Megválaszolatlan hozzászólások | Aktív témák Pontos idő: hétf. nov. 18, 2024 13:58

Hozzászólás a témához  [ 1072 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Következő
BenQ-Siemens EL71 
Szerző Üzenet
arany tag

Hozzászólás 
Hát valami nagyon nem stimmel a dox.hu-val az tény... :roll:

Visszatérve a kábelre: Egyáltalán egy soros kábelnak ugyanannyi ere van?

szer. ápr. 16, 2008 22:51
Profil Privát üzenet küldése
gyémánt tag

Hozzászólás 
Akkor a dox.hu meghalt?

szer. ápr. 16, 2008 22:31
gyémánt tag

Hozzászólás 
Szerintem úgy értette, hogy ehhez való adatkábel csatlakozóját, a c/s55-ös szervízkábelére applikálod, a vezetékek megfelelő sorrendjében.

szer. ápr. 16, 2008 22:29
arany tag

Hozzászólás 
semmi gond, legalább él a topic és idevonza a régi nagy "öregeket" is.

szer. ápr. 16, 2008 15:04
gyémánt tag

Hozzászólás 
blackdog írta:
Hát ez furi, kaptam egy értesítést hogy valaki válaszolt, de a linket megnyitva a hozzászólás nem létezik választ kapom. Ezek szerint törölték a hozzászólást. :-(
valószínűleg valaki spammelt egy adagot, és törölve lett érte. vagy csak simán meggondotla magát, és mégis törölte a hsz-t sk.
(amúgy bocs, hogy az újabb értesítővel megint ideugrasztottalak, közben meg semmi ON-topic nem történt...)

szer. ápr. 16, 2008 14:16
Profil Privát üzenet küldése ICQ
arany tag

Hozzászólás 
Hát ez furi, kaptam egy értesítést hogy valaki válaszolt, de a linket megnyitva a hozzászólás nem létezik választ kapom. Ezek szerint törölték a hozzászólást. :-(

szer. ápr. 16, 2008 14:08
arany tag

Hozzászólás 
Szia Dabsol!

Gondoltam, hogy van, de vártam egy-két napot ameddig karbantartják, de sajna még mindig... Aztán ráleltem a direkt linkre is, de az sem megy: http://el71.dox.hu/file/t9hu.zip

Nagyon halott a topic, pedig én most kezdenék hozzá a patch-elgetésekhez. Most olvasgatom, hogy ki hogyan csinált patch kábelt. Nekem is ez a 1979-es speedshop-os komm.kábelem van. Ezt valszeg nem lehet átalakítani, mert nincs benne az a bizonyos chip.
De most olvasom AndrySoft bejegyzését, hogy ő is egy régi soros kábelt bütykölt át. Gondoltam hátha a régi S55-ösöm soros kábele jó ehhez a feladathoz. Amit nem értek, hogy itt is írtátok, hogy "Csak arra ügyelj, hogy amire ráforrasztod a csatit az jó legyen patch-elésre! (előtte)" Ezt Kispósitól idéztem. Mire gondolhatott? Csak azért kérdem, mert volt nekem az S55-höz szervízkábelem és patch-kábelem is. A kettő között az volt a különbség, hogy a patch-kábel serial csatlakozója nagyobb volt. Gondolom abban is valami hasonló chip lehetett, ami ide is kell.
De akkor AndrySoft miért írta, hogy sima soros szervízkábelt bütykölt meg?
Gondoltam jó volna tudnom, hogy melyiket szedjem szét, mielőtt mindkettőt el...om.

kedd ápr. 15, 2008 21:26
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nálam még megvan el71.dox.hu :) .... amit persze most karbantartanak.

kedd ápr. 15, 2008 20:36
arany tag

Hozzászólás 
Persze rájöttem... Ha már van egy régi EL71, amiben van T9. Szal lementettem onnan és fel az újra.

kedd ápr. 15, 2008 19:04
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Huh, de régen jártam erre, látom nagyon kihalt a topic.
Vettem egy "új" EL71-et, most egy feketét! Németországban vettem, azaz a szoft német volt. Felraktam a 41-es magyart, de nincs benne magyar T9. Honnan lehet ilyet beszerezni?

Üdv:
B.

hétf. ápr. 14, 2008 20:12
vas-tag

Hozzászólás el71 fw41 bkey ske
Hello el71 fw41 es szoftverem van, és nem tudja se x65flasher se papuautils kikalkulálni bkey-t meg skey-t,

HASH:9FEFFDBBBE988961EB011D4C426DD5B2
ESN:A3BBD21B
IMEI: 358941005196913
ha valaki ki tudja ebből találni skeyt az küldje el, mert nekem nem nagyon megy, vagy tud valami módot, ahogy sikerülhet azt is elküldheti
tesztpontos megoldás meg garancia miatt nemmegy
köszi

szomb. márc. 29, 2008 12:36
gyémánt tag

Hozzászólás 
Dabsol írta:
Kell hozzá kábel.

b. verzió, hogy létrehozol egy szervert, felteszed rá a cumót, beállítod a telót, és az OTA-val frissíted a szoftot. Nem egyszerű, de mükszik, és nem kell hozzá kábel...

(csak zsé, az adatforgalmi díjra :wink: )

szomb. feb. 09, 2008 1:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Kell hozzá kábel.

szomb. feb. 09, 2008 0:36
vas-tag

Hozzászólás 
Dabsol írta:
zabi írta:
Sziasztok!

Tudtok abban segíteni, hogy tudok magyar nyelvet feltenni az el71-re?

Üdv:
zabi

Felrakod a magyar 41-es szofvert.

el71.dox.hu -ról letöltheted.

Ne haragudj, a tudatlanságomért!
Kell hozzá adatkábel, vagy más módon is fel lehet tenni?

csüt. feb. 07, 2008 22:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Poén kedvéért lehet kapni ehhez asztali telefonkagylót vagy valahogy összeheggeszteni egyet? :)

csüt. feb. 07, 2008 21:49
gyémánt tag

Hozzászólás 
zabi írta:
Sziasztok!

Üdv:
zabi

Felrakod a magyar 41-es szofvert.

el71.dox.hu -ról letöltheted.

csüt. feb. 07, 2008 21:48
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Üdv:
zabi

csüt. feb. 07, 2008 19:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
http://el71.dox.hu/

pén. dec. 28, 2007 22:54
vas-tag

Hozzászólás Szoftver frissítés!!!
Sziasztok!
Tud nekem valaki egy még élő linket adni ahol magyar szoftvert tudok letölteni EL71-re? Lehet régebbi is.
Most nekem a 41.-es verzió van fent, de már nem az igazi.
A flippre pl. már nem akarja a hívást befejezni, csak fogadni.
Viszont flipp hang meg pont fordítva van. Zárásra van hang, de nyitásra nincs.
Van valakinek valami ötlele a problémámra?
Köszi.

pén. dec. 28, 2007 16:23
gyémánt tag

Hozzászólás 
Most nálam is előjött ami blackdognál. 4 sms volt a bérkezőben 6 az elküldöttekben és kiírta, hogy tele van. Kitöröltem az összeset, a kapacitásnál még mindig jelzett 2-t a telefonmemóriában, 5-öt a simen. Újraindítottam a telefont, akkor a simen már nem talált, a 2 másik viszont megmaradt.

pén. dec. 28, 2007 14:52
arany tag

Hozzászólás 
http://www.ifdesign.de/entry_details_e. ... g_id=33781

Ez pl. egy "faceliftes" S68, tehát megmaradni látszik.

hétf. nov. 26, 2007 11:10
arany tag

Hozzászólás 
Úgy tudom az M7-es is BREW alapú lesz. Talán megmaradt a Siemens vonal?

http://mobilarena.hu/hir/megkezdodott_a ... itasa.html

http://my.opera.com/jarinkirill/albums/ ... rscreen=20

hétf. nov. 26, 2007 10:33
gyémánt tag

Hozzászólás 
Jah, láttam ezt a telefont. Egyébként tényleg hiányzik nekem egy gps, jól jönne néha egy térkép. Ennek legalább van értelme, nem úgy mint a 10megapixelnek. De ez az EL71 is annyira jól működik nekem :)

Valakinek van már valamilyen baja vele? Vagy már mindenki eladta :)

vas. nov. 25, 2007 21:38
arany tag

Hozzászólás 
Félig OFF
Egy kis szívfájdítás
Új Benq S7:
Kép
Nem hasonlít valmire? :)
A szakik szerint BREW alapú még mindig.
Örülnék egy ilyennek.

vas. nov. 25, 2007 21:27
arany tag

Hozzászólás 
Wááááááááááááá!!! Sikerült megcsinálni az E71-emet!! Több, mint 1/2 évig porosodott az asztalomon darabokban és 1 bulgár srácnak köszönhetően műxik végre jeee!!

http://e71.ru/forum/22-89-1

vas. nov. 25, 2007 20:48
arany tag

Hozzászólás 
Ok, köszi! Megpróbálom.
Még egy kérdés: WAP beállítás T-mobile-hoz. Anno beállítottam a Benq-Siemens honlap SMS-ben elküldettethetőből, de azzal nem megy a GPRS, csak a betárcsázós.

szer. okt. 24, 2007 15:51
gyémánt tag

Hozzászólás 
blackdog írta:
Termesztesen az archivumbol is toroltem az SMS-eket, ill. megneztem de nem is volt ott. :-) Ne haragudj Dabsol, de azert en sem ma kezdtem. Persze azert felre ne ertsd, nagyon orulok, hogy tartod bennem a lelket es talalgatsz! Koszonom!
Felesegem SIM-e olyan 4-5 eves lehet. Az enyem regebbi, az olyan 6-7 ev korul van, ha jol emlekszem.

Jaj, bocsanat, Te arra gondoltal, hogy miert taroljuk a meghagyni kivant SMS-t az Inboxba miert nem rakjuk at az Arhivok koze. Hat erre nehez felelnem es igazabol nem is tudok. Nem szoktunk hozza, se felesegem, se en. Mindig a bejovok kozott hagyjuk. Ez elvileg nem volna baj, hisz az uzenetek szamat egyuttesen szamolja, mint limitalt darabszamot.

Udv.

Csak mert én úgy szoktam, hogy ami kell sms azt átrakom archívumba, aztán törlés összes. Régi simmel volt olyan gondom, hogy a telefonok kikapcsoláskor errort írtak, de más hiba nem jelentkezett. Aztán cseréltem sim-et és jó lett minden. Azért kéne kipróbálni másik simmel is a telefont vagy a sim-et bevinni szolgáltatóhoz esetleg szervizbe és ilyen "formatálást" kérni :)

kedd okt. 16, 2007 15:35
arany tag

Hozzászólás 
Termesztesen az archivumbol is toroltem az SMS-eket, ill. megneztem de nem is volt ott. :-) Ne haragudj Dabsol, de azert en sem ma kezdtem. Persze azert felre ne ertsd, nagyon orulok, hogy tartod bennem a lelket es talalgatsz! Koszonom!
Felesegem SIM-e olyan 4-5 eves lehet. Az enyem regebbi, az olyan 6-7 ev korul van, ha jol emlekszem.

Jaj, bocsanat, Te arra gondoltal, hogy miert taroljuk a meghagyni kivant SMS-t az Inboxba miert nem rakjuk at az Arhivok koze. Hat erre nehez felelnem es igazabol nem is tudok. Nem szoktunk hozza, se felesegem, se en. Mindig a bejovok kozott hagyjuk. Ez elvileg nem volna baj, hisz az uzenetek szamat egyuttesen szamolja, mint limitalt darabszamot.

Udv.

kedd okt. 16, 2007 14:12
gyémánt tag

Hozzászólás 
Archívumba is lehet rakni az sms-eket, amiket meg akarsz tartani. Hány éves a sim?

vas. okt. 14, 2007 11:38
arany tag

Hozzászólás 
Természetesen egyesével törlöm, mert van amit meg akarunk tartani, ahogy írtam 8-at.
Igen, erre a másik telefonba berakni a SIm-et dolgot én is próbáltam és tény, hogy az én telefonomban is látszódtak az SMS-ek. Itt is törölgettem, majd vissza. Ekkor már nem 50-et jelzett az EL71-ben, hanem csak 34-et, holott letöröltem az összeset. EL71-be megint letöröltem (kivéve a 8-at), majd be az én telómba, ott megint törölgetnem kellett, majd vissza és ezt kb. 3-szor csináltam meg eddig. Eredmény, jelenleg 17 SMS van szerinte a mobilon és 2 a SIM-en.
A furcsa az egyébként, hogy az én telomba is amikor visszarakom a saját SIM-emet, akkor jelez egy telefonszámot a SIM-en, amit már töröltem. No nem baj, törlöm újra. Csere-bere, majd megint rajta van. Szal ezek a SIM-ek valamiért nem olyan tökéeletesek. Lehet, hogy meg kellene újítani őket? De az tény, hogy a SIM csere-berére, nem csak a SIM-en látszódnak újra (de azért egyre kevesebb) SMS-ek, hanem a telefonban is!

szomb. okt. 13, 2007 22:21
gyémánt tag

Hozzászólás 
Meg kell nézni a simet másik telefonban. Az sms-ket külön tárolja bejövő, kimenő, piszkozat, stb. Egyesével törlöd ki vagy 'kijelölés összes' és 'törlés összes'?

szomb. okt. 13, 2007 13:38
arany tag

Hozzászólás 
Ezt nem értem. Miért honnan töröltem volna ki eddig? Ne haragudj, ha valami félreérthetően írtam.
A pontos hibaüzenet: SIM full. Please delete old messages!
Elmondom, hogy összesen 8 SMS-t hagyott meg a Drága és ebből 6 a SIM-en van tárolva. Telefonszám nincs a SIM-en! Szerintem a 6 SMS nem olyan sok, hogy a SIM fullon legyen. Próbálta, átteni ezt a 6-ot is a telefonra, de nem találom, hogy hol lehet. Lehet-e egyáltalán? Gondoljátok, hogy esetleg a SIM-mel lenne valami baj? Telefonálni lehet vele és fogad is hívásokat.
De SMS-t küldeni például nem lehet vele: Insufficient memory available! - a hibaüzenet. Az SMS-fogadás sem megy!

pén. okt. 12, 2007 22:42
gyémánt tag

Hozzászólás 
A beérkezetteknél is töröld ki mert ott tárolja szerintem

pén. okt. 12, 2007 10:58
arany tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Régen jártam erre, mentségemre szólva azért mert feleségem EL71-e kiválóan működött, mostanáig....
A 2 problémából sikeresen csináltam 3-at. :-)
Az első jelenség az volt, hogy ahogy az lenni szokott drága feleségemnél ritkán törli az SMS-eit. Speciel az összes elküldött SMS visszajelzését is megtartja rendszeresen és csak unszolásra törli. Most eljutott azonban oda, hogy azt jelzi, hogy megtelt. Nosza rajta, elkezdte törölni őket! Már csak 6 SMS-e maradt de a jelzés a bal oldalon továbbra is azt mondta, hogy töröljön SMS-t. ? A másik probléma inkább hardveres jelenség: Ha mondjuk "magától" hagyja az ember a slide-ot becsukódni ill. kinyitni és nem kézzel segíti az út teljes hosszán, akkor vagy kinyitásnál vagy becsukásnál egyszerűen kikapcsol. Bár gyanítom, hogy ez valami kontakthiba, de azért reménykedve, hogy egy újabb szoftver hátha kevésbé érzékeny, gondoltam rátöltöm a legújabbat. mivel eddig 41-es volt rajta, megnéztem hogy mi a legújabb. Visszapörgetve a fórumot találtam egy nemrégi bejegyzést: http://dl.orpheusweb.sk/firmware/EL71/E ... update.exe
Mivel 41-es volt a mobilon, így a file-t elhagyva megnéztem mi van még a könyvtárban, így találtam rá a 45-ösre: http://dl.orpheusweb.sk/firmware/EL71/E ... update.rar Persze figyelmetlen voltam és így egy angolt soft-ot töltöttem rá, ill. olyant amiben nincs magyar. Magyar T9 van, de jobb lenne full magyaron.
Kiváncsian vártam bekapcsoláskor hogy mi fog történni. S láss csodát elkezdte számolni az SMS-eket, ami ismét 50-et mutatott! Gondoltam, hogy na ezt érzékelte a rég is, csak valahogy a számlálója nem. Ismét letöröltük az összeset, csak 6 db-ot meghagyva. Az eredmény változatlan: most is baloldalon jelzi, hogy töröljek SMS-t, mert tele van. Ezen kívül, persze maradt a slide kinyitásakor való kikapcsolódás is...
Kérdés:
1. Hogy lehetne tutira eltávolítani az SMS-eket, mert azokat bizony valahol még mindig tárolja?
2. A telcsi nem új, gyakorlatilag az elsők között volt az országban, azaz garancia nincs. Tud-e valamelyikőtök olyan szervízt, ahol nem vágják le az ember, gyorsan és korrektül dolgoznak? Ill. volt-e hasonló jelenség valamelyikőtöknél?
3. Van-e magyar 45-ös szoft valahol? (Szervízkábelem nincs, csak sima adat, azaz vklay-t nem tudok használni.)

A válaszokat előre köszönöm!

Üdv:
Jack

csüt. okt. 11, 2007 21:07
gyémánt tag

Hozzászólás 
ange|us írta:
sziasztok, MMS beállításokat még mindig el lehet küldetni a BENQ oldaláról? vagy ez már nem működik?
végre siekrült a wapot beállítanom, de az mms nem megy (vodafone) valaki le tudná írni mit hol kell beállítani?
még egy kérdés wap-nál normális hogy csak fehér háttér van és csak az írások? képeket nem jelenít meg? vagy azt is be kell állítani valahol? cach vagy ilyesmi van benne hogy amit már megnyitott azt többé ne kelljen letölteni? ha van akkor az mennyi időnként törlődik, vagy mennyi kapacitás van rá?

nagyvonalakban ezek a kérdéseim lennének :)

köszi előre is!

MMS szolgáltatás bekapcsolása
SMS szövege: mms 1270

MMS beállítási paraméterek
Adatátvitel módja: GPRS
Hozzáférési pont (APN): mms.vodafone.net
Átjáró (gateway) IP címe: 80.244.97.2
Kezdőlap: http://mms.vodafone.hu/servlets/mms

WAP beállítási paraméterek
Kezdőlap cime: http://live.vodafone.com/
Böngészés tipusa: Folyamatos
Biztonsági kapcsolat: Ki
Átvitel módja: Adat
Hivandó telefonszám: +36707000927
IP cím: 010.009.008.007
Azonosítás tipusa: Normal
Adathívás tipusa: ISDN
Adathívás sebessége: 14400
Felhasználó név: vodawap
Jelszó: vodawap
Port szám: 9201

GPRS WAP beállítások
WAP paraméterek

Havídíjas előfizetés esetén
wap.vodafone.net

Vitamax kártya esetén
vitamax.wap.vodafone.net

Felhasználó azonosító
vodawap
Jelszó
vodawap
IP-cím
010.009.008.007
Kezdőlap címe
http://live.vodafone.com
Kapcsolódás
GPRS

csüt. okt. 04, 2007 16:24
gyémánt tag

Hozzászólás 
zabi írta:
Sziasztok!

Van egy EL 71-m. A bekapcsoláskor picit sipol, és nem csinál semmit. Azt mondták, hogy ic-t kell benne cserélni.
Valaki tud bővebbet, hogy hol lehetne megcsináltatni?

Köszi
András

Egy szervízest kellene megkérdezni.

csüt. okt. 04, 2007 16:16
ezüst tag

Hozzászólás 
sziasztok, MMS beállításokat még mindig el lehet küldetni a BENQ oldaláról? vagy ez már nem működik?
végre siekrült a wapot beállítanom, de az mms nem megy (vodafone) valaki le tudná írni mit hol kell beállítani?
még egy kérdés wap-nál normális hogy csak fehér háttér van és csak az írások? képeket nem jelenít meg? vagy azt is be kell állítani valahol? cach vagy ilyesmi van benne hogy amit már megnyitott azt többé ne kelljen letölteni? ha van akkor az mennyi időnként törlődik, vagy mennyi kapacitás van rá?

nagyvonalakban ezek a kérdéseim lennének :)

köszi előre is!

pén. szept. 28, 2007 17:15
vas-tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Van egy EL 71-m. A bekapcsoláskor picit sipol, és nem csinál semmit. Azt mondták, hogy ic-t kell benne cserélni.
Valaki tud bővebbet, hogy hol lehetne megcsináltatni?

Köszi
András

kedd szept. 25, 2007 21:40
platina tag

Hozzászólás 
pajo írta:
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.Meg tudná ezt nekem valaki csinálni?Természetesen nem ingyen.Vagy ha elmondanátok hogyan kell csinálni,megpróbálnám.Végül is veszteni valóm nincs.
Gondolom a telefonszámokat sem lehet ebben az állapotban kivarázsolni belőle.

Esélyed van rá, de lássuk be nemsok. Azért 1 próbát megért. Először is egy alapos tísztítás jól jönne hozzá, kis ultrahang stb-

szer. szept. 05, 2007 22:58
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!
Köszönöm a válaszokat.Meg tudná ezt nekem valaki csinálni?Természetesen nem ingyen.Vagy ha elmondanátok hogyan kell csinálni,megpróbálnám.Végül is veszteni valóm nincs.
Gondolom a telefonszámokat sem lehet ebben az állapotban kivarázsolni belőle.

szer. szept. 05, 2007 22:13
gyémánt tag

Hozzászólás 
Nincs egy konverter, ami xp-s driverből vista-st csinál? :) DCA-140-hez jó lenne driver.

szer. szept. 05, 2007 21:29
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ha tényleg beázott a fubu már nemigen segit.... :cry:

kedd szept. 04, 2007 18:46
gyémánt tag

Hozzászólás 
FUll Back Up - teljes mentés a telóról. Ha még nincsa akkor inkább vidd el egy szakihoz, az talán meg tudja neked csinálni.

szomb. szept. 01, 2007 0:09
ezüst tag

Hozzászólás 
Sziasztok!

Segítség kellene!Kaptam egy EL71-es telefont ami állítólag beázott és most nem műkszik.Ha be akarom kapcsolni csippan egyet és semmi.Ha töltőre dugom ugyan ez.Kispósi írta,hogy hasonlóan viselkedett a telefonja, megprobált egy FUBU-t és helyre jött.Kérdésem az lenne, hogy mi az a FUBU, hogyan kell csinálni és mi kell hozzá?
Előre is kösz a segítséget!

pén. aug. 31, 2007 18:03
gyémánt tag

Hozzászólás 
Ez ugye nem service file, hanem upgrade exe?

Mert upgrade verziónál nem mindegy, milyen softra, nyelvre rakod rá.
Ha nem olyan, mint a mostani, akkor tiltakozik. Keresni kéne egy service flashert.

pén. aug. 24, 2007 22:11
Profil ICQ
vas-tag

Hozzászólás 
Üdv!

Valakinek van ötlete hogy dca-140 adatkábellel miért vágja rá azt 38-as fw-ről magyar 41-re frissítésnél hogy "30b software update denieded by mobile" ? Pedig rendesen megtalálja , és driver probléma sem nagyon lehet. Tudna valaki segíteni?

pén. aug. 24, 2007 20:13
vas-tag

Hozzászólás újabb kérdésem volna
Köszi! Ez így jó lett! Viszont segíthetnél ha tudsz még az mms beállításban, vodafonos vagyok. Illetve nekem az mms max. mérete amit választhatok a beállításokban az 97 kb. Nem értem akkor a tesztekben miért beszélnek 300 kb-os max. mms-ről?? köszi előre is ha tudsz vmit.

szer. aug. 22, 2007 7:15
gyémánt tag

Hozzászólás 
hát szerintem ez a gond, engem az idegsített hogy mindig azt mutatta hogy a asimes szám hív. Ezért én letöröltem a számokat a simről. Mondjuk annak is megvan a hátránya de ha nem nagyon váltasz telót akkor szerintem megoldja agondodat.

hétf. aug. 20, 2007 11:25
vas-tag

Hozzászólás kontaktok
Szia!

Ezt nem tudom... ez gond lenne?? Akkor le kell törölnöm a sim-ről a számokat hogy csak a telefon memóriájában legyen? Kipróbálom...

hétf. aug. 20, 2007 10:50
gyémánt tag

Hozzászólás 
nem az a gond hogy simen is el van mentve a szám?

vas. aug. 19, 2007 18:34
Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Hozzászólás a témához   [ 1072 hozzászólás ]  Oldal Előző  1, 2, 3, 4, 5 ... 22  Következő