|
Samsung D600: 2 megapixeles mestermű - Üzlet és szórakozás
Szerző |
Üzenet |
Salinas
vas-tag
Csatlakozott: vas. okt. 15, 2006 10:36 Hozzászólások: 1 Tartózkodási hely: Magyarország
|
D600
Srácok!
Tudtok olyan firmware frissítésről, amivel a D600 tudja kezelni a 2 GB-os kártyákat???
|
hétf. márc. 31, 2008 17:34 |
|
|
phonefreak
platina tag
|
Azt legalább tudja valaki, hogy létetzik e olyan kód (mint pl. a Nokia telóknál is), amellyel meg lehet tudni a gyártás időpontját?
|
szomb. feb. 16, 2008 14:51 |
|
|
phonefreak
platina tag
|
Nem tudja senki?
|
csüt. jan. 03, 2008 18:32 |
|
|
phonefreak
platina tag
|
A West End-ben nyilt egy Samsung márkabolt, ahol láttam még D600-ast. Azt hiszem, hogy az EW-ben meg MM is kapható még.
Kérdésem: a Samsung még készít D600-ast, vagyis ezek még lehetnek új modellek, vagy ezek valószínüleg régebben készült, elfekvő modellek?
|
szer. jan. 02, 2008 22:33 |
|
|
Dolky
vas-tag
|
Helló!
Valaki el tudná küldeni vagy feltenni valahova a D600ECBFC1 firmware-t? Sehonnan nem tudom letölteni.
|
szer. jan. 02, 2008 19:31 |
|
|
skta
vas-tag
|
Hello!lehet valahogy egyéni sms hangot tenni a telóra?
|
vas. okt. 28, 2007 22:05 |
|
|
jokers5
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 671 Tartózkodási hely: M. Service
|
Re: nem birok csatlakozni
szerhio írta: halljátok, most vettem egy d 600 ast és nem birom rákötni a pcm re. használtam vettem és nincs hozá telepitö cd. szval kellebe vmi driver vagy nem tm. ha valaki segiene akor megköszönném.
Hmm... a samsung oldalon fent van minden.
|
szomb. aug. 18, 2007 13:29 |
|
|
szerhio
vas-tag
|
nem birok csatlakozni
halljátok, most vettem egy d 600 ast és nem birom rákötni a pcm re. használtam vettem és nincs hozá telepitö cd. szval kellebe vmi driver vagy nem tm. ha valaki segiene akor megköszönném.
|
szomb. aug. 18, 2007 12:39 |
|
|
djroly
vas-tag
|
Hello valaki segitene a d600 asomra tennel fel jatekot kabelel vagy blouthot al vagy kabellel leszedtem hozza a SoftickPPP234 az uploadert es jadmakert es ugy csinaltam ahogy levan irva s mikor teszem neki hogy szedje le ujra indul a telo valaki segitsen ha tud leci
|
kedd jún. 12, 2007 22:04 |
|
|
Erzsébeti
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. ápr. 12, 2004 20:48 Hozzászólások: 38 Tartózkodási hely: Budapest
|
Erzsébeti írta: Sziasztok!
Látom kicsit magár alett hagyva ez a topic:( De bízom benne, hogy azért kapok választ!:)
Megoldottam.
|
szer. jún. 06, 2007 11:45 |
|
|
Erzsébeti
ezüst tag
Csatlakozott: hétf. ápr. 12, 2004 20:48 Hozzászólások: 38 Tartózkodási hely: Budapest
|
Sziasztok!
Látom kicsit magár alett hagyva ez a topic:( De bízom benne, hogy azért kapok választ!:)
Szal ma próbáltam ki azt, hogy a gyári tv átjátszókábelt, pontosabban ennek a sztereó hang részére beszereztem egy RCA-3.5 Jack átalakítót, és megpróbáltam beüzemelni a kocsimban, mintegy MP3 lejátszóként. Sajnos nem sikerült, mert amikor bedugom a telefonba oldalról a kábelt leállítja a zene lejátszást, és lekapja a képet is a tel. kijelzőjéről:( Szal nem adja át így a hangot:( vagyis mivel úgymond leállítja a hangot így nem is mehet az átjátszás az erősítőre:( mikor kihúzom a tel.ből a kábelt vissza kapom aképernyőt, és a zenelejátszás áll, úgy, hogy közben azt kérdezi, hogy: lejátszás?
Ahogy a TV-n látom ilyenkor is aktív, mivel ha van hozzá monitor akkor el lehet indítani. De hogy lehetne ezt az átjátszést úgy megoldani, hogy a tel. kijelzőjét ne kapcsolja le?
Így ha le van kapcsolva nem tudom kezelni a lejátszót:(
Köszi
Erzsébeti
|
kedd jún. 05, 2007 16:57 |
|
|
kiraly1985
vas-tag
|
hali
van egy gondom, de szerintem egyedül csak nekem lehet ilyen problémám, mert még1 ilyen szerencsétlen nincs mit én.. ( Szóval az lenne hogy a d600-omon szoftvert frissitettek gyárilag, így minden alap lett rajta, közte az alap 3 java játék is. előtte én töltöttem rá játékokat, persze majdnem teliraktam a memoriát... megnézem frissités után és látom, hogy memoriaállapotba a java az telivan... viszont a java alkalmazásokban persze nem jelentek meg a régi játékok csak a 3 alap... :W próbáltam full resetet custom resetet de semmilyen kód nem működött:
*2767*3855# = E2P Full Reset
*2767*2878# = E2P Custom Reset
*2767*927# = E2P WAP Reset
*2767*226372# = E2P Camera Reset
valakinek esetleg valamilyen ötlet az is oké lenne ha mindent legyalulna a memoriáról bármilyen kód vagy reset lehetőség?? bármire vevő vagyok már tényleg:D ebből adódóan a másik problémám, hogy én hülye letöröltem azt a 3 alapjátékot is így a java alkalmazásokba se tudok belépni így uj játékot sem tudok feltölteni mert a feltöltéshez bekellene lépnem ide.. ezért: http://forum.sg.hu/listazas.php3?azonos ... 1137579758
remélhetően érthető voltam és hogy valaki tud segíteni előre is köszi
Király
|
csüt. máj. 03, 2007 21:19 |
|
|
bepe79
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 798 Tartózkodási hely: Lincolnshire, England, United-Kingdom
|
Sziasztok! Ezt a kepet ma csinaltam itt az UK-ban a D600-ammal. Jo nem lett, mert kezben tartottam, bemozdult, stb., de azert turheto:
|
hétf. ápr. 09, 2007 0:49 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
bepe79 írta: De amikor pl. a terminal forumon talalt szotarprogramot (amihez oda van irva, hogy D600-on tesztelve, es tokeletesen mukodik) feltoltom ra, akkor miutan felment ra, azt irja, hogy `Unsupported file format`. :think: :respect: Nem az other files-ba kell feltolteni? Vagy van valami, amirol en nem tudok? Alapban nem lehet ra programokat telepiteni? Vagy mi a titok nyitja? :confused: Pls valaki homalyositson fel, egy D600 oldalon olvastam, hogy a jatekok telepitesehez koddal unlockolni kell a telepithetoseget, es csak utana megy, nem tudom, hogy a sima programoknal is fennall-e ilyen szitu. A programmal ugyanúgy viselkedik, mint a játékkal. Csak wapon lehet feltenni trükközés nélkül.
|
szer. márc. 28, 2007 12:57 |
|
|
Odo
Moderátor
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 9661 Tartózkodási hely: Székesfehérvár
|
elizabeth2 írta: Sziasztok! Lenne egy kérdésem a D600-assal kapcsolatban. Meddig lehet bővíteni? Ezt sehol sem írják a neten, hiába kerestem. Én egy 2GB-s kártyára gondoltam.
1 gigát elbír, de szerintem menne azzal is. De jobb előtte kipróbálni, ha lehet.
|
szer. márc. 28, 2007 12:54 |
|
|
bepe79
platina tag
Csatlakozott: szer. márc. 24, 2004 13:43 Hozzászólások: 798 Tartózkodási hely: Lincolnshire, England, United-Kingdom
|
Amikor file-t toltok fel, akkor a kovetkezo van: USB-n csatlakoztatva a D600 a laptopomhoz, latja rendesen, a Samsung PC Studio 3.0 (gyari, origi lemezrol) latja is a telefont, jelzi is, hogy Samsung SGH-D600 csatlakoztatva. A File Manager is latja a telot, es tudok ra tolteni, meg tudok leszedni rola. De amikor pl. a terminal forumon talalt szotarprogramot (amihez oda van irva, hogy D600-on tesztelve, es tokeletesen mukodik) feltoltom ra, akkor miutan felment ra, azt irja, hogy `Unsupported file format`. :think: :respect: Nem az other files-ba kell feltolteni? Vagy van valami, amirol en nem tudok? Alapban nem lehet ra programokat telepiteni? Vagy mi a titok nyitja? :confused: Pls valaki homalyositson fel, egy D600 oldalon olvastam, hogy a jatekok telepitesehez koddal unlockolni kell a telepithetoseget, es csak utana megy, nem tudom, hogy a sima programoknal is fennall-e ilyen szitu.
|
vas. márc. 25, 2007 10:49 |
|
|
elizabeth2
vas-tag
|
Sziasztok!
Lenne egy kérdésem a D600-assal kapcsolatban. Meddig lehet bővíteni? Ezt sehol sem írják a neten, hiába kerestem. Én egy 2GB-s kártyára gondoltam.
|
pén. márc. 23, 2007 19:33 |
|
|
Trevis
vas-tag
|
Sqbi
a piros a pozitiv, a fekete a negativ csatlakozora kell.
|
szer. márc. 21, 2007 16:00 |
|
|
Sqbi
ezüst tag
|
Kaptam kölcsön egy rs232-es kábelt. A 9v-os elem tartó helyett két csipesz van. Fekete, piros szinü. Melyik-melyik? Pozitív-negatív.
thx...
|
vas. márc. 18, 2007 14:12 |
|
|
bepe79
platina tag
|
Megjott a Samsung SGH-D600-as telom. Nem akarhonnan, a fekete dobozban, nagy Samsung felirattal, egyenesen a gyartotol, a Samsung-tol (amazon.co.uk-n rendeltem, es Angliaban lakom). A dobozt felnyitva a telefon + tenyleg minden tartozek benne van, a CD-tol kezdve a TV-kabelig. A telefon mar ranezesre is megnyero, az egyik legszebb telefon, kinezetre ut mindent. Osszecsukott allapotban tenyleg kicsit nehezkes navigalni a menukben, es a ``joy`` ``lefele nyila`` helyett is gyakran nyom az ember `c`-t. Legalabbis en, de lehet, hogy en vagyok a bena. 3 folia volt rajta, egy az LCD-n, egy a kameran, es egy az akksi hatuljan. Mar csak egy van, az LCD-n egyelore rajtahagytam. A telo egy muanyag tokban volt alapban, a Samsung abban csomagolta, azt is leszedtem mar. Az akksi-levet erdekes, van egy hely kialakitva, ahova a korom beillesztheto, es ugy egyszeruen nyithato. Hogy mi van, ha az a lyuk szetkopik, akkor nem tudom mi van, de egyelore ezen nem is gondolkodom inkabb. A kijelzo tenyleg szep, kristalytiszta, eles kontrasztokkal, a szinek megnyeroek. Amennyi hang volt, mindent kikapcsolgattam (csak a hivaset es az SMS-et nem), mert barmit csinalok a default beallitasokkal, a telefon mindenre hangot ad. A Nokia 6230-asom azert megmaradt backup/tartalek telefonnak, annak a menuje utan kicsit sem nehezkes eligazodni a Samsung menujeben, minden logikus es jol felepitett rendszeru. Nem tetszik, hogy az ``OK/i`` gomb by default WAP-ra van configolva, es a WAP-ot inditja, es ennek atallitasat egyelore nem is talaltam meg a menuben. A csillag kettoskereszt 1234 kettoskereszttel lekerdeztem a firmware verziot, ez alapban az enyemen igy ujonnan a D600XAFB2. Nagyon valoszinu, hogy ez mar az uj, javitott, mert nem egyezik az ``akksi-bugos`` verzioval. Jo benyomast kelt egyelore, bar a slide-tol kicsit felek. Volt a csaladban mar slide-os taviranyito (igen, jol irtam, nem telefon, hanem TV-taviranyito), es az eleg gyorsan megadta magat, slide elromlott, gombok nem reagaltak, stb. stb., ezek utan a slide-ot kis fentartasokkal kezelem. A kamerahangok kikapcsolhatoak, ez is jo pont nalam. Elso blikkre ugy az egesz egyben van, es jo. Tenyleg SIM Free, kiprobaltam az O2-os kartyammal es a magyar Vodassal is, muxik jol mindkettovel. Egyelore ennyi a beszamolom, ha lesz meg uj dolog, jelentkezem.
P.S.: hogy lehet a szamok beirasanal atallitani, hogy ne akkora **** betukkel irjon alapban?
|
szer. márc. 14, 2007 15:07 |
|
|
bepe79
platina tag
|
Trabi TM írta: bepe79 írta: Gondolom ebben egyetertunk, hogy logikus lepes reszemrol, ha csak abban az esetben hivok fel vagy keresek fel szervizt, ha a firmware a regi, akksi-bugot tartalmazo valtozat. Ja, hogy azt sem tudod, hogy bugos-e a telefonod... Akkor tényleg felesleges a szerviz, majd ha rossz lesz a teló, akkor ráérsz...
Hat nem olvastal vissza? Vasarnap rendeltem, es szerdan (holnap) erkezik.
|
kedd márc. 13, 2007 22:29 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
bepe79 írta: Gondolom ebben egyetertunk, hogy logikus lepes reszemrol, ha csak abban az esetben hivok fel vagy keresek fel szervizt, ha a firmware a regi, akksi-bugot tartalmazo valtozat.
Ja, hogy azt sem tudod, hogy bugos-e a telefonod...
Akkor tényleg felesleges a szerviz, majd ha rossz lesz a teló, akkor ráérsz...
|
kedd márc. 13, 2007 22:02 |
|
|
bepe79
platina tag
|
Trabi TM írta: bepe79 írta: Angliabol? Koszi! Es minek? Hát, akkor az angol márkeszervizet hívd fel...
Hat az lesz, de csak ha szukseges. Gondolom ebben egyetertunk, hogy logikus lepes reszemrol, ha csak abban az esetben hivok fel vagy keresek fel szervizt, ha a firmware a regi, akksi-bugot tartalmazo valtozat. Egyeb esetben meg ugye minek.
|
kedd márc. 13, 2007 17:11 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
Csatlakozott: szomb. márc. 27, 2004 13:41 Hozzászólások: 5647 Tartózkodási hely: A gép előtt.
|
bepe79 írta: Angliabol? Koszi! Es minek?
Hát, akkor az angol márkeszervizet hívd fel...
|
kedd márc. 13, 2007 14:14 |
|
|
bepe79
platina tag
|
Trabi TM, meg valami:
En FA2-rol nem irtam sehol.
Azt irtak nekem, hogy D600xafb2 fw van a telon. Nezegetem a firmware-es oldalakat, de a D600 firmware-ek kozt (EU) nem talalok ilyet:
http://en.soft4gsm.com/Cat_12454.html
Lehet, hogy itt az UK-ban mas fw-ekkel kerultek forgalomba ezek a telok?
Na mindegy, kutya legyek, ha ertem most mar ezt az egeszet.
|
kedd márc. 13, 2007 8:24 |
|
|
bepe79
platina tag
|
Trabi TM írta: Egyébként amennyire tudom D600-hoz a legutolsó SW az EL1, D600E-hez pedig amit írtál is, az FA2...
Nah, akkor mar csak ez lehet csavar az egeszben, hogy nem is D600 jon, aminek meg volt hirdetve, hanem D600E. Mert ha ahhoz tartozik a sw, amit visszairt, akkor eleg egyertelmu. Bar ennyi penzert akar a javitott verzios D600E is johetne nyugodtan. Hat kivancsi leszek nagyon, amint megerkezik, es betolom az O2-os kartyamat, beszamolok nektek.
|
kedd márc. 13, 2007 7:20 |
|
|
bepe79
platina tag
|
Trabi TM írta: Mint bótos', pedig annyit tudnék mondani, hogy hívd a Samsung MO márkaszrvizét (TeleMax KFT): 06 23 880319
Angliabol? Koszi! Es minek? Meg ha van is uj szoftveruk, akkor sem tudjak rarakni a telomra 1500 km-rol.
|
kedd márc. 13, 2007 7:11 |
|
|
Trabi TM
a fórum lelke
|
bepe79 írta: Azt sem tudjak itt az angolok, hogy mi az a firmware (mobil boltban sem), nemhogy azt, hogy hogy lehet megnezni, meg milyen verziok vannak..
Én már azt sem értem, hogy miért kérdezted meg a boltot erről...
A boltban egyetlen dolog miatt vannak az eladók, hogy ELADJÁK a terméket. Minden tovvábi dologban a gyártó, vagy a szerviz az illetékes, teljesen természetes, hogy nem tudják azt sem, hogy van-e SW a telefonon, ugyanis semmi ilyen irányú képzésük nincs, csak bolti eladói.
Ez kb olyan, mintha bemennél egy bót'-ba, és megkérdeznéd, hogy a kenyér hány százaláka a liszt, és milyen őrlésű lisztből készült, hát a boltos legkevesebb, hogy kiröhögne, de válaszolni nem tudna az biztos, hacsak nincs pék végzettsége is, tehát itt is a péket kérdezed, és nem a boltost...
De, hogy mint "pék" megpróbáljak válaszolni a kérdésre, a Samsungnál nem divat a SW hibák kijavítása, hacsak nem olyan hiba, amitől a telefon sem működik, és szintén nem divat, hogy újabbnál újabb SW verziókkal lássa el a vásárlóit...
Egyébként amennyire tudom D600-hoz a legutolsó SW az EL1, D600E-hez pedig amit írtál is, az FA2...
Mint bótos', pedig annyit tudnék mondani, hogy hívd a Samsung MO márkaszrvizét (TeleMax KFT): 06 23 880319
|
kedd márc. 13, 2007 1:39 |
|
|
bepe79
platina tag
|
Itt: http://forum2.mobile-review.com/showthread.php?t=49005 talaltam egy tablazatot, ami alapjan ki lehet kalkulalni, hogy ez a fw mikori:
Description of the firmware:
We take the firmware of the SGH-D600 as example, e.g.: D600XAEK2
The firmware is split into individual sections:
D600 - > model designation (SGH-D600)
XA - > region and network carrier designation (XA= Germany - open Market)
E - > release year (E= 2005)
K - > release month (K= November)
2 - > version number
With a SGH-D600E (SGH-D600E is a "Edge" equipment) firmware is set an E between model designation and region and network carrier designation. Thus e.g.. D600EBOFA2 for a SGH-D600E t-mobile version.
Description of some region network carrier designations:
XA = Germany UK/ Belgium the Netherlands - > open Market
XE = Russland/Kasachstan/Litauen/Bulgarien - open Market (in addition, firmware contain German language)
BO = Germany - > t-mobile
TO = Germany - > Vodafone
ON = Germany - > Eplus
BW/AO = Germany - > CO2
Release years:
D = 2004
E = 2005
F = 2006
Release months:
A = January
B = February
C = March
D = April
E = May
F = June
G = July
H = August
I = September
J = October
K = November
L = December
Ezek alapjan 2006 februari. A 2006 februari fw changelogjat meg keresem, hogy megnezhessem, hogy ez mar megoldja-e az akksi bugot.
|
kedd márc. 13, 2007 0:49 |
|
|
bepe79
platina tag
|
Meg is van, google segitsegevel. Nem vagyok egy nagy mobil-firmware zseni, de azt kideritettem most, hogy ha tenyleg ezzel erkezik, akkor:
amit megneztem, hogy letezik ilyen firmware, es 2006 februari, vagy 2006 marciusi. Az meg problemas, vagy abban mar nincs akksi-bug?
|
kedd márc. 13, 2007 0:34 |
|
|
bepe79
platina tag
|
Megirtam a sracnak, hogy mi a firmware, meg hogy mivel tudja megnezni. Visszairt most e-mailben, hogy:
D600xafb2
a fw.
Van ilyen? Megprobalok most guglival utananezni, de mivel bennetek bizom, johetne valaki szaki segiteni megmondani, hogy ezzel lesz-e gondom, vagy sem! Halas koszonet, ha tudtok segiteni!
|
kedd márc. 13, 2007 0:30 |
|
|
bepe79
platina tag
|
Barmilyen hihetetlenul hangzik, de visszajott a valasz (1 ora alatt kb., ugy, hogy este 11 ora van (GMT)):
``Hi,
Thanks for ur interest in my d600. sorry but I don’t know how to check which firewire is in it. The software have is Samsung pc studio 3.0
regards``
Ettol feltem sajnos... Azt sem tudjak itt az angolok, hogy mi az a firmware (mobil boltban sem), nemhogy azt, hogy hogy lehet megnezni, meg milyen verziok vannak.. Sajna tapasztaltam mar hasonlot PC game teren PC game boltban itt Angliaban, no comment. A gyors ugyfelkiszolgalassal meg a hozzaalassal meg nem is lenne gond, de a szakmai tudas... Otthon ebben fenyevekkel elobbre jarunk az angoloknal.
Most megirom neki, hogy tudja megnezni, aztan remenykedem..
|
kedd márc. 13, 2007 0:12 |
|
|
bepe79
platina tag
|
Remelem meg nem keso, azt irjak, hogy meg not dispatched a telcsim, felvettem e-mailen a kapcsolatot az eladoval (amazon.co.uk), irtak is, hogy ezt barmikor megtehetem. Leirtam a kovetkezoket:
Dear abdouar!
I ordered 1 of Samsung D600 Black Slide Phone (Sim Free) and i have read on many forums about the D600XDEJ5 software / firmware has got a battery bug (D600 battery bug) by default. Which firmware is on your D600 cell phone? If is it possible, i would like to get my new Samsung D600 mobile phone with a new firmware (software), because i worried about the battery bug.
Thank You for Your help and for Your answer!
Peter xxx
xxx@yahoo.com
Bar nem tokeletes az angolom, mert meg csak fel eve elek kint, de azert remelem, hogy megertik, hogy mit akarok kozolni. Kivancsian varom a valaszukat, es kicsit felve varom a szerdat, amikor is kiderul, hogy milyen soft-al erkezik meg az uj D600-asom. Az angol firmware / software-nel is fennall a 8 oras akksi bug, vagy csak a magyarnal egyebkent? Mert erre vonatkozo infot idaig meg nem olvastam ebben a topikban sehol, senkitol.
|
hétf. márc. 12, 2007 23:20 |
|
|
bepe79
platina tag
|
Zoltanfi írta: Úgy elkergette Samet, hogy azóta csak a Mobilarénán nyomul..
Uh, hallod. En most jarok a topik 31. oldalanal. Hat ez nem semmi. Remenykedhetek abban, hogy a vasarnap rendelt, es szerdan erkezo D600-amnak mar nem lesz sw-es gondja, es nem fog lemerulgetni az akksija, meg nem fog kikapcsolgatni? Mert azert jo lenne, ha 2007 marciusaban mar normalis, stabil soft-al kuldenek nekem a telot. Legalabbis a remeny hal meg utoljara.
|
hétf. márc. 12, 2007 21:29 |
|
|
Zoltanfi
gyémánt tag
|
Úgy elkergette Samet, hogy azóta csak a Mobilarénán nyomul..
|
hétf. márc. 12, 2007 21:20 |
|
|
bepe79
platina tag
|
Macika írta: Sam Fisher írta: ...Csak én ez mellett rengeteg rajongói levelet kapok hogy így király vagyok meg úgy király.... Kész! Kifeküdtem. A RAJONGÓidtól... Tudod, én mindig is a köztársaság híve voltam. Ez mellett. Ne haragudj, de hogy élsz Te, ha nincs SEMENNYI önkritikád? Ha rengeteg RAJONGÓ azt mondja, hogy jó áll Neked (mert olyan trendi), ha meztelenül, a bal lábadon egy szál zokniban, széles sz*rcsíkkal a hátad közepén jelensz meg egy buliban, akkor onnantól kezdve minden társaságban így öltözködsz? Elnézést mindenkitől (egye fene, Tőled is Sam), ez most kikívánkozott belőlem, idővel önkritikát gyakorlok majd és törlöm ezt...
Ugy latom, Macikanak sem sikerult 2 ev alatt gyakorolnia azt a beigert onkritikat, mert ez a post-ja meg mindig itt diszeleg a topikban.
|
hétf. márc. 12, 2007 20:13 |
|
|
bepe79
platina tag
|
Sam Fisher írta: csab2 írta: Sam! Nem akarlak megbántani, de egyszer "néztem be" az oldaladra és elég is volt. Nagyon zavaró, hogy teli van helyesírási hibákkal. Én sem vagyok profi helyesíró, de ez azért már túlzás. Bocs, de nem akarom szétoffolni a kedvenc "toticodat". Remélem azért nincs harag! Persze nincs. Csak én ez mellett rengeteg rajongói levelet kapok hogy így király vagyok meg úgy király. Engem kérdeznek milyen telefont vegyenek, zaklatnak a D600 megjelenésével. Ha még jobb lenne az oldal nem is lenne időm fórumozni. Hibákat idővel kijavítom.
Mar 2007 marciusa van, de ugy latom, hogy meg mindig nem sikerult oket kijavitanod. No offense, a lelkesedeseddel nincs semmi baj, de en most olvasom megint az elejerol az egesz topikot, es hat tenyleg van abban valami, amit a tobbiek mondtak neked. Apropo: a gmail-es D600 oldalad nekem olyan tetu lassan jon be, hogy az valami eszmeletlen. Lehet, hogy csak azert, mert az UK-ban vagyok, angol IP-rol, vagy nemtom`. De azert megnezegetem..
|
hétf. márc. 12, 2007 20:09 |
|
|
bepe79
platina tag
|
Dr.Brain írta: Levehető könnyen a hátlap, ami egyben az aksi is, mögötte ott a SIM. Kicsit hosszabb köröm nem árt..
Nem tud egyszerre csörögni és rezegni a gyári software-rel.
A kamera exponáló és zoom hangja kikapcsolható.
Thx mate 4 `yr help! Meg is rendeltem az amazon.co.uk-rol, ujonnan, dobozosan, sim free-sen! Angol nyelvu szoft lesz, merthogy az Angliaban elek, es innen az UK-bol is rendelem, de nem baj. A mostani 6230-asom tud magyarul, megis angolra van allitva itt kint. Szerdan erkezik meg, en minden mobil teszt oldalon csak jot olvastam rola, es csak egyetlen cikket talaltam, ahol negativ dolgokat is irtak rola, de az is csak a kulso gombsorral volt kapcsolatos.
|
hétf. márc. 12, 2007 18:33 |
|
|
Dr.Brain
ezüst tag
|
Levehető könnyen a hátlap, ami egyben az aksi is, mögötte ott a SIM. Kicsit hosszabb köröm nem árt..
Nem tud egyszerre csörögni és rezegni a gyári software-rel.
A kamera exponáló és zoom hangja kikapcsolható.
|
hétf. márc. 12, 2007 16:39 |
|
|
bepe79
platina tag
|
Leginkabb az erdekel, hogy a SIM kartya konnyen kiveheto-e, tehat hogy a hatlap konnyen es erolkodes nelkul leveheto-e. Mivel a D900 tesztben olvastam, hogy ott nem. Valakinek van valami tapasztalata ezzel kapcsolatban?
|
hétf. márc. 12, 2007 0:21 |
|
|
bepe79
platina tag
|
Sziasztok! Fontos kerdesem lenne. Kint, az UK-ban elek most, es szemezek egy D600 vagy D900-as telcsivel. A D900 ugy lattam, hogy meg huzos arban (150 font korul van). A D600-al kapcsolatban lenne par kerdesem:
1., a hatlapja konnyen leveheto, tehat SIM kartyat egyszeruen lehet benne cserelni?
2., levedlette a Samsung D sorozat gyermekbetegseget, es tud mar vegre egyszerre csorogni meg rezegni?
3., a kamera-hang (amikor kepet losz, a kattanas) kikapcsolhato?
Elore is nagyon koszi a valaszokat!
Udv: Bepe
|
vas. márc. 11, 2007 23:43 |
|
|
bkvbusz
vas-tag
|
Aki vállal D600-ra firmware frissítést, akinek van Mariomaster 3.3+T9 magyar firmware szoftvere, és aki ismeri a resman szoftvert. Kérem keressen meg MSN-en: g_dudasbp@msn.com vagy e-mail: g.dudas@chello.hu.
|
pén. márc. 02, 2007 22:14 |
|
|
Saaby
vas-tag
|
sziasztok
ha valakinek megvan a D600EXDEK5_Red!pS és ugyanebből a gyári szoft, legyenszíves elküldeni a saabyka@freestart.hu -ra.
fontos lenne.
köszi.
|
vas. feb. 18, 2007 21:20 |
|
|
Trevis
vas-tag
|
Sziasztok.
Olvasgattam ezt a forumot, ami nagyon irigylesre melto mert itt mindenki segit mindenkinek. Sok hasznos infot olvastam itt, annak ellenere hogy nekem D500 van. Sajnos D500-hoz nem talaltam semmilyen forumot. Igyhat ha nem haragudtok lenne egy par kerdesem. Mivel a ket keszulek nagyon sok mindenben hasonlit egymashoz. Nekem a D500 nak ez a szoft verzioja D500XDED2, az lenne a kerdesem hogy a D500DDED4 es D500XEED2 szoftokat fel lehet e ra tenni? Vagy van vmi amit figyelembe kell venni? Pl. motorolanal nem mindegy hogy milyen szoftot teszek a telre szamit a boot loader szama meg egyebb mas dolog is. Ill. a szerviz kabel nemcsak flash-re hanem fugere is jo, akkor is ra kell dugni a 9v-os elemet, es sim nelkul kell az unlock progival mahinalni?
Elore is Thx.
|
szomb. feb. 10, 2007 14:50 |
|
|
KaraDani
vas-tag
|
Ok köszi!
|
csüt. feb. 01, 2007 14:04 |
|
|
zumike
vas-tag
|
Mobilarena:
A garancia nem érdekel, de új és visszacserélik.
Márkás memoriánál nem félek, hogy baj lehet, idővel meg nem romlik el.
Szlovákia dvdpapa
|
csüt. feb. 01, 2007 13:44 |
|
|
KaraDani
vas-tag
|
Háát te tudod, d900 ba nem jó, én nem merem bevállalni, hol nézted amit néztél, és mennyi gari van rá? Én rendes garosat csak drágábban tudok, viszont gari nélkül olcsóbban.
|
csüt. feb. 01, 2007 13:34 |
|
|
zumike
vas-tag
|
Még egy kérdés :
A sim telefonkönyvét hogyan tudom bemásolni a telefon memoriába, mert ha megnyitom a telefonkönyvet csak a belső memóriát mutatja.
Köszönöm.
|
csüt. feb. 01, 2007 13:30 |
|
|
zumike
vas-tag
|
Én ezt találtam, azt hiszem megkockáztatom.
Én pont ilyet használok, eddig semmi bajom vele.
|
csüt. feb. 01, 2007 13:25 |
|
|
KaraDani
vas-tag
|
zumike,
a d900-asokba tuti nem jó az már fix, ott aszongyák csak sandisk...
d600-ról senki semmit, se itt se máshol, ha valaki tud valamit igazán segíthetne, legalább annyit hogy sandiskből tuti jó a az 1gigás bele, mert akkor szerzek olyat.
|
csüt. feb. 01, 2007 9:22 |
|
|