, oszt jónapot.
Egyébként pedig rajtad kívül szerintem mindenki ki tudja várni az időt estig, vagy holnapig a hivatalos közlemény miatt. De mivel Trabi beírta az új árakat, nem értem, hogy mi a gondod. Ülj le, nyugodj meg, és jegyezd meg a Trabi által írt árakat. Külföldre úgyse mész, csak megint mindent idő előtt tudni akarsz.

kedd júl. 31, 2007 12:07
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Vizsla írta:

Ez igaz, de valószínüleg abból indulnk ki, hogy normális ember nem éjfélkor nézegeti a weblapot. :) Bár még most sincs fent, pedig lassan ideje lenne...

Mondjuk a híradóban augusztus 1-i dátumot mondtak, úgyhogy lehet, hogy csak holnaptól lesz olcsóbb... :?
De mennyivel jobb lenne, előre beállítani, mint most itt parázni, hogy úristen, a megrendelő várja, hogy fent legyen az oldalon, és már dél elmúlt, és még semmi sem készült el...

kedd júl. 31, 2007 12:00
a fórum lelke

Hozzászólás 
Vizsla írta:

kedd júl. 31, 2007 11:16
a fórum lelke

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Attila írta:
Csak az a gond, hogy ezt nem találom sehol se a honlapjukon...

Hát, majd a nap folyamán felkerül, az várható volt (vagyis nem várható, de már megszoktuk :) ), hogy a rendszergizda nem marad bent ezért hétfőn éjfélkor, hogy feltegye az új adatokat... :wink:
És mennyivel egyszerűbb lenne azt csinálni, mint a Westel, hogy előre fent vannak a tatalmak, s ha eljön az időpont megtekinthető lesz. Ergo ott éjfélkor frissül az oldal.

kedd júl. 31, 2007 10:33
platina tag

Hozzászólás 
Továbbra is érdemes lesz a gyakran látogatott ország egy Sim kártyáját beszerezni :D

kedd júl. 31, 2007 6:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
Attila írta:

Hát, majd a nap folyamán felkerül, az várható volt (vagyis nem várható, de már megszoktuk :) ), hogy a rendszergizda nem marad bent ezért hétfőn éjfélkor, hogy feltegye az új adatokat... :wink:

kedd júl. 31, 2007 0:42
ezüst tag

Hozzászólás 
Trabi TM írta:
Macika írta:
"Az MTI érdeklődésére a Vodafone Magyarország közölte: egyelőre nem tesznek közzé új romaing tarifákat."

Eszembe jutott az a tej tárolására használt agyagedény, többes számban...

Nekem is ez az edény jutott eszembe, most hogy olvastam, hogy a fenti 2 szolgáltató augusztus 29-ig húzza a dolgot... :wink:

A vodánál mától (2007.07.31) érvényesek az új roaming árak, mind post, mind prepaid előfizetők számára :!: A hívás indítás 144, a hívás fogadás 70,8 Ft-ba kerül percenként az EU országain belül. Nem új szolgáltatás, tehát sem regisztrálni, sem váltani nem kell rá, mind a VF World, mind a Vitamax Roaming szolgáltatások módosulnak a fenti ár szerint...

kedd júl. 31, 2007 0:06
a fórum lelke

Hozzászólás 
Macika írta:
"Az MTI érdeklődésére a Vodafone Magyarország közölte: egyelőre nem tesznek közzé új romaing tarifákat."

hétf. júl. 30, 2007 23:01
gyémánt tag

Hozzászólás 
Igen, az mondjuk fura lenne, hogy 28-cal akarna lebeszelni a 14400-at, majd meg a kedvezmenyt magat is :) Ez csak forditva megy, amikor az allambacsi a benzinben levo utadot is megafaztatja ;)

hétf. júl. 30, 2007 8:02
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nézőpont kérdése az egész. Vagy a normál tarifát számolod (35 Ft.) percenként, és akkor a teljes összeget veszed figyelembe (18000 Ft.), vagy a feltöltött összeget (14400 Ft.) a kedvezményezett percdíjjal (28 Ft.)
Így is, úgy is 514 percet tudsz beszélni egy 14400 Ft-os feltöltéssel, és nem 411-et! :arrow: Ez a kedvezmény!
Szerintem! :wink:

Azért van külön nyilvántartva a kedvezmény, mert roaming és emelt díjas hívások esetén nem vehető igénybe. Ilyenkor a 14400 Ft. emésztődik fel. A kedvezmény megmarad a belföldi, normál díjas hívásokra, illetve sms-ekre.

hétf. júl. 30, 2007 6:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
Idézet:
És ha ezt összeadja az ember, akkor pont az alappercdíj jön ki.

Igazabol most esik le (bar sokkal jobb lett volna szamokkal illusztralnod a dolgot), de ha jol kovetem a gondolatmenetedet, akkor az a bajod, hogy 0 ft-ra (hogy tuti ne jatsszanak be regi maradekok) tolt 14.400-et az ember, lesz 14400+3600 kedvezmenye, indit egy hivast, es levonnak (36-os percdij eseten) 28.8 ft-ot + 7.2 ft kedvezmenyt? Mert ez osszeadva pont az alap percdij. Ezeket vonogatjak. Es? Teszem fel a nagy kerdest :) Fizettem 14400-at, es 18000-et beszeltem le :) (hiaba 36-os percdijjal, ha egyszer tobbert beszeltem, mint amennyit fizettem, igy keletkezik a kedvezmeny :))

Vagy nekem, vagy neked aludni kene egyet, es holnap reggel nekifutni ennek megegyszer, de nekem ez egyelore olyannak tunik, mint amikor a Palik nyivakol az F1-ben, hogy jajj, a kanyarban hogy rament az elotte levore, mindjart megelozi, mikozben csak azt kene belatnia (igy sok ev utan mar vegre), hogy ha valaki elobb fekez, akkor biza csokkenni fog a tavolsaga a mogotte levohoz kepest ;)

vas. júl. 29, 2007 23:18
gyémánt tag

Hozzászólás 
Egyenlegem
5019 ft + 1188 ft kedvezmeny es az utso ket toltesem 14.4-es volt.
Indittottam egy hivast,
Es hogy mennyi lett a vege, azt majd a reklam utan megmondom (reggel), mert egyelore cseszik updatelodni a dolog, pedig mar lassan 10 perce volt a hivas :D

reklam utan:
4991+1181 lett, tehat semmi gond ezzel, -28 es -7 ft.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára asdf_ hétf. júl. 30, 2007 7:59-kor.

vas. júl. 29, 2007 23:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
Ráadásul ha nagyot töltesz (14400 Ft), akkor 25% kedvezmény jár.

Egyszer csináltam ilyet, többet soha. Rákérdeztem még anno a pannonnál e-mailben, hogy árulják már el, hogy van ez a kedvezmény. No és persze tapasztalat is, mert megnéztem, hogy tényleg úgy van-e.

Persze leírták, hogy ez üzleti titoknak minősül, de most úgy döntöttem leírom ide, mert szerintem elég nagy parasztvakítás. Legfeljebb írjátok meg, ha ezt nem kellett volna. :oops:

Az díjszabásból kiderül, hogy ha 7200-zal vagy 14400-zal töltöd az egyenleged, akkor 12.5 (900 Ft bónusz) illetve 25%-os (3600 Ft bónusz) kedvezményt kapsz. És hogy a percdíjak is e szerint alakulnak, hiszen a 3600-as feltöltés esetén kapott percdíj 7200-as feltöltés esetén 11 egész egy kilenced %-kal, míg 14400-as feltöltés esetén 20%-kal csökken.

Hát ez tényleg így is van, megkapod a 18 ezret, de külön egyenlegrészben kezelik a 3600 Ft bónuszt. No még ezt is láthatja az emberfia pannonline-on. Amit nem látsz az az, hogy valójában a 3600-as feltöltésnél írkált percdíjakat vonják le! A bónusz egy megveszekedett forinttal sem csökkenti a percdíjakat, csak annyi történik, hogy a csökkentett percdíjat(alappercdíj -20%) vonják az alapegyenlegből ami 14400 forint, a maradék 3600-ból pedig a percdíj másik részét vagyis a csökkentett percdíj 25%-át avagy az alappercdíj 20%-át (ez most mindegy). És ha ezt összeadja az ember, akkor pont az alappercdíj jön ki.

És még van pofájuk odaírni ezt:

Idézet:
amennyiben az Előfizető 7 200 Ft-os, vagy 14 400 Ft-os Feltöltőkártyát használ, a fenti hívások kedvezmények utáni, Előfizetőt terhelő végső költsége az alábbiak szerint alakul

Érdekes a vodánál meg tudják oldani, hogy kapod a bónuszt és nincsenek félreértelmezhető csökkentett percdíjak (van normál és pont), itt miért nem?

Na meg hát a díjszabásban hazudni, az azért elég merész nem? :twisted:

vas. júl. 29, 2007 21:38
gyémánt tag

Hozzászólás 
cocka írta:
A praktikum is 35 Ft...

Ráadásul ha nagyot töltesz (14400 Ft), akkor 25% kedvezmény jár.
Szerintem is ez a legjobb kártyás megoldás! :wink:

szomb. júl. 28, 2007 22:38
a fórum lelke

Hozzászólás 
cocka írta:
Idézet:
Mindkettőnél jobb mind a Praktikum, mind a djuice.

Azért a djuice minden időszakban 38 Ft-os percdíját egy percig sem nevezném jónak. A praktikum is 35 Ft, tehát csak 3 Ft a különbség. Ettől sokkal jobb pl. a Domino Aktív, csak az a havi díj ne lenne. :)
No-no, ne hozzuk szóba a havi díjas csomagokat, mert abban a Joker Plusz a legjobb...

Az Uno 39 Ft-os percdíjjal, 24 Ft-os SMS-sel és 90 napos kezdő egyenleg-felhasználással kecsegtet. Ellenben a djuice 38, 20 és 1 év...

szomb. júl. 28, 2007 19:01
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
Mindkettőnél jobb mind a Praktikum, mind a djuice.

Azért a djuice minden időszakban 38 Ft-os percdíját egy percig sem nevezném jónak. A praktikum is 35 Ft, tehát csak 3 Ft a különbség. Ettől sokkal jobb pl. a Domino Aktív, csak az a havi díj ne lenne. :)

szomb. júl. 28, 2007 10:17
gyémánt tag

Hozzászólás 
Idézet:
A két cég között az a különbség, hogy a pannon eddig is csak egy roaming árazást adott, így ez a módosítás mindenkire érvényes lesz. Ellenben a W-lel, ahol választás elé kényszerítik az embert.

Nono, en olvastam valami pannonos kedvezmenyes roaming csomagrol a par nappal ezelotti kozlemenyben. Mokas dolog benne, hogy a "kedvezmenyes" romaing csomag percdijai magasabbak, mint az ujak ;)

szomb. júl. 28, 2007 9:50
a fórum lelke

Hozzászólás 
A roaming percdíjcsökkentés úgy tudom, érvényes prepaidre is.

Én egy olyan belföldi tarifát várnék, mint a Select volt, meg a Kaméleon: csak ksiebb havi díjjal, kombinálható opciókkal.

A Select mellé egy csúcsidőn kívüli opciót nem értem, miért nem vezettek be. Meg azt se, minek kellett kivonni. Nem volt egy rossz tarifa.

Prepaid terén értelmes tarifákkal indulásként a Pannon szolgálhat: alapból olyan tairfát ad az ügyfél kezébe, ami jó. Ellentétben a W-lel, meg a V-val: a W a sima Dominot adja a rohadt drága tételeivel, a voda meg a 39 Ft-os Unot. Mindkettőnél jobb mind a Praktikum, mind a djuice.

Havi díjasban nincs jó. Csak a Kaméleon, és a Tripla vagy Tripla Multimédia. Előbbi ahhoz, hogy megérje, sokat kell telefonálni, és főként 4 után. Utóbbival meg meg vagyok lőve hálón kívüli hívások esetén.

Nem fura, hogy ugyanakkor vezetik be, ugyanolyan árakkal? A két cég között az a különbség, hogy a pannon eddig is csak egy roaming árazást adott, így ez a módosítás mindenkire érvényes lesz. Ellenben a W-lel, ahol választás elé kényszerítik az embert.

Voda meg mossa a kezeit: vagy fizessük a busás kapcsolási díjat a Passporttal, vagy menjünk át World díjszabásba, egy 0. EU-s zónát betéve. Egyik rosszabb, mint a másik.

szomb. júl. 28, 2007 8:06
gyémánt tag

Hozzászólás 
Miért, most hány vagy közülük? ;)

pén. júl. 27, 2007 22:57
Profil ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
Ja-ja.
Mi lenne,ha még létezne a Brit birodalom fénykorában? :D
Sőt, állítsuk vissza a spanyol, portugál gyarmatokat is, töröljük el az USÁ-t is!
Az egész világ szinte csak 1-es zóna lenne.
Hoppá, és akkor egy lehetnék a 15 millió magyarból? ;)

pén. júl. 27, 2007 22:47
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ja-ja.
Mi lenne,ha még létezne a Brit birodalom fénykorában? :D
Sőt, állítsuk vissza a spanyol, portugál gyarmatokat is, töröljük el az USÁ-t is!
Az egész világ szinte csak 1-es zóna lenne.

pén. júl. 27, 2007 22:41
Moderátor

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
WD írta:
Én csak azt nem értem, hogy mire fel ez a nagy parasztvakítás.
A 79%-ot hogy hozták ki vajon??? Az azt jelenti, hogy az eddigi 650 forint/perc helyett lesz 144. Ehhez képest a harmadik zónában én nem találtam EU-s országot (persze nem biztos hogy jól olvastam), tehát a 650 forint/perc nem fog változni, tehát nem lesz 79%-os csökkenés.
Szerintem.

Pontosítok!
http://www.pannon.hu/egyeni/roaming/uj_tarifak/1_zona/
Idézet:
Az 1. díjzónába tartozó országok

Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Írország, Izland, Görögország, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Madeira, Málta, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovák Köztársaság, Szlovénia, Gibraltár, Francia Guyana, Aland Island, Monaco, Andorra, Guadaloupe, Martinique, Kanári szigetek
Úgy tudom, a kiemelt országok francia gyarmatok.

pén. júl. 27, 2007 21:59
gyémánt tag

Hozzászólás 
WD írta:
A 79%-ot hogy hozták ki vajon??? Az azt jelenti, hogy az eddigi 650 forint/perc helyett lesz 144. Ehhez képest a harmadik zónában én nem találtam EU-s országot (persze nem biztos hogy jól olvastam), tehát a 650 forint/perc nem fog változni, tehát nem lesz 79%-os csökkenés.
Szerintem.

Pontosítok!
http://www.pannon.hu/egyeni/roaming/uj_tarifak/1_zona/
Idézet:
Az 1. díjzónába tartozó országok

Ausztria, Belgium, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Dánia, Egyesült Királyság, Észtország, Finnország, Franciaország, Görögország, Hollandia, Írország, Izland, Görögország, Lengyelország, Lettország, Liechtenstein, Litvánia, Luxemburg, Madeira, Málta, Németország, Norvégia, Olaszország, Portugália, Románia, Spanyolország, Svédország, Szlovák Köztársaság, Szlovénia, Gibraltár, Francia Guyana, Aland Island, Monaco, Andorra, Guadaloupe, Martinique, Kanári szigetek

pén. júl. 27, 2007 21:39
ezüst tag

Hozzászólás 
Idézet:
Csomó olyan díjcsomag van, aminél igenis találni jobb prepaid-est.

Na ja. Erről az jut eszembe, hogy amikor anno behozták a djuice-t semmi különbség nem volt a prepaid és postpaid percdíjai között. Mondom hurrá, akkor ebben mi a pláne? :?

Az kicsit érdekes, hogy a T-mobile még mindig kínálja az ezer évvel ezelőtt bevezetett Domino díjcsomagokat. Annak rohadt magas percdíjaival. És ennek ellenére csak úgy hemzsegnek a tések. :D

Bár én még annyi rabságot se vállaltam, mint az emberek többsége, hogy lockolt telefont vesz. :D

pén. júl. 27, 2007 21:35
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akoska írta:
És most talán annak a pár gyakran utazónak mostantól a roaming miatt is...

Miért?
A kártyásokra nem vonatkoznak az új tarifák?

pén. júl. 27, 2007 21:27
gyémánt tag

Hozzászólás 
Lassan már így is többet fizetnek az előfizusok, itthon. Hogy valaki pre- vagy postpaidet választ, szinte már csak gusztus kérdése, postért gyakorlatilag semmi plusz nem jár, csak a szám.

Csomó olyan díjcsomag van, aminél igenis találni jobb prepaid-est.

Szinte csak az akciós(abb) és részletre vehető készülék az, ami miatt időnként megéri a rabságot vállalni.

És most talán annak a pár gyakran utazónak mostantól a roaming miatt is...

pén. júl. 27, 2007 18:03
Profil ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
cocka írta:
Csak halkan kérdezem, hogy a prepaid csomagok percdíjait mikor fogják csökkenteni? Mert ami értelmesebb csomag lenne pl. Domino Aktív annak havi díja van. Mondjuk annak legalább megvan az az előnye ellentétben a többi ilyen jellegű havi díjas csomaggal, hogy ha már nem tudják levonni, akkor nem kerülsz át másik csomagba. Lásd ugye: Vmax Joker Plusz, meg a régi Djuice kártyás+

Anno nagy nehezen találtam a sima Djuice kártyást, amiben még az sms is viszonylag olcsó, de olyat nem találni amiben az sms is olcsó, meg a percdíjak is. Szóval engem valahogy jobban érdekelne, hogy a belföldi percdíjakat mikor csökkentik vagy hogy miért nem csökkentik. Sőt a pannon részéről mostanában növelés volt.
Nem hiszem, hogy cél volna a pre-paidek post-paidhez közeli árképzésének átvétele.
Igenis helyesnek tartom, hogy az, aki sem 2 év hűséget, sem folyamatos előfizetési díj megfizetését nem vállalja, az drágábban kapja ennyivel a percdíjakat!

pén. júl. 27, 2007 15:16
gyémánt tag

Hozzászólás 
kerelyfe írta:
Idézet:
A kedvező hívásdíjak olyan tengerentúli területeken is érvényesek lesznek, melyek kedvelt üdülési célpontok.

pén. júl. 27, 2007 11:47
arany tag

Hozzászólás 
Szerintem.

pén. júl. 27, 2007 10:52
gyémánt tag

Hozzászólás 
Macika írta:
Azért a TSZ kicsit olvashatna, nem kellett volna a címbe csak a T-mobile-t írni, hiszen a Pannon is pontugyanezen időponttól csökkenti az árait...

Van Pannon cikk is. Ezért kérdeztem, hogy órabérre, vagy teljesítményre van nak-e fizetve?
link
Idézet:
Pannon: közel 80 %-kal olcsóbb mobilozás!

A Pannon jelentősen csökkenti a roamingtarifáit az EU-ban.

Augusztus 29-től 38-79 százalékkal csökkennek a roaming hívások díjai a Pannonnál az Európai Unió (EU) tagállamain belül kezdeményezett és az EU tagállamain belül végződő hívások esetén. Az olcsóbb tarifák igénybevételéhez a Pannonosoknak nem kell regisztrálniuk, a kedvezőbb díjakat a mobilszolgáltató automatikusan nyújtja minden ügyfelének.

˝A kezdeményezett hívások díja bruttó 144 forint, a fogadott hívások díja bruttó 70.80 forint lesz percenként, minden napszakban, időszakban és hálózatban˝ - jelentette be Ove Fredheim, a Pannon vezérigazgatója. ˝Azt szeretnénk, hogy előfizetőink minél egyszerűbben és kényelmesebben élvezzék a szabályozás előnyeit, ezért az új tarifákat minden ügyfelünknek augusztus 29-től automatikusan bevezetjük˝ - tette hozzá.

Az új roaming tarifával bármely EU tagállamból bármely más EU tagállamba, haza Magyarországra és a látogatott tagállamba lehet telefonálni. A kedvező hívásdíjak olyan tengerentúli területeken is érvényesek lesznek, melyek kedvelt üdülési célpontok.

pén. júl. 27, 2007 10:29
ezüst tag

Hozzászólás 
Csak halkan kérdezem, hogy a prepaid csomagok percdíjait mikor fogják csökkenteni? Mert ami értelmesebb csomag lenne pl. Domino Aktív annak havi díja van. Mondjuk annak legalább megvan az az előnye ellentétben a többi ilyen jellegű havi díjas csomaggal, hogy ha már nem tudják levonni, akkor nem kerülsz át másik csomagba. Lásd ugye: Vmax Joker Plusz, meg a régi Djuice kártyás+

Anno nagy nehezen találtam a sima Djuice kártyást, amiben még az sms is viszonylag olcsó, de olyat nem találni amiben az sms is olcsó, meg a percdíjak is. Szóval engem valahogy jobban érdekelne, hogy a belföldi percdíjakat mikor csökkentik vagy hogy miért nem csökkentik. Sőt a pannon részéről mostanában növelés volt.

pén. júl. 27, 2007 10:01
arany tag

Hozzászólás 
lehetőséget kapott az NHH a bizonyításra (bírságolásra), bár illúzióim nincsenek.

pén. júl. 27, 2007 9:14
Moderátor

Hozzászólás 
Akoska írta:
Ezen ne múljon: a cím módosult ;)
Kár, hogy a cikkre nem hat vissza ;)

csüt. júl. 26, 2007 23:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ezen ne múljon: a cím módosult ;)

csüt. júl. 26, 2007 23:25
Profil ICQ
Moderátor

Hozzászólás 
Teljesen nyilvánvaló, hogy kivárják a nyári főszezon végét az árcsökkentéssel, mint már azt hónapokkal ezelőtt leírtam.

Azért a TSZ kicsit olvashatna, nem kellett volna a címbe csak a T-mobile-t írni, hiszen a Pannon is pontugyanezen időponttól csökkenti az árait...

Ennek az öntömjénező stílusnak meg hótt semmi létjogosultsága nincs.

Ha július 29 lenne, akkor esetleg...

Ja, a közlemény vége tetszett!!!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Macika csüt. júl. 26, 2007 23:25-kor.

csüt. júl. 26, 2007 22:52
arany tag

Hozzászólás 
azért ez enyhe túlzás! július 1-jén írta alá merkel a roamig megállapodást, onnan kb. 1 hónap alatt adaptálható lenne. ez pedig egyáltalán nem augusztus 29.
pusztán üzleti megfontolás miatt nem szükséges az öntömjénezés.
olyan pannonos íze van a közleménynek :D

csüt. júl. 26, 2007 21:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nagyon nehéz lett volna egy cikkben megírni? Vagy nálatok kilóra fizetnek?
link

Idézet:
A Pannon GSM és a T-Mobile is augusztus 29-től csökkenti tarifáit az Európai Unión belül a mobiltelefonok külföldi használata után (roaming) - közölték a társaságok csütörtökön az MTI-vel. A két közlemény szerint a roaming hívások díjai az Európai Unió tagállamain belül kezdeményezett és az EU tagállamain belül végződő hívások esetén 38-79 százalékkal csökkennek.

A Pannonnál és a T-Mobile-nál a kezdeményezett hívások díja bruttó 144 forint, a fogadott hívások díja pedig bruttó 70,80 forint lesz percenként, minden napszakban, időszakban és hálózatban. Az Európai Unió vonatkozó rendelete értelmében szeptember végétől az EU egész területén egységes roaming díjakat kötelesek bevezetni a mobilszolgáltatók. A közleményekből kiderül: mindkét cég esetében automatikusan lépnek életbe az új tarifák, az ügyfeleknek semmit sem kell tenniük.

Az MTI érdeklődésére a Vodafone Magyarország közölte: egyelőre nem tesznek közzé új romaing tarifákat.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MVD csüt. júl. 26, 2007 21:14-kor.

csüt. júl. 26, 2007 21:13
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 52 hozzászólás ]  Oldal 1, 2  Következő